2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 19, 2020 2:46 am

Redfly έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 2:30 am

Kαλά δεν είναι ίδιας ποιότητας παίκτες, απλά είναι επιλογές πάνω στην ίδια λογική, διότι στη τελική αλλό τι μπορεί να κάνει ένας παίκτης και άλλο ο ρόλος του μέσα στην ομάδα. Το θέμα είναι ότι και ο Πολ σε σχέση με μακ δε θα πω ότι έχουν μεγάλες διαφορές, ο ρούμπιτ αξιοπρεπέστατος είχαμε και μιλου, και δε μας βγήκαν ή δεν είχαν χρόνο ο παντερ και ο κουζμι. Πραγματικά ενα playmaker αντι για μπολντγουιν θέλαμε για να μπούμε στην 8αδα και ενα 5αρι είτε στη θεση του κουζμι είτε του ρουμπιτ για να παρει τα πανω της η ομαδα. Αν είναι φέτος ο στόχος να έιναι μαχη για τη θεση 8-10 δεν είναι δύσκολη εξισωση αφού υπάρχει ακομα μία βάση απο Πρι βεζε σπαν. Το θέμα είναι να χτίσουμε ένα μελλον, και θα συμφωνήσω με την απόκτηση ντορσει πάνω σε αυτή τη λογική. Εχουμε χασει 4χρόνια χωρις προσπαθεια ευρεσης νεων παικτων μη χαθει και η τελευταία. Αν θέλουμε φετος παραπάνω πραγματα παντως, πρεπει να φυγει σοβαρο ποσό για παικταρα και οχι τα ονοματα που ακουω τις τελευταιες 4-5 μέρες.
Τη χρονιά που πέρασε ο Μπλατ προχώρησε στη -μακράν- χειρότερη στελέχωση της καριέρας του. Και σκέψου ότι τα λέω εγώ που τον υπερασπίζομαι εδώ πριν μπεις εσύ στο φόρουμ. Και που τον πρότεινα συνεχώς (και έλεγα ότι είναι μονόδρομος, η απόκτησή του, λίγους μήνες ή και βδομάδες πριν τον κλείσουν οι Αγγελόπουλοι).
Το περσινό το αποδίδω ( σε επίπεδο εικασίας και μόνο, με πολύ μεγάλο περιθώριο λάθους στην εικασία/εκτίμησή μου) σε μια απόφαση του Μπλατ να απαντήσει με απαξίωση στην απαξίωση των Αγγελόπουλων και των συν- αυτώ.

Κάκιστη χημεία, παίκτες όλοι* σε πτώση (κλιμακούμενη ή κι ελεύθερη). Μια ομάδα .... Μεντράνο.
Αποφεύγω τεχνιέντως τον χαρακτηρισμό, όπως βλέπετε, αγαπητοί, εκλεκτοί,ανυπέρβλητοι κι αξιαγάπητοι mods/admin. :banana:
Όχι 8αδα δεν αξίζαμε, αλλά ούτε 12αδα. Ολες οι νίκες μέχρι να έρθουν 2 εν ενεργεία παίκτες (Έλλις και Μακίσικ) ήταν επειδή μας υποτίμησε ο αντίπαλος.
Όταν είχα χρόνο και είχε παιχνίδι του Ολυμπιακού, αμέσως το γύρναγα σε κάνα άλλο ευρωπαϊκό.
Από την περσινή κοροϊδία, Αγγελόπουλων, Μπλατ και περιτρεχάμενων δημοσιογράφων προτιμώ την ομάδα με Ντε Μάρκο Τζόνσον, Μάρκοβιτς και Έβανς (ναι ρε παικταρά!) για να μην πω και την ομάδα με Μπλάκγουελ και τον Παναγιώτη τον Καρατζά με την ασύγκριτη κίνηση "πίβοτ" (έτσι λέγαμε τότε). :)

