Το τι εγινε πριν 10 χρονια δεν αποτελει οδηγο του τι θα γινει φετος. Παλια επισης οι Αφοι δεν ανανεωναν προωρα παικτες και τα τελευταια 4-5 χρονια κανουν ακριβως το αντιθετο. Επισης παλια ειχαμε εμμονη με τον ελληνικο κορμο και οι ξενοι ηταν αναλωσιμοι. Την τελευταια πενταετια ο κορμος εχει και ελληνες και ξενους, μαλιστ οι ξενοι μας ειναι οι μακροβιοτεροι στην ιστορια του ΟλυμπιακουKnoxville έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 9:51 pmΝομίζω λίγο πολύ τα ίδια λέγαμε και για Σπανούλη & Πρίντεζη και δεν πήγε πολύ καλά... Τα κάψαμε μια χαρά τα καλά τους χρόνια, που στην θεωρία είναι πιο εύκολο να χτίσεις ομάδα όταν έχεις ήδη 2 παικταράδες οι οποίοι ειναι και Έλληνες.Ο Φουρνιέ έχει άλλες δυο πολύ ποιοτικές χρονιές μπροστά του και ο Σάσα δεν είναι κανένα πιτσιρίκι.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Βεβαια αυτά αλλαξαν μαλλον οχι απο επιλογη αλλά απο αναγκη.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 10:57 amΤο τι εγινε πριν 10 χρονια δεν αποτελει οδηγο του τι θα γινει φετος. Παλια επισης οι Αφοι δεν ανανεωναν προωρα παικτες και τα τελευταια 4-5 χρονια κανουν ακριβως το αντιθετο. Επισης παλια ειχαμε εμμονη με τον ελληνικο κορμο και οι ξενοι ηταν αναλωσιμοι. Την τελευταια πενταετια ο κορμος εχει και ελληνες και ξενους, μαλιστ οι ξενοι μας ειναι οι μακροβιοτεροι στην ιστορια του Ολυμπιακου
Για παραδειγμα ελληνες επιπεδου Παπανικολαου - Σλουκα ή ακομα και Μαντζαρη πλεον ειναι δυσευρετοι.
Επισης ο ανταγωνισμος εχει μεγαλωσει κατακορυφα και οι καλοι παικτες κλεινουν πριν απο τον Ιουνιο οποτε αν δεν κινηθεις ή δεν ανανεωσεις προωρα κινδυνευεις να χασεις τον εκαστοτε παικτη.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εξαλλου το νεο σεφ αν δεν κανω λαθος θα ειναι ετοιμο το 2028.. Οποτε εχει αλλα 2 χρονια μεχρι να μπουμε στο νεο ΣΕΦ.FabrizioOberto έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 8:35 am“Στεναχωριέμαι αν δεν θα είμαι στην ομάδα όταν θα είναι έτοιμο, δεν ξέρω (σ.σ. γέλια). Ποτέ δεν ξέρεις στην ζωή, θα είναι φανταστικό και από ό,τι έχω ακούσει από τους προέδρους, πώς θα γίνει”.prime7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 27, 2025 9:12 pmΤελευταία χρονιά του Μπαρτζώκα . Στην συνέντευξη το είπε πάλι ότι κρίμα που όταν γίνει το γήπεδο μάλλον δεν θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Και μόνο για αυτό το λόγο εγώ δεν περιμένω τίποτα σπουδαίο σε μεταγραφές φέτος. Ο Ολυμπιακός θα δυναμώσει πολύ οικονομικά αλλά και σε Budget με το Σεφ έτοιμο και κατά πάσα πιθανότητα τον Σπανούλη στο τιμόνι.
Η 3αδα Λαρεντζάκης ,Σακ, Λι είναι απαράδεκτη. Αγαπάμε Σακίλ αλλά πέρσι δεν έπαιξε τίποτα πλην του τελευταίου αγώνα με τον Παο. Λαρεντζάκης κλασσικά διαβατήριο και Λι ένα ασουτος παίκτης που και τα 2 καλά στοιχεία που έχει στο στυλ Μπαρτζώκα εξαφανίζονται. Μόνο με με υγιή Κιναν αλλά και Θωμά έχουμε ελπίδες για κάτι καλό εφόσον δεν αποκτηθεί άλλος Guard.
Εγώ δε βλέπω πουθενά να λέει πως θα είναι τελευταία του χρονιά. Πολύ πιθανό να είναι, αλλά όπως το γράφεις δεν προκύπτει από τη συνέντευξη.
Άλλο "μπορεί να μην είμαι", άλλο "μάλλον δε θα είμαι".
Δηλαδη και 2 χρονια να ανανεωσει παλι πιθανον να μην ειναι στο νεο σεφ.
Εκτος αν εχω χασει επεισοδια.
Γενικα δεν προκυπτει απολυτως τιποτα απο την ατακα που ειπε..
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εγώ θεωρω προβλημα απο μονο του το γεγονος πως περιμενουμε να φανει η αναγκη στα φιλικα.
Φυσικα δεν ειμαι περισσοτερο ειδικος απο το προπονητικο σταφ, αλλα αν για παραδειγμα τραυματιστει ο Μιλουτινοφ μεινει εξω 5-6 παιχνιδια και παιξεις με 2ρο πενταρι τον Κωστα ή τον Πιτερς, δεν θα ειναι κακοτυχια αλλά πρεπει να ειναι υπολογισμενο κοστος γιατι ο Μιλου καθε χρονο χανει καμποσα παιχνιδια.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ανανεωνουν παικτες στην μεση της σεζον απο το 21 οχι τα τελευταια 2 χρονια μονο. Το γιατι αλλαξε δεν εχει σημασια, αλλαξε. Οποτε δεν μπορουν πολιτικες 10 χρονων πριν να αποτελουν αφορμη για το σημεραRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 12:22 pmΒεβαια αυτά αλλαξαν μαλλον οχι απο επιλογη αλλά απο αναγκη.Jeight έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 10:57 am
Το τι εγινε πριν 10 χρονια δεν αποτελει οδηγο του τι θα γινει φετος. Παλια επισης οι Αφοι δεν ανανεωναν προωρα παικτες και τα τελευταια 4-5 χρονια κανουν ακριβως το αντιθετο. Επισης παλια ειχαμε εμμονη με τον ελληνικο κορμο και οι ξενοι ηταν αναλωσιμοι. Την τελευταια πενταετια ο κορμος εχει και ελληνες και ξενους, μαλιστ οι ξενοι μας ειναι οι μακροβιοτεροι στην ιστορια του Ολυμπιακου
Για παραδειγμα ελληνες επιπεδου Παπανικολαου - Σλουκα ή ακομα και Μαντζαρη πλεον ειναι δυσευρετοι.
Επισης ο ανταγωνισμος εχει μεγαλωσει κατακορυφα και οι καλοι παικτες κλεινουν πριν απο τον Ιουνιο οποτε αν δεν κινηθεις ή δεν ανανεωσεις προωρα κινδυνευεις να χασεις τον εκαστοτε παικτη.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
πρεπει να τραυματιστηκε κιολας..αν δεν παρουμε αλλο σεντερ θα ναι εγκλημαSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 11:06 pmΌσα περισσότερα φάουλ κάνει ο Κώστας τόσες περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε Center![]()
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βλέπω Εθνική-Ιταλία και κάνει ο Κωστακούμπο άλλο ένα χαζό φάουλ στο τρίποντο και νομίζω χτυπάει και από αυτό και κάθεται πάγκο.
Βλέπω και Θανάση και να προσπαθεί και δεν ξέρω ποιος είναι καλύτερος.
Σκέφτομαι ώρες ώρες βολές δεν βάζει, χαζά φάουλ κάνει, κάποια ευχέρεια στην άμυνα δεν έχει αφου τρώει προσποιήσεις και από τον αέρα, μπασκετικό iq δεν έχει και να σπάσει μπάλες έξω δεν τον έχω δει να κάνει για να πω ότι πασσάρει.
Τι είδε ο Μπαρτζώκας πέρα από το διαβατήριο και τον επέλεξε;
Δηλαδή πέρσι δεν αντέχαμε 5 λεπτά του Ντόρσευ και φέτος θα αντέξουμε 5 του Κώστα;
'Η, και χτυπάμε ξύλο εδώ, κανά δεκάλεπτο όταν μείνει έξω ο Μίλου;
ΥΓ. Δεν τον είδα να ξαναμπαίνει στο αγώνα της Εθνικής και βλέπω τον Κουμάντζε να πλησιάζει όλο και περισσότερο...
Σκέφτομαι ώρες ώρες βολές δεν βάζει, χαζά φάουλ κάνει, κάποια ευχέρεια στην άμυνα δεν έχει αφου τρώει προσποιήσεις και από τον αέρα, μπασκετικό iq δεν έχει και να σπάσει μπάλες έξω δεν τον έχω δει να κάνει για να πω ότι πασσάρει.
Δηλαδή πέρσι δεν αντέχαμε 5 λεπτά του Ντόρσευ και φέτος θα αντέξουμε 5 του Κώστα;
ΥΓ. Δεν τον είδα να ξαναμπαίνει στο αγώνα της Εθνικής και βλέπω τον Κουμάντζε να πλησιάζει όλο και περισσότερο...
- tsoureki

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον έχουμε ήδη να στον φούρνο να ζεστένεται και το όνομα του αρχίσει από Κ....shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 11:17 pmπρεπει να τραυματιστηκε κιολας..αν δεν παρουμε αλλο σεντερ θα ναι εγκλημαSteveNashidis έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 11:06 pmΌσα περισσότερα φάουλ κάνει ο Κώστας τόσες περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε Center![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εμενα παλι μια χαρα μου φανηκε με την Ιταλια ο Κωστας. Και το κλεψιμο του το εκανε και μπλοκ εκανε αν θυμαμαι καλα και 1-2 ασιστ μετρησα, ριμπαουντ δεν θυμαμαι αν πηρε βεβαια αλλα γενικα θετικοτατος. Εκανε ενα χαζο φαουλ αλλα οκ λεπτομερειες. Σταθηκε ικανοποιητικα στο 10λεπτο που πηρε. Γενικα στα περισσοτερα παιχνιδια με την εθνικη αρκετα καλυτερος απ οτι περιμενα.tsoureki έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 28, 2025 11:20 pmΒλέπω Εθνική-Ιταλία και κάνει ο Κωστακούμπο άλλο ένα χαζό φάουλ στο τρίποντο και νομίζω χτυπάει και από αυτό και κάθεται πάγκο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο