Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εντάξει παιδιά, όσο δεν ζητάνε συνδρομή πάει στα κομμάτια
Μετά να τους δω με τι μούτρα θα ζητάνε τα χρήματα μας για να μας δείχνουν αυτό το πράμα
το πώς ήταν η ΕΡΤ κάποτε στη Δύση δεν τιμάει τον ιδιώτη που έχει σκοπό να ζητήσει αμοιβή για να σου προβάλλει το προϊόν, κατά την άποψη μου ( ούτε τιμάει το κρατικό κανάλι - δεν το πάω εκεί το θέμα )
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
TuTiS

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: VSpan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υπάρχει ανακοίνωση που λέει ότι από τον Γενάρη θα ξεκινήσει μόνο ιντερνετικά να προβάλλεται το πρωτάθλημα με χρέωση 10 €. Αν συνεχίσει να έχει τέτοια πρόβλημα στο streaming θα το βλέπει μόνος του ο Αλαφού…Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 7:28 pm
εντάξει παιδιά, όσο δεν ζητάνε συνδρομή πάει στα κομμάτια![]()
![]()
Μετά να τους δω με τι μούτρα θα ζητάνε τα χρήματα μας για να μας δείχνουν αυτό το πράμα
το πώς ήταν η ΕΡΤ κάποτε στη Δύση δεν τιμάει τον ιδιώτη που έχει σκοπό να ζητήσει αμοιβή για να σου προβάλλει το προϊόν, κατά την άποψη μου ( ούτε τιμάει το κρατικό κανάλι - δεν το πάω εκεί το θέμα )
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όπως το βλέπω θα κάνει αρκετό καιρό να ζητήσει λεφτά.Coach Periklis έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 7:28 pm
εντάξει παιδιά, όσο δεν ζητάνε συνδρομή πάει στα κομμάτια![]()
![]()
Τουλάχιστον μέχρι να έχει εφαρμογές για τις πιο γνωστές μάρκες τηλεοράσεων και για κινητά, και αυτές οι εφαρμογές να δουλεύουν στοιχειωδώς καλά δε μπορεί να ζητήσει λεφτά.
Πέρα από τα θέματα ποιότητας εικόνας σχολιασμού κλπ.
Θυμάμαι από το πρόγραμμα του πρώτου γύρου που βγήκε ότι όλα τα εμπορικά παιχνίδια τα δείχνει και στον ΣΚΑΙ οπότε τουλάχιστον για αυτό το διάστημα δεν έχει νόημα να ζητήσει συνδρομή, δε θα πληρώσει κάποιος για να δει Καρδίτσα-Ηρακλής.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτούν αυτές οι εφαρμογές; Δεν είναι ότι θέλω να την φτιάξει ένας τυχαίος, έχουν δώσει εκατομμύρια για τα δικαιώματα, δεν νομίζω ότι αν διαθέσουν μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (δεν έχω ιδέα από τιμές για κάτι τέτοιο) θα είναι πρόβλημα να είναι έτοιμες σε 1-2 μήνες και υποθέτω ότι έχουν ξεκινήσει ήδη.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 7:33 pmΌπως το βλέπω θα κάνει αρκετό καιρό να ζητήσει λεφτά.
Τουλάχιστον μέχρι να έχει εφαρμογές για τις πιο γνωστές μάρκες τηλεοράσεων και για κινητά, και αυτές οι εφαρμογές να δουλεύουν στοιχειωδώς καλά δε μπορεί να ζητήσει λεφτά.
Θυμάμαι από το πρόγραμμα του πρώτου γύρου που βγήκε ότι όλα τα εμπορικά παιχνίδια τα δείχνει και στον ΣΚΑΙ οπότε τουλάχιστον για αυτό το διάστημα δεν έχει νόημα να ζητήσει συνδρομή, δε θα πληρώσει κάποιος για να δει Καρδίτσα-Ηρακλής.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ότι χρειάζεται χρόνος για να είναι κάτι που να λειτουργεί σε αποδεκτό επίπεδο.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 7:51 pmΕίναι τόσο δύσκολο να φτιαχτούν αυτές οι εφαρμογές; Δεν είναι ότι θέλω να την φτιάξει ένας τυχαίος, έχουν δώσει εκατομμύρια για τα δικαιώματα, δεν νομίζω ότι αν διαθέσουν μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (δεν έχω ιδέα από τιμές για κάτι τέτοιο) θα είναι πρόβλημα να είναι έτοιμες σε 1-2 μήνες και υποθέτω ότι έχουν ξεκινήσει ήδη.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 7:33 pmΌπως το βλέπω θα κάνει αρκετό καιρό να ζητήσει λεφτά.
Να φτιαχτεί κάτι να γίνει κάποιο εσωτερικό τεστάρισμα να διορθωθούν τουλάχιστον τα σημαντικά bugs και μετά να το λανσάρουν.
Δε ξέρουμε σε ποιο σημείο είναι και από πότε έχουν ξεκινήσει αλλά αν κρίνουμε από το σαιτ δε φαίνεται και τόσο προχωρημένο.
Πχ στο σαιτ δεν υπάρχει καν σύστημα για log in ακόμα.
Επίσης και από υποδομή τι έχουν κάνει από πίσω για το streaming, αυτή τη στιγμή φαίνεται σαν απλώς να χρησιμοποιούν την όποια υποδομή είχε ήδη ο ΣΚΑΙ με ένα διαφορετικό σαιτ.
