2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6619
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Αύγ 14, 2021 11:20 pm

lefpan έγραψε:
Σάβ Αύγ 14, 2021 10:29 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Αύγ 14, 2021 8:59 pm
για μενα δεν μπορει να παιξει βασικος στον ολυμπιακο,οποτε δεν μας κανει για φετος..το κορμι του θελει πολυ δουλεια,να τον παρουμε εμεις να περιμενουμε 2 χρονια να το φτιαξει και μετα να παει τσσκα η ΝΒΑ..αστο ας παει στην ζαλγκιρις..
Δεν μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ στη Ζαλγκίρις μπορεί;
Πολύ μεγάλη ιδέα έχουμε για την (τωρινή) ομάδα μας.
για βασικος μιλησα,στην ζαλγκιρις δεν νομιζω να ειναι βασικος..εμεις ψαχνουμε το βασικο 2ρι..και υποτιθεται θελουμε πρωταθλημα και 8δα...οσο να ναι η ζαλγκιρις παιζει απλα για την συμμετοχη ,αμα ειναι να γινουμε βιλερμπαν/ζαλγκιρις με την βουλα,παω πασο..
Κακο προτυπο παντως η ζαλγκιρις μιας και παρολο που φτιαχνει παικτες και στρωτες ομαδες καθε χρονο τους χανει..

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Αύγ 15, 2021 12:34 am

shaq7 έγραψε:
lefpan έγραψε:
Σάβ Αύγ 14, 2021 10:29 pm

Δεν μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό, ενώ στη Ζαλγκίρις μπορεί;
Πολύ μεγάλη ιδέα έχουμε για την (τωρινή) ομάδα μας.
για βασικος μιλησα,στην ζαλγκιρις δεν νομιζω να ειναι βασικος..εμεις ψαχνουμε το βασικο 2ρι..και υποτιθεται θελουμε πρωταθλημα και 8δα...οσο να ναι η ζαλγκιρις παιζει απλα για την συμμετοχη ,αμα ειναι να γινουμε βιλερμπαν/ζαλγκιρις με την βουλα,παω πασο..
Κακο προτυπο παντως η ζαλγκιρις μιας και παρολο που φτιαχνει παικτες και στρωτες ομαδες καθε χρονο τους χανει..
Εγώ θα έλεγα, μακάρι να ήμασταν σαν τη Ζαλγκίρις γενικά.
Οι Λιθουανοί αγαπούν πολύ το μπάσκετ και ξέρουν από μπάσκετ, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς. Σαν οπαδοί δεν συγκρίνονται με άλλους στην Ευρώπη. Αν πας στο γήπεδό τους, είναι σαν γιορτή το κάθε παιχνίδι, χάσουν-κερδίσουν.
Αυτό αντανακλά και στη φιλοσοφία της ομάδας τους. Τους ενδιαφέρει να παίζουν όμορφα, να προσφέρουν ωραίο θέαμα και καλή ομάδα στους οπαδούς τους, και να βγάζουν νέους παίκτες. Αυτό τους αρέσει και μαγκιά τους.
Εμάς μας αρέσει να κλαψουρίζουμε για τους προέδρους που δεν ρίχνουν λεφτά, και μαγκιά μας.
Αν, όμως, ήταν να διαλέξω πρότυπο, 100% θα διάλεγα να ήμασταν σαν τη Ζαλγκίρις, παρά όπως είμαστε τώρα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 15, 2021 1:28 am

Βλέπω ότι θέλει τον Κάρτερ η Ζαλγκίρις.
Δεν ξέρω κατά πόσο στέκει, αλλά δεν μου κάνει μεγάλη εντύπωση. Ο γενικός τους μάνατζερ, ο Μοτεγιούνας είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη στο "μάτι-ing". :)

Shaq7 φίλε μου, η Ζαλγκίρις τα τελευταία χρόνια τερματίζει πιο πάνω από του λόγου μας. Και πήγε και φαίναλ φορ αφού "πέρασε από πάνω μας¨.
Δεν την έχω να κατεβαίνει για τη χαρά της συμμετοχής. Δεν είναι Τσεντεβίτα, ξέρω εγώ.

