μιας και εγω το λεγα..εγω ειχα πει ότι δεν τον συμφερει να περιμενει να παιξει στο τουρνουα γιατι εκει δεν θα βλεπεται..το οτι σε εναν μηνα μπορουσε να χασει τα 5κιλα τα παραπανησια ελεγα..και αποτι τον εκοψα ηδη αδυνατισε αρκετα..Το να βρει ρυθμο μετα απο τετοια απουσια και τραυματισμο που ειχε ηταν απιθανο.. Οποτε ας τον κρινουμε τα χριστουγεννα..τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:20 amοταν ομως ποσταραμε φωτο του μισιτς απτην παραλια και γραφαμε οτι δεν ειναι εικονα παιχτη αυτη καποιοι απο εδω μας ελεγαν στην αρχη οτι ειναι φωτοσοπ και μετα οτι υπερβαλλουμε και οτι η κατασταση φτιαχνει σε ενα μηναkaramelitsa έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:10 am
Εγώ να πω για τον Μίσιτς, μιλάμε ο άνθρωπος ούτε να περπατήσει δεν μπορεί και ζητούσε και 5 χαρτιά….ειναι σε τόσο χάλια κατάσταση που δεν ξέρω αν και πότε θα επανέλθει…
![]()
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε γενικες γραμμες απο οτι εχω καταλαβει, οσους παιρνουμε εμεις μονο δεν πρεπει να κριτικαρουμε, αλλα να κανουμε υπομονη μεχρι τα χριστουγεννα ή μεχρι το πασχα ή ακομα καλυτερα μεχρι να τελειωσει η χρονια ωστε να δουμε την σουμα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:34 amμιας και εγω το λεγα..εγω ειχα πει ότι δεν τον συμφερει να περιμενει να παιξει στο τουρνουα γιατι εκει δεν θα βλεπεται..το οτι σε εναν μηνα μπορουσε να χασει τα 5κιλα τα παραπανησια ελεγα..και αποτι τον εκοψα ηδη αδυνατισε αρκετα..Το να βρει ρυθμο μετα απο τετοια απουσια και τραυματισμο που ειχε ηταν απιθανο.. Οποτε ας τον κρινουμε τα χριστουγεννα..
Για τους αλλους, βαρατε στο ψαχνο :Ρ
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Αυτό που λες έχει και την αντίστροφη ανάγνωση.reignman έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:45 amΣε γενικες γραμμες απο οτι εχω καταλαβει, οσους παιρνουμε εμεις μονο δεν πρεπει να κριτικαρουμε, αλλα να κανουμε υπομονη μεχρι τα χριστουγεννα ή μεχρι το πασχα ή ακομα καλυτερα μεχρι να τελειωσει η χρονια ωστε να δουμε την σουμα.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:34 am
μιας και εγω το λεγα..εγω ειχα πει ότι δεν τον συμφερει να περιμενει να παιξει στο τουρνουα γιατι εκει δεν θα βλεπεται..το οτι σε εναν μηνα μπορουσε να χασει τα 5κιλα τα παραπανησια ελεγα..και αποτι τον εκοψα ηδη αδυνατισε αρκετα..Το να βρει ρυθμο μετα απο τετοια απουσια και τραυματισμο που ειχε ηταν απιθανο.. Οποτε ας τον κρινουμε τα χριστουγεννα..
Για τους αλλους, βαρατε στο ψαχνο :Ρ
Είναι θέμα γωνίας θέασης...
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Οσο ηταν να ρθει στον οσφπ, οποιοι τα γραφαμε ειχαμε σκοπο να προκαλεσουμε και μονο, αντιστοιχα οταν ελεγα για Χολ οτι δεν κανει για πισω απο Μιλου παλι ημουν εμπαθής, για να δουμε τη συνεχεια...τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:20 amοταν ομως ποσταραμε φωτο του μισιτς απτην παραλια και γραφαμε οτι δεν ειναι εικονα παιχτη αυτη καποιοι απο εδω μας ελεγαν στην αρχη οτι ειναι φωτοσοπ και μετα οτι υπερβαλλουμε και οτι η κατασταση φτιαχνει σε ενα μηναkaramelitsa έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:10 am
Εγώ να πω για τον Μίσιτς, μιλάμε ο άνθρωπος ούτε να περπατήσει δεν μπορεί και ζητούσε και 5 χαρτιά….ειναι σε τόσο χάλια κατάσταση που δεν ξέρω αν και πότε θα επανέλθει…
![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
θυμαμαι που στην επεφταν οι ινσαιντερς οτα εγραφες οτι δεν χωραει αλλο γκαρντ στην ομαδα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οταν ζητας 5 χαρτια τον χρονο εισαι ετοιμος χτες οχι τα χριστουγενναshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:34 amμιας και εγω το λεγα..εγω ειχα πει ότι δεν τον συμφερει να περιμενει να παιξει στο τουρνουα γιατι εκει δεν θα βλεπεται..το οτι σε εναν μηνα μπορουσε να χασει τα 5κιλα τα παραπανησια ελεγα..και αποτι τον εκοψα ηδη αδυνατισε αρκετα..Το να βρει ρυθμο μετα απο τετοια απουσια και τραυματισμο που ειχε ηταν απιθανο.. Οποτε ας τον κρινουμε τα χριστουγεννα..
μιλαμε για τον πιο ακριβο παιχτη στην ευρωπη οχι για τον λαρετζακη και τον σαμοντουροφ
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε γιαυτο και δεν του τα εδωσε ΄΄σοβαρη΄΄ ομαδα..ωστοσο μιλαμε για 2 ευρωλιγκες,μβπ κτλ..και εδω ο παπαγιαννης παιρνει 2εκ..δεν ειναι τραυματισμενος ειναι 30 χρονων και υπογραφει 3ετες οχι 3μηνο..Ε αν ειναι επαγγελματιας μια χαρα μπορει να ναι στα τοπ γκαρντ απο τα χριστουγεννα και μετα.Μπορει και απλα να ηθελε αρπαχτη και να σερνεται..θα δειξει.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 1:46 amοταν ζητας 5 χαρτια τον χρονο εισαι ετοιμος χτες οχι τα χριστουγενναshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:34 am
μιας και εγω το λεγα..εγω ειχα πει ότι δεν τον συμφερει να περιμενει να παιξει στο τουρνουα γιατι εκει δεν θα βλεπεται..το οτι σε εναν μηνα μπορουσε να χασει τα 5κιλα τα παραπανησια ελεγα..και αποτι τον εκοψα ηδη αδυνατισε αρκετα..Το να βρει ρυθμο μετα απο τετοια απουσια και τραυματισμο που ειχε ηταν απιθανο.. Οποτε ας τον κρινουμε τα χριστουγεννα..
μιλαμε για τον πιο ακριβο παιχτη στην ευρωπη οχι για τον λαρετζακη και τον σαμοντουροφ
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η εικόνα του Μίλου ήταν άκρως ανησυχητική στο τουρνουά, δεν μπορούσε ούτε να πηδήξει να καρφώσει καλά καλά και στην άμυνα δεν έκοβε ούτε με βαλέ..θεωρώ ότι κάναμε σοβαρό λάθος που τον ανανεώσαμε με τόσα χρήματα για πρώτο και ότι πάλι η φετινή σεζόν θα κυλίσει όπως πέρυσι με τον Μπι να μην τον εμπιστεύεται για χοντρά λεπτά και να προτιμάει τον Χολ για πρώτο.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:20 amοχι μωρε..μια χαρα ειναι ο μιλου για βασικος..με τον αστερισκο οτι θελει καποιον να μπορει να παιξει πρωτος οταν τραυματιζεται..και ο χολ δεν ειναι αυτος..καλα οι αλλοι 2 κουματζοκουμποι ειναι για τα σκυλια.Οποτε ναι μεν εχουμε θεμα αλλα αυτο δεν ειναι ο μιλου.
Κάπου εκεί θα ξεκινήσουν και οι περσινές γκρίνιες.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτή είναι η μια ανάγνωση.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 1:46 amοταν ζητας 5 χαρτια τον χρονο εισαι ετοιμος χτες οχι τα χριστουγενναshaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:34 am
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι ζητάς όσα πιστεύεις ότι μπορεί να σου δώσει η αγορά την δεδομένη στιγμή. Αν βρισκόταν κάποιος να δώσει 5 χαρτιά στον Λαρεντζάκη και τον Σαμοντούροφ θα τα έπαιρναν ευχαρίστως χωρίς καμία ντροπή και καλά θα έκαναν.
Αντίστοιχα όταν στον Μίσιτς βρίσκονται να τα δώσουν ενω έχει να παίξει 2 χρόνια μπάσκετ και εμφανίζεται με μάγουλα και μπυροκοίλι (λες να ρούφαγε την κοιλιά όταν πήγε να υπογράψει; ) καλά κάνει και τα ζητάει και τα παίρνει.
Μετά βέβαια το αν θα ασχοληθεί να ξαναβρεθεί σε φόρμα ή θα κάνει τον ακριβοπληρωμένο τουρίστα επαφίεται στον επαγγελματισμό και το κίνητρο του.
Ισχύει ότι και για τον Μίσιτς.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 8:49 amΗ εικόνα του Μίλου ήταν άκρως ανησυχητική στο τουρνουά, δεν μπορούσε ούτε να πηδήξει να καρφώσει καλά καλά και στην άμυνα δεν έκοβε ούτε με βαλέ..θεωρώ ότι κάναμε σοβαρό λάθος που τον ανανεώσαμε με τόσα χρήματα για πρώτο και ότι πάλι η φετινή σεζόν θα κυλίσει όπως πέρυσι με τον Μπι να μην τον εμπιστεύεται για χοντρά λεπτά και να προτιμάει τον Χολ για πρώτο.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:20 amοχι μωρε..μια χαρα ειναι ο μιλου για βασικος..με τον αστερισκο οτι θελει καποιον να μπορει να παιξει πρωτος οταν τραυματιζεται..και ο χολ δεν ειναι αυτος..καλα οι αλλοι 2 κουματζοκουμποι ειναι για τα σκυλια.Οποτε ναι μεν εχουμε θεμα αλλα αυτο δεν ειναι ο μιλου.
Αν έχει κίνητρο να παίξει η φυσική κατάσταση φτιάχνεται γρήγορα. Αλλά αν τώρα που πήρε και το μεγάλο συμβόλαιο είναι στο μυαλό του συνταξιούχος και έχει στο μυαλό του μόνο την παραλιακή δεν θα πάει καλά αυτό.
Ανυπομονώ να δούμε το πρώτο φιλικό στην Tv. Ξέρει κανείς ποτέ είναι ; Γιατί οι 3 πόντοι του Κιναν λένε πολλά ή και τίποτα. Τα μάτια μας θα κρίνουν πόσο έτοιμος είναι και τι κάνει στο γήπεδο. Σαν μια πρώτη ανάγνωση,θέλει χρόνο όπως φανταζόμασταν αλλά δείχνει μεγάλο ρίσκο να μην έχεις έτοιμο παίκτη εξ αρχής. Η Ευρωλίγκα δεν χαρίζεται και άμα χάσεις κάποια ματς στην αρχή θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις. Πάντως το Χολ,Ward εμένα μαρεσει που τους βλέπω. Νιώθεις μια εμπιστοσύνη αθλητικότιτας και όχι Softilas. Ελπίζω και το θηρίο ο ψηλός που έχουμε στις προπονήσεις να βγει πουλεν.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν δεν τον ανανεωναμε θα βγαιναμε να ψαξουμε frontline απο την αρχη κατι που καμια σοβαρη ομαδα Ευρωλιγκας δεν εχει κανει εδω και χρονια. Εδω η Μπαρτσελονα αφησε τον Φαλ, ειδε πως δεν υπηρχε ψηλος και τον ξαναυπεγραψε!!!!!Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 8:49 amΗ εικόνα του Μίλου ήταν άκρως ανησυχητική στο τουρνουά, δεν μπορούσε ούτε να πηδήξει να καρφώσει καλά καλά και στην άμυνα δεν έκοβε ούτε με βαλέ..θεωρώ ότι κάναμε σοβαρό λάθος που τον ανανεώσαμε με τόσα χρήματα για πρώτο και ότι πάλι η φετινή σεζόν θα κυλίσει όπως πέρυσι με τον Μπι να μην τον εμπιστεύεται για χοντρά λεπτά και να προτιμάει τον Χολ για πρώτο.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 12:20 amοχι μωρε..μια χαρα ειναι ο μιλου για βασικος..με τον αστερισκο οτι θελει καποιον να μπορει να παιξει πρωτος οταν τραυματιζεται..και ο χολ δεν ειναι αυτος..καλα οι αλλοι 2 κουματζοκουμποι ειναι για τα σκυλια.Οποτε ναι μεν εχουμε θεμα αλλα αυτο δεν ειναι ο μιλου.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ποια ομάδα έχει 2ο ψηλό που μπορεί να αντικαταστήσει συο 100% τον πρώτο ρε παιδια; Όλοι με μπαλώματα τη βγάζουν, εως οτου γυρίσει ο βασικος. Ο 2ος ψηλός σχεδόν πάντα έχει κάποια αδυναμία. Είτε θα είναι ατεχνος, είτε λίγο σοφτ, είτε δε θα έχει την φυσική κατάσταση να τραβάει μονος του το κουπι.
Η βασικά παράμετρος που λειτουργεί υπέρ μας φέτος είναι ότι δε θα χρειάζεται ο Μιλουτινοφ να παίζει για 1+ μήνα μόνος του τη θέση, γιατί ο 2ος ψηλός είναι ταύρος. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση του.
Η βασικά παράμετρος που λειτουργεί υπέρ μας φέτος είναι ότι δε θα χρειάζεται ο Μιλουτινοφ να παίζει για 1+ μήνα μόνος του τη θέση, γιατί ο 2ος ψηλός είναι ταύρος. Με ο,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση του.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Κυρ Σεπ 07, 2025 10:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο παίκτης θα βρει κίνητρο όταν δεν το έχει κάνει μέχρι τώρα; Εδώ πέρυσι σε χρόνια συμβολαίου και είχε κινηθεί στην μετριότητα μέχρι και τον τραυματισμό του Φαλ και τις καλές του εμφανίσεις στους τελικούς, ενώ μάλλον είχε αποφασίσει να φύγει από την ομάδα. Γενικά οι Σέρβοι δεν φημίζονται για το work ethic τους.pan24 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 9:13 amΑυτή είναι η μια ανάγνωση.
