2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 18, 2021 12:53 am

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 12:33 am
Hipster έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 12:20 am

Ρε παιδια, δεν μπορει να υπαρχει οικονομικη συμφωνια απο τον Μαιο και ο παιχτης να ψαχνει αλλου συμβολαιο.
Η κουβεντα ειχε να κανει με το οτι αν δεν βρη συμβολαιο ο παιχτης στο ΝΒΑ θα μιλησει πρωτα με τον Ολυμπιακο.
Το οικονομικο ζητημα κλεινει παντα λιγο πριν υπογραφει το συμβολαιο.
Αν ηταν στο γενικο και αοριστο η πλευρα του παιχτη δεν θα μιλαγε ξαφνικα τελος Αυγουστου με τον Ολυμπιακο. Κατ αρχην θα συνεχιζε να ψαχνει ομαδα στο ΝΒΑ, εχει καιρο ακομα γι αυτο, και αν δεν εβρισκε θα μιλαγε και με αλλες ευρωπαικες ομαδες. Δεν ειναι και κανενας αγνωστος στην Ευρωπη. Ειχε δυο σχετικα επιτυχημενες σεζον στην Μακαμπι, δεν θα περασει πρωτη φορα τον Ατλαντικο οπως πριν δυο χρονια.
Ή απλά έγιναν κάποιες πρώτες επαφές όπου η ομάδα εξέφρασε το ενδιαφέρον της, ο παίκτης τόνισε πως προτεραιότητα έχει το NBA και συμφώνησαν να τα πουν αργότερα σε περίπτωση που ο Ντόρσεϊ δεν είχε βρει συμβόλαιο και η ομάδα δεν είχε κλείσει το ρόστερ της.
Κοιταξε, σου λεω απ εξω απ εξω τι "ξερω" πως εγινε. Οχι τι θα μπορουσε να ειχε γινει.
Δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες, ουτε στο φιναλε ημουν μπροστα για να φιλησω και σταυρο που λενε.
Και ουτε εχω σχεση με τον Ολυμπιακο , ουτε παπαγαλακι της διοικησης ειμαι που λεει ο Basket72, αλλα ξερω δυο τρεις ανθρωπους του χωρου (οχι δημοσιογραφους) που εμπιστευομαι γι αυτα που μου λενε, γιατι ξερουν και ξερω πως μεταξυ μας δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα.
Γι αυτο σημερα νωρις το απογευμα εκανα μια μικρη "προφητεια " για την περιπτωση Ντορσευ για τις επομενες μερες.
Προφανως η πηγη που μου το μετεφερε ηξερε κατι. Θα δειξει μεχρι που φτανει η γνωση του.
Παντως η επιχειρηματολογια σου δεν απανταει στο γιατι μιλησαν ή τελος παντων ετσι δειχνει οι δυο πλευρες λιγο πριν αρχισει προετοιμασια ο Ολυμπιακος και οχι με αλλες ομαδες. Και επισης γιατι μιλησαν λιγες μερες πριν την τελικη απαντηση και του Τομας.
Μπορει κανενας απο τους δυο να μην καταληξει στον Ολυμπιακο, αλλα αυτο δεν θα σημαινει πως εχουν κινηθει καποιες διαδικασιες.
To cut a long story short αυτο ξερω, αυτο λεω. Μπορει και να λεω πιλαφαρες γιατι πιλαφαρες μου μετεφεραν. Θα δειξει.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Αύγ 18, 2021 1:02 am

Σε αυτήν την φάση είμαι αισιόδοξος πως ο Ντορσει θα πει το ναι και δεν θα περιμένει και άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, δείχνει να πηγαίνουμε για κάτι "καλό" ή τέλος πάντων όχι "στοίχημα".

Αν πάρουμε Ντορσει έχουμε άλλη μια θέση ξένου στο μεταξύ. Άρα θα έρθει - λογικά όχι για να παίζει πολύ ώρα- και ένα ξένο 3αρι.

basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 1:04 am

ΠΑραθέτω και τιτίβισμα του ίσως πιο έγκυρου (μετά τον Εμιλιάνο Κάρκια που είναι εκτός ανταγωνισμού) ευρωπαίπου δημοσιογράφου για αυτό το καλοκαίρι τουλάχιστον (έχοντας κατά νου ότι κι ο Τσέμα ντε Λούκας έπιασε τα μανατζεριλίκια στη Βίρτους). Του Ματέο Αντρεάνι. Κι αυτός μιλάει για προφορική συμφωνία Ντόρσεϊ - Ολυμπιακού εδώ και πολύυυυ καιρό.
Απόψε κάνει λόγο για αισιοδοξία από πλευράς Ολυμπιακού και για 2 προτάσεις από ευρωπαϊκά κλαμπ. Το ένα να είναι η Ούνικς; (λέω εγώ, τώρα). :roll:

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Αύγ 18, 2021 1:24 am

Hipster έγραψε:
Κοιταξε, σου λεω απ εξω απ εξω τι "ξερω" πως εγινε. Οχι τι θα μπορουσε να ειχε γινει.
Δεν μπορω να μπω σε περισσοτερες λεπτομερειες, ουτε στο φιναλε ημουν μπροστα για να φιλησω και σταυρο που λενε.
Και ουτε εχω σχεση με τον Ολυμπιακο , ουτε παπαγαλακι της διοικησης ειμαι που λεει ο Basket72, αλλα ξερω δυο τρεις ανθρωπους του χωρου (οχι δημοσιογραφους) που εμπιστευομαι γι αυτα που μου λενε, γιατι ξερουν και ξερω πως μεταξυ μας δεν εχουμε να κερδισουμε τιποτα.
Γι αυτο σημερα νωρις το απογευμα εκανα μια μικρη "προφητεια " για την περιπτωση Ντορσευ για τις επομενες μερες.
Προφανως η πηγη που μου το μετεφερε ηξερε κατι. Θα δειξει μεχρι που φτανει η γνωση του.
Παντως η επιχειρηματολογια σου δεν απανταει στο γιατι μιλησαν ή τελος παντων ετσι δειχνει οι δυο πλευρες λιγο πριν αρχισει προετοιμασια ο Ολυμπιακος και οχι με αλλες ομαδες. Και επισης γιατι μιλησαν λιγες μερες πριν την τελικη απαντηση και του Τομας.
Μπορει κανενας απο τους δυο να μην καταληξει στον Ολυμπιακο, αλλα αυτο δεν θα σημαινει πως εχουν κινηθει καποιες διαδικασιες.
To cut a long story short αυτο ξερω, αυτο λεω. Μπορει και να λεω πιλαφαρες γιατι πιλαφαρες μου μετεφεραν. Θα δειξει.
Η προφορική συμφωνία προϋποθέτει να έχουν μιλήσει για τους βασικούς όρους του συμβολαίου δηλαδή απολαβές και διάρκεια συμβολαίου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, έχει επιβεβαιωθεί από δυο αξιόπιστους ρεπόρτερ. Όταν βγήκε η φήμη για προφορική συμφωνία, δεν είχε επιβεβαιωθεί σχεδόν από πουθενά (πάντα μιλάμε για τα εγχώρια σάιτ). Με που έγραψε την είδηση ο Μπάρκας μετά από λίγη ώρα γράφτηκε και σε άλλα σάιτ κάτι που αποδεικνύει ότι τώρα άρχισαν να υπάρχουν συζητήσεις. Έχεις γράψει: «Ρε παιδια, δεν μπορει να υπαρχει οικονομικη συμφωνια απο τον Μαιο και ο παιχτης να ψαχνει αλλου συμβολαιο». Θα σου δώσω και δυο παραδείγματα: Δεν έχει σημασία που έψαχνε για ομάδα στο NBA. Ο Λάντειλ είχε υπογράψει προσύσφωνο με την Εφές και βρήκε συμβόλαιο με τους Σπερς. Ο Πάνγκος έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ και ακόμη ψάχνει ομάδα στο NBA.

basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 1:42 am

mixalisgate7 έγραψε:

Η προφορική συμφωνία προϋποθέτει να έχουν μιλήσει για τους βασικούς όρους του συμβολαίου δηλαδή απολαβές και διάρκεια συμβολαίου. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, έχει επιβεβαιωθεί από δυο αξιόπιστους ρεπόρτερ. Όταν βγήκε η φήμη για προφορική συμφωνία, δεν είχε επιβεβαιωθεί σχεδόν από πουθενά (πάντα μιλάμε για τα εγχώρια σάιτ). Με που έγραψε την είδηση ο Μπάρκας μετά από λίγη ώρα γράφτηκε και σε άλλα σάιτ κάτι που αποδεικνύει ότι τώρα άρχισαν να υπάρχουν συζητήσεις. Έχεις γράψει: «Ρε παιδια, δεν μπορει να υπαρχει οικονομικη συμφωνια απο τον Μαιο και ο παιχτης να ψαχνει αλλου συμβολαιο». Θα σου δώσω και δυο παραδείγματα: Δεν έχει σημασία που έψαχνε για ομάδα στο NBA. Ο Λάντειλ είχε υπογράψει προσύσφωνο με την Εφές και βρήκε συμβόλαιο με τους Σπερς. Ο Πάνγκος έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ και ακόμη ψάχνει ομάδα στο NBA.

- Αυτός που μπορεί να επιβεβαιώσει το τι έχει γίνει είναι ο ίδιος ο Ντόρσεϊ. Μην χαθούμε μέχρι τότε. :wink: Για τους αξιόπιστους ρεπόρτερ τα είπαμε και πριν.

-O Λαντέιλ (αυτός ο ¨λίγος¨) δεν υπεγραψε με την Έφες. Ζαμέ, νικαγντά και χαμάς. :P

-Ο Πάνγκος είναι κοντά στην Παρτίζαν, πως έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ; :P

=Η προφορική συμφωνία είναι αυτή που έχουμε περιγράψει τόσο καιρό κι επιβεβαιώνεται από τα ίδια τα αποψινά γεγονότα.

-Γιατί "πάντα μιλάμε για εγχώρια σάιτ" ; Γιατί.... "έτσι" θα μου πεις. :P Σωστό κι αυτό.

_ Τον Ντόρσεϊ μάλλον τον θέλει κι η Μπασκόνια. Δεν πιάνει και θέση αμερικάνου, λουκουμάκι είναι.

* Η προφορική συμφωνία είναι μια συμφωνία κυρίων. Σίγουρα θα μιλήσαν και για απολαβές και για διάρκεια αλλά αυτά αλλάζουν αναλόγως τη ζήτηση και την προσφορά. Διαχρονικοί νόμοι του κυριάρχου συστήματος. Ο ορισμός που δίνεις στην προφορική (ή προφορικιά :) ) συμφωνία είναι ψιλο-αυθαιρετούλης. :)

Την προφορική συμφωνία Ντόρσεϊ- Ολυμπιακού και τούμπαλιν την έχει ανεβάσει κι ο Ματέο Αντρεάνι από τις 11 Μάη ενώ κάπου τότε το έχω δει σε ισπανικό σάιτ ή φόρουμ. Το πετάμε στον κάλαθο των αχρήστων το ισπανικό κομμάτι και μένουμε στον εγκυρότατο Αντρεάνι που ήταν αυτός που έβγαλε το ενδιαφέρον του Σαν Αντόνιο και του Σακραμέντο για τον Πάπι. Πριν καν το πάρουν μυρουδιά τα εγχώρια που λες κι εσύ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος basket72 την Τετ Αύγ 18, 2021 1:53 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 1:45 am

mixalisgate7 έγραψε:
Hipster έγραψε:
Australian big Jock Landale turns down Anadolu Efes proposal, gives priority to NBA contract
https://sportando.basketball/en/austral ... -contract/

Και φρεσκαδουρα

Νομιζω σου απαντησα.

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 1:51 am

basket72 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 1:42 am
mixalisgate7 έγραψε:

- Αυτός που μπορεί να επιβεβαιώσει το τι έχει γίνει είναι ο ίδιος ο Ντόρσεϊ. Μην χαθούμε μέχρι τότε. :wink: Για τους αξιόπιστους ρεπόρτερ τα είπαμε και πριν.

-O Λαντέιλ (αυτός ο ¨λίγος¨) δεν υπεγραψε με την Έφες. Ζαμέ, νικαγντά και χαμάς. :P

-Ο Πάνγκος είναι κοντά στην Παρτίζαν, πως έχει συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ; :P

=Η προφορική συμφωνία είναι αυτή που έχουμε περιγράψει τόσο καιρό κι επιβεβαιώνεται από τα ίδια τα αποψινά γεγονότα.

-Γιατί "πάντα μιλάμε για εγχώρια σάιτ" ; Γιατί.... "έτσι" θα μου πεις. :P Σωστό κι αυτό.

_ Τον Ντόρσεϊ μάλλον τον θέλει κι η Μπασκόνια. Δεν πιάνει και θέση αμερικάνου, λουκουμάκι είναι.

* Η προφορική συμφωνία είναι μια συμφωνία κυρίων. Σίγουρα θα μιλήσαν και για απολαβές και για διάρκεια αλλά αυτά αλλάζουν αναλόγως τη ζήτηση και την προσφορά. Διαχρονικοί νόμοι του κυριάρχου συστήματος. Ο ορισμός που δίνεις στην προφορική (ή προφορικιά :) ) συμφωνία είναι ψιλο-αυθαιρετούλης. :)
Τι θα γινει τωρα; Δεν θα μου δινεις λιγο χρονο να απανταω; :hoho:

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 2:29 am

Αν πάει σε άλλη ομάδα Euroleague θα μιλάμε για την μεγαλύτερη Φάπα που μας έχει ρίξει μεταγραφή. Να τον περιμένεις 4 μήνες ότι και καλά μονο λογω Nba Δεν θα έρθει σε εσένα και τελικά να παεί σε αντίπαλο 🤣🤣

Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 2:38 am

prime7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 2:29 am
Αν πάει σε άλλη ομάδα Euroleague θα μιλάμε για την μεγαλύτερη Φάπα που μας έχει ρίξει μεταγραφή. Να τον περιμένεις 4 μήνες ότι και καλά μονο λογω Nba Δεν θα έρθει σε εσένα και τελικά να παεί σε αντίπαλο 🤣🤣
Οχι η μεγαλυτερη φαπα θα ειναι αν παει στον Παναθηναικο :roofl:

Pointgod

senior
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 2:56 am

Εγω ακομα δυσκολευομαι να το πιστεψω. Αν ερθει τελικα ο Ταιλερ, το ροστερ θα εχει ενισχυθει σοβαρα και στοχευμενα σε ολες τις θεσεις.

Ουοκαπ αντι Σπανουλη
Λουντζης αντι Νικολαιδη
Ντορσευ αντι Τζενκινς
Φαλ αντι Ελλις

Θα μενει μονο να αλλαξουμε Χαρισσον+ΒΧ με ενα αξιοπιστο ξενο στο 3 και να ελπιζουμε να ειναι πλεον καλα ο Παπ.

Με Λαιτι αντι Χαρισσον/ΒΧ και Αντετοκουνμπο αντι Χρηστιδη θα ειχαμε κανει το 6/6 και θα μιλαγαμε για ονειρικο καλοκαιρι :banghead:

Και παλι ειμαστε πολυ κοντα στο τελειο αν κλεισει ο Ντορσευ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Αύγ 18, 2021 4:00 am

Ελα ρε ντορσει αγορι μου να σε κανω αβαταρ!! Καλα αν ερθει ο ντορσει ευρωπη σε αλλη ομαδα,ειδικα στον παο δεν θα θελα να ειμαι αγγελοπουλοι και μπαρτζωκας...Πιστευω το ξερουν και αυτοι και θα τον κλεισουν!
Αν ισχυει οτι δεν βρηκε συμβολαιο στο ΝΒΑ μαλλον πρεπει να ρχησουν οι χοροι :D
Πολυ βελτιωμενη η ομαδα με ντορσει μακαρι και ενας 3&D ξενος αν γινεται και παμε για 8δα..

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τετ Αύγ 18, 2021 9:33 am

Hipster έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 1:45 am

Australian big Jock Landale turns down Anadolu Efes proposal, gives priority to NBA contract
https://sportando.basketball/en/austral ... -contract/

Και φρεσκαδουρα

Για Πάνγκος.
Former Zenit St. Petersburg playmaker might receive a guaranteed NBA deal. BasketNews sources indicated that the Memphis Grizzlies could be front-runners for the EuroLeague's star services.

That would be a tremendous loss both for the EuroLeague and CSKA Moscow. The 28-year-old point guard had a verbal commitment with the Russian powerhouse, but Pangos included the NBA-out a scenario in this agreement.
Λάντειλ:
Per BasketNews sources, Jock Landale committed to Anadolu Efes Istanbul. However, just like Kevin Pangos, he's very close to fulfilling his NBA dream. BasketNews sources indicate that Landale has the NBA agreement in place.
ΠΗΓΗ

basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 10:55 am

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 9:33 am

Former Zenit St. Petersburg playmaker might receive a guaranteed NBA deal. BasketNews sources indicated that the Memphis Grizzlies could be front-runners for the EuroLeague's star services.

That would be a tremendous loss both for the EuroLeague and CSKA Moscow. The 28-year-old point guard had a verbal commitment with the Russian powerhouse, but Pangos included the NBA-out a scenario in this agreement.
Λάντειλ:
Per BasketNews sources, Jock Landale committed to Anadolu Efes Istanbul. However, just like Kevin Pangos, he's very close to fulfilling his NBA dream. BasketNews sources indicate that Landale has the NBA agreement in place.
ΠΗΓΗ
Ο Ουρμπόνας είναι ανενημέρωτος σχετικά με τον Λαντέιλ. Ποτέ του δεν υπέγραψε με την ΈΦες.
Τσέκαρε το στο ίντερνετ. Είναι πολλά τα δημοσιεύματα.

Το άρθρο για Πάνγκος που παραθέτεις είναι παλιό (3 Αυγούστου) σε αντίθεση με τη φρεσκαδούρα πο σου παρέθεσε ο Hipster. Ο Πάνκος ήρθε κοντά στην ΠΑρτίζαν αυτές τις μέρες. Δεν έχει σημασία αν υπογράψει ή όχι. Μόνο και μόνο που διαπραγματεύεται σημαίνει (Τα αυτονόητα λέμε) ότι δεν παίζει προσύμφωνο με ισχύ. Ίσως μόνο στα λόγια. Όπως αυτό που είχε ο Χέιζ με τη Μονακό, ο Λάιτι με τον Ολυμπιακό (έπαιζαν και μέηλ στην περίπτωσή του) ο Χένρι με τη Ρεάλ πρώτα και με την ΤΣΚΚΑ δευτερευόντως.
Στην περίπτωση του Ντόρσεϊ έχουμε τον λόγο ενός παίκτη στην ομάδα της δεύτερης του χώρας με την εθνική της οποίας έχει κατέβει κι ελπίζουμε να ξανακατέβει σε διοργανώσεις.

Πάμε παρακάτω.
Βρε μήπως να μην τον πάρουμε τον Ντόρσεϊ τελικά προκειμένου να μην χαλάσει η φάση εδώ; Μετά πως θα γκρινιάζουμε;
ΘΑ μου πεις μπορούμε να βρούμε διάφορα. Π.χ Γιατί τώρα κι όχι νωρίτερα; Γιατί τον Ντόρσεϊ κι όχι τον Χίγκινς και να κάνουμε εκείνον Έλληνα.
:P

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 11:44 am

Βάση ρεπορτάζ έχουμε κάνει πρόταση και στον Τόμας και στον Ταιλερ. Αν απαντήσουν και οι 2 θετικά τι γίνεται??🤣🤣

Άβαταρ μέλους
nikolas12

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης

Τετ Αύγ 18, 2021 11:49 am

prime7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 11:44 am
Βάση ρεπορτάζ έχουμε κάνει πρόταση και στον Τόμας και στον Ταιλερ. Αν απαντήσουν και οι 2 θετικά τι γίνεται??🤣🤣
Παθαίνει εγκεφαλικά ο Σκινδήλιας και στα τηλέφωνα απαντάει ως "Κύριο Γιώργκο ντεν είναι εντώ, εγκώ Φιλιππινέζο υπηρέτη, ποιος είνι;". Λογικά ο Dorsey θα έρθει, Thomas τον έχω ξεγράψει.

Καλησπέρα σε όλους, μετά από καιρό που έλειπα λόγω δουλειάς και ύστερα λόγω ολιγοήμερων διακοπών, ελπίζω να έρθει ο Tyler, από εκεί και πέρα ως γνωστόν δεν έχω κάποια τρομερή απαίτηση, ούτε περιμένω κάτι απίστευτο από την φετινή ομάδα, περισσότερα θα πω όταν θα έχω παραπάνω χρόνο :D

Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Φτιάχνω καμμένα memes και όχι μόνο εδώ: Unstable Memes

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”