Τα λέγαμε από το καλοκαίρι αυτά ότι χρειάζεται ένας ακόμη χεράς. Δυστυχώς οι Έλληνες που έχουμε στα γκαρντ δεν είναι σταθεροί. Ο ελληνικός κορμός καλώς ή κακώς κρίνει την πορεία της ομάδας, ό,τι και να κάνουμε με τους ξένους. Αν δεν ανέβει η απόδοση του Λούντζη, κατακόρυφα όμως, δεν μπορούμε να περιμένουμε και πολλά.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 11:47 amΤους σημάδεψαν προφανώς εννοώ τους Κάναν και Πίτερς για να μην βαρέσουν στο τέλος. Πάλι ανάγκασαν τον Κάναν σε πολύ δύσκολο τρίποντο που σχεδόν έκανε έιρμπολ. Προτίμησαν να δώσουν τις επιλογές για επίθεση στον Γουόκαπ και να χάσουν από αυτόν αν τους βγει παρά από Κάναν. Λογικό. Πάντως συνεχίζουμε να χάνουμε από κάθε ηγέτη σοβαρής ομάδας σε κλειστά ματς! ότι τους κάναμε με Σπαν μας το κάνουν τώρα!
Euroleague Round 11, AS Monaco vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
- kite26
- Reactions: 1035
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 951
- Προειδοποιήσεις:
1
Αρα ερχομαστε στα λογια μου... και ο πητερς μπορει και ο καναν μπορει και ο μακκισσικ μπορει οταν επανελθει και Μιλου μπορει στο τελος οπως και απεδειξε φετος αφου ειναι εγγυηση και στις βολες με λιγα λογια εχουμε παικτες να κλεινουν τα παιχνιδια τροπους και συστηματα να τους αξιοποιησουμε και να δημιουργησουμε καταστασεις που θα μπορεσουν να αποδωσουν οι παικτες πρεπει να βρουμε ,αρα οκ ειμαστε γιατι στην τελικη ξερουμε κι εγω κι εσεις οτι οσο και αν ειναι ζορικα τα πραγματα ο κοουτς θα τη βρει την ακρηTakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 11:47 amΤους σημάδεψαν προφανώς εννοώ τους Κάναν και Πίτερς για να μην βαρέσουν στο τέλος. Πάλι ανάγκασαν τον Κάναν σε πολύ δύσκολο τρίποντο που σχεδόν έκανε έιρμπολ. Προτίμησαν να δώσουν τις επιλογές για επίθεση στον Γουόκαπ και να χάσουν από αυτόν αν τους βγει παρά από Κάναν. Λογικό. Πάντως συνεχίζουμε να χάνουμε από κάθε ηγέτη σοβαρής ομάδας σε κλειστά ματς! ότι τους κάναμε με Σπαν μας το κάνουν τώρα!
1
1

-
- Reactions: 1458
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ θέλω να σταθώ και στο άλλο. Χάνουμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ! Δίνουμε συνεχώς δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
Γιατί δεν σταματάει αυτή η άμυνα με τον ψηλό να βγαίνει να μαρκάρει γκαρντ? Μιλουτίνοφ και Φαλ δεν είναι καν αθλητικοί ψηλοί. Τους παίζουν άνετα στα πόδια και μετά έχουμε και μειονέκτημα στο ριμπάουντ! Δεν ξέρω γιατί τέτοια εμμονή στο συγκεκριμένο θέμα ο Μπαρτζώκας!
Γιατί δεν σταματάει αυτή η άμυνα με τον ψηλό να βγαίνει να μαρκάρει γκαρντ? Μιλουτίνοφ και Φαλ δεν είναι καν αθλητικοί ψηλοί. Τους παίζουν άνετα στα πόδια και μετά έχουμε και μειονέκτημα στο ριμπάουντ! Δεν ξέρω γιατί τέτοια εμμονή στο συγκεκριμένο θέμα ο Μπαρτζώκας!
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
- Reactions: 1661
- Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Δεν επαιξε μονο αλλαγες.......και hedge-out επαιξε,και παγιδες του εκανε......ολα τα δοκιμασε,μονο με ultrex δεν ξερω αν λουστηκε......απλα ο Τζειμς ηταν πολυ συγκεντρωμενος,πολυ καλος δημιουργικα κι εβαλε και καποια απιστευτα....TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:02 pmΕγώ θέλω να σταθώ και στο άλλο. Χάνουμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ! Δίνουμε συνεχώς δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
1
1

- kite26
- Reactions: 1035
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Θα συμφωνήσω εν μέρει. Τα πήγε σε ένα βαθμό καλά ο Φαλ με τον Τζέιμς, αλλά ναι, υπάρχει θέμα στο ριμπάουντ. Ευελπιστώ να βελτιωθεί ο τομέας αυτός με την έλευση του Πετρουσεφ. Κοουτς ετοίμασέ τον το γρηγορότερο δυνατόν!TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:02 pmΕγώ θέλω να σταθώ και στο άλλο. Χάνουμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ! Δίνουμε συνεχώς δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
1
1

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
- Reactions: 65
- Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
κυριε διαχειριστα θα σας κανω μια σοβαρη ερωτηση και θελω μια σοβαρη απαντηση πριν προφανως σβησετε και αυτο το σχολιο.
οταν καποιο μελος γραφει οτι δεν κανει ο χψ παιχτης η προπονητης (εγνωσμενης αξιας με διακρισεις και τιτλους) και οτι ειναι πεταμενα λευτα γιατι δεν σβηνετε το σχολιο
και οταν γραψω εγω οτι δεν κανει το χψ μελος που κρινει παγκοσμιους παιχτες με ενα ματς το σβηνεις?
εχετε πολυ πλακα εδω μεσα..
δλδ η λογοκρισια απο τον καθε τυχαρπαστο επιτρεπετε σε ανθρωπους πετυχημενους με ονοματεπωνυμο.
αλλα η λογοκρισια στο καθε παρατσουκλι εδω μεσα απαγορευτε??????
χαχαχαχαχα αποχωρω και σας αφηνω να μιζεριαζετε... σβησε και αυτο γιατι εισαι και δημοκρατης και θες να ακουγονται ολες οι αποψεις εδω μεσα.. προχωραμε
οταν καποιο μελος γραφει οτι δεν κανει ο χψ παιχτης η προπονητης (εγνωσμενης αξιας με διακρισεις και τιτλους) και οτι ειναι πεταμενα λευτα γιατι δεν σβηνετε το σχολιο
και οταν γραψω εγω οτι δεν κανει το χψ μελος που κρινει παγκοσμιους παιχτες με ενα ματς το σβηνεις?
δλδ η λογοκρισια απο τον καθε τυχαρπαστο επιτρεπετε σε ανθρωπους πετυχημενους με ονοματεπωνυμο.
χαχαχαχαχα αποχωρω και σας αφηνω να μιζεριαζετε... σβησε και αυτο γιατι εισαι και δημοκρατης και θες να ακουγονται ολες οι αποψεις εδω μεσα.. προχωραμε
1
1

- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα ζητάς να αλλάξει ο τρόπος άμυνας μιας ομάδας που πέρυσι δεχόταν τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη και φέτος είναι πάλι μια από τις καλύτερες.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:02 pmΕγώ θέλω να σταθώ και στο άλλο. Χάνουμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ! Δίνουμε συνεχώς δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις πάντα στην άμυνα, αυτήν την στιγμή πάντως ο Ολυμπιακός είναι η 5η καλύτερη ομάδα ανά κατοχή στα επιθετικά ριμπάουντ που επιτρέπει στους αντιπάλους. Πέρυσι ήταν η 4η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι ότι είμαστε κανά σκορποχώρι που οι αντίπαλοι κάνουν θραύση στο καλάθι μας.
Παράλληλα η Μονακό πέρυσι βγήκε πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει, φέτος είναι 4η.
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ελπίζω να καταλαβαίνεις τον παραλογισμό σου, ζητάς σε ένα φόρουμ που είμαστε για να λέμε την άποψη μας για το μπάσκετ να σβήνουμε απόψεις για παίκτες, προπονητές και ομάδες επειδή θεωρείς ότι αυτές οι απόψεις δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή επειδή ο χρήστης δεν έχει τα εχέγγυα να λέει τις απόψεις του επειδή είναι ανώνυμος.WALKUP έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:27 pmκυριε διαχειριστα θα σας κανω μια σοβαρη ερωτηση και θελω μια σοβαρη απαντηση πριν προφανως σβησετε και αυτο το σχολιο.
Συγχρόνως θεωρείς ότι αφού δεν το κάνουμε αυτό πρέπει να επιτρέψουμε σε εσένα να κρίνεις αν ένας χρήστης έχει το δικαίωμα να λέει ή όχι συγκεκριμένα πράγματα αντί να επικεντρωθείς να λες αυτό που εσύ πιστεύεις για το μπάσκετ.
Η απάντηση, λοιπόν, είναι απλή, επειδή είμαστε εδώ για να συζητούμε για το μπάσκετ και όχι για να μαλώνουμε μεταξύ μας επί προσωπικού, υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες και συγκεκριμένα θέματα που διαγράφονται (διαιτησία, προσωπικές διαμάχες κλπ) Αν θεωρείς ότι αυτό είναι μιζέρια δικαίωμα σου να αποχωρήσεις, αν πάλι θέλεις να λες την γνώμη σου για το μπάσκετ εδώ είμαστε και ευχαρίστως να σε έχουμε στην παρέα μας. Δεν είναι θέμα δημοκρατίας, είναι θέμα κανόνων. Αν ο Μπαρτζώκας θεωρεί ότι τον μειώνουμε ευχαρίστως να κάνει έναν λογαριασμό εδώ μέσα να λέει την άποψη του αν έχει χρόνο, ( ή να μας δώσεις μια συνέντευξη αν μας διαβάζεις κόουτς).
Στην πρώτη του θητεία στον Ολυμπιακό μάλιστα κάποια μέλη πίστευαν αν θυμάμαι καλά ότι ένα μέλος εδώ ήταν στην πραγματικότητα ο Μπαρτζώκας.
2
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Η άμυνα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα φίλε μου. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες γενικά αλλά χθες χάσαμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ που στοίχησαν. Ο Τζέημς θα τα πάρει τα σουτ του έτσι κι αλλιώς όποιος και αν τον μαρκάρει. Δεν του βάζεις ιδιαίτερα δύσκολα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:34 pmΆρα ζητάς να αλλάξει ο τρόπος άμυνας μιας ομάδας που πέρυσι δεχόταν τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη και φέτος είναι πάλι μια από τις καλύτερες.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:02 pmΕγώ θέλω να σταθώ και στο άλλο. Χάνουμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ! Δίνουμε συνεχώς δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες!
Κάτι δίνεις κάτι παίρνεις πάντα στην άμυνα, αυτήν την στιγμή πάντως ο Ολυμπιακός είναι η 5η καλύτερη ομάδα ανά κατοχή στα επιθετικά ριμπάουντ που επιτρέπει στους αντιπάλους. Πέρυσι ήταν η 4η καλύτερη ομάδα. Δεν είναι ότι είμαστε κανά σκορποχώρι που οι αντίπαλοι κάνουν θραύση στο καλάθι μας.
Παράλληλα η Μονακό πέρυσι βγήκε πρώτη στα επιθετικά ριμπάουντ που παίρνει, φέτος είναι 4η.
0
- Conan1982
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι αν οι σέντερ μας ήταν μέσα στην ρακέτα η άμυνα μας θα ήταν αποτελεσματικότερη;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:57 pmΗ άμυνα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα φίλε μου. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες γενικά αλλά χθες χάσαμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ που στοίχησαν. Ο Τζέημς θα τα πάρει τα σουτ του έτσι κι αλλιώς όποιος και αν τον μαρκάρει. Δεν του βάζεις ιδιαίτερα δύσκολα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:34 pm
Άρα ζητάς να αλλάξει ο τρόπος άμυνας μιας ομάδας που πέρυσι δεχόταν τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη και φέτος είναι πάλι μια από τις καλύτερες.
0
- eddiedimitris
- Reactions: 612
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανως ειμαι ασχετος απο προπονητική οπως και απο επαγγελματικο μπασκετ οποτε θελω να διατυπώσω μια απορια....
