Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2026-2027 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να πω κατι που εχω παρατηρησει σχεδον σε ολα τα ματς ως τωρα και δεν ειναι αμιγως αγωνιστικο.
Δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερη επικοινωνια μεταξυ των παιχτων στις εκτος παιχνιδιου στιγμες, π.χ. μετα απο εντυπωσιακα καλαθια ή σε πτωσεις λογω φαουλ. Δε βλεπω να πανηγυριζουν εντονα τα καλαθια αλλων, να επιβραβευει ο εκτελεστης αυτον που του εβγαλε μια ασιστ ή να τρεχουν να σηκωσουν παιχτες που εχουν πεσει λογω καποιας μονομαχιας.
Μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα σαν να υπαρχει μια αμηχανια, σαν να ειναι ο καθενας στον κοσμο του.
Δεν βλεπω να υπαρχει ιδιαιτερη επικοινωνια μεταξυ των παιχτων στις εκτος παιχνιδιου στιγμες, π.χ. μετα απο εντυπωσιακα καλαθια ή σε πτωσεις λογω φαουλ. Δε βλεπω να πανηγυριζουν εντονα τα καλαθια αλλων, να επιβραβευει ο εκτελεστης αυτον που του εβγαλε μια ασιστ ή να τρεχουν να σηκωσουν παιχτες που εχουν πεσει λογω καποιας μονομαχιας.
Μπορει να ειναι ιδεα μου αλλα σαν να υπαρχει μια αμηχανια, σαν να ειναι ο καθενας στον κοσμο του.
-
basilis_.kts

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
ειναι νωρις ακομα και οι παικτες εχουν παρει αυτο που ηθελαν τοσα χρονια,την ευρωλιγκα...αυτο θα το δεις απο πλει οφφ και μετα.οταν θα παιζονται οι τιτλοι.τωρα ξερουν πως και να χαθει ενα παιχνιδι σιγα τα αβγα.redcard έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 11, 2026 3:03 pmΝα πω κατι που εχω παρατηρησει σχεδον σε ολα τα ματς ως τωρα και δεν ειναι αμιγως αγωνιστικο.
με το προηγουμενο συστημα οπου υπηρχαν ομιλοι,περνουσαν οι 4 πρωτοι και μετα υπηρχε τοπ 16 χωρισμενοι σε 2 ομιλους πραγματικα το καθε παιχνιδι μετραγε για το πλασαρισμα και τους πιθανους αντιπαλους κλπ.
τωρα στο χαος των 38 αγωνιστικων ειδικα στην αρχη ολοι ειναι τσιλ
basilis_.kts έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 11, 2026 3:17 pmειναι νωρις ακομα και οι παικτες εχουν παρει αυτο που ηθελαν τοσα χρονια,την ευρωλιγκα...αυτο θα το δεις απο πλει οφφ και μετα.οταν θα παιζονται οι τιτλοι.τωρα ξερουν πως και να χαθει ενα παιχνιδι σιγα τα αβγα.redcard έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 11, 2026 3:03 pmΝα πω κατι που εχω παρατηρησει σχεδον σε ολα τα ματς ως τωρα και δεν ειναι αμιγως αγωνιστικο.
με το προηγουμενο συστημα οπου υπηρχαν ομιλοι,περνουσαν οι 4 πρωτοι και μετα υπηρχε τοπ 16 χωρισμενοι σε 2 ομιλους πραγματικα το καθε παιχνιδι μετραγε για το πλασαρισμα και τους πιθανους αντιπαλους κλπ.
τωρα στο χαος των 38 αγωνιστικων ειδικα στην αρχη ολοι ειναι τσιλ
Tι μου θυμισες τωρα... TV guide μεσω Teletext, τελη δεκαετια 80 αρχες 90 για nba games και αγωνες απο Raiuno, TVe κλπ...tokalytero3d έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 11, 2026 2:04 pmΚλωτσιές θέλει.
Μου θέλουν και κανάλι χωρίς εφαρμογή το 2026.
Σε λίγο θα μπω και στο Teletext![]()
Κι ανεβασμα στην ταρατσα για γυρισμα κεραιας.
Α ρε Κουβελα...
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2
Μπαρτζώκας: "Από την άλλη σκοράραμε σχεδόν 100 πόντους χωρίς υψηλά ποσοστά."
Με 68% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα σούταρε ο Ολυμπιακός, τι εννοεί ο προπονητής "χωρίς υψηλά ποσοστά";
Επίσης, επειδή διαβάζω παράπονα για τη μετάδοση, τις κάμερες κλπ., εγώ είδα το παιχνίδι από κινητό και η κάλυψη ήταν πολύ καλή. Και από τον υπολογιστή επισης δεν έχω κάποιο θέμα.
Με 68% στα δίποντα και 50% στα τρίποντα σούταρε ο Ολυμπιακός, τι εννοεί ο προπονητής "χωρίς υψηλά ποσοστά";
Επίσης, επειδή διαβάζω παράπονα για τη μετάδοση, τις κάμερες κλπ., εγώ είδα το παιχνίδι από κινητό και η κάλυψη ήταν πολύ καλή. Και από τον υπολογιστή επισης δεν έχω κάποιο θέμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο