Όντως τα λέγαμε και πιο παλιά, δεν θυμάμαι αν έγραφα ενεργά εδώ τότε αλλά το καλοκαίρι που ακουγόταν έντονα πως δεν θα βρει ομάδα στο ΝΒΑ και εμείς είχαμε τρέξει να κλείσουμε Τσέρι από νωρίς με αποτέλεσμα να τον τσιμπήσει ο Σφαιρόπουλος τον αύγουστο τραβάγαμε τα μαλλιά μας. Ίσως καλύτερα όμως γιατί αν είχε έρθει τότε ίσως να είχε καεί ή να έκανε υπερχρονιά την επόμενη στην Βιλερμπάν ξέρω γω.
- Προτιμούσα Λόιντ όμως, και αυτό έχει κυρίως να κάνει με την μπούκα που θέλει ο κόουτς. Και αυτόν έλεγα πέρυσι να τον κλείσουμε αν υπάρχει το χαρτί (πίστευα θα τον χτυπήσει μεγαλύτερο πορτοφόλι) και κατέληξε στον Ερυθρό Αστέρα και τράβαγα τα μαλλιά μου. Θα πάρουμε και άλλον έναν καλό γκαρντ νομίζω. Αν σταματήσει ο Σπαν πολύ καλό κιόλας.
-Το μπάτζετ σε καμία περίπτωση δεν ήταν γύρω στα 10 φέτος και ο Χάρισον φαίνεται πως έπαιρνε λίγο πάνω από 300 χιλιάρικα. Για αυτό δε χτυπάγαμε ούτε Λόιντ από Αστέρα

- Ο ελληνικός κορμός είναι σημαντικός όπως και να χει. Ο Ντόρσει βέβαια με την πρώτη ευκαιρία θα πάει ΝΒΑ οπότε δε ξέρω αν μπορεί να υπολογιστεί ως μακροχρόνιο μέλος του κορμού, αλλά πάλι και ποιος μπορεί πια. Και τον Βέζε πρέπει να τον ανανεώσουμε φέτος οπωσδήποτε. Και πρέπει να το υπολογίσουμε και στο μπάτζετ γιατί θα πάρει αύξηση. Για το μέλλον, χωρίς Ντόρσει έχουμε τον Σλούκα σίγουρα τοπ παίκτη, και 2 με ερωτηματικό. Ο παπ και ο Βέζε, ο ένας ελπίζουμε να γυρίσει καλά και ο άλλος να μείνει. Λάρι συμπληρωματικός, και μετά χρειάζεται έναν ακόμα καλό έλληνα. ή θα εξελίξεις κάποιον (Νικολαϊδη γκουχ γκουχ Χουγκάζ) ή θα αγοράσεις έναν έτοιμο (εκτός Μήτογλου δεν ξέρω ποιος άλλος υπάρχει).
Υγ: Ο Μπιρτς δήλωσε λέει πως δεν θα μείνει Αμερική με σκοπό να βρει ομάδα για του χρόνου αλλά προτιμάει να πάει να παίξει με τον Καναδά στο προολυμπιακό. Μπορεί να σημαίνει κάτι αυτό;