shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Αύγ 15, 2021 2:33 am
...δεν βρισκω τον λογο γιατι να παιρνεις ανετοιμους παικτες που οταν τους φτιαξεις θα σου φυγουν..
Oπότε μένουν κάποιες άλλες λύσεις, αφού δεν θέλουμε ανέτοιμους παίκτες που όταν τους φτιάξεις θα φύγουν.
α) Ανέτοιμους παίκτες που δεν θα τους φτιάξεις και θα φύγουν επειδή δεν είναι καλοί.
β) Έτοιμους παίκτες που θα παίξουν καλά και θα φύγουν για αλλού.
γ) Έτοιμους παίκτες που δεν θα βγουν και θα φύγουν για αλλού (ή και χειρότερα ακόμα, θα στρογγυλοκαθήσουν στο συμβόλαιό τους και θα μείνουν τρώγοντάς σου μπάτζετ/θέσεις ξένων).
Χμ, θα προτιμήσω την κουρτίνα με τους ανέτοιμους παίκτες που όταν τους φτιάξεις θα σου φύγουν (συνήθως φέρνοντάς σου και ζεστό χρήμα).
Σε πειράζω

και λίγο, φίλε μου, και καταλαβαίνω ότι βλέπεις φέτος ότι είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που ακόμα μπορεί ο Σλούκας κι ο Βεζένκοφ φοράει τα ερυθρόλευκα.
Αλλά δεν γίνεται να πάμε σε μπάτζετ Φενέρ (για να πω και κάτι ψιλό- προσιτό) γιατί θα καταλήξουμε από (
wannabe) Φενέρ, σε παραπαίουσα Χίμκι.
¨Ενας συνδυασμός "έτοιμων" (τύπου Γουόκαπ, Φαλ κι ενός swingman που θα φέρουμε) και κάποιων "ανέτοιμων" είναι πάντα καλή λύση.
Άσε που εμένα πάντα με ιντριγκάρει η φάση Μπασκόνια, Ζαλγκίρις κι εσχάτως Άλμπα.
Και πάλαι πότε. Μπάμπεργκ με τους Γουόναμεϊκερ, Τάις, Κοζέρ, Στρέλνιεκς, Μέλι, Ντ. Μίλερ, να φεύγουν μέσα σε 2 καλοκαίρια, είτε για τις τοτινές καλύτερες ομάδες της Ευρώπης είτε για ΝΒΑ με αρκετά καλά συμβόλαια. Μιλάμε για παίκτες που μέχρι τότε δεν ασχολούταν κανείς μαζί τους.
Ναι, αυτό εμένα με ψήνει.
Με ψήνουν πολύ οι 2 κούπες μας με μπάτζετ 10-12ης ακριβότερης ομάδας παρά οι κούπες ομάδων που είχαν μπάτζετ είτε πρώτης ακρβτόερης είτε μάξιμουμ τρίτης ακριβότερης ομάδας.