Ολυμπιακός Off Topic

Συντονιστής: Captains

Κλειδωμένο
Άβαταρ μέλους
coach blue

a1greece
Reactions: 1025
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Μαρ 13, 2025 10:25 pm

Για καθαρα αγωνιστικους λογους ουτε εγω θελω Ελληνικο τελικο .

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1723
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Μαρ 18, 2025 5:16 pm

Εβλεπα ενα βιντεάκι από τον τελικό του 13 και είδα στις κερκίδες τον τεράστιο Μποζίκα να πανηγυρίζει. Δεν ήξερα ότι είναι δικός μας από κούνια..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 509
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Δευ Μαρ 24, 2025 4:59 pm

Conan1982 έγραψε:
Πέμ Μαρ 13, 2025 8:54 am
Καλημέρα παιδιά, μ' αρέσει που κατά τ' άλλα κανέναν δεν τον πειράζει αν χάσει η ομάδα του.
Προτείνω να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συζητήσουμε ήρεμα για το ματς πριν και μετά από αυτό.
Εγώ Ελληνικό Τελικό θέλω πάντως και να το πάρουμε φυσικά εμείς :D
Ποιο άλλο παιχνίδι θα μπορούσε να προσφέρει τόσες συγκινήσεις;
Τοξικότητα θα υπάρχει πάντα, ας την κρατήσουμε μακριά από εδώ.
Φίλε μου, αυτό που λες κανονικά θα έπρεπε να ισχύει. Στην τελική, αν υπήρχε ελληνικός τελικός, το τρόπαιο θα κατέληγε στην χώρα μας ανεξάρτητα από τον νικητή και τον χαμένο.
Δυστυχώς όμως, η ελληνική κοινωνία, αθλητική και μη, είναι παντελώς ανώριμη για κάτι τέτοιο, σε σημείο που με κάνει να το απεύχομαι.
Ειλικρινά πιστεύω πως σε έναν ελληνικό τελικό, δεν θα διαχειριζόταν σωστά το αποτέλεσμα ούτε ο νικητής ούτε ο χαμένος γιατί έτσι είμαστε.
Θυμάμαι πριν λίγα χρόνια, βρέθηκα σε ματς Ρεάλ-Μπαρτσελόνα, όπου μπροστά μου καθόταν ένας φίλος της Μπάρτσα, περιβαλλόμενος από οπαδούς της Ρεάλ, πανηγύριζε κάθε καλάθι της ομάδας του, φορούσε φανέλα της ομάδας του και πραγματικά έφυγε από το γήπεδο ατσαλάκωτος, κύριος, όπως ακριβώς δηλαδή όφειλε να φύγει. Μετέφερε αυτήν την εικόνα σε ΟΑΚΑ ή ΣΕΦ και πες μου αν θα έμενε έστω η μασέλα του "αλλόθρησκου". Ο ιερέας δεν θα έβρισκε ούτε κόκκαλο για να κάνει την κηδεία.
Και αν το δούμε και σε αθλητική διάσταση, πχ ο κόουτς Μπαρτζώκας βίωσε μία κακή κατάσταση από κάποιους ανθρώπους μετά από ήττα σε ημιτελικό ελληνικού κυπέλλου, ένας τίτλος που θα τον χαρακτήριζα ίσως και αστείο. Φαντάσου πχ σε ενδεχόμενη ήττα σε τελικό ευρωλίγκας από τον απέναντι, τι θα άκουγε αυτός ή ο Αταμάν. Το καλύτερο σενάριο για εμένα είναι να παίξουν στους δύο διαφορετικούς ημιτελικούς, να περάσει ο ένας, να χάσει ο άλλος και να το πάρει όποια εκ των 2 ελληνικών ομάδων βρεθεί στον τελικό. Και φυσικά δεν θα ήθελα να υποθέσω τι θα επακολουθούσε στους ελληνικούς τελικούς μετά.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 502
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Απρ 07, 2025 4:39 pm

Παιδιά για το ΣΕΦ έχει ακουστεί τίποτα καινούριο? Νιώθω ότι ακόμα πάμε από μήνα σε μήνα και ζούμε τη μέρα της μαρμότας.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1723
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τρί Απρ 15, 2025 12:05 pm

Ωραία σκηνοθεσία:

0
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1631
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Απρ 15, 2025 12:20 pm

Tsilarxos έγραψε:
Πέμ Μαρ 13, 2025 12:38 pm
kein έγραψε:
Πέμ Μαρ 13, 2025 12:21 pm

Αυτό ωστόσο είναι η μισή αλήθεια, γιατί στις 3 φορές που βρεθήκαμε στα ημιτελικά του Φ4, η ιστορία έγραψε μια κούπα για εμάς και καμία για εσάς. Αν θες να μιλήσουμε χωρίς οπαδισμούς, καμία από τις δύο ομάδες δεν βολεύει το ματσάρισμα στον ημιτελικό.
Πιστεύω ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό που έγραψα. Ότι σε ημιτελικούς βρεθήκαμε 3 φορές και έχω κερδίσει τους 2 . Άρα η προϊστορία είναι με το μέρος μου. Δεν σου είπα ότι μετά θα κερδίσω σίγουρα στον τελικό όποιος και να είναι ο αντίπαλος.

Η κουβέντα ήταν στο να βγείς τέρατος και να βρεθούμε στον ημιτελικό. Και είπα το παίρνω πολύ ευχαρίστως
Ελληνικός ημιτελικός σημαίνει ότι και οι δύο ομάδες θα αδειάσουν μεγάλο μέρος από τις μπαταρίες τους, κυρίως ψυχολογικά.
Ο δε νικητής, ίσως και ασυνείδητα, θα θεωρήσει ότι το καθήκον του τελείωσε, και θα πάει στον τελικό σχεδόν σαν το σκυλί στ' αμπέλι.
Γι' αυτό, μακριά από ελληνικό ημιτελικό.

ΥΓ: Με ένα μήνα καθυστέρηση το ποστάρισμά μου, αλλά επίκαιρο!

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 868

Τρί Απρ 15, 2025 12:38 pm

Tα τελευταία 30 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας (φιμπα και Ευρωλίγκα), οι ελληνικές ομάδες έχουν συνολικά 10 τίτλους. Επίσης σχεδόν κάθε χρόνο έχουμε εκπροσωπηση στο φ4, ενω τη δεδομένη περίοδο οι ομάδες μας κυρίαρχουν. Ε, δεν είναι και τόσο σημαντικό να πάρει τον τίτλο ελληνική ομάδα σώνει και καλά. Η κυριαρχία είναι ακόμα πιο σημαντικη. Η συντριπτικη πλειοψηφία των φιλάθλων θέλει τον τιτλο για συναισθηματικούς λόγους, αποκλειστικά για την ομάδα του.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Airman

senior
Reactions: 509
Αγαπημένη θέση: PG, SG
Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC

Τρί Απρ 15, 2025 12:51 pm

chainsaw έγραψε:
Tα τελευταία 30 χρόνια ευρωπαϊκής ιστορίας (φιμπα και Ευρωλίγκα), οι ελληνικές ομάδες έχουν συνολικά 10 τίτλους. Επίσης σχεδόν κάθε χρόνο έχουμε εκπροσωπηση στο φ4, ενω τη δεδομένη περίοδο οι ομάδες μας κυρίαρχουν. Ε, δεν είναι και τόσο σημαντικό να πάρει τον τίτλο ελληνική ομάδα σώνει και καλά. Η κυριαρχία είναι ακόμα πιο σημαντικη. Η συντριπτικη πλειοψηφία των φιλάθλων θέλει τον τιτλο για συναισθηματικούς λόγους, αποκλειστικά για την ομάδα του.
Από τα καλύτερα σχόλια φίλε μου και μπράβο σου. Αυτός ο ψυχαναγκασμός να σηκώσουμε το κατσαρολάκι και να μην απολαμβάνουμε επί της ουσίας τους παίχτες μας, τις ομάδες μας, τις όμορφες πτυχές αυτής της αντιπαλότητας αποτελεί μεγάλο καρκίνωμα δυστυχώς.

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1631

Τρί Απρ 15, 2025 9:04 pm

Airman έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 12:51 pm
chainsaw έγραψε:
Από τα καλύτερα σχόλια φίλε μου και μπράβο σου. Αυτός ο ψυχαναγκασμός να σηκώσουμε το κατσαρολάκι και να μην απολαμβάνουμε επί της ουσίας τους παίχτες μας, τις ομάδες μας, τις όμορφες πτυχές αυτής της αντιπαλότητας αποτελεί μεγάλο καρκίνωμα δυστυχώς.
Συμφωνώ 100% με το σχόλιό σου, αλλά διαφωνώ 100% με το σχόλιο του φίλου που επικρότησες.
Νομίζω ότι, μάλλον, το αντιλήφθηκες εσφαλμένα. Ο φίλος νομίζω πως λέει το αντίθετο: δεν είναι σημαντικό να πάρει τον τίτλο σώνει και καλά ελληνική ομάδα, αλλά να τον πάρει η δικιά μας (του καθενός) ομάδα. Πάνω απ' όλα η κυριαρχία (επί του εγχώριου αντίπαλου).

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Απρ 15, 2025 9:42 pm

Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, εάν βρούμε τον Ερυθρό στην επόμενη φάση, θα παίζει ο Πετρούσεφ; Αν δεν κάνω λάθος, η συμφωνία να μην παίζει εναντίον μας ίσχυε μόνο για τη regual season. Σας προτείνω να δείτε το Μπάγερν Αστερας μεγάλη σκυλομαχία. Πιστεύω όμως θα περάσει ο Αστέρας εύκολα ή δύσκολα.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tarp7

allstar
Reactions: 1980

Τετ Απρ 16, 2025 9:27 am

kite26 έγραψε:
Τρί Απρ 15, 2025 9:42 pm
Καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, εάν βρούμε τον Ερυθρό στην επόμενη φάση, θα παίζει ο Πετρούσεφ; Αν δεν κάνω λάθος, η συμφωνία να μην παίζει εναντίον μας ίσχυε μόνο για τη regual season. Σας προτείνω να δείτε το Μπάγερν Αστερας μεγάλη σκυλομαχία. Πιστεύω όμως θα περάσει ο Αστέρας εύκολα ή δύσκολα.
Πέρασε η Μπάγερν τρομερός ο πετρουσεφ. Η Μπάγερν είναι η τρίτη φορά που μπαίνει σε πλευ οφ την τελευταία πενταετία και γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα . Πιστοποιεί την άνοδο του Γερμανικού μπάσκετ.

1
1 Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”