2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 19, 2020 4:48 pm

Redfly έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 4:36 pm
Τι να πω λες να γινει το θαυμα και να καταφερει μετα απο μυστική προπονηση στο θηβετ να μπορει να παει στο 3 ο βεζε?
Στο Σαολίν εννοείς. Στην Κίνα είναι. Στο Θιβέτ έχει μόνο το πνευματικό κομμάτι.
Δεν παίζει να πάει Σαολίν ο Βέζε. Έχει μίνιμουμ 8 ώρες προπόνηση τη μέρα. 5.30 ώρα το πρωί μάξιμουμ είσαι όρθιος, 6 (σκοτάδι) αρχίζεις προπόνηση η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ανεβοκατέβασμα 3οροφων (ψηλοτάβανων) κτηρίων με βατραχάκια στην άνοδο και πουσάπς στην κάθοδο. Τα κατεβαίνεις με τα χέρια δηλαδή. Στο τέλος της τρίτης φοράς που το κάνεις, κάνεις κι ένα 80αρι σπριντ, έτσι για τον χαβαλέ.
Φαγητό:νερόβραστα, με κάτι αυγά να επιπλέουν.
Να πω κι άλλα; :P

Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Ιουν 19, 2020 5:38 pm

Άαρον Χάρισον, Μάρκους Ντένμον ή Ράιαν Μπρόκχοφ?
Προτιμώ Χάρισον εγώ!
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... -to-ftero/

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 5:47 pm

Stavros83 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 5:38 pm
Άαρον Χάρισον, Μάρκους Ντένμον ή Ράιαν Μπρόκχοφ?
Προτιμώ Χάρισον εγώ!
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... -to-ftero/
Προτιμούσα στη θέση του Χάρισον να έπαιζε ο Γκριγκόνις.
Από την τριάδα αυτή θα πάρω πρώτα τον Μπρόκχοφ που τον γράφουμε στα ρόστερ μας χρόνια τώρα! Μετά τον Ντένμον που επίσης τον πιστεύω πολύ.
Τελευταίο τον Χάρισον. Αν πάρουμε τον Χάρισον και δεν πάρουμε παικταρά στο 4 ή το 4/5. θα ψιλοξενερώσω λίγο. Ψιλό, γιατί ο Σλούκας είναι μεταγραφή που έχουμε χρόνια να κάνουμε. Πολλά μάλιστα.

Stavros83

junior

Παρ Ιουν 19, 2020 6:10 pm

Ο Μπρόκχοφ μπαίνει στην δύση του σιγά σιγά. Έκανε και το πέρασμα του από το NBA, δεν έχει κίνητρα πλέον.
Ο Ντεντμον καλός είναι αλλά νομίζω λίγο μονοδιάστατος. Πέρασε και από Κίνα να τα αρπάξει, δεν ξέρω κατά πόσο ψήνεται για Euroleague.Αλλά δεν είναι κακός.
Ο Χάρισον θεωρώ πως έχει μεγάλο κίνητρο και θα βελτιωθεί κι άλλο. Γι'αυτό τον προτιμώ από τους άλλους 2.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 19, 2020 6:21 pm

ο μπροχοφ 29 χρονων δεν ειναι?!για ποια δυση μιλαμε?!αν ερθει ευρωπη θα ειναι απο τους καλυτερους 3D παικτες..

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Παρ Ιουν 19, 2020 6:43 pm

Εν τω μεταξυ ενα αλλο κομματι που δεν μου κολλαει ειναι το εξης. Ο Ολυμπιακος εχει τον ΜακΚισικ που στην αμυνα εχει προσοντα, εχει ταχυτητα , εχει μεγεθος , εχει αθλητικοτητα μπορει να αναλαβει εναν καλο επιθετικα παικτη , υπαρχει ο Παπανικολαου οπου στην αμυνα ειναι lock down defender , οποτε αν προσθεσεις τον Μπροκχοφ ο οποιος ειναι two way player , δεν χρειαζεσαι και αλλο αμυντικο εξολοθρευτη με αποστολη def stopper στην περιφερεια οπως ο τζενκινς. Με εναν Ουολκαπ την εκανες την δουλεια σου συν οτι υπαρχει και ο Ελλις που απο αυτα που ειδαμε μια χαρα ''εκλεισε'' την ρακετα. Δεν ειναι οπως περσι που δεν υπηρχε ο Σακ Μακ δεν υπηρχε ο Ελλις και ηταν επιτακτικη αναγκη ενος def stopper περιφερειακου γιατι ο μονος που επαιζε αμυνα ηταν ο Παπ.Θα μου πεις ειναι πιο ακριβος ο Ουολκαπ( συν το buy out ) και συμφωνω , απλα λεω για τα αρθρα που ειδα οτι χρειαζεται ενας παικτης σαν τον τζενκινς , δεν νομιζω οτι χρειαζεται τοσο πολυ. Ομως επειδη ουτε το ροστερ εχω δει ολοκληρωμενο ουτε στο μαυλο του κοουτς ειμαι , ειτε μπροστα στην συμφωνια που κανανε η οποια ηταν ακρως δελεαστικη , δεν μπορω να ξερω τι γινεται, σκεψεις εκφραζω.

