2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 23, 2020 3:10 pm

Αποτι φαινεται με Σλουκα , Κονιαρη , Τζενκινς και Χαρισον , Σπανουλη (με λίγο κι απο Μακισικ) κλείνετε στη περιφερεια .

Ουσιαστικά λείπει το 4/5αρι για να δέσει το γλυκό. Αν ο αθλητής αυτος ειναι αθλητικός και σκληρός με τα στοιχεία που λείπουν δηλαδή, το ηδη όμορφο οικοδόμημα του μπαρτζω μπορει και να εκτιναχθεί, αν όμως ερθει καποιος σοφτ στυλ ρουμπιτ μπορει να πάνε τσαμπα ολες οι άλλες καλές επιλογές που έγιναν.

Για ποιθρες το ξεχνάτε μαλλον , γράφεται συνεχώς οτι ειναι πολυ πίσω στη λίστα προτεραιοτητων του κόουτς. Όπως κι ο γκιλ φαινεται δυσκολο οχι για τους τραυματισμους που γράφεται αλλα για το οικονομικό προφανως .

Μια εξαιρετική περίπτωση είναι ο 25χρονος Ρασον Τομας της παρτιζαν (ή αλλιώς νέος γκιστ) , τον θέλατε και το προηγουμενο καλοκαιρι , ισως τωρα ειναι η ευκαιρία.

Εξαιρετικά αθλητικός , καλος αμυντικά τοσο στα πόδια οσο και μέσα στη ρακέτα , πολυ καλο timing στο κόψιμο , με συμπαθητικό σουτακι 3 πόντων και φυσικά απίστευτος πάνω απο την στεφάνη. Και φυσικά πολυ εξελίξιμος.. Η καλύτερη του να παίξει διπλα στους σλουκα και σπανουλη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Ιουν 23, 2020 3:36 pm

Ο Ζερβας ειπε αυτο που ελεγα και εγω εχθες εδω μεσα,ο ρουμπιτ μενει γιατι ειναι ησυχο παιδι και δεν μιλαει αν δεν παιζει και οχι γιατι ταιριαζει στο ροστερ..αν το δεχτει ο μπαρτζω αυτο θα ειναι και αυτος που θα επωμιστει την ευθυνη οταν στο 4-5 θα μας κανουν ολοι πλακα..Τοσο πολυ πιστευουν τον βεζε?Γιατι δεν του λενε αν οντως εισαι καλυτερος θα παιζεις αν οχι τοτε θα καθεσαι παγκο?!

Τουλαχιστον ο ρουμπιτ ειναι οκ σαν 4ρι οποτε μεσα στην χρονια διορθωνεται με ενα 5ρι η φαση..Δεν νομιζω να δυσκολευτουμε να βρουμε ενα θηριο στο 5 οταν χρειαστει,αλλα για μενα ειναι λαθος να περασει του βεζενκοφ το ετσιθελικο να ειναι 2ρος στο ροτεισιον.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 23, 2020 3:46 pm

shaq7 έγραψε:
Ο Ζερβας ειπε αυτο που ελεγα και εγω εχθες εδω μεσα,ο ρουμπιτ μενει γιατι ειναι ησυχο παιδι και δεν μιλαει αν δεν παιζει και οχι γιατι ταιριαζει στο ροστερ..αν το δεχτει ο μπαρτζω αυτο θα ειναι και αυτος που θα επωμιστει την ευθυνη οταν στο 4-5 θα μας κανουν ολοι πλακα..Τοσο πολυ πιστευουν τον βεζε?Γιατι δεν του λενε αν οντως εισαι καλυτερος θα παιζεις αν οχι τοτε θα καθεσαι παγκο?!

Τουλαχιστον ο ρουμπιτ ειναι οκ σαν 4ρι οποτε μεσα στην χρονια διορθωνεται με ενα 5ρι η φαση..Δεν νομιζω να δυσκολευτουμε να βρουμε ενα θηριο στο 5 οταν χρειαστει,αλλα για μενα ειναι λαθος να περασει του βεζενκοφ το ετσιθελικο να ειναι 2ρος στο ροτεισιον.
Ας ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει εκεί στο 4μισό. Νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς πάντως για να πούμε ότι κλείνει το ρόστερ. Μέχρι τις 20κάτι του Ιούνη να έχει συμπληρωθεί ρόστερ; Δεν θυμάμαι ποτέ κάτι ανάλογο.

* Σχετικά με τον Γκιλ ή δεν έχει γίνει ποτέ αυτή η πρόταση κι υπάρχει όντως θέμα τραυματισμού ή έχει γίνει και την απέρριψε για να βρει καλύτερο.
Υπάρχει κι η περίπτωση να μην παίζει καν το θέμα με τους τραυματισμούς κι ο Γκιλ να ψάχνει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Θυμάμαι κάπου την άνοιξη όταν είχε πρωτοακουστεί ως στόχος του κόουτς Μπι, να αναφέρεται το ΝΒΑ ως στόχος του παίκτη, για φέτος.
Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς, κι όλο και κάτι θα γίνει. Εγώ θα καλόβλεπα και τον Κώστα Αντετοκούμπο (όπως γράφω από τον χειμώνα) για μια θέση εκεί γύρω- με πιο βασική αυτή του ΜΑΠ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5644
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Ιουν 23, 2020 3:55 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:46 pm
shaq7 έγραψε:

Ας ελπίζουμε ότι κάτι θα γίνει εκεί στο 4μισό. Νομίζω ότι είναι ακόμα πολύ νωρίς πάντως για να πούμε ότι κλείνει το ρόστερ. Μέχρι τις 20κάτι του Ιούνη να έχει συμπληρωθεί ρόστερ; Δεν θυμάμαι ποτέ κάτι ανάλογο.
Και τις 2 χρονιες του μπλατ νομιζω ειχαμε κλεισει πολυ νωρις το ροστερ,τωρα εντωμεταξυ ο μπαρτζω εκανε σχεδιασμο απο τον μαρτιο οποτε δεν θα ναι περιεργο να κλεισουμε το ροστερ απο τωρα.
Τον μπαρτζω τον εχω για πολυ εξυπνο ομως,θα μου κανει εντυπωση αν κρατησει λαρε και ρουμπιτ στο τελος..Μην δεν ανεβασει καν την προσφορα για βεζε οπως παει γιατι μια βδομαδα τωρα σιγουρο τον εχουν οτι μενει αλλα δεν βλεπω να χει κλεισει..για να δουμε τι θα γινει!

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 4:07 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 3:55 pm

Και τις 2 χρονιες του μπλατ νομιζω ειχαμε κλεισει πολυ νωρις το ροστερ,τωρα εντωμεταξυ ο μπαρτζω εκανε σχεδιασμο απο τον μαρτιο οποτε δεν θα ναι περιεργο να κλεισουμε το ροστερ απο τωρα.
Τον μπαρτζω τον εχω για πολυ εξυπνο ομως,θα μου κανει εντυπωση αν κρατησει λαρε και ρουμπιτ στο τελος..Μην δεν ανεβασει καν την προσφορα για βεζε οπως παει γιατι μια βδομαδα τωρα σιγουρο τον εχουν οτι μενει αλλα δεν βλεπω να χει κλεισει..για να δουμε τι θα γινει!
Με ένα πολύ- πολύ πρόχειρο και βιαστικό ψάξικο βρήκα ότι ο Γκος είχε κλείσει 4 Ιουλίου ( την εθνική τους εορτή...) ως πρώτη μεταγραφή στην πρώτη χρονιά Μπλατ*. Ενώ ο Τσέρι ανανέωσε πέρσι 23 Ιουλίου. :wink:

