Κατά την γνώμη μου, εδώ είσαι λάθος.xomitsious έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 8:39 pmΤι λινκ και αποδείξεις ρε παιδιά?eddiedimitris έγραψε: ↑Τρί Ιαν 23, 2024 8:13 pm
Αυτο οτι κατα συρροη βριζει και ειρωνεύεται τον Παναθηναϊκό γιατι για αυτο μιλαμε μπορεις να βαλεις μερικα γεγονοτα να δουμε?Πιστευω αυτο που λες οποτε σε παρακαλω παρέθεσε μερικα λινκ με γεγονοτα ....
Να υπενθυμίσω οτι με παρόμοιο τροπο εχουν στοχοποιηθεί ο Ιτουδης διάφοροι πολιτικοι παράγοντες αλλα ακομα και ο Ομπράντοβιτς καποτε με αναφορες και σε ηχητική ηχογραφηση εννοειται και ο Σπανουλης...ακριβως με τον ιδιο τροπο εχει γινει η στοχοποίηση σε ολους αυτους.
Οχι οτι παιζει ρολο αλλα και ενα λινκ που γραφει οτι ο Μπαρτζωκας παιρνει 1,5 το ετος
Το ερώτημα είναι απλό?
Συμβάλλει ο Μπαρτζώκας με τη συμπεριφορά του στην τοξικότητα μεταξύ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ?
Εγώ (και άλλοι φίλοι του ΠΑΟ) θεωρούμε πως ναι. Ο Έντι και κάποιοι Ολυμπιακοί υποθέτω ότι θεωρούν ότι δε συμβάλλει σε αυτήν.
Ότι και να πούμε οι μεν στους δε, έχει να κάνει με το τι νιώθει ο καθένας.
Κατά τη γνώμη μου, αν είχε στείλει κάποιον από τους βοηθούς στη συνέντευξη τύπου αντί να πάει ο ίδιος τώρα δε θα κάναμε καν αυτή την κουβέντα.
Θα το πιάσω από το τέλος. Αν έστελνε έναν βοηθό του στη συνέντευξη τύπου, ο δημοσιογράφος που του έκανε την ερώτηση για την διαιτησία που είναι του ΔΠΓ θα έγραφε "να, ούτε στην συνέντευξη τύπου δεν μπορεί να πάει μετά από ήττα ο κύριος" ή κάτι ανάλογο. Θα είχε γίνει σούσουρο και αντί να γράφεις ότι αν είχε στείλει άλλον δεν θα κάναμε την κουβέντα, θα έγραφες "αν απλά είχε πάει να πει τις κλασσικές γενικούρες όπως κάνουν όλοι οι προπονητές μετά τα ματς, δεν θα κάναμε κουβέντα τώρα.".
Και θα είχε και περισσότερη βάση αν θες την γνώμη μου.
Ναι, ιδανικά θα έπρεπε να τον αγνοήσει τον κάφρο που παραπλανητικά απευθύνεται με την ιδιότητα του δημοσιογράφου ή να έλεγε ψύχραιμα ότι δεν γουστάρει να απαντήσει σε έναν άνθρωπο που του έχει φερθεί τόσο ανήθικα. Να μην κάνει σαν να μη συμβαίνει τίποτα, αλλά με πιο παραγωγικό τρόπο. Δεν ξέφυγε όμως, ούτε έκανε κάτι πραγματικά μεμπτό, απλώς έδειξε την ενόχληση του και του την είπε με άκομψο τρόπο.
Παρόλα αυτά, κρίνουμε την αντίδραση ενός θύματος απέναντι στον θύτη του σε συνέντευξη τύπου. Δεν υπάρχει αντιπαράθεση με δύο μεριές, υπάρχει επίθεση απέναντι σε έναν άνθρωπο, ένα δημόσιο πρόσωπο που έχει πραγματικές επιπτώσεις στον ίδιο και την οικογένεια του και θα σταθούμε στο αν αντιδράει με τον ιδανικό τρόπο ή με απλά σχετικά πολιτισμένο; Εκτός αυτού του πολύ συγκεκριμένου πλαισίου ο Μπαρτζώκας μιλάει ωραία και σε καμία περίπτωση δεν καλλιεργεί αισθήματα βίας, μίσους και δεν ξέρω γω τι άλλο. Πάντα με σεβασμό για παίχτες του, αντιπάλους και παράγοντες.
Από πότε σε μια κατάσταση θύτη/θύματος που δεν υπάρχει δικαιοσύνη και μπορεί ο θύτης να συνεχίζει ανενόχλητος και μάλιστα με κοινό που αναπαράγει τα λόγια του, κρίνουμε τους ανθρώπους σαν ίσους και απομονώνουμε την αντίδραση του θύματος ώστε να προβούμε σε αξιολογική κρίση για το άτομο του;