Μεγάλο λάθος αν τον χάσουμε τον παίκτη αυτόν. Στο κάτω- κάτω, τον υπογράφεις και του βάζεις ρήτρες.
Έχω ξαναπεί ότι το καλύτερό μου (πρακτικά μιλώντας)είναι μεν να δω τον Τάιλερ στα ερυθρόλευκα λόγω διαβατηρίου αλλά από μπασκετικής σκοπιάς, θα προτιμούσα Κάρτερ- 3ρι βαρβάτο με σουτ.

* Αν όντως ισχύει του Κάρτερ για Ζαλγκίρις, μπορώ να υποθέσω ότι δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τον Ντόρσεϊ (ή έχουν και συγκεκριμένη πληροφόρηση) κα πάνε για 2 ξένους στο 2-3 και ότι ο Κάρτερ δεν ψήθηκε να πάει δανεικός και γι΄αυτό βγήκε στην αγορά.
Μου κάνει το πιο λογικό σενάριο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Αύγ 15, 2021 2:33 am

lefpan έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 12:34 am
shaq7 έγραψε:

Εγώ θα έλεγα, μακάρι να ήμασταν σαν τη Ζαλγκίρις γενικά.
Οι Λιθουανοί αγαπούν πολύ το μπάσκετ και ξέρουν από μπάσκετ, σε αντίθεση με τους περισσότερους από εμάς. Σαν οπαδοί δεν συγκρίνονται με άλλους στην Ευρώπη. Αν πας στο γήπεδό τους, είναι σαν γιορτή το κάθε παιχνίδι, χάσουν-κερδίσουν.
Αυτό αντανακλά και στη φιλοσοφία της ομάδας τους. Τους ενδιαφέρει να παίζουν όμορφα, να προσφέρουν ωραίο θέαμα και καλή ομάδα στους οπαδούς τους, και να βγάζουν νέους παίκτες. Αυτό τους αρέσει και μαγκιά τους.
Εμάς μας αρέσει να κλαψουρίζουμε για τους προέδρους που δεν ρίχνουν λεφτά, και μαγκιά μας.
Αν, όμως, ήταν να διαλέξω πρότυπο, 100% θα διάλεγα να ήμασταν σαν τη Ζαλγκίρις, παρά όπως είμαστε τώρα.
Στην θεωρια καλα ειναι αυτα..αλλα εχω παρατηρησει οτι ολοι θελουν λαβρακια αλλα μετα οταν βγουν χαρισον βριζουν τον προπονητη και θελουν να φυγει..ειδικα οταν χανουμε απο τον αιωνιο αντιπαλο γινεται ο κακος χαμος.. Εσυ ισως διαφερεις αλλα το 99% ετσι ειναι..
Η ζαλγκιρις δεν εχει καν αντιπαλο στο πρωταθλημα,φαιναλ φορ δεν μπορουν να πανε με τετοιο μπατζετ αρα ειναι πιο χαλαροι..

Δεν εχουν κανει παντως και τιποτα το τρομερο εκτος απο το να παιζουν ομαδικο μπασκετ και να εχουν βγαλει αρκετους παικτες που τους χασαν αμεσως..Μην ξεχναμε ποιον ειχαν προπονητη ομως και γιναν αυτα..
Εμας τοτε μας ειχαν περασει με τα 2/3 της ομαδας τραυματιες και ξεζουμισμενους,δεν νομιζω οτι θα μπαιναν 8δα αλλιως ακομα και τοτε.

Εμενα αν και μαρεσουν οι ομαδες προπονητη που κανουν την υπερβαση (αλλωστε και εμεις αυτο καναμε τοσα χρονια) δεν βρισκω τον λογο γιατι να παιρνεις ανετοιμους παικτες που οταν τους φτιαξεις θα σου φυγουν..

0
basket72
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 2:51 am

shaq7 έγραψε:

...δεν βρισκω τον λογο γιατι να παιρνεις ανετοιμους παικτες που οταν τους φτιαξεις θα σου φυγουν..
Oπότε μένουν κάποιες άλλες λύσεις, αφού δεν θέλουμε ανέτοιμους παίκτες που όταν τους φτιάξεις θα φύγουν.
α) Ανέτοιμους παίκτες που δεν θα τους φτιάξεις και θα φύγουν επειδή δεν είναι καλοί.
β) Έτοιμους παίκτες που θα παίξουν καλά και θα φύγουν για αλλού.
γ) Έτοιμους παίκτες που δεν θα βγουν και θα φύγουν για αλλού (ή και χειρότερα ακόμα, θα στρογγυλοκαθήσουν στο συμβόλαιό τους και θα μείνουν τρώγοντάς σου μπάτζετ/θέσεις ξένων).

Χμ, θα προτιμήσω την κουρτίνα με τους ανέτοιμους παίκτες που όταν τους φτιάξεις θα σου φύγουν (συνήθως φέρνοντάς σου και ζεστό χρήμα). :roll:

Σε πειράζω :) και λίγο, φίλε μου, και καταλαβαίνω ότι βλέπεις φέτος ότι είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που ακόμα μπορεί ο Σλούκας κι ο Βεζένκοφ φοράει τα ερυθρόλευκα.
Αλλά δεν γίνεται να πάμε σε μπάτζετ Φενέρ (για να πω και κάτι ψιλό- προσιτό) γιατί θα καταλήξουμε από (wannabe) Φενέρ, σε παραπαίουσα Χίμκι.

¨Ενας συνδυασμός "έτοιμων" (τύπου Γουόκαπ, Φαλ κι ενός swingman που θα φέρουμε) και κάποιων "ανέτοιμων" είναι πάντα καλή λύση.
Άσε που εμένα πάντα με ιντριγκάρει η φάση Μπασκόνια, Ζαλγκίρις κι εσχάτως Άλμπα.
Και πάλαι πότε. Μπάμπεργκ με τους Γουόναμεϊκερ, Τάις, Κοζέρ, Στρέλνιεκς, Μέλι, Ντ. Μίλερ, να φεύγουν μέσα σε 2 καλοκαίρια, είτε για τις τοτινές καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είτε για ΝΒΑ με αρκετά καλά συμβόλαια. Μιλάμε για παίκτες που μέχρι τότε δεν ασχολούταν κανείς μαζί τους.
Ναι, αυτό εμένα με ψήνει.
Με ψήνουν πολύ οι 2 κούπες μας με μπάτζετ 10-12ης ακριβότερης ομάδας παρά οι κούπες ομάδων που είχαν μπάτζετ είτε πρώτης ακρβτόερης είτε μάξιμουμ τρίτης ακριβότερης ομάδας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Αύγ 15, 2021 3:06 am

basket72 έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 2:51 am
shaq7 έγραψε:

...δεν βρισκω τον λογο γιατι να παιρνεις ανετοιμους παικτες που οταν τους φτιαξεις θα σου φυγουν..
Oπότε μένουν κάποιες άλλες λύσεις, αφού δεν θέλουμε ανέτοιμους παίκτες που όταν τους φτιάξεις θα φύγουν.
α) Ανέτοιμους παίκτες που δεν θα τους φτιάξεις και θα φύγουν επειδή δεν είναι καλοί.
β) Έτοιμους παίκτες που θα παίξουν καλά και θα φύγουν για αλλού.
γ) Έτοιμους παίκτες που δεν θα βγουν και θα φύγουν για αλλού (ή και χειρότερα ακόμα, θα στρογγυλοκαθήσουν στο συμβόλαιό τους και θα μείνουν τρώγοντάς σου μπάτζετ/θέσεις ξένων).

Χμ, θα προτιμήσω την κουρτίνα με τους ανέτοιμους παίκτες που όταν τους φτιάξεις θα σου φύγουν (συνήθως φέρνοντάς σου και ζεστό χρήμα). :roll:

Σε πειράζω :) και λίγο, φίλε μου, και καταλαβαίνω ότι βλέπεις φέτος ότι είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που ακόμα μπορεί ο Σλούκας κι ο Βεζένκοφ φοράει τα ερυθρόλευκα.
Αλλά δεν γίνεται να πάμε σε μπάτζετ Φενέρ (για να πω και κάτι ψιλό- προσιτό) γιατί θα καταλήξουμε από (wannabe) Φενέρ, σε παραπαίουσα Χίμκι.

¨Ενας συνδυασμός "έτοιμων" (τύπου Γουόκαπ, Φαλ κι ενός swingman που θα φέρουμε) και κάποιων "ανέτοιμων" είναι πάντα καλή λύση.
Άσε που εμένα πάντα με ιντριγκάρει η φάση Μπασκόνια, Ζαλγκίρις κι εσχάτως Άλμπα.
Και πάλαι πότε. Μπάμπεργκ με τους Γουόναμεϊκερ, Τάις, Κοζέρ, Στρέλνιεκς, Μέλι, Ντ. Μίλερ, να φεύγουν μέσα σε 2 καλοκαίρια, είτε για τις τοτινές καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είτε για ΝΒΑ με αρκετά καλά συμβόλαια. Μιλάμε για παίκτες που μέχρι τότε δεν ασχολούταν κανείς μαζί τους.
Ναι, αυτό εμένα με ψήνει.
Με ψήνουν πολύ οι 2 κούπες μας με μπάτζετ 10-12ης ακριβότερης ομάδας παρά οι κούπες ομάδων που είχαν μπάτζετ είτε πρώτης ακρβτόερης είτε μάξιμουμ τρίτης ακριβότερης ομάδας.
Δεν διαφωνουμε καπου..και εμενα μαρεσει ο καρτερ αλλα οπως ειπες και εσυ εχουμε φτιαξει μια καλη ομαδα που χρειαζεται 2 ακομα ετοιμους παικτες..
Δηλαδη με ντορσει και τον αλλον τον τζοουνς φτανουμε μπατζετ φενερ?η αν παιρναμε τον ντομπριτς η τον φοντεκιο?αλλα να παμε με βασικο τον καρτερ πρωτα τον ιδιο τον παικτη θα καταστρεψει..
κατω απο πιεση τα εχει παει αθλια ο πιτσιρικας δεν ειναι ετοιμος εδω θα πιει τον βοσπορο,και εκτος αυτου εχει παιδικο σωμα ακομα.. να ερχοταν στην θεση του 5-6 γκαρντ να πω μια χαρα.

εγω λεω να παιρνουμε κατα βαση ετοιμους παικτες οπως γουοκαπ και φαλ και μολις φευγουν να τους αλλαζουμε παλι με ετοιμους παικτες..δεν θα υπαρχει καμια γκρινια εκει.. :D

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 10:53 am

shaq7 έγραψε:

Δηλαδη με ντορσει και τον αλλον τον τζοουνς φτανουμε μπατζετ φενερ?η αν παιρναμε τον ντομπριτς η τον φοντεκιο?αλλα να παμε με βασικο τον καρτερ πρωτα τον ιδιο τον παικτη θα καταστρεψει..
κατω απο πιεση τα εχει παει αθλια ο πιτσιρικας δεν ειναι ετοιμος εδω θα πιει τον βοσπορο,και εκτος αυτου εχει παιδικο σωμα ακομα.. να ερχοταν στην θεση του 5-6 γκαρντ να πω μια χαρα.