Σωστό ότι είχε καιρό μπροστά του ο Μπαρτζώκας, από την άλλη φέτος αργεί η ACB, ΝΒΑ, άντε και η Γερμανικη λίγκα. Οπότε έχουμε και διαφορετική παράμετρο.
Για να δούμε λοιπόν.
Σίγουρα πάντως δεν έχει κλείσει ποτέ ρόστερ τέλη Ιουνίου. Άντε το πιο νωρίς να ήταν πέρσι στη τρολ-ο- χρονιά, κάπου στα τέλη Ιουλίου με τον Τσέρι (κανονικό κερασάκι στην τούρτα.. :shock: :shock: .)
* Τώρα τσέκαρα ότι την πρώτη χρονιά Μπλατ πήραμε Τίμα, στις 18 Ιούλη.Οπότε αυτή ήταν η χρονιά που το κλείσαμε πιο νωρίς. Άλλες χρονιές καλό Σεπτέμβριο (αρχές) με κάτι σήριαλ (συνήθως στους κοντούς). Λογικά έχουμε καιρό. Μπορεί να έχουμε συμπληρωματικές κινήσεις και τον Οκτώβρη από το ΝΒΑ. Κώστα Αντετό;;;;; :wink:

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4005
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιουν 23, 2020 4:26 pm

About Gill:

Στην φετεινή σεζόν πράγματι έχασε μόλις τρία παιχνίδια, όμως ο χρόνος συμμετοχής του έπεσε κάτω από 20 λεπτά (19 συγκεκριμμένα) για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες δύο σεζόν έπαιζε σταθερά στα 26 λεπτά. Αυτό μπορεί να είναι απόρια του περσινού του τραυματισμού ή της κακής διαχείρισης από τον Kurtinaitis. Μπορεί και τα δύο. Αν λάβουμε υπ'οψιν ότι η Khimki είχε κλείσει και τον Mozgov (άσχετα αν δεν έπαιξε) καταλαβαίνουμε πως ο παίχτης έμεινε στη Μόσχα γνωρίζοντας πως ο χρόνος του θα είναι μειωνένος. Άρα έχει μια βάση πως μπορεί ο περσινός τραυματισμός να του άφησε κουσούρι στη μέση.

Άραγε σε ποια ομάδα στην Ευρώπη γραφόταν ότι έκλεισε διεθνή, γηγενή παίκτη από το Φεβρουάριο και μετά από 4 μήνες οι ίδιοι γράφοντες υποστηρίζουν πως ο παίκτης, δεν θα έρθει, δεν κάνει, θα πάει δανεικός κλπ. :-|

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 4:30 pm

ssoulliss έγραψε:
ί ο περσινός τραυματισμός να του άφησε κουσούρι στη μέση.

Άραγε σε ποια ομάδα στην Ευρώπη γραφόταν ότι έκλεισε διεθνή, γηγενή παίκτη από το Φεβρουάριο και μετά από 4 μήνες οι ίδιοι γράφοντες υποστηρίζουν πως ο παίκτης, δεν θα έρθει, δεν κάνει, θα πάει δανεικός κλπ. :-|
Για τον Λαρεντζάκη λες; Για αυτόν (νομίζω) γράφουν από το φθινόπωρο. :P

Άβαταρ μέλους
ssoulliss

champion
Reactions: 4005
Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Ιουν 23, 2020 4:39 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 4:30 pm
ssoulliss έγραψε:
ί ο περσινός τραυματισμός να του άφησε κουσούρι στη μέση.

Για τον Λαρεντζάκη λες; Για αυτόν (νομίζω) γράφουν από το φθινόπωρο. :P
Ναι ρε φίλε. Λίγη ντροπή ρε γ :@#$: ο. Μιλάμε για "τύπους" που π.χ. έπαιρναν συνέντευξη απο τον Vujcic (είχε αυτή την τιμή το κωθώνι) όταν ήρθε στον Ολυμπιακό και του έκαναν χαζές ερωτήσεις (Ποιος πασάρει καλύτερα στην προπόνηση ο Παπαλουκάς ή ο Saras;). Ο παίχτης θύμωνε και τον πρόσβαλε στα μούτρα (what kind of stupid questions is this?) και αυτός από τότε συνεχίζει δέκα χρόνια και βάλε, να γράφει μπούρδες. Το χειρότερο είναι πως αναπαράγονται και εδώ. :banghead:

Και είναι απαράδεκτο να απαξιώνουν τον παίχτη πριν καν έρθει. :fire: :fire:

Sorry για το off-topic.

0
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 23, 2020 4:45 pm

Δεν έχεις άδικο, για μια ακόμη φορά!
Νομίζω πάντως ότι θα μείνει και θα πάμε έτσι.
Αλλιώς θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός όπως είπα και πιο πριν και για να πω την αλήθεια, έχει περισσότερα να δώσει από τον Παππά.

Παρεμπιπτόντως, στην ΑΕΚ δεν έπαιζε και άσσος στα πρώτα του; Εγώ τον θυμάμαι κι ως 1 πάντως. ΜΠορεί και να έχω λάθος, ωστόσο.
Σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερος από τον περσινό Κόνιαρη και έχει να δώσει πράγματα όπως λέμε καιρό. Η ταυτόχρονη παρουσία τους όμως σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς και τα χρόνια του αρχηγού, θα δημιουργούσε θέμα.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Ιουν 23, 2020 4:53 pm

basket72 έγραψε:
Τρί Ιουν 23, 2020 4:45 pm
Δεν έχεις άδικο, για μια ακόμη φορά!
Νομίζω πάντως ότι θα μείνει και θα πάμε έτσι.
Αλλιώς θα τον πάρει ο Παναθηναϊκός όπως είπα και πιο πριν και για να πω την αλήθεια, έχει περισσότερα να δώσει από τον Παππά.

Παρεμπιπτόντως, στην ΑΕΚ δεν έπαιζε και άσσος στα πρώτα του; Εγώ τον θυμάμαι κι ως 1 πάντως. ΜΠορεί και να έχω λάθος, ωστόσο.
Σε κάθε περίπτωση θα είναι καλύτερος από τον περσινό Κόνιαρη και έχει να δώσει πράγματα όπως λέμε καιρό. Η ταυτόχρονη παρουσία τους όμως σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς και τα χρόνια του αρχηγού, θα δημιουργούσε θέμα.
Οντως ''ετρεχε'' και σαν ασσος στην αεκ, οντως εστηνε και πικ εν ρολ πχ με τον βινς χαντερ.Εχεις δικιο φιλε μπασκετ72 καλα θυμασαι.

0
Μέχρι φέτος
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τρί Ιουν 23, 2020 5:27 pm

ssoulliss έγραψε:
About Gill:

Στην φετεινή σεζόν πράγματι έχασε μόλις τρία παιχνίδια, όμως ο χρόνος συμμετοχής του έπεσε κάτω από 20 λεπτά (19 συγκεκριμμένα) για πρώτη φορά. Τις προηγούμενες δύο σεζόν έπαιζε σταθερά στα 26 λεπτά. Αυτό μπορεί να είναι απόρια του περσινού του τραυματισμού ή της κακής διαχείρισης από τον Kurtinaitis. Μπορεί και τα δύο. Αν λάβουμε υπ'οψιν ότι η Khimki είχε κλείσει και τον Mozgov (άσχετα αν δεν έπαιξε) καταλαβαίνουμε πως ο παίχτης έμεινε στη Μόσχα γνωρίζοντας πως ο χρόνος του θα είναι μειωνένος. Άρα έχει μια βάση πως μπορεί ο περσινός τραυματισμός να του άφησε κουσούρι στη μέση.

Υπήρχαν ο Jerebko, o Evans, ο Booker και στα τελειώματα κι ο Robinson φέτος στην Khimki. Νομίζω ανεξάρτητα του τραυματισμού είναι λογικός ο χρόνος που πήρε.

0
Stavros83

junior
Reactions: 51
Αγαπημένος παίκτης: Igor Kudelin
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Ιουν 23, 2020 5:52 pm

«Υπάρχουν δύο βασικά χαρακτηριστικά που τον κάνουν να ξεχωρίζει. Το πρώτο είναι ότι έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και αποτελεσματικότητα, όταν ματς είναι σε οριακό σημείο, καθώς τον έχω δει αρκετές φορές να αποφασίζει ο ίδιος το αποτέλεσμα θετικά για την Γαλατασαράι. Το δεύτερο είναι ο τρόπος που κερδίζει φάουλ, έχει αίσθηση Ευρωπαίου παίκτη ειδικά στην έφεσή του να κινείται αντίθετα από το πικ εν ρολ. Έχει το ταλέντο και τον χαρακτήρα να ανταπεξέλθει στο επίπεδο της Ευρωλίγκας».

https://www.sport-fm.gr/article/basket/ ... gr/4110883

ΧΑΡΙΣΟΟΟΟΟΟΟΝ!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Redfly

euroleague
Reactions: 401
Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
Αγαπημένη ομάδα: Protland-Trail-Blazers

Τρί Ιουν 23, 2020 8:24 pm

shaq7 έγραψε:

Είναι νωρίς, πολύ νωρις θα έλεγα για να δουμε το τελικο ροστερ αλλά γενικά συμφωνώ μαζί σου. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι διπλοθεσίτες στο 4-5 γιατί κατι δεν έκαναν καλά. Είτε στην επίθεση δεν έπαιζαν σαν 4αρια ή 5αρια είτε στην άμυνα δεν έπαιζαν στις αλλαγες καλά ή δεν μπορουσαν να μαρκάρουν δεινοσαυρο. Στο 4 με ρουμπιτ δε θα μας κάνουν πλάκα. Θα μας κανουν ίσως στο 5 αλλά εκεί το πρόβλημα είναι στους ελις μαρτινς. Αν προκύψει κατι τετοιο διορθώνεται πιο εύκολα.

Ο μπαρτζώ εχει παρει ρίσκο και στις δυο θέσεις με μεγαλύτερο στο 4. Με πρι που εδω και χρόνια μένει εκτος για 2 μήνες (πέρυσι πήγε καλά πάντως) και βεζε που ελπίζουμε για step up είναι το μεγαλύτερο ρισκο. Στο 5 αν καταφέρει ο Ελις να βγάλει νεύρο και να παίξει δυσκολες αμυνες χωρις φαουλ, τοτε ο μαρτινς στα υπολοιπα είναι οκ. Μία ανάλυση του μαρτινς σε ενα site που είχα δει, έβγαλε ενα πρόβλημα στην άμυνα ότι δε μπορεί να ακολουθήσει έξω διότι έχει αργά πόδια. Αν ισχύει αυτό είναι σοβαρό. Θα δείξει. Τον είχε χαρακτηρίσει ως κοντό βαρύ πεντάρι, νομίζω ότι ειναι λιγο υπερβολικό αλλά μια δόση αλήθειας θα την έχει.

1
1 Εικόνα
Ilias7

euroleague
Reactions: 149

Τρί Ιουν 23, 2020 10:18 pm

Καιρό είχα να γράψω για τα μεταγραφικά της ομάδας....έτσι όπως βγαίνει προς τα έξω το ρόστερ διαμορφώνεται με 12αδα ως εξής:

1-2:Σλούκας,Σπανούλης,Τζέγκινκς
2:Χάρισον,Λαρεντζάκης
2-3:ΜακΚίσικ
3:Παπανικολάου
4:Πρίντεζης,Βεζένκοφ
4-5·Ρούμπιτ
5:Μάρτιν,Έλλις

13-15:Χαραλαμπόπουλος,Νικολαίδης,Χριστίδης

Αρχικά αυτό που βλέπω είναι πως το ρόστερ διαμορφώνεται ξεκάθαρα για 34 αγώνες Ευρωλίγκας.Αν συμμετείχαμε και στο Ελληνικό πρωτάθλημα ίσως ήταν διαφορετικό το ρόστερ.Αποτελείται από παίχτες που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις σε περίπτωση τραυματισμών αλλά στην ιδανική περίπτωση που είναι όλοι υγιείς να υπάρχει ισορροπία στο rotation.

Ο Σλούκας αυτή τη στιγμή δύσκολα θα παίζει κάτω από 25 λεπτά. Με το Σπανούλη και τον Τζέγκινκς να τον πλαισιώνουν.Αρα ποσοτικά στη θέση 1 είμαιστε οκ.

Χάρισον και Μακ Κισικ θα είναι αυτοί που θα τραβήξουν το κουπί στο σκοράρισμα.Με τον δεύτερο να παίζει και στο 3.Ο Λαρεντζάκης θεωρώ θα έχει συμπληρωματικό ρόλο στη πρώτη του χρονιά στην Ευρωλίγκα.

Ο Παπανικολάου όλοι ξέρουμε τη μπορεί να προσφέρει στη θέση 3.

Στη θέση 4 κατ εμέ ο Πρίντεζης το έχει εξασφαλισμένο το 20λεπτο και για τη νέα σεζόν.Με Βεζένκοφ και Ρούμπιτ να τον συμπληρώνουν ανάλογα με το τι μέρα θα βρίσκετε ο καθένας.Ο Ρούμπιτ ακόμα κι αν δε παίζει δύσκολα θα δημιουργήσει προβλήματα.Έλλειψη ποιότητας μπορεί να λείπει σε αυτή τη θέση αλλά όχι η ποσότητα.

Στο 5 μάλλον εδώ υπάρχουν τα πολλά ερωτηματικά. Ο Έλλις στα παιχνίδια που έπαιξε φέτος είδαμε τι μπορεί να προσφέρει και πιθανόν να είναι ακόμα καλύτερος τη νέα σεζόν αφού θα είναι από την αρχή συν ότι θα έχουμε ένα καλύτερο δομημένο ρόστερ.Από την άλλη ο Μάρτιν είναι αυτός που πιστεύουν περισσότερο απ όλους όπως φαίνεται.Έναν παίχτη που δε το πολύ ξέρουμε.Εδώ φαίνεται να υπάρχει ποσοτική έλλειψη στη θέση και συγκεκριμένα χαρακτηριστικά παιχνιδιού.Ο Ρούμπιτ δύσκολα μπορεί να καλύψει αυτή τη θέση.Άρα για μένα το μεγάλο ερωτηματικό είναι η θέση 5 για φέτος.Θα πρέπει να πάνε όλα ιδανικά για να μη χρειαστεί προσθήκη στα μισά της σεζόν.

0
Άβαταρ μέλους
verycoco

junior
Reactions: 20
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Che

Τετ Ιουν 24, 2020 12:12 am

Σίγουρα μεγάλη ξενέρα εάν ισχύσουν τα περι παραμονής Ρουμπιτ εν αντιθέση με όσα πιστέυαμε οτι θα αποκτηθεί κάτι καλό στη ρακέτα. Έχουμε αμελήσει πάρα πολύ τη θέση του 4 όλα αυτά τα χρόνια. Σίγουρα ένας παίκτης που ΚΑΙ αθλητικός να είναι ΚΑΙ να μπορεί να "σπρώξει" ΚΑΙ να έχει τουλάχιστον συμπαθητικό σουτ βρίσκεται όχι εύκολα και κοστίζει αλλά η φάση που έλεγε ότι πάμε με Χασαν-Ελις και Πριντ-Βεζε και θα έρθει να κολλήσει σε όλους αυτούς ένας ποιοτικός παικτης με έιχε ψήσει και μου φαινόταν πολύ λογική. Θέλω να ρωτήσω αν υπάρχει καποιο report σοβαρό για τον Μάρτιν όπως και για τον Χάρισον για τον οποίο είχα διαβάσει πολύ θετικά λόγια κάπου τον απρίλιο αλλά δε το βρίσκω τωρα το άρθρο με τη συγκεκριμένη ανάλυση (σ.σ είχε να κάνει για γκαρντς που θα απασχολήσουν δικαίως στο μέλλον ομάδες τις Ευρωλίγκα)

0
μαζί με την ομάδα μεγαλώνουμε και εμεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”