Εκει που βλεπεις τον Γουοκαπ και πραγματικα εχει φτύσει αίμα,που πραγματικα σέρνεται και για Χ,Ψ λογους δεν εμπιστεύεσαι το Λούντζη ποσο λαθος ειναι να βαλεις στη θεση του Γουοκαπ πχ τον Μακισικ η τον Μπραζντεικις η αντε τον Λαρεντζακη?Θα ειναι τοσο μεγαλο ρισκο?
Πιθανως ειναι βλακεια αυτο που λεω αλλα αυτη η απελπισία να βλεπεις τον Γουοκαπ να εχει λιωσει δεν παλευεται
Εκει που βλεπεις τον Γουοκαπ και πραγματικα εχει φτύσει αίμα,που πραγματικα σέρνεται και για Χ,Ψ λογους δεν εμπιστεύεσαι το Λούντζη ποσο λαθος ειναι να βαλεις στη θεση του Γουοκαπ πχ τον Μακισικ η τον Μπραζντεικις η αντε τον Λαρεντζακη?Θα ειναι τοσο μεγαλο ρισκο?
Πιθανως ειναι βλακεια αυτο που λεω αλλα αυτη η απελπισία να βλεπεις τον Γουοκαπ να εχει λιωσει δεν παλευεται
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Αυτό δεν το ξέρει κανείς. Τα σουτ που πήρε ο Τζέημς ήταν όλα δύσκολα αλλά τα έβαλε ο άτιμος. Αυτή η παρατήρηση με τα ριμπάουντ είναι γενική και όχι μόνο για χθες. Με ομάδες που είναι δυνατές στον τομέα θα έχουμε πρόβλημα. Ο Μήτογλου πχ και ο Λεσόρτ με τον ΠΑΟ που είναι ο βασικός μας αντίπαλος θα μας χτυπήσουν σε δεύτερες ευκαιρίες σίγουρα.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:58 pmΤι σε κάνει όμως να πιστεύεις ότι αν οι σέντερ μας ήταν μέσα στην ρακέτα η άμυνα μας θα ήταν αποτελεσματικότερη;TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:57 pm
Η άμυνα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα φίλε μου. Έχεις δίκιο σε αυτό που λες γενικά αλλά χθες χάσαμε πολλά κρίσιμα ριμπάουντ που στοίχησαν. Ο Τζέημς θα τα πάρει τα σουτ του έτσι κι αλλιώς όποιος και αν τον μαρκάρει. Δεν του βάζεις ιδιαίτερα δύσκολα.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Θα τους πιέσουν πολύ και θα τους αναγκάσουν σε λάθος πάσα λογικά. Δεν είναι πόιντ γκαρντ.eddiedimitris έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 1:01 pmΠροφανως ειμαι ασχετος απο προπονητική οπως και απο επαγγελματικο μπασκετ οποτε θελω να διατυπώσω μια απορια....
0
- SteveNashidis
- Reactions: 3011
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το post θα μείνει για να μνημονεύεται σε συζητήσεις ομαλής λειτουργίας ενός οποιουδήποτε φόρουμ.WALKUP έγραψε: ↑Παρ Δεκ 01, 2023 12:27 pmκυριε διαχειριστα θα σας κανω μια σοβαρη ερωτηση και θελω μια σοβαρη απαντηση πριν προφανως σβησετε και αυτο το σχολιο.
Από όσο θυμάμαι δεν επιτρέπονται ούτε προσβλητικές εκφράσεις προς επώνυμους αθλητές, το οποίο διαφέρει από την κριτική σε αθλητικά γεγονότα.
+1 φάουλ και 1 μήνα εκτός διότι υπάρχει επανάληψη σε αυτού του είδους την επιχειρηματολογία/συμπεριφορά, 4* , όντας τελείως εκτός πνεύματος του συγκεκριμένου φόρουμ.
4*
viewtopic.php?f=188&t=2052&p=136672#p136672
viewtopic.php?f=188&t=2052&p=136265#p136265
viewtopic.php?f=188&t=2052&p=134305#p134305
viewtopic.php?f=188&p=132589#p132589
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions