Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
τον έβλεπα να μιλάει στον Ιωάννου με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά και τον χαιρόμουν τον Κίναν.
ελπίζω να πάρει το χρόνο του και να μη μπει κατευθείαν στα βαθιά, δε ξέρω πώς θα ανταποκριθεί το σώμα του σε συνεχόμενους αγώνες Ευρωλίγκας με βρωμόξυλο. δε θα με χαλούσε να παίζει μόνο Α1 ολόκληρο το Νοέμβριο.
τα υπόλοιπα τα είπατε.
στα συν και η εμφάνιση του Φουρνιέ που έδειξε να πατάει πολύ καλά.
ελπίζω να πάρει το χρόνο του και να μη μπει κατευθείαν στα βαθιά, δε ξέρω πώς θα ανταποκριθεί το σώμα του σε συνεχόμενους αγώνες Ευρωλίγκας με βρωμόξυλο. δε θα με χαλούσε να παίζει μόνο Α1 ολόκληρο το Νοέμβριο.
τα υπόλοιπα τα είπατε.
στα συν και η εμφάνιση του Φουρνιέ που έδειξε να πατάει πολύ καλά.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από το μπασκετικό κομμάτι θα ήταν πολύ όμορφο για τον οσφπ ως ομάδα και οργανισμός να στηρίξει έναν παίκτη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και να του βγει. Ξέρω ότι οι ομάδες είναι εταιρίες με προϋπολογισμούς, με οικονομικό πλάνο, με πίεση να πετύχουν. Όμως και το να μη παρατάς ένα παιδί που στο πιο κρίσιμο σημείο της καριέρας του είχε μια τόσο μεγάλη ατυχία είναι αξιόλογο. Μακάρι να τα καταφέρει να μείνει υγιής, θα είναι μια όμορφη ιστορία για όλους.
Αυτό που λες... Πόσοι σε παρατάνε στα δύσκολα στην ζωή από οικογένεια,φίλους ,συντρόφους. Πόσο μάλλον επαγγελματικές ομάδες. Άμα ο Κιναν συνεχίσει και παίζει πλέον κανονικά ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός δίνει και ένα μάθημα ζωής.golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 09, 2025 3:24 pmΠέρα από το μπασκετικό κομμάτι θα ήταν πολύ όμορφο για τον οσφπ ως ομάδα και οργανισμός να στηρίξει έναν παίκτη σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και να του βγει. Ξέρω ότι οι ομάδες είναι εταιρίες με προϋπολογισμούς, με οικονομικό πλάνο, με πίεση να πετύχουν. Όμως και το να μη παρατάς ένα παιδί που στο πιο κρίσιμο σημείο της καριέρας του είχε μια τόσο μεγάλη ατυχία είναι αξιόλογο. Μακάρι να τα καταφέρει να μείνει υγιής, θα είναι μια όμορφη ιστορία για όλους.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Pame Stoihima Live
Κόουτς Μπαρτζώκας + τεχνικό σταφ Vs Κρετίνοι των σόσιαλ: 1-0 με γκολ από τα αποδυτήρια. Το ματς φυσικά δεν έχει τελειώσει, έχουμε καιρό μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο για να δούμε που θα καταλήξει η μπίλια, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά για να δούμε να επιβεβαιώνεται το σημείο 1ημ.- 1τελ.
Κόουτς Μπαρτζώκας + τεχνικό σταφ Vs Κρετίνοι των σόσιαλ: 1-0 με γκολ από τα αποδυτήρια. Το ματς φυσικά δεν έχει τελειώσει, έχουμε καιρό μέχρι τον Μάιο-Ιούνιο για να δούμε που θα καταλήξει η μπίλια, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρρυντικά για να δούμε να επιβεβαιώνεται το σημείο 1ημ.- 1τελ.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tokalytero3d την Κυρ Νοέμ 09, 2025 3:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Πέρα από την πλάκα, το ζητούμενο για τον Έβανς είναι να παραμείνει υγιής μέσα στη σεζόν. Αν εκπληρωθεί αυτή η προϋπόθεση είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει σημαντική βοήθεια στην ομάδα μιας και μιλάμε για παίκτη με δυνατότητες πολύ πάνω του μέσου όρου. Είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι σήμερα αγωνίστηκε για 19 λεπτά και έγραψε τα νούμερα που έγραψε, παρόλα αυτά καλό είναι να υπάρχει μια ισορροπία στις απαιτήσεις από αυτόν και να ενταχθεί όσο πιο αρμονικά γίνεται στο ροτέισον για να ελαχιστοποιηθεί κάθε πιθανότητα υποτροπής.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
προφανως δεν μας βιαζει ο εβανς να παιξει το συντομοτερο..και στον δευτερο γυρο να μπει στην ευρωλιγκα αν ειναι να μπει καλα εγω το αγοραζω...Αλλα νομιζω απο θεμα ψυχολογιας το εκμεταλλευεσαι το καλο ντεμπουτο ,τον βαζεις αποστολη με ζαλγκιρις και τον πετας μεσα στο δευτερο ροτεισον..Αν στα 3-4λ δεν μπορει να ακολουθησει τον βγαζεις.
προφανως αν το κορμι του θελει ξεκουραση δεν το κανεις αυτο..εγω μιλαω αν δεν υπαρχει θεμα και μπορει να ξαναπαιξει σε 3 μερες.Επισης να το ζητησει και ο εβανς να παιξει,αν δεν νιωθει ετοιμος δεν πειραζει.
προφανως αν το κορμι του θελει ξεκουραση δεν το κανεις αυτο..εγω μιλαω αν δεν υπαρχει θεμα και μπορει να ξαναπαιξει σε 3 μερες.Επισης να το ζητησει και ο εβανς να παιξει,αν δεν νιωθει ετοιμος δεν πειραζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Κυρ Νοέμ 09, 2025 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

je suis jazz thrillos 
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο