Kανει κυκλους η συζητηση. Κοβει τα γκαρντ γιατι παιρνει τα βηματα ευκολα, εχει ταλεντο στo σωστο timing. Ας πουμε λοιπον οτι εχουμε προβλημα στο μαρκαρισμα στα αντιπαλα 5αρια. Θα τα δουμε και στη πραξη, να δουμε ποιες αναλυσεις παικτων απο αυτες που διαβασαμε ισχυει και ποιος δημοσιογραφος ή οτι αλλο είναι έχει δικιο.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:24 pmΣτο γράφω κι αλλού αλλά ο Μάρτιν όπου να να έχει παίξει έχει πάνω από 1.5 τάπα μ.ο. Στη Γερμανία το τερμάτισε μάλιστα. Μιλάμε για ασυνήθιστους μ.ο. Χρόνια είχαμε να έχουνε 2 (συν τον Ζαν Σαρλς) τόσο καλούς μπλοκέρς.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 3:17 pm]
Φίλε shap7 διαφωνώ λιγο με αυτο που λες. Από τον μαρτιν περιμενουμε και τον πήραμε για τις επιθετικές του αρετες.. Σιγουρα ο μπαρτζω περιμενει ποντους απο τον παικτη, σιγουρα θα βαζει περισσοτερους απο ελις. Εξακολουθω να βλεπω προβλημα με την αμυνα στο 5. Θα τη βρει την ακρη ο μπαρτζω, ομαδικο αθλημα είναι, παντως στα χαρτια φαίνεται να έχουμε θέμα.
2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ
Συντονιστής: Captains
- Redfly
- Reactions: 401
- Αγαπημένος παίκτης: Clyde the Glide
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Τα νούμερά του το λένε. Δεν φτάνει μόνο ο συγχρονισμός για το κόψιμο σε αντιπάλους που σου ρίχνουν 10 πόντους και βάλε. Έχω ανεβάσει βίντεο που καρφώνει από μακριά και μοιράζει ταπίδια με αλματάρες. Στη Γερμανία είχε 2..5 τάπες μ.ο. Σπάνιοι μέσοι όροι.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:32 pm
Kανει κυκλους η συζητηση. Κοβει τα γκαρντ γιατι παιρνει τα βηματα ευκολα, εχει ταλεντο στo σωστο timing. Ας πουμε λοιπον οτι εχουμε προβλημα στο μαρκαρισμα στα αντιπαλα 5αρια. Θα τα δουμε και στη πραξη, να δουμε ποιες αναλυσεις παικτων απο αυτες που διαβασαμε ισχυει και ποιος δημοσιογραφος ή οτι αλλο είναι έχει δικιο.
Το μόνο που δεν φοβάμαι φέτος θα είναι η άμυνα. ΚΑι στην πίσω και στην μπροστά γραμμή. Επιτέλους τέλος. Στη δημιουργία και στη σύζευξη ταλέντου/απειρίας θα έχουμε θέμα όμως. Εγώ κρατάω πισινή για τον Οκτώβρη κι όσους δεν συνεχίσουν ΝΒΑ.
- ssoulliss
- Reactions: 4010
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση πως ο Μπαρτζώκας μαζί με τη διοίκηση έχουν αποφασίσει(;) να πάνε φέτος με Σλούκα (αν έρθει), Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου στα 20'-25' λεπτά περίπου. Πιθανόν οι δύο νεώτεροι σε ηλικία να αγγίξουν και το τριαντάρι σε λεπτά. Ο Ολυμπιακός θα χτίσει μια όμαδα με ένα ματς την εβδομάδα για one and done σεζόν και ότι βγει. Οι ξένοι που θα συμπληρώνουντο ρόστερ είναι είτε λαχεία (Hasan, Harrison), είτε ρολίστες (Jenkins, Rubit, Ellis, Livio-αν τελικά έρθει). Το κουπί φαίνεται να το τραβήξει ο McKissic ο οποίος θα συμπληρώνει την πεντάδα. Ο Vezenkhov αν κάνει break-out χρονιά, τότε ο Ολυμπιακός θα εκπλήξει πολλούς αν όχι τότε "κλάψε με, μάνα κλάψε μια νύχτα με φεγγάρι".
Η αίσθηση που έχω είναι πως φράγκα δεν παίζουν αφενός, αφετέρου σε όσους πιθανόν ξένους να εξήγησαν το πλάνο (Gill) να αρνήθηκαν την προσφορά. Δηλαδη ποιος σοβαρός περιφερειακός παίκτης θα έρθει για να παίζει δεκάλεπτα ή όταν οι Σπανούλης-Σλούκας (στα 38 και βάλε ο πρώτος ) θα είναι τραυματίας ή ντεφορμέ. Ποιος σοβαρός ψηλός θα δεχτεί να έχει τρίτο ή τέταρτο ρόλο σε μια όμάδα που έχει αποφασίσει πως φέτος θα τιμήσει για τελευταία (;) χρονιά τον Πρίντεζη.Οι επιλογές, το χτίσιμο που πάει να γίνει, θυμίζουν τη χρονιά του 2012 με Lucas-Howard μόνο που δεν βρισκόμαστε στο 2020 κάτι που η διοίκηση και ο Μπαρτζώκας μάλλον δεν το έχουν καταλάβει (εκτός και αν το κάνουν συνειδητά).
Αν πλάκώσουν οι τραυματισμοί που είναι συχνό φαινόμενο στον Ολυμπιακό αλλά και στον Μπαρτζώκα, προβλέπω αλλαγές και πολύ γκρίνια. Για μένα είναι κουλό να συζητάς για Delaney-Καλάθη-Σλούκα-Gill-Broekhoff και να καταλήγεις σε παίκτες του δεκαλέπτου. Κάτι δεν μου κολλάει.
Υ.Γ. Να γράψω και ένα θετικό θα πρέπει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό να τελειώσει και ένας παίκτης την καριέρα του και ίσως αυτό να θέλουν φέτος να συμβεί.
Η αίσθηση που έχω είναι πως φράγκα δεν παίζουν αφενός, αφετέρου σε όσους πιθανόν ξένους να εξήγησαν το πλάνο (Gill) να αρνήθηκαν την προσφορά. Δηλαδη ποιος σοβαρός περιφερειακός παίκτης θα έρθει για να παίζει δεκάλεπτα ή όταν οι Σπανούλης-Σλούκας (στα 38 και βάλε ο πρώτος ) θα είναι τραυματίας ή ντεφορμέ. Ποιος σοβαρός ψηλός θα δεχτεί να έχει τρίτο ή τέταρτο ρόλο σε μια όμάδα που έχει αποφασίσει πως φέτος θα τιμήσει για τελευταία (;) χρονιά τον Πρίντεζη.Οι επιλογές, το χτίσιμο που πάει να γίνει, θυμίζουν τη χρονιά του 2012 με Lucas-Howard μόνο που δεν βρισκόμαστε στο 2020 κάτι που η διοίκηση και ο Μπαρτζώκας μάλλον δεν το έχουν καταλάβει (εκτός και αν το κάνουν συνειδητά).
Αν πλάκώσουν οι τραυματισμοί που είναι συχνό φαινόμενο στον Ολυμπιακό αλλά και στον Μπαρτζώκα, προβλέπω αλλαγές και πολύ γκρίνια. Για μένα είναι κουλό να συζητάς για Delaney-Καλάθη-Σλούκα-Gill-Broekhoff και να καταλήγεις σε παίκτες του δεκαλέπτου. Κάτι δεν μου κολλάει.
Υ.Γ. Να γράψω και ένα θετικό θα πρέπει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό να τελειώσει και ένας παίκτης την καριέρα του και ίσως αυτό να θέλουν φέτος να συμβεί.
0
- nikolas12
- Reactions: 853
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μόνο θετικό σε όλο αυτό είναι ότι σε αντίθεση με άλλες χρονιές που ο λάθος σχεδιασμός ή οι τραυματισμοί οδηγούσαν στο να έρχονται φθηνοί παίκτες που δε βοηθούσαν ουσιαστικά μέσα στη χρονιά, φέτος θα υπάρχει ένας recruiter σαν το Μπαρτζώκα να μπορεί έστω και για μικρό διάστημα να βρει κάτι καλό. Το έχω ξαναπεί, αλλά το επαναλαμβάνω και μόνο στην κακή χρονιά του στη Barca να δει κανείς, όταν είχε τρελά προβλήματα τραυματισμών, είχε φέρει με συμβόλαιο δύο μηνών ένα τεσσαράκι, τον Holmes που κάλυψε τη θέση και βοήθησε κάνοντας ό,τι χρειαζόταν μέχρι να επιστρέψουν μερικοί παίκτες. Το να έχεις προπονητή που θα σου βρει παίκτη ακόμα και για ένα δίμηνο, είναι μεγάλο προσόν. Επίσης η επιστροφή του είναι ο λόγος που μου λείπει ο redleg7 από το φόρουμbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:28 pm¨Ετσι ακριβώς είναι. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς θα τη βγάλουμε οριακά. Αν έχουμε, θα ζοριστούμε πολύ σε 1 και 5. Ίσως τελικά να είχε δίκιο κάποιος εκ των μοντ όταν πριν κάνα μήνα είχε πει ότι έβλεπε και τον Πρίντεζη στο 5. Νομίζω ότι κολλάει πιο πολύ από τον Ζαν Σαρλς ο οποίος παραπέμπει πολύ σε Γουίτιγκτον χωρίς το σουτ του τελευταίου αλλά με πιο καλές βάσεις, με πλάσαρισμα στο 28 του ντραφτ και με 1 χρόνο ευρωλίγκα.

0
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ
Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News
Τσεκ

- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:47 pmΈχω την εντύπωση πως ο Μπαρτζώκας μαζί με τη διοίκηση έχουν αποφασίσει(;) να πάνε φέτος με Σλούκα (αν έρθει), Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου στα 20'-25' λεπτά περίπου. Πιθανόν οι δύο νεώτεροι σε ηλικία να αγγίξουν και το τριαντάρι σε λεπτά. Ο Ολυμπιακός θα χτίσει μια όμαδα με ένα ματς την εβδομάδα για one and done σεζόν και ότι βγει. Οι ξένοι που θα συμπληρώνουντο ρόστερ είναι είτε λαχεία (Hasan, Harrison), είτε ρολίστες (Jenkins, Rubit, Ellis, Livio-αν τελικά έρθει). Το κουπί φαίνεται να το τραβήξει ο McKissic ο οποίος θα συμπληρώνει την πεντάδα. Ο Vezenkhov αν κάνει break-out χρονιά, τότε ο Ολυμπιακός θα εκπλήξει πολλούς αν όχι τότε "κλάψε με, μάνα κλάψε μια νύχτα με φεγγάρι".
Για το πρωτο ειχα εκφρασει τις φοβιες μου οτι αν ερθει ο Σλουκας θα παμε για Σπανουλης vol 2 με Σλουκιαδες. Πραγμα λαθος γιατι εκτος οτι δεν ειναι καθε μερα του Αη Γιαννη ( στην προκειμενη του Αη Βασιλη) δεν υπαρχει παικτης σαν τον Βασιλη για να δοκιμαστει κατι τετοιο.Δν ξερω αν θα γινει ετσι, την φοβια μου εξεφρασα.
Μιλαμε για πολλα στοιχηματα και μεγαλα ρισκα χωρις λογο και ουσια. Α) Αν δεν βγουν θα εχουμε γκρινια και rebuild , Β) Ακομη και να εξελιχθουν και να βγαλουν ματια θα τους παρουν τα μεγαλα πορτοφολια ετοιμους, συνεπως παλι rebuild και θα βγουν οι αρδ να λενε για την επιτυχια του ολυμπιακου να απογειωνει καριερες, να κανει πλουσιους τους παικτες στις μετεπειτα ομαδες τους. Πραγμα που δεν μπορω να καταλαβω γιατι θεωρειται επιτυχια για την ομαδα, αλλα δεν θα κατσω να διαφωνησω με αρδΟρκακια που εχουν αρνητικο iq.
Eνα αλλο προβλημα ειναι οτι οι αφοι δινουν τα λεφτα εκει που θελουν. Πχ οτι δινουν 1,8 σε Σλουκα και Καλαθη σημαινει οτι τα δινουν μονο για αυτους, αν δεν κατσουν αυτοι δεν θα τα δωσουν σε αλλους. Πραγμα το οποιο δεν θα με ενοχλουσε αν ας πουμε παιρναμε παικτη απο το αμεσως επομενο ραφι που ειναι το 900χιλ-1,2 Μ και οχι απο το κατω κατω 500χιλ - οπως κανουμε τωρα. Αλλα ας οψεται. Ενα αλλο προβλημα που εχουν οι Αφοι ειναι η εμμονη με τον ελληνικο κορμο ακομη και οταν πεφτουμε σε χρονιες που πραγματικα δεν αξιζει να ασχοληθεις.
Οσον αφορα τους ρολους και τους χρονους αυτο που λες δεν ισχυει. Οταν εισαι σοβαρη ομαδα, με σοβαρο πλανο και σοβαρους στοχους και δινεις καλο εργασιακο περιβαλλον μια χαρα χωρανε οι παικτες μαζι και μια χαρα μοιραζεις ρολους. Οταν εισαι ο Ολυμπιακος που εισαι το τσιφλικι των Ελληνων: παρε 900 χιλιαδες μαντζαρη για να βγαζεις πετρελαιο με ντριμπλες στο παρκε, ναι Παπαπετρου και Αγραβανη δεν θα παρω παικτη στο 4 για να παιζετε εσεις, ναι Σασα μου ο,τι θες, οταν τρως τιμωριες απο ευρωλιγκα , οταν φευγεις απο μια λιγκα και μενεις χωρις πλανο γιατι τρως χυλοπιτα απο την Αδριατικη , οταν τρως πορτες απο μανατζερ και παικτες,οταν μπαινοβγαινουν παικτες-προπονητες απο την ομαδα και φυσικα δεν πληρωνεις και "υπεραξιες" συμφωνα με αυτα που θεωρουν υπεραξιες οι Αφοι, προφανως και δεν γινεται.
Μου αρεσει που ελεγα οτι ειναι καλυτερο να μοιραστει το μπατζετ σε ολη την ομαδα και οχι μονο στην περιφερεια που να ηξερα...
Αν δεν ερθει 4-5αρι ή 5-4αρι και ενας ακομη χειριστης για να βοηθησει στην δημιουργια, θα ψαχνουμε break out σεζον απο ολους τους νεοαποκτηθεις συν τον Σασα( αν μεινει ) για να μπουμε 8αδα.Οι ομαδες που ηταν ισχυρες θα συνεχισουν να ειναι ισχυρες με την τραμπα Αρμανι- Φενερ , η οποια φενερ και με 15Μ μπατζετ θα ειναι καλυτερη στα χαρτια απο εμας, ερχεται η Ζενιτ και η Βαλενθια με φορα, δεν θα ειναι ευκολο να μπουμε στους 8. Εκτος αν πονταρουμε στο να εχουν ντεφορμαρισματα και προβληματα βασικοι διεκδικητες της 8αδας οπως φετος και να μπουμε απο την κλειδαροτρυπα, αν ειναι ετσι πασο.
1
1

Μέχρι φέτος
- papp7
- Reactions: 663
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε αυτο με την ενισχυση μεσα στην χρονια εχω επιφυλαξεις γιατι ο Μπαρτζω ειχε φερει και τον Περκινς και τον Μουν και τον Κολινς(προερχομενο απο τραυματισμο και 10 κιλα πανω). Θεωρω οτι τον χειμωνα χρειαζεσαι τυχη να προκυψει αυτο που θες και λεφτα για να παρεις κατι ποιοτικο.nikolas12 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 6:05 pmΤο μόνο θετικό σε όλο αυτό είναι ότι σε αντίθεση με άλλες χρονιές που ο λάθος σχεδιασμός ή οι τραυματισμοί οδηγούσαν στο να έρχονται φθηνοί παίκτες που δε βοηθούσαν ουσιαστικά μέσα στη χρονιά, φέτος θα υπάρχει ένας recruiter σαν το Μπαρτζώκα να μπορεί έστω και για μικρό διάστημα να βρει κάτι καλό. Το έχω ξαναπεί, αλλά το επαναλαμβάνω και μόνο στην κακή χρονιά του στη Barca να δει κανείς, όταν είχε τρελά προβλήματα τραυματισμών, είχε φέρει με συμβόλαιο δύο μηνών ένα τεσσαράκι, τον Holmes που κάλυψε τη θέση και βοήθησε κάνοντας ό,τι χρειαζόταν μέχρι να επιστρέψουν μερικοί παίκτες. Το να έχεις προπονητή που θα σου βρει παίκτη ακόμα και για ένα δίμηνο, είναι μεγάλο προσόν. Επίσης η επιστροφή του είναι ο λόγος που μου λείπει ο redleg7 από το φόρουμbasket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:28 pm¨Ετσι ακριβώς είναι. Αν δεν έχουμε τραυματισμούς θα τη βγάλουμε οριακά. Αν έχουμε, θα ζοριστούμε πολύ σε 1 και 5. Ίσως τελικά να είχε δίκιο κάποιος εκ των μοντ όταν πριν κάνα μήνα είχε πει ότι έβλεπε και τον Πρίντεζη στο 5. Νομίζω ότι κολλάει πιο πολύ από τον Ζαν Σαρλς ο οποίος παραπέμπει πολύ σε Γουίτιγκτον χωρίς το σουτ του τελευταίου αλλά με πιο καλές βάσεις, με πλάσαρισμα στο 28 του ντραφτ και με 1 χρόνο ευρωλίγκα.![]()
0
Μέχρι φέτος
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δε νομίζω ότι ο Μπαρτζω έχει τέτοιο θέμα. Μη ξεχναμε ότι Ελις Μακκισικ και μπαικς μέσα στη χρονιά τους πηραμε. Και στη συνεντευξή του αν δε κάνω λαθος, το είχε πει αυτό για μέσα στη χρονιά. Ποιοτικό παίκτη ίσως θέλει λιγη τύχη, αλλα αν μία ομάδα θέλει βρίσκει. Οκ ο Ριντ πέρυσι ήταν μετριος αλλα ο ροτσεστι βοήθησε πολυ. Αφου μπορει ο Κειμζουρα, μπορει και ο Β.
0
- Redfly
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομιζω ότι δε θα συγχρονιστούμε ποτέ. Είναι δυνατον να αμφισβητώ τα νούμερα? Ανάλυση του παίκτη με έχει προβληματίσει, που θεωρεί ότι τα κοψήματα του χασαν είναι κυρίως σε κοντους και όχι σε σεντερ. Αν έχεις νούμερα γι αυτή τη λεπτομέρεια το ξανασυζητάμε. Και δε κολλαω στη τάπα, μπορεί να χανει ο αλλος το σουτ μόνο απο τον ογκο του μαρτιν, κυρίως με προβληματίζει οτι τον ποσταρουν ευκολα . Deja vu παθαίνω τώρα.basket72 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:37 pmΤα νούμερά του το λένε. Δεν φτάνει μόνο ο συγχρονισμός για το κόψιμο σε αντιπάλους που σου ρίχνουν 10 πόντους και βάλε. Έχω ανεβάσει βίντεο που καρφώνει από μακριά και μοιράζει ταπίδια με αλματάρες. Στη Γερμανία είχε 2..5 τάπες μ.ο. Σπάνιοι μέσοι όροι.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:32 pm
Kανει κυκλους η συζητηση. Κοβει τα γκαρντ γιατι παιρνει τα βηματα ευκολα, εχει ταλεντο στo σωστο timing. Ας πουμε λοιπον οτι εχουμε προβλημα στο μαρκαρισμα στα αντιπαλα 5αρια. Θα τα δουμε και στη πραξη, να δουμε ποιες αναλυσεις παικτων απο αυτες που διαβασαμε ισχυει και ποιος δημοσιογραφος ή οτι αλλο είναι έχει δικιο.
Το μόνο που δεν φοβάμαι φέτος θα είναι η άμυνα. ΚΑι στην πίσω και στην μπροστά γραμμή. Επιτέλους τέλος. Στη δημιουργία και στη σύζευξη ταλέντου/απειρίας θα έχουμε θέμα όμως. Εγώ κρατάω πισινή για τον Οκτώβρη κι όσους δεν συνεχίσουν ΝΒΑ.
0
Όντως έπεσε μέσα με τους Έλλις, Μακίσικ και Μπάικς κι έπεσε έξω με τους Πέρκινς, Μουν και Μάρντι (ο οποίος όμως στο τέλος, ήταν οκ κι έπρεπε να μείνει. Τα επόμενα 2-3 χρόνια έπαιξε μπασκετάρα.)
Βέβαια από την πρώτη του φορά στον Ολυμπιακό έχει περάσει 3 ομάδες που είχαν βλέψεις μεταξύ 8αδας και F4 όταν τον υπέγραφαν. Έχει μάθει πολλά πια και συνεχώς βελτιώνεται.
Πάντως το φετινό ρόστερ ακροβατεί επικίνδυνα στο 1 και το 5 ενώ στις ενδιάμεσες θέσεις παρά- είναι γεμάτο.
5 SG (Σπανούλης, Τζένκινς, Λάρε, Μακίσικ, Χάρισσον)
4 + 1 SF ( Χάρισσον, Μακίσικ, Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος αλλά και κατά συνθήκη Λαρεντζάκης)
4 PF ( Πρίντεζης, Βεζένκοφ
, Ζαν Σαρλς, Χαραλαμπόπουλος)
και 1+1 PG (Σλούκας + Σπανούλης όχι τόσο στο κατέβασμα αλλά στη δημιουργία και το στήσιμο pick n' roll)
2 Center
Χμμ, σα να χωράει ένας Φάνης Χριστοδούλου να παίζει μία στο 5 και μία στο 1.
* Διαβάζοντας το ποστ του Redfly πήρα ιδέα. Αν ένας παίκτης μας λείπει αυτός είναι ο Ρότσεστι. Σοβαρά το λέω. Με τόσους αθλητικούς που έχει γεμίσει ο κόουτς ο Ρότσεστι κρύβεται άνεται και δημιουργεί όσο ελάχιστοι (όντως) στην Ευρωλίγκα. Και σκοράρει. Ααα, και να μην ξεχάσω: δεν του κάνει καμιά προσφορά ο Παναθηναϊκός του Σάσα, που είναι και Έλληνας και έχει παίξει κι Ολυμπιακό;
Τόσα 4-5ρία παίζουν στας Ευρώπας, κάποιον θα πάρουμε.
Βέβαια από την πρώτη του φορά στον Ολυμπιακό έχει περάσει 3 ομάδες που είχαν βλέψεις μεταξύ 8αδας και F4 όταν τον υπέγραφαν. Έχει μάθει πολλά πια και συνεχώς βελτιώνεται.
Πάντως το φετινό ρόστερ ακροβατεί επικίνδυνα στο 1 και το 5 ενώ στις ενδιάμεσες θέσεις παρά- είναι γεμάτο.
5 SG (Σπανούλης, Τζένκινς, Λάρε, Μακίσικ, Χάρισσον)
4 + 1 SF ( Χάρισσον, Μακίσικ, Παπανικολάου, Χαραλαμπόπουλος αλλά και κατά συνθήκη Λαρεντζάκης)
4 PF ( Πρίντεζης, Βεζένκοφ

και 1+1 PG (Σλούκας + Σπανούλης όχι τόσο στο κατέβασμα αλλά στη δημιουργία και το στήσιμο pick n' roll)
2 Center
Χμμ, σα να χωράει ένας Φάνης Χριστοδούλου να παίζει μία στο 5 και μία στο 1.

* Διαβάζοντας το ποστ του Redfly πήρα ιδέα. Αν ένας παίκτης μας λείπει αυτός είναι ο Ρότσεστι. Σοβαρά το λέω. Με τόσους αθλητικούς που έχει γεμίσει ο κόουτς ο Ρότσεστι κρύβεται άνεται και δημιουργεί όσο ελάχιστοι (όντως) στην Ευρωλίγκα. Και σκοράρει. Ααα, και να μην ξεχάσω: δεν του κάνει καμιά προσφορά ο Παναθηναϊκός του Σάσα, που είναι και Έλληνας και έχει παίξει κι Ολυμπιακό;

Τα κοψίματα του Χασάν είναι απέναντι σε όποιον μπαίνει στη ρακέτα. Αυτό μας ενδιαφέρει. Εξάλλου, η ανάλυση δεν μπορεί να θεωρεί αλλά να παραθέτει. Σε ότι παραθέτεις απαντάω με νούμερα. Οταν θα μου παραθέσεις αριθμό κοψιμάτων σε κοντούς θα σου παραθέσω τον αντίστοιχο σε ψηλούς.Redfly έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 7:06 pm
Νομιζω ότι δε θα συγχρονιστούμε ποτέ. Είναι δυνατον να αμφισβητώ τα νούμερα? Ανάλυση του παίκτη με έχει προβληματίσει, που θεωρεί ότι τα κοψήματα του χασαν είναι κυρίως σε κοντους και όχι σε σεντερ. Αν έχεις νούμερα γι αυτή τη λεπτομέρεια το ξανασυζητάμε. Και δε κολλαω στη τάπα, μπορεί να χανει ο αλλος το σουτ μόνο απο τον ογκο του μαρτιν, κυρίως με προβληματίζει οτι τον ποσταρουν ευκολα . Deja vu παθαίνω τώρα.

Αλλά με νούμερα κι όχι με ... θεωρίες.
Aν παθαίνεις ότι παθαίνεις, μην απαντάς. Διάλογο κάνουμε με στοιχεία και νούμερα. Και με άρθρα για τον συγκεκριμένο παίκτη που έχουν προηγηθεί εκείνων που παράθεσες εσύ αλλά σχολιάζουμε μόνο αυτό που επέλεξες εσύ. Το ίδιο και με τα βίντεο που έχω παραθέσει.
Τέλος πάντων, εγώ όταν βλέπω κάτι που δεν τεκμηριώνεται επαρκώς θα παρεμβαίνω με τον ενδεδειγμένο τρόπο.
Για σένα υπάρχει και το ignore. Στο συνιστώ, δεν θα το πάρω τοις μετρητοίς.
Ότι γράφεις είναι πλήρως τεκμηριωμένο.ssoulliss έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 5:47 pmΈχω την εντύπωση πως ο Μπαρτζώκας μαζί με τη διοίκηση έχουν αποφασίσει(;) να πάνε φέτος με Σλούκα (αν έρθει), Σπανούλη, Πρίντεζη και Παπανικολάου στα 20'-25' λεπτά περίπου. Πιθανόν οι δύο νεώτεροι σε ηλικία να αγγίξουν και το τριαντάρι σε λεπτά. Ο Ολυμπιακός θα χτίσει μια όμαδα με ένα ματς την εβδομάδα για one and done σεζόν και ότι βγει. Οι ξένοι που θα συμπληρώνουντο ρόστερ είναι είτε λαχεία (Hasan, Harrison), είτε ρολίστες (Jenkins, Rubit, Ellis, Livio-αν τελικά έρθει). Το κουπί φαίνεται να το τραβήξει ο McKissic ο οποίος θα συμπληρώνει την πεντάδα. Ο Vezenkhov αν κάνει break-out χρονιά, τότε ο Ολυμπιακός θα εκπλήξει πολλούς αν όχι τότε "κλάψε με, μάνα κλάψε μια νύχτα με φεγγάρι".
Είναι όντως κουλό από το Σλούκας - Ντιλέινι ή Καλάθης να πηγαίνει στο Τζένκινς.
Το Μπρόκχοφ/ Χάρισσον από την άλλη δεν είναι τόσο κουλό. Δεν τους χωρίζουν πάνω από 300χιλ. Ο Χάρισσον αυτό το καλοκαίρι ακούστηκε μέχρι και για ΤΣΣΚΑ και τη ζάμπλουτη Ζενίτ. Τον κλείσαμε κάπου στα 700-800 αν δεν κάνω λάθος. Είναι ξεκάθαρο ότι έρχεται για να πάρει χοντρά λεπτά ο συγκεκριμένος. Σε αυτο το σημείο μόνο, κάνεις ένα λάθος.
Όπως ξέρω το μπάσκετ του Μπαρτζώκα κι όπως είδα τον Ζαν Σαρλς φέτος, πιστεύω ότι θα πάρει πιο πολλά λεπτά από αυτά που περιμένουμε κι ότι ο Βεζένκοφ θα είναι πίσω του στο ροτέισον.
Δεν πιστεύω ότι θα κοστίσει λιγότερα από 500χιλ ο συγκεκριμένος, Κι εκεί δεν βλέπω τη χαοτική διαφορά που υπάρχει όντως μεταξύ Ντιλέινι/Καλάθη και Τζένκινς.
Περιμένω το κλείσιμο του ρόστερ. Μέχρι στιγμής έχει κραυγαλέα (ποσοτικά) ζητήματα. Εμπιστεύομαι απόλυτα την ακεραιότητα και το τσαγανό του Μπαρτζώκα. Θα βγει να μιλήσει και θα μας λύσει απορίες. Να θυμίσω τη συνέντευξη που έδωσε κάπου αρχές Απρίλη και ήταν μια συνέντευξη που τοποθετήτηκε ευθαρσώς κι ανοιχτά πάνω σε καυτά ζητήματα.
- shaq7
- Reactions: 5645
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Προφανως και δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να παρουμε 2 γκαρντ αξιας σλουκα καλαθη/ντιλεινι αλλα εναν απολους αυτους..Θα πει καποιος μα τους καναμε προταση ταυτοχρονα καλαθη-σλουκα..ε τον ιδιο μανατζερ εχουν και αυτος ανεβαζει την αξια του παικτη του αλλα και οι αγγελοπουλοι ειναι μαγκες που πηγαν για το κολπο γκροσο..
Το μπατζετ που εχουμε τωρα αν εκλεισε το ροστερ ειναι απο 6 μεχρι 7 εκ ..Αν ερχοταν δλδ και ο καλαθης τα 4 απο τα 6-7 θα πηγαιναν σε 2 παικτες και ολη η υπολοιπη ομαδα επρεπε να κανει 2-3εκ...Και αν βαλεις οτι ο παπ παιρνει 900χιλ ολοι οι αλλοι πρεπει να ταν με 100χιλ ο καθενας...Οποτε καπου δεν βγαινουν τα μαθηματικα..
Αυτο το οτι θα διναμε 2εκ εξτρα αλλα τι κριμα που δεν βρηκαμε καποιον καλο εχει γινει τοσες πολλες φορες που δεν νομιζω οτι το πιστευει κανεις πια.
Το μπατζετ που εχουμε τωρα αν εκλεισε το ροστερ ειναι απο 6 μεχρι 7 εκ ..Αν ερχοταν δλδ και ο καλαθης τα 4 απο τα 6-7 θα πηγαιναν σε 2 παικτες και ολη η υπολοιπη ομαδα επρεπε να κανει 2-3εκ...Και αν βαλεις οτι ο παπ παιρνει 900χιλ ολοι οι αλλοι πρεπει να ταν με 100χιλ ο καθενας...Οποτε καπου δεν βγαινουν τα μαθηματικα..
Αυτο το οτι θα διναμε 2εκ εξτρα αλλα τι κριμα που δεν βρηκαμε καποιον καλο εχει γινει τοσες πολλες φορες που δεν νομιζω οτι το πιστευει κανεις πια.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Ιουν 28, 2020 8:05 pmΠροφανως και δεν υπηρχε ποτε περιπτωση να παρουμε 2 γκαρντ αξιας σλουκα καλαθη/ντιλεινι αλλα εναν απολους αυτους..Θα πει καποιος μα τους καναμε προταση ταυτοχρονα καλαθη-σλουκα..ε τον ιδιο μανατζερ εχουν και αυτος ανεβαζει την αξια του παικτη του αλλα και οι αγγελοπουλοι ειναι μαγκες που πηγαν για το κολπο γκροσο..
Στα 7 εκατ ειναι το τελικό σας μπατζετ οπως φαινεται. Ισως και 7,5... αλλα οντως θα ταν ανορθόδοξο τα 4 εκατομμυρια να πανε σε 3 παιχτες (το μισό μπατζετ δηλαδη). Παρολα αυτα αν και είναι ένα πολύ αξιοπρεπές ποσο για τα σημερινα δεδομένα και θα πρεπε να αφηνει γλυκιά γεύση, ολες αυτές οι δηλώσεις περί καλαθη , ντιλεινι , μπροεκχοφ , γκιλ και παει λεγοντας νομίζω δεν είχαν κάποια ουσία.
0