* Διόρθωση: Ο Πάντερ, δεν ήταν σε πτώση, αντίθετα είχε βγει 2 φορές ο άνθρωπ-α-ς του Τσάμπιονς του Λιγκ (το χωρίς σεντόνι). Οκ, λάθος μου. :mrgreen: Πως με κούραζε ο παίκτης αυτός πέρσι, δεν λέγεται. Λαρεντζάκης και πάλι Λαρεντζάκης. Ο Πάντερ πήγε εκεί που έπρεπε. :wink:

basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 3:18 am

Περιμένω μια σοβαρή (όχι τοπ) ομάδα, να ενδιαφερθεί για έναν εκ των Μπάλντγουιν, Τσέρι, Πολ, Ρούμπιτ, Κουζμίνσκας, Πάντερ. Και τον ρόλο που θα έχει κάποιος απ΄αυτούς σε σοβαρό σχήμα.

Παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε σοβαρή ή έστω ψιλοσοβαρή ομάδα, η περσινή χρονιά- πάλι καλά που μας έσωσε ο ο κοβίντ και το έληξε από το 70' :mrgreen: λόγω ανωτέρας βίας.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Ιουν 19, 2020 3:23 am

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 1:18 am
Redfly έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 12:57 am

Χωρις ίχνος ειρωνιας για τον αθλητη, προσπαθησε να μπεις στη θεση του τσερι, δε θα ένοιωθες οτι θα μπορουσες να ήσουν στη θέση του τζεικινς?. Νομιζω ότι σε σωστο ροστερ και ο τσερι και ο τζεικινς είναι υπερπολυτιμοι, απλα περυσι τα εκαναν μανταρα στο 1 με τον παικτη που δε πηραν ποτε. Το γέλιο είναι ότι όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αντι να ξεκινάμε με το βασικό 1 παίρνουμε το υπερπολύτιμο εργαλείο που θα είναι δίπλα του. Μακαρι να είναι μόνο αυτη η ομοιότητα.

Δεν υπάρχει σύγκριση Τσέρι με Τζένκινς. Μπερδεύεσαι λίγο με τον σωματότυπό τους. Είναι κι ότι έχεις φαγωθεί από τον χειμώνα ότι δεν θα έρθουν καλοί παίκτες, και σε μπερδεύει παραπάνω.
Κατανοώ και συμπάσχω.
Ν δω τι θα πεις για τον ΣΛούκα και τους επόμενους, περιμένω.

* Ο Τσέρι είχε θέμα συγκέντρωσης και στις επιλογές του. Δεν έπαιζε με μυαλό. Το ακριβώς αντίθετο από τον Τζένκινς. Τον οποίο προτείνω κάθε καλοκαίρι στο νήμα αυτό, πρέπει να πω. :wink:
:D Καλο :+1: Εγω εχω φαγωθεί για τον παικταρά που ήδη έχουμε χάσει, διοτι ψηλους βρίσκουμε και τον χειμώνα, αλλά βλέπω ότι με βασικό μαρτινς θα παιζουμε φιλε. Για το μπατζετ που έχουμε και με τις μειωσεις σε πρι και συντομα σπαν θα έπρεπε να έχουμε δυο παικταραδες για στόχο και όχι εναν και διπλα του παικτες των 300 χιλιάδων. Τώρα αν θεωρεις οτι βλέπω τι νουμερο ΧΧΧLarge μπλουζα :roofl: βαζει ο καθενας για να δω αν ειναι καλος παικτης, βλέπω μπασκετ αρκετες δεκαετίες αλλά οκ γέλασα. Εγώ θεωρώ και εδώ είμαστε, ότι όσο δυστακτικός ήταν ο τσερι τόσο θα είναι και ο τζεικινς, ο ένας επειδή δε μπορεί και ο αλλος περισσοτερο επειδη δε θα θέλει αλλα το αποτέλεσμα για την ομάδα ίδιο θα είναι.Το ενα σουτ ανα αγώνα, ακόμα και ολα να τα είχε βάλει και όχι 7% που σίγουρα είναι ατυχία (με κλειστα μάτια μαλλον μπορεί να παει καλύτερα) δείχνει κάποια στοιχεία για τον παίκτη. Οτι δεν είναι φυσιολογικό και ότι κατι παίζει το έχω δεδομένο, το θέμα είναι αν μπορεί να επανέλθει.

Περιμένω παντως να δω τι θα πεις αν τελικά δε παίξουμε στην Α1 και κρατήσουμε την αναπτυξιακή στην Α2, το avar θα το κρατησω μεχρι του χρόνου . Μιλάμε μετα απο covid και καραντίνες είχα τρομάξει ότι θα ερχόταν ο ίδιος ο βασιλακοπουλος εξω απο το σεφ να ζηταει συγγνωμη :roofl: για τους ξένους διαιτητες και τα αλλα (μη βγαινουμε τωρα off topic), διάβαζα και τα ποστ σου και είχα τρομοκρατηθεί. Εχεις το πλεονεκτημα βέβαια ότι θα προηγηθεί η δική μου περίπτωση (κατι θα σκεφτω για να γελασουμε) , αλλα δυστυχώς φίλε το σεναριο που συζητάγαμε εδω και με αλλους ότι σλουκας με παικτες των 300 χιλ δίπλα του είναι προβληματικο, μάλλον παει προς επιβεβαιωση. Όταν ηθελα απεγνωσμένα να φυγει ο μπολντγουιν πχ, δεν το ήθελα για να ερθει ο τζεικινς και ας είναι πιο εμειρος και ετοιμος παικτης. Ο ποιθρες ήταν στη σωστή βαση και δεν εγινε το λαθος της φυγης βεζε (νομιζω οτι δεν τον πας τον βουλγαρο), αλλά κατι μου λέει ότι θα τρέχουμε χειμωνιάτικα για διορθώσεις στο 5. Μια μονο κίνηση ΄θα με κάνει να δω πραγματικη βελτιωση , είτε καλαθη που είναι δυσκολο είτε μπροεκχοφ γιατι οι πλατες του μακ δε θα αντεξουν το βαρος. Αν μιλαμε για παικταρδες τετοια ονοματα πρεπει να συζηταμε. Τωρα τζεικινς , ααρον ααρον και ποιθρες, οκ ενα καλως ηρθαν θα το πουμε αλλα μη τρελαινόμαστε. Ο μπαρτζω προσπαθει να φτιαξει ενα καλοκουρδισμενο συνολο, αλλα στα δυσκολα που θα καιει η μπαλα αν δεν ερθει καποιος απο αυτους που ειπα θα δυσκολευομαστε.
υ.γ Να συζητήσουμε λίγο και το τρίποντο στην ομάδα. Να βγάλουμε τον τζεικινς απο την εξισωση, ποιοι θα σουταρουν? Νομιζω ότι με το ζορι θα είμαστε ισαξιοι με περυσι και ο μπαρτζω είναι τρελος φαν του σουτ απο το τριποντο.

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 3:46 am

basket72 έγραψε:
Περιμένω μια σοβαρή (όχι τοπ) ομάδα, να ενδιαφερθεί για έναν εκ των Μπάλντγουιν, Τσέρι, Πολ, Ρούμπιτ, Κουζμίνσκας, Πάντερ. Και τον ρόλο που θα έχει κάποιος απ΄αυτούς σε σοβαρό σχήμα.

