Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μάιος 29, 2025 1:15 pm

Ειναι αυτο που γραφω τοσες μερες και με λενε σδνακια..

Αυτο το συστημα του μπαρτζωκα μολις φτασει η κραντς ταιμ παει περιπατο...ποτε δεν παιζουμε μοσιον και παντα δυσκολευομαστε να σκοραρουμε..πολυ απλα γιατι δεν εχουμε τα γκαρντ να υπηρετησουν κατι αλλο ενω και ολη η ομαδα δεν ειναι προπονημενη να παιζει κατι αλλο εκτος της μοσιον. Αν βαλουμε και ποσες φορες στο τελος βλεπουμε μαζι γουοκαπ γκος μακισικ δεν θελει μυαλο να καταλαβεις γιατι χανουμε μονιμως.

polykos

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 1:57 pm

Παράλληλα με τη σαφή αντιστροφή των τάσεων στο poll, υπάρχει ακόμα ένα στοιχείο που εδραιώνει το αύριο του μπαρτζωκα . Ο Παπαθεοδώρου έκλεισε στο Μαρούσι, μειώνονται οι επιλογες :wave:

Manager FREE Zone
Old-school For Ever
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:24 pm

montechristo έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:31 pm
shaq7 έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:09 pm

ε λογικα ειμαι σδνακιας ..τι και αν τον στηριζα 5 +2 χρονια..αποκλειεται να ισχυει κατι αλλο ..Η να εχετε αδικο οι απολυτοι τυφλοι στηριχτακηδες..

κοιτα αν μου λες οτι δεν τον επηρεαζει η κριτικη δεν υπαρχει λογος να συζητησουμε..ειναι σαν να συζητανε αν η γη ειναι στρογγυλη και να μου λες ειναι επιπεδη.
Ναι οτι την ιδια χρονια εχει παει μενταλ απεναντι σε καποιον μπαρμπα στο σεφ..και απεναντι σε καποιον οπαδο του παο στο ξεκαρφωτο..μπορει να συμβει σε ψυχραιμο σνθρωπο..για βρες μου εμενα προπονητες να το χουν κανει αυτο..Επισης δεν ειναι μονο αυτο...Στο γηπεδο του παοκ τσακωνεται με τους παοκτζηδες..βασικα σε αρκετα εκτος ασχολιοταν με την κερκιδα,μεχρι και μια γρια ειχε ζητησει να βγει εκτος γηπεδου στην ευρωλιγκα..
Ειπαμε να τον δικαιολογειται τυφλα αλλα να μπορειτε να το στηριξετε και καπου..ο ανθρωπος φετος κοντευε να σκασει απο την πιεση.
Αν αποκαλείς τον Χάιζενμπεργκ "απόλυτο τυφλό στηριχτάκια", δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα αποκαλείς εμένα!
:banana: :banana: :banana:
Κοίτα για σένα, λογικά σκεπτόμενοι έχουμε καταλήξει σε 2 ενδεχόμενα, ή είσαι ο ....Μπαρτζώκας ή στενός ...συγγενής του. Αν αυτό έχει κάποια δόση αλήθειας πες μας σε παρακαλώ τι τρέχει με τον...Έβανς και μην φοβάσαι ότι πούμε νερό κι αλάτ(σ)ι.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 2:30 pm

SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 1:07 pm
Δεν θα έλεγα κακή διαχείριση γιατί είναι εξαιρετικός προπονητής. Κακή ψυχολογική προετοιμασία και τίποτα παραπάνω.Ίσως φταίει ο ίδιος, ίσως το σταφ, ίσως, ίσως....

Δεν μάθαμε να είμαστε killer και φαβορί και χάθηκαν κούπες. Μας άρεσαν πάντα τα outsider και τα γιουρούσια ως χαρακτηρισμοι ομάδας.
κακή διαχείριση έχει υπάρξει δεδομένα, όπως π.χ. με τον Σάσα να παίζει επανειλημμένα ολόκληρο το β' ημίχρονο, το ότι κλείνουμε παιχνίδια με Γκος, Γουόκαπ, ΜακΚίσικ* και άλλα πολλά που έχουν γραφτεί πολλές φορές.

η ψυχολογική προετοιμασία είναι για τα πανηγύρια, φαίνεται από τις διαφορές που χάνονται συνέχεια, από τα απαράδεκτα ποσοστά σε βολές και τρίποντα κτλ

φέτος δεν είχαμε ούτε νίκες με μεγάλες διαφορές (αν εξαιρέσεις τη Μπάρτσα εντός) που βοηθάνε στην αυτοπεποίθηση, στους περισσότερους αγώνες που προηγηθήκαμε με +15 καταλήξαμε να τους πάρουμε με την ψυχή στο στόμα.

να το επαναλάβω άλλη μια φορά, τον αγαπώ τον Μπαρτζώκα αλλά κάθε χρόνο είναι και χειρότερος, τα δύο τελευταία φάιναλ 4 τα χάσαμε με κάτω τα χέρια, ίσως πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα ο άνθρωπος να καθαρίσει το μυαλό του.

τώρα για όσους λένε ότι μας έλειψε το iso ή ένας τοπ playmaker ε ας είχαμε, λεφτά υπήρχαν, επιλογές του προπονητή είναι όλοι αυτοί που ήρθαν τα τελευταία χρόνια.

* θα ήθελα ένα στατιστικό που να δείχνει πόσα εκτελεσμένα τρίποντα έχει ο Σακ στα τέταρτα δεκάλεπτα κρίσιμων παιχνιδιών

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Μάιος 29, 2025 3:27 pm

Conan1982 έγραψε:
montechristo έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:31 pm

Αν αποκαλείς τον Χάιζενμπεργκ "απόλυτο τυφλό στηριχτάκια", δεν τολμώ να φανταστώ πώς θα αποκαλείς εμένα!
:banana: :banana: :banana:
Κοίτα για σένα, λογικά σκεπτόμενοι έχουμε καταλήξει σε 2 ενδεχόμενα, ή είσαι ο ....Μπαρτζώκας ή στενός ...συγγενής του. Αν αυτό έχει κάποια δόση αλήθειας πες μας σε παρακαλώ τι τρέχει με τον...Έβανς και μην φοβάσαι ότι πούμε νερό κι αλάτ(σ)ι.
Χαχα, εντάξει, ομολογώ, με πιάσατε. Ήρθε η ώρα να το παραδεχτώ δημόσια...

Είμαι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Και όχι απλά είμαι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή γράφω από την προπόνηση κι έχω αφήσει τον Μπαφέ να κάνει το scouting του ΠΑΟ για αύριο. Προέχει το φόρουμ!

Τώρα, αν δεν σας πείθω... τότε το πιθανότερο είναι πως είμαι στενός συγγενής του. Και για την ακρίβεια μακρινός ξάδερφος από το σόι της θείας του της Φανής από το Λουτράκι, που έχει κρατήσει μια κορνίζα με την υπογραφή του Γιώργου από το 2013 στο σαλόνι.

Κι αν δεν είμαι κι αυτός, τότε σίγουρα είμαι ο χαμένος ξάδελφός του, εκείνος που του είχε πει κάποτε να δοκιμάσει τον Έβανς στη θέση "σκιώδης μπακ απ του σκιώδους μπακ απ". Από τότε δεν μου μιλάει.

Όσο για τον Έβανς... πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να τον έχουμε κρύψει για τους τελικούς, αλλά μπορεί και ο κόουτς να έχει βάλει challenge mode στο ροτέισον, έτσι για την αλητεία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει πάθει το σύνδρομο "μεταγραφή που έγινε για να σπάσει τα analytics των οπαδών".

Οπότε για την ώρα, συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον κόουτς γιατί έτσι μου βγαίνει. Αλλά να ξέρετε: αν δείτε στον επόμενο αγώνα να παίζει ξαφνικά ο Έβανς βασικός, αυτό κάτι θα σημαίνει για την ταυτότητά μου... :drunk: :drunk: :drunk:

Ας κρατάμε το χιούμορ και την αγάπη για την ομάδα ψηλά, κι ας διαφωνούμε (φτάνει να μη βρίζουμε παίκτες και προπονητή, γιατί δεν το αξίζουν). Στο κάτω-κάτω όλοι στο ίδιο παρκέ παίζουμε (έστω και από το πληκτρολόγιο)!

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
coach blue

allstar
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 3:34 pm

montechristo έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Είμαι ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Και όχι απλά είμαι εγώ, αλλά αυτή τη στιγμή γράφω από την προπόνηση κι έχω αφήσει τον Μπαφέ να κάνει το scouting του ΠΑΟ για αύριο. Προέχει το φόρουμ!

Τώρα, αν δεν σας πείθω... τότε το πιθανότερο είναι πως είμαι στενός συγγενής του. Και για την ακρίβεια μακρινός ξάδερφος από το σόι της θείας του της Φανής από το Λουτράκι, που έχει κρατήσει μια κορνίζα με την υπογραφή του Γιώργου από το 2013 στο σαλόνι.

Κι αν δεν είμαι κι αυτός, τότε σίγουρα είμαι ο χαμένος ξάδελφός του, εκείνος που του είχε πει κάποτε να δοκιμάσει τον Έβανς στη θέση "σκιώδης μπακ απ του σκιώδους μπακ απ". Από τότε δεν μου μιλάει.

Όσο για τον Έβανς... πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μπορεί να τον έχουμε κρύψει για τους τελικούς, αλλά μπορεί και ο κόουτς να έχει βάλει challenge mode στο ροτέισον, έτσι για την αλητεία. Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει πάθει το σύνδρομο "μεταγραφή που έγινε για να σπάσει τα analytics των οπαδών".

Οπότε για την ώρα, συνεχίζω να υπερασπίζομαι τον κόουτς γιατί έτσι μου βγαίνει. Αλλά να ξέρετε: αν δείτε στον επόμενο αγώνα να παίζει ξαφνικά ο Έβανς βασικός, αυτό κάτι θα σημαίνει για την ταυτότητά μου... :drunk: :drunk: :drunk:

Ας κρατάμε το χιούμορ και την αγάπη για την ομάδα ψηλά, κι ας διαφωνούμε (φτάνει να μη βρίζουμε παίκτες και προπονητή, γιατί δεν το αξίζουν). Στο κάτω-κάτω όλοι στο ίδιο παρκέ παίζουμε (έστω και από το πληκτρολόγιο)!
Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι ξηλωσες και τον τριανταφυλο αν κανει σκαουτινγκ ο μπαφες ...

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 3:43 pm

coach blue έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 3:34 pm
montechristo έγραψε:

Απο αυτα που γραφεις καταλαβαινω οτι ξηλωσες και τον τριανταφυλο αν κανει σκαουτινγκ ο μπαφες ...

Ο Τριαντάφυλλος πάει όπου είμαι κι εγώ. Τώρα είναι δίπλα μου, διαβάζουμε τα γραφόμενα, και σπάμε πλάκα! :dribble: :dribble: :dribble:

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Πέμ Μάιος 29, 2025 6:22 pm

Καλησπέρα παιδιά, παρακαλώ να ηρεμήσουμε λίγο και να γυρίσουμε ξανά στα μπασκετικά, τα άσχετα ποστ θα διαγραφούν, δεν χρειάζεται να μαλώνουμε μεταξύ μας, ούτε να προσβάλει ο ένας τον άλλο.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Πέμ Μάιος 29, 2025 7:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 6:22 pm
Καλησπέρα παιδιά, παρακαλώ να ηρεμήσουμε λίγο και να γυρίσουμε ξανά στα μπασκετικά, τα άσχετα ποστ θα διαγραφούν, δεν χρειάζεται να μαλώνουμε μεταξύ μας, ούτε να προσβάλει ο ένας τον άλλο.
Απο ενα φαουλ να τελειωνουμε.

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Μάιος 29, 2025 7:42 pm

Μετά από ώριμη σκέψη, κατέληξα οριστικά στα εξής:
Έχουμε και προπονητικό θέμα και κυρίως διοικητικό. Κάποια στιγμή όλοι θα καταλήξουμε σε αυτό, το οποίο είναι η αιτία όλων. Αυτά και καλό καλοκαίρι.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 7:46 pm

steph.larry έγραψε:
Τετ Μάιος 28, 2025 10:08 pm
Το πρωτάθλημα 90% θα χαθεί για τον Ολυμπιακό. Οι λόγοι είναι αρκετοί. Δίνω επίσης μικρή αλλά σεβαστή πιθανότητα να χαθεί και με άσχημο τρόπο, δηλαδή ανατροπή ή σκούπα. Με την τωρινή κατάσταση, έστω και αν ο Ολυμπιακός ξεκινούσε με 0-2, θα άρχιζε το ptsd της περσινής χρονιάς για παίχτες και προπονητή. Ως αποτέλεσμα θα είχαμε το να βλέπουμε ξάνα την ομάδα να παθαίνει αυτό που πάθανε οι nba-ers από τους εξωγήινους στο space jam 1, με τη μόνη διαφορά ότι εμείς δε θα έχουμε ούτε τον mj ούτε τα looney tunes να μπουν να βοηθήσουν :hoho:

Αφού όμως έχουμε ανοίξει poll για τον b, θέλω να πω κάτι εδώ. Ο Μπαρτζώκας έχει την ευθύνη που του αναλογεί, αλλά είναι όντως θύμα των καταστάσεων και της ατιμώρητης λασπολογίας που φανερά τον κατέβαλε. Οπότε κουβέντα έπρεπε να γίνεται γενικά για την στελέχωση της ΚΑΕ. Θα έπρεπε να πάρουν έναν αντίστοιχο Καραπαππά, όχι να ομοιάζει με τον original άπο άποψη αισθητικής, αλλά από άποψη ιδιότητας. Έναν χοντρόπετσο (no pun intended) διευθυντή επικοινωνίας, που η δουλειά του θα εμπεριέχει να ασχολείται με τους μπουκουροκουβόπουλους, αφού μάλλον πρόκειται για αναγκαίο κακό, ώστε να μην υπάρχει η υποχρέωση να απαντά ο coach, και να έχει έτσι όλο το focus στην προπονητική, και όχι στο να αποδείξει πράγματα ως απάντηση στην προπαγάνδα. Αν δεν υπάρξει άτομο με τέτοιο ρόλο, εδώ θα είμαστε (να μαστε καλά να έχουμε υγεία) να ανοίγουμε poll και να συζητάμε και για τους κύκλους των επόμενων προπονητών.
Μακάρι να χαθεί! Αυτοί περιμένουν κάτι για να δικαιολογηθούν. Όμως πάει τώρα, δε γλυτώνουν το κάζο.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Πέμ Μάιος 29, 2025 7:52 pm

Ολυμπιακός και να θέλει να χαθεί το πρωτάθλημα...μάλιστα :roofl:

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 8:21 pm

eddiedimitris έγραψε:
Ναι, καλύτερα έτσι για να γίνουν δραστικές αλλαγές.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 8:23 pm

eddiedimitris έγραψε:
Είναι σαν να πάρεις μιά φωτογραφία ένα κομμένο καρπούζι και να κάνεις negative το red chanel: Απ' έξω κόκκινο και μέσα πράσινο!!! :D :D :D

Άβαταρ μέλους
kite26

champion
Reactions:

Πέμ Μάιος 29, 2025 9:23 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Μάιος 29, 2025 8:23 pm
eddiedimitris έγραψε:
Είναι σαν να πάρεις μιά φωτογραφία ένα κομμένο καρπούζι και να κάνεις negative το red chanel: Απ' έξω κόκκινο και μέσα πράσινο!!! :D :D :D
Δώρο από 'μένα.
Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”