2021-2022-Ολυμπιακός - Mεταγραφές

Συντονιστής: Captains

basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Αύγ 18, 2021 11:56 am

prime7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 11:44 am
Βάση ρεπορτάζ έχουμε κάνει πρόταση και στον Τόμας και στον Ταιλερ. Αν απαντήσουν και οι 2 θετικά τι γίνεται??🤣🤣
ΚΑταπίνουμε υδροκυάνιο και αυτοκτονούμε.

basket72
Reactions:

Τετ Αύγ 18, 2021 12:04 pm

nikolas12 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 11:49 am

Καλησπέρα σε όλους, μετά από καιρό που έλειπα λόγω δουλειάς και ύστερα λόγω ολιγοήμερων διακοπών, ελπίζω να έρθει ο Tyler, από εκεί και πέρα ως γνωστόν δεν έχω κάποια τρομερή απαίτηση, ούτε περιμένω κάτι απίστευτο από την φετινή ομάδα, περισσότερα θα πω όταν θα έχω παραπάνω χρόνο :D
Γεια σου και σένα και να απολαμβάνεις τις ολιγοήμερες διακοπές σου. Καλές είναι κι αυτές. Εγώ κι ολιγοώρες που έχω αυτές τις μέρες, πετάω σκούφια.

Σχετικά με τις απαιτήσεις, είναι όπως το δει. Υπάρχουν κάποιοι που θέλουν να ράψουν αστέρια (γελάω με τις εφκράσεις αυτές) άλλοι που θέλουν μια ομάδα να πηγαίνει καλύτερα χρονιά με τη χρονιά, να φτιάχνει καλό κι αξιόμαχο σύνολο και να μπαίνει στους 8 και να παλεύει τα παιχνίδια των 8. Ένα πράγμα σα τη φετινή Μπάγερν. Και να μην έχει φαινόμενα όπως πέρυσι που από ένα σημείο και μετά είμασταν ο καθένας για πάρτη του. Εμένα αυτό με ξενέρωσε.

Στο επίπεδο του ρόστερ φέτος κάτι γίνεται. Τα πρώτα θεμέλια μπήκαν πέρσι με την έλευση του ΣΛούκα.
Τώρα μένει το ρόστερ αυτό (λογικά θα έχουμε + 2 παίκτες στο 2 και το 2μιση ή 3, εκτός κι αν πάμε με Τάιλερ, Κάρτερ και ξένο 3ρι και φτάσουμε τους 3 επιπλέον παίκτες) να γίνει ομάδα.
Με υγεία και τσαγανό. Θέλει δουλειά, άσχετα αν έχουμε το πλεονέκτημα του κορμού και ενός κόουτς που ξέρει τν ομάδα και τον οργανισμό/φίλαθλο κόσμο κι οπαδούς.
Πρέπει κι ο κόουτς να κοιτάξει λίγο τα λάθη του σε επίπεδο διαχείρισης δύσκολων καταστάσεων.

Καλές διακοπές και πάλι Νικόλα.

Pointgod

senior
Reactions: 129

Τετ Αύγ 18, 2021 1:40 pm

Γκαρινο(ιδιος μανατζερ με Ντορσευ) απο Ζαλγκιρις στην Ναντερ, που σημαινει οτι ο Κορντινιε θα παει καπου αλλου.

Καλη περιπτωση για το 3 σαν συμπληρωματικος. Ενισχυει και τον Γαλλικο κορμο :D

Πιο πολυ 2-3 ειναι βεβαια (1.96).

Αν ερθει ο Ντορσευ, μαλλον θα παμε σε πιο εμπειρο/φτηνο/ψηλο παικτη πισω απο τον Παπανικολαου.

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba
Reactions: 1184
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένη ομάδα: Panionios

Τετ Αύγ 18, 2021 1:48 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 9:33 am
Hipster έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 1:45 am

Australian big Jock Landale turns down Anadolu Efes proposal, gives priority to NBA contract
https://sportando.basketball/en/austral ... -contract/

Και φρεσκαδουρα

Για Πάνγκος.
Former Zenit St. Petersburg playmaker might receive a guaranteed NBA deal. BasketNews sources indicated that the Memphis Grizzlies could be front-runners for the EuroLeague's star services.

That would be a tremendous loss both for the EuroLeague and CSKA Moscow. The 28-year-old point guard had a verbal commitment with the Russian powerhouse, but Pangos included the NBA-out a scenario in this agreement.
Λάντειλ:
Per BasketNews sources, Jock Landale committed to Anadolu Efes Istanbul. However, just like Kevin Pangos, he's very close to fulfilling his NBA dream. BasketNews sources indicate that Landale has the NBA agreement in place.
ΠΗΓΗ
Δεν εχει νοημα αυτο που κανεις. Στο φιναλε μπορεις να πιστευεις οτι και οποιον θες, δεν μου πεφτει λογος.
Τις πηγες που εβαλα δεν τις εβαλα σαν τις 10 εντολες του Μητσοτακη , σορυ του Μωυση, αλλα για να σου δειξω πως μπορεις να βρης 2 πηγες να λενε διαφορετικα πραγματα για το ιδιο γεγονος. Τιποτα δεν ειναι θεσφατο, ουτε οτι ο Ντορσευ εχει προσυμφωνησει με Ολυμπιακο με καποιο τροπο, ουτε το αντιθετο, Ουτε πως εχει υπογραψει ο Πανκος στην ΤΣΣΚ ουτε το αντιθετο, ουτε ουτε ουτε.....
Τωρα αν εσυ επιλεγεις τις πηγες που εξυπηρετουν το δικο σου αφηγημα και μονο, παω πασο, αλλα δεν σημαινει πως επειδη το λες ειναι και απολυτη αληθεια.
Αν ξαναδιαβασεις τι εγραψα πιο πανω θα δεις πως ειπα ,αμα μου ειπανε παπατζες, παπατζες μεταφερω. Δεν ειπα πως κατεχω την απολυτη αληθεια γιατι απλα, ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
Και στο φιναλε ομαδα σου ειναι , οχι δικια μου. Θες να την κραζεις για αναξιοπιστια , κραξ την . Δεν μου πεφτει λογος.

https://basketnews.com/news-155304-tyle ... reece.html

Ενημερωσε ομως τα παιδια του Basket News ( per ΒasketΝews sources που λενε) πως ο Χαραλαμποπουλος , Χαρισον και ο Κονιαρης δεν ειναι πλεον στο ροστερ του Ολυμπιακου οπως λενε εδω γιατι καποιος κακοπιστος θα πει πως δεν ειναι και τοσο ενημερωμενοι.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hipster την Τετ Αύγ 18, 2021 1:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Pointgod

senior
Reactions: 129

Τετ Αύγ 18, 2021 1:51 pm

εδω εχει μεσα τον Χαρισσον, μου παγωσε το χαμογελο :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6635
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Αύγ 18, 2021 2:00 pm

Λεγαν οτι πιεζουμε να παρουμε απαντηση σημερα ..οπως και να χει μεχρι τις 20 πιστευω θα χει κλεισει ο παικτης που ναι να ρθει,το σαββατο ξεκιναει η προετοιμασια.Ο ντορσει μας λυνει τα χερια και ειναι και παικταρα,ειναι και ελληνας μπας και του δωσουν τα λεφτα που ζηταει..για να δουμε.

* δειτε σποτακι για διαρκειας εχει πλακα

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Αύγ 18, 2021 2:06 pm

Pointgod έγραψε:
Γκαρινο(ιδιος μανατζερ με Ντορσευ) απο Ζαλγκιρις στην Ναντερ, που σημαινει οτι ο Κορντινιε θα παει καπου αλλου.

Αν ερθει ο Ντορσευ, μαλλον θα παμε σε πιο εμπειρο/φτηνο/ψηλο παικτη πισω απο τον Παπανικολαου.
Αν ερχόταν ο Cordinier θα ήταν σούπερ. Όχι απλά για συμπληρωματικός, αλλά και για κάτι παραπάνω. Βέβαια δεν νομίζω ότι είναι πολύ φτηνός, ίσως κιόλας ψαχτεί για ΝΒΑ ή καλή ευρωπαϊκή ομάδα στην οποία θα παίζει βασικός.

Συμφωνώ ωστόσο ότι αν έρθει ο Dorsey ή ο Thomas, χρειαζόμαστε ακόμα έναν παίκτη που να παίζει στο 3. Ίσως κιόλας θα έπρεπε να είναι προτεραιότητα έναντι του Carter, αν μπορούσαμε να πάρουμε είτε Carter είτε 3αρι.

* Τώρα το γεγονός ότι για τον Dorsey ξαναβγήκε κάτι μετά από εβδομάδες ησυχίας, είναι ίσως και μανατζερικό κόλπο για να πιέσει. Όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλες ομάδες. Αν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχει πρόταση και από άλλες 2 Ευρωλιγκάτες, οι μόνες που μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να ψάχνουν (ημι)βασικό δυάρι είναι η Uniks και η Alba. Εκτός κι αν έχει πρόταση κι από Efes (ειδικά αν φύγει ο Larkin) ή Barcelona (βέβαια εκεί έχουν ήδη Higgins και Kuric στο 2).

0
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Αύγ 18, 2021 2:18 pm

kojito έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 2:06 pm
Pointgod έγραψε:

* Τώρα το γεγονός ότι για τον Dorsey ξαναβγήκε κάτι μετά από εβδομάδες ησυχίας, είναι ίσως και μανατζερικό κόλπο για να πιέσει. Όχι μόνο τον Ολυμπιακό, αλλά και άλλες ομάδες. Αν ισχύει το δημοσίευμα ότι έχει πρόταση και από άλλες 2 Ευρωλιγκάτες, οι μόνες που μπορώ να σκεφτώ ότι μπορεί να ψάχνουν (ημι)βασικό δυάρι είναι η Uniks και η Alba. Εκτός κι αν έχει πρόταση κι από Efes (ειδικά αν φύγει ο Larkin) ή Barcelona (βέβαια εκεί έχουν ήδη Higgins και Kuric στο 2).
Εννοεις για να μπει στην αγορα της Ευρωπης, γιατι μεχρι χθες θεωρητικα δεν ηταν. Δεν ξερω ποιες μπορει να ειναι οι δυο ομαδες και δεν ξερω αν υπαρχουν καν ή ειναι πιεση στον Ολυμπιακο για περισσοτερα λεφτα. Αλλα θα εβαζα το χερι μου στην φωτια που λενε πως σε Αλμπα και Ουνιξ δεν θα πηγαινε ο Ντορσευ, εκτος αμα του εσκαγαν κανα 1,5 μυριο συμβολαιο οι Ρωσοι, που και παλι δεν το πιστευω απ την στιγμη που πηραν τον Λορεντζο Μπραουν.

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2699
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Αύγ 18, 2021 2:29 pm

Hipster έγραψε:

Εννοεις για να μπει στην αγορα της Ευρωπης, γιατι μεχρι χθες θεωρητικα δεν ηταν. Δεν ξερω ποιες μπορει να ειναι οι δυο ομαδες και δεν ξερω αν υπαρχουν καν ή ειναι πιεση στον Ολυμπιακο για περισσοτερα λεφτα. Αλλα θα εβαζα το χερι μου στην φωτια που λενε πως σε Αλμπα και Ουνιξ δεν θα πηγαινε ο Ντορσευ, εκτος αμα του εσκαγαν κανα 1,5 μυριο συμβολαιο οι Ρωσοι, που και παλι δεν το πιστευω απ την στιγμη που πηραν τον Λορεντζο Μπραουν.
Η Άλμπα σίγουρα δεν έχει τα χρήματα που θα θέλει ο Dorsey. Παραπάνω από 700 χιλιάδες δεν πιστεύω κι εγώ ότι θα μπορούσαν να του δώσουν, οπότε ίσως το μόνο κίνητρο που θα μπορούσαν να του δώσουν είναι ότι θα παίζει εγγυημένα 25-30 λεπτά.
Η Ούνιξ είναι η αλήθεια ότι έχει ήδη Brown, Hezonja, Canaan στην περιφέρεια. Δεν νομίζω ότι έχουν τόσο θέμα να δώσουν γύρω στο μύριο στον Dorsey, αλλά κι εκεί αν πάει θα πρέπει να συμβιβαστεί ότι δεν θα είναι το πρώτο, ίσως ούτε το δεύτερο, βιολί.

Για το δημοσίευμα ίσως να ήταν μοχλός πίεσης προς τον Ολυμπιακό από τους μάνατζερ ώστε να ανεβάσει προσφορά, προκειμένου να μην υποστεί το κάζο να περίμενε παίκτη μήπως κλείσει στο ΝΒΑ και τελικά αυτός έρθει σε άμεσο ανταγωνιστή στην Ευρώπη. Έχει πάντως το όνομα ο Dorsey στην Ευρώπη, αν χτυπήσει πόρτες σίγουρα θα βρει ενδιαφέρον. Το θέμα είναι τέτοια εποχή που όλοι έχουν σχεδόν κλείσει τα ρόστερ τους, αν θα μπορεί να βρει πρόταση και ρόλο που να τον ικανοποιεί. Νομίζω μόνο ο Ολυμπιακός του προσφέρει και τα δύο αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. Εκτός αν συμβιβαζόταν με μικρότερο ρόλο (ίσως και χρήματα) σε ομάδες σαν την Efes και την Barcelona για να διεκδικήσει τον τίτλο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Hipster

nba

Τετ Αύγ 18, 2021 2:39 pm

kojito έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 2:29 pm
Hipster έγραψε:

Η Άλμπα σίγουρα δεν έχει τα χρήματα που θα θέλει ο Dorsey. Παραπάνω από 700 χιλιάδες δεν πιστεύω κι εγώ ότι θα μπορούσαν να του δώσουν, οπότε ίσως το μόνο κίνητρο που θα μπορούσαν να του δώσουν είναι ότι θα παίζει εγγυημένα 25-30 λεπτά.
Η Ούνιξ είναι η αλήθεια ότι έχει ήδη Brown, Hezonja, Canaan στην περιφέρεια. Δεν νομίζω ότι έχουν τόσο θέμα να δώσουν γύρω στο μύριο στον Dorsey, αλλά κι εκεί αν πάει θα πρέπει να συμβιβαστεί με κανένα εικοσάλεπτο.

Για το δημοσίευμα ίσως να ήταν μοχλός πίεσης προς τον Ολυμπιακό από τους μάνατζερ ώστε να ανεβάσει προσφορά, προκειμένου να μην υποστεί το κάζο να περίμενε παίκτη μήπως κλείσει στο ΝΒΑ και τελικά αυτός έρθει σε άμεσο ανταγωνιστή στην Ευρώπη. Έχει πάντως το όνομα ο Dorsey στην Ευρώπη, αν χτυπήσει πόρτες σίγουρα θα βρει ενδιαφέρον. Το θέμα είναι τέτοια εποχή που όλοι έχουν σχεδόν κλείσει τα ρόστερ τους, αν θα μπορεί να βρει πρόταση και ρόλο που να τον ικανοποιεί. Νομίζω μόνο ο Ολυμπιακός του προσφέρει και τα δύο αυτή την στιγμή στην Ευρώπη. Εκτός αν συμβιβαζόταν με μικρότερο ρόλο (ίσως και χρήματα) σε ομάδες σαν την Efes και την Barcelona για να διεκδικήσει τον τίτλο.
Το ιδιο λεμε πανω κατω. Δεν νομιζω πως Μπαρτσελονες και Εφες θα ασχοληθουν παρ ολα αυτα.
Απ την πλευρα του Ντορσευ ο Ολυμπιακος θα ηταν η καλυτερη λυση στην Ευρωπη αυτη την στιγμη. Ετσι κι αλλιως δεν νομιζω πως θα γυρισει στην Ευρωπη για να μεινει. Αλλωστε δεν τον πηραν και τα χρονια. Ειμαι σιγουρος πως ενα ΝΒΑ οπτ αουτ θα ειναι μερος της συμφωνιας σε συμβολαιο που δεν μπορει να ειναι μικροτερο απο δυο χρονια.
Σαφως στον Ολυμπιακο θα ειναι κορνερστοουν στο 2, θα φτιαξει σιγουρα την σχεση του με την Ελλαδα-Εθνικη που εχει διαταραχθει τα τελευταια 2-3 χρονια, θα βρη ενα καλο συμβολαιο, σιγουρα καλυτερο απο Μακαμπι πιστευω και σε δυο χρονακια θα μπορεσει ισως να βρη και ενα συμβολαιακι στο ΝΒΑ, πιο εμπειρος και ισως και βελτιωμενος απο ενα προγραμμα σαν του Ολυμπιακου που παραδοσιακα ανεβαζει αξια στους παιχτες του.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Αύγ 18, 2021 2:42 pm

Aλμπα δεν παει,η ουνιξ ποσο μπατζετ εχει πια?για να παει ρωσια θα θελει 1,2-1,5..εγω πιστευω ο Παο ειναι ο πιο επικινδυνος γιατι εχουν πολλους ξενους ηδη,μπορουν να φτασουν ομως 900χιλ και να πανε χωρις ασσο παλι?θα δειξει..πιστευω και εκει θα μας προτιμησει ο ντορσει γιατι εχουμε πιο ανταγωνιστικο συνολο..

Στην εφες δεν χωραει,σιγα μην φυγει ο λαρκιν να χασει 4εκ συμβολαιο..Μπαρτσα/ρεαλ εχουν κλεισει στο 2 λογικα,μπαγερν το ιδιο..φενερ δεν χωραει..μακαμπι οχι,μιλανο οχι.. μπασκονια δεν χωραει..

Αρα δεν βλεπω που αλλου μπορει να παει ο ντορσει..Λογικα εχουμε τις πιθανοτητες με το μερος μας.Ωραια χωρα,γνωστους εχει να προσαρμοστει,βασικος θα ναι σε ανταγωνιστικη ομαδα 8δας..αντε να κλεισει να ησυχασουμε!

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Αύγ 18, 2021 2:56 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 2:42 pm
Aλμπα δεν παει,η ουνιξ ποσο μπατζετ εχει πια?για να παει ρωσια θα θελει 1,2-1,5..εγω πιστευω ο Παο ειναι ο πιο επικινδυνος γιατι εχουν πολλους ξενους ηδη,μπορουν να φτασουν ομως 900χιλ και να πανε χωρις ασσο παλι?θα δειξει..πιστευω και εκει θα μας προτιμησει ο ντορσει γιατι εχουμε πιο ανταγωνιστικο συνολο..

Στην εφες δεν χωραει,σιγα μην φυγει ο λαρκιν να χασει 4εκ συμβολαιο..Μπαρτσα/ρεαλ εχουν κλεισει στο 2 λογικα,μπαγερν το ιδιο..φενερ δεν χωραει..μακαμπι οχι,μιλανο οχι.. μπασκονια δεν χωραει..

Αρα δεν βλεπω που αλλου μπορει να παει ο ντορσει..Λογικα εχουμε τις πιθανοτητες με το μερος μας.Ωραια χωρα,γνωστους εχει να προσαρμοστει,βασικος θα ναι σε ανταγωνιστικη ομαδα 8δας..αντε να κλεισει να ησυχασουμε!
Ο Ντορσει θα μας απασχολουσε αν δεν υπηρχει ο Νεντο. Τωρα με Νεντο αλλα και μεικον δεν χωραει. Βεβαια για εμας θα ηταν καλυτερα να εχουμε ντορσει αντι για 8 ξενους, π,χ Γκραντ ή Σμιθ, Περυ, Μεικον, Ντορσει, Μποχω, ισως μας εβγαινε πιο ακριβο αλλα με καλυτερη διαχειριση εβγαινε.

Τωρα και γω οντως πιστευω οτι θα ειναι τεραστια εκπληξη να μην ερθει σε εσας ο Ντορσει, αφου οπως φαινεται δυσκολα θα βρει ΝΒΑ. Πολυ καλη λυση καθως βρισκεται ελληνα σουτερ με αθλητικοτητα και σε πολυ καλη ηλικια, με ισως μια μικρη υπεραξια θεωρω αν φτασει 900 χιλ.

Οποτε θα μενει ισως μια ακομα κινηση στο 3 αν ο Παπ δεν ειναι καλα, αλλιως δεν νομιζω οτι θα παρετε αλλον παικτη, ή εστω θα την κρατατε για πιο μετα.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τετ Αύγ 18, 2021 3:14 pm

Το σήριαλ ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Τάισον Κάρτερ κράτησε κάτι παραπάνω από δύο μήνες, ωστόσο ο πρώην αμερικάνος γκαρντ του Λαυρίου φαίνεται πως τελικά δεν θα ενισχύσει τους Ερυθρόλευκους σύμφωνα με πληροφορίες του Totalbasket.gr.

H συμφωνία που είχαν οι δύο πλευρές για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, ήταν προφορική αλλά δεν κατέληξε σε γάμο αφού ο παίχτης αναζητούσε το καλύτερο για την καριέρα του. Όταν λέμε το καλύτερο για την καριέρα του, να πάει σε μία ομάδα όπου θα έχει χρόνο αντίστοιχο με αυτόν που είχε φέτος με το σύνολο του Χρήστου Σερέλη ενώ ταυτόχρονα ταξίδεψε στην Αμερική προκειμένου να πάρει μέρος στο Summer League του ΝΒΑ με τους Miami Heat. Εδώ να σημειώσουμε πως οι εμφανίσεις του ήταν αρκετά ικανοποιητικές με τον ίδιο να είναι πολύ ήρεμος σε όλους τους αγώνες που χρησιμοποιήθηκε.

Ο Ολυμπιακός όμως δεν έκατσε να περιμένει τον Τάισον Κάρτερ να βρει τα θέλω του για την επόμενη σεζόν με αποτέλεσμα να μην τον περιμένει άλλο για να πάρει την απόφασή του.

Τέλος, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως σίγουρα ομάδες από Τουρκία και Ιταλία τσεκάρουν την περίπτωσή του και αργά ή γρήγορα θα έχουμε νεότερα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Αύγ 18, 2021 5:54 pm

Το καλό με την περίπτωση Dorsey είναι πως θα σημάνει κι επιπλέον μεταγραφή(δε το είχα και σίγουρο), αφού είναι κάπως τρελό το σενάριο να πάμε με μόνο πέντε ξένους.

0
Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions: 1919
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Αύγ 18, 2021 6:22 pm

RipCity έγραψε:
Τετ Αύγ 18, 2021 5:54 pm
Το καλό με την περίπτωση Dorsey είναι πως θα σημάνει κι επιπλέον μεταγραφή(δε το είχα και σίγουρο), αφού είναι κάπως τρελό το σενάριο να πάμε με μόνο πέντε ξένους.
Γιατί μεταγραφή;
Δεν σου φτάνει ο Χάρισον, που ακόμα δεν τον έχουμε αποδεσμεύσει;
:banghead: :hammer: :banghead: :hammer:

Εντάξει, μη βαράτε. Για λίγη δροσιά το είπα! :hoho: :hoho:

1
1 Εικόνα
I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”