2019-2021-Ολυμπιακός - Μεταγραφικά νέα 2019-2021

Συντονιστής: Captains

AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Ιουν 09, 2021 12:38 pm

basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 12:15 pm
Εγώ μόλις άκουσα τον δημοσιογράφο, Οράτσιο Κάουκι, να μιλάει για 800χιλ. δολάρια για τον ξανθό της Ζαλγκίρις.

Νομίζω ότι είναι οι ώρες/μέρες που όλοι κοιτάνε πως θα ενισχυθούν.

Σε πιο δύσκολη θέση πάντως είναι
ομάδες όπως η ΈΦες ή η Αρμάνι που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει πόσα γκαρντ θέλουν.

Παρεμπιπτόντως ο Γουίλιαμ Γκος έριξε άκυρο και σε κοτζάμ ΈΦες για χάρη της Ρεάλ.
Μεγάλωσε κι αυτός με Κορμπαλάν και Μπουντραγκένιο.

Υπομονή και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι αυτό που έχει υπάρξει δεν καθορίζει πάντα και το είναι.

*Ξέχασα γαργαλιστική για το φόρουμ λεπτομέρεια. ΓΙα τον Γκος ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1εκ δολάρια. Από τον Οράτσιο Κάουκι, όλα αυτά. Όχι από τω Ελλάντα. :P
Καλά ναι, (από ελλάδα) το SDNA το έχει γράψει μόνο μέχρι στιγμής (δεν έχω δει κάτι άλλο) και για την συμφωνία και για το ποσό, οπότε κρατάω επιφυλάξεις και για τα 2.
Έχουμε δει κάποιον άλλον δημοσιογράφο παγκοσμίως να επιβεβαιώνει;

@shaq7 Διάβασα την συνέντευξη Πατέρα και γιου Βέζε και έλεγαν ότι θέλει να μείνει στην ομάδα και να ανανεώσει αλλά ότι θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις τον Σεπτέμβριο. Να σου πω την αλήθεια δε με χαλάει αυτό. Σημαίνει πως έχει την αυτοπεποίθηση ότι θα συνεχίσει από κει που το άφησε πέρυσι. Παράλληλα βέβαια ο Πατέρας του μίλησε και για την προοπτική του ΝΒΑ και πως πιστεύει ότι σαν παίχτης ο Βέζε μπορεί πιο εύκολα να ταιριάξει εκεί, και πως η ευρωλίγκα στην περίπτωση του είναι πιο δύκολη από το ΝΒΑ.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Ιουν 09, 2021 12:54 pm

AlexD έγραψε:
basket72 έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 12:15 pm
Εγώ μόλις άκουσα τον δημοσιογράφο, Οράτσιο Κάουκι, να μιλάει για 800χιλ. δολάρια για τον ξανθό της Ζαλγκίρις.

Νομίζω ότι είναι οι ώρες/μέρες που όλοι κοιτάνε πως θα ενισχυθούν.

Σε πιο δύσκολη θέση πάντως είναι
ομάδες όπως η ΈΦες ή η Αρμάνι που δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει πόσα γκαρντ θέλουν.

Παρεμπιπτόντως ο Γουίλιαμ Γκος έριξε άκυρο και σε κοτζάμ ΈΦες για χάρη της Ρεάλ.
Μεγάλωσε κι αυτός με Κορμπαλάν και Μπουντραγκένιο.

Υπομονή και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι αυτό που έχει υπάρξει δεν καθορίζει πάντα και το είναι.

*Ξέχασα γαργαλιστική για το φόρουμ λεπτομέρεια. ΓΙα τον Γκος ο Ολυμπιακός πρόσφερε 1εκ δολάρια. Από τον Οράτσιο Κάουκι, όλα αυτά. Όχι από τω Ελλάντα. :P
Καλά ναι, (από ελλάδα) το SDNA το έχει γράψει μόνο μέχρι στιγμής (δεν έχω δει κάτι άλλο) και για την συμφωνία και για το ποσό, οπότε κρατάω επιφυλάξεις και για τα 2.

