Συμφωνώ υπερβολικά πάρα πολύ σε όλα, εκτός από ένα που συμφωνώ εν μέρη. Μακάρι - αν τον κλείσουμε αλλά και γενικά δηλαδή τον άνθρωπο - να πέσω έξω, αλλά νομίζω πως ο Χιλιαρντ ναι θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από τον Χάρισον από πολλές (όλες βασικά) απόψεις. Αμφισβητώ λίγο όμως το τσαγανό του με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Φοβάμαι πως όταν έρθουν τα κρίσιμα σε Ευρώπη και Α1 θα ψάχνουμε για Χιλιαρντ και θα βρίσκουμε Κάρτερ. Αν είμαστε τυχεροίbasket72 έγραψε: ↑Σάβ Ιουν 05, 2021 9:53 pm- Ο ξανθός της Ζαλγκίρις- αν έρθει- θα είναι ότι καλύτερο. Σε προσφορά τον συγκρίνω μονάχα με τον Λόυντ. Ενδεχομένως σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που θέλει να κλέψει κι όχι να πάρει στα ίσα, να έχει και μεγαλύτερη προσφορά.
- Ο Χίλιαρντ μετά 2 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ κι έναν χρόνο ανταγωνιστικού μπάσκετ στην Μπασκόνια, θα μας φανεί εν ενεργεία ΝΒΑer σε σχέση με τον ζαμανφουτίστα Χάρισον που για σουτέρ του 40% τον πήραμε και σούταρε χειρότερα κι από... τον Ζαν Σαρλ.Και κυρίως; Δεν ένιωθε, βρε παιδί.
-
O Φαλ βρε άνθρωποι ήταν από τα καλύτερα σέντερ της λίγκας φέτος. Ποιον περιμένατε δηλαδή; Τον Ταβάρες, τον Βέσελι, τον Ρέινολντς ή τον Μίκι και τον Πουαριέ; Όλοι αυτοί είναι από 1 ως 2.5εκ ετησίως. Πως θα τους πάρουμε αυτούς;
Συγκριτικά με τον φετινό Έλις δείχνει η μέρα με τη νύχτα. Ελπίζω να τον πάρουμε. Μετά τον Λαντέιλ (για άλλους λόγους/με άλλα χαρακτηριστικά) η καλύτερη προσιτή, μεταγραφή στο 5.
Μην τον περιμένετε με λιγότερα από 700 χιλ,
Μιας και το είπα δεν έχω άποψη για τον Κάρτερ μιας και τον έχω δει ελάχιστα.
Επίσης νομίζω ότι για γκος μπήκαν ζεστά, και μέχρι να μπει συγκεκριμένα η ρεαλ υπήρχαν πραγματικές ελπίδες να γίνει το ντιλ. Μόλις μπήκε η ρεαλ τελείωσε το σκηνικό αμέσως.
Νομίζω ότι η Ρεαλ έχει προβάδισμα ενάντια οποιασδηποτε ομάδας, ακόμα και Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ και εφες ή Αρμάνι για παίκτη που έχει άμεσα ως στόχο να πάει στο ΝΒΑ.
Για τον ξανθό από προχτές ξέρω ότι έχει γίνει πολύ καλή πρόταση επειδή έτυχε για πρώτη (και πιθανά τελευταία) φορά στην ζωή μου να συναντήσω άνθρωπο από κοντά που γνωρίζει από πρώτο χέρι. Δεν μου είχε συμβεί ξανά και ένιωσα για λίγο την γλύκα του ινσαιντερ.
Μην είναι αύριο μια ωραία μέρα; Είχα πει ότι νιώθω κάτι για σκ, αύριο μένει
Συμφωνώ και με AO DAFNIS παραπάνω. Αν γίνει έτσι βέβαια το Μακκισικ Παπ Ζαν Σαρλ μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα, αν δεν έχει έστω ένας από αυτούς σταθερά καλό σουτ απέξω. Ίσως με Φαλ ΚΑΙ ξανθό να έχει όντως νόημα η απόκτηση ενός 4ριου με πιο πολύ σουτ και ας χάνει λίγο σε άμυνα σε σχέση με τον Ζαν Σαρλ. Δε ξέρω.