Μετά είμαστε εμείς ΟΚ ,αλλά και πάλι το ποδοσφαιρο κάνει κουμάντο.
Τι να πουν και κάτι καημενοι ελάχιστοι βολλειμπολικοι ή γουοτερπολικοι που έχω γνωρίσει. Πραγματικό τρου αγνό ατσαλι ανδεργκραουντ
Συντονιστής: Captains
Οι Σέρβοι ξεκινάνε πιο νωρίς γιατί όσο κάθονται τα τσούζουνshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 9:45 pmΑσχετο με τα αυτα που λεμε αλλα Πετρουσεφ και Μιλουτινοφ αναμένεται να μπουν την επόμενη εβδομάδα .Γουοκαπ Παπανικολάου Λαρεντζακης πάνε για αρχές Σεπτεμβρίου ..
Τι βυσματικο ειναι αυτο?οι σερβοι τελειωσαν αργοτερα τους ολυμπιακους γιατι ξεκινανε νωριτερα απο τους ελληνες? Οποιος ειναι ελληνας εχει εξτρα διακοπες γιατι?
Ναι γιατί τώρα ο μιλου όταν θα ρθει δεν θα πάει να βγάλει κάρτα μέλους στο φαντασίαcoach blue έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 10:36 pmΟι Σέρβοι ξεκινάνε πιο νωρίς γιατί όσο κάθονται τα τσούζουνshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 9:45 pmΑσχετο με τα αυτα που λεμε αλλα Πετρουσεφ και Μιλουτινοφ αναμένεται να μπουν την επόμενη εβδομάδα .Γουοκαπ Παπανικολάου Λαρεντζακης![]()
πάνε για αρχές Σεπτεμβρίου ..
Τι βυσματικο ειναι αυτο?οι σερβοι τελειωσαν αργοτερα τους ολυμπιακους γιατι ξεκινανε νωριτερα απο τους ελληνες? Οποιος ειναι ελληνας εχει εξτρα διακοπες γιατι?.
Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 8:46 pm
Σε παρακαλώ να είναι και η τελευταία φορά που κάνεις προσωπική επίθεση σε κάποιον. Όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν παντού αυτό που πιστεύουν. Αν θέλεις θα απαντάς με επιχειρήματα επί απόψεων και όχι με προσωπικές επιθέσεις. Το ίδιο ισχύει φυσικά και από την ανάποδη και για όλους. Σε οποιαδήποτε επόμενη προσωπική αντιπαράθεση θα διαγράφεται όλο το μήνυμα και ας είναι σεντόνι.
«Και μετά λέμε γιατί δεν έχουμε μπαφκετ πια»berry έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 11:05 pmΣταματα έχω πιει και δεν βοηθάς
Δεν γίνεται να πάρουμε.καναν γκαραζοψυχεδελικο;
Ή έστω έναν Γιαννόπουλο να ακούει τα παραδοσιακά βρε αδερφέ με την μουσαρα κλπ και να παταει ζόμπις με την Χάρλεϊ
Κιλντ μπαϊ ντεθ
Να αυτά θα μας φάνε η Μύκονος Ο Μαζω ο Μπισμπικης κλπ
Άκου ρε λίγο γενιά του χάους να δουλέψεις την τριποντη μολοτοφ ρε
Τεττυμποϊδες τι να πεις .Και μετά λέμε γιατί δεν έχουμε μπαφκετ πια
Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 8:46 pm
Σε παρακαλώ να είναι και η τελευταία φορά που κάνεις προσωπική επίθεση σε κάποιον. Όλοι έχουν δικαίωμα να γράφουν παντού αυτό που πιστεύουν. Αν θέλεις θα απαντάς με επιχειρήματα επί απόψεων και όχι με προσωπικές επιθέσεις. Το ίδιο ισχύει φυσικά και από την ανάποδη και για όλους. Σε οποιαδήποτε επόμενη προσωπική αντιπαράθεση θα διαγράφεται όλο το μήνυμα και ας είναι σεντόνι.
Δεν σε αγνόησα φίλτατε. Απλά απάντησα μόλις είδα ο μήνυμα. Η σύσταση σου ήταν κανα δυο σελίδες μετάConan1982 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 23, 2024 12:56 pmConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 8:46 pm
Καλημέρα, ο δεύτερος που αγνοεί την σύσταση (με γράφει) . Το ποστ διαγράφηκε, ο επόμενος θα έχει φάουλ και μια μέρα αποκλεισμό.
Θέλω Λαρυ Νιουγουεβα με ντύσιμο ντουραν ντουραν στο πρώτο άλμπουμ ,φράντζα αλά φλοκ οφ σιγκαλς να προπονείται ακούγοντας σπανταου μπαλέ του Κατ Ε λογκ στορυ σορτ κ να πανηγυρίζει κουνώντας χέρια δεξιά αριστερά κ φυσώντας Μαλλί προς τα πάνω….berry έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 11:05 pmΣταματα έχω πιει και δεν βοηθάς
Δεν γίνεται να πάρουμε.καναν γκαραζοψυχεδελικο;
Ή έστω έναν Γιαννόπουλο να ακούει τα παραδοσιακά βρε αδερφέ με την μουσαρα κλπ και να παταει ζόμπις με την Χάρλεϊ
Κιλντ μπαϊ ντεθ
Να αυτά θα μας φάνε η Μύκονος Ο Μαζω ο Μπισμπικης κλπ
Άκου ρε λίγο γενιά του χάους να δουλέψεις την τριποντη μολοτοφ ρε
Τεττυμποϊδες τι να πεις .Και μετά λέμε γιατί δεν έχουμε μπαφκετ πια
Υπάρχει δηλαδή ένα μήνυμα στο τοπικ αυτό που με "στολίζει" κανονικότατα, ένας άνθρωπος που λέει πως γράφει στο φόρουμ για να με "ξεμπροστιάζει" και μου λες πως δεν μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου δημόσια? Το ένα σχόλιο υπάρχει πάνω από 24 ώρες ανεβασμένο και το άλλο πέφτει κατευθείαν? Δεν μου φαίνεται πολύ δίκαιο με αυτό. Σε αντίθεση με τον montechristo το δικό λου σχόλιο δεν θίγει κανέναν, αντιθέτως απλώς υπερασπιζομαι τον εαυτό μου στα μάτια των συνομιλητών μου και εξηγώ γιατί ξεκινώ κάποιες συζητήσεις. Παράλληλα, απευθύνω και εκκλήσεις σε κάποιους mods, αλλά και ερωτήματα. Δεν υπάρχει κανένας λόγος το ποστ αυτό να πάει για delete, αυτό είναι τσουβαλιασμα (ότι ποστ έχει ένα συγκεκριμένο ύφος διαγράφεται), χωρίς να παίρνονται υπόψιν κάποιες συγκεκριμένες παράμετροι. Και ούτε καν δίκαιο τσουβαλιασμα, το ένα σχόλιο είναι αναρτημένο εδώ και 24 ώρες, ενώ το άλλο έπεσε αμέσως. Παρακαλώ να ανεβει το τελευταίο μου σχόλιο ξανά ή να γραψω ενα εκ νεου προς υπεράσπιση του εαυτού μου στο φόρουμ και δεν θα δώσω άλλη συνέχεια. Κόναν, πιστεύω ότι η κρίση σου είναι σωστή, ας είναι και τώρα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 23, 2024 9:03 amConan1982 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 22, 2024 8:46 pm
Αφού το έχεις διαβάσει το μήνυμα,το ποστ διαγράφηκε.
Καλημέρα.