@shaq7 Διάβασα την συνέντευξη Πατέρα και γιου Βέζε και έλεγαν ότι θέλει να μείνει στην ομάδα και να ανανεώσει αλλά ότι θα ξεκινήσουν τις διαπραγματεύσεις τον Σεπτέμβριο. Να σου πω την αλήθεια δε με χαλάει αυτό. Σημαίνει πως έχει την αυτοπεποίθηση ότι θα συνεχίσει από κει που το άφησε πέρυσι. Παράλληλα βέβαια ο Πατέρας του μίλησε και για την προοπτική του ΝΒΑ και πως πιστεύει ότι σαν παίχτης ο Βέζε μπορεί πιο εύκολα να ταιριάξει εκεί, και πως η ευρωλίγκα στην περίπτωση του είναι πιο δύκολη από το ΝΒΑ.
δεν μου φαινεται καλο οτι θελει απο σεπτεμβριο...Τωρα παιρνει 550χιλ οποτε κανονικα επρεπε να πει οτι θα κανει νεο συμβολαιο ωστε να παρει και φετος 700πχ..Πολυ πιθανον να τον εχουν πλευρισει και αλλες ομαδες..

0
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τετ Ιουν 09, 2021 1:44 pm

shaq7 έγραψε:
AlexD έγραψε:

δεν μου φαινεται καλο οτι θελει απο σεπτεμβριο...Τωρα παιρνει 550χιλ οποτε κανονικα επρεπε να πει οτι θα κανει νεο συμβολαιο ωστε να παρει και φετος 700πχ..Πολυ πιθανον να τον εχουν πλευρισει και αλλες ομαδες..
Είμαι της άποψης ότι ας τα δώσει όλα τώρα και ας φύγει του χρόνου, εφόσον έτσι και αλλιώς σκέφτεται το ΝΒΑ δεν αλλάζει και πολλά. Ίσως κιόλας την αύξηση που θα του δώσουν τον Σεπτέμβριο να την πάρουν πίσω αργότερα αν πάει όντως. Σίγουρα τον έχουν πλευρίσει άλλες ομάδες, ειδικά εφόσον είχε μικρό μπάι άουτ και φέτος. Αυτό θεωρώ πως είναι η βάση της κουβέντας μας μετά την περσινή χρονιά του. Η Εφές θα φανταζόμουν κιόλας συγκεκριμένα.

0
Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions: 611
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Τετ Ιουν 09, 2021 1:52 pm

Για μενα αν οντως του εκαναν σοβαρή πρόταση ανανέωσης του Βεζενκοφ και αυτος αρνήθηκε ειτε λέγοντας οχι ειτε αναβάλλοντας τοτε για μενα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι...

Να παρουμε τα 500 και να τον δώσουμε...Στην τελικη με το 1.2 περιπου που θα περισσέψει παιρνεις καλο 4ρι που να γουσταρει να μεινει και να παιξει στην ομαδα...

Γενικα ο συγκεκριμενος ανέκαθεν εβγαζε την αισθηση του μισθοφόρου αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι ειναι καλος παιχτης και φετος βελτιώθηκε πολυ.

0
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 523

Τετ Ιουν 09, 2021 3:17 pm

750.000 ντόλαρς η προσφορά του Ολυμπιακου για Γουόκαπ λογικά θα του αρκεί του Αμερικανού το συμβόλαιο αυτό, λένε ότι είναι ικανοποιημένος απ το ποσό αλλά δεν εχει υπογράψει ακόμα...Ίσως κοιτάζει κι αυτός να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για κάτι παραπάνω ή ομάδα του final four.Υποθέτω ότι μέσα στη βδομάδα θα χουμε την οριστική απάντηση του αφού είναι ικανοποιημένος.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Ιουν 09, 2021 3:44 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 11:36 am
Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 10:51 am
650 χιλ δολλαρια λενε για ουοκαπ. Πολυ καλο ντιλ θα πω εγω αν ισχυει και ερθει τελικα ο παικτης! Αν μπορεις με τετοια λεφτα να βρεις τετοιο εργαλειο και μεις παμε και δωσουμε 800 στον νεντο τοτε ειμαστε αξιοι της μοιρας μας!

πολυ καλη επιλογη για οσφπ που αποκτα εