Κοιταξε, σου λεω απ εξω απ εξω τι "ξερω" πως εγινε. Οχι τι θα μπορουσε να ειχε γινει.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τετ Αύγ 18, 2021 12:33 amΉ απλά έγιναν κάποιες πρώτες επαφές όπου η ομάδα εξέφρασε το ενδιαφέρον της, ο παίκτης τόνισε πως προτεραιότητα έχει το NBA και συμφώνησαν να τα πουν αργότερα σε περίπτωση που ο Ντόρσεϊ δεν είχε βρει συμβόλαιο και η ομάδα δεν είχε κλείσει το ρόστερ της.Hipster έγραψε: ↑Τετ Αύγ 18, 2021 12:20 am
Ρε παιδια, δεν μπορει να υπαρχει οικονομικη συμφωνια απο τον Μαιο και ο παιχτης να ψαχνει αλλου συμβολαιο.
Η κουβεντα ειχε να κανει με το οτι αν δεν βρη συμβολαιο ο παιχτης στο ΝΒΑ θα μιλησει πρωτα με τον Ολυμπιακο.
Το οικονομικο ζητημα κλεινει παντα λιγο πριν υπογραφει το συμβολαιο.
Αν ηταν στο γενικο και αοριστο η πλευρα του παιχτη δεν θα μιλαγε ξαφνικα τελος Αυγουστου με τον Ολυμπιακο. Κατ αρχην θα συνεχιζε να ψαχνει ομαδα στο ΝΒΑ, εχει καιρο ακομα γι αυτο, και αν δεν εβρισκε θα μιλαγε και με αλλες ευρωπαικες ομαδες. Δεν ειναι και κανενας αγνωστος στην Ευρωπη. Ειχε δυο σχετικα επιτυχημενες σεζον στην Μακαμπι, δεν θα περασει πρωτη φορα τον Ατλαντικο οπως πριν δυο χρονια.
Δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες, ουτε στο φιναλε ημουν μπροστα για να φιλησω και σταυρο που λενε.
Και ουτε εχω σχεση με τον Ολυμπιακο , ουτε παπαγαλακι της διοικησης ειμαι που λεει ο Basket72, αλλα ξερω δυο τρεις ανθρωπους του χωρου (οχι δημοσιογραφους) που εμπιστευομαι γι αυτα που μου λενε, γιατι ξερουν και ξερω πως μεταξυ μας δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα.
Γι αυτο σημερα νωρις το απογευμα εκανα μια μικρη "προφητεια " για την περιπτωση Ντορσευ για τις επομενες μερες.
Προφανως η πηγη που μου το μετεφερε ηξερε κατι. Θα δειξει μεχρι που φτανει η γνωση του.
Παντως η επιχειρηματολογια σου δεν απανταει στο γιατι μιλησαν ή τελος παντων ετσι δειχνει οι δυο πλευρες λιγο πριν αρχισει προετοιμασια ο Ολυμπιακος και οχι με αλλες ομαδες. Και επισης γιατι μιλησαν λιγες μερες πριν την τελικη απαντηση και του Τομας.
Μπορει κανενας απο τους δυο να μην καταληξει στον Ολυμπιακο, αλλα αυτο δεν θα σημαινει πως εχουν κινηθει καποιες διαδικασιες.
To cut a long story short αυτο ξερω, αυτο λεω. Μπορει και να λεω πιλαφαρες γιατι πιλαφαρες μου μετεφεραν. Θα δειξει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο