2022-2023-Ολυμπιακός - Μεταγραφές και προτάσεις
Συντονιστής: Captains
- Hipster
- Reactions: 1184
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν συμφωνω κατ αρχην με τα 30 λεπτα σε κοντα ποσα; 70-80 παιχνιδια τον χρονο και δεν με νοιαζει αν το κανουν και αλλοι.Rice έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 11:43 pmΔεν διαφωνώ ότι ο Βεζενκοφ δεν είναι τριάρι και εγώ νομίζω ότι πρέπει να παίζει μόνο στο 4.Ο συλλογισμός μου είναι ότι δεν μπορεί να δώσεις τόσα χρήματα στον Πίτερς για να παίζει 12 λεπτά, γιατί ο Βεζενκοφ 28 θα παίζει του χρόνου.Ο Πίτερς δεν μπορεί να παίξει καμία άλλη θέση εκτός από το 4.Εκτός και αν τελικά ο Πίτερς έρθει μόνο αν φύγει ο Σασα.Hipster έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 09, 2022 10:57 pm
Σε κανονικη ομαδα Γιουρολιγκ αν υπαρχει παιχτης που παιζει πανω απο 22-23 λεπτα υπαρχει προβλημα στο ροστερ. Δεν πηρατε (αν υπογραψει) τον Πιτερς για να παιζει 28 ο Βεζενκοφ. Ο Βεζενκοφ στο 3 ,εκτως ειδικων συνθηκων ειναι ισως χειροτερα και απ τον Μακισικ ειδικα στην αμυνα. Εδω η Μονακο εβαλε τον Μπεικον στο 4 για να χτυπαει τον Βεζενκοφ στην ταχυτητα. Αν ο Βεζενκοφ ειναι 4αρι του 8 , τριαρι παιζει να ειναι και του 5 .
Μονο σουτ εχει για 3αρι. Αν ειναι ετσι να βαλουν και τον Πιτερς 3. Δεν θα εχει μεγαλη διαφορα απο Βεζανκοφ.![]()
Διαφωνώ όμως ότι σε μια ομάδα EL οι παίχτες πρέπει να παίζουν μέχρι 22 λεπτά.Γιαμπουσέλε,Λούσιτς,Κάλινιτς,Τζειμς,Λάρκιν,Μίσιτς και σίγουρα υπάρχουν και άλλοι παίζουν πάνω από 27 λεπτά.
Παντως δεν ειναι το συνηθες και οποιο εργοφυσιολογο και να ρωτησεις θα σου πει πως ειναι επικινδυνο για τους παιχτες.
Παμε ομως στο σημαντικοτερο κατα την γνωμη μου. Δεν πιστευω στην λογικη βασικων, αναπληρωματικων σε μια ομαδα. αντε να δεχθω τους 2 απο τους 12, αλλα τους υπολοιπους 10 τουλαχιστον πιστευω πως ξεκινανε απο την ιδια αφετηρια και οποιος ειναι καλυτερος θα παιξει ,ισως και παραπανω απο αλλους.
Παρ ολα αυτα και εδω ξερω πως θα φανω λιγο υπερβολικος, αντιτουριστικος, αντιολυμπιακος ,καλα που δεν ειναι και ελληνας ο Βεζενκοφ να φανω και ανθελληνας.
Ο Βεζενκοφ ηταν στην καλυτερη 5αδα φετος της Γιουρολιγκ αλλα αυτο δεν του εξασφαλιζει πως θα ειναι και του χρονου το ιδιο.
Μονο αυτος μπορει να το καταφερει ξανα με την δουλεια του και την συνεπεια του.
Ο Πιτερς ομως δεν ειναι ενας παιχτακος απο το πανερι και ξεκιναει για εμενα απο την ιδια αφετηρια με τον Βεζενκοφ. Δεν δεχομαι λοιπον πως ο Βεζενκοφ εχει εξασφαλισμενα τα 28 λεπτα και ο αμερικανος ψαχνει να ξεπερασει ξερω εγω τα 15-16. Ειμαι σιγουρος πως ο στοχος του ειναι αν μπορει να παιξει και περισσοτερο απο τον Βεζενκοφ και να ειναι επισης σημαντικος. Γιατι αυτος ειναι ο τροπος που πρεπει να σκεφτεται καθε επαγγελματιας μπασκετμπολιστας στην αρχη καθε σεζον .
Οποιος ειναι ο καλυτερος ας παρει και 30 και 40 αλλα τα λεπτα κερδιζονται και δεν χαριζονται. Δεν συγκρινουμε τον Σλουκα με τον Λουντζη ξερω γω, ειναι δυο παιχτες περιπου στην ιδια ηλικια με εμπειρια σε υψηλο επιπεδο και ο καθενας με τα ταλεντα του. Καλο για την ομαδα σας και για την καθε ομαδα ειναι να σκοτωθουν να κερδισει ο ενας χρονο απο τον αλλον. Μπορει ξερω γω ο Πιτερς να κανει την σεζον της καριερας του , οπως εκανε φετος ο Βεζενκοφ, αν και ειχε αρχισει να δειχνει απο περσυ ακομα. Θυμαμε πολλους ολυμπιακος να γκρινιαζουν οταν τον πηραν γιατι ηταν αργος, χοντρος και αποτυχημενος μετα τις σεζον του στην Μπαρτσελονα.
Προσωπικα πιστευω πως η απωλεια του Βεζενκοφ θα ηταν σημαντικη για τον Ολυμπιακο γιατι ειναι κομματι ενος κορμου ελληνικου και μιας χημειας που εχει αποκτησει μετα απο 3 χρονια στην ομαδα και οχι γιατι αν στην θεση του ηταν ο Πιτερς θα εχανε ο Ολυμπιακος ενα κομματι μπασκετ που δεν θα μπορουσε να αντικατασταθει στο ελαχιστο. Ουδεις αναντικαταστατος δηλαδη, αν δεν εχει ελληνικο διαβατηριο

