2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Ιουν 03, 2021 10:38 am

angel9 έγραψε:
Πέμ Ιουν 03, 2021 9:50 am
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 51765.html
Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται θα ήταν μια καλή περίπτωση ο φολ για βασικο 5αρι μετα την καλη χρονια που εκανε. Ελπίζω να μην τον αφήσουν τελικά για άσχετους λόγους
Πράγματι δεν είναι κακή προσθήκη, θέλαμε εναν δεινόσαυρο με τον Μάρτιν, σχεδόν 9 πόντους μ.ο. και 5 ριμπάουντ ανα αγώνα είχε.Από τον Καμπά που γράφανε τον προτιμώ!Είναι και εξελίξιμος.

0
VanDam99

sophomore
Reactions: 36

Πέμ Ιουν 03, 2021 10:43 am

angel9 έγραψε:
Πέμ Ιουν 03, 2021 9:50 am
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 51765.html
Αν ισχύουν αυτά που ακούγονται θα ήταν μια καλή περίπτωση ο φολ για βασικο 5αρι μετα την καλη χρονια που εκανε. Ελπίζω να μην τον αφήσουν τελικά για άσχετους λόγους
Πολύ καλή προσθήκη αν γίνει τελικά. Παρότι δεν είναι καλύτερος του Λαντειλ, ίσως ταιριάξει περισσότερο με Σάσα και το πιό βασικό, ότι δεν περιμένει κι αυτός το ΝΒΑ :P
Αλήθεια, με το θέμα του Γουόκαπ τι γίνεται; Προσωπικά, για μπακ απ άσσο τον προτιμώ περισσότερο από Γκος.

0
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834

Πέμ Ιουν 03, 2021 10:44 am

Όλη την Βιλερμπαν θα πάρουμε 😛 Πάντως είναι θηρίο τύπος! Χρειαζόμαστε τέτοιο μέγεθος μετά από χρόνια!

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 03, 2021 11:37 am

prime7 έγραψε:
Όλη την Βιλερμπαν θα πάρουμε 😛 Πάντως είναι θηρίο τύπος! Χρειαζόμαστε τέτοιο μέγεθος μετά από χρόνια!
Ξέρεις και κάτι άλλο ή αναφέρεσαι στον Ζαν Σαρλ; :)
Αν τον πάρουμε τελικά (λογικά θα τον κλείσουμε, όπως διαβάζω) είναι πολύ σημαντική κίνηση. Κι ακριβός για τις συνηθειες μας :D και δείχνει και μια ευελιξία/προσαρμοστικότητα ο Μπαρτζώκας. :bball:
ΚΑι τα 2 είναι καλά νέα που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε.

Αλλά επειδή το ρεύμα λέει το αντίθετο, να πω κι εγώ ποιος Φαλ ( "Γάλλος" είναι, όχι Αμερικάνος) τώρα. Με μια μόλις καλή χρονιά στη Βιλερμπάν; ΚΑι ποια Βιλερμπάν στην τελική; Αυτή που έχει μόλις 2 χρόνια στην Ευρωλίγκα; Και ποια Ευρωλίγκα; Και τι είναι η ζωή; Υπάρχει θάνατος; :P

Vandamme99 Καλά τα λες για τον ξανθομάλλη (κρατάω γούρι και δεν λέω τ' 'όνομά του). Λογικά τού έχουμε κάνει πρόταση κι αυτουνού-τουτουνού και περιμένουμε. Δυσκολάκι, αλλά βρε μπας;
Αν πάρουμε πάντως τον άσσο της Ζαλγκίρις :) λογικά θα αφήσουμε την περίπτωση Ντόρσεϊ αφού πάει για πολλά λεπτά μαζί με τον ΣΛούκα και θα πάμε είτε για κάνα Χίλιαρτν είτε για Γκραντ (και πάμε αλά Έφες με αρκετούς άσσους/κόμπο) είτε για Κάρτερ από το Λαύριο που ίσως να είναι κι η καλύτερη λύση σε ένα δίδυμο με τον πρώην άσσο της Λούντβισμπουργκ. :)

Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1735
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Ιουν 03, 2021 12:31 pm

basket72 έγραψε:
Πέμ Ιουν 03, 2021 11:37 am
prime7 έγραψε:
Ξέρεις και κάτι άλλο ή αναφέρεσαι στον Ζαν Σαρλ; :)
Αν τον πάρουμε τελικά (λογικά θα τον κλείσουμε, όπως διαβάζω) είναι πολύ σημαντική κίνηση. Κι ακριβός για τις συνηθειες μας :D και δείχνει και μια ευελιξία/προσαρμοστικότητα ο Μπαρτζώκας. :bball:
ΚΑι τα 2 είναι καλά νέα που μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε.

Αλλά επειδή το ρεύμα λέει το αντίθετο, να πω κι εγώ ποιος Φαλ ( "Γάλλος" είναι, όχι Αμερικάνος) τώρα. Με μια μόλις καλή χρονιά στη Βιλερμπάν; ΚΑι ποια Βιλερμπάν στην τελική; Αυτή που έχει μόλις 2 χρόνια στην Ευρωλίγκα; Και ποια Ευρωλίγκα; Και τι είναι η ζωή; Υπάρχει θάνατος; :P

Vandamme99 Καλά τα λες για τον ξανθομάλλη (κρατάω γούρι και δεν λέω τ' 'όνομά του). Λογικά τού έχουμε κάνει πρόταση κι αυτουνού-τουτουνού και περιμένουμε. Δυσκολάκι, αλλά βρε μπας;
Αν πάρουμε πάντως τον άσσο της Ζαλγκίρις :) λογικά θα αφήσουμε την περίπτωση Ντόρσεϊ αφού πάει για πολλά λεπτά μαζί με τον ΣΛούκα και θα πάμε είτε για κάνα Χίλιαρτν είτε για Γκραντ (και πάμε αλά Έφες με αρκετούς άσσους/κόμπο) είτε για Κάρτερ από το Λαύριο που ίσως να είναι κι η καλύτερη λύση σε ένα δίδυμο με τον πρώην άσσο της Λούντβισμπουργκ. :)
Ο Καρτερ μου αρέσει και μένα. Μια ένσταση μόνο έχω: θα μπορέσει να παίξει άμυνα στο επίπεδο της γιουρολιγκ η θα γίνει ο νέος στόχος (μετά τον Σπανούλη) στις αλλαγές. Μου φαίνεται λίγο τσιλιβιθρας. Στην επίθεση πάντως είναι απόλαυση ο άνθρωπος. Δημιουργεί ανισορροπίες στην άμυνα (που θα έλεγε και ο Βαγγέλης Ιωάννου) για πλάκα.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:05 pm

O Carter για έβδομος ξένος μια χαρά. Για έβδομος.

Αν έρθει ο Fall κατα τη γνώμη μου πρέπει να αλλαχθεί ο Jean-Charles με κάτι υψηλότερου επιπέδου.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:29 pm

Ο Fall παντως θεωρείται ακριβή και καλή μεταγραφή, συνεπώς δύσκολο να ερθει και στο 4 κάτι πικάντικο αντι του Σαρλς.

Παντως αν επιστρέψετε τελικά στην Α1 θα δουμε ωραίες κόντρες Παπαγιαννη - Φαλ και Νεμπο - Μαρτιν.

ΥΓ. Όταν λέτε να ρθει ως 7ος ξενος ο Καρτερ του Λαυρίου εννοείται να μένει εκτος στην Α1 και να παιζει μονο ευρωλιγκα? Έτσι το μόνο σίγουρο είναι πως θα καει ο παιχτης.

0
basket72
Reactions:

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:38 pm

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Ιουν 03, 2021 1:29 pm
Ο Fall παντως θεωρείται ακριβή και καλή μεταγραφή, συνεπώς δύσκολο να ερθει και στο 4 κάτι πικάντικο αντι του Σαρλς.
Είναι όντως δύσκολο να έρθει κάτι πικάντικο στο 4. :P Εκτός κι αν το 4 είναι τραπέζι σε μεξικάνικο ή σε ασιατικό.
Ένα hot pastrami στο 4. ΈΦτασεεεεεεεεεεεεε.

jazz thrilos
Reactions:

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:43 pm

Στ' αλήθεια τώρα ο Μπαρτζώκας, επαναλαμβάνω ο Μπαρτζώκας, θέλει τον Φαλ; Τι επιφοίτηση είναι αυτή;

Οκ, καμία αντίρρηση, ο Φαλ είναι φόβητρο και μπορεί να έχει ικανοποιητική εξέλιξη σε μια ομάδα με σωστές βάσεις. Πάντως αν η τελική μας τριάδα είναι Φαλ-Μάρτιν-Ζαν Σαρλ, μου φαίνεται οτι κάτι λείπει. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο Φαλ θα είναι μια καλή μεταγραφή νομίζω.

Ρε παιδιά, να ξαναρωτήσω, σίγουρα ο Μπαρτζώκας θέλει τον Φαλ;;

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:51 pm

jazz thrilos έγραψε:
Πέμ Ιουν 03, 2021 1:43 pm
Στ' αλήθεια τώρα ο Μπαρτζώκας, επαναλαμβάνω ο Μπαρτζώκας, θέλει τον Φαλ; Τι επιφοίτηση είναι αυτή;

Οκ, καμία αντίρρηση, ο Φαλ είναι φόβητρο και μπορεί να έχει ικανοποιητική εξέλιξη σε μια ομάδα με σωστές βάσεις. Πάντως αν η τελική μας τριάδα είναι Φαλ-Μάρτιν-Ζαν Σαρλ, μου φαίνεται οτι κάτι λείπει. Αλλά σε κάθε περίπτωση ο Φαλ θα είναι μια καλή μεταγραφή νομίζω.

Ρε παιδιά, να ξαναρωτήσω, σίγουρα ο Μπαρτζώκας θέλει τον Φαλ;;
Για τον Μπαρτζωκα δεν ξερω να σου απαντήσω αλλά μια 5αδα στη front line σας με :

Βεζενκοφ(4/3) , ΖανΣαρλς(4/5) , Πριντεζης
Φαλ , Μαρτιν

Τα έχει όλα, σουτ απο σασα , μέγεθος από Φαλ , έχεις και τον πιο mobile Μαρτιν αλλα και το Σαρλς για το 5 αν θες ημιψηλο σχήμα. Μια χαρα !

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 03, 2021 1:59 pm

Και εμένα μου έκανε τρελή εντύπωση το ότι πάμε για Φαλ, καθώς δεν θα ταίριαζε κανονικά στο στυλ του κόουτς. Αν ισχύει όμως συμφωνώ με τον φίλο Μπάσκετ ότι δείχνει μια ευελιξία του κόουτς και μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό.

Να πω και κάτι που έμαθα σαν πληροφορία από καλό μου φίλο :Έχουμε κάνει όντως πρόταση στον ξανθομαλλι και μάλιστα υπάρχει και μια συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μπορεί να γίνει το ντιλ, αν και υπάρχουν όντως μεγαλύτερα πορτοφόλια στο παιχνίδι. Φαίνεται πως η ομάδα το προσέγγισε σωστά το θέμα εδώ και πολύ πολύ καιρό με τον /τους μάνατζερ του και έτσι έχει φτάσει τώρα να έχει κάποιες πιθανότητες να κλείσει. Υπομονή και φινγκερς κροσντ. Μπορεί και εγώ να μην είμαι ο μεγαλύτερος φαν του, αλλά σίγουρα μιλάμε για πολύ καλή κίνηση, και μακάρι να πέφτω έξω και να βγει νέος Μισιτς.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5645
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Ιουν 03, 2021 2:05 pm

Ωραια κινηση αν παρουμε το κτηνος ...κανενας δεν περιμενε οτι θα παρει τετοιον παικτη ο μπαρτζω!Ελπιζω να αξιοποιηθει οπως πρεπει αν ερθει γιατι πρεπει να αλλαξει τελειως στυλ παιχνιδιου ο κοουτς με αυτον μεσα..
Αν αλλαζαμε και τον ζαν σαρλ με τον εισι θα μασταν για μεγαλα πραγματα..

Αυτος ο καρτερ ρε μαγκες τι λεει?ελαχιστα τον εχω δει..παιδακι μοιαζει που αμα φαει τζαρτζαρισμα θα παει για σπιρτα,δεν με ψηνει να παρει θεση ξενου ειδικα αν δεν ερθει και ο ντορσει..Πολυ ρισκαδορικη κινηση..

Γουοκαπ-χιλιαρντ-εισι-φαλλ και αντε γεια μετα :D

0
jazz thrilos
Reactions:

Πέμ Ιουν 03, 2021 2:09 pm

Δεν πρόλαβα να αναρωτηθώ αν όντως ο Μπαρτζώκας θέλει τον Φαλ και μόλις άκουσα σε αθλητικο ραδιοφωνικό σταθμό (ψιλο κοκκινωπός σταθμός) οτι μιλάμε και με τον Ταρικ Μπλακ. Μήπως απλά πέφτουν απο τους "δημοσιογράφους" ονόματα στο τραπέζι για να έχουμε να ασχολούμαστε ή θα φτιάξουμε γραμμή ψηλών για όλα τα γούστα;

Μωρέ μπράβο μας, δεν μας το ' χα.

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Πέμ Ιουν 03, 2021 2:19 pm

Από όσους ακούγονται για το 2, μόνο τον Χιλιαρντ δεν θέλω. Έχω πολύ έντονα την αίσθηση ότι έπιασε ταβάνι και από δω και πέρα μόνο θα πέφτει, ενώ και πνευματικά μου φαίνεται εξαιρετικά ασταθής για να μπορέσει να αντέξει στο ΣΕΦ.
Επίσης είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα παίζουμε Α1 του χρόνου, οπότε θα μου κάνει τρελή εντύπωση να πάμε για 7 ξένους.

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Πέμ Ιουν 03, 2021 2:31 pm

Ο μπαρτζωκας ειχε την προηγουμενη θητεια στον ολυμπιακο Σερμαντινι, Μπεγκιτς και ξανα Σερμαντινι , βεβαια στις Κουμπαν-Κιμκι ειχε αλλο στυλ ψηλους.Αν οντως ισχυει οτι παμε για Φαλ (γιατι μπορει να ειναι ακομη ενα ονομα στην λιστα) θα ηθελα να συνδυαστει με Caboclo αντι για Ζαν Σαρλ.Η αληθεια ειναι οτι περιμενα απο την πρωτη στιγμη που ηρθε ο Μπαρτζω να εχουμε 5αρια με σουτ αλλα εμεινα στο περιμενε.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρηθει ευελιξια και τι πλανο υπαρχει πισω απο τις κινησεις για Λαντειλ,Φαλ,Μπλακ που δεν εχουν κανενα κοινο σημειο εκτος του οτι παιζουν μπασκετ και ειναι 5αρια :P .

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”