2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
Τον περιμένουμε, με τον Μάρτιν*, τον Τζένκινς, τον Χάρισσον και τον Λαρεντζάκη.
Τώρα, δεν ξέρω αν προλάβουμε και το 4αρι, 4-5ρι.

* Σχετικά με τον Μάρτιν, κάπου πήρε το μάτι μου, τις προηγούμενες μέρες μια ερώτηση συμφορουμίτη για το αν έχουμε τίποτε στοιχεία για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά.
Πέραν του ότι τον επέλεξε ο καλύτερος στο να επιλέγει ΜΑΠ- που από μόνο του το λες και καθοριστικό- να σημειώσω ότι αργά πόδια όπως πάλι πήρε το μάτι μου, δεν έχει. Ο άνθρωπος είναι φοβερά γυμνασμένος, μιας και ξεκίνησε την αθλητική του πορεία ως παίκτης του αμερικάνικού φουτμπολ. Εδώ κάπου σταματάμε κανονικά. Μιλάμε για άθλημα με πολύ -μα πολύ, όμως- μεγαλύτερη έμφαση στην ταχυδύναμη και την έκρηξη. Οπότε και πλάγια βήματα κι απούλα.
Επιπλέον (και λόγω ακριβώς του γεγονότος ότι ήταν παίκτης του φούτμπολ) άργησε να ξεκινήσει το μπάσκετ και για αυτό τον βλέπουμε κάθε χρόνο να εξελίσσεται όλο και πιο πολύ.
Βάλε τώρα ότι θα έχει και 2 από τους κορυφαίους στο πικ εν ρολ (Σλούκα, Σπανούλη) κι 2 επίσης από τους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρωλίγκας στην περιφέρεια να καλύπτουν λάθη του που θα προκύπτουν από αυτή ακριβώς την απειρία του και μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος.
Νομίζω ότι δεν έχουν ξαναγραφεί στο φόρουμ αυτές οι 2 λεπτομέρειες που εγώ τις θεωρώ πολύ σημαντικές για την επιλογή Μάρτιν. ΤΟν βλέπω να κεντρίζει το ενδιαφέρον μες τη χρονιά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Πέμ Ιουν 25, 2020 11:58 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ακριβως αυτο,ισως περιμενει κιολας τον παναθηναικο να κανει προταση γιατι αλλη ομαδα της ευρωλιγκας δεν το βλεπω..ειδικα με τετοιες απαιτησεις..η εφες που τον ηθελε που πηγε βρε παιδιαbasket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2020 11:30 amΚι εγώ το ίδιο πιστεύω ότι παίζει. Ψάχνει ομάδα/πρόταση και δεν βρίσκει. Τού έκατσε κι άσχημα η φάση στον Παναθηναϊκό, γιατί υπό Κ.Σ θα τον είχε πάρει ο Δ.Γ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2020 11:24 amΤον βεζενκοφ δεν τον βλεπω να μενει..υπηρχαν διαφορες στο οικονομικο(ισως και στον ρολο) πριν μια βδομαδα και βαλε,αν ηταν να μεινει δεν θα υπηρχαν υποχωρησεις τοσες μερες?
Δεν τον κοβω τον μπαρτζω να ανεβαζει την προταση..Εντωμεταξυ αν ισχυει οτι εχει ζητησει 600+ και να ειναι σωνει και ντε δευτερος στο ροτεισιον καλα κανει ο κοουτς.
Λογικα ψαχνει να βρει ομαδα ο βεζε,μονο αν δεν τα καταφερει θα υπογραψει με μας..
ή θα τον είχε προσεγγίσει έστω- κάτι που θα του ανέβαζε το κασέ και θα έκανε τον Ολυμπιακό να του τα σκάσει.
Αν δεν βρει θα κάτσει σε μας με το προτεινόμενο συμβόλαιο.
Για να δούμε, θυμάμαι την περασμένη βδομάδα τους 2 μας, να λέμε ότι ο Ομπράντοβιτς δεν μένει Φενέρ, σε πείσμα των δημοσιευμάτων που μιλούσαν για καλό κλίμα και παραμονή του Σέρβου.

Το μονο κακο στην ολη φαση ειναι οτι εχει τον ιδιο μανατζερ με τον μυτογλου,για μενα το καλυτερο ειναι φετος να παμε με γουιτινγκτον ποιθρες η κατι παρομοιο και του χρονου να φερουμε τον μυτο που θα ειναι ελευθερος. Πολυ μεγαλυτερο ταβανι απο βεζε που δεν τον βοηθαει το κορμι του(δεν κανει κατι και αυτος γιαυτο). Πλεον το μπασκετ εχει παει στην αθλητικοτητα ,καλυτερα να εχεις ενα σωμα σαν του μυτο και ας εχει καλυτερο σουτ ο σασα.
Καλα οτι ο ζοτς θα εφευγε απο φενερ ηταν τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια,οτι θα καθοταν ο σερβος με το μισο μπατζετ,με μισο μισθο και να του φυγουν και ολοι οι καλοι παικτες..Και με ρεαλ μπαρτσα εφες τσσκα αρμανι τοσο δυνατες...Την εφες θα την ειχε και στο πρωταθλημα!Αν ηταν να μεινει δεν θα περιμενε 15ιουνιου να κανει το ραντεβου...Τα 4 ραντεβου τα εκανε επειδη ειναι ντιβα και ειναι το καλυτερο του να τραβαει την προσοχη.
Απο την αλλη καλα εκανε,θα παει του χρονου στην τσσκα η στην μπαρτσα (αν δεν τον προλαβει ο σαρας) και θα εχει παλι μπατζετ να φερει οποιον θελει.
0
Συμφωνώ για Μήτογλου, απλώς ήθελα να προσθέσω ότι δεν φταίει μόνο το αδούλευτο κορμί του Βεζένκοφ. Είναι και 2 ακόμα στοιχεία που σε συνδυασμό με την έλλειψη αθλητικότητας, τον κρατάνε πίσω.
Το ένα είναι, ότι έχει κοντά χέρια και το δεύτερο είναι ότι δεν έχει νεύρο, τσαγανό, φλόγα.
Με το ταλέντο που έχει, αν είχε έστω "μπασκετική/αθλητική τρέλα" αν κατέθετε περισσότερο ψυχή, θα μπορούσε να αντιπαρέλθει τα άλλα 2 ζητήματα που έχει.
Το ένα είναι, ότι έχει κοντά χέρια και το δεύτερο είναι ότι δεν έχει νεύρο, τσαγανό, φλόγα.
Με το ταλέντο που έχει, αν είχε έστω "μπασκετική/αθλητική τρέλα" αν κατέθετε περισσότερο ψυχή, θα μπορούσε να αντιπαρέλθει τα άλλα 2 ζητήματα που έχει.
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
H μπακούλη είχε ένα αφιέρωμα στο contra για τον Μαρτιν και τα πρώτα του βήματα (football basketball σχολείο) . Η φωτογραφία με τα 7 αδέρφια όλα τα λεφτά. Eνιδαφέρον άρθρο. Εκει έχει και δύο βιντεάκια, όπο φαίνονται και οι ικανότητες του παίκτη. Στο πρώτο βίντεο πάντως βλέπουμε ότι δεν ακολουθεί στην άμυνα μακρυά από το ζωγραφιστό. Με αντίπαλα center έχω ένα ωραίο βίντεο με ταπες μαρτινς. Πάντως αυτός ο ψηλός που τον παίζει πλάτη (στο πρώτο βίντεο) δεν ξέρω ποιος είναι, αλλα κατάφερνε και γύριζε εύκολα, εύκολα βέβαια έφαγε και τη τάπα του.
Ωραίο βίντεο με 10 ταπες σε εναν αγώνα του χασαν του μαρτιν.
Υπάρχουν αναλύσεις για Μαρτιν σε διάφορα site, υπάρχουν και αντικρουόμενες απόψεις για τον παίκτη, κρατάμε τις αναλύσεις και των δύο πλευρών. Πάντως ο μαρτιν (θα τον γραψω μαρτινς καμια μερα
) δεν είναι χαινς στα πόδια. Είναι προφανες ότι δε θα μαρκάρει μακρυά αλλα και ο χαινς δεν ειναι μαρτινς ψηλα. Θεωρώ ότι ο μαρτινς έχει τρελό timing στις ταπες, και με τον όγκο του παίζει πιο καθαρα (χωρις αγκωνες
) τα αντίπαλα center σε σχέση με τον χαινς, και αν μιλάμε για αργά center, τότε θα τα πάει καλα. Πχ ο μιλουτινοφ με μαρτινς θα κακοπεράσει, λεω γω τώρα. Δεν έχει τα διπλα και τριπλα αλματα του καιλ και μιας και το έφερε η κουβέντα, το σώμα του χασαν όταν ήταν νέος δεν έχει σχέση με το τώρα . Εχει παρει ογκο ο άνθρωπος, που είναι απαραίτητος για center που θελει τις επαφες.
Σαν την πιο χαρακτηριστική εκφραση που περιγράφει τον παίκτη και έχω κρατήσει, είναι διμετρο βαρύ center. Δεν είναι κακό αυτο, σίγουρα πιο καλος απο τον μακλιν αφου τον μαρτιν τον λες μονο πενταρι. Το μεγαλο ατου (υπερατού
)για εμενα, που μου αρεσει και που παντα είχα προβλημα να μαρκαρω, είναι οτι είναι αριστεροχειρας με πολυ καλη επαφη με το καλαθι. Η ελπίδα μου, για να βγει το ρισκο, δεν είναι να βελτιωθει ο μαρτιν αλλά να δω καλυτερο Ελις. Ο μπαρτζω πηρε ρισκο και το ξερει, αλλά πρέπει να το δοκιμάσει. Αν είναι να παρουμε αλλον παικταρα στο 5 ας κρατάγαμε χαπ και ας έφευγε ενας απο τους δυο παραπάνω. Το κακό με τους δημοσιογράφους και τα αρθρα-αναλύσεις που κυκλοφορουν παρουσιαζουν το μαρτιν σαν καλη εναλλακτική λυση, τότε το μπατζετ έπαιζε πιο ψηλα στο μυαλο τους.
Ωραίο βίντεο με 10 ταπες σε εναν αγώνα του χασαν του μαρτιν.
Υπάρχουν αναλύσεις για Μαρτιν σε διάφορα site, υπάρχουν και αντικρουόμενες απόψεις για τον παίκτη, κρατάμε τις αναλύσεις και των δύο πλευρών. Πάντως ο μαρτιν (θα τον γραψω μαρτινς καμια μερα

Σαν την πιο χαρακτηριστική εκφραση που περιγράφει τον παίκτη και έχω κρατήσει, είναι διμετρο βαρύ center. Δεν είναι κακό αυτο, σίγουρα πιο καλος απο τον μακλιν αφου τον μαρτιν τον λες μονο πενταρι. Το μεγαλο ατου (υπερατού

0
Δεν θυμάμαι να έχει γραφεί ποτέ ότι θα πάμε και για άλλον σέντερ.
Σχετικά με την αθλητικότητά του, και στο κολλέγιο έτσι ήταν- με 2-3 κιλά λίγότερα σε μυϊκό όγκο, αλλά το κορμί του είχε τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως και το παιχνίδι του.
Να κι ένα άρθρο του Κουστένη από τότε (Δεκέμβρη 2018)που μερικοί από εμάς τον θέλαμε και τον γράφαμε εδώ για παρτενέρ του σέντερ (που τελικά ήταν PF ) Λεντέι:
https://www.hoopfellas.gr/el/2018/12/04 ... %CE%B7-11/
Και μια φωτό από το κολλέγιο.
* Παρεμπιπτόντως έχει πολύ καλό άλμα, (το λένε οι ίδιοι οι συμπαίκτες του, αλλά το βρίσκει κανείς και σε εικόνα) αλλά δεν παίζει μόνο με αυτό. Παίζει πολύ με την αίσθηση του χώρου και του χρόνου.
Συνοψίζοντας, ο Μάρτιν έχει τα φόντα να γίνει το βασικό 5ρι του Ολυμπιακού από τον χειμώνα και μετά.
Σχετικά με την αθλητικότητά του, και στο κολλέγιο έτσι ήταν- με 2-3 κιλά λίγότερα σε μυϊκό όγκο, αλλά το κορμί του είχε τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως και το παιχνίδι του.
Να κι ένα άρθρο του Κουστένη από τότε (Δεκέμβρη 2018)που μερικοί από εμάς τον θέλαμε και τον γράφαμε εδώ για παρτενέρ του σέντερ (που τελικά ήταν PF ) Λεντέι:
https://www.hoopfellas.gr/el/2018/12/04 ... %CE%B7-11/
Και μια φωτό από το κολλέγιο.
