Ολυμπιακός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

Volunteer

junior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Απρ 09, 2022 1:45 am

basket72 έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 1:22 am
Συμφωνώ γενικά και λέω συνέχεια να πάμε ένα- ένα τα παιχνίδια και να αφήσουμε τα "βελιγράδια" προς το παρόν. Από την άλλη είμαστε αρκετά καλύτερη ομάδα από τη Μονακό, που αν δεν είχε συμβεί η κέντα με τις ρώσικες, θα δυσκολευόταν πολύ να περάσει στους 8. Από την άλλη ούτε εμείς θα είχαμε βγει 2οι αλλά το πιο πιθανό είναι να είχαμε πάρει το πλεονέκτημα και να παίζαμε με αβαντάζ έδρας κόντρα στη Ζενίτ ή την Αρμάνι. Ντερμπάρες δηλαδή. Μας δίνω 75-25% με 3-1. Και το λέω από τώρα για να εκτεθώ φόρα παρτίδα. :P
Μια χαρά είναι η πρόβλεψη, δεν θα μου κάνει εντύπωση ένα 3-1 ή ακόμη κι ένα 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Έχει τη δυναμική να το πετύχει. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για τη δυναμική που μπορεί να βγάλει και η Μονακό. Μέσα στο '22 πρέπει να έχει τρελό ρεκόρ νικών στην ευρωλίγκα και αυτό δίνει ώθηση στο μυαλό και τα πόδια των παικτών ειδικά όταν δεν υπάρχει και το άγχος του φαβορί. Πιστεύω, θα έχουμε μια πρώτη εικόνα για το που θα κάτσει η μπίλια, μετά το δεύτερο ματς τη Μεγάλη Παρασκευή. Με 2-0 ακόμη και να γυρίσει η σειρά στο ΣΕΦ, δύσκολα θα χαθεί η πρόκριση.

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Σάβ Απρ 09, 2022 4:43 am

Ποιο 1-1 το παιχνίδι;
Καρφί τελικό πάμε. Σάρας έκανες μεγάλο λάθος με το κασκόλ

*Mvp ευρωλιγκας f4 Sasha
Coach of the Year Μπαρτζω

Διώξατε τον Μπαρτζωκα. Χαντακωσατε τον Σάσα. Και ακόμα και τον Βαλβερδε.
Η εκδίκηση είναι μια παέγια που τρώγεται κρύα

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Σάβ Απρ 09, 2022 10:02 am

Στην ευρώπη παίζει μεγάλο ρόλο το πλεονέκτημα έδρας, όμως πιστέυω ότι κάποιος από τους 4 με πλεονέκτημα έδρας θα τη πατήσει μάλλον η ρεαλ αν παίξει με τη μακάμπι, να κάνω και εγώ μια πρόβλεψη. Εμείς πιστεύω θα περάσουμε είμαστε καλύτερη ομάδα από Μονακό. Πλέυ οφ ευρωλίγκας παίζουμε, σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε δεν παίζουμε στο bcl

basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 09, 2022 11:35 am

Redoctor_33 έγραψε:
Ποιο 1-1 το παιχνίδι;

*Mvp ευρωλιγκας f4 Sasha

Είσθε ωραίος και πνευματώδης.

Η αλήθεια είναι ότι Μπαρτζώκας και Σάσα χαντακώθηκαν μόνοι τους. Οκ στον κόουτς έγιναν και βουντού από τον μετρ του είδους Τσάβι (έχω ξαναμιλήσει για τη σχέση του Τσάβι με Αϊτή κλπ "μπρουχερίες"),
Για τον Βαλβέρδε δεν ξέρω γιατί δεν πολυασχολούμαι πια. Αλλά τον θυμάμαι ως παίκτη των μπλαουγκράνα, τότε που ασχολούμουν κι ασχολιούμουνα παράλληλα.

Ο Σλούκας, πάντως έχει παράδοση καλών παιχνιδιών στο φάιναλ φορ, κι έχει τσεκαριστεί ότι όταν πιάνει πολύ καλή απόδοση ο Σλούκας, ο Ολυμπιακός κερδίζει και κερδάει παράλληλα.
Τον όποιον.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Απρ 09, 2022 12:37 pm

Όπως τη βλέπω τη Μονακό, πιστεύω πως μπορεί εύκολα να μας σπάσει μια φορά την έδρα, και νομίζω πως θα το κάνει.
Όμως, πιστεύω πως εξίσου μπορούμε κι εμείς να τους σπάσουμε την έδρα (ασχέτως που στην τελευταία μας επίσκεψη χάσαμε με 20 -βλέπε Σιένα), και θα το κάνουμε.
Με δυό λόγια, βλέπω να περνάμε με 3-2 και με ένα σπάσιμο έδρας από κάθε πλευρά.
Άντε, για να εκτεθώ κι εγώ!

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
xavier

Honorary
Reactions:

Σάβ Απρ 09, 2022 1:48 pm

δεν εχω καλο προαισθημα για τον ολυμπιακο με τη μονακο. οι γαλλοι πανε τραινο απο το γεναρη και μετα και κανα 2 που εχασαν ηταν στον ποντο.
δυσκολο θα ειναι οπως και να χει.

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Σάβ Απρ 09, 2022 2:23 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 12:37 pm
Όπως τη βλέπω τη Μονακό, πιστεύω πως μπορεί εύκολα να μας σπάσει μια φορά την έδρα, και νομίζω πως θα το κάνει.
Όμως, πιστεύω πως εξίσου μπορούμε κι εμείς να τους σπάσουμε την έδρα (ασχέτως που στην τελευταία μας επίσκεψη χάσαμε με 20 -βλέπε Σιένα), και θα το κάνουμε.
Με δυό λόγια, βλέπω να περνάμε με 3-2 και με ένα σπάσιμο έδρας από κάθε πλευρά.
Άντε, για να εκτεθώ κι εγώ!
Κι εγώ το βλέπω πολύ πιθανό αυτό το σενάριο.
Άλλωστε δεν μας...πάει το 2-0 στο ΣΕΦ όταν έχουμε πλεονέκτημα (βλ. Εφές 2013 & 2017, Ζαλγκίρις 2018). Γι' αυτό και είχα μια ελαφριά προτίμηση σε διασταύρωση με Μονακό, παρά
με Εφές ή Μακάμπι, γιατί πιστεύω ότι είναι λίγο πιο εύκολο να της "σπάσουμε" την έδρα.

Να κάνω κι εγώ μία πρόβλεψη λοιπόν :
3-2 ο Ολυμπιακός με πιθανότητες πρόκρισης 60-40 υπέρ μας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Απρ 09, 2022 2:32 pm

Εγω πιστευω μια νικη θα την κανουμε στο μονακο,τωρα για το σκορ δεν εχω εμπνευση,3-1 αν παρουμε τα 2 πρωτα ματς στο σεφ η 3-2 αν μας σπασουν την εδρα..με βαση το ιστορικο του ολυμπιακου νομιζω δυσκολα θα κανουμε 2-0..αλλα φετος η ομαδα εχει 13-1 και με μπερδευει :D

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Σάβ Απρ 09, 2022 8:07 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 1:22 am
Volunteer έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 12:40 am
Ο τωρινός Ολυμπιακός είναι ακόμα άγουρος για αυτό το επίπεδο ανταγωνισμού και την πνευματική ετοιμότητα που απαιτεί μια σειρά πλέι-οφ για πρόκριση στο φάιναλ φορ. Καλό είναι να κρατάει μικρό καλάθι κι ας είναι και η Μονακό το ίδιο ή και περισσότερη άπειρη, καθώς και λιγότερο ταλαντούχα. Δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο ακόμη ποια από τις δύο ομάδες είναι το πραγματικό μαύρο άλογο που θα μπει μέσα στο παρκέ και θα αρχίσει να το οργώνει πάνω κάτω σαν να μην υπάρχει αύριο. Κατά τη γνώμη μου το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού στη σειρά βρίσκεται στον πάγκο του και στην τεράστια εμπειρία που έχει συσσωρεύσει ο Μπαρτζώκας στις δυνατές μάχες που έδωσε με τις εκάστοτε ομάδες του τα προηγούμενα χρόνια.
Συμφωνώ γενικά και λέω συνέχεια να πάμε ένα- ένα τα παιχνίδια και να αφήσουμε τα "βελιγράδια" προς το παρόν. Από την άλλη είμαστε αρκετά καλύτερη ομάδα από τη Μονακό, που αν δεν είχε συμβεί η κέντα με τις ρώσικες, θα δυσκολευόταν πολύ να περάσει στους 8. Από την άλλη ούτε εμείς θα είχαμε βγει 2οι αλλά το πιο πιθανό είναι να είχαμε πάρει το πλεονέκτημα και να παίζαμε με αβαντάζ έδρας κόντρα στη Ζενίτ ή την Αρμάνι. Ντερμπάρες δηλαδή.
Μας δίνω 75-25% με 3-1. Και το λέω από τώρα για να εκτεθώ φόρα παρτίδα. :P
Νομίζω την Μονακό δεν τη βολεψε το θέμα με τις ρωσικές διότι αν θυμάμαι καλα είχε 4-1 απέναντι τους. Όποτε παίζει να έμπαινε 8αδα και μάλιστα πιο εύκολα

thory

euroleague
Reactions:

Σάβ Απρ 09, 2022 8:35 pm

Κλασσικά απαισιόδοξος εγώ φοβάμαι το 3-1 της Σιένα. Φτου φτου

basket72
Reactions:

Σάβ Απρ 09, 2022 9:35 pm

golitog7 έγραψε:
Σάβ Απρ 09, 2022 8:07 pm

Νομίζω την Μονακό δεν τη βολεψε το θέμα με τις ρωσικές διότι αν θυμάμαι καλα είχε 4-1 απέναντι τους. Όποτε παίζει να έμπαινε 8αδα και μάλιστα πιο εύκολα
Μα το θέμα είναι ότι όσο έπαιζαν οι ρώσικες ομάδες η Μονακό ήταν 7η (14-13) με 2 παιχνίδια περισσότερα από την 8η Ούνιξ(13-12) κι ένα παιχνίδι περισσότερο από την 9η Εφές(13-13).. Κι είχε σίγουρα ένα παιχνίδι στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ με Πάνγκος μέσα.
https://admin.euroleague.net/main/stand ... ypecode=RS

jazz thrilos
Reactions:

Κυρ Απρ 10, 2022 12:36 pm

Πριν καμια εβδομάδα που όλα έδειχαν οτι η Ρεαλ θα παίξει με την Μονακό, είχα γράψει την άποψη μου οτι οριακά το φαβορί στην σειρά θα ήταν η Μονακό και όχι η Ρεαλ του τελευταίου διμήνου.

Τελικά τα έφερε έτσι η τύχη που η Μονακό έπεσε πάνω μας. Καταρχάς θα πω οτι είμαι ευχαριστημένος που ΔΕΝ θα παίξουμε με την Εφές. Αν μου έλεγαν να διαλέξω μια ομάδα προς αποφυγή θα ήταν η Εφές. Την θεωρώ πολύ έμπειρη ομάδα με ποιότητα και νομίζω δεν θα είχαμε αρκετή τύχη απέναντι τους.

Απο την άλλη, αν μου έλεγαν να διαλέξω απο τις ομάδες που ήταν πιθανοί αντίπαλοι μας ποιόν θέλω, θα διάλεγα την Μακάμπι, χωρίς να σημαίνει οτι την έχουμε.

Την Μονακό δεν την ήθελα γιατί δεν θεωρώ οτι μας ταιριάζει. Είναι πολύ απρόβλεπτη και δυσκολεύεσαι να καταστρώσεις πλάνα απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Έχει τον Τζέημς που μπορεί να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα (όπως επίσης και να σου χαρίσει το ματς με τις "τρέλες" του), έχει τον Γουιλ Τόμας και τον Ντιαλό που κάνουν πολύ καλή χρονιά, έχει τον ποιοτικό Μοντεγιούνας κι επίσης έχει τον δυναμικότερο (μπορεί και τον καλύτερο απο άποψη δυνατοτήτων και φορμαρίσματος) σέντερ της διοργάνωσης κατά την ταπεινή μου άποψη, τον Ντάντε Χολ.

Είναι βέβαια μια ομάδα με λίγη εως καθόλου εμπειρία χωρίς ειδικό βάρος και δίχως καμιά έδρα που βράζει.

Είναι δύσκολή η διασταύρωση για τον Ολυμπιακό. Καθόλου αυτονόητη δεν είναι η πρόκριση και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν θα μιλάμε για αποτυχία σε περίπτωση αποκλεισμού. Είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε πιο βαριά φανέλα και καλύτερη έδρα και θεωρώ οτι είμαστε το οριακό φαβορί. Όμως είναι δύσκολη η αποστολή του Μπαρτζώκα και των παιχτών και χρειάζεται και η δική μας στήριξη στην προσπάθεια για το final 4.

basket72
Reactions:

Κυρ Απρ 10, 2022 1:57 pm

Δεν έχει άδικο ο Τζαζθρύλος στην τοποθέτησή του. Την τεκμηριώνει αν μη τι άλλο- πρωτεύον, ζήτημα για τον τρόπο που γράφει κανείς στο διαδίκτυο τη σήμερον ημέρα. ΑΑΑ, ήτοι, ανέξοδα- αβίαστα, ατεκμηρίωτα. :)

Εγώ από το καλοκαίρι λέω ότι θα είναι πετυχημένη χρονιά αν μπούμε στου 8 και παλέψουμε τα παιχνίδια (είχα σιγουράκι ότι θα μπαίναμε μεν, με μειονέκτημα. δε).

Τώρα΄ομως απέναντι σε αυτή τη Μονακό, θα το θεωρήσω στραβοπάτημα αν δεν περάσουμε- εκτός κι αν η Μονακό, τα πάει καλά και στο Φάιναλ φορ (ακόμα και να μην περάσει τον ημιτελικό, έστω να τον παίξει στα ίσα).
κάτι που δεν το βλέπω. Είμαι της γνώμης ότι αν μας περάσει η Μονακό θα οφείλεται μονάχα σε δικό μας κοκομπλόκο και τίποτε πέραν τούτου.
Η Μονακό έχει ομάδα που ναι μπορεί να έπαιξε δυνατά και να χτύπησε όλα τα παιχνίδια με δυνατό σερί, αλλά της λείπει εμπειρία προπονητική, παικτική, ορθολογιστική συνέπεια από το pg που για μένα είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν την ήρα από το σιτάρι στο κορυφαίο επίπεδο ( από τους 8 μέχρι και τον τελικό).

αν κάτι στραβώσει και πάθουμε εμπλοκή κι αποκλειστούμε, τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να σώσουμε τη χρονιά, με το πρωτάθλημα. Δεν είναι λίγο και η χρονιά θα είναι πολύ καλή και πάλι, με πολλές υποσχέσεις για του χρόνου αλλά κι ένα ζήτημα πνευματικό.
Που νομίζω ότι δεν θα προκύψει (τίποτε φέτος, δεν προδικάζει κάτι τέτοιο) και θα πάμε για το 3-1. :bball: άααααααντε 3-2 στη στραβή.

passer

senior
Reactions:

Κυρ Απρ 10, 2022 10:45 pm

Ξεκινήσαμε τη χρόνια με στόχο να μπούμε στους 8. Το εξασφαλίσαμε, λέγαμε πάμε για πλεονέκτημα. Πήραμε το πλεονέκτημα, φαγώθηκαμε να αποφύγουμε την Έφες. Αποφύγαμε την Έφες, λέμε καλύτερα να μην παίζαμε με Μονακό. Ε δε γίνεται, με κάποιον πρέπει να παίξεις στους 8.

Ο Ολυμπιακός είναι η ΔΕΥΤΕΡΗ καλύτερη ομάδα της κανονικής διαρκείας, με ρεκόρ 13-1 στην έδρα του. Η Μονακό είναι μεν ταλαντούχα ομάδα, αλλά άπειρη και χωρίς δυνατή έδρα.

Ο,τι και να λέμε, ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο φαβορί. Το θέμα είναι να ΜΗ μπει η ομάδα με αυτή την ψυχολογία στο γήπεδο - αντικειμενικά όμως αυτή είναι η αλήθεια.

Παρεπιμπτοντως, δε θυμαμαι ποτέ η 7η ομάδα να έχει πετάξει εκτός final 4 τη 2η - ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάποιος.

Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Che

Σάβ Απρ 16, 2022 4:51 pm

Redoctor_33 έγραψε:
Ποιο 1-1 το παιχνίδι;

*Mvp ευρωλιγκας f4 Sasha

Συμφωνώ σε όλα :drunk:

μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”