2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιουν 05, 2021 11:44 pm

basket72 έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 9:53 pm
- Ο ξανθός της Ζαλγκίρις- αν έρθει- θα είναι ότι καλύτερο. Σε προσφορά τον συγκρίνω μονάχα με τον Λόυντ. Ενδεχομένως σε μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που θέλει να κλέψει κι όχι να πάρει στα ίσα, να έχει και μεγαλύτερη προσφορά.

- Ο Χίλιαρντ μετά 2 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ κι έναν χρόνο ανταγωνιστικού μπάσκετ στην Μπασκόνια, θα μας φανεί εν ενεργεία ΝΒΑer σε σχέση με τον ζαμανφουτίστα Χάρισον που για σουτέρ του 40% τον πήραμε και σούταρε χειρότερα κι από... τον Ζαν Σαρλ. :hoho: Και κυρίως; Δεν ένιωθε, βρε παιδί.
-
O Φαλ βρε άνθρωποι ήταν από τα καλύτερα σέντερ της λίγκας φέτος. Ποιον περιμένατε δηλαδή; Τον Ταβάρες, τον Βέσελι, τον Ρέινολντς ή τον Μίκι και τον Πουαριέ; Όλοι αυτοί είναι από 1 ως 2.5εκ ετησίως. Πως θα τους πάρουμε αυτούς;

Συγκριτικά με τον φετινό Έλις δείχνει η μέρα με τη νύχτα. Ελπίζω να τον πάρουμε. Μετά τον Λαντέιλ (για άλλους λόγους/με άλλα χαρακτηριστικά) η καλύτερη προσιτή, μεταγραφή στο 5.
Μην τον περιμένετε με λιγότερα από 700 χιλ,
Συμφωνώ υπερβολικά πάρα πολύ σε όλα, εκτός από ένα που συμφωνώ εν μέρη. Μακάρι - αν τον κλείσουμε αλλά και γενικά δηλαδή τον άνθρωπο - να πέσω έξω, αλλά νομίζω πως ο Χιλιαρντ ναι θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από τον Χάρισον από πολλές (όλες βασικά) απόψεις. Αμφισβητώ λίγο όμως το τσαγανό του με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Φοβάμαι πως όταν έρθουν τα κρίσιμα σε Ευρώπη και Α1 θα ψάχνουμε για Χιλιαρντ και θα βρίσκουμε Κάρτερ. Αν είμαστε τυχεροί 😄

Μιας και το είπα δεν έχω άποψη για τον Κάρτερ μιας και τον έχω δει ελάχιστα.

Επίσης νομίζω ότι για γκος μπήκαν ζεστά, και μέχρι να μπει συγκεκριμένα η ρεαλ υπήρχαν πραγματικές ελπίδες να γίνει το ντιλ. Μόλις μπήκε η ρεαλ τελείωσε το σκηνικό αμέσως.

Νομίζω ότι η Ρεαλ έχει προβάδισμα ενάντια οποιασδηποτε ομάδας, ακόμα και Μπαρτσα, ΤΣΣΚΑ και εφες ή Αρμάνι για παίκτη που έχει άμεσα ως στόχο να πάει στο ΝΒΑ.

Για τον ξανθό από προχτές ξέρω ότι έχει γίνει πολύ καλή πρόταση επειδή έτυχε για πρώτη (και πιθανά τελευταία) φορά στην ζωή μου να συναντήσω άνθρωπο από κοντά που γνωρίζει από πρώτο χέρι. Δεν μου είχε συμβεί ξανά και ένιωσα για λίγο την γλύκα του ινσαιντερ. 😂 Το αν θα έρθει όντως βέβαια δεν έχει λήξει ακόμα οπότε ψυχραιμία.

Μην είναι αύριο μια ωραία μέρα; Είχα πει ότι νιώθω κάτι για σκ, αύριο μένει 😂

Συμφωνώ και με AO DAFNIS παραπάνω. Αν γίνει έτσι βέβαια το Μακκισικ Παπ Ζαν Σαρλ μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα, αν δεν έχει έστω ένας από αυτούς σταθερά καλό σουτ απέξω. Ίσως με Φαλ ΚΑΙ ξανθό να έχει όντως νόημα η απόκτηση ενός 4ριου με πιο πολύ σουτ και ας χάνει λίγο σε άμυνα σε σχέση με τον Ζαν Σαρλ. Δε ξέρω.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Κυρ Ιουν 06, 2021 12:27 am

Αν έρθει ο Walkup θα είναι μεγάλη μεταγραφή κατά την άποψη μου. Όπως μεγάλη βεβαια θεωρούσα και τον Χακετ τότε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το θεριό τον Βαγγέλη. Ελπίζω αν οντως έρθει ο Walkup να παίρνει 20-25 λεπτά.

Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περισσεύει μπάτζετ και για Fall και για Dorsey ή ακόμα και για Lloyd(οκ πηγε Ζενιτ πλεον). Δηλαδή οκ δεχθηκαμε το 1M του Ποκου έκανε φτερά. Πολύς λόγος έχει γίνει για τα έσοδα που χάθηκαν λογω Α1. Έχουμε μιλήσει το ίδιο για το +20% από την εφορία το οποίο επίσης κάνει τεράστια διαφορά;
Επίσης αν τα χαμένα 2Μ λόγω Α1 προστεθούν ξανά στον προϋπολογισμο αν επιστρεψουμε πιστευει κανεις οτι θα πέσουν στην ομάδα; Να περιμένουμε δηλαδή Λαρκιν.
Οχι δε θα πάνε στην ομάδα απαντάω εγώ, κάθε χρόνο κόβουμε απο εδω κι απο κει ανεξάρτητα τι συμβαίνει με Α1,buyouts, εφοριες κτλ. Ελπίζω απλά να δείξουν λίγο τσαγανο φετος και να μην δούμε πάλι τα ίδια γιατί το τμημα πεθαίνει. Σε τρία χρόνια δε θα ασχολείται κανεις αν δε γινει σοβαρή προσπάθεια.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions: 1643
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Κυρ Ιουν 06, 2021 12:36 am

RipCity έγραψε:
Πάντως δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περισσεύει μπάτζετ και για Fall και για Dorsey ή ακόμα και για Lloyd(οκ πηγε Ζενιτ πλεον). Δηλαδή οκ δεχθηκαμε το 1M του Ποκου έκανε φτερά. Πολύς λόγος έχει γίνει για τα έσοδα που χάθηκαν λογω Α1. Έχουμε μιλήσει το ίδιο για το +20% από την εφορία το οποίο επίσης κάνει τεράστια διαφορά;
Επίσης αν τα χαμένα 2Μ λόγω Α1 προστεθούν ξανά στον προϋπολογισμο αν επιστρεψουμε πιστευει κανεις οτι θα πέσουν στην ομάδα; Να περιμένουμε δηλαδή Λαρκιν.
Οχι δε θα πάνε στην ομάδα απαντάω εγώ, κάθε χρόνο κόβουμε απο εδω κι απο κει ανεξάρτητα τι συμβαίνει με Α1,buyouts, εφοριες κτλ. Ελπίζω απλά να δείξουν λίγο τσαγανο φετος και να μην δούμε πάλι τα ίδια γιατί το τμημα πεθαίνει. Σε τρία χρόνια δε θα ασχολείται κανεις αν δε γινει σοβαρή προσπάθεια.
Αποτελούν τις εύκολες δικαιολογίες για τους Αγγελόπουλους για να μην ανεβάσουν το μπάτζετ. Παλιά ήταν η εφορία, τώρα είναι τα χαμένα έσοδα από την Α1 και το FFP. Γι' αυτό συνεχίζουμε και πάμε σε μεταγραφές τύπου Φολ και Κάρτερ και όχι από το ψηλό ράφι και μοιραία θα εξακολουθούμε να είμαστε της κομπάρσοι της διοργάνωσης.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Κυρ Ιουν 06, 2021 12:55 am

Αυτα τα FFP άραγε υπάρχουν ουσιαστικά η είναι να χαμε να λέγαμε;Ας πούμε οι μεγάλοι της euroleague δικαιολογούν τα χρήματα που ξοδεύουν σε σχέση με αυτά που βγάζουν;άλλο τόπικ αυτό, τέσπα.Συμφωνώ, για να πας για κάτι παραπάνω από 10-11η θέση θες και μια αύξηση στο μπάτζετ, 1-1.5 μύριο είναι αρκετό νομίζω σε σχέση με πέρυσι....Αλλά ρε μάγκες, οταν παίζουμε ευρωλίγκα με ομάδες του συναφιού μας (δεν συζητάμε για υποδιέστερες καν, εκει γελάμε) στο ΣΕΦ γιατι να χουμε μόνο 5-6 χιλιάδες κόσμο;Γιατι να μην έχουμε 8-9 χιλιάδες τουλάχιστον;Και μιλάμε για χρονιές που πηγαίναμε final4 πριν 4-5 χρόνια.....

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 06, 2021 12:57 am

mixalisgate7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 12:36 am

Αποτελούν τις εύκολες δικαιολογίες για τους Αγγελόπουλους για να μην ανεβάσουν το μπάτζετ. Παλιά ήταν η εφορία, τώρα είναι τα χαμένα έσοδα από την Α1 και το FFP. Γι' αυτό συνεχίζουμε και πάμε σε μεταγραφές τύπου Φολ και Κάρτερ και όχι από το ψηλό ράφι και μοιραία θα εξακολουθούμε να είμαστε της κομπάρσοι της διοργάνωσης.
Για πες βρε Μάικ έναν ψηλό που θα ηθέλες αντί του Φαλ.

basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 06, 2021 1:11 am

RipCity έγραψε:
Αν έρθει ο Walkup θα είναι μεγάλη μεταγραφή κατά την άποψη μου. Όπως μεγάλη βεβαια θεωρούσα και τον Χακετ τότε, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει το θεριό τον Βαγγέλη. Ελπίζω αν οντως έρθει ο Walkup να παίρνει 20-25 λεπτά.

¨Ετσι ακριβώς, με τον ξανθό της Ζαλγκίρις. Δύσκολο, πάντως. Ίδωμεν.

Το δεδομένο είναι ότι υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Ντόρσεϊ που στο μεταξύ είναι στην πρώτη του πατρίδα και κοιτάζει τι θα γίνει με το ΝΒΑ. Οι πιθανότητες γέρνουν προς το ΝΒΑ.
Αν δεν του κάτσει αυτό που θέλει, θα έρθει σε μας. Δεν είναι μόνο ότι το έχει πει μετά βεβαιότητος ο Διαμαντόπουλος και το eurohoops που πέρσι πριν το πάρει κανείς μυρωδιά, έλεγαν ότι έρχεται ο Σλούκας και φεύγει ο Καλάθης, αλλά το ότι το λένε και τα ξένα Μέσα
.
Τώρα το αν καταφέρουμε τον ξανθό που μας έκλεισε το σπίτι τον Γενάρη και οι Αφοί κάνουν ντρίπλα άλα Α.Άιβερσον/Ροναλντίνιο και πάρουν τον Ντόρσεϊ και του πουν "τράβα μας ένα κοντινό, πήραμε τον Τόμας τον Ξανθό και δεν σε θέλουμε άλλο, πάμε για φθηνό από τη Λαυρεωτική" είναι κι αυτό μια πιθανότητα. :)

Ένα πιθανό σενάριο (αν και είναι πολύ νωρίς) είναι να πάμε με ξανθό, Κάρτερ, Ντιαλό, Φαλ και να πάμε και 2 Έλληνες μικρούς (με τα ελληνικά δεδομένα, "μικρούς"). Κι ίσως μπούμε για έναν ακόμη ξένο φόργουορντ.

Ένα άλλο λιγότερο πιθανό, είναι να πάμε με ξανθό, Χίλιαρντ, Κάρτερ, τον Ντιαλό δανεικό, κλπ.
Ένα με ακόμη λιγότερες πιθανότητες είναι να πάμε με ξανθό, Ντόρσεϊ, Κάρτερ, Ντιαλό κλπ.
Και παίζει και το επίσης πιθανότατο, τον ξανθό να μας τον ε-πάρει, άλλη (καλύτερ- δατσ λάιφ) ομάδα και να πάμε για Γίοβιτς, μακάρι για Χένρι, ή και για Τζ. Γκραντ και στην περίπτωση αυτή θα κάνουν μεγάλο ντου για τον Χίλιαρντ. Τους Κάρτερ και Ντιαλό τους θεωρώ πολύ μα πολύ πιθανούς κι απλώς παίζει τον Ντιαλό να τον α΄φησουμε στο Λαύριο.
Για τον Μουράτο τα έλεγες πάντως. :bball:

Αυτό που εισπράττω είναι ότι φέτος έχουν μπει καλά κι από την οικονομική σκοπιά αλλά κι αναφορικά με την προσέγγιση, την αξιολόγηση και την ευελιξία.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Κυρ Ιουν 06, 2021 1:13 am

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 12:57 am
Για πες βρε Μάικ έναν ψηλό που θα ηθέλες αντί του Φαλ.
Πουαριέ (πριν τον καπαρώσει η Ρεάλ), Μίκι, Ρέινολντς.

0
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 06, 2021 1:24 am

mixalisgate7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 1:13 am

Πουαριέ (πριν τον καπαρώσει η Ρεάλ), Μίκι, Ρέινολντς.
Σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο αισιόδοξος και σε πράγματα που ξεπερνάνε την ελαφρότητα που μπορεί να εμπεριέχει η ενασχόλησή μας με τα χόμπι μας.

Όπως έλεγε κι ένας τεράστιος άνθρωπος " κόντρα στην απαισιοδοξία της νόησης, ν' αντιπαρατάξουμε την αισιοδοξία της βούλησης¨".
Στο αφιερώνω:

Magic carpet ride που λένε, καλέ μου φίλε. :wink:

Ο Πουαρώ-Πουαριέ παίρνει περίπου 1.2 εκ ευρώ. Ο Μίκι-Μάους λιγότερο από 1κ ευρώ με τίποτις. Ο Ρέινολντς θα πάει κι αυτός για το ¨κιλό¨του, τώρα που γυρίζει.

basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 06, 2021 1:36 am

AlexD έγραψε:
Σάβ Ιουν 05, 2021 11:44 pm

Μακάρι - αν τον κλείσουμε αλλά και γενικά δηλαδή τον άνθρωπο - να πέσω έξω, αλλά νομίζω πως ο Χιλιαρντ ναι θα είναι ΠΟΛΥ καλύτερος από τον Χάρισον από πολλές (όλες βασικά) απόψεις. Αμφισβητώ λίγο όμως το τσαγανό του με όσα έχουμε δει μέχρι τώρα. Φοβάμαι πως όταν έρθουν τα κρίσιμα σε Ευρώπη και Α1 θα ψάχνουμε για Χιλιαρντ και θα βρίσκουμε Κάρτερ. Αν είμαστε τυχεροί 😄
Δεν τρελαίνομαι για τον Χίλιαρντ, αλλά από τους Ευρωλιγκάτους είναι ότι πιο κοντά σε αυτά που θέλουμε. Τον θυμάμαι να τρώει σίδερα στη σειρά της Μπασκόνια κόντρα στην Αρκούδα που όπως σωστά υπογράμμισε ο Yorgos, του έδωσε τη μεταγραφή της ζωής του.
Πάντως στη γεμάτη σκόρερς ΤΣΣΚΑ έχει ενάμιση χρόνο τώρα σε 4 διοργανώσεις (παρά κάτι 4, με τα περσινά) έχει σχεδόν 10 πόντους μ.ο στην Ευρωλίγκα και κάτι παραπάνω στη Βαλτική. Για ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ είναι πολλοί πόντοι. Κι όταν έχεις και συμπαίκτη (και άσσο) τον Μάικι τον Τζέιμς (προ Νετς και γείωσης) που όσο να ναι. έναν υπνάκο τον παίρνεις μέχρι να αποφασίσει τι θα κάνει σε κάθε επίθεση. :P

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Κυρ Ιουν 06, 2021 2:51 am

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 1:24 am
Σου εύχομαι να είσαι πάντα τόσο αισιόδοξος και σε πράγματα που ξεπερνάνε την ελαφρότητα που μπορεί να εμπεριέχει η ενασχόλησή μας με τα χόμπι μας.

Όπως έλεγε κι ένας τεράστιος άνθρωπος " κόντρα στην απαισιοδοξία της νόησης, ν' αντιπαρατάξουμε την αισιοδοξία της βούλησης¨".
Στο αφιερώνω:

Magic carpet ride που λένε, καλέ μου φίλε. :wink:

Ο Πουαρώ-Πουαριέ παίρνει περίπου 1.2 εκ ευρώ. Ο Μίκι-Μάους λιγότερο από 1κ ευρώ με τίποτις. Ο Ρέινολντς θα πάει κι αυτός για το ¨κιλό¨του, τώρα που γυρίζει.
Δεν έχει να κάνει με αισιοδοξία αλλά με την πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια η Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική και τα μπάτζετ των περισσότερων να ανεβαίνουν, θέλει καλό μπάτζετ και ξένους που να κάνουν τη διαφορά για να πρωταγωνιστήσεις. Εμείς με μέτριο μπάτζετ και παίκτες τύπου Φολ και Κάρτερ θα είμαστε στην ίδια θέση. Και για να μπούμε 8αδα και να πάμε Final 4 θα θέλουμε όλη την τύχη του κόσμου αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.

0
akistsok199333

sophomore
Reactions: 13

Κυρ Ιουν 06, 2021 3:20 am

Παιζει εντονα η φημη οτι ειμαστε κοντα στον μητογλου.Μαλιστα ενας σημερα πεταξε το "το αλλο σαββατοκυριακο οι παναθηναικοι θα βριζουν εναν παιχτη τους".Ο διαμαντοπουλος εχει μιλησει για βομβα που θα σκασει και θα πεσει και θα μας πλακωσει.Παντως εγω θα μαι πολυ ικανοποιημενος με ενα ροστερ σαν αυτο:

1) Σλουκας Γουοκαπ
2) Ντορσει Σπανουλης
2,5) Μακισικ Λαρεντζακης
3) Παπανικολαου
3,5) Βεζενκοφ
4) Μητογλου Πριντεζης
5) Φαλ Χασαν

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Κυρ Ιουν 06, 2021 3:50 am

akistsok199333 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 3:20 am
Παιζει εντονα η φημη οτι ειμαστε κοντα στον μητογλου.Μαλιστα ενας σημερα πεταξε το "το αλλο σαββατοκυριακο οι παναθηναικοι θα βριζουν εναν παιχτη τους".Ο διαμαντοπουλος εχει μιλησει για βομβα που θα σκασει και θα πεσει και θα μας πλακωσει.Παντως εγω θα μαι πολυ ικανοποιημενος με ενα ροστερ σαν αυτο:

1) Σλουκας Γουοκαπ
2) Ντορσει Σπανουλης
2,5) Μακισικ Λαρεντζακης
3) Παπανικολαου
3,5) Βεζενκοφ
4) Μητογλου Πριντεζης
5) Φαλ Χασαν
Μια διόρθωση....
1)Σλούκας-Κάρτερ-Νικολαϊδης
1-2)Γουόκαπ
2)Χίλιαρντ-Λαρεντζάκης
2-3)Μακίσικ
3)Παπανικολάου
3-4)Βεζένκοφ
4)Μήτογλου-Πρίντεζης
5)Φάλ-Μάρτιν

Ο Σπανούλης φυσικά δε χωράει εδω με τη καμία, αλλιώς πρεπει να εξαφανίσουμε το Λάρι πάλι, ενω ο Μακίσικ θα παίζει πιο πολύ στο 3.Πρίντεζης για κάνα ποιοτικό δεκάλεπτο και Βεζένκοφ χρόνος και στο 3 για να χωρέσουν....αν κι είμαι κατά των διπλοθεσίτων.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
basket72
Reactions:

Κυρ Ιουν 06, 2021 12:06 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 2:51 am

Δεν έχει να κάνει με αισιοδοξία αλλά με την πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια η Ευρωλίγκα είναι πολύ ανταγωνιστική και τα μπάτζετ των περισσότερων να ανεβαίνουν, θέλει καλό μπάτζετ και ξένους που να κάνουν τη διαφορά για να πρωταγωνιστήσεις. Εμείς με μέτριο μπάτζετ και παίκτες τύπου Φολ και Κάρτερ θα είμαστε στην ίδια θέση. Και για να μπούμε 8αδα και να πάμε Final 4 θα θέλουμε όλη την τύχη του κόσμου αλλά έτσι δεν γίνεται δουλειά.
Ναι, αλλά αν περίμενες τους παίκτες που ανέφερες ή που είσαι φουλ αισιόδοξος (και καλά κάνεις) ή που δεν έχεις καθόλου επαφή με την πραγματικότητα (στην περίπτωσή μας αναφέρομαι κι όχι γενικά).
ΆΣε που σε 4 F4 περίπου με το ίδιο μπάτζετ πήγαμε και φτάσαμε και τελικό.
Το ίδιο κι η Ζαλγκίρις.
Ενώ η Μπάγερν που έφτασε μιαν ανάσα φέτος είχε ακόμα μικρότερο. Μικρότερο κατά πολύ, από αυτό που είχαμε εμείς φέτος, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι σαφώς μικρότερο από αυτό που θα έχουμε του χρόνου. Οι κινήσεις μας το δείχνουν. Ο Φαλ είναι παίκτης των 700χιλ+ τη στιγμή που ο Έλλις ζήτημα να έφτανε τις 300χιλ. Υπερδιπλάσια για τον αντικαταστάτη του, δηλαδή. Καθόλου άσχημα.

Επιπλέον, δεν ξέρω βρε συ, αν το ζήτημα είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο F4 ή έστω χρόνο παρά χρόνο. Αυτό συνέπεσε με την ταυτόχρονη συνύπαρξη του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη με έναν από τους 3 καλύτερους παίκτες στη θέση του (Πρίντεζης). Δεν είναι κάθε δεκαετία του ...Αη Γιαννιού. Για την εξόχως προβληματική Ελλαδίτσα μιλάμε με τον ακόμα πιο προβληματικό- πολυεπίπεδα- αθλητισμό.

Εμένα θα με ενδιέφερε: α) τα χρήματα που μπαίνουν να αξιοποιούνται όσο γίνεται πιο σωστά μακριά από αλαζονικές στάσεις (τύπου Αφών ¨" με τον τρόπο μας" ή τύπου ΜΠαρτζώκα πέρσι, που την είδε ο άνθρωπος με το μαγικό ραβδί).
β) να υπάρχει σωστό κλίμα μες την ομάδα, να σεβόμαστε όσους έχουν προσφέρει (εννοείται) αλλά να μην μετατρέπονται σε ιερές αγελάδες, να μην γίνονται κλίκες.
γ) να δουλεύουμε πιο σωστά με τις μικρές ηλικίες.

Αυτά φίλε και θα σου αρέσει ο Φαλ. :wink:( στην περίπτωση που τον πάρουμε και δεν μας τον πάρουνε τίποτε πιο πλούσιες :D ).

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion

Κυρ Ιουν 06, 2021 12:56 pm

basket72 έγραψε:
Κυρ Ιουν 06, 2021 12:06 pm

Ναι, αλλά αν περίμενες τους παίκτες που ανέφερες ή που είσαι φουλ αισιόδοξος (και καλά κάνεις) ή που δεν έχεις καθόλου επαφή με την πραγματικότητα (στην περίπτωσή μας αναφέρομαι κι όχι γενικά).
ΆΣε που σε 4 F4 περίπου με το ίδιο μπάτζετ πήγαμε και φτάσαμε και τελικό.
Το ίδιο κι η Ζαλγκίρις.
Ενώ η Μπάγερν που έφτασε μιαν ανάσα φέτος είχε ακόμα μικρότερο. Μικρότερο κατά πολύ, από αυτό που είχαμε εμείς φέτος, το οποίο φαίνεται ότι θα είναι σαφώς μικρότερο από αυτό που θα έχουμε του χρόνου. Οι κινήσεις μας το δείχνουν. Ο Φαλ είναι παίκτης των 700χιλ+ τη στιγμή που ο Έλλις ζήτημα να έφτανε τις 300χιλ. Υπερδιπλάσια για τον αντικαταστάτη του, δηλαδή. Καθόλου άσχημα.

Επιπλέον, δεν ξέρω βρε συ, αν το ζήτημα είναι να πηγαίνουμε κάθε χρόνο F4 ή έστω χρόνο παρά χρόνο. Αυτό συνέπεσε με την ταυτόχρονη συνύπαρξη του καλύτερου παίκτη στην Ευρώπη με έναν από τους 3 καλύτερους παίκτες στη θέση του (Πρίντεζης). Δεν είναι κάθε δεκαετία του ...Αη Γιαννιού. Για την εξόχως προβληματική Ελλαδίτσα μιλάμε με τον ακόμα πιο προβληματικό- πολυεπίπεδα- αθλητισμό.

Εμένα θα με ενδιέφερε: α) τα χρήματα που μπαίνουν να αξιοποιούνται όσο γίνεται πιο σωστά μακριά από αλαζονικές στάσεις (τύπου Αφών ¨" με τον τρόπο μας" ή τύπου ΜΠαρτζώκα πέρσι, που την είδε ο άνθρωπος με το μαγικό ραβδί).
β) να υπάρχει σωστό κλίμα μες την ομάδα, να σεβόμαστε όσους έχουν προσφέρει (εννοείται) αλλά να μην μετατρέπονται σε ιερές αγελάδες, να μην γίνονται κλίκες.
γ) να δουλεύουμε πιο σωστά με τις μικρές ηλικίες.

Αυτά φίλε και θα σου αρέσει ο Φαλ. :wink:( στην περίπτωση που τον πάρουμε και δεν μας τον πάρουνε τίποτε πιο πλούσιες :D ).
Δεν είπα ποιους περίμενα, έχω πάρει χαμπάρι ότι Αγγελόπουλοι δεν θέλουν αυξήσουν το μπάτζετ και θα είναι πάνω-κάτω ίδιο με τις προηγούμενες χρονιές. Εγώ θέλω να φτιάξουμε ομάδα ώστε να θέλουν να αποφεύγουν επειδή ξέρουν ότι θα τους δυσκολέψουν και να διεκδικούμε Final 4. Τώρα έχουμε καπαρωμένο τον τίτλο του κομπάρσου. Με με μέτριες μεταγραφές Φολ και Κάρτερ δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Και τέλος δεν θα μου αρέσει ο Φολ γιατί δεν είναι πολύ καλός παίκτης.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Ιουν 06, 2021 1:37 pm

Ποιος είναι καλύτερος παίχτης ο Φολ η ο Λαντειλ? δεν έχω παρακολουθήσει κανέναν από τους 2!

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”