Παράδειγμα προς αποφυγή για κάθε σοβαρή ή έστω ψιλοσοβαρή ομάδα, η περσινή χρονιά- πάλι καλά που μας έσωσε ο ο κοβίντ και το έληξε από το 70' :mrgreen: λόγω ανωτέρας βίας.
Πραγματικα με στεναχωρεις τώρα. Ο παντερ καπου υπεγραψε χθες προχθες βαριεμαι να ψαξω. Το θέμα είναι οτι με αυτα που έγιναν στην ομαδα με τους προπονητες δε νομιζω να περιμενε κανεις να γινει κατι καλο. Παρ ολα αυτα αν δεν εφευγε ο τσερι και ο ριντ τη περιοδο που ειχε βγει off o μιλου θα ειχαμε περασει. Ασε που στη τελικη ισοβαθμοι στην 8η θεση ημασταν οταν σταματησε η e.l. .. Αν ο μπλατ εμενε στην ομαδα θα το εκανε το θαυμα του. Μπαλντγουιν και τσερι ειναι κακοι παικτες, αλλα ο ρουμπιτ μεχρι πριν λιγες μερες επαιζε και να μεινει. Ο κουζμι ειναι γνωστος δεν εχει προβλημα να βρει ομαδα, και ο πολ δε ξερω που σε προβληματισε οταν το συνολο υπολειτουργει? Θεωρεις πχ οτι ο μακκισικ θα παιζει οπως με τον ΠΑΟ? Νομιζω οτι το πολυ να παιξει σαν τον Πολ που μια χαρα το παλεψε σε ομαδα που εγινε η πιο αστεια διαχειριση προσωπικου που εχω δει οσα χρονια βλεπω μπασκετ. Ηταν χρονια προς αποφυγη, αλλα το προβλημα δεν ηταν στους παικτες. Εδω ειχαν βγαλει τη μιση ομαδα οτι πρεπει να λυσει το συμβολαιο πριν φυγει ο οκτωβρης και μετα περιμενουμε να παιξει καλα?

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 4:03 am

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 2:46 am

Τη χρονιά που πέρασε ο Μπλατ προχώρησε στη -μακράν- χειρότερη στελέχωση της καριέρας του. Και σκέψου ότι τα λέω εγώ που τον υπερασπίζομαι εδώ πριν μπεις εσύ στο φόρουμ. Και που τον πρότεινα συνεχώς (και έλεγα ότι είναι μονόδρομος, η απόκτησή του, λίγους μήνες ή και βδομάδες πριν τον κλείσουν οι Αγγελόπουλοι).
Το περσινό το αποδίδω ( σε επίπεδο εικασίας και μόνο, με πολύ μεγάλο περιθώριο λάθους στην εικασία/εκτίμησή μου) σε μια απόφαση του Μπλατ να απαντήσει με απαξίωση στην απαξίωση των Αγγελόπουλων και των συν- αυτώ....................................
Τη χρονια που ηταν ο Μπλατ και τους σικαγο μπουλς να ειχε , με απληρωτους παικτες βγαινει απο 4ος στον πρωτο γυρο, 10 στο τελος. Φιλε ο Μπλατ εστησε ομαδα αμεσως, επαιξε χωρις σπανουλη βασικο, παιζοντας με γκος που δεν ηταν κατι ιδιαιτερο, και ελευθερωθηκαμε απο ματζαρη. Αυτο που εκανε σε 4 μηνες ηταν αρκετο να φανερωθουν οι υπαιτιοι του προβληματος. Ευχομαι να διορθωθηκαν τα θεματα φετος αλλα γενικα δεν ειμαι της λογικης οτι πρεπει να υπαρχουν και απειρες υποχωρησεις στη λογική μου για να θελω αλλαγες. Ο Μπλατ για εμενα ειναι ο τελευταιος προπονητης που θεωρω οτι δεχτηκε τετοια αδικη κριτικη απο τα ΜΜΕ. Με τον μπαρτζω δε θα γινει πιστευτη ξανα τετοια προσπαθεια. Ποσο πιθανο το βλεπεις φετος τελη δεκεμβρη να ειμαστε στους 4 πρωτους πχ?