εγω λεω να παιρνουμε κατα βαση ετοιμους παικτες οπως γουοκαπ και φαλ και μολις φευγουν να τους αλλαζουμε παλι με ετοιμους παικτες..δεν θα υπαρχει καμια γκρινια εκει.. :D
-Ο Φοντέκιο έπρεπε να κοιταχτεί για 3ρι- εκεί όπως και πολλές άλλες ομάδες πιαστήκαμε αδιάβαστοι. Βέβαια είχαμε και το θέμα του Ντόρσεϊ όπως έχω τονίσει πολλάκις. Θα έμενε θέση ξένου για φόργουορντ στη- σοβαρή- περίπτωση που θα πηγαίναμε για ξένο sg/swingman;

- Ο Ντόμπριτς δεν έφευγε απο τον Ερυθρό. Κι η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε. Τού έσκασε καλό
συμβόλαιο η ομάδα του ενώ του δίνει και ρόλο βασικού.

- Ο Κάρτερ αν έμενε δεν θα πήγαινε για βασικός στο 2. Εκεί θα έπαιρνε ένα δεκάλεπτο ο Γουόκαπ, ένα 15λεπτο ο Μακίσικ, και τα υπόλοιπα θα πήγαιναν στον Κάρτερ κυρίως αλλά και στον Λάρε. :wink:

- Ο Τζ. Τζόουνς που λες, είναι έτοιμος παίκτης; Το καλύτερο του ήταν μια μόλις χρονιά στη Γιούροκαπ.

- Έτσι που λες με τους έτοιμους να έρχονται στη θέση....έτοιμων :) κορμό δεν θα κάνουμε ποτέ.
Το θέμα είναι μια ισορροπία αλλά και να δίνουμε κίνητρα σε ξένους παίκτες να έρθουν σε μας, όπως κάνει η Μπασκόνια, η Ζαλγκίρις, η Άλμπα κι οι ομάδες του Μπαϊέζι. Όπως κάναμε κι εμείς τόσο καιρό και δη στη θέση του σέντερ.

Weekendman

champion
Reactions: 439

Κυρ Αύγ 15, 2021 2:16 pm

Χωρίς να θεωρώ την συγκεκριμένη αμυντική χρησιμοποίηση από τον Κολέ απόλυτα ορθή. 1 εβδομάδα μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων ήρθε η ώρα για ένα Hot Take

Είναι πιο αξιόπιστος ο Φαλ στις αλλαγές των σκριν από τον Χασάν Μάρτιν;

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Κυρ Αύγ 15, 2021 3:08 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 10:53 am
shaq7 έγραψε:

-Ο Φοντέκιο έπρεπε να κοιταχτεί για 3ρι- εκεί όπως και πολλές άλλες ομάδες πιαστήκαμε αδιάβαστοι. Βέβαια είχαμε και το θέμα του Ντόρσεϊ όπως έχω τονίσει πολλάκις. Θα έμενε θέση ξένου για φόργουορντ στη- σοβαρή- περίπτωση που θα πηγαίναμε για ξένο sg/swingman;

- Ο Ντόμπριτς δεν έφευγε απο τον Ερυθρό. Κι η Μπαρτσελόνα δεν τα κατάφερε. Τού έσκασε καλό
συμβόλαιο η ομάδα του ενώ του δίνει και ρόλο βασικού.

- Ο Κάρτερ αν έμενε δεν θα πήγαινε για βασικός στο 2. Εκεί θα έπαιρνε ένα δεκάλεπτο ο Γουόκαπ, ένα 15λεπτο ο Μακίσικ, και τα υπόλοιπα θα πήγαιναν στον Κάρτερ κυρίως αλλά και στον Λάρε. :wink:

- Ο Τζ. Τζόουνς που λες, είναι έτοιμος παίκτης; Το καλύτερο του ήταν μια μόλις χρονιά στη Γιούροκαπ.

- Έτσι που λες με τους έτοιμους να έρχονται στη θέση....έτοιμων :) κορμό δεν θα κάνουμε ποτέ.
Το θέμα είναι μια ισορροπία αλλά και να δίνουμε κίνητρα σε ξένους παίκτες να έρθουν σε μας, όπως κάνει η Μπασκόνια, η Ζαλγκίρις, η Άλμπα κι οι ομάδες του Μπαϊέζι. Όπως κάναμε κι εμείς τόσο καιρό και δη στη θέση του σέντερ.
εννοουσα οτι θα μπορουσαμε να χουμε κλεισει μια χαρα το ροστερ με εναν παικτη των 700χιλ οχι συγκεκριμενα ντε και καλα αυτους τους 2..και ο χιλιαρντ δηλαδη ποσα πηρε?αντε 800μαξ.

ο τζοουν ειναι πιο ετοιμος απο τον καρτερ ναι,εχει αντρικο σωμα,εχει παιξει και ελλαδα και εστω γιουροκαπ.. για φτηνος συμπληρωματικος δεν θα ταν ασχημος

αν πηγαιναμε με αυτους στο 2 να δω ποιος θα σκοραρε και ποιος θα βαραγε τριποντα..εκτος και εννοεις να παιρναμε βαρβατο 3αρι με σουτ και σκορ,εκει πασο δεν θα φαινοταν τοσο το κενο στο 2.

Δηλαδη κανουμε κορμο με τον χψ καρτερ που δεν ξερουμε καν αν πιασει και μεχρι να πιασει θα χει ληξει το συμβολαιο και οχι με τον γουοκαπ που θα ρθει για 3 χρονια και δεν εχει και καναν τρελο καημο να παει ΝΒΑ..
Αυτες οι ομαδες καλο σκαουτινγκ εχουν,και εμεις μια χαρα φερνουμε τον μακισικ και τον μαρτιν...οταν παμε να δελεασουμε του πανου επιπεδου παικτες υπαρχει θεμα..και το κινητρο για αυτους ειναι η 8δα-φ4 και τα χρηματα.
Σε μας γιατι ερχονταν τοσο καιρο οι παικτες?γιατι καθε λιγο και λιγακι πηγαιναμε φ4 και ειχαμε εναν σπανουλη που τους ανεβαζε αξια..

0
Άβαταρ μέλους
berry

champion
Reactions: 1778
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: Knicks

Κυρ Αύγ 15, 2021 3:48 pm

Weekendman έγραψε:
Χωρίς να θεωρώ την συγκεκριμένη αμυντική χρησιμοποίηση από τον Κολέ απόλυτα ορθή. 1 εβδομάδα μετά το τέλος των Ολυμπιακών αγώνων ήρθε η ώρα για ένα Hot Take

Κάνεις από τους δύο δεν σου εμπνέει σιγουριά σε αυτο

1
1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Αύγ 15, 2021 4:47 pm

Από τον τρόπο που θέτει το ερώτημα ο weekendman νομίζω ότι εννοεί τον Φαλ (προς έκπληξη των περισσοτέρων από εμάς- αν όχι όλων).
Εγώ πάλι είδα τον Μάρτιν να μην έχει κανένα θέμα με αργά πόδια (για το βάρος του) παρά μόνο θέμα προσαρμογής σε μια διαφορετική άμυνα από αυτήν που είχε συνηθίσει να παίζει.
Οπότε Μάρτιν από μένα.
Με την υποσημείωση ότι ο Φαλ έχασε κιλά στην προετοιμασία της εθνικής του χωρίς όμως να "κρεμάσει". Λογικά θα είναι πιο γρήγορος και πιο καλός από πέρσι.

@shaq7, μια χαρά (στο χαλαρό) είναι ο Κάρτερ για 10 λεπτά στην Ευρωλίγκα. Το σώμα του θα ήταν μεγάλο θέμα αν έπαιζε από το 3 και κάτω κι ιδίως στο 5. Όχι ότι δεν είναι πρόβλημα και τώρα αλλά σε πολύ χαμηλότερο βαθμό από αυτόν που νομίζεις. Αν ήταν ένας ακόμη αδύνατος παίκτης, ναι να λέγαμε ότι πως θα πάει αυτός κόντρα στους Ευρωλιγκάτους παίκτες. Αλλά ο Κάρτερ έχει εκρηκτικότητα, διασκελισμό, άλμα και ταχύτητα. Όταν δουλέψευ και την ταχυδύναμή του θα πάει σε κορυφαία επίπεδα για Ευρώπη και λογικά θα πάει και ΝΒΑ. Δεν είναι για να παίρνει πάνω από 4-5 κιλά σε όγκο, πάντως. Με τόσα είναι κομπλέ.

-Ο Φοντέκιο π.χ θα ερχόταν σε εμάς, όπως πήγε στην ΆΛμπα πέρυσι; Από τα αζήτητα της Αρμάνι θα του εμπιστεύομαστε θέση βασικού; Να μην πω τι θα είχε ειπωθεί στο άκουσμα της μεταγραφής του. Γκρίνιααααααα. Τα ίδια και για τον Γουόκαπ στο πέρασμά του από τη Λούντβισμπουργκ στη Ζαλγκίρις. Κι όχι δεν έχουμε καμιά σοβαρή διαφορά από τις 2 αυτές ομάδες. Τουλάχιστον μέχρι τη χρονιά που θα ξεκινήσει σε κάνα μήνα- δύο. Ο Άαρον Χάρισσον δεν μπορεί να είναι παράδειγμα για κάθε κίνηση που περνάει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Άλλωστε για κάθε Ά. Χάρισσον υπάρχει κι ένας Πόιθρες.

- Μην ξεχνάς και τις ρήτρες που έχω ήδη αναφέρει. Είτε για άλλες ομάδες είτε για ΝΒΑ.
:bball:
Πάμε παρακάτω όμως γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές.

Weekendman

champion
Reactions: 439

Κυρ Αύγ 15, 2021 5:16 pm

berry έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 3:48 pm
Weekendman έγραψε:

Κάνεις από τους δύο δεν σου εμπνέει σιγουριά σε αυτο
Ο Κολέ θα μπορούσε να πει κανείς ότι εκτός από το να πάρει μετάλλιο με την Γαλλία, είχε παράλληλα σκοπό να κάνει προτάσεις που θα συμβάλουν στην απόλυση Μπαρτζώκα. Τόσο στον ημιτελικό με Σλοβενία με τις αλλαγές στα σκριν στην άμυνα, και την μη τροφοδότηση Φαλ. Όσο και ότι στον τελικό έβαλε έστω και για περιορισμένο χρονικό διάστημα σχήμα δίδυμων πύργων με Φαλ και Γκομπερ. Από τον σχεδιασμό της ομάδας ο Μπαρτζώκας δεν εμπιστεύεται κανέναν από τους 2 πραγματικά. Για να κρατάει σαν τρίτη εφεδρική λύση στο 5 τον σχετικά άσουτο Ζαν Σαρλ. Σε μια ομάδα που με Σλούκα θα έπρεπε να είχε όσο περισσότερους σουτέρ γίνεται. Και που θα βόλευε τον Φαλ το καλύτερο δυνατό spacing από τους υπολοίπους 4. Αν και πρέπει να περιμένουμε τι προσθήκη/προσθήκες θα γίνουν προς αυτήν την κατεύθυνση.
basket72 έγραψε:
Κυρ Αύγ 15, 2021 4:47 pm
Από τον τρόπο που θέτει το ερώτημα ο weekendman νομίζω ότι εννοεί τον Φαλ (προς έκπληξη των περισσοτέρων από εμάς- αν όχι όλων).
Εγώ πάλι είδα τον Μάρτιν να μην έχει κανένα θέμα με αργά πόδια (για το βάρος του) παρά μόνο θέμα προσαρμογής σε μια διαφορετική άμυνα από αυτήν που είχε συνηθίσει να παίζει.
Οπότε Μάρτιν από μένα.
Με την υποσημείωση ότι ο Φαλ έχασε κιλά στην προετοιμασία της εθνικής του χωρίς όμως να "κρεμάσει". Λογικά θα είναι πιο γρήγορος και πιο καλός από πέρσι.

@shaq7, μια χαρά (στο χαλαρό) είναι ο Κάρτερ για 10 λεπτά στην Ευρωλίγκα. Το σώμα του θα ήταν μεγάλο θέμα αν έπαιζε από το 3 και κάτω κι ιδίως στο 5. Όχι ότι δεν είναι πρόβλημα και τώρα αλλά σε πολύ χαμηλότερο βαθμό από αυτόν που νομίζεις. Αν ήταν ένας ακόμη αδύνατος παίκτης, ναι να λέγαμε ότι πως θα πάει αυτός κόντρα στους Ευρωλιγκάτους παίκτες. Αλλά ο Κάρτερ έχει εκρηκτικότητα, διασκελισμό, άλμα και ταχύτητα. Όταν δουλέψευ και την ταχυδύναμή του θα πάει σε κορυφαία επίπεδα για Ευρώπη και λογικά θα πάει και ΝΒΑ. Δεν είναι για να παίρνει πάνω από 4-5 κιλά σε όγκο, πάντως. Με τόσα είναι κομπλέ.

-Ο Φοντέκιο π.χ θα ερχόταν σε εμάς, όπως πήγε στην ΆΛμπα πέρυσι; Από τα αζήτητα της Αρμάνι θα του εμπιστεύομαστε θέση βασικού; Να μην πω τι θα είχε ειπωθεί στο άκουσμα της μεταγραφής του. Γκρίνιααααααα. Τα ίδια και για τον Γουόκαπ στο πέρασμά του από τη Λούντβισμπουργκ στη Ζαλγκίρις. Κι όχι δεν έχουμε καμιά σοβαρή διαφορά από τις 2 αυτές ομάδες. Τουλάχιστον μέχρι τη χρονιά που θα ξεκινήσει σε κάνα μήνα- δύο. Ο Άαρον Χάρισσον δεν μπορεί να είναι παράδειγμα για κάθε κίνηση που περνάει από το ένα επίπεδο στο άλλο. Άλλωστε για κάθε Ά. Χάρισσον υπάρχει κι ένας Πόιθρες.

- Μην ξεχνάς και τις ρήτρες που έχω ήδη αναφέρει. Είτε για άλλες ομάδες είτε για ΝΒΑ.
:bball:
Πάμε παρακάτω όμως γιατί τα έχουμε πει πολλές φορές.
Το αν είναι καλύτερος ο Φαλ από τον Μάρτιν είναι το ένα ερώτημα. Γιατί θεωρώ ότι με βάσει τις σωματικές δυνατότητες τα πήγε αναλογικά καλύτερα από τον Μάρτιν που είναι πιο ευέλικτος προφανώς, αλλά τακτικά κολλάει το μυαλό του. Επιβεβαιώνεται όμως με αυτά που είδαμε από Φαλ στην Ολυμπιάδα η διαφορά για την όποια συζητούσαμε μεταξύ παλιών ψηλών σαν τον Βράνκοβιτς και τον Φασούλα. Και των σημερινών όταν βλέπεις τεράστια κορμιά σαν τον Φαλ να πρέπει να παίζουν τέτοιες άμυνες.

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Δευ Αύγ 16, 2021 10:34 am

Είμαστε έτοιμοι για καλή μεταγραφή σήμερα-αύριο, άααάντε Παρασκευή; :banana: :banana:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 944

Δευ Αύγ 16, 2021 11:38 am

AlexD έγραψε:
Είμαστε έτοιμοι για καλή μεταγραφή σήμερα-αύριο, άααάντε Παρασκευή; :banana: :banana:
Τόμας και Ντορσει λογικά επικρατέστεροι αν όντως γίνει καλή μεταγραφή. Για να δούμε.

0
basket72
Reactions:

Δευ Αύγ 16, 2021 11:58 am

AlexD έγραψε:
Δεν είμαι έτοιμος ακόμα. Μισό να πάρω τις ανάσες μου :P

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”