Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Μάιος 28, 2025 9:18 pm

Απο την στιγμη που μενει ο μπαρτζωκας αποτι φαινεται (για μενα κακως και για μας και για αυτον αλλα οτι ηταν να πω το ειπα) δεν εχει νοημα να καθομαστε να τα συζηταμε αυτα..Παντως αν μεινει καταφερε να εξαφανισει την πιεση απο το επομενο φ4..κανενας δεν θα πιστευει οτι θα το παρουμε ,πιθανοτατα ουτε οι παικτες ουτε αυτος..οποτε θα παμε αουτσαιντερ ας εχουμε και μισιτς και εβανς και δεν ξερω εγω ποιον.

παντως στις σημερινες του δηλωσεις ειπε οτι δεν τον επηρρεαζει η κριτικη ,εχει γινει σκληροπετσος κτλ..και εχει τσακωθει με εναν μπαρμπα στο σεφ σε ασχημο βαθμο..στο φ4 εψαχνε ενα 14χρ που κατι του ειπε και γενικα δεν αφηνει τιποτα ασχολιαστο αποτι λεγεται..

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 28, 2025 9:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 9:11 pm
montechristo έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:00 pm
Ο Στέφανος Τριαντάφυλλος μπορεί να ξεκίνησε την καριέρα του σαν δημοσιογράφος, όμως ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική από το 2007 (δεν είναι και χτεσινός).
Κι εγώ έχω προπονήσει, αυτό δεν με κάνει προπονητή επιπέδου Ευρωλίγκας. Δεν είπα ότι δεν έχει ιδέα, είπα ότι δεν είναι στο επίπεδο που περιμένεις από βοηθούς σε αυτό το επίπεδο.

Από εδώ:
montechristo έγραψε:
Επειδή ως δημοσιογράφος είχε εργαστεί και ως αναλυτής αγώνων
ως εδώ:
montechristo έγραψε:
προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες και αναλύσεις για τους αντιπάλους
υπάρχει μία απόσταση τόσο μεγάλη που σχεδόν έχω δει.
montechristo έγραψε:
Με δυό λόγια, ο Τριαντάφυλλος είναι μια προσωπικότητα με βαθιά γνώση του αθλήματος και, κατά τη γνώμη μου, έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.
Αυτά τα δύο λόγια, δεν προκύπτουν από πουθενά από τα προηγούμενα γραπτά σου. Μπορείς να ακολουθήσεις τη συμβουλή σου btw:
montechristo έγραψε:
Για πράγματα που δεν ξέρουμε, καλύτερα να μη μιλάμε, και μάλιστα τόσο κατηγορηματικά.
Αυτό που έγραψα, ότι δηλαδή η δουλειά του Τριαντάφυλλου είναι το σκάουτινγκ των αντιπάλων, δεν το έβγαλα από το κεφάλι μου. Δεν θυμάμαι πού το διάβασα, όμως αυτή την εικόνα έχω ως προς την θέση του στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού. Δηλαδή, η δουλειά του είναι κυρίως στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει του κάθε αγώνα.
Αν νομίζεις ότι ο Ολυμπιακός δεν διαβάζει καλά τους αντιπάλους, πες μας κι εμάς πώς το έχεις διαπιστώσει, μπας και φωτιστούμε λιγάκι.
Τώρα, όσον αφορά τον Φρόντο και τον Σαμ και το Όρος του Χαμού, δεν ξέρω πώς κολλάνε σε αυτά που λέμε.
Μάλλον, κάπου θα ήθελες να τη χώσεις ως έκφραση που σου άρεσε. Δεκτό!
Για όσα μίλησα, τα ξέρω, οπότε άκυρη η παρότρυνσή σου.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Μάιος 28, 2025 9:59 pm

shaq7 έγραψε:
Απο την στιγμη που μενει ο μπαρτζωκας αποτι φαινεται (για μενα κακως και για μας και για αυτον αλλα οτι ηταν να πω το ειπα) δεν εχει νοημα να καθομαστε να τα συζηταμε αυτα..Παντως αν μεινει καταφερε να εξαφανισει την πιεση απο το επομενο φ4..κανενας δεν θα πιστευει οτι θα το παρουμε ,πιθανοτατα ουτε οι παικτες ουτε αυτος..οποτε θα παμε αουτσαιντερ ας εχουμε και μισιτς και εβανς και δεν ξερω εγω ποιον.

