Εννοείται χωράει αγωνιστικά αν θέλει να γίνει μέλος ενός συνόλου για κύπελλα που του λείπουν. Μόνο έτσι αξίζει να έρθει και φυσικά κουμπώνει στο μικρό κενό που υπάρχει στα forward.Redoctor_33 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 12:23 amΜε τις μισές ομάδες πλέον θα είναι λιοντάρια χριστιανοί η κατάσταση.
Μποριν
Μοντέρο απόλαυση να τον βλέπεις απίστευτη τριπλά δεν τη χάνει με τίποτα. Και ακόμα δεν έχει ωριμάσει τελείως το παιχνίδι του.
Χωράει ο κύριος Χεζονια;
Euroleague 2026-27, Round 1 : Kosner Baskonia vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

Basketforum Fantasy Champion 2025-26
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτο ματς ήταν και εκτός έδρας και δώσαμε και 20 ασσιστς κερδίζοντας άνετα…μην είμαστε υπερβολικοί..Rivers15 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:51 pmΟι περισσοτερες επιθεσεις ηταν προσωπικες ενεργειες, καποιες απο αυτες τραβηγμενες. Καμια σχεση με το μπασκετ του Μπαρτζωκα.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:28 pm
Να με συμπαθάς, αλλά μέτρια επίθεση σε ματς εκτός έδρας που βάλαμε 106 πόντους? Ναι οκ στην άμυνα δεν είμασταν καλοί, αλλά είναι πρεμιέρα, εκτός έδρας και ουσιαστικά είχαμε κερδίσει το ματς από το ημίχρονο, οπότε ε δεν δεν παίξανε και τρομερή άμυνα αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας.
Σίγουρα θέλουμε δουλειά, κανείς δεν λέει το αντίθετο, αλλά σήμερα ήταν καλή βραδιά και ένα δείγμα τι θα μπορεί να κάνει η ομάδα όταν στρώσει.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Τζοόυνς είναι παντελώς ασταθής, σήμερα πράγματι ήταν καλός, αλλά σε άλλα ματς τραβάς τα μαλλιά σου. Δες και στο σούπερ καπ στο Ντουμπαι, ανάθεμα αν έκανε έστω και κάτι σωστό όσο λίγο έπαιξε στα 2 ματς. Ο Χολ δεν παίζει τυχαία παραπάνω, ούτε είναι χαζός ο Μπαρτζωκας που τον εμπιστευτε παραπάνω. Σχεδόν σε κάθε ματς κάνει Double Double, έχει σίγουρα θέματα στην άμυνα, αλλά αν δεν τα είχε θα έπαιρνε 4 εκ τον χρόνο και θα ήταν το μέσα στα 2-3 καλύτερα 5αρια στην Ευρώπη.basilis_.kts έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 12:21 amεπισης στο σουπερ καπ αυτος που πρεπει να πλαισιωσει τον μιλου ειναι ο τζοουνς...ο χολ ακομη και σημερα στην αμυνα ειχε τρομερα προβληματα.με τζοουνς οποιος παρακολουθουσε την ροη στην αμυνα ειμασταν πολυ καλυτεροι
και γενικως ο τζοουνς πρεπει να παρει τον ρολο του βασικου 2ου 5αριου.φτανει με τον χολ τοσο πολυ
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος δεν θα παίζουμε το μπάσκετ των προηγουμένων ετών, που ούτως η άλλως από πέρυσι είχε αρχίσει να αλλάζει το στιλ μας και είναι και λογικό. Περισσότερο θα μοιάζει με το στιλ της Λοκομοτίβ η της χιμκιRivers15 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:51 pmΟι περισσοτερες επιθεσεις ηταν προσωπικες ενεργειες, καποιες απο αυτες τραβηγμενες. Καμια σχεση με το μπασκετ του Μπαρτζωκα.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:28 pm
Να με συμπαθάς, αλλά μέτρια επίθεση σε ματς εκτός έδρας που βάλαμε 106 πόντους? Ναι οκ στην άμυνα δεν είμασταν καλοί, αλλά είναι πρεμιέρα, εκτός έδρας και ουσιαστικά είχαμε κερδίσει το ματς από το ημίχρονο, οπότε ε δεν δεν παίξανε και τρομερή άμυνα αλλά δεν χρειαζόταν κιόλας.
Σίγουρα θέλουμε δουλειά, κανείς δεν λέει το αντίθετο, αλλά σήμερα ήταν καλή βραδιά και ένα δείγμα τι θα μπορεί να κάνει η ομάδα όταν στρώσει.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α οκ, εγώ βλέπω τα ματς πάντα από Νόβα και ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει κάτι στην έδρα της Μπασκόνια. Δεν έχω δει ποτέ ματς από το Euroleague TV οπότε δεν έχω ιδέα τι κάνουν εκεί με τον ήχο.Djole77 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:42 pmΠοτέ δεν ακούγεται στην νοβαkaramelitsa έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:39 pm
Σήμερα από Νονά δεν ακουγόταν όμως, τουλάχιστον εγώ δεν την άκουγα.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε στα Guards πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια 3 παίκτες (φουρνιε, Μοντερο κι Ντορσευ) με τρομερό 1 vs 1 και τρομερες ατομικές δυνατότητες, ε δεν γίνεται να τους ευνουχίζεις, θα πάρουν πολλές προσωπικές ενέργειες αλλά όσο περνάνε τα ματς θα δούμε και πιο πολλές συνεργασίες. Θα κάνουμε πιο πολλά λάθη φέτος αλλά θα βάζουμε και εύκολα 100αρες.
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω πως αυτο που βλεπουμε για την ωρα ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου αλλα κακης επιθετικης λειτουργιας που οδηγει σε παιχνιδι προσωπικων ενεργειων. Νωρις ειναι φυσικα ακομα και το σχολιο μου δεν ειναι γενικο αλλα αφορα αυτα που βλεπω τη δεδομενη χρονικη περιοδο που προσωπικα δεν μου αρεσει.
ΥΓ: Παρεπιπτοντως 20 ασιστς σε παιχνιδι 106 ποντων δεν το λες και καλο δεικτη.. Επειδη καποιος το ανεφερε ως θετικο το οτι ειχαμε 20 ασιστ.
Η επιστημη εχει προχωρησει. Κυριως για τα ματια, αλλα και για τα αυτια κατι κανουνε.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 24, 2026 11:39 pmΣήμερα από Νονά δεν ακουγόταν όμως, τουλάχιστον εγώ δεν την άκουγα.
Αληθεια τωρα, στην euroleague Tv ακουγεται ΠΑΡΑΠΑΝΩ απο Νοva???
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μεταξύ μας, πέρυσι πρώτη αγωνιστική Μπασκόνια - Ολυμπιακός, 96-102 με 19 ασίστ και 10 λάθη 43 ριμπάουντ και 10 κλεψίματα. Φέτος 89-106 με 20 ασίστ και 15 λάθη 42 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα. Η ομάδα μετά από αλλαγή της μισής περιφέρειας και την παραμονή των Σάσα και Ward στα forwards (τον αρχηγό δεν τον υπολογίζω αφού με το χρόνο δεν τα έβαλε κανείς) το λογικό είναι να έχουμε χειρότερο A/T ratio. Το θέμα είναι όμως ότι είσαι πυραυλοκίνητος για αυτή την περίοδο και αν κρίνουμε ότι ανέκαθεν οι ομάδες του Μπι αρχίζουν και φορτσάρουν από τον Ιανουάριο (και σκληραίνουν στην άμυνα κυρίως) πραγματικά την κάνει τρομακτική.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 12:55 amΔεν νομιζω πως αυτο που βλεπουμε για την ωρα ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου αλλα κακης επιθετικης λειτουργιας που οδηγει σε παιχνιδι προσωπικων ενεργειων. Νωρις ειναι φυσικα ακομα και το σχολιο μου δεν ειναι γενικο αλλα αφορα αυτα που βλεπω τη δεδομενη χρονικη περιοδο που προσωπικα δεν μου αρεσει.
ΥΓ: Παρεπιπτοντως 20 ασιστς σε παιχνιδι 106 ποντων δεν το λες και καλο δεικτη.. Επειδη καποιος το ανεφερε ως θετικο το οτι ειχαμε 20 ασιστ.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Περυσι βεβαια και η ποιοτητα της Μπασκονια θεωρω ηταν αρκετα καλυτερη. Σε καθε περιπτωση δεν αμφιβαλω για οσα λες πως μπορει να συμβουν απο τον Γεναρη ή απο οταν θα δεσει καλα η ομαδα. Οπως ειπα δεν ηταν γενικο το σχολιο μου για την πορεια της σεζον. Απλα για την ωρα δεν μου δίνει την εντυπωση πυραυλοκινητης ομαδας, στην αμυνα ειναι αλλου γι αλλου και στο 5 vs 5 βλεπω εμφανη δυσκολια στην κυκλοφορια (που δεν αντιλεγω οτι ισως να ειναι νορμαλ για την εποχη). Απλα αυτο που βλεπω στην παρουσα φαση σχολιαζω, το οποιο προσωπικα δεν με ενθουσιαζει. Περι ορεξεως...TuTiS έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 1:50 amΜεταξύ μας, πέρυσι πρώτη αγωνιστική Μπασκόνια - Ολυμπιακός, 96-102 με 19 ασίστ και 10 λάθη 43 ριμπάουντ και 10 κλεψίματα. Φέτος 89-106 με 20 ασίστ και 15 λάθη 42 ριμπάουντ και 6 κλεψίματα. Η ομάδα μετά από αλλαγή της μισής περιφέρειας και την παραμονή των Σάσα και Ward στα forwards (τον αρχηγό δεν τον υπολογίζω αφού με το χρόνο δεν τα έβαλε κανείς) το λογικό είναι να έχουμε χειρότερο A/T ratio. Το θέμα είναι όμως ότι είσαι πυραυλοκίνητος για αυτή την περίοδο και αν κρίνουμε ότι ανέκαθεν οι ομάδες του Μπι αρχίζουν και φορτσάρουν από τον Ιανουάριο (και σκληραίνουν στην άμυνα κυρίως) πραγματικά την κάνει τρομακτική.Rivers15 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 25, 2026 12:55 am
Δεν νομιζω πως αυτο που βλεπουμε για την ωρα ειναι αποτελεσμα σχεδιασμου αλλα κακης επιθετικης λειτουργιας που οδηγει σε παιχνιδι προσωπικων ενεργειων. Νωρις ειναι φυσικα ακομα και το σχολιο μου δεν ειναι γενικο αλλα αφορα αυτα που βλεπω τη δεδομενη χρονικη περιοδο που προσωπικα δεν μου αρεσει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο