Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis
- Reactions: 2044
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παίζει να έχει ξεχάσει κι ο μπαρτζωκας ότι έχει γενέθλια.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 11, 2020 10:38 pmμε τόσα που έχουν γίνει στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες 48 ώρες είχα ξεχάσει ότι υπάρχουμε κι εμείς. :rofl:
1
1

Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
- mixalisgate7
- Reactions: 1641
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
ο ενας χρονος ειναι ισως κι ενα εξτρα δελεαρ στον Βεζε να μεινει με λογικο ποσο , αφου σε περιπτωση που δεν συνεχισει και παραπανω ο Πρι ,αυτοματα ο μεγαλο μερος του χρονου ισως και του συμβολαιου του , θα παει στον Αλεξανδρο. Ο μυστακας παρεπιπτωντως φοβερος!

0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
-
- Προειδοποιήσεις:
1
περσυ τα αντιπαλα γκαρντ εκαναν παρτυ κι εγραφαν προσωπικα ρεκορ σε ποντους απεναντι μας... ε ξερεις τι λεει ο σοφος λαος οποιος καει με το χυλο φυσαει και το γιαουρτι. Να μου πεις οκ χρειαζομαστε και παικτες να σκοραρουν και να αποτελουν απειλη για να ανοιγουν οι χωροι να μπορει ο μακ κισσικ να περναει και να καρφωνει ...αν η καλη αμυνα συνδιαζεται με δημιουργια και δυνατοτητα να τρεχουμε αιφνιδιασμο, θα δουμε πιστευω ομορφα πραγματακια φετος .
0
- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε εμένα με τρελαίνει αλλά σημασία έχει να κουμπώνει και στην ομάδα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 18, 2020 11:08 amπερσυ τα αντιπαλα γκαρντ εκαναν παρτυ κι εγραφαν προσωπικα ρεκορ σε ποντους απεναντι μας... ε ξερεις τι λεει ο σοφος λαος οποιος καει με το χυλο φυσαει και το γιαουρτι. Να μου πεις οκ χρειαζομαστε και παικτες να σκοραρουν και να αποτελουν απειλη για να ανοιγουν οι χωροι να μπορει ο μακ κισσικ να περναει και να καρφωνει ...αν η καλη αμυνα συνδιαζεται με δημιουργια και δυνατοτητα να τρεχουμε αιφνιδιασμο, θα δουμε πιστευω ομορφα πραγματακια φετος .
Παίζει καλή άμυνα αλλά και έχει σταθερά καλό τρίποντο και βολές, δεν τον αφήνεις μόνο σε καμία περίπτωση, οπότε οι χώροι θα ανοίγουν. Αν εκβίαζε λίγο παραπάνω και τις προσπάθειες θα είχε πολύ καλύτερα νούμερα. Καλό ή κακό δεν ξέρω πάντως βλέπω ότι αν όταν δεν μπαίνουν τα τρίποντα δεν επιμένει, δεν θα τον δούμε δηλαδή να έχει 0/4,, 1/6 κλπ παρά πολύ σπάνια.
0