Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Γενικά θέλω να βλέπω νεύρο, πάθος, σκληράδα από την ομάδα. Δεν μπορώ να βλέπω να τρέμουν χέρια από το άγχος και να χάνουμε λέι απ και διάφορα εύκολα καλάθια και να χουμε 25% βολές, δεν μπορώ να βλέπω να μας σπρώχνουν "10 μέτρα" μακρυά στις επαφές, δεν μπορώ να βλέπω να το θέλουν περισσότερο οι άλλοι στην έδρα μας!
1
1

- shaq7
- Reactions: 5682
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο ζερβας ειπε οτι κοιταμε ζεστα την αγορα για παικτη αλλα οτι ο μακισικ αργει να επιστρεψει φερνει σε διλημμα γκαρντ η 4ρι..
ελπιζω να μην ειναι φουμαρα απλα για να δουλεψουν τον κοσμο παλι και οντως να παρουμε παικτη.. ο πετρουσεφ ειναι ιδανικη λυση αυτη την στιγμη..κανονικα πρεπει να αποδεσμευτει και ο σικμα η ο μακισικ και να ρθει και ενας σκορερ...αλλα μιλαμε για 2,5εκ εξτρα οτι θελουμε γιαυτα ..ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα
ελπιζω να μην ειναι φουμαρα απλα για να δουλεψουν τον κοσμο παλι και οντως να παρουμε παικτη.. ο πετρουσεφ ειναι ιδανικη λυση αυτη την στιγμη..κανονικα πρεπει να αποδεσμευτει και ο σικμα η ο μακισικ και να ρθει και ενας σκορερ...αλλα μιλαμε για 2,5εκ εξτρα οτι θελουμε γιαυτα ..ουτε στα πιο τρελα μας ονειρα

0
- georbap
- Reactions: 899
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό ομολογώ ότι με στεναχώρησε πιο πολύ από όλα στο ματς της Δευτέρας .TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:05 pmΓενικά θέλω να βλέπω νεύρο, πάθος, σκληράδα από την ομάδα. Δεν μπορώ να βλέπω να τρέμουν χέρια από το άγχος και να χάνουμε λέι απ και διάφορα εύκολα καλάθια και να χουμε 25% βολές, δεν μπορώ να βλέπω να μας σπρώχνουν "10 μέτρα" μακρυά στις επαφές, δεν μπορώ να βλέπω να το θέλουν περισσότερο οι άλλοι στην έδρα μας!
Για να ακριβολογώ δεν μου φάνηκαν άνευροι οι παίκτες αλλά τόσο αγχωμένοι όσο δεν θυμάμαι ξανά στο πρόσφατο τουλάχιστον παρελθόν.
Ανεξήγητο πραγματικά και χωρίς κανέναν απολύτως λόγο.
Βέβαια θα σταθώ σε κάτι που είχε γραφτεί σε ένα άρθρο και μου έκανε πολύ εντύπωση , στο ότι δηλαδή η ομάδα ακόμα και όταν κερδίζει οι παίκτες δεν αισθάνονται χαρά αλλά ανακούφιση.
Θεωρώ πως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός την τελευταία διετία έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη , προσθέτει μεγάλο βάρος στην ομάδα και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.
1
1

- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Μήπως γιατί δεν υπάρχει ένας ηγέτης φέτος ώστε να νιώσουν άνετα ξέρωντας ότι στα δύσκολα αυτός θα αναλάβει πρωτοβουλίες? Εγω τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω αυτό που περιγράφεις.georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:44 pmΑυτό ομολογώ ότι με στεναχώρησε πιο πολύ από όλα στο ματς της Δευτέρας .TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:05 pmΓενικά θέλω να βλέπω νεύρο, πάθος, σκληράδα από την ομάδα. Δεν μπορώ να βλέπω να τρέμουν χέρια από το άγχος και να χάνουμε λέι απ και διάφορα εύκολα καλάθια και να χουμε 25% βολές, δεν μπορώ να βλέπω να μας σπρώχνουν "10 μέτρα" μακρυά στις επαφές, δεν μπορώ να βλέπω να το θέλουν περισσότερο οι άλλοι στην έδρα μας!