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Παρ Ιουν 19, 2020 6:54 pm

Stavros83 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 6:10 pm
Ο Μπρόκχοφ μπαίνει στην δύση του σιγά σιγά. Έκανε και το πέρασμα του από το NBA, δεν έχει κίνητρα πλέον.
Ο Ντεντμον καλός είναι αλλά νομίζω λίγο μονοδιάστατος. Πέρασε και από Κίνα να τα αρπάξει, δεν ξέρω κατά πόσο ψήνεται για Euroleague.Αλλά δεν είναι κακός.
Ο Χάρισον θεωρώ πως έχει μεγάλο κίνητρο και θα βελτιωθεί κι άλλο. Γι'αυτό τον προτιμώ από τους άλλους 2.
οντως ποια δυση του ο Μπροκχοφ φιλε μου ;
για μενα ξεκαθαρα Μπροκχοφ>Χαρισον>>> Ντενμον !
αναμεσα σε αυτους δεν χωραει συζητηση για Ντενμον

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος portokalopita13 την Παρ Ιουν 19, 2020 6:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Παρ Ιουν 19, 2020 6:57 pm

papp7 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 6:43 pm
Εν τω μεταξυ ενα αλλο κομματι που δεν μου κολλαει ειναι το εξης. Ο Ολυμπιακος εχει τον ΜακΚισικ που στην αμυνα εχει προσοντα, εχει ταχυτητα , εχει μεγεθος , εχει αθλητικοτητα μπορει να αναλαβει εναν καλο επιθετικα παικτη , υπαρχει ο Παπανικολαου οπου στην αμυνα ειναι lock down defender , οποτε αν προσθεσεις τον Μπροκχοφ ο οποιος ειναι two way player , δεν χρειαζεσαι και αλλο αμυντικο εξολοθρευτη με αποστολη def stopper στην περιφερεια οπως ο τζενκινς. Με εναν Ουολκαπ την εκανες την δουλεια σου συν οτι υπαρχει και ο Ελλις που απο αυτα που ειδαμε μια χαρα ''εκλεισε'' την ρακετα. Δεν ειναι οπως περσι που δεν υπηρχε ο Σακ Μακ δεν υπηρχε ο Ελλις και ηταν επιτακτικη αναγκη ενος def stopper περιφερειακου γιατι ο μονος που επαιζε αμυνα ηταν ο Παπ.Θα μου πεις ειναι πιο ακριβος ο Ουολκαπ( συν το buy out ) και συμφωνω , απλα λεω για τα αρθρα που ειδα οτι χρειαζεται ενας παικτης σαν τον τζενκινς , δεν νομιζω οτι χρειαζεται τοσο πολυ. Ομως επειδη ουτε το ροστερ εχω δει ολοκληρωμενο ουτε στο μαυλο του κοουτς ειμαι , ειτε μπροστα στην συμφωνια που κανανε η οποια ηταν ακρως δελεαστικη , δεν μπορω να ξερω τι γινεται, σκεψεις εκφραζω.
Εγώ τον τόσο φθηνό Jenkins τον φαντάστηκα ως μια πολύ οικονομική λύση για να πάνε καλά χρήματα στον άλλο περιφερειακο. Δε μας τα λένε καθόλου καλά από χθες.
Αν μείνει κι ο Ρουμπιτμε την ανάλογη μείωση ουσιαστικά μιλάμε για μια μεγάλη πτώση του μπατζετ. Το δε αιώνιο κενο στο μπακαπ του Πρίντεζη παραμένει και πλέον χάνουμε σημαντικά και σε μέγεθος.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2263
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Παρ Ιουν 19, 2020 7:12 pm

RipCity έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 6:57 pm
Δε μας τα λένε καθόλου καλά από χθες.
Αυτό βλέπω κι εγώ πράγματι . Θέλει υπομονή φέτος αν και κάθε χρόνο τα σενάρια οργιάζουν, απλά φέτος ακόμα χειρότερα από άλλες χρονιές

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Stavros83

junior

Παρ Ιουν 19, 2020 7:33 pm

O Mπρόκχοφ 30 ετών είναι. Αυτό που εννοούσα είναι πως πολλοί παίκτες μετά από πέρασμα σε ΗΠΑ, εμφανίζονται χωρίς κίνητρα και δίψα.
Μην έχετε στο μυαλό σας τον παλιο Μπρόκχοφ επί Μπαρτζώκα. Αυτά ξέρετε, αλλάζουν.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 8:43 pm

Stavros83 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 7:33 pm
O Mπρόκχοφ 30 ετών είναι. Αυτό που εννοούσα είναι πως πολλοί παίκτες μετά από πέρασμα σε ΗΠΑ, εμφανίζονται χωρίς κίνητρα και δίψα.
Μην έχετε στο μυαλό σας τον παλιο Μπρόκχοφ επί Μπαρτζώκα. Αυτά ξέρετε, αλλάζουν.
Στην καλύτερη ηλικία είναι ο Αυστραλός. Σχετικά με το ΝΒΑ, είναι 2 τα τινά. Κάποιοι γυρνάνε καλύτερα σε πολύ βασικά κομμάτια και άλλοι γυρνάνε χειρότεροι. Αυτοί όμως που γυρνάνε βελτιωμένοι, υπερτερούν στη σύγκριση. Από που να αρχίσω;

Άβαταρ μέλους
portokalopita13

euroleague
Reactions: 175

Παρ Ιουν 19, 2020 9:05 pm

o Μπροκχοφ δεν μου κανει για τυπος που θα τον παρει απο κατω επειδη δεν επιασε στο nba !
ειναι τοσο παιχνιδι συγκυριων το πιασει-δεν πιασει καποιος στο nba που δεν αποτελει δεικτη παντα του τι μπορει ο καθενας να κανει στην ευρωπη ! ας δουμε την περιπτωση του αλλου Αυστραλου,του Tζο Ινγκλις!οργιαζει στο nba ,αλλα στο μουντομπασκετ στην τοσο καλη ομαδα της Αυστραλιας δεν ειδα αυτο που φανταζομουν! ειδα τον ιδιο Ινγκλις που θυμομασταν στην Μπαρτσελονα !οκ εναν καλο παικτη απλα.
ισως στο ευρωπαικο παιχνιδι να μην ειναι τοσο ανωτερος ο Ινγκλις απο τον Μπροχκοφ.ενω στο nba η μεταξυ τους διαφορα ηταν χαοτικη..

0
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Ιουν 19, 2020 10:33 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 4:25 pm

11ος ήταν τη στιγμή που διακόπηκε η λίγκα. Αν ήταν 8ος θα λέγαμε ότι ήταν 8ος. Οι διαφορές πόντων δίνουν αβαντάζ έδρας και F4, συχνά- πυκνά.
Και μάλιστα είχε δύσκολο πρόγραμμα να τον περιμένει.

Ψυχανάλυση δεν σου έκανα γιατί δεν το έχω το αντικείμενο και δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Παρατήρηση έκανα πάνω σε ένα κόλλημα που έχεις με τους Αγγελόπουλους και τον Μπλατ.
Είναι γεγονός που το μαρτυράνε οι συνεχείς σου αναφορές ακόμα κι όταν δεν συντρέχει φανερός λόγος.

Τα υπόλοιπα δεν τα διάβασα (εδώ δεν είμαι ευγενικός, όντως) γιατί δεν το έχω με τα σεντόνια. Είτε διαβάζω για το ενεργειακό είτε διαβάζω για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού.

Αν κάνεις παραγράφους θα βοηθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Χαιρετώ και καλό Π-ΣΚ.

* Από τα ελάχιστα που έχω δει αυτές τις μέρες (eurohoops + sport24, στα πεταχτά) δεν προκύπτει ότι ο Ποιθρές είναι κλεισμένος, αλλά ότι είναι βασικός στόχος. Ο Σλούκας μόνο είναι κλεισμένος.
Μολις γυρισα απο μπανακι και δεν χαλαει η διάθεση ούτε αν φέρουν τσερι για βασικο. Αφου λοιπον βρεθηκε η λυση να μη βαζω παραγραφους και να μη σε ενοχλει η αναφορα σε μπλατ αγγελοπουλους μια χαρα είμαστε, διότι ασχετες αναφορες μπορει να ειναι για εσενα αλλα για αλλον μπορει να μην ειναι.

Καλά αυτό για ρούμπιτ πόσες πιθανότητες έχει? Καλύπτει καλυτερα απο ποιθρες το προβλημα στο 4 αλλα δε καλύπτει προβλημα στο 5, όπου θα παίξει μονο σε περιπτωση τραυματισμών (φτου φτου φτου) ή φαουλ του ελις. Τι συμβόλαιο είχε περυσι ξέρουμε τελικά (700αρι έχω ακούσει).?
Από την τριάδα παικτών που αναφέρατε , τον μπαικς θα τον είχατε τελευταίο? διότι περίμενα να τη πάρει την ευκαιρία του. Δε ξερω και τη τιμή του παίκτη αλλα μάλλον δεν είναι φτηνός.

0
basket72
Reactions:

Παρ Ιουν 19, 2020 10:49 pm

Redfly έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:33 pm

Μολις γυρισα απο μπανακι και δεν χαλαει η διάθεση ούτε αν φέρουν τσερι για βασικο. Αφου λοιπον βρεθηκε η λυση να μη βαζω παραγραφους και να μη σε ενοχλει η αναφορα σε μπλατ αγγελοπουλους μια χαρα είμαστε, διότι ασχετες αναφορες μπορει να ειναι για εσενα αλλα για αλλον μπορει να μην ειναι.

Καλά αυτό για ρούμπιτ πόσες πιθανότητες έχει? Καλύπτει καλυτερα απο ποιθρες το προβλημα στο 4 αλλα δε καλύπτει προβλημα στο 5, όπου θα παίξει μονο σε περιπτωση τραυματισμών (φτου φτου φτου) ή φαουλ του ελις. Τι συμβόλαιο είχε περυσι ξέρουμε τελικά (700αρι έχω ακούσει).?
Από την τριάδα παικτών που αναφέρατε , τον μπαικς θα τον είχατε τελευταίο? διότι περίμενα να τη πάρει την ευκαιρία του. Δε ξερω και τη τιμή του παίκτη αλλα μάλλον δεν είναι φτηνός.
Για μένα ο Ρούμπιτ είναι μεγάλη πατατιά αν μείνει. :shock:
Όπως έχουμε ξαναπεί, αποκλείεται να πέρασε τα 500χιλ. ο Ρούμπιτ.
Ο Μπάικς από όλους αυτούς σαφώς κι είναι καλύτερος παίκτης κι είχε- κάποια- λογική η παραμονή του. Αν είχε ολοκληρωθεί η χρονιά θα είχαμε καλύτερο δείγμα. Αυτό τον έφαγε κι η κάκη -μία- χρονιά του στην Ευρωλίγκα με τη Βαλένθια πριν λίγα χρόνια.
Τολμώ να πω ότι αν μείνουμε με Σλούκα, Τζένκινς (που είναι κόμπο) και Χάρισσον (πλάγιος) τότε χωράει άνετα ο Μπάικς, αφού πίσω από τον Σλούκα δεν θα έχουμε δεύτερο άσσο της προκοπής. Εκτός κι αν περάσει μόνιμα στον άσσο ο Σπανούλης που δεν το βλέπω τώρα στα "γεράματα¨.

Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Παρ Ιουν 19, 2020 11:09 pm

basket72 έγραψε:
Παρ Ιουν 19, 2020 10:49 pm

Για μένα ο Ρούμπιτ είναι μεγάλη πατατιά αν μείνει. :shock:
Όπως έχουμε ξαναπεί, αποκλείεται να πέρασε τα 500χιλ. ο Ρούμπιτ.
Ο Μπάικς από όλους αυτούς σαφώς κι είναι καλύτερος παίκτης κι είχε- κάποια- λογική η παραμονή του. Αν είχε ολοκληρωθεί η χρονιά θα είχαμε καλύτερο δείγμα. Αυτό τον έφαγε κι η κάκη -μία- χρονιά του στην Ευρωλίγκα με τη Βαλένθια πριν λίγα χρόνια.
Τολμώ να πω ότι αν μείνουμε με Σλούκα, Τζένκινς (που είναι κόμπο) και Χάρισσον (πλάγιος) τότε χωράει άνετα ο Μπάικς, αφού πίσω από τον Σλούκα δεν θα έχουμε δεύτερο άσσο της προκοπής. Εκτός κι αν περάσει μόνιμα στον άσσο ο Σπανούλης που δεν το βλέπω τώρα στα "γεράματα¨.
Δε ξερω αγαπητε με τα συμβολαια τι παιζει τα τελευταια χρονια. Για ρουμπιτ τωρα που μπηκα στο φορουμ εδω, ήδη διαβασα στο αλλο νημα 700 650 λες και εσυ 500 και αυτα είναι σημαντικες διαφορες. Αν τον θελει ο κοουτς που οπως διαβασα καποιον εδω που ευστοχα έγραψε οτι ο κοουτς ξερει μπασκετ οσο ολοι εμεις μαζι, δε μου πεφτει λογος.

Παντως για μπαικς και εγω πιστευω ότι αυτος ή καποιος σαν αυτον είναι σουπερ απαραιτητος. Στο ματς με ΠΑΟ και μακκισικ είχα διαβαει αρθρο που έλεγε ότι ήρθε η ώρα να πάει ο σπανουλης στο1 για 10 λεπτά. Για 10 λεπτα την έχει τη θεση, αλλα τωρα συζητάμε για σχεδιασμο της πλακας.

΄

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”