Να πουμε κι ενα Χρονια Πολλα για τα 100 χρονια του Συλλογου (μιας και δε βλεπω να εχει γινει αλλου σχετικη αναφορα στο forum).
Εχω μεγαλώσει 5 λεπτα απο το Καραισκακη αρα επιλογη δεν ειχα, Ολυμπιακος θα γινομουν. Εχω δει και πανηγυρισει τα παντα ολα αυτα τα χρονια αλλα η πρωτη μεγαλη ομαδα που θυμαμαι σε οποιοδηποτε σπορ του Ολυμπιακου ηταν η ομαδα των Ζαρκο-Ροι. Και μοιαζει υπερβολη γιατι περασαν 30 χρονια αλλα η πληγη απο το Τελ Αβιβ δεν εχει επουλωθει ακόμα. Αν ηθελα ενα ματς να ξαναπαιζοταν σε ολη την ιστορια του συλλογου θα ηταν αυτο. Ισως και πανω απο τον προημιτελικο με τη Γιουβε.
Ο μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ειδικη περιπτωση αναμεσα στα τμηματα του Συλλογου. Δεν εχει το μεταλλο που εχουν ολα τα αλλα σπορ, ειναι μια ιστορια υπερβολικών συγκινησεων, θετικων και αρνητικων. Ισως μαλιστα να τρεφεται περισσοτερο απο τις "καταστροφες" παρα απο τις επιτυχιες και εμεις τον αγαπαμε οπως αγαπαει ο γονιος ενα καπως πιο ιδιαιτερο παιδι του παρ ο,τι ξερει οτι στο τέλος πιθανοτατα θα τα κανει μανταρα.
Ελπιζω φετος να καταφερει να φτασει ως το τελος, οχι τοσο για τα 100 χρονια αλλα γιατι το μπασκετ του Μπαρτζωκα αξιζει το κατι παραπανω απο απλη συμμετοχη στο final4. Αλλα επειδη μπασκετικος Ολυμπιακος εισαι αφου, ειμαι ετοιμος για τα παντα φετος. Ή μαλλον και φετος.
Χρονια μας πολλα οπως και χει! Και αν δε γινει αυτο....