Για να ακριβολογώ δεν μου φάνηκαν άνευροι οι παίκτες αλλά τόσο αγχωμένοι όσο δεν θυμάμαι ξανά στο πρόσφατο τουλάχιστον παρελθόν.
Βέβαια θα σταθώ σε κάτι που είχε γραφτεί σε ένα άρθρο και μου έκανε πολύ εντύπωση , στο ότι δηλαδή η ομάδα ακόμα και όταν κερδίζει οι παίκτες δεν αισθάνονται χαρά αλλά ανακούφιση.
Θεωρώ πως το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός την τελευταία διετία έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη , προσθέτει μεγάλο βάρος στην ομάδα και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα.
0
- georbap
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι φίλε μου με τίποτα δεν το πιστεύω αυτό , τουλάχιστον όχι με την έννοια ηγέτη όπως πχ ο Σπανούλης κλπ.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:07 pmΜήπως γιατί δεν υπάρχει ένας ηγέτης φέτος ώστε να νιώσουν άνετα ξέρωντας ότι στα δύσκολα αυτός θα αναλάβει πρωτοβουλίες? Εγω τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω αυτό που περιγράφεις.georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 1:44 pm
Αυτό ομολογώ ότι με στεναχώρησε πιο πολύ από όλα στο ματς της Δευτέρας .
Σίγουρα βέβαια έχασε τον Σάσα που δεν είναι απλή περίπτωση αλλά ο MVP της σεζόν που πέρασε , όμως αλλού είναι το θέμα και ομολογώ πως εν μέρη το περίμενα για φέτος.
Ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα δύο χρόνια με αποκορύφωμα την δεύτερη σεζόν , έκανε ίσως από τις πληρέστερες χρονιές που έχουν κάνει ομάδες στην Euroleague με συνεχής υπερβάσεις.
Από τότε λοιπόν και πριν τον τελικό , σκεφτόμουν πως σε ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου (όπερ και εγένετο) οι παίκτες θα αδειάσουν ψυχολογικά και στο μυαλό τους θα κυριαρχήσει η σκέψη "τι άλλο πρέπει να κάνουμε;" .
Νομίζω λοιπόν ότι φέτος δεν πιστεύουν με τον ίδιο τρόπο στον εαυτό τους και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα ώστε να αρχίσουν και πάλι να χαίρονται το παιχνίδι , ειδάλλως όποιος και αν έρθει δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά την κατάσταση.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχεις ένα point σε αυτό! Απλά συνεχίζω να πιστευω ότι η έλλειψη ηγέτη φέτος κάπως τους αγχώνει παραπάνω. Πέρυσι λίγο με τον Βεζνέκοφ λίγο με τον Σλούκα ένιωθαν μια σφάλεια, που έχω την εντύπωση δεν την νιώθουν φέτος...τι να πω ίσως κάνω και λάθος....θα δούμε πως θα πάει στην συνέχεια...georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:45 pmΌχι φίλε μου με τίποτα δεν το πιστεύω αυτό , τουλάχιστον όχι με την έννοια ηγέτη όπως πχ ο Σπανούλης κλπ.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 2:07 pm
Μήπως γιατί δεν υπάρχει ένας ηγέτης φέτος ώστε να νιώσουν άνετα ξέρωντας ότι στα δύσκολα αυτός θα αναλάβει πρωτοβουλίες? Εγω τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω αυτό που περιγράφεις.
Σίγουρα βέβαια έχασε τον Σάσα που δεν είναι απλή περίπτωση αλλά ο MVP της σεζόν που πέρασε , όμως αλλού είναι το θέμα και ομολογώ πως εν μέρη το περίμενα για φέτος.
Ο Ολυμπιακός τα προηγούμενα δύο χρόνια με αποκορύφωμα την δεύτερη σεζόν , έκανε ίσως από τις πληρέστερες χρονιές που έχουν κάνει ομάδες στην Euroleague με συνεχής υπερβάσεις.
Από τότε λοιπόν και πριν τον τελικό , σκεφτόμουν πως σε ενδεχόμενη απώλεια του τίτλου (όπερ και εγένετο) οι παίκτες θα αδειάσουν ψυχολογικά και στο μυαλό τους θα κυριαρχήσει η σκέψη "τι άλλο πρέπει να κάνουμε;" .
Νομίζω λοιπόν ότι φέτος δεν πιστεύουν με τον ίδιο τρόπο στον εαυτό τους και αυτό πρέπει να αλλάξει άμεσα ώστε να αρχίσουν και πάλι να χαίρονται το παιχνίδι , ειδάλλως όποιος και αν έρθει δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά την κατάσταση.
0
- georbap
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.pickandroll.gr/2023/11/02/i ... lympiakos/
Καλή προσθήκη θα ήταν ο Τέρενς όμως δεν βλέπω πως μπορεί να χωρέσει αυτή την στιγμή στην ομάδα.
Αν έρθει πάντως, έτοιμο το έχει ο Ιωάννου το Τερενς Κουίκ.
Καλή προσθήκη θα ήταν ο Τέρενς όμως δεν βλέπω πως μπορεί να χωρέσει αυτή την στιγμή στην ομάδα.
1
1

-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καμία παρεξήγηση, ναι αυτό θεωρώ. Έχοντας δει και θαυμάσει τον παίχτη τόσα χρόνια, ξέρω ότι αν είναι σε κανονική κατάσταση όταν γυρίσει, μπορεί να παίξει μια χαρά άμυνα σε βαριά 4αρια. Δεν λέω ότι είναι μετρ του είδους ή αμυντικός εξολοθρευτής, αλλά είναι above average κατάσταση. Η ηλικια του, μιας και αναφέρεται συνεχώς, δεν είναι απαγορευτική σε καμία περίπτωση. Θα φανεί πως θα γυρίσει.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 11:09 amΧωρίς παρεξήγηση, θεωρείς ότι ο αργός, πιο κοντός και 34χρονος Σίκμα που δεν τα έχει και καλά με την αμυνα θα μαρκάρει και θα σταματήσει παίκτες σαν τον Μήτογλου? Τι να πω να το δω και να μην το πιστέψω!!AlexD έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 10:54 amΕντάξει παιδιά, λίγο να ξεχωρίζουμε τα πράγματα. Και εγώ έχω αγανάκτηση με τα σχόλια εδώ μέσα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλοδεχούμενα τα σχόλια εκείνα που κάνουν κριτική και βλέπουν προβλήματα προς λύση. Οι αφορισμοί δεν μου αρέσουν.
Την κριτική ας πούμε που λέει ότι έχουμε 4 ψηλούς, εκ των οποίων ο ένας δεν έχει παίξει ακόμα την ακούω. Την κριτική που λέει ότι αυτός ο ένας είναι στυλ παίχτη που δεν κάνει στην ομάδα πάλι δεν μπορώ να την δεχτώ έτσι απλά. Τον ξέρει τον παίχτη ο κόουτς και τον διάλεξε γιατί προφανώς κάτι έχει στο μυαλό του. Έτσι πρόχειρα μπορώ να φανταστώ τον Μιλου που έχει σουτ μέσης απόστασης να βγαίνει πιο έξω για να ανοίγουν οι χώροι και να τραβάει μέσα ο Σικμα το 4αρι και να μπορεί να κόψει μέσα ο Μακκισικ.
Αλλά αυτό για να το δούμε σαν πλάνο, πρέπει πρώτα να έχουμε τους παίχτες που πήρε για αυτόν τον σκοπό έτοιμους. Οποιαδήποτε κριτική αυτήν την στιγμή δεν μπορεί να τα υπολογίσει όλα αυτά και είναι μόνο στην θεωρία, θέλει λίγο χρόνο φέτος η ομάδα για να δούμε τι ισχύει από όλα αυτά.
Για το 4 και τα βαριά 4αρια. Πέρυσι ΔΕΝ είχαμε 4αρι που μπορεί να ματσάρει έναν Μήτογλου, αλλά είχαμε αθλητικά 5αρια στην σεκοντ γιουνιτ. Φέτος έχουμε 4αρι που μπορεί να παίξει άμυνα τον Ντίνο, ο Σίκμα σαν στυλ είναι τέτοιος παίχτης.
Ναι πέρυσι δεν ειχαμε αθλητικό 4αρι, άλλα είχαμε ένα 4αρι που δεν ήταν ναι μεν ο καλύτερος αμυντικά, άλλα σου εβαζε βρέξει χιονίσει 17-20 πόντους και μάζευε και καμιά δεκαριά ριμπάουντ για πλάκα ανά αγώνα, ενώ ανάγκαζε την αντίπαλη ομάδα να ανοιχτεί να τον παίξει double team με αποτέλεσμα να βρίσκουν χώρο να δράσουν τα 5αρια μας και οι υπόλοιποι παίκτες, μόνο τυχαίο δεν είναι ότι φέτος δεν παίρνει τόσες μπάλες μέσα στην ρακέτα ο Φάλ, καθώς η αντίπαλη ομάδα κλείνει προς τα μέσα, για συτό έχουν πέσει αισθητα τα νούμερά του.
Οσο και αν λέμε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή, να δούμε όλη την ομάδα ολοκληρωμένη κλπ. κάποια πράματα βγάζουν μάτι. Θεωρητικά επίσης ο πήχης και οι απαιτήσεις είναι υψηλές, η ομάδα τις ανέβασε με τις περσυνές τις επιτυχίες και με αυτά που δήλωναν οι πρόεδροι.
Δεν λέγεται γκρίνια αυτό άλλα προσγείωση στην πραγματικότητα, η ομάδα έχει σοβαρά θέματα στελέχωσης φέτος, έχουνα ναφερθεί όλα εδώ μέσα, θα παίξει κάποια στιγμή καλύτερο μπασκετ, άλλα στο υπογράφω δεν πρόκειται να φτάσει ποτέ την περσυνή ομάδα με αυτό το ρόστερ, και θυμήσου το σχόλιό μου όταν θα κάνουμε τον απολογισμό του χρόνου το καλοκαίρι.
Κατά τα άλλα, ναι όταν χάνεις τον MVP της ευρωλιγκας είναι έτσι και αλλιώς πιο πιθανό να μην επαναλάβεις την περυσινή ονειρική χρονιά, ανεξαρτήτως δρόμου που διάλεξες το καλοκαίρι. Έτσι και αλλιώς δεν είναι εύκολο να κάνεις κάθε χρόνο τόσο καλή χρονιά.
Όσο για τα σοβαρά θέματα στελέχωσης, θα ξανά θυμίσω ότι κάθε καλοκαίρι αναφέρονται σοβαρά θέματα στελέχωσης, συχνά δε... είναι και σωστές οι αναφορές. Πέρυσι ας πούμε, αν είχε μείνει έξω ο Παπ για ένα μήνα σε κακή στιγμή, μπορεί εύκολα να είχαμε μείνει εκτός Φ4. Τόσο απλά. Δεν μιλάω καν για Σάσα, οκ αυτονόητο και δεν είναι θέμα στελέχωσης αυτό.
Για τον Μπραζντέικις που λέτε σε άλλα σχόλια, ο άνθρωπος δουλεύει τον εαυτό του να γίνει καλαθομηχανή. Έχει θράσος και του αρέσει να σκοράρει με όλους τους τρόπους. Φαντάζομαι, ότι αυτό είναι το πλάνο για αυτόν. Σιγά σιγά να γίνει ένας από τους παίχτες που δημιουργεί την έξτρα ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα με το απρόβλεπτο, μιας και (όπως ο Γκος) μπορεί να σκοράρει από οποιαδήποτε απόσταση και θέση από την ώρα που θα πάρει την μπάλα στα χέρια του. Μέχρι να γίνει αυτό, θα πονέσουν λίγο τα μάτια μας.
Για τον Πίτερς που λες από χτες.
Ναι, δεν θα γίνει Βεζε. Αλλά είναι από τα καλύτερα stretch 4αρια της λίγκας αυτήν την στιγμή και παρά την ηλικία του είναι ακόμα σε φάση που βελτιώνεται. Και επειδή λέγαμε χτες για χαρακτήρες, μην ξεχνάμε ότι ο Πίτερς δεν τα βρήκε καθόλου εύκολα στην Ευρώπη. Τις δύο πρώτες χρονιές πήγε σε ομάδες με στόχο την κούπα και δεν του δόθηκε ο χώρος και ο χρόνος να εξελιχθεί. Μόλις βρήκε ρόλο (που αλλού;) στην Μπασκονια ήρθε στην Ελλάδα να κάνει τα ρεπα του MVP και έκανε (θεωρητικά και στα μάτια του κόσμου) πισωγύρισμα στην καριέρα του. Παρόλα αυτά, όπως έχω παρουσιάσει αναλυτικά σε σχόλιο του καλοκαιριού, όταν του δόθηκε ελάχιστος χώρος είχε ανταποκριθεί σε επίπεδο 10+π, 4+ρ και 12+pir με καλά ποσοστά.
Θέλω να πω, ίσως το λέει η ψυχούλα του και ας μην γεμίζει το μάτι το πράο στυλ του.
Και για να το πάω λίγο παρακάτω.
Την πρώτη ολόκληρη χρονιά Μπαρτζω, ο Σάσα είχε αυτά τα νούμερα στα πρώτα 5 ματς:
8π 6/18, 33% 2π, 7/16, 44% 3π 7/7 1π 4,8ρ, 0,6ασ, 0,4 κλ, 0,2λ, 0,2ταπ, 2,8 κερδ φάουλ, 1 φάουλ εκείνος και 11,4 pir σε 17'. Σημείωση, κατά διαβολική σύμπτωση τα στατιστικά του χαλάνε πάρα πολύ από το 3ο ματς με την Αρμάνι που έχει 2π και 0 ριμπ.
Την επόμενη χρονιά που ο Πρι δεν, ξεκίνησε τα πρώτα 5 ματς παίζοντας περίπου όσο παίζει ο Πίτερς τώρα 27,43λμε με 12,4π και 17/28, 60,7% 2π, 5/19, 26,3% 3π, 13/17 76,4% 1π, 5,8ρ, 0,8ασ, 1,2κλ, 0,8λ, 0,2μπλ, 3κερδ φάουλ, 1,6 έκανε εκείνος και 14,8 pir
Αφήνω εκτός τα πρώτα 5 ματς πέρυσι που ο Βεζε ήταν ακόμα καλύτερος από τους μ.ο. του πέρυσι συνολικά, γιατί δεν συγκρίνω τον σημερινό Πίτερς με τον MVP Σάσα, αλλά με τον Σάσα στο ξεκίνημα της πορείας του στην ομάδα του Μπαρτζω.
Τα νούμερα του Πίτερς μέχρι στιγμής φέτος:
Σε 26:10 έχει 11.8π, 15/262π 57,7%, 8/163π 50%, 5/6β 83,3%, 4,8ρ, 2,2ασ, 1,4κλ, 1λ, 0μπλ, 1,8 κερδ και 2,2 φάουλ έκανε με σύνολο 14,6pir.
Έχει ένα λιγότερο ριμπάουντ και αυτό φαίνεται στα ματς σε σχέση με τον Σάσα όταν οι υπόλοιποι είναι οι ίδιοι 4. Συνολικά στο ματς όμως χάνεται λίγο αυτό και θα χάνεται ακόμα περισσότερο όταν μπει και το 2ο 4αρι μας είτε είναι ο Σικμα, είτε έχει πάρει άλλον. Συνολικά φέτος έχουμε θεωρητικά καλύτερο ριμπάουντ από πέρυσι κατά τα άλλα.
1
1

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα τον Μπραζντέικις τον πιστευώ και εγώ ότι μπορεί να εξελιχθεί και να γίνει σημαντικό γρανάζι της μηχανής μας, απλά όπως είναι τώρα ουσιαστική βοήθεια για φέτος δύσκολα θα πάρουμε από αυτόν, δεν είναι έτοιμος δηλαδή για ομάδα που στόχο έχει την Ευρωκούπα. Τι να πω μακάρι να διαψευστώ άλλα μου μοιάζει να το πω ευγενικά ατσούμπαλος προς το παρών.
Για τον Σικμα έχω αντίθετη άποψη, δεν τον πιστευώ, όλη την καριέρα του την έβγαλε στην ουραγό και σάκο του μπόξ Αλμπα με 0 απαιτήσεις και στόχους στην Ευρωλίγκα. Και θεωρώ ότι και η ηλικία παίζει ρόλο, αλλιώς είναι ένας παίκτης στα 30 αλλιώς στα 34....τα χρόνια και ο βήχας δεν κρύβονται δυστυχώς. Το βλέπουμε αυτό και στην περίπτωση του Παπανικολάου το βλέπαμε και στον Σλούκα, τι να κάνουμε μεγαλώνουν.
Ο Πίτερς είναι τίμιος θα κάνει και step up φέτος, άλλα αρκεί αυτό? Γιατί τίμιος ο ένας τίμιος ο άλλος φτάσαμε σε σημείο να σγκομαχάμε να βάζουμε 60 πόντους.
Σε κάθε περίπτωση θα δούμε πως θα πάει.....ακούγεται ότι ψάχνουμε για παίκτη οπότε μάλλον το έχουν καταλάβει ότι όπως είναι τώρα το ρόστερ η χρονιά δεν βγαίνει.
Για τον Σικμα έχω αντίθετη άποψη, δεν τον πιστευώ, όλη την καριέρα του την έβγαλε στην ουραγό και σάκο του μπόξ Αλμπα με 0 απαιτήσεις και στόχους στην Ευρωλίγκα. Και θεωρώ ότι και η ηλικία παίζει ρόλο, αλλιώς είναι ένας παίκτης στα 30 αλλιώς στα 34....τα χρόνια και ο βήχας δεν κρύβονται δυστυχώς. Το βλέπουμε αυτό και στην περίπτωση του Παπανικολάου το βλέπαμε και στον Σλούκα, τι να κάνουμε μεγαλώνουν.
Ο Πίτερς είναι τίμιος θα κάνει και step up φέτος, άλλα αρκεί αυτό? Γιατί τίμιος ο ένας τίμιος ο άλλος φτάσαμε σε σημείο να σγκομαχάμε να βάζουμε 60 πόντους.
Σε κάθε περίπτωση θα δούμε πως θα πάει.....ακούγεται ότι ψάχνουμε για παίκτη οπότε μάλλον το έχουν καταλάβει ότι όπως είναι τώρα το ρόστερ η χρονιά δεν βγαίνει.
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Γραφουν για Terence Davis οτι κοιταμε.που ειχε ακουστει και πριν καιρο. χορτασαμε απο αυτα.georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:40 pmhttps://www.pickandroll.gr/2023/11/02/i ... lympiakos/
Μια χαρα θα χωρουσε τι εννοεις? 2αρι που μπορει να παιξει και στο 3. και που εχει και καποια στοιχεια του Μακ κισικ. εκρηκτικοτητα και φοβερο drive. και ειναι καλυτερος σουτερ απο τον Μακ. στην ρουκι χρονια του το 2019 ειχε κοντα 38% απο το 3ποντο και 15 ποντους μεσο ορο.
αθλητικοτατος για να παιξει και αμυνα αν χρειαστει. και μολις 26 χρονων.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο φίλος το εννοεί ποσοτικά, αυτή την στιγμή έχουμε 5 2-3αρια, ε δεν χωράει και άλλος, μόνο αν αποδεσμευτεί κάποιος..ο Μακίσικ ίσως αν δεν επιστρέψει σύντομα?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:40 pmΓραφουν για Terence Davis οτι κοιταμε.που ειχε ακουστει και πριν καιρο. χορτασαμε απο αυτα.georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:40 pmhttps://www.pickandroll.gr/2023/11/02/i ... lympiakos/
Μια χαρα θα χωρουσε τι εννοεις? 2αρι που μπορει να παιξει και στο 3. και που εχει και καποια στοιχεια του Μακ κισικ. εκρηκτικοτητα και φοβερο drive. και ειναι καλυτερος σουτερ απο τον Μακ. στην ρουκι χρονια του το 2019 ειχε κοντα 38% απο το 3ποντο και 15 ποντους μεσο ορο.
1
1

-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 25.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:43 pmΟ φίλος το εννοεί ποσοτικά, αυτή την στιγμή έχουμε 5 2-3αρια, ε δεν χωράει και άλλος, μόνο αν αποδεσμευτεί κάποιος..ο Μακίσικ ίσως αν δεν επιστρέψει σύντομα?Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:40 pm
Γραφουν για Terence Davis οτι κοιταμε.που ειχε ακουστει και πριν καιρο. χορτασαμε απο αυτα.
εγω δεν τον βλεπω να παιζει το 23. απο 24 και βλεπουμε.
θα προτιμουσα αν ειναι να παρω γκαρντ να αποδεσμευσω Σικμα παιρνοντας ενα 4αρι στην θεση του και ας παμε με 9 ξενους. κρατωντας τον μακ κισικ στα πιτ σαν να εχουμε παλι 8 θα ειναι.
Τωρα βεβαια ο μπαρτζωκας δυσκολα τα κανει αυτα. και οι αγγελοπουλοι.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά τα λες μεν, άλλα ότι θα πάρουμε 2 έχτρα παίκτες Νοέμβριο μου φαίνεται επιστημονική φαντασία...ας δούμε για αρχή μήπως γίνει το θαύμα και πάρουμε έναν και βλέπουμε!!Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:57 pmεχει συμβολαιο μεχρι το καλοκαιρι του 25.karamelitsa έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:43 pm
Ο φίλος το εννοεί ποσοτικά, αυτή την στιγμή έχουμε 5 2-3αρια, ε δεν χωράει και άλλος, μόνο αν αποδεσμευτεί κάποιος..ο Μακίσικ ίσως αν δεν επιστρέψει σύντομα?
εγω δεν τον βλεπω να παιζει το 23. απο 24 και βλεπουμε.
θα προτιμουσα αν ειναι να παρω γκαρντ να αποδεσμευσω Σικμα παιρνοντας ενα 4αρι στην θεση του και ας παμε με 9 ξενους. κρατωντας τον μακ κισικ στα πιτ σαν να εχουμε παλι 8 θα ειναι.
Τωρα βεβαια ο μπαρτζωκας δυσκολα τα κανει αυτα. και οι αγγελοπουλοι.
0
- georbap
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακ Κισικ, Μπραζντεικις και Ντέιβις παίζουν 2 και 3 ενώ στο 2 υπάρχει και ο Κάνααν με τον Λαρετζάκη. Αν βάλουμε και τον Παπ μιλάμε για 6 παίκτες από το 2-3.Heisenberg έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 4:40 pmΓραφουν για Terence Davis οτι κοιταμε.που ειχε ακουστει και πριν καιρο. χορτασαμε απο αυτα.georbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 3:40 pmhttps://www.pickandroll.gr/2023/11/02/i ... lympiakos/
Όχι ότι τον πήραμε και κάνουμε σενάρια , αλλά ξεχνάς ότι όπως είμαστε + Ντέιβις φτάνει 9 ξένους ο Ολυμπιακός.
Τέλος πάντων , ΑΝ γίνει προσθήκη θεωρώ δεδομένο ότι θα υπάρξει και αποχώρηση οπότε ίδωμεν.
0
-
- Reactions: 952
- Προειδοποιήσεις:
1
παντως παιχνιδι με ποσοστο βολων σαν αυτο που ειχαμε προχτες, με 25% στα τριποντα και τοσα χαμενα λευ απ ουτε η ντριμτιμ δεν θα το κερδιζε .και κυριως δεν θατο κερδιζε αν ειχε την εικονα που ειχαμε εμεις στο μεγαλυτερο μερος του παιχνιδιου που φαινοταν οτι ειχαμε ενα κλικ λιγοτερο σε ολα σε σχεση με τον παναθηναικοgeorbap έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 12:21 pmΑστοχίες έχουν γίνει και θα δούμε πως θα πάει , απλά όσοι είδαν το ματς της Δευτέρας και θεωρούν ότι χάσαμε (μόνο) λόγω Μήτογλου και νομίζουν ότι με ένα άλλο 4αρι θα κερδίζαμε δεν τους καταλαβαίνω.Dedalos έγραψε: ↑Πέμ Νοέμ 02, 2023 10:37 am
Προφανεστατα ο σασα δεν ηταν σπουδαιος αμυντικος ειδικα απεναντι σε βαρια κορμια. Αλλα τον καλυπταν παπ, φαλ και τελικα στο ισοζυγιο εκπληκτικης επιθεσης μετριας αμυνας το προσημο ηταν πολυ θετικο
Στο παιχνιδι της δευτερας ηταν ΚΑΙ θεμα συγκυριων. 3 φορες πεταξαν τη μπαλα πεφτοντας και μπηκε μεσα, εμεις ειχαμε 4/16 βολες. Στατιστικα υπαρχουν και παιχνιδια που συνωμοτει το συμπαν. Αλλα αυτο δεν ακυρωνει τις τεραστιες αστοχιες στο σχεδιασμο. Σε κανενα παιχνιδι δεν ημαστε καλοι επιθετικα
0