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2044
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Ιουν 19, 2020 4:30 am

Αυτός ο Μπροκχοφ ( ή οπως τον λένε τον Αυστραλό ) τι στυλ παίκτης είναι ;;

2-3ρι 3&D ?? Σκέτο 3pt ;; Κάτι άλλο ;;

Γενικά έναν παίκτη όπως βλέπω άλλες ομάδες που με το που πιάνει τη μπάλα κλείνω τα μάτια και λέω ωχ πάλι θα μπει το 3ποντο θα δω ποτέ στον Ολυμπιακό ή με αυτό τον καημό θα πάω ;; :mrgreen:

Για τους ψηλούς μας δεν έχω άποψη, δεν τους ξέρω . Τι στυλ είναι ;;; Θέλουμε κάνα δεινόσαυρο ή αθλητικό ;;;

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Ιουν 19, 2020 8:51 am

Coach Periklis έγραψε:

Γενικά έναν παίκτη όπως βλέπω άλλες ομάδες που με το που πιάνει τη μπάλα κλείνω τα μάτια και λέω ωχ πάλι θα μπει το 3ποντο θα δω ποτέ στον Ολυμπιακό ή με αυτό τον καημό θα πάω ;; :mrgreen:

Για τους ψηλούς μας δεν έχω άποψη, δεν τους ξέρω . Τι στυλ είναι ;;; Θέλουμε κάνα δεινόσαυρο ή αθλητικό ;;;
Ναι 3&D παίκτης είναι. Πλάγιος με πολύ καλο τρίποντο, αλλά για εμένα όχι ικανός για σημαντικό ρόλο στο 2, αφού ούτε πάσα ιδιαίτερη όχι ούτε σλασερ είναι. Φονικό σουτ πάντως.

Redfly έγραψε:

υ.γ Να συζητήσουμε λίγο και το τρίποντο στην ομάδα. Να βγάλουμε τον τζεικινς απο την εξισωση, ποιοι θα σουταρουν? Νομιζω ότι με το ζορι θα είμαστε ισαξιοι με περυσι και ο μπαρτζω είναι τρελος φαν του σουτ απο το τριποντο.
Ουσιαστικά θα βάλεις Jenkins>Cherry, Σλουκας>Baldwin, Harrison=Paul, McKissic<Kuzminskas, Poythress<Rubit

Ναι ιδιαίτερη βελτίωση δε νομίζω να υπάρχει, αλλά και πέρυσι δε νομίζω πως εν τέλει το μεγαλο θέμα ήταν το τρίποντο ως ατομική ικανότητα. Δεν υπήρχε καμία δημιουργία και καθόλου αθλητικοτητα. Ένας Μακισικ ήρθε που σουτ δεν έχει ο άνθρωπος και φάνηκε σα LeBron James.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 947
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 19, 2020 9:36 am

basket72 έγραψε:

με το χαλι που μας χαρακτηριζε περσυ θα μου εκανε εντυπωση να βλεπαμε τις πραγματικες δυνατοτητες των παικτων , παρ'ολα αυτα καποια συμπαθητικα εως και καλα παιχνιδια τα εκαναν και ο πολ και ο ρουμπιτ ... οι υπολοιποι δυστυχως δεν μου φαινεται οτι ειχαν πολυκαταλαβει τι επρεπε ακριβως να κανουν και εδιναν την εικονα οτι εμπαιναν μεσα και κουτουλαγαν ο ενας πανω στον αλλον , το οτι ο Μπαλντγουιν εκανε καμποσα χαιλαιτ καρφωματα μαλλον δειγημα προσωπικου ταλεντου ειναι παρα δειγμα σχεδιασμου συστηματων που δημιουργησαν διαδρομους για να μπει και να καρφωσει , το ιδιο και ο παντερ που μπορει πχ να εκανε παιχνιδαρα κοντρα στην τσσκα αλλα φαινοταν καθαρα οτι εκανε οτι του καπνιζε , επαιξε δηλαδη το ιδιο μπασκετ που επαιζε στην ΑΕΚ την μπαλα στο χερι και τα μπουμπουναω οποτε νομιζω ...

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 9:44 am

ssoulliss έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 12:49 am
Να βάλω ένα στατιστικό στοιχείο για τον Charles Jenkins. Πέρυσι στην ABA λίγκα κέρδισε 8 φάουλ και εκτέλεσε 8 βολές σε 18 παιχνίδια!!! Στην Euroleague είχε σε 29 αγώνες 29 κερδισμένα φάουλ με 29 εκτελεσμένες βολές. Το άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι η συνεχής πτώση στις προσπάθειες διπόντων.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι πως ο Μπαρτζώκας ψάχνει έναν παίκτη που να μπορεί να κάνει ένα πράγμα καλά ( να παίζει άμυνα στην μπάλα αλλά και μακρυά από αυτήν) και ελπίζει να μην έχει τα περυσινά τραγικά ποσοστά στα τρίποντα. Αν κάτσουν και τα δύο υποψιάζομαι πως θα είναι ικανοποιημένος. Προσωπικά θεωρώ ότι απλά παίρνει ένα δικό του παιδί.
Σαν να λεμε ενας μαντζαρης με καλυτερη αμυνα , περισσοτερα μουσκουλα ,μεγαλυτερη ταχυτητα με χαμηλοτερο ποσοστο στα τριποντα (μικρο το κακο ο Μαντζα ειχε 4-5 ποντους μεσο ορο και δεν εκανε λευ απ ουτε μονος του στον αιφνιδιασμο ,εφτανε κατω απο το καλαθι και εδινε την μπαλα εξω στο τριποντο) και με τα μισα λεφτα . ο κοουτς Β ολο και κατι θα ξερει παραπανω για το τι θα ζητησει απο τον παικτη. Κι εμενα θα μου αρεσε κατι πιο φαντεζι αλλα τι να κανουμε ?

0
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3330
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic

Παρ Ιουν 19, 2020 9:55 am

Πάντως οι προσδοκίες πέφτουν σιγά σιγά, το ίδιο και το μπάτζετ σε σχέση με το περυσινό αρχικό όπως το βλέπω.
Σε συμβόλαια: Μιλού> Χασάν+Έλις
Ρούμπιτ> Poythress
Πωλ> Μακκίσικ
Τσέρι-Πάντερ> Τζέγκινς
2 νέοι γκαρντ vs Μπαλντγουίν-Κουζμίνσκας
Μειώνονται και των Σπανούλη-Πρίντεζη λογικά. Και έχουμε επιπλέον και την μείωση των φορολογικών συντελεστών.
Ακόμα και ο Σλούκας να έρθει αν το μπάτζετ είναι ίδιο με πέρυσι θα έχουμε την πολυτέλεια να κινηθούμε και για 2ο δυνατό όνομα στα γκαρντ.

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 9:58 am

RipCity έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 8:51 am
Coach Periklis έγραψε:

Ναι 3&D παίκτης είναι. Πλάγιος με πολύ καλο τρίποντο, αλλά για εμένα όχι ικανός για σημαντικό ρόλο στο 2, αφού ούτε πάσα ιδιαίτερη όχι ούτε σλασερ είναι. Φονικό σουτ πάντως.

Redfly έγραψε:

Ουσιαστικά θα βάλεις Jenkins>Cherry, Σλουκας>Baldwin, Harrison=Paul, McKissic<Kuzminskas, Poythress<Rubit

Ναι ιδιαίτερη βελτίωση δε νομίζω να υπάρχει, αλλά και πέρυσι δε νομίζω πως εν τέλει το μεγαλο θέμα ήταν το τρίποντο ως ατομική ικανότητα. Δεν υπήρχε καμία δημιουργία και καθόλου αθλητικοτητα. Ένας Μακισικ ήρθε που σουτ δεν έχει ο άνθρωπος και φάνηκε σα LeBron James.
η μπακαλικη αντιμετωπιση του θεματος τριποντο ειναι οτι αν εχεις παικτες να δημιουργησουν προυποθεσεις για καλο σουτ μεσω καλη κυκλοφοριας της μπαλαςκαι 3 σουτερηδες (αρε Λαζαρε Λεσιτς) να εκτελουν με ποσοστο πανω απο 33% εισαι απειλητικος απο την περιφερεια αφου 1 στα 3 θα παει μεσα , αν δε οι αψηλοι σου εκτος απο ωραια παλληκαρια ειναι και καλοι στο επιθετικο ριμπαουντ και μπορεις να ανανεωσεις τις επιθεσεις σου, αυτοματως οι πιθανοτητες να κανεις τη ζημια απο μακρυα αυξανονται . ανακεφαλαιονοντας λοιπον θελεις δημιουργο ,ξεκαθαρους ρολους θεσεις στο χωρο ( να σε βρισκει ο αλος με κλειστα ματια αν τον κλεισουν 2 ), καλους (οχι απαραιτητα εξειρετικους ) σουτερηδες και ενα -δυο καλους επιθετικους ριμπαουτζηδες (ξυπναει ο Αλεφαντος μεσα μου), αν εχεις μεσα στο πακετο αυτο και καποιον η καποιους καλους μπασιματιες (εκ του αιθηματιες) να εκμεταλευτουν τους πιθανους διαδρομους που θα δημιουργησουν οι ανισσοροπιες στην αμυνα ειναι ολα κομπλε ... τα λεω καλα η να τα κανω πιο φραγκοδιφραγκα(sic) ...YΓ. καλο το Chianti αλλα στο πρωινο με χαλαει :drunk:

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 19, 2020 10:01 am

Coach Periklis έγραψε:

[/quo
ελα τωρα εχεις δει τετοιο παικτη στον ολυμπιακο , που επαιρνε την μπαλα και ελεγες οκ το τριποντο ειναι μεσα απλα ηταν τον προηγουμενο αιωνα ...

0
NaSOS7

Reactions: 6

Παρ Ιουν 19, 2020 10:52 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:01 am
Coach Periklis έγραψε:

[/quo
ελα τωρα εχεις δει τετοιο παικτη στον ολυμπιακο , που επαιρνε την μπαλα και ελεγες οκ το τριποντο ειναι μεσα απλα ηταν τον προηγουμενο αιωνα ...
Ο Έρικ Γκριν δεν ήταν τέτοιος παίκτης ρε μάγκες?

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Παρ Ιουν 19, 2020 11:19 am

basket72 έγραψε:

Σε βρίσκω λίγο άδικο με Ρουμπιτ και Παντερ (δεν ξέρω βέβαια τι συμβόλαια είχαν) ειδικά σε μια χρονιά με τραυματισμους και όλα τα παρασκήνια. Προφανώς και δεν μιλάμε για παίκτες που θα πάρουν στις πλάτες τους ομαδα 6αδας αλλά σίγουρα είναι καλοι και άξιζαν κάτι παραπάνω.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Ιουν 19, 2020 11:31 am

Το περσινο μπατζετ παντως οι δημοσιογραφοι το βγαζαν 8-9 μυρια,το φετινο(αν τελικα ερθουν σλουκας τζενκινς χαρισον ποιθρες) πανω απο 7 δεν βγαινει με τιποτα οπως και να το τραβηξεις..Εμενα το μονο που με χαλαει ειναι οτι δεν ριξαν ολα τα λεφτα στα γκαρντ που λεγανε...

Σλουκας τζενκινς Σπαν Χαρισον Λαρι και λιγο μακισικ παλι δεν ειναι επιπεδου φαιναλ 4,με το ζορι 8δας ειναι οτι και να λεμε..Θελουμε οπωσδηποτε και εναν λοιντ..

Ακομα βεβαια υποθεσεις κανουμε,μπορει στο τελος να κλεισουν αλλοι παικτες..

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”