Αυτα τα ολιγα.
0
- verycoco
- Reactions: 20
- Αγαπημένος παίκτης: Che
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
-
- Reactions: 1719
- Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ ίδιοι παίχτες με Βέζε και νομίζω είναι και στην καμπή που ίσως μπαίνει στην πιο ώριμη και καλή μπασκετική φάση του. Εντάξει ο Βέζε έχει βάλει και άλλα πράγματα στο παιχνίδι του τα τελευταία 2 χρόνια, πράγματα στα οποία πόνταρε και δούλεψε η ομάδα, αλλά σαν στυλ όταν θα μπαίνει ο Πίτερς να τον αλλάξει θα προσπαθούμε να παίξουμε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Στην ουσία αν όλα πάνε καλά μπορεί φέτος να έχουμε ξεκούραστο Βέζε για 40' σε κάθε ματςverycoco έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 12:50 pmMε πρόλαβες
https://www.sport24.gr/basket/olympiako ... 92204.html
αποψεις για Πητερς;

1
1

- verycoco
- Reactions: 20
- Αγαπημένος παίκτης: Che
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.proballers.com/basketball/p ... naan/games
ωραιος φιλε, εδω φαίνεται και η στατιστικη πτωση το 22 στην EL
0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
- mixalisgate7
- Reactions: 1652
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Jimmyrogue84
- Reactions: 552
- Προειδοποιήσεις:
0
verycoco έγραψε: ↑Κυρ Ιούλ 10, 2022 1:02 pmhttps://www.proballers.com/basketball/p ... naan/games
ωραιος φιλε, εδω φαίνεται και η στατιστικη πτωση το 22 στην EL
Αυτό δείχνει έλλειψη σταθερότητας, εντάξει αυτό το βλέπαμε και με Ντόρσεϊ, επίσης στο β γύρο ήταν ασταθής μιας και υπήρξαν κάμποσα ματς που δεν είχε καν διψήφιο αριθμό πόντων.Απ την άλλη δεν είναι και ρομπότ να παίζουν μονίμως στο κόκκινο!Απ τον Κάνααν ζητάμε να είναι απ τους βασικούς σκόρερ και να βοηθήσει όταν κι αυτός στα κρίσιμα ματς.....
1
1

Δεδομένου ότι όπως δείχνει ο Σάσα θα μείνει, το ρόστερ έχει σχεδόν κλείσει. Παρόλο που υπάρχουν διακοπές για τους παίκτες τώρα, έχει τη σημασία του να έχεις ένα έτοιμο ρόστερ και πιστεύω θα υπάρξει πολύ καλή προετοιμασία (και) φέτος. Τώρα στα του ρόστερ, θεωρώ ότι με Σάσα δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι έχουμε την πιο δυνατή frontline φέτος, ίσως πίσω από Μπαρτσελόνα. Ο Φαλ βελτιώθηκε πάρα πολύ στη διάρκεια της χρονιάς και έγινε από τους κορυφαίους δεινοσαύρους της λίγκας, πράγμα παράδοξο για έναν παίκτη στα 30. Παρόλα αυτά εγώ νομίζω φέτος θα είναι ακόμα πιο δυνατός, νομίζω αποδίδει πολύ η έφεση του Μπαρτζώκα να παίρνει παίκτες που έχουν τέτοιο mindset, κάτι που παρεμπιπτόντως λένε και για τον Κάνααν.
Το μόνο που φοβάμαι είναι οι άμυνα που θα παίζουν οι κοντοί του χρόνου, Σλούκας μαζί με Κάνααν είναι ριψοκίνδυνο θεωρώ, πράγμα που με οδηγεί να πιστεύω ότι μάλλον θα γυρίσει ο ΜκΚίσικ στο 2 και θα παίρνει κάποιο χρόνο ο Πίτερς στο 3(;). Ο ΜκΚίσικ πάντως είπε ότι αυτό το καλοκαίρι θα δουλέψει πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο, μακάρι να γυρίσει τον Οκτώβρη και να έχει βελτιώσει το σουτ, όχι ότι πέρυσι ήταν απαγορευτικό, αλλά τον έβλεπες πολλές φορές να διστάζει ακόμα και εριστικά ελεύθερος. Με λίγη δουλειά ίσως είναι πιο σίγουρος, κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει αισθητά το ποσοστό.
Το μόνο που φοβάμαι είναι οι άμυνα που θα παίζουν οι κοντοί του χρόνου, Σλούκας μαζί με Κάνααν είναι ριψοκίνδυνο θεωρώ, πράγμα που με οδηγεί να πιστεύω ότι μάλλον θα γυρίσει ο ΜκΚίσικ στο 2 και θα παίρνει κάποιο χρόνο ο Πίτερς στο 3(;). Ο ΜκΚίσικ πάντως είπε ότι αυτό το καλοκαίρι θα δουλέψει πιο πολύ από οποιοδήποτε άλλο, μακάρι να γυρίσει τον Οκτώβρη και να έχει βελτιώσει το σουτ, όχι ότι πέρυσι ήταν απαγορευτικό, αλλά τον έβλεπες πολλές φορές να διστάζει ακόμα και εριστικά ελεύθερος. Με λίγη δουλειά ίσως είναι πιο σίγουρος, κάτι που σίγουρα θα ανεβάσει αισθητά το ποσοστό.