Η άλλη ανάγνωση είναι ότι ζητάς όσα πιστεύεις ότι μπορεί να σου δώσει η αγορά την δεδομένη στιγμή. Αν βρισκόταν κάποιος να δώσει 5 χαρτιά στον Λαρεντζάκη και τον Σαμοντούροφ θα τα έπαιρναν ευχαρίστως χωρίς καμία ντροπή και καλά θα έκαναν.
Αντίστοιχα όταν στον Μίσιτς βρίσκονται να τα δώσουν ενω έχει να παίξει 2 χρόνια μπάσκετ και εμφανίζεται με μάγουλα και μπυροκοίλι (λες να ρούφαγε την κοιλιά όταν πήγε να υπογράψει; ) καλά κάνει και τα ζητάει και τα παίρνει.
Μετά βέβαια το αν θα ασχοληθεί να ξαναβρεθεί σε φόρμα ή θα κάνει τον ακριβοπληρωμένο τουρίστα επαφίεται στον επαγγελματισμό και το κίνητρο του.
Ισχύει ότι και για τον Μίσιτς.Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 8:49 am
Η εικόνα του Μίλου ήταν άκρως ανησυχητική στο τουρνουά, δεν μπορούσε ούτε να πηδήξει να καρφώσει καλά καλά και στην άμυνα δεν έκοβε ούτε με βαλέ..θεωρώ ότι κάναμε σοβαρό λάθος που τον ανανεώσαμε με τόσα χρήματα για πρώτο και ότι πάλι η φετινή σεζόν θα κυλίσει όπως πέρυσι με τον Μπι να μην τον εμπιστεύεται για χοντρά λεπτά και να προτιμάει τον Χολ για πρώτο.
Αν έχει κίνητρο να παίξει η φυσική κατάσταση φτιάχνεται γρήγορα. Αλλά αν τώρα που πήρε και το μεγάλο συμβόλαιο είναι στο μυαλό του συνταξιούχος και έχει στο μυαλό του μόνο την παραλιακή δεν θα πάει καλά αυτό.
Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι ο Μπι θα δώσει τα ηνία στον Χολ καθαρά λόγω αθλητικότητας. Πως θα το διαχειριστεί αυτό ο Μίλου μέχρι να βρει την φόρμα του; Να είναι δλδ πάλι δεύτερος στο μυαλό του κόουτς;
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Η εφες ειχε ισαξιους ψηλους αλλα τους εχασε και τους 2. Αυτη ειναι η μονη ομαδα που μου ερχεται στο μυαλοErether έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 10:45 amΠοια ομάδα έχει 2ο ψηλό που μπορεί να αντικαταστήσει συο 100% τον πρώτο ρε παιδια; Όλοι με μπαλώματα τη βγάζουν, εως οτου γυρίσει ο βασικος. Ο 2ος ψηλός σχεδόν πάντα έχει κάποια αδυναμία. Είτε θα είναι ατεχνος, είτε λίγο σοφτ, είτε δε θα έχει την φυσική κατάσταση να τραβάει μονος του το κουπι.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς υπήρχαν σοβαροί λόγοι να τον ανανεώσει, αλλά πιστεύω ότι αυτό θα γυρίσει μπούμερανγκ μέσα στην χρονιά. Εκτός και αν πάρουμε κανά θηρίο ακόμα τύπου Μπάσει που μετά δεν με νοιάζει και τόσο το conditioning του Μίλου.Jeight έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 10:43 amΑν δεν τον ανανεωναμε θα βγαιναμε να ψαξουμε frontline απο την αρχη κατι που καμια σοβαρη ομαδα Ευρωλιγκας δεν εχει κανει εδω και χρονια. Εδω η Μπαρτσελονα αφησε τον Φαλ, ειδε πως δεν υπηρχε ψηλος και τον ξαναυπεγραψε!!!!!Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 07, 2025 8:49 am
Η εικόνα του Μίλου ήταν άκρως ανησυχητική στο τουρνουά, δεν μπορούσε ούτε να πηδήξει να καρφώσει καλά καλά και στην άμυνα δεν έκοβε ούτε με βαλέ..θεωρώ ότι κάναμε σοβαρό λάθος που τον ανανεώσαμε με τόσα χρήματα για πρώτο και ότι πάλι η φετινή σεζόν θα κυλίσει όπως πέρυσι με τον Μπι να μην τον εμπιστεύεται για χοντρά λεπτά και να προτιμάει τον Χολ για πρώτο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο