Συμφωνώ απόλυτα για τους ψηλούς.yawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 12:53 pmαπό όλες τις επιλογές που είχαμε εμείς κάναμε την πιο λογική, ντροπή μας.
αριθμητικά είμαστε υπερπλήρεις στα γκαρντ αλλά όλοι οι παίκτες πλην Φουρνιέ συνοδεύονται από ερωτηματικά. Έβανς και Γουόκαπ την υγεία τους, Λι και Ντόρσεϊ την απόδοση τους.
το να περιμένουμε να δούμε αν και ποιοι θα ανταποκριθούν και μετά να αποφασίσουμε για τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε μου ακούγεται μια χαρά.
λογικά θα υπάρχουν και περισσότερες επιλογές όσο κόβονται παίκτες από το ΝΒΑ.
το γιατί βρεθήκαμε με 4 γκαρντ με ερωτηματικά είναι λόγος προβληματισμού αλλά παίζουν ρόλο και οι συγκυρίες. αν τους δούμε έναν προς έναν κανείς τους δεν ήταν παράλογη μεταγραφή και επίσης για κανέναν τους δε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι αποκλείεται να παίξει.
εννοείται πως είναι ρίσκο όλο αυτό γιατί μπορεί να μη βρεις τον παίκτη που θες όταν τον θες αλλά πάντα οι μεταγραφές έχουν ρίσκο.
στα σέντερ είναι το μεγάλο μας πρόβλημα γιατί είναι απλά αδύνατο να βγει η χρονιά με τους τρεις που έχουμε και πραγματικά ελπίζω αν πάρουμε και τέταρτο αυτός να μην είναι ο Κουμάντζε.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ειπε τιποτα απο αυτα ο μπαρτζωκας?τις δηλωσεις που ακουσα εγω δεν ακουσα τιποτα τετοιοFabrizioOberto έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 12:31 pmΟυσιαστικά ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει στον παίκτη ή στα χαρακτηριστικά του, προσθέτοντας ότι εάν ο Έβανς δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση τότε θα αποκτηθεί ένας… οργανωτής, ενώ εάν δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται ο Έβανς τότε θα αποκτηθεί ένας σκόρερ.
Ζέρβας αυτά. - Ο ορισμός του "βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα" κύριε Πάνο μου; - Ο ορισμός κυρία μου!![]()
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά ξέρουν ή δεν ξέρουν αν είναι σε καλή κατάσταση για να παίξει μπάσκετ ο Έβανς?shaq7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 3:50 pmειπε τιποτα απο αυτα ο μπαρτζωκας?τις δηλωσεις που ακουσα εγω δεν ακουσα τιποτα τετοιοFabrizioOberto έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 12:31 pmΟυσιαστικά ανέφερε ότι ακόμη δεν έχει καταλήξει στον παίκτη ή στα χαρακτηριστικά του, προσθέτοντας ότι εάν ο Έβανς δείξει ότι είναι σε καλή κατάσταση τότε θα αποκτηθεί ένας… οργανωτής, ενώ εάν δεν φαίνεται να ανταποκρίνεται ο Έβανς τότε θα αποκτηθεί ένας σκόρερ.
Ζέρβας αυτά. - Ο ορισμός του "βγάζω αυθαίρετα συμπεράσματα" κύριε Πάνο μου; - Ο ορισμός κυρία μου!![]()
![]()
Α ο Ζέβρας το είπε? Καλά κρασιά
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ναι και θα περιμενουν τον οσφπ οι παιχτες για να αποφασισει ποιος του χρειαζεται δεν θα κλεισουν σε αλλες ομαδεςyawn.brigade έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 12:53 pm
το να περιμένουμε να δούμε αν και ποιοι θα ανταποκριθούν και μετά να αποφασίσουμε για τα χαρακτηριστικά του παίκτη που θέλουμε μου ακούγεται μια χαρά.
οταν παιζουν αποφασιστιρια και σκεψεις κατα 99% αν παρεις παιχτη βγαινει παλτο
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τα κοψιματα του ΝΒΑ ειναι τον οκτωβρη..οποτε μεχρι τοτε θα χουμε παιξει αρκετους επισημους αγωνες και φιλικα για να εχουν αποφασισει.Οποτε λιγο το κακο..το θεμα ειναι να υπαρχει χρημα και παικτες θα βρεθουν.
οντως ,μαυρος ελληνας 2.13 και τον μαθαινουμε στα 28 του?πρεπει να ειναι πολυ κακος..παντως μοιαζει με τον σοφο αλλα χωρις τους μυς
οντως ,μαυρος ελληνας 2.13 και τον μαθαινουμε στα 28 του?πρεπει να ειναι πολυ κακος..παντως μοιαζει με τον σοφο αλλα χωρις τους μυς
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα κοψιματα ειναι η εσχατη λυση για να παρεις παιχτη ειναι σε φαση δεν μου εκατσαν αυτοι που ηθελα και εχω ξεμεινει
επισης διαβαζουμε οτι ενας παιχτης για να μαθει τα συστηματα του μπαρτζωκα θελει μηνες
τωρα πως θα τα μαθει καποιος που δεν εχει ξαναπαιξει ευρωπη και θα ερθει νοεμβριο ειναι αλλο θεμα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θηρίο στο κλουβί ο Έβανς: «Αυτή η χρονιά θα είναι η ώρα μου»
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ou/5070428
https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... ou/5070428
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ψιλό συμφωνώ χωρίς όμως να τον έχω δει ποτέ . Αν είχε προοπτικές θα είχε φανεί τουλάχιστον 5 χρόνια πρινshaq7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 5:43 pmτα κοψιματα του ΝΒΑ ειναι τον οκτωβρη..οποτε μεχρι τοτε θα χουμε παιξει αρκετους επισημους αγωνες και φιλικα για να εχουν αποφασισει.Οποτε λιγο το κακο..το θεμα ειναι να υπαρχει χρημα και παικτες θα βρεθουν.
οντως ,μαυρος ελληνας 2.13 και τον μαθαινουμε στα 28 του?πρεπει να ειναι πολυ κακος..παντως μοιαζει με τον σοφο αλλα χωρις τους μυς![]()
Το παλικάρι μοιάζει από την φωτογραφία στο πρόσωπο και στα μπράτσα να έχει παραπανισια κιλά για το υψηλό επίπεδο έστω
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο