Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Dedalos

euroleague
Reactions: 610
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:07 pm

Ποιος ζουγρης ρε παιδιά;
Ναι , το παλληκάρι έχει τσαγανο ολυμπιονίκη, και αθλητικοτητα για Έλληνας.
Υψος έχει για τριαρι Μαξ, και τεχνική για σέντερ β ΕΣΚΑ.
Πρέπει να δουλέψει Παααρα πολύ, να κατέβει θέσεις.
Αυτή τη στιγμή τον βλέπω να προσπαθεί να μαρκάρει τον ραντουλιτσα και είναι κυριολεκτικά ένα κεφάλι πιο κοντος

0
assistant

nba
Reactions: 1661
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:09 pm

shtarkws έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:38 pm
Κύριοι, τα αδέλφια Αγγελόπουλοι μου ζήτησαν να σας μεταφέρω ότι μόλις σταματήσουν οι τσακωμοί θα ανακοινωσουν μεταγραφή.

Αν συνεχίσετε όμως ακυρώνουν τα πάντα και η ομάδα θα πάει ως έχει

Ειρήνη υμίν.
Ποιος τσακωθηκε μωρε παλι;;;;;;;;για ηρεμηστε λιγο να μεταγραφαρουμε.....

0
assistant

nba

Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:17 pm

Soupamantar έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 8:38 pm
kite26 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 7:45 pm

Edit: Και κάτι άλλο, που παρατηρώ τελευταία, είναι ότι δίνεται πολύ η μπάλα στον Γουόκαπ. Αυτός όχι μόνο λόγω κούρασης είναι άστοχος, αλλά δεν είναι και η δουλειά του να σκοράρει! Αυτό το χρεώνω στον κόουτς. Γυρνάει η μπάλα Γιώργο συνεχώς και ούτε υπάρχει κάποιος να δημιουργήσει ρήγματα, ούτε να σκοράρει απ' έξω. Κοινώς μένουμε πολύ χαμηλά στη σκορ ενώ υπάρχει κάποια δημιουργία. Χωρίς αξιόπιστο τρίποντο δεν έχουμε τύχη.
Ο walkup δεν είναι ελίτ guard και ούτε πρόκειται να γίνει. Ούτε ο Γκός είναι. Αν είχατε πάρει Mike James θα μιλούσαμε από άλλη βάση. Διακρίνονται μέσα σε ένα πλαίσιο που υπάρχουν αρχές. Μέσα απ το σύνολο δηλαδή. Σαν ατομική ποιότητα και ηγετικών χαρακτηριστικών υστερούν.
Το έχω γράψει, αν δε κάνετε έστω μια μετεγγραφή βαρβάτη..να ξεχωρίζει απ το σύνολο, δύσκολα θα μπείτε 8αδα.

Dwayne Bacon 🥓
θα βρισκονταν ελαχιστοι προπονητες στην ευρωλιγκα(μην πω και κανενας)που θα συμφωνουσαν μαζι σου οτι δεν ελιτ γκαρ ο Γουοκαπ........ισως να θες να πεις οτι δεν ειναι ζογκλερ,εντυπωσιακος στο 1vs1 κτλ......το πακετο που προσφερει ειναι ελιτ,στο ενας μ εναν δεν ειναι......

3
3 Εικόνα
assistant

nba

Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:20 pm

Dedalos έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:07 pm
Ποιος ζουγρης ρε παιδιά;
Ναι , το παλληκάρι έχει τσαγανο ολυμπιονίκη, και αθλητικοτητα για Έλληνας.
Υψος έχει για τριαρι Μαξ, και τεχνική για σέντερ β ΕΣΚΑ.
Πρέπει να δουλέψει Παααρα πολύ, να κατέβει θέσεις.
Αυτή τη στιγμή τον βλέπω να προσπαθεί να μαρκάρει τον ραντουλιτσα και είναι κυριολεκτικά ένα κεφάλι πιο κοντος
goodpost.gif .......οταν τα λες καλα σου λεει κανεις κουβεντα;;;;;;;να παρουμε το Ζουγρη για να χει παρεα στον παγκο ο Τανουλης να μην τον παιρνει ο υπνος......συνομιληκοι ειναι,ωραια ευθυτενη παλικαρια ειναι ,θα χουν πραματα να πουνε.....

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2046
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 04, 2023 9:28 pm

Soupamantar έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 8:38 pm

Dwayne Bacon 🥓
flame post . Στην πρώτη προπόνηση μπουκετίδια με Κανααν :mrgreen: :mrgreen:

1
1 Εικόνα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:11 pm

Αφού μεταγραφικά δεν κουνιέται φύλλο να πω μια διαπίστωση.
Ο φετινός Καλάθης θα ήταν problem resolution συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι δεν πιάνει και θέση ξένου , ενώ θα μπορούσε άνετα να είναι στο παρκέ με τον Γκος.
Γενικά στον λαιμό μου έχει κάτσει ότι εμείς πνιγόμαστε με τις θέσεις των ξένων και η Φενέρ έχει Ντόρσεϊ, Καλάθη και Παπαγιάννη

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 964
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:25 pm

georbap έγραψε:
Ο φετινός Καλάθης θα ήταν problem resolution συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι δεν πιάνει και θέση ξένου , ενώ θα μπορούσε άνετα να είναι στο παρκέ με τον Γκος.
Γενικά στον λαιμό μου έχει κάτσει ότι εμείς πνιγόμαστε με τις θέσεις των ξένων και η Φενέρ έχει Ντόρσεϊ, Καλάθη και Παπαγιάννη
Το σκεφτόμουν και εγώ τις προάλλες αυτο, μια χαρά θα βοηθούσε ο Καλαθης, θα ξεκουραζε και τον Γουοκαπ, θα έπαιζε άνετα στο 2 ο Γκος, και θα είχαμε μόνιμα 2 χειριστές στην 5αδα. Ενώ και στο Ελληνικο πρωτάθλημα θα είμασταν πιο άνετα με έναν ακόμα ποιοτικό Έλληνα.

Στο λαιμό μου είχε κάτσει αυτός ο Λουτζης, έπαιξε καλά σε κάτι φιλικά με την Σλοβενία το καλοκαίρι με την Εθνική και έλεγα βρε μιας και ξύπνησε και δούμε τίποτα καλο από αυτόν φέτος, αλλά μπα…μια από τα ίδια…νομίζω είναι χειρότερος και από πέρυσι και ο προπονητής προτιμά να σκάσει τον Γουοκαπ παρά να τον βάλει μέσα, που κάτι δείχνει αυτο.

1
1 Εικόνα
Dedalos

euroleague
Reactions: 610

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:28 pm

georbap έγραψε:
Κι εγώ δεν τον πίστευα τον Καλάθη κατάλληλο για εμάς το καλοκαίρι. Μας έχει διαψεύσει πανηγυρικά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:30 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 8:49 pm
@Kite26 ο Ζουγρης στο Περιστέρι παίζει 7,5 λεπτά στην Α1 και έχει βάλει σε 3 παιχνίδια 6 πόντους, στην Ευρώπη 3 πόντους σε 2 παιχνίδια παίζει ως σέντερ και ειναι 2 μέτρα ενώ δεν έχει μακρινό σουτ. Πολύ χειρότερος είναι η απάντηση.
Από το Σίκμα καλύτερος θα ήταν. Τίποτα το πράγμα μπαγιάτεψε από τη στιγμή που χάσαμε Μήτογλου και Ματζούκα. Επίσης, αυτός ο Παναθηναϊκός ΠΟΟΟΟΣΕΣ θέσεις έχει ακόμη και παίρνει παίκτες; Αλλά θα μου πεις έχει Έλληνες που εμείς σνομπάραμε... Δεν μπορώ δεν μπορώ με έχουν φαρμακώσει όλες αυτές οι ζημιές που έχουμε πάθει. Δεν μπορώ ρε παιδιά, μου ρχεται να κλάψω...

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:42 pm

kite26 έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 04, 2023 8:49 pm
@Kite26 ο Ζουγρης στο Περιστέρι παίζει 7,5 λεπτά στην Α1 και έχει βάλει σε 3 παιχνίδια 6 πόντους, στην Ευρώπη 3 πόντους σε 2 παιχνίδια παίζει ως σέντερ και ειναι 2 μέτρα ενώ δεν έχει μακρινό σουτ. Πολύ χειρότερος είναι η απάντηση.
Από το Σίκμα καλύτερος θα ήταν. Τίποτα το πράγμα μπαγιάτεψε από τη στιγμή που χάσαμε Μήτογλου και Ματζούκα. Επίσης, αυτός ο Παναθηναϊκός ΠΟΟΟΟΣΕΣ θέσεις έχει ακόμη και παίρνει παίκτες; Αλλά θα μου πεις έχει Έλληνες που εμείς σνομπάραμε... Δεν μπορώ δεν μπορώ με έχουν φαρμακώσει όλες αυτές οι ζημιές που έχουμε πάθει. Δεν μπορώ ρε παιδιά, μου ρχεται να κλάψω...
Τι εννοείς;
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη 8 ξένους και πάει για 9 αν πάρει και άλλον , ενώ από πέρυσι έμειναν μόνο Γκριγκόινις , Μάντζουκας και Καλαϊτζάκης.
Επίσης ότι ο Ζούγρης που δεν είναι καν σε επίπεδο να πάρει πάνω από 10 λεπτά στην Α1 μπαίνει σε σύγκριση με τον Σίκμα δεν το καταλαβαίνω.
Οκ , υπάρχει μια κάποια απογοήτευση αλλά μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο ρε παιδιά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Σάβ Νοέμ 04, 2023 10:50 pm

georbap έγραψε:
kite26 έγραψε:

Τι εννοείς;
Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη 8 ξένους και πάει για 9 αν πάρει και άλλον , ενώ από πέρυσι έμειναν μόνο Γκριγκόινις , Μάντζουκας και Καλαϊτζάκης.
Επίσης ότι ο Ζούγρης που δεν είναι καν σε επίπεδο να πάρει πάνω από 10 λεπτά στην Α1 μπαίνει σε σύγκριση με τον Σίκμα δεν το καταλαβαίνω.
Οκ , υπάρχει μια κάποια απογοήτευση αλλά μην πηγαίνουμε στο άλλο άκρο ρε παιδιά.
Έχω ξενερώσει...Δυστυχώς φίλε μου οι Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής είναι ελάχιστοι και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους αφήνουμε αμαχητί. Επίσης, αφού οι Λιθουανοί δε μας βγαίνουν γιατί το κουράζουμε; Έλεγα μήπως ο Μπραζ διαφέρει, αλλά μπα...Ούτε μπορώ να χωνέψω ότι είμαστε με δύο σέντερ πανομοιότυπους κιόλας. Ούτε ότι δεν κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και καθόμαστε και κοιτάμε.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece

Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:08 pm

kite26 έγραψε:
georbap έγραψε:

Τι εννοείς;
Έχω ξενερώσει...Δυστυχώς φίλε μου οι Έλληνες παίκτες πρώτης γραμμής είναι ελάχιστοι και δεν έχουμε το δικαίωμα να τους αφήνουμε αμαχητί. Επίσης, αφού οι Λιθουανοί δε μας βγαίνουν γιατί το κουράζουμε; Έλεγα μήπως ο Μπραζ διαφέρει, αλλά μπα...Ούτε μπορώ να χωνέψω ότι είμαστε με δύο σέντερ πανομοιότυπους κιόλας. Ούτε ότι δεν κάνουμε διορθωτικές κινήσεις και καθόμαστε και κοιτάμε.
Καταλαβαίνω τι λες όμως αξίζει λίγο υπομονή και εμπιστοσύνη σε αυτή την ομάδα , άλλωστε είναι λογικό μετά από 2 εκπληκτικές σεζόν που δεν έφεραν όμως τον πολυπόθητο τίτλο να είμαστε σε αναμμένα κάρβουνα.
Λάθη θα γίνουν , ατυχίες θα υπάρξουν και τέλος πάντων όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αν εσύ σκας και στεναχωριέσαι , πιστεύεις ότι αυτοί που έχουν χύσει τόνους ιδρώτα γι αυτή την ομάδα το έχουν πάρει αψήφιστα;

Όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος αλλά έχει πολύ δρόμο ακόμα.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3956
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:12 pm

georbap έγραψε:
δηλαδη θα καλυπτε το συμβολαιο του καλαθη ο οσφπ ωστε να εφευγε απτην φενερ?
μιλαμε για 1.5 αν δεν κανω λαθος

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:17 pm

georbap έγραψε:
εμεις εχουμε Papas(που ουσιαστικα.. δεν εχουμε δει lmfao), που-τανουλη, λαρε και αμποζι.

check mate fener.
kite26 έγραψε:

Μια χαρα βγαινουν οι Λιθουανοι οταν ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ και ΞΕΡΕΙΣ τι παιρνεις.
Ματσε ηταν παιχταρας. ΠΛηρωσαμε, δεν μπορουσαμε να ξερουμε οτι θα παθει οτι επαθε.
Καρνισοβας ηταν παιχταρας, μεχρι να παθει τη ζημια στο γονατο ηταν για mvp.
Κλειζα... παιχταρας.
Σειμπουτις λαχειο.
Γκετσεβιτσιους λαχειο.
Κουζμινσκας αταιριαστος, κακο fit.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος reignman την Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: PF

Σάβ Νοέμ 04, 2023 11:18 pm

georbap έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα ο Καλάθης όντως θα ήταν ταμάμ για 15-20 λεπτά. Θα τον προτιμούσα δηλαδή από τον Λούντζη ομολογώ, τον οποίο εξάλλου ο Μπαρτζώκας δεν τον υπολογίζει για παραπάνω από 5 λεπτά.

Βέβαια φαντάζομαι τι γκρίνια θα υπήρχε το καλοκαίρι αν κάναμε κίνηση για Καλάθη με δεδομένη την πτωτική πορεία του τα τελευταία 2-3 χρόνια, την ηλικία του και ότι σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Φενέρ δεν τον υπολόγιζε ιδιαίτερα. Πάντως μιλάμε για συμβόλαιο 1.2-1.5 εκατομμύριο (σιγά μην ερχόταν με λιγότερα), οπότε παικτικά θα ήταν καλή λύση, οικονομικά όμως δεν ξέρω.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”