Προσωπικά διαφωνώ με τα όσα γράφονται περί τσιγκουνιάς ή διάθεσης των Αγγελόπουλων για να βάλουν το χέρι στην τσέπη και γενικά τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν μπορεί ο καθένας να το ερμηνεύσει όπως θέλει και είναι κατανοητό.kojito έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 01, 2023 11:17 amΣιγά μην δώσουν οι Αφοί μεσούσης της σεζόν 1 εκατομμύριο για παίκτη που ναι μεν είναι πολύ καλός παίκτης αλλά όχι σταρ, ούτε έρχεται για ηγέτης της ομάδας. Ακόμα και το καλοκαίρι αμφιβάλλω αν θα έδιναν πάνω από 1-1.2 για τον Πετρούσεφ αν ήταν διαθέσιμος.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τετ Νοέμ 01, 2023 11:00 am
Με ένα χαρτί τον παίρνουμε, αλλά θα το δώσουμε? Μικρός είναι αν κάνει παπάδες θα ξαναδοκιμάσει.. Δεν είναι για να χαραμίζεται g league..
Τέτοια εποχή και με δεδομένο πως έχουμε κινηθεί στο παρελθόν πιστεύω ότι το ταβάνι μας είναι τα 700-800 χιλιάρικα, μαζί με το buy-out αν χρειαστεί πες. Δεν τους έχω τους Αφούς για ιδιοκτήτες που θα σκάσουν ξαφνικά 1.5-2 εκατομμύρια για να φέρουν μπόμπα NBAer. Ούτε ο Μπαρτζώκας θα θελήσει νομίζω να φέρει Αμερικάνο χωρίς ευρωπαϊκή εμπειρία.
Άλλωστε οι Αφοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος αλλά και με βάση τους στόχους που έμμεσα ή άμεσα έχουν θέσει.
Πιστεύω πως αν βρεθεί παίκτης που ο Μπαρτζώκας τον θέλει με χίλια και με προοπτική να μείνει πάνω από μια σεζόν στο ρόστερ , τότε οι Αγγελόπουλοι δεν θα έχουν θέμα να δώσουν 1.5 με 2 εκ .
Στον Τζέιμς για παράδειγμα είμαι πεπεισμένος πως αν τον άφηνε η Μονακό θα τα έδιναν εύκολα.
Από την άλλη και έχοντας πλέον κατανοήσει τον τρόπο που λειτουργούν οι Αφοί σε συνεννόηση πάντα με τον Μπαρτζώκα , θεωρώ δύσκολο έως απίστευτο να πληρώσουν υψηλό συμβόλαιο σε οποιονδήποτε παίκτη από το NBA όπου θα δει τον Ολυμπιακό ως λύση ανάγκης και το καλοκαίρι θα είναι φευγάτος