Θα άντεχε όλο αυτό αν σε ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός όσοι ήθελαν να το δουν έπρεπε να το δουν μόνο μέσω της πλατφόρμας ειδικά αν ταυτόχρονα είχε και κανένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι;
Αν κρίνουμε από τώρα που χωρίς πολύ εμπορικά παιχνίδια ρίχνει τη ποιότητα οχι.
Πριν τα φτιάξουν αυτά δε μπορεί να ζητάει λεφτά γιατί θα πέσει μούτζα όπως ο ΑΝΤ1+ και το Μουντιάλ που έπεφτε συνέχεια και τελικά αναγκάστηκαν να το δείχνουν στο ελεύθερο.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και πάλι, είναι τόσο χρονοβόρο; Το αποκλείω να μην έχουν ξεκινήσει τόσο καιρό, για τους σέρβερ επίσης δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο. Από την άλλη δεν είμαι ειδικός, εκτός αν έχουν πει ότι τον πρώτο χρόνο θα το πάμε έτσι και δεν βιάζονται.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 8:01 pmΔεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ότι χρειάζεται χρόνος για να είναι κάτι που να λειτουργεί σε αποδεκτό επίπεδο.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 7:51 pm
Είναι τόσο δύσκολο να φτιαχτούν αυτές οι εφαρμογές; Δεν είναι ότι θέλω να την φτιάξει ένας τυχαίος, έχουν δώσει εκατομμύρια για τα δικαιώματα, δεν νομίζω ότι αν διαθέσουν μερικές δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ (δεν έχω ιδέα από τιμές για κάτι τέτοιο) θα είναι πρόβλημα να είναι έτοιμες σε 1-2 μήνες και υποθέτω ότι έχουν ξεκινήσει ήδη.
Να φτιαχτεί κάτι να γίνει κάποιο εσωτερικό τεστάρισμα να διορθωθούν τουλάχιστον τα σημαντικά bugs και μετά να το λανσάρουν.
Δε ξέρουμε σε ποιο σημείο είναι και από πότε έχουν ξεκινήσει αλλά αν κρίνουμε από το σαιτ δε φαίνεται και τόσο προχωρημένο.
Επίσης και από υποδομή τι έχουν κάνει από πίσω για το streaming, αυτή τη στιγμή φαίνεται σαν απλώς να χρησιμοποιούν την όποια υποδομή είχε ήδη ο ΣΚΑΙ με ένα διαφορετικό σαιτ.
Θα άντεχε όλο αυτό αν σε ένα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός όσοι ήθελαν να το δουν έπρεπε να το δουν μόνο μέσω της πλατφόρμας ειδικά αν ταυτόχρονα είχε και κανένα καλό ποδοσφαιρικό παιχνίδι;
Πριν τα φτιάξουν αυτά δε μπορεί να ζητάει λεφτά γιατί θα πέσει μούτζα όπως ο ΑΝΤ1+ και το Μουντιάλ που έπεφτε συνέχεια και τελικά αναγκάστηκαν να το δείχνουν στο ελεύθερο.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω πόσο χρόνο παίρνει ούτε πόσα λεφτά έχουν ρίξει στην πλατφόρμα ή πόσοι δουλεύουν πάνω σε αυτό ή από πότε έχουν ξεκινήσει.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 8:04 pmΚαι πάλι, είναι τόσο χρονοβόρο; Το αποκλείω να μην έχουν ξεκινήσει τόσο καιρό, για τους σέρβερ επίσης δεν μου φαίνεται τόσο δύσκολο. Από την άλλη δεν είμαι ειδικός, εκτός αν έχουν πει ότι τον πρώτο χρόνο θα το πάμε έτσι και δεν βιάζονται.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 8:01 pm
Δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά ότι χρειάζεται χρόνος για να είναι κάτι που να λειτουργεί σε αποδεκτό επίπεδο.
Γενικά δεν έχουν κυκλοφορήσει λεπτομέρειες και πάντα υπάρχει η πιθανότητα να βγάλουν κάτι που μισοδουλεύει.
Η δική μου εκτίμηση είναι πιο πολύ πάνω στο ότι αν θέλει να κάνει μια πλατφόρμα που στα μάτια του κόσμου θα είναι ανταγωνιστική στις άλλες κυρίαρχες είναι πιο σημαντικό να βγει με κάτι καλό παρά να αρχίσει να παίρνει συνδρομές μερικούς μήνες νωρίτερα.
Υ.Γ. Ακόμα και το λογότυπο και το όνομα βγάζουν μια προχειράτζα, το fm με το tv μαζί χτυπάνε περίεργα και το λογότυπο είναι σαν εργασία εξαμήνου φοιτητή γραφιστικής. Αλλά άσχετο αυτό.
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα πιασουμε το σασαΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 8:23 pmΤώρα εσύ γιατί μας το χαλάς;
Άσε τον εκεί να έχουμε να βρίζουμε!![]()
![]()
![]()
- Καρβουνιάρης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
2
Τον πιασμένο λες τώρα;tarp7 έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 9:23 pmΘα πιασουμε το σασαΚαρβουνιάρης έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 04, 2026 8:23 pm
Τώρα εσύ γιατί μας το χαλάς;
Άσε τον εκεί να έχουμε να βρίζουμε!![]()
![]()
![]()
![]()
Μπα! Πρέπει να έρθει νέο αίμα, άμαθο, να μάθει τι εστί βερίκοκο!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο