Συγκριτικά με ότι έχει ακουστεί μέχρι τώρα και με την έλλειψη έμπειρων ψηλών, ο Tobey είναι εξαιρετική περίπτωση, ακόμα και για πρώτος. Συγκρίνοντάς τον πχ με Landale, είναι πιο ψηλός, πιο σκληρός, καλήτερος σουτέρ και ριμπάουντερ. Αν μας κάνει ο Landale μία, ο Tobey μας κάνει 100 και αξίζει να κάνει step up σαν βασικός σε ομάδα Euroleague. Δεν υπάρχει κάτι πιο σίγουρο και παιγμένο σε 7 footer αυτήν την στιγμή, με ρεαλιστικά χρήματα για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, έχει συμβόλαιο με Βαλένθια και για του χρόνου.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 1:05 pmΗ βαλενθια εχει ενα σωρο παικταραδες στο ροστερ που δεν νομιζω να κατσουν χωρις ευρωλιγκα εκει..Ηδη ο καλινιτς μενει ελευθερος..τον ντουμπλιεβιτς αποκλειεται να μπορουμε να τον παρουμε αλλα μπορει να παει σε καμια μπαρτσα και να ειναι πιο ευκολο να φερουμε λαντειλ![]()
Ο τομπευ ειναι καλη περιπτωση αλλα για δευτερος..
Χερμανσον μας κανει?Αποτι τον ειδα φετος νομιζω προτιμω γκος..
Στο φως λενε για γουολντεν του ερυθρου αλλα με 2ασσιστ μ.ο δεν μας κανει θεωρω..πιο πολυ κομπο μου κανει αυτος παρα ασσος,εχει ωραιο σουτακι παντως αυτο!
2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές
Συντονιστής: Captains
- TheAxortagos
- Reactions: 2
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
2
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 611
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Mπορεί να πάρει και wild cart η βαλένθια ακόμη δεν ξέρουμε;shaq7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 1:05 pmΗ βαλενθια εχει ενα σωρο παικταραδες στο ροστερ που δεν νομιζω να κατσουν χωρις ευρωλιγκα εκει..Ηδη ο καλινιτς μενει ελευθερος..τον ντουμπλιεβιτς αποκλειεται να μπορουμε να τον παρουμε αλλα μπορει να παει σε καμια μπαρτσα και να ειναι πιο ευκολο να φερουμε λαντειλ![]()
Ο τομπευ ειναι καλη περιπτωση αλλα για δευτερος..
Χερμανσον μας κανει?Αποτι τον ειδα φετος νομιζω προτιμω γκος..
Στο φως λενε για γουολντεν του ερυθρου αλλα με 2ασσιστ μ.ο δεν μας κανει θεωρω..πιο πολυ κομπο μου κανει αυτος παρα ασσος,εχει ωραιο σουτακι παντως αυτο!
0
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω τα διαδικαστικά ακριβώς της μεταγραφής του Βούκσεβιτς και τι του επικοινώνησαν τότε από τον Ολυμπιακό, αλλά αν είσαι στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχεις πρόταση από Ρεάλ δεν νομίζω ότι το σκέφτεσαι καν αν θα μείνεις. Ο Βούκσεβιτς είναι 18 και ήδη έχει αρχίσει και παίρνει χρόνο συμμετοχής στο ανδρικό της Ρεάλ σε ACB και Euroleague. Αν έμενε σε εμάς, στην καλύτερη αυτή την στιγμή να ήταν στο ρόστερ της αναπτυξιακής ομάδας.eddiedimitris έγραψε: ↑Τρί Απρ 13, 2021 8:04 pmΠαντως αν ισχυει αυτο που γραφουν οτι τον πιτσιρικα τον Βουκσεβιτς δεν φροντισαμε να τον κρατησουμε τοτε ξηλωνεις αυριο τη δηθεν ακαδημια της ομαδας...Αν δεν εκμεταλλευεσαι και τετοιες περιπτωσεις τι να λεμε για μεταγραφες κλπ
Ο Walden ούτε εμένα με ενθουσιάζει για backup του Σλούκα. Εκτός αν πάμε για πολύ βαρβάτο δυάρι, οπότε δεν έχουμε να δώσουμε παραπάνω από 300 χιλιάδες για αναπληρωματικό άσσο. Ο Hermannson μου αρέσει περισσότερο είναι η αλήθεια. Ίσως έχει πέσει και το κασέ του μετά την μέτρια χρονιά που έκανε φέτος.
Και μιας και πιάσαμε παλιούς γνώριμους, θα ήμουν θετικός και σε μια επιστροφή Khem Birch. Αγωνιστικά νομίζω ταιριάζει στα θέλω του Μπαρτζώκα, και μετά από 4 χρόνια στο ΝΒΑ θα είναι ακόμα πιο βελτιωμένος λογικά. Θα ήταν βέβαια κάπως δύσκολη περίπτωση, αφού έστω και σαν ρολίστας/συμπληρωματικός σε ρόστερ ομάδων σίγουρα θα μπορούσε να βρει του χρόνου εγγυημένο συμβόλαιο στο ΝΒΑ.
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μιας κ η Βαλένθια δύσκολα θα βρίσκεται στην ευρωλιγκα της νέας σεζόν και επομένως θα φύγουν αρκετοί παίχτες απ το ροστερ της που θα θέλουν να παίξουν ευρωλιγκα, πως θα βλέπατε να χτυπαγαμε το πρεπελιτς; Τον θεωρώ εφικτό οικονομικά και είναι ένας παίχτης που θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα ως παρτενέρ του σλουκα στη περιφέρεια.
0
Και ο Καλινιτς ωραίος θα ήταν αλλά ήδη διάβασα πάει για Ρεάλ. Χωρίς καν να έχει τελειώσει η σεζόν ήδη ομάδες κινούνται για μεταγραφές και εμείς ενώ έχει κλείσει η σεζόν δεν φαίνεται να κάνουμε κάτι. Ελπίζω να μην ισχύει , γιατί όντως η Βαλένθια που έχει πόσους ποιοτικούς παίκτες και δεν θα παίζει Ευρωλίγκα, πας και ψωνίζεις άμεσα!!!
0
-
- Reactions: 641
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Kάλινιτς τρομερό εργαλείο αλλά λογικά και υψηλό κασέ. Σε μια θέση που έχουμε Σακ , Παπανικολάου (αν είναι υγιής) και μπορεί να ανέβει και ο Σασα στο 3 , δεν νομίζω να έχει νόημα να δώσουμε υψηλό συμβόλαιο. Λογικά θα περιμένουμε να δούμε πως θα παέι ο Παπ και εαν χρειαστεί θα πάμε σε κάποιο στοίχημα. Οι προτεραιότητες είναι SG , backup του Σλούκα και 5άρι. Τobey , Hermansson και Prepelic είναι τρεις εφικτές περιπτώσεις που υπό προϋποθέσεις θα ταίριαζαν.
0
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει για να μην είμαστε άδικοι το χωρίς καν να έχει των άλλων με το ενώ έχει κλείσει το δικό μας είναι η ίδια εποχή. Και εντάξει, αν δεν κάνω λάθος εκτός από την Ρεάλ που ξέφυγε (και δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με εμάς στο ποιον και πότε μπορεί να κλείσει) δεν έχει κάνει κανείς άλλος κάποια κίνηση.prime7 έγραψε: ↑Τετ Απρ 14, 2021 3:20 pmΚαι ο Καλινιτς ωραίος θα ήταν αλλά ήδη διάβασα πάει για Ρεάλ. Χωρίς καν να έχει τελειώσει η σεζόν ήδη ομάδες κινούνται για μεταγραφές και εμείς ενώ έχει κλείσει η σεζόν δεν φαίνεται να κάνουμε κάτι. Ελπίζω να μην ισχύει , γιατί όντως η Βαλένθια που έχει πόσους ποιοτικούς παίκτες και δεν θα παίζει Ευρωλίγκα, πας και ψωνίζεις άμεσα!!!
Νωρίς είναι ακόμα.
Κατά τα άλλα συμφωνώ με AO DAFNIS σε όλα.
0
Δεν διαφωνώ για το οτι θέλουμε παίκτες σε πιο στοχευμένες θέσεις, διαφωνώ για τα στοιχήματα όπως και για το αν πρεπει να περιμένουμε τον Παπανικολάου ο οποίος και πριν τραυματισμού μέτριος προς κακος ήταν. Αυτό που θέλω εγώ προσωπικά είναι παίκτες έτοιμους και επιτέλους ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ!!!! όχι άλλο Eurocup και Α1 παίκτες!!!θα γούσταρα να φέρουμε και Ευρωπαίους, όχι όλο αμερικανούς που παίζουν Call Of Duty (Harisson) . Σερβους ,Λιθουανους ,Ισπανούς .
0
- Conan1982
- Reactions: 3324
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3660
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομίζω πως με Γκραντ ή Γουολντεν αντι του Τζενκινς, Ντορσει αντι του Χαρισον και Λαντειλ αντι του Ελις, ο οσφπ ανεβαίνει πολλά επίπεδα την επομενη σεζον. Και αναφέρομαι σε ονόματα που ήδη παιζουν, πιο δύσκολη περίπτωση αυτή του Λαντειλ για μενα, αλλά δεν ξέρω και ποιες είναι οι εναλλακτικές του Μπαρτζωκα. Επίσης βλέπω Λουτζη ως 12ο παίκτη στη θεση του Σπανουλη για να εξισορροπηθει κάπως η αύξηση του μπατζετ στις άλλες θέσεις.
Sloukas , Walden
Dorsey , Larentzakis , Lountzis
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Zan Charles , Printezis
Landale , Martin
Αν ο Παπανικολάου δεν επιστρέψει γερός, τοτε βλέπω και μια προσθήκη παιχτη ακομα στο 3/2 (ακούγεται ο Lighty) που αυτο θα κάνει τον Λουτζη 13ο παιχτη όμως κάτι που δεν νομιζω πως θα δεχτεί. Και μην ξεχνάμε τους Νικολαΐδη και Χρηστιδη που θα ναι πολύτιμοι ειδικα αν επιστρέψετε στην Α1. Με αυτά και με αυτά παει το μπατζετ της επόμενης σεζον σε αύξηση της τάξεως του ενός εκατομμυρίου..
Sloukas , Walden
Dorsey , Larentzakis , Lountzis
Papanikolaou , McKissic
Vezenkov , Zan Charles , Printezis
Landale , Martin
Αν ο Παπανικολάου δεν επιστρέψει γερός, τοτε βλέπω και μια προσθήκη παιχτη ακομα στο 3/2 (ακούγεται ο Lighty) που αυτο θα κάνει τον Λουτζη 13ο παιχτη όμως κάτι που δεν νομιζω πως θα δεχτεί. Και μην ξεχνάμε τους Νικολαΐδη και Χρηστιδη που θα ναι πολύτιμοι ειδικα αν επιστρέψετε στην Α1. Με αυτά και με αυτά παει το μπατζετ της επόμενης σεζον σε αύξηση της τάξεως του ενός εκατομμυρίου..
0