παντως στις σημερινες του δηλωσεις ειπε οτι δεν τον επηρρεαζει η κριτικη ,εχει γινει σκληροπετσος κτλ..και εχει τσακωθει με εναν μπαρμπα στο σεφ σε ασχημο βαθμο..στο φ4 εψαχνε ενα 14χρ που κατι του ειπε και γενικα δεν αφηνει τιποτα ασχολιαστο αποτι λεγεται..
Σακη αυτα που γραφεις τα γραφουν λογαριασμοι SDNAκηδων στο Χ που βριζουν 4 χρονια τωρα τον μπαρτζωκα. πραγματικα αυτα που γραφεις απο τον χαμενο ημιτελικο και υστερα ειναι στεναχωρα.
ο τυπος στο αμπουνταμπι ηταν ανω των 25 btw.οχι 14χρονος.

Το οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη το εχει δειξει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που του κανουν κριτικη και με πολυ ασχημο τροπο και εκεινος ηταν πιστος στο πλανο του και στην φιλοσοφια του, ασχετως αν συμφωνουμε η διαφωνουμε με αυτην τωρα και το πληρωσαμε αυτο.
4 χρονια του κανουν κριτικη και πολεμο σε ορια τρελας, οχι μονο φετος.
το οτι εχει απαντησει σε φιλαθλους 2 φορες μεσα σε 4 χρονια καταλαβαινεις οτι μπορει να γινει ακομα και για τον πιο ψυχραιμο ανθρωπο,οχι μονο για τον Μπαρτζωκα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Heisenberg την Τετ Μάιος 28, 2025 10:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"I did it for me. I liked it. I was good at it. I was really... I was alive."
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Τετ Μάιος 28, 2025 10:00 pm

Heisenberg έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 8:58 pm

Μετα το Φ4 ειπε οτι οταν μια ομαδα δεν δειξει ετοιμη παντα ο προπονητης φταιει,εννοωντας τον εαυτο του κυριο υπευθυνο για την εμφανιση της ομαδας
Τι θελετε; Να πει ακριβως τα λογια που θελετε; να πει: εγω φταιω για ολα, ειμαι λουζερ, απετυχα και πρεπει να παω σπιτι μου;
Ειλικρινά αυτή την απορία την έχω και εγώ.

Δηλαδή ενώ η χρονιά δεν έχει τελειώσει και οι "αιώνιοι" είναι στα σχοινιά για το πρωτάθλημα (ελέω αποτυχίας στο F4) ,τι έπρεπε να βγει να πει πέρα από αυτά που είπε;

Αυτό που ακόμα περισσότερο δεν καταλαβαίνω είναι το γεγονός πως οι ίδιοι που απαιτούν το πρωτάθλημα , θέλουν ξήλωμα της ομάδας εδώ και τώρα.
Προφανώς δεν αναφέρομαι σε σχόλια του forum, τα οποία σε σχέση με ότι γράφεται εκεί έξω είναι πταίσματα.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Τετ Μάιος 28, 2025 10:08 pm

Το πρωτάθλημα 90% θα χαθεί για τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Δίνω επίσης μικρή αλλά σεβαστή πιθανότητα να χαθεί και με άσχημο τρόπο, δηλαδή ανατροπή ή σκούπα. Με την τωρινή κατάσταση, έστω και αν ο Ολυμπιακός ξεκινούσε με 0-2, θα άρχιζε το ptsd της περσινής χρονιάς για παίχτες και προπονητή. Ως αποτέλεσμα θα είχαμε το να βλέπουμε ξάνα την ομάδα να παθαίνει αυτό που πάθανε οι nba-ers από τους εξωγήινους στο space jam 1, με τη μόνη διαφορά ότι εμείς δε θα έχουμε ούτε τον mj ούτε τα looney tunes να μπουν να βοηθήσουν :hoho:

Αφού όμως έχουμε ανοίξει poll για τον b, θέλω να πω κάτι εδώ. Ο Μπαρτζώκας έχει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά είναι όντως θύμα των καταστάσεων και της ατιμώρητης λασπολογίας που φανερά τον κατέβαλε. Οπότε κουβέντα έπρεπε να γίνεται γενικά για την στελέχωση της ΚΑΕ. Θα έπρεπε να πάρουν έναν αντίστοιχο Καραπαππά, όχι να ομοιάζει με τον original άπο άποψη αισθητικής, αλλά από άποψη ιδιότητας. Έναν χοντρόπετσο (no pun intended) διευθυντή επικοινωνίας, που η δουλειά του θα εμπεριέχει να ασχολείται με τους μπουκουροκουβόπουλους, αφού μάλλον πρόκειται για αναγκαίο κακό, ώστε να μην υπάρχει η υποχρέωση να απαντά ο coach, και να έχει έτσι όλο το focus στην προπονητική, και όχι στο να αποδείξει πράγματα ως απάντηση στην προπαγάνδα. Αν δεν υπάρξει άτομο με τέτοιο ρόλο, εδώ θα είμαστε (να μαστε καλά να έχουμε υγεία) να ανοίγουμε poll και να συζητάμε και για τους κύκλους των επόμενων προπονητών.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Μάιος 28, 2025 10:09 pm

Heisenberg έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Σακη αυτα που γραφεις τα γραφουν λογαριασμοι SDNAκηδων στο Χ που βριζουν 4 χρονια τωρα τον μπαρτζωκα. πραγματικα αυτα που γραφεις απο τον χαμενο ημιτελικο και υστερα ειναι στεναχωρα.

Το οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη το εχει δειξει γιατι δεν ειναι η πρωτη φορα που του κανουν κριτικη και με πολυ ασχημο τροπο και εκεινος ηταν πιστος στο πλανο του και στην φιλοσοφια του, ασχετως αν συμφωνουμε η διαφωνουμε με αυτην τωρα και το πληρωσαμε αυτο.
το οτι εχει απαντησει σε φιλαθλους 2 φορες μεσα σε 4 χρονια καταλαβαινεις οτι μπορει να γινει ακομα και για τον πιο ψυχραιμο ανθρωπο,οχι μονο για τον Μπαρτζωκα.
ε λογικα ειμαι σδνακιας ..τι και αν τον στηριζα 5 +2 χρονια..αποκλειεται να ισχυει κατι αλλο ..Η να εχετε αδικο οι απολυτοι τυφλοι στηριχτακηδες..

κοιτα αν μου λες οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..ειναι σαν να συζητανε αν η γη ειναι στρογγυλη και να μου λες ειναι επιπεδη.
Ναι οτι την ιδια χρονια εχει παει μενταλ απεναντι σε καποιον μπαρμπα στο σεφ..και απεναντι σε καποιον οπαδο του παο στο ξεκαρφωτο..μπορει να συμβει σε ψυχραιμο σνθρωπο..για βρες μου εμενα προπονητες να το χουν κανει αυτο..Επισης δεν ειναι μονο αυτο...Στο γηπεδο του παοκ τσακωνεται με τους παοκτζηδες..βασικα σε αρκετα εκτος ασχολιοταν με την κερκιδα,μεχρι και μια γρια ειχε ζητησει να βγει εκτος γηπεδου στην ευρωλιγκα..
Ειπαμε να τον δικαιολογειται τυφλα αλλα να μπορειτε να το στηριξετε και καπου..ο ανθρωπος φετος κοντευε να σκασει απο την πιεση.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Τετ Μάιος 28, 2025 10:31 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:09 pm
Heisenberg έγραψε:

ε λογικα ειμαι σδνακιας ..τι και αν τον στηριζα 5 +2 χρονια..αποκλειεται να ισχυει κατι αλλο ..Η να εχετε αδικο οι απολυτοι τυφλοι στηριχτακηδες..

κοιτα αν μου λες οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..ειναι σαν να συζητανε αν η γη ειναι στρογγυλη και να μου λες ειναι επιπεδη.
Ναι οτι την ιδια χρονια εχει παει μενταλ απεναντι σε καποιον μπαρμπα στο σεφ..και απεναντι σε καποιον οπαδο του παο στο ξεκαρφωτο..μπορει να συμβει σε ψυχραιμο σνθρωπο..για βρες μου εμενα προπονητες να το χουν κανει αυτο..Επισης δεν ειναι μονο αυτο...Στο γηπεδο του παοκ τσακωνεται με τους παοκτζηδες..βασικα σε αρκετα εκτος ασχολιοταν με την κερκιδα,μεχρι και μια γρια ειχε ζητησει να βγει εκτος γηπεδου στην ευρωλιγκα..
Ειπαμε να τον δικαιολογειται τυφλα αλλα να μπορειτε να το στηριξετε και καπου..ο ανθρωπος φετος κοντευε να σκασει απο την πιεση.
Αν αποκαλείς τον Χάιζενμπεργκ "απόλυτο τυφλό στηριχτάκια", δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα αποκαλείς εμένα!
:banana: :banana: :banana:

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Τετ Μάιος 28, 2025 11:27 pm

Επειδή ολοένα και περισσότερο διαβάζω περί αποτυχίας της μπασκετικές φιλοσοφίας του Μπαρτζώκα και δεκάδες αναλύσεις περί λαθών στο στήσιμο του ρόστερ κλπ , μπήκα στον κόπο να κάνω μια σούμα των πεπραγμένων στην Ευρώπη τα 4 τελευταία χρόνια.
Σε σύνολο λοιπόν 130 αγώνων στην rs , ο Ολυμπιακός είχε τις περισσότερες νίκες (89) από όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση και μην ξεχνάμε ότι τα μπάτζετ των προηγούμενων ετών κινούνταν πάντα σε μεσαία επίπεδα.

Για να προλάβω "περίεργες" απαντήσεις, θα πω ότι προφανώς αυτό δεν αρκεί και μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής και οι παίκτες έχουν χαρακτηρίσει έμμεσα ως αποτυχημένες τις χρονιές αφού δεν ήρθε το τρόπαιο.
Επίσης έχουμε αναλύσει πολλές φορές πως ο coach δεν μπορεί πλέον να διαχειριστεί την πίεση και αυτός είναι και ο λόγος που άνοιξε το παρών θέμα. Σύμφωνοι ως εδώ!!!

Από εκεί και πέρα όμως το συνολικό δείγμα που αναφέρω πιο πάνω και η συνέπεια ετών σε αυτό το επίπεδο , δείχνουν πως όχι μόνο δεν απέτυχε η αγωνιστική φιλοσοφία του Μπαρτζώκα την τελευταία 4ετια , αλλά δείχνει αντιθέτως για πιο λόγο ψηφίστηκε δύο χρονιές coach of the year.

Αν κρίνει ο ίδιος ή η διοίκηση ότι δεν μπορεί να βοηθήσει πλέον την ομάδα , τότε καλώς να αποχωρήσει και τον ευχαριστούμε για όλα.
Αν πάλι μείνει , δεν ευελπιστώ να του δώσει ασυλία ο κόσμος και ομολογουμένως έχει δώσει και αυτός τα δικαιώματά του.
Ας είμαστε όμως τουλάχιστον δίκαιοι και μην γράφουμε ανακρίβειες σε βαθμό να μηδενίζουμε το έργο του.
Προπονητές που σήμερα εξυμνεί ο κόσμος (βλέπε Σπανούλης) αλλά και προπονητές που θα έρθουν αργότερα, θα αφομοιώσουν σίγουρα πολλά στοιχεία από το αγωνιστικό στυλ του Μπαρτζώκα και αυτό είναι η απάντηση στο κατά πόσο είναι αποτυχημένη η όποια φιλοσοφία του (αγωνιστικά).

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Μάιος 28, 2025 11:35 pm

Ο Μπαρτζω είναι τοπ προπονητης

Το θέμα είναι ότι τελικά δεν πέτυχε τους στόχους του

Η ομάδα δείχνει να βαλτώνει σαν εκείνο το βιβλίο του Στίβεν Κινγκ που προσπαθούν να βγουν από εκείνο το σατανικό χωριο και όλο σκάνε για έναν μυστήριο λόγο στην ίδια πλατεία.

Χρειάζεται ρισταρτ .Αυτό λέμε.Και ας μην είναι του ίδιου επιπέδου.

Η παρούσα συνταγή δεν τραβάει άλλο

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Μάιος 28, 2025 11:41 pm

georbap έγραψε:

Από εκεί και πέρα όμως το συνολικό δείγμα που αναφέρω πιο πάνω και η συνέπεια ετών σε αυτό το επίπεδο , δείχνουν πως όχι μόνο δεν απέτυχε η αγωνιστική φιλοσοφία του Μπαρτζώκα την τελευταία 4ετια , αλλά δείχνει αντιθέτως για πιο λόγο ψηφίστηκε δύο χρονιές coach of the year.
οσοι λενε οτι απετυχε η φιλοσοφια του(αποσους εχω δει εγω,μιλανε για κρισιμους αγωνες και οχι συνολικα).Στην ρεγκιουλαρ εχει βγει 2 φορες πρωτος και μια δευτερος..ποιος να πει οτι δεν ειναι πετυχημενο?
Για αρχη εχει 0/4 χωρις να εχει παιξει ουτε σε 1 φαιναλ 4 το παιχνιδι που θελει..βασικα εκτος της μονακο στο β ημιχρονο με το 27/2.
Αν δεν μπορεις να παιξεις την μοσιον που θες γιατι η ο ιτουδης σε μπλοκαρει ,η ο λασο σε παιζει ζωνη η ο σπανουλης κανει οτι ο ιτουδης ..ε μαλλον παιζεις ολη την χρονια το λαθος συστημα..Προσωπικα αν ο μπαρτζωκας ελεγε τερμα τα γκαρντ ρολιστες και τερμα τα 5ρια πασερ κτλ παμε επιτελους να παιξουμε ωραιο απλο μπασκετακι(θες με παρα πολλες πασες?με παρα πολλες πασες..) δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει..και ο σπανουλης αυτο εκανε στην μονακο,πηρε την φιλοσοφια του μπαρτζωκα χωρις τον γουοκαπ γκαρντ και τον φαλ 5ρι.

Απο τους τελικους επισης που εχασε με 2-0 σε καθε ματς που εκρινε κατι η ομαδα σουταρε με μαξ 20%τρ και 50% βολες..τωρα αυτο δεν γινεται να ειναι τυχαιο οταν εχει γινει συνεχομενα σε 5-6 ματς.Αυτο τωρα δεν ξερω αν οφειλεται στην μοσιον αλλα σιγουρα ειναι και ευθυνη προπονητη.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Μάιος 28, 2025 11:50 pm

shaq7 έγραψε:
georbap έγραψε:

οσοι λενε οτι απετυχε η φιλοσοφια του(αποσους εχω δει εγω,μιλανε για κρισιμους αγωνες και οχι συνολικα).Στην ρεγκιουλαρ εχει βγει 2 φορες πρωτος και μια δευτερος..ποιος να πει οτι δεν ειναι πετυχημενο?
Για αρχη εχει 0/4 χωρις να εχει παιξει ουτε σε 1 φαιναλ 4 το παιχνιδι που θελει..βασικα εκτος της μονακο στο β ημιχρονο με το 27/2.
Αν δεν μπορεις να παιξεις την μοσιον που θες γιατι η ο ιτουδης σε μπλοκαρει ,η ο λασο σε παιζει ζωνη η ο σπανουλης κανει οτι ο ιτουδης ..ε μαλλον παιζεις ολη την χρονια το λαθος συστημα..Προσωπικα αν ο μπαρτζωκας ελεγε τερμα τα γκαρντ ρολιστες και τερμα τα 5ρια πασερ κτλ παμε επιτελους να παιξουμε ωραιο απλο μπασκετακι(θες με παρα πολλες πασες?με παρα πολλες πασες..) δεν θα ειχα κανενα προβλημα να μεινει..και ο σπανουλης αυτο εκανε στην μονακο,πηρε την φιλοσοφια του μπαρτζωκα χωρις τον γουοκαπ γκαρντ και τον φαλ 5ρι.

Απο τους τελικους επισης που εχασε με 2-0 σε καθε ματς που εκρινε κατι η ομαδα σουταρε με μαξ 20%τρ και 50% βολες..τωρα αυτο δεν γινεται να ειναι τυχαιο οταν εχει γινει συνεχομενα σε 5-6 ματς.Αυτο τωρα δεν ξερω αν οφειλεται στην μοσιον αλλα σιγουρα ειναι και ευθυνη προπονητη.
παντως και ο πασκουαλ και ο ιτουδης η ηττουδης οπως τον ελεγαν τρομερα ρεκορ ειχαν στην ρεγκιουλαρ

αντιθετα ο ζελικο αν δεν κανω λαθος ποτε δεν ειχε βγει πρωτος σε οποιο φορματ ειχε η ευρωλικα με ομιλους

Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Μάιος 29, 2025 12:01 am

shaq7 έγραψε:

Παμε να δουμε λιγο τα φετινα ποσοστα τριποντου σε πλει οφ και ημιτελικο .

Ρεαλ 1 : 7/27 25.9%
Ρεαλ 2 : 9/32 28.1%
Ρεαλ 3 : 7/22 31.8%
Ρεαλ 4 : 8/25 32.0%
Μονακο ημιτελικος : 5/27 18.5%

Αυτα τα ματς εχουν ενα κοινο χαρακτηριστικο .

Συνεχιζουμε αυριο .

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 11:09 am

διάβασα ένα άρθρο του Χαλά που δε λέει τίποτα φοβερό αλλά έχει κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για τα φάιναλ 4 του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια
Στα τελευταία 6’47” του ημιτελικού με την Εφές ο Ολυμπιακός βάζει 5 πόντους: ένα καλάθι του Χασάν Μάρτιν 20” πριν τη λήξη, δυο βολές του Σλούκα και άλλη μια του Ντόρσεϊ. Στον τελικό με τη Ρεάλ οι Ερυθρόλευκοι βάζουν 4 πόντους στα τελευταία 6 λεπτά: ένα καλάθι και μια βολή του Κάνααν και άλλη μια βολή του Βεζένκοφ. Η συγκομιδή στον περυσινό ημιτελικό ήταν ελαφρώς καλύτερη: 6 πόντοι στα τελευταία 5’30”, όμως οι 3 ήταν στην τελευταία επίθεση από τον Πίτερς, όταν τα πάντα είχαν τελειώσει και οι Ισπανοί είχαν ουσιαστικά σταματήσει να παίζουν άμυνα.

Το 0/6 του Σάσα στο τρίποντο ήρθε και έκατσε δίπλα στο 2/8 του Κάουνας αλλά και το 1/6 του ημιτελικού με την Εφές. Δηλαδή, στις τρεις πιο επώδυνες ήττες του Ολυμπιακού την τελευταία τετραετία ο Βεζένκοφ είχε συνολικά 3/20 τρίποντα
https://athlosnews.gr/919353/oi-axies-o ... nimotitas/

στα δύο πρώτα είχαμε και τον Σλούκα οπότε δε στέκει το επιχείρημα έλλειψης τοπ pg.

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Μάιος 29, 2025 1:07 pm

yawn.brigade έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 11:09 am
διάβασα ένα άρθρο του Χαλά που δε λέει τίποτα φοβερό αλλά έχει κάποια ενδιαφέροντα στατιστικά για τα φάιναλ 4 του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια
Στα τελευταία 6’47” του ημιτελικού με την Εφές ο Ολυμπιακός βάζει 5 πόντους: ένα καλάθι του Χασάν Μάρτιν 20” πριν τη λήξη, δυο βολές του Σλούκα και άλλη μια του Ντόρσεϊ. Στον τελικό με τη Ρεάλ οι Ερυθρόλευκοι βάζουν 4 πόντους στα τελευταία 6 λεπτά: ένα καλάθι και μια βολή του Κάνααν και άλλη μια βολή του Βεζένκοφ. Η συγκομιδή στον περυσινό ημιτελικό ήταν ελαφρώς καλύτερη: 6 πόντοι στα τελευταία 5’30”, όμως οι 3 ήταν στην τελευταία επίθεση από τον Πίτερς, όταν τα πάντα είχαν τελειώσει και οι Ισπανοί είχαν ουσιαστικά σταματήσει να παίζουν άμυνα.

Το 0/6 του Σάσα στο τρίποντο ήρθε και έκατσε δίπλα στο 2/8 του Κάουνας αλλά και το 1/6 του ημιτελικού με την Εφές. Δηλαδή, στις τρεις πιο επώδυνες ήττες του Ολυμπιακού την τελευταία τετραετία ο Βεζένκοφ είχε συνολικά 3/20 τρίποντα
https://athlosnews.gr/919353/oi-axies-o ... nimotitas/

στα δύο πρώτα είχαμε και τον Σλούκα οπότε δε στέκει το επιχείρημα έλλειψης τοπ pg.
Εξαιρετικά στοιχεία.
Αυτά που κρύφτηκαν πίσω από τις απλοϊκές φράσεις Τα σουτ Μισιτς και Γιουλ.

Δεν θα έλεγα κακή διαχείριση γιατί είναι εξαιρετικός προπονητής. Κακή ψυχολογική προετοιμασία και τίποτα παραπάνω.Ίσως φταίει ο ίδιος, ίσως το σταφ, ίσως, ίσως....

Δεν μάθαμε να είμαστε killer και φαβορί και χάθηκαν κούπες. Μας άρεσαν πάντα τα outsider και τα γιουρούσια ως χαρακτηρισμοι ομάδας.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Μάιος 29, 2025 1:14 pm

Ωραία τα στατιστικά που παραθεσατε. Ο κοινός παράγοντας σε όλες αυτές τις ήττες είναι ότι λείπει μια παιχταρα με παιχνίδι 1vs1. Ούτε ο Σλούκας ούτε ο Βεζενκοφ είναι τέτοιοι παίκτες. Τέτοιοι είναι ο Ναν, ο Φουρνιε. Ο Έβανς και ο Τζειμς. Όταν κλείνουν τα πάντα στο τέλος και πάνε όλοι σε αλλαγές θες μπουκες και κρεμασμένα σουτ

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”