* Παρεμπιπτόντως έχει πολύ καλό άλμα, (το λένε οι ίδιοι οι συμπαίκτες του, αλλά το βρίσκει κανείς και σε εικόνα) αλλά δεν παίζει μόνο με αυτό. Παίζει πολύ με την αίσθηση του χώρου και του χρόνου.
Συνοψίζοντας, ο Μάρτιν έχει τα φόντα να γίνει το βασικό 5ρι του Ολυμπιακού από τον χειμώνα και μετά.
- Συνημμένα
-
- images.jpg (11.5 KiB) Προβλήθηκε 6522 φορές
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O μαρτιν επαιζε πολύ σαν όνομα, εγω τον είχα δει απο εδώ που τον πρότειναν μαζί με 'άλλους αλλά τελικά η χρονιά δε πήγε όπως την περίμενε το αρθρο. Στα βίντεο παλιά ο παίκτης είχε άλλο σώμα, η μαμά του θα μας έλεγε περισσοτερα φαίνεται και συμπαθής φυσιογνωμία. Θα τον δούμε τον παίκτη, δικός μας είναι δε φεύγει, αν είναι αλτικός πάντως εδώ έχει μια αυστηρή κριτική, εμπεριστατωμένη όμως και με οπτικό υλικό και στη σωστή κατεύθυνση. Δεν ξεφεύγει πολύ από την άποψή μου.
0
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν τον εχω δει σε κανονικο αγωνα παρα μονο σε βιντεακια,απο αυτα δεν μου γεμιζει τοσο το ματι επειδη ειναι κοντος πολυ για σεντερ,εχει ομως μεγαλο ανοιγμα χεριων,καλο ταιμινγκ στο αλμα και πολυ δυνατο κορμο..Λιγοι θα ειναι πιο δυνατοι απο αυτον,ο ταρικ μπλακ,ο ταβαρες και ο χαινς μου ερχονται μονο προχειρα.
Εχω αμφιβολιες για τον αν ειναι οντως αλτικος παικτης..Δεν ειδα καμια φαση να πω κοιτα που εφτασε αυτος..
Δεν κανει γερα σκριν παροτι ειναι ντουλαπα αλλα αυτο φτιαχνει ευκολα λογικα..
Ειναι πολυ γρηγορος για σεντερ και δεν ξερω γιατι ελεγε εκεινο το παιδι στο ρεπορτ του οτι δεν θα μπορει να ακολουθησει γκαρντ..
Ο μπαρτζω τον πηρε για να παιζει αλλαγες,γιαυτο και πηραμε και ψηλα γκαρντ,φαινεται να ειναι μανουλα σε αυτο..ενω στην επιθεση αφου εχουμε παικτες σαν τους σλουκα-σπαν-μπαικς? μια χαρα θα τα παει!
Οποτε ναι μεν δεν ενθουσιαζει σαν παικτης αλλα αποτι φαινεται γιαυτο που τον θελει ο μπαρτζωκα θα ναι ταμαμ,μην ξεχναμε οτι τον εκλεισε και πρωτο πρωτο..Κατι εχουν δει ,ας ελπισουμε οτι θα δικαιωθουν.
Εχω αμφιβολιες για τον αν ειναι οντως αλτικος παικτης..Δεν ειδα καμια φαση να πω κοιτα που εφτασε αυτος..
Ειναι πολυ γρηγορος για σεντερ και δεν ξερω γιατι ελεγε εκεινο το παιδι στο ρεπορτ του οτι δεν θα μπορει να ακολουθησει γκαρντ..
Ο μπαρτζω τον πηρε για να παιζει αλλαγες,γιαυτο και πηραμε και ψηλα γκαρντ,φαινεται να ειναι μανουλα σε αυτο..ενω στην επιθεση αφου εχουμε παικτες σαν τους σλουκα-σπαν-μπαικς? μια χαρα θα τα παει!
Οποτε ναι μεν δεν ενθουσιαζει σαν παικτης αλλα αποτι φαινεται γιαυτο που τον θελει ο μπαρτζωκα θα ναι ταμαμ,μην ξεχναμε οτι τον εκλεισε και πρωτο πρωτο..Κατι εχουν δει ,ας ελπισουμε οτι θα δικαιωθουν.
0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σωστά shap7 το θέμα είναι να κάνει για αυτό που τον θέλει ο μπαρτζώ και όχι τι θέλουμε εμεις να κάνει. Το ερώτημα εξακολουθεί να μένει ΄βεβαια αν τον πήραμε για βασικό ή όχι, θα είναι τελείως διαφορετικες οι απαιτήσεις. Προσωπικά δεν ανυπομονώ να τον δω στην άμυνα, συλλογική προσπαθεια είναι αυτή, όσο στην επίθεση. Το μόνο που με χαλάει και δεν διορθώνει εύκολα είναι το 60% στις βολές. Πάντως δημοσιογράφοι της ομάδας λένε ότι θα παίζει τον ίδιο χρόνο (πανω κάτω ) με τον ελις.
0
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
καλησπερα , κοντα χερια εχει και ο περπερογλου αλλα μια χαρα καριερα εχει κανει το παιδι ,πες μου τωρα ειλικρινα πιστευεις οτι ο 25 βεζε3νκοφ θα μπορουσε να βγαλει μια προπονηση του 35 Πριντεζη η του 38χρονου Σπανουλη : Πιο πιθανο μου φαινεται να την εβγαζα εγω (ειμαι αθληταρας ,λεμε) . Ειναι καλος παικτης ο βεζενκοφ αλλα δεν γινεται ολοκληρη ομαδα να τον περιμενει να πει το ναι . Ας μεινει αν θελει ας κανει μια ΓΕΡΗ χρονια και μετα ας κανει τσαλιμακια οτι θελει να ειναι σταρτερ ...basket72 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2020 12:03 pmΣυμφωνώ για Μήτογλου, απλώς ήθελα να προσθέσω ότι δεν φταίει μόνο το αδούλευτο κορμί του Βεζένκοφ. Είναι και 2 ακόμα στοιχεία που σε συνδυασμό με την έλλειψη αθλητικότητας, τον κρατάνε πίσω.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
με Σπανουλη ,σλουκα και ισως και μπαικς κι εμενα να επαιρνε ο μπαρτζω για σεντερ 8-10 ποντους θα τους ειχα ... Να θυμισω οτι οι 2 πρωτοι ειχαν καταφερει να βγαλουν πικ εν ρολ με τον Σεντρικ σιμμονς ,ναι τον σεντρικ σιμμονς που οταν πηγαινε στο σουπερ μαρκετ τρακαρε με τα καροτσακια . οποτε και τα δυο τ'αμερικανοπουλα που εχουμε θα πανε καλα πιστευωshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2020 6:45 pmΔεν τον εχω δει σε κανονικο αγωνα παρα μονο σε βιντεακια,απο αυτα δεν μου γεμιζει τοσο το ματι επειδη ειναι κοντος πολυ για σεντερ,εχει ομως μεγαλο ανοιγμα χεριων,καλο ταιμινγκ στο αλμα και πολυ δυνατο κορμο..Λιγοι θα ειναι πιο δυνατοι απο αυτον,ο ταρικ μπλακ,ο ταβαρες και ο χαινς μου ερχονται μονο προχειρα.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1
το χαμηλο ποσοστο σε βολες ειναι κατι που χαρακτηριζει σχεδον ολους τους σεντερ του ολυμπιακου που λατρεψαμε... τι θελετε δηλαδη κυριε μου να χαλασει η παραδοση τοσων χρονωνRedfly έγραψε: ↑Πέμ Ιουν 25, 2020 7:15 pmΣωστά shap7 το θέμα είναι να κάνει για αυτό που τον θέλει ο μπαρτζώ και όχι τι θέλουμε εμεις να κάνει. Το ερώτημα εξακολουθεί να μένει ΄βεβαια αν τον πήραμε για βασικό ή όχι, θα είναι τελείως διαφορετικες οι απαιτήσεις. Προσωπικά δεν ανυπομονώ να τον δω στην άμυνα, συλλογική προσπαθεια είναι αυτή, όσο στην επίθεση. Το μόνο που με χαλάει και δεν διορθώνει εύκολα είναι το 60% στις βολές. Πάντως δημοσιογράφοι της ομάδας λένε ότι θα παίζει τον ίδιο χρόνο (πανω κάτω ) με τον ελις.

1
1