Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 26, 2025 11:05 pm

berry έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 11:00 pm
assistant έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 10:59 pm

το ριξαμε και στη φιλοσοφια τωρα στα γεραματα......αν ζουσαν ο Νιτσε και ο Σοπεναουερ σημερα θα ηταν σιγουρα Ολυμπιακοι...........
Ο Βίλχεμ Ραϊχ σίγουρα
ακου ανθρωπακο......εγω ΣΕΦ να δω Ντιλικινα δεν παω........

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 26, 2025 11:06 pm

Για τις δηλωσεις Μπαρτζωκα: Θεωρω πως ηταν καπως αστοχες, το να ειναι ευχαριστημενος απο το ροστερ σημαινει τερμα οι μεταγραφες. Και το οτι ξοδευτηκαν πολλα λεφτα για να ερθει ο Ντιλικινα ειναι ανεκδοτο.

Τα τελευταια χρονια, με εξαιρεση τον Φουρνιε και τον Βεζενκοφ, οι μεταγραφες μονον απο το πανω ραφι δεν ειναι:

Εγω ξερω οτι:

1) Ο Μισιτς εγινε Ντιλικινα
2) Ο Ναν εγινε Μπραζτεκις
3) Ο Μιροτιτς εγινε Σικμα

Το να χτιζεις μια ομαδα να βασιζεται στην αμυνα ειναι ενα, το να μαζευεις ξυλοκοπους ομως θα σου βγει καπου, δεν μπορει.
Απο τα φιλικα φανηκε πως ο Γουοκαπ απο μονος του εχει θεμα ποιοτητας σαν πλει μεικερ. Ο Εβανς ειναι κομπο κι ανετοιμος ενω ο Λη ανεκδοτο στη θεση 1, ισως και 2.

Τωρα απο που βγαινει οτι το ροστερ ειναι πληρες δε ξερω.

Ας ξεκινησουμε τα επισημα απο βδομαδα και τα ξαναλεμε.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 12:10 am

Η νεα μας μεταγραφη ο Σειμπεν Λι…. Εεε με συγχωρειτε ο Φρανκ Νιλικινια ανακοινωθηκε σημερα.

Ακουσε για Νιλικινια ο Λι και σου λεει θα παω να μπουκαρω να σκοραρω και ασε τον κοουτς να ζηταει πασα. Οχι τιποτα αλλο μου αρεσε και η αθηνα με περνει μαζι του ο Φουρναρης και τρωω καλα. Σκεψου να με στειλουν σε καμια γερμανια και τρωω λουκανικα και σνιτσελ καθε μερα.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Σεπ 27, 2025 12:12 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 12:10 am
Η νεα μας μεταγραφη ο Σειμπεν Λι…. Εεε με συγχωρειτε ο Φρανκ Νιλικινια ανακοινωθηκε σημερα.

Ακουσε για Νιλικινια ο Λι και σου λεει θα παω να μπουκαρω να σκοραρω και ασε τον κοουτς να ζηταει πασα. Οχι τιποτα αλλο μου αρεσε και η αθηνα με περνει μαζι του ο Φουρναρης και τρωω καλα. Σκεψου να με στειλουν σε καμια γερμανια και τρωω λουκανικα και σνιτσελ καθε μερα.
Αν ο Ντιλικίνα οδηγήσει στο να παίζει ο Λι ως 2αρι σκόρερ μπορεί να βγει σε καλό.
Αλλά ποιος να πρωτοπαίξει κιόλας στο 2 έχει μαζευτεί πολύς κόσμος.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 12:23 am

Αν και με Καρδίτσα δεν μπορείς να κρίνεις και πολλά ,σήμερα είδαμε αυτό που λέγαμε . 10 φορές πιο αθλητική η ομάδα. Μου άρεσε παααρα πολύ αυτό. Είχαμε ξεχάσει τι πάει να πει Αλει Ουπ και κάρφωμα. Και ευτυχώς φαίνεται πως ο Μπαρτζώκας υπολογίζει ξεκάθαρα τον Ντόρσεϊ αλλά και εκείνος έχει έρθει φορτσατος.
Μεταγραφή μην περιμένετε άλλη. Ότι έγινε , έγινε. Ομάδα καλή έχουμε,όλοι το ξέρουμε. Πώς θα κλείνουμε τα ματς θέλω να δω και το θα γίνεται όταν αφήνουν τον άσσο ελεύθερο να σουτάρει (τουβλαρει) .

* Ο Φουρνιε όπως και πέρσι έχει ξεκινήσει ψιλό χάλια.

**Έβανς ξεκόλλα ρε Μπρο και άντε μπες να παίξεις να δούμε και εμείς Θεού πρόσωπο 🫣

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

Σάβ Σεπ 27, 2025 12:55 am

kite26 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 5:35 pm
qspock έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 5:22 pm
Πιο ξενερα μεταγραφη δεν θυμαμαι πια ηταν εδω και χρονια...
Και λέει βγαίνει μεταγραφάρα ξέρω 'γω, βρίσκει τον εαυτό του και κάνει μεγαλειώδεις εμφανίσεις. Τα ποσοστά του εκτοξεύονται κάθετα και για το λόγο αυτό απολύεται ο Ζοτς.

Δε θα συμβεί, αλλά λέμε τώρα...

Milestone 3.000 δημοσιεύσεις.
Ναι... και βγαίνει MVP της ευρωλίγκας, ξαναγυρίζει στο ΝΒΑ, όπου σπάει όλα τα ρεκόρ, γίνεται GOAT και μπαίνει στο Hall of Fame...
Και μετά ακούει την αγριοφωνάρα του Μπαρτζώκα " @#$$ :@#$: Λάρι λακαμά @#$%: ξύπνα ρε Λη" και ξυπνάει...

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Σεπ 27, 2025 1:21 am

ο μπαρτζωκας ξεκαθαρισε οτι δεν θελει σεντερ παντως..ειπε οτι δεν υπαρχουν στην αγορα και ειναι χαρουμενος που εχει τρεις.

εντωμεταξυ ξεκαθαρισε οτι ηθελε εναν ασσο να παιζει απλα(αρα να περναει το κεντρο και να την δινει διπλα ως συνηθως) και να μαρκαρει 3 θεσεις..ο ανθρωπος θελει να χει 3 γουοκαπ στον ασσο,εμεις πρεπει να το παρουμε αποφαση που ζηταμε μισιτς και τετοιους...

Εμενα μαρεσε πολυ η ομαδα σημερα,μαλιστα ηταν να παω σε κατι γενεθλια και πηγαινα με το κινητο στο χερι να βλεπω :lol:
αρκετα διαφορετικο μπασκετ παει να παιξει,εγω αυτο καταλαβαινω..τουλαχιστον οσο στο 5 δεν ειναι ο μιλου..Αποτι καταλαβαινω παμε σε πολλες κατοχες,πολυ ταχυτητα και η αμυνα μας θα ναι μπετο..οποτε δεν εχει τοσο νοημα να σκεφτομαστε το μπασκετ το περσινο,δεν θα μοιαζει και τοσο..

Αν και κραζω ολο το καλοκαιρι τον σχεδιασμο,πλεον δεν εχει νοημα..ας τον αφησουμε να δουλεψει να δουμε τι θα φτιαξει..γιατι για κατι αλλο παμε φετος.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 27, 2025 2:03 am

Christofis έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 8:46 pm
kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 8:25 pm

Επί της ουσίας τα ίδια μου λες για ΣΙΚΜΑ και Μπραζ. Μη σου πω ότι ο ΣΙΚΜΑ και φέτος θα ήταν χρήσιμος σαν 4-5αρι που δεν έχουμε. Βέβαια το ότι δεν πήραμε το Ναν τότε για δευτεροτριτο γκαρντ δεν το πολύ καταλαβαίνω!!!
Τώρα για το Νιλικίνα και η σιγουριά σου για την ευπάθεια του με ξεπερνάει. Μου κάνει εντύπωση όμως που δε σε προβληματίζει η ευπάθεια του Μιλουτίνοφ, του 1ου σέντερ και σε προβληματίζει η ευπάθεια του 2ου PG τον οποίο δεν πιστεύεις κιόλας σαν παίκτη.
Να καταλάβω και λίγο καλύτερα ο Νιλικίνα για σένα είναι ο 2ος PG? Ο Εβανς τι είναι?Ή καλύτερα άμα ο Εβανς δεν είναι ο 2ος PG δεν πρέπει να πάρει άλλον με τα χαρακτηριστικά του ΕΒΑΝΣ?
Πέρυσι που είχες Γκος θεωρείς ότι ήσουν καλυμμένος στη θέση του PG? Μη μου πεις ότι βγήκες και 1ος στη regular λόγω Γκος??? :sorry:
O Γκος ειναι ενας παρα πολυ καλος floor general. Ειναι πολυ καλος οργανωτης, εχει πολυ καλο καθετο παιχνιδι, ειναι two way, εχει καλο σουτ απλα εχει αργο release. Σιγουρα δεν μπορεις να τον παιξεις αντερ και σιγουρα ειναι ενας παικτης που αν του αφησεις χωρο θα σου βαλει 10 -15 ποντους.

Περυσι με Γουοκαπ και Γκος βασικους και τον θωμα υγιειη και βιλντοζα για τριτη επιλογη και λυση αναγκης αν ο Ντορσει ηταν ενεργο μελος και στην κατασταση που εδειξε στο ευρωμπασκετ αλλα και στους τελικους (καθως ειναι παικτης με pull up σουτ και καλη προσωπικη φαση γενικα) εγω θα ημουν καλυμμενος και το ελεγα και μετα το χαμενο φαιναλ φορ. Εγω θα εδιωχνα βιλντοζα και θα περιμενα τον εβανς, θα ειχα ως τριτη λυση χειριστη τον Λι ως πασπαρτου μεχρι να δω τι πουλια πιανει ο εβανς και θα κινουμουν τοτε.

Η ομαδα επρεπε να κρατησει Γκος, να κρατησει εβανς ως αντι Βιλντοζα και Λι ως παρπαρτου, να διωξει βιλντοζα , να παρει εναν εκ των Γουορντ/Κορντινιε/Μπονγκα και να κρατησει Ραιτ ως 5-4 και να παρει ενα 5αρι αθλητικο.

Δεν ηταν τοσο δυσκολο. Νομιζω θα ηταν και πιο οικονομικο τελικα απο τα να πληρωνουμε buyout σε παρτιζαν, μηνιαιο συμβολαιο σε Κουμαντζε και να παρουμε και εξτρα παικτη στο 5 αν προκυψει τραυματισμος.
Δε διαφωνώ στο σύνολο με την αξιολόγηση του Γκος αν και έτσι όπως τον παρουσίασες μου έδωσες την εντύπωση ότι είναι και επιπέδου Σλουκα. Και εγώ πιστεύω ότι έπρεπε να τον κρατήσουν αλλά από τη στιγμή που ο ίδιος επέλεξε να φύγει νωρίς και με την ομάδα σε απροσδιόριστη κατάσταση το Μάιο έχοντας πάρει απόφαση να μην ανανεώσει κανέναν παίκτη δε γινόταν κάτι διαφορετικό. Επιπρόσθετα οι αμφιβολίες για την υγεία του Νιλικινα δεν υπήρχαν για το Γκος. Ήμασταν σίγουροι ότι ο Γκος δεν είναι υγιής!!!! Όποτε όλα τα καλά στοιχεία του, τίθονταν εν αμφιβόλω λόγω της υγείας του με τρανό παράδειγμα το κλείσιμο της χρονιάς σε f4 και ελληνικούς τελικούς. Σε κάθε περίπτωση θα συμφωνήσω ότι σεταρε καλά την ομάδα ο Γκος και ήταν decent αμυντικός όχι ακριβώς 2way.
Τώρα για τον Ραιτ 5-4, το έχει πει και ο Μπαρτζώκας αλλά δε βλέπω πως κολλάει στο 4. Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Πετρουσεφ εκεί ή έναν στυλ Πετρουσεφ με μικρότερο εγώ και status(που να τον βρεις θα μου πεις) ή έναν παικταρά στυλ Ατσιουα και τον Πιτερς σε περιορισμένο ρόλο. Σε αυτή τη θέση περιμένω το σταφ να ρισκάρει και να φέρει ένα νέο παίκτη από Αμερική αλλά δεν το βλέπω να συμβαίνει. Ο Ραιτ μου άρεσε πολύ κι εμένα αλλά στην εξίσωση των ψηλών έπαιξε ρόλο και το διαβατήριο του Κωστάκη που είναι αναμφίβολα πολύ σημαντικό.
Ο Εβανς για μένα είναι ο αντί-Γκος_Βιλντόζα. Το Βιλντόζα γιατί τον είχαμε πέρυσι? Γιατί ήταν ο μόνος guard με pull up. Με καλό Εβανς δε χρειάζεσαι ούτε Γκος ούτε Βιλντόζα έχοντας ως δεδομένο ότι και ο Ντορσευ θα έχει ρόλο φέτος. Χρειάζεσαι όμως Νιλικίνα ως ασφάλεια του ΓΟυοκαπ και ένα πιο καθαρό PG ανεξαρτήτως της ποιότητας του η οποία θα φανεί τελικά στο γήπεδο.
Το κλειδί σε όλες τις συζητήσεις είναι ο Εβανς αλλά τον έχουμε διαγράψει. Αν δεν βγει θέλουμε παίκτη οπωσδήποτε.
Δεν είναι σε καμία περίπτωση πάντως τόσο εύκολα τα πράγματα όπως τα παρουσιάζεις. Το buyout στην Παρτιζαν είναι πιο κοστοβόρο από το να κρατούσες τον Γκος? Σε καμία περίπτωση.
Το μηνιαίο συμβόλαιο του Κουμαντζε τι δουλειά έχει με το Ραιτ? Με το Μιλουτίνοφ έχει σχέση αυτό. Έξτρα παίκτη θα πάρεις έτσι κι αλλιώς αν προκύψει τραυματισμός. Δεν μπορείς να υπολογίζεις τραυματισμούς στο σχεδιασμό σου. Αν σε απασχολούν οι τραυματισμοί απλά δεν ανανεώνεις τον παίκτη(Το Μιλού εν προκειμένω αλλά λόγω Φαλ ήταν μονόδρομος).

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Σεπ 27, 2025 2:21 am

Προσωπικα αγωνιστικη εικονα απο την ομαδα δεν εχω και για να ειμαι ειλικρινης ειδα ελαχιστα παιχνιδια περσι , συνεπως ισως να πεφτω εξω σε αυτο που θα πω ή να μην εχω ολα τα δεδομενα αλλα δωρεαν ειναι η αποψη οποτε την καταθετω.

Εγω φετος θα πηγαινα σε μερικο rebuild. H μεταγραφη του Ward ειναι κομπλε μας αρεσει την κραταμε.Θα εδιωχνα Λι,Εβανς ίσως και Γκος(θα εξηγησω,βαλτε ενα ερωτηματικο εδω). Και θα πηγαινα α)σε εναν floor general ή εστω εναν δημιουργο με εφεση στο pick n roll και εκτελεση μετα απο ντρίμπλα (αυτο που λειπει στους Ασσους της ομαδας δηλαδη) που να μην ειναι μαυρη τρυπα στην αμυνα, έστω και αν επαιρνα το ρισκο να παω σε λαβρακι (θα κοιταγα να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα ακόμη και αν δεν ήταν επιπεδου ευρωλιγκα ή δεν εχει αποδειξει οτι μπορει και στην ευρωλιγκα). Αν δεν ηθελα να ρισκαρω, ή δεν ημουν σιγουρος κτλ θα κραταγα τον Γκος.
β) Εναν combo 3-level scorer με καλο μεγεθος , στην αμυνα μου φτανει με το μεγεθος του να δυσκολευει τις πασες στη weak side(οπως ο Ντορσει στην πρωτη θητεια) και να βαζει λιγη πιεση στον παικτη του οταν εχει την μπαλα. Εδω πας στο NBA και ψωνιζεις, εχει πολλους τετοιους παικτες ολο το χρονο με το αντιστιχο ρισκο.

Στο 5 αφου κρατησα Μιλου θα πηγαινα σε ενα αθλητικο 4-5αρι και σε ενα αθλητικο 5αρι.Τον Χολ θα τον επαιρνα ; Ισως με την προυποθεση ομως το 4-5αρι να ηταν εστω λιγο καλυτερο απο τον Χολ (ουσιαστικα δηλαδη Χολ 3-2ος στην ιεραρχεια, γιατι υπαρχει και ο ευπαθης γιγαντας ).

Αρα το ροστερ θα ηταν
1. Γουοκαπ, Floor General ή Γκος
1-2. Combo 3 level scorer
2. Φουρνιε,Ντορσει
3.Γουορντ,Παπ
4. Βεζε,Πιτερς
4-5. μεταγραφη
5.Μιλου,Μεταγραφη ή Χολ

Μακ,Κωστας,Λαρε,Νετζ για βαθος , συνολο 16 παικτες.
Αυτο το ροστερ απλα ειναι πιο λειτουργικο δεν εξασφαλιζει τροπαιο. Απλα τρακαρουνε λιγοτερο οι παικτες μεταξυ τους, υπαρχει μεγαλυτερη ποικιλομορφια και ευελιξια σε σχηματα και δεν υπαρχει αυτος ο αποπνικτικος συνωστισμός που βλεπεις ροστερ γεματο στα χαρτια αδειο στην πραξη.

Και εδω ειναι και το προβλημα της γκρινιας στις μεταγραφες. Αλλο πραγμα να χρειαζεσαι εναν σκορερ να σε σκοτωνει απο παντου και να φτιαχνει μονος του σουτ του, να τον παρεις και να μην σου βγει.(συμβαινει, πηρες τα χαρακτηριστικα που ελειπαν απλα δεν σου βγηκε η μεταγραφη, ειτε γιατι ο παικτης δεν προσαρμοστηκε, ειτε γιατι δεν μπορεσει να ανταπεξελθει στις απαιτησεις).Αλλο πραγμα να παρεις πχ τον Ντιλικινα που δεν σου δινει αυτα που χρειαζεσαι και να ακους δικαιολογημενα γκρινια, γιατι εχει ερθει ακομη μια φορα ενας παικτης που δεν λυνει τα προβληματα που εχει η ομαδα και πεφτει και τρακαρει σε μια υπερκορεσμένη γραμμη κοντών που φαινεται πληρης αλλα δινει πολυ λιγοτερα απο αυτα που χρειαζονται.
Δεν γινεται να εχεις Γουοκαπ,Ντιλικινα,Εβανς,Λι,Φουρνιε,Ντορσει δηλαδη 6 παικτες για 2 θεσεις και να νιωθεις αδειος. Οπως εκανε και περσι υπερφορτωνοντας τις θεσεις 1-2 και παντα κατι ελλειπε.

Εμενα δεν με νοιαζει τοσο το ονομα, δεν καιγομαι να εχω Μιτσιτς ή Ναν( οχι οτι με χαλαει μακαρι να τους ειχα), με νοιαζει ομως να εχω λειτουργικη ομαδα ακομη και με παικτες ρισκα. Δεν εχω θεμα να θελω σκορερ και να παρω εναν 3 level scorer επιπεδου eurocup και να μην μου βγει.Δεν θα γκρινιαξω για αυτο, δινω συγκεκριμενα χρηματα, ειναι συγκεκριμενη η αγορα , δεν μου βγηκε ολα καλα, θα βρω κατι καλυτερο του χρονου.
Εχω προβλημα ομως οταν για παραδειγμα εχω εναν παικτη σαν τον Λι ο οποιος αυτο που ξερει να κανει, ειναι να παρει ενα σκριν και να μπει στο καλαθι να τελειωσει τη φαση ή να πασάρει στη γωνια, ενω εγω θελω να τον εχω εγκεφαλικο pg passing first και να τον βαλω να τρεχει τη motion.Αρα και δεν θελω να κανει αυτα ειναι που καλος να κανει, και θελω να τον μετατρεψω σε αλλο παικτη. Συνεπως μην τον παιρνεις εξ αρχης ή εστω μην τον κρατας. Εκει ναι θα γκρινιαξω γιατι δεν βγαζει λογικη.

Εγω 2 παραπονα εχω απο τον Μπαρτζωκα , 1) το οτι μετα το f4 του 2023 εχασε την ηρεμια του και επανεφερε τις αντιδρασεις και τα βρισιδια της πρωτης θητειας του στην ομαδα, 2) Το πεισμα του, εφοσον δεν βρισκει ακριβως τα υλικα που θελει για να παιξει οπως θελει (ειτε γιατι ειναι ακριβα,ειτε γιατι δεν διαθεσιμα, ειτε γιατι τραυματιστηκαν) , πρεπει να προσαρμοστει περισσοτερο το playstyle στους παικτες και οχι το αντιθετο.

Τελος παντων. Το τωρινο ροστερ για τα λεφτα που εχουν δαπανηθει ειναι κακο , δεν ξερω πως εγινε, καλο ειναι μαζι με το νεο γηπεδο να φτιαξουμε λιγο το front office της ομαδας, ενας gm χρειαζεται οπωσδηποτε, εγω ειλικρινα πιστευω οτι χρειαζεται rebuild στο προπονητικο staff της ομαδας , ο Μπαρτζωκας να μεινει αλλα να δει λιγο τους βοηθους του γιατι εγω ευχαριστημενος απο το supporting cast δεν ειμαι, ειδικα οταν ο ρολος τους οταν στραβωνει το ματς να ειναι οι βαλβιδες εκτονωσης του προπονητη. Καλη σεζον να εχουμε, με οσο το δυνατον λιγοτερους τραυματισμους.

Μέχρι φέτος
kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 27, 2025 2:34 am

shaq7 έγραψε:
ο μπαρτζωκας ξεκαθαρισε οτι δεν θελει σεντερ παντως..ειπε οτι δεν υπαρχουν στην αγορα και ειναι χαρουμενος που εχει τρεις.

εντωμεταξυ ξεκαθαρισε οτι ηθελε εναν ασσο να παιζει απλα(αρα να περναει το κεντρο και να την δινει διπλα ως συνηθως) και να μαρκαρει 3 θεσεις..ο ανθρωπος θελει να χει 3 γουοκαπ στον ασσο,εμεις πρεπει να το παρουμε αποφαση που ζηταμε μισιτς και τετοιους...

Εμενα μαρεσε πολυ η ομαδα σημερα,μαλιστα ηταν να παω σε κατι γενεθλια και πηγαινα με το κινητο στο χερι να βλεπω :lol:
αρκετα διαφορετικο μπασκετ παει να παιξει,εγω αυτο καταλαβαινω..τουλαχιστον οσο στο 5 δεν ειναι ο μιλου..Αποτι καταλαβαινω παμε σε πολλες κατοχες,πολυ ταχυτητα και η αμυνα μας θα ναι μπετο..οποτε δεν εχει τοσο νοημα να σκεφτομαστε το μπασκετ το περσινο,δεν θα μοιαζει και τοσο..

Αν και κραζω ολο το καλοκαιρι τον σχεδιασμο,πλεον δεν εχει νοημα..ας τον αφησουμε να δουλεψει να δουμε τι θα φτιαξει..γιατι για κατι αλλο παμε φετος.
Αυτό ακριβώς χρειάζεται!!! Να παρακολουθήσουμε λίγο την ομάδα και το στήσιμό της και να σταματήσουμε τη μιζέρια αν και αρκετοί από ότι φαίνεται παίρνουν ζωή όταν την καλλιεργούν!!!!

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 27, 2025 6:30 am

kraftf έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αυτό ακριβώς χρειάζεται!!! Να παρακολουθήσουμε λίγο την ομάδα και το στήσιμό της και να σταματήσουμε τη μιζέρια αν και αρκετοί από ότι φαίνεται παίρνουν ζωή όταν την καλλιεργούν!!!!
Μεχρι και ο Πριντεζης ειπε σε δηλωσεις του στη Ροδο πως ο Ντιλικινα δεν ειναι αυτο που περιμεναμε...

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Σεπ 27, 2025 7:11 am

Rivers15 έγραψε:
kraftf έγραψε:

Μεχρι και ο Πριντεζης ειπε σε δηλωσεις του στη Ροδο πως ο Ντιλικινα δεν ειναι αυτο που περιμεναμε...
Αντε μωρε με τον μιζερο τον ΓΨΟ.
Αιντε και ... παιδακι Πριντεζη.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Σεπ 27, 2025 7:39 am

Rivers15 έγραψε:
kraftf έγραψε:

Ποιος μελος του φορουμ θα ειναι αραγε? :cool:

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 8:52 am

Αν ο κοουτς αξιοποιησει Ντορσει και Λι και τους αφησει να αποκτησουν ψυχολογια δεν χρειαζομαστε αλλον γκαρντ και εξηγειται εν μερει η απόκτηση νιλικινια ως προς τα χαρακτηριστικα(οχι ως προς το ιατρικο ιστορικο). Παντως αυτό που ειδαμε χθες εστω και αν ειναι με χαμηλοτερου επιπεδου ομαδα δειχνει διαθεση για προσαρμογη στο στυλ παιχνιδιου που βολευει τους παικτες και οχι το γυρω γυρω ολοι που εχουμε συνηθησει. Και το λεω αυτο γιατι ειδαμε Πιτερς, Παπανικολαου(ποσε μερες εχει που εχει επιστρεψει απο την εθνικη) Ντορσει να την πετανε τη μπαλα στον ουρανο για να κρεμαστε απο το στεφανι ο Χολ. Ειδαμε τον Κιννα παιρνει σκριν για να μπουκαρει ή να κοβει πισω απο την πλατη του αντιπαλου του για να βρεθει μονος κατω απο το καλαθι, ειδαμε τον ντορσει να παιρνει σουτ μετα απο ντριπλα.

Γενικα ισως να μην ειναι ολα μαυρα. Ο χολ παντως θυμιζει τον Χολ της σειρα πλειοφς με την Μονακο το 2022 οπου ολοι τον γλυκοκοιταζαμε

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 9:17 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 10:45 pm
berry έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 10:43 pm
Αμα ο Φρανκ ειναι βαθιά χερι στην τσέπη, μην περιμένετε αλλη μεταγραφή

Ακριβή τουλαχιστον
Ούτως η άλλως είναι ενθουσιασμένος από το ρόστερ
Ναι αλλά είπε και ότι οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί, που το βάζεις αυτό; :D

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”