Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
GK_23

allstar
Reactions: 2584
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιαν 24, 2024 2:07 am

AlexD έγραψε:
Τετ Ιαν 24, 2024 1:18 am
GK_23 έγραψε:
Τετ Ιαν 24, 2024 12:36 am

Δεν έχει τη δύναμη, αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την κατάσταση. Και ο DPG το ξέρει, για αυτό και κάνει ότι κάνει. Είναι αδιανόητο για προπονητή τέτοιου επιπέδου να κάθεται να διαβάζει τι γράφουν για αυτόν sites και δημοσιογράφοι χαμηλότατου επιπέδου και να κάθεται να τους απαντάει σε συνεντεύξεις τύπου.
Ρε γαμωτο, εγώ διαφωνώ σε αυτό και πολύ μάλιστα. Δεν νομίζω καν ότι είναι θέμα του αν έχει δύναμη ο Μπαρτζώκας και αν το διαχειρίζεται καλά ή όχι ή αν τα σαιτ είναι ψηλού ή χαμηλού επιπέδου. Δηλαδή αν έγραφε για σένα κάθε εβδομάδα κάτι το Μακελειό και άμα σε αναγνώριζε αναγνώστης του ή κάποιος που επηρεάστηκε στον δρόμο και ήταν επιθετικός, θα είχε σημασία που δεν ήταν... Η Καθημερινή; Είναι παραβίαση του bubble space του και του πεδίου ασφαλείας του, ενώ ταυτόχρονα το αδιανόητο είναι να πρέπει να αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα ασχοληθεί με κάτι τέτοιο και όχι η απόφαση του. Δεν μπορεί να παίζει ο άλλος με την τραυματική εμπειρία ενός πάρκινγκ, απειλώντας τον στην ουσία ότι θα φτιάξει κλίμα για 2ο και να μιλάμε για το αν αντιδράει ο Μπαρτζώκας ή όχι. Οφείλει να αντιδράσει.

Το λάθος του για μένα είναι που μέσα του, ενοχικά ίσως, υπάρχει μια φωνή που λέει αυτό που λες και εσύ και αισθάνεται μειονεκτικά να εκφράσει αυτό που αισθάνεται. Όταν σε ρωτάνε σε συνέντευξη για αυτό και λες "δουλειά είναι και αυτό, την δουλειά τους κάνουν και δεν κρατάω κακία", ενώ στην πραγματικότητα είναι bullying και σε επηρεάζει, είναι καλύτερα να το πεις με το όνομα του και να ζητήσεις ευθέως να σταματήσει. Να αντιδράσει πρέπει, αλλά συντεταγμένα αντί για εν θερμώ μετά τον αγώνα σε ένα πικάρισμα.
Σέβομαι την άποψή σου αλλά προσωπικά απορώ που βρίσκει το χρόνο να διαβάζει τι γράφει για αυτόν το sdna και το οποιοδήποτε sdna. Τα όσα αναφέρεις στη δεύτερη παράγραφο θα ήταν μια υγιής και σωστή αντίδραση αλλά δυστυχώς δεν ζούμε σε χώρα όπου τα αθλητικά γεγονότα διεξάγονται σε πλαίσιο ευνομίας και πολιτισμού. Όσο λοιπόν ο ίδιος δέχεται να ασχολείται και να παίζει το παιχνίδι του κάθε Κουβόπουλου, κακό στον εαυτό του και στην ομάδα του θα κάνει. Είναι προφανές πως τον επηρεάζει αρνητικά το όλο σκηνικό.

0
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2048
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Ιαν 24, 2024 11:11 am

Εντυπωσιακό ότι είναι αντικείμενο συζήτησης ο βιασμός της προσωπικότητας του Μπαρτζώκα όλη τη χρονιά και όχι κάτι που θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο αδιαμφισβήτητο γεγονός

Όταν ξέσκιζαν την ομάδα του Μπλατ, είχε κάνει κάτι ο Μπλατ στον Παναθηναϊκό και γινόταν αυτός ο πόλεμος ; Δεν είναι φετινή τακτική αυτή . Κρατάει χρόνια και δυστυχώς για εμάς πάντα λειτουργεί.

Η μόνη διαφορά είναι ότι ο κοουτς παρόλη την κριτική, δεν κινδυνεύει "εσωτερικά" , είναι αγαπητός

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1083
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Τετ Ιαν 24, 2024 11:46 am

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο προσεκτικός γίνεται στην επιλογή της φρασεολογίας μου γιατί αυτό που πρόκειται να γράψω έχει προεκτάσεις πέραν του αγωνιστικού.

Μερικοί χψ Κουβόπουλοι είναι ικανοί να εκτίθενται σε ΜΜΕ, να συντάσσουν επώνυμα την άποψή τους δίχως ενοχές και να έχουν το ρόλο της μαριονέτας και του φερεφώνου για ένα χαρτζιλίκι παριστάνοντας τους δημοσιογράφους. Σε έναν τομέα που δεν είναι και ο πλέον επικερδής και αφορά, κακά τα ψέματα, ένα συγκεκριμένο ποσοστό της ελληνικής κοινωνίας…

Σκεφτείτε λοιπόν τι γίνεται σε άλλους τομείς, φεύγοντας από το αθλητικό κομμάτι, που η διαμόρφωση απόψεων καθορίζει κυβερνήσεις από τις οποίες κρίνεται το μέλλον των λαών…

Με θλίβει λοιπόν ιδιαίτερα άτομα τα οποία είναι ικανά να αναπτύξουν, με σχετική ευκολία, δυο-τρεις γραμμές άρτια δομημένου λόγου να εφαρμόζουν τακτικές whataboutism. Γιατί σε περιπτώσεις τέτοιας «δημοσιογραφίας» και ειδικά σε μια χώρα που έχει περάσει όσα έχει περάσει, η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα θα έπρεπε να ήταν μηδενική και να μην υπήρχε καν η σκέψη «…μα ο Μπι έκανε τότε αυτό».

Ίσως λοιπόν θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε με μεγαλύτερο σκεπτικισμό τέτοιους δημοσιογράφους πριν τρέξουμε να υποστηρίξουμε την γραμμή που πρεσβεύει η ομάδα ή το κόμμα μας.

0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
XamenaF4_the_return

junior
Reactions: 117
Αγαπημένος παίκτης: Sokratis Kokkalis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Μαρ 05, 2024 6:52 pm

Δικαιωνομαι για οτι εχω γραψει κατα καιρους σε αυτο το φορουμ.
Ενα απο αυτα ειναι και ο Μπαρτζωκας που απο το τελος της σεζον του 21 λεω οτι ειναι ο καλυτερος που θα μπορουσαμε να εχουμε.
Αν καποια στιγμη στο μακρινο μελλον Υπαρξει καλυτερη επιλογη τοτε ας τεθει θεμα προποντητη μεχρις ομως να γινει αυτο θα προχωραμε με αυτον με τα καλα, κακα και στραβα που εχει.

Δεν θα κανω αναλυση τους ΕΚΑΤΟ λογους που υπαρχουν γιατι βαριεμαι, Αλλα οι τρεις πρωτοι που μου ερχονται στο μυαλο ειναι
α. Οι παιχτες του μας φαινονται καλυτεροι απο αυτο που ειναι λογω της Ομαδικης δουλειας και του Μπασκετ που παιζει.
Εννοω οτι αν τους παρεις μεμονομενα και τους βαλεις σε αλλη ομαδα, αρκετοι απο αυτους δεν θα παιξουν τοσο καλα.
β. Πολλα - Πολλα Plays
γ. Εχει φτιαξει Δυνατο Ιστορικο απεναντι στον Παναθηναικο

ΤΩΡΑ Αυτα που πρεπει να γινουν ειναι
1. Η Διοικηση να αναλαβει να διαχειριζεται και να τον προστατευει απο τις στοχευμενες επιθεσεις που δεχεται.
Αυτην την στιγμη για τον Παναθηναικο αποτελει το μεγαλυτερο προβλημα. Γιαυτο και γινεται στοχος συνεχεια.

2. Χρειαζεται καποιον στο πλαι του σε ρολο τυπου Σταυροπουλου. ωστε να υπαρχει και μια Δευτερη ισχυρη αποψη οταν τον πιανουν εμμονες ή οταν τρωει κολληματα.
α. πχ. δεν κανει καλο rotation, θα μπορουσε να ξεκουραζει τους παιχτες του καλυτερα

β. δεν διορθωνει τις επιλογες του και προχωραει με αυτες μεχρι το τελος της σεζον.
με εξαιρεση φετος που εγιναν αρκετα λαθη και προχωρησε σε αυτες τις τρεις προσθηκες που αλλαξαν την ομαδα προς το καλυτερο

Αν φετος συνεχισει οπως διαφαινεται οτι θα συνεχισει:
απο την μια μερια στον Ολυμπιακο θα υπαρξει ηρεμια
και απο την αλλη μερια ο αντιπαλος θα κανει Rebuild απο την αρχη την νεα σεζον.
Εφοσον συμβουν θα ειναι τελειος συνδυασμος.

0
Mickey Mantle? You think Mickey Mantle cares if you live or die?
You think Mickey Mantle cares if
your father lives or dies? Mantle
makes a hundred thousand dollars
a year.

A bronx tale
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Απρ 16, 2024 10:49 am

Δυστυχώς χθες μετά από αρκετά ήρεμα , όσο ήρεμα μπορεί να είναι τα ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού , επιστρέψαμε σε παλιές πρόσφατες εποχές . Πραγματικά δεν αναφέρομαι σε καμία διαιτησία εντός των 4 γραμμών , μάλιστα έχω σχόλιο χθες για το οποίο αναφέρω επί λέξη ότι η διαιτησία ήταν μια χαρά.

Αλλά ο άνθρωπος αυτός στον πάγκο του Ολυμπιακό,άνθρωπος εκατομμυριουχος και ένας από τους κορυφαίους coach στην Ευρώπη οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι διέλυσε το ντέρμπι εξωαγωνιστικά στην κυριολεξία μόνος του .

Δεν θα πω ότι καταφερε και τσακώθηκε με ολο το γήπεδο θα πω μόνο ότι οφείλει η πολιτεία να προστατέψει το άθλημα.

Υγ Βγήκε ο Ντιπιτζι και άρχισε τα δικά του στο Instagram , το κλίμα έχει πάλι γίνει μπουρλότο έτοιμο να εκραγεί, μαντεψτε ποιος τα ξεκίνησε όλα αυτή τη φορά

2
2 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος HackerBaby την Τρί Απρ 16, 2024 10:54 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
SleeperMonk

senior
Reactions: 478

Τρί Απρ 16, 2024 10:53 am

Κουλούρι αποκλειστικό

6
6 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1752
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Απρ 16, 2024 10:56 am

Εγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:

Έχεις από την μία έναν τύπο που δεν έχει κλείσει χρόνο στην χώρα ακόμα και έχει κάνει εν ολίγοις τα εξής:

- ξεφωνίζει σε κάθε μάτς και διαφορετικό παίκτη. Πράγμα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παλιομοδίτικο, και ασεβές. Σκεφτείτε να έρχεται το αφεντικό σας κάθε δεύτερη μέρα και με την εξουσία που έχει να σας κράζει μπροστά σε όλον τον κόσμο. Επιχειρήματα του στυλ είναι επαγγελματίας παίρνει εκατομμύρια να κάτσει να φάει το κράξιμο είναι της πλάκας

- από τις πρώτες μέρες κάνει δηλώσεις του στυλ μέχρι εδώ ήταν, τώρα είμαι εγώ εδώ, κλείστε εισιτήρια για Βερολίνο και άλλα τέτοια όμορφα

- πάει καροτσάκι πολλές φορές τους διαιτητές ενώ είναι πρώτος σε τεχνικές ποινές στην Euroleague

Από την άλλη έχεις τον Μπαρτζώκα που προφανώς είναι έντονη προσωπικότητα και έχει και αυτός ακραίες αντιδράσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτόν τον πόλεμο που του γίνεται. Σκεφτείτε όλα αυτά του Αταμάν να τα έκανε ο Μπαρτζώκας. Σα να υπάρχει μια διαφορετική μεροληπτική αντιμετώπιση των δύο, δεν νομίζετε?
Προφανώς αν ο Μπαρτζώκας ήταν προπονητής του Παο έχοντας σερί 16-0 κατά του Ολυμπιακού θα τον έβρισκαν χαριτομένο και ωραίο τύπο, μη κοροιδευόμαστε. Τον βρίζουν με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι στους απέναντι και όχι σε μας.
Την κριτική ικανότητα του μέσου έλληνα δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση έτσι κ αλλιώς αλλά σε θέματα που άπτονται της θρησκείας και της ομαδάρας πιάνουν πάτο.

5
5 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2557
Αγαπημένη θέση: PF

lefpan έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 12:49 am
CptHarlock έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 12:06 am
Πάντως θα είναι δύσκολη εξίσωση για τον Ολυμπιακό η απόφαση για την 7άδα/6άδα των ξένων που θα παίξει στους τελικούς του πρωταθλήματος. Για τον Παναθηναϊκό όχι και τόσο, είναι μετρημένα τα κουκιά. Σε συνδυασμό με το πλεονέκτημα έδρας, μάλλον ο ΠΑΟ θα έχει το πλεονέκτημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Με τα τωρινά δεδομένα εννοείται και χωρίς να λάβουμε υπόψη πιθανούς τραυματισμούς κτλ.
Δεν μου φαίνεται και τόσο δύσκολη η εξίσωση. Με δεδομένο ότι δεν υπολογίζουμε για φέτος τον Μπραζντέικις και ότι ο Λαρεντζάκης μπορεί να προσφέρει πάνω κάτω όσα και ο Μακίσικ, η 7αδα των ξένων για τους τελικούς πρωταθλήματος βγαίνει μόνη της:
Γκος, Κάνααν, Πίτερς, Πετρούσεφ, σταθερή τετράδα.
Μιλουτίνοφ, Φαλ, Ράιτ, θα παίζουν δύο από αυτούς αναλόγως της φόρμας τους και των συνθηκών του εκάστοτε παιχνιδιού.
Πριν μια βδομάδα θεωρούσα δεδομένο ότι θα κοπεί ο Canaan, αφού στην περιφέρεια υπάρχουν ήδη 5 παίκτες (Walkup, Goss, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, McKissic) που μπορούν να παίξουν στο 1-2, συν ο Λούντζης. Μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια νομίζω πάντως κέρδισε αρκετούς πόντους ο Ησαίας και αντίστοιχα έχασε λίγους ο McKissic. Έτσι κι αλλιώς όντως το 3 μπορεί να καλυφθεί με 25-30 λεπτά Παπανικολάου και 10-15 λεπτά από Λαρεντζάκη, αφού και ο ΠΑΟ συχνά παίζει με 3 κοντούς στην περιφέρεια.
Λογικά ο κόουτς θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι ο Milutinov πριν πάρει αποφάσεις. Στην θέση 5 εξάλλου έχουμε 3 παίκτες, και τον Petrusev που δυνητικά μπορεί να την καλύψει αν χρειαστεί για λίγο.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Απρ 16, 2024 10:58 am

Εμφύλιος είναι ο χειρότερος πόλεμος πάντα. Ειδικά σε χώρες όχι και τόσο αναπτυγμένες αθλητικά όπως η Ελλάδα.
Ο Μπαρτζώκας πιστεύω έχει στο μυαλό του ως πρώτο στόχο το Πρωτάθλημα επειδή παίζει με τον ΠΑΟ και ίσως να το θεωρεί πάνω από το να πάρει Ευρωλίγκα. Έχει προσωπικό με τον ΠΑΟ. Νομίζω κάνει μπαμ ότι δεν μπορεί να κρατηθεί και κερδίζει το πάθος του για την νίκη έναντι του αιωνίου. Το παίρνει προσωπικά.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Απρ 16, 2024 11:05 am

HackerBaby έγραψε:
Τρί Απρ 16, 2024 10:49 am
Δυστυχώς χθες μετά από αρκετά ήρεμα , όσο ήρεμα μπορεί να είναι τα ντέρμπι Ολυμπιακού Παναθηναϊκού , επιστρέψαμε σε παλιές πρόσφατες εποχές . Πραγματικά δεν αναφέρομαι σε καμία διαιτησία εντός των 4 γραμμών , μάλιστα έχω σχόλιο χθες για το οποίο αναφέρω επί λέξη ότι η διαιτησία ήταν μια χαρά.

Αλλά ο άνθρωπος αυτός στον πάγκο του Ολυμπιακό,άνθρωπος εκατομμυριουχος και ένας από τους κορυφαίους coach στην Ευρώπη οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι διέλυσε το ντέρμπι εξωαγωνιστικά στην κυριολεξία μόνος του .

Δεν θα πω ότι καταφερε και τσακώθηκε με ολο το γήπεδο θα πω μόνο ότι οφείλει η πολιτεία να προστατέψει το άθλημα.

Υγ Βγήκε ο Ντιπιτζι και άρχισε τα δικά του στο Instagram , το κλίμα έχει πάλι γίνει μπουρλότο έτοιμο να εκραγεί, μαντεψτε ποιος τα ξεκίνησε όλα αυτή τη φορά
Ενώ ο Αταμάν που πήγε καροτσάκι τους διαιτητές και έπρεπε κατευθίαν να πάει στα αποδυτήρια με αποβολή, φαντάζομαι μια χαρά όλα έτσι??

Αν ψάχνεις άνθρωπο που έχει διαλύσει το μπάσκετ εδώ και πόσα χρόνια μην ψάχνεις άλλο, είναι ο πρόεδρος του Παναθηναικού. Και συμφωνώ ότι οφείλει η πολιτεία να προστατέψει το άθλημα, για αρχή έξοδος και απαγόρευση ασχολίας με το μπάσκετ στον Γιανακόπουλο, αν ξεκινήσουμε από εκει όλα θα φτιάξουν!!

0
SleeperMonk

senior

Τρί Απρ 16, 2024 11:08 am

golitog7 έγραψε:
Εγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:

Έχεις από την μία έναν τύπο που δεν έχει κλείσει χρόνο στην χώρα ακόμα και έχει κάνει εν ολίγοις τα εξής:

- ξεφωνίζει σε κάθε μάτς και διαφορετικό παίκτη. Πράγμα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παλιομοδίτικο, και ασεβές. Σκεφτείτε να έρχεται το αφεντικό σας κάθε δεύτερη μέρα και με την εξουσία που έχει να σας κράζει μπροστά σε όλον τον κόσμο. Επιχειρήματα του στυλ είναι επαγγελματίας παίρνει εκατομμύρια να κάτσει να φάει το κράξιμο είναι της πλάκας

- από τις πρώτες μέρες κάνει δηλώσεις του στυλ μέχρι εδώ ήταν, τώρα είμαι εγώ εδώ, κλείστε εισιτήρια για Βερολίνο και άλλα τέτοια όμορφα

- πάει καροτσάκι πολλές φορές τους διαιτητές ενώ είναι πρώτος σε τεχνικές ποινές στην Euroleague

Από την άλλη έχεις τον Μπαρτζώκα που προφανώς είναι έντονη προσωπικότητα και έχει και αυτός ακραίες αντιδράσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτόν τον πόλεμο που του γίνεται. Σκεφτείτε όλα αυτά του Αταμάν να τα έκανε ο Μπαρτζώκας. Σα να υπάρχει μια διαφορετική μεροληπτική αντιμετώπιση των δύο, δεν νομίζετε?
Προφανώς αν ο Μπαρτζώκας ήταν προπονητής του Παο έχοντας σερί 16-0 κατά του Ολυμπιακού θα τον έβρισκαν χαριτομένο και ωραίο τύπο, μη κοροιδευόμαστε. Τον βρίζουν με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι στους απέναντι και όχι σε μας.
Την κριτική ικανότητα του μέσου έλληνα δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση έτσι κ αλλιώς αλλά σε θέματα που άπτονται της θρησκείας και της ομαδάρας πιάνουν πάτο.
Να προσθέσω επίσης, οτι τον έχει στοχεύσει και ενας ολοκληρός "δημοσογραφικός" και "αθλητικός" οργανισμός που σχετίζεται άμεσα με τον DPG.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
HackerBaby

euroleague
Reactions: 891
Αγαπημένος παίκτης: Doncic
Προειδοποιήσεις: 5

Τρί Απρ 16, 2024 11:09 am

golitog7 έγραψε:

Συγκρίνεις αθλητικό τουπε και αθλητική κακή συμπεριφορά ,το οποίο δικαιολογει max αποβολή από το γήπεδο όπως και έπρεπε να γίνει χθες με ύβρις και συνέχεις προσβολές προς παίκτες φιλάθλους δημοσιογράφους δηλαδή ποινικά ζητήματα , με λίγα λόγια συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 970
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Απρ 16, 2024 11:11 am

golitog7 έγραψε:

Οταν ο μέσος φίλαθλος/οπαδός του Παναθηναικού ενημερώνετε από το Sdna, τι περιμένεις??
Ο Μπαρτζώκας τους έχει κάνει μεγάλη ζημιά και δεν το αντέχουν γιατί δεν είχαν συνηθίσει έτσι, οπότε ψάχνουν κάθε πιθανό ή απίθανο τρόπο να τον μειώσουν, ενώ ο μάγκας και καραμπουζουκλής Αταμάν με τον προεδράρα που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει Γιανακόπουλο, είναι αγγελούδια. Και όπως το είπες σε θέματα ομάδας και θρησκείας η κρητική ικανότητα του μέσου Ελληνα είναι στον πάτο.

0
SleeperMonk

senior

Τρί Απρ 16, 2024 11:17 am

Χτύπησε πάλι ο DPGs στο insta με απειλες για παρκινγκ, βέβαια είναι προφανές οτι ο coach B, πρέπει να οδηγηθεί στα ποινικά δικαστήρια γιατί φέρεται να έβρισε κανα δυό και να κατέστρεψε το μπάσκετ και ακόμα περισσότερο το αγαθό οπαδικό κίνημα (είτε πράσινο είτε ερυθρόλευκο).

Η επαφή μας με την πραγματικότητα είναι αρκετά ανάλαφρη

5
1 Εικόνα 1 Εικόνα 3 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1458
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Απρ 16, 2024 11:20 am

Κάνει πολλά και ο Μπαρτζώκας παιδιά. Δεν είναι αθώος. Αμφότεροι ΠΑΟ-Ολυμπιακός δεν παραδέχονται την ήττα και τους φταίνε όλα εκτός από τον εαυτό τους! Εγώ γενικά έτσι τον θέλω τον κόουτς! Να είναι εκφραστικός και να παρασύρεται! Έχει πιο πολύ νόημα!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”