Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

redcard

senior
Reactions: 837
Αγαπημένος παίκτης: Roy
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 22, 2025 3:06 pm

Παρουσιαστηκε ο Θωμας ειδα σημερα.

Αντε και καλος πολιτης. Νωρις ειναι ακομα βεβαια, ποσο εχει παει, 12 μηνο; Εχω χαθει. Μακαρι τουλ να τον φερουμε Αθηνα μετα τη βασική, να τον πηγαινουν καλα οι υπηρεσιες, να προλαβαινει και κανα ματς.

Επισης πολυ σημαντικο να ειναι τυχερος να πεσει σε καλο διοικητη. Τιμητικη για final4 προβλεπεται;

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1890
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 19, 2025 9:37 pm

Ρε μάγκες άσχετο αλλά μαζεύεστε ποτέ άτομα από το φόρουμ εκτός φόρουμ; Για καφέ ας πούμε. Είναι λίγο παράξενο να μιλάς χρόνια με άτομα αλλά να μη ξέρεις καν ποιος είναι πίσω από το προφίλ

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions: 3194
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Κυρ Φεβ 23, 2025 1:43 am

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3256
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Φεβ 23, 2025 9:50 am

reignman έγραψε:
Είδα το περισσότερο (με κάποια μικρά σκιπς). Λέει έστω μια κουβέντα ο Έβανς ή κάθεται εκεί χαμογελώντας αμήχανα;

1
1 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6924
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Φεβ 23, 2025 2:05 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Κυρ Φεβ 23, 2025 9:50 am
reignman έγραψε:
Είδα το περισσότερο (με κάποια μικρά σκιπς). Λέει έστω μια κουβέντα ο Έβανς ή κάθεται εκεί χαμογελώντας αμήχανα;
στα δυο επεισοδια που χω δει οι γυρω ειναι διακοσμητικοι..ειδικα σε αυτο ο μπογρης δεν τους αφηνε να σταυρωσουν κουβεντα,λογικα δεν καταλαβαιναν και τι ελεγε :lol:

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 3256
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Φεβ 23, 2025 2:19 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 23, 2025 2:05 pm
στα δυο επεισοδια που χω δει οι γυρω ειναι διακοσμητικοι..ειδικα σε αυτο ο μπογρης δεν τους αφηνε να σταυρωσουν κουβεντα,λογικα δεν καταλαβαιναν και τι ελεγε :lol:
Ο Μπόγρης μπορεί να είναι πετυχημένος στην εκπομπή του αλλά το χιούμορ που προσπαθεί να κάνει δεν περνάει σωστά με τα αγγλικά που ξέρει. Προσπαθεί να έχει αυτή την πολύ μεγάλη προσωπικότητα που νομίζω πως δεν κολλάει με το κλίμα που υπάρχει στο σετ του Μακίσικ. Γενικά δεν μου αρέσει να σχολιάζω ανθρώπους για την εκπαίδευση τους αλλά μου φαίνεται τόσο κρίμα ένας νέος άνθρωπος με εμπειρία στο εξωτερικό και με συχνή επαφή με ξένους να έχει τέτοιο επίπεδο αγγλικών.

Η κοπέλα που κάθεται δίπλα στον Σακίλ είναι πάρα πολύ καλή και προσπαθεί να κάνει όλους να συμμετέχουν ενώ ο Αχιλλέας πρέπει να μάθει να σκάει κάποιες φορές. Λίγο άκυρο που υπάρχουν και άτομα που αράζουν παραέξω (όπως ο Ράιτ και η ξαδέρφη Μακίσικ). Βάλε έναν μεγαλύτερο καναπέ ρε αδερφέ :D

2
2 Εικόνα
Εικόνα
TuTiS

junior
Reactions: 97
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Τετ Φεβ 26, 2025 1:57 pm

Ερώτηση, ξέρει κανεις τι γίνεται με τα εισιτήρια του final 4; Καλά είχε πέσει όλο το site από την 10 έως 11.30 αλλά τώρα είμαι στην σειρά από της 11.30 και περιμένω ενώ έχει έρθει μήνυμα ότι έφτασε η σειρά μου εδώ και 2 ώρες και ακόμα τίποτα.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary

Δευ Μαρ 03, 2025 12:36 pm

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2528
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Μαρ 03, 2025 10:57 pm

https://www.sdna.gr/mpasket/1289773_mpa ... gka-de-moy

Εξαιρετική συνέντευξη από Μπαρτζώκα.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
redcard

senior

Τρί Μαρ 04, 2025 2:31 am

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Μαρ 03, 2025 10:57 pm
https://www.sdna.gr/mpasket/1289773_mpa ... gka-de-moy

Εξαιρετική συνέντευξη από Μπαρτζώκα.
Ισχυει και να πουμε και ενα μπραβο και στον Ντεμη βεβαίως ο οποιος (γενικο το σχολιο) με τη καθαρη ματια του και τη καλη του προθεση, εχει εξελιχθει σε asset μεσα στον βουρκο της τοξικοτητας.

2
2 Εικόνα
redcard

senior

Δευ Μαρ 10, 2025 5:41 pm

Να πουμε κι ενα Χρονια Πολλα για τα 100 χρονια του Συλλογου (μιας και δε βλεπω να εχει γινει αλλου σχετικη αναφορα στο forum).

Εχω μεγαλώσει 5 λεπτα απο το Καραισκακη αρα επιλογη δεν ειχα, Ολυμπιακος θα γινομουν. Εχω δει και πανηγυρισει τα παντα ολα αυτα τα χρονια αλλα η πρωτη μεγαλη ομαδα που θυμαμαι σε οποιοδηποτε σπορ του Ολυμπιακου ηταν η ομαδα των Ζαρκο-Ροι. Και μοιαζει υπερβολη γιατι περασαν 30 χρονια αλλα η πληγη απο το Τελ Αβιβ δεν εχει επουλωθει ακόμα. Αν ηθελα ενα ματς να ξαναπαιζοταν σε ολη την ιστορια του συλλογου θα ηταν αυτο. Ισως και πανω απο τον προημιτελικο με τη Γιουβε.

Ο μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ειδικη περιπτωση αναμεσα στα τμηματα του Συλλογου. Δεν εχει το μεταλλο που εχουν ολα τα αλλα σπορ, ειναι μια ιστορια υπερβολικών συγκινησεων, θετικων και αρνητικων. Ισως μαλιστα να τρεφεται περισσοτερο απο τις "καταστροφες" παρα απο τις επιτυχιες και εμεις τον αγαπαμε οπως αγαπαει ο γονιος ενα καπως πιο ιδιαιτερο παιδι του παρ ο,τι ξερει οτι στο τέλος πιθανοτατα θα τα κανει μανταρα.

Ελπιζω φετος να καταφερει να φτασει ως το τελος, οχι τοσο για τα 100 χρονια αλλα γιατι το μπασκετ του Μπαρτζωκα αξιζει το κατι παραπανω απο απλη συμμετοχη στο final4. Αλλα επειδη μπασκετικος Ολυμπιακος εισαι αφου, ειμαι ετοιμος για τα παντα φετος. Ή μαλλον και φετος.

Χρονια μας πολλα οπως και χει! Και αν δε γινει αυτο....

13
9 Εικόνα 4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1235
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Μαρ 10, 2025 11:45 pm

redcard έγραψε:
Να πουμε κι ενα Χρονια Πολλα για τα 100 χρονια του Συλλογου (μιας και δε βλεπω να εχει γινει αλλου σχετικη αναφορα στο forum).

Εχω μεγαλώσει 5 λεπτα απο το Καραισκακη αρα επιλογη δεν ειχα, Ολυμπιακος θα γινομουν. Εχω δει και πανηγυρισει τα παντα ολα αυτα τα χρονια αλλα η πρωτη μεγαλη ομαδα που θυμαμαι σε οποιοδηποτε σπορ του Ολυμπιακου ηταν η ομαδα των Ζαρκο-Ροι. Και μοιαζει υπερβολη γιατι περασαν 30 χρονια αλλα η πληγη απο το Τελ Αβιβ δεν εχει επουλωθει ακόμα. Αν ηθελα ενα ματς να ξαναπαιζοταν σε ολη την ιστορια του συλλογου θα ηταν αυτο. Ισως και πανω απο τον προημιτελικο με τη Γιουβε.

Ο μπασκετικος Ολυμπιακος ειναι ειδικη περιπτωση αναμεσα στα τμηματα του Συλλογου. Δεν εχει το μεταλλο που εχουν ολα τα αλλα σπορ, ειναι μια ιστορια υπερβολικών συγκινησεων, θετικων και αρνητικων. Ισως μαλιστα να τρεφεται περισσοτερο απο τις "καταστροφες" παρα απο τις επιτυχιες και εμεις τον αγαπαμε οπως αγαπαει ο γονιος ενα καπως πιο ιδιαιτερο παιδι του παρ ο,τι ξερει οτι στο τέλος πιθανοτατα θα τα κανει μανταρα.

Ελπιζω φετος να καταφερει να φτασει ως το τελος, οχι τοσο για τα 100 χρονια αλλα γιατι το μπασκετ του Μπαρτζωκα αξιζει το κατι παραπανω απο απλη συμμετοχη στο final4. Αλλα επειδη μπασκετικος Ολυμπιακος εισαι αφου, ειμαι ετοιμος για τα παντα φετος. Ή μαλλον και φετος.

Συμφωνώ μέχρι τελείας. Ζήτω για τα 100 χρόνια της ομάδας μας! Μόνο Θρύλος!

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1890
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τρί Μαρ 11, 2025 12:23 am

redcard έγραψε:

Και εγώ συμφωνώ μαζί σου. Πρέπει ν έχουμε και την ίδια ηλικία πάνω κάτω γιατί και μένα οι πρώτες μου μνήμες είναι με Ζάρκο και Ταρπλει. Το παιχνίδι στο Τελ Αβιβ πονάει όσο το προπέρσινο γιατί έτσι είναι όταν το έχεις σίγουρο, όταν είσαι φαβορί.
Προσωπικά θέλω να πω χρόνια πολλά και στον Πιερικό γιατί όταν ήμουν μικρός είχαμε μια ασπρόμαυρη τηλεόραση στο χωριό και πάντα μπέρδευα τις ομάδες (και οι δύο με ρίγες).

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1235
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Μαρ 11, 2025 12:31 am

Όταν χάσαμε από το Σαμπόνις, έλεγα φύγε από εδώ Ζαμπονοτυροπιτακια! Α ρε, μπάσκετ Θρύλου πολύς πόνος, αλλά και αγάπη.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary

Τρί Μαρ 11, 2025 2:56 am

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”