Καλησπερα σε ολη την παρεα...μετα απο σχεδον ενα διμηνο που σας διαβαζα αρκετα αλλα δεν μπορουσα να γραψω θα ηθελα να πω κι εγω την αποψη μου για το φετινο μεταγραφικο παζαρι.
Αρχιζοντας απο τα καλα νεα θα πω οτι για μενα Ουορντ και Ντοντα ειναι εξαιρετικες κινησεις......ο Ουορντ ειναι μια κινηση που ειχαμε αναγκη εδω και χρονια για να μη βγαινει η γλωσσα του Παπ και για να μη χρειαζεται να βαφτιζουμε τριαρια τους 1,90Μ.....καλος σουτερ απο θεση,μακρυς και καλος αμυντικος(οχι Παπ φυσικα αλλα μπροστα ειναι πιο πληρης).......εξαιρετικη προσθηκη.
Παμε στο Χολ τωρα....για μενα ειναι απ τα καλυτερα ΜΑΠ που κυκλοφορουν στα μερη μας επιπεδου Κεβαριους.....θα βαλει 10-12 ποντους χωρις να αξιωσει μπαλες,θα κρυψει τον ουρανο οποτε χρειαστει,θα παρει τα ριμπαουντ του.......το διδυμο Μιλου πρωτος--Χολ δευτερος ειναι πολυ καλυτερο απ το Φαλ πρωτος--Μιλου δευτερος ......και το γραφω ετσι για να τονισω οτι ο Μιλου ειναι πολυ καλυτερος παιχτης οταν ειναι καραβασικουρα παρα οταν ερχεται απ τον παγκο.....
Παμε τωρα στα κακα νεα ή μαλλον στα αστεια......ΚΩΣΤΑΣ.....τι να πρωτογραψω ;;;;;;το παιδι δεν ειναι μπασκετμπολιστας βασικα δεν ειναι καν αθλητης......αν τον λεγανε Παπαδοπουλο κι οχι Αντε θα κουβαλαγε μαζι μου κιβωτια 8ωρο για 1100.....δε θελω σε καμια περιπτωση να το παιξω insider αλλα λογω της παλιας μου θεσης τυγχανει να ξερω καποια πραγματα.......θα το πω οσο πιο ειρηνικα γινεται και δεν μπορω να επεκταθω.......αν το παιδι με το προπονητικο προγραμμα του Παο εχανε τα μισα παιχνιδια της χρονιας σε μας δε θα παιξει ουτε σε φιλικο.........
Αρα εχουμε ενα βασικο προβλημα οτι δεν εχουμε 3ο ψηλο.....οποιοι κι αν ειναι οι δυο πρωτοι σε οσα παιχνιδια δεν παιξουν θα χανουμε απ τα αποδυτηρια γιατι δε βγαινει παιχνιδι με εναν ψηλο να παιζει 40 λεπτα......
Το δευτερο προβλημα(τακι) μας ειναι οτι δεν εχουμε τριτο playmaker......γιατι ο Λι δεν ειναι τετοιος,ειναι ενα scoring guard που προσπαθει ο Μπαρτζωκας να τον κανει Ουοκαπ.......κι εμενα η μανα μου προσπαθουσε να με κανει καλλιτεχνη και μ ετρεχε στα ωδεια αλλα το παιδι ΔΕΝ......
Συμπερασματικα αν ειχαμε παρει Ουορντ και Χολ και ειχαμε κρατησει Γκος και Ραιτ αντι για Αντε--Λι εγω θα ημουν σουπερ ικανοποιημενος........
Καλη χρονια να εχουμε και να χαρουμε ωραια παιχνιδια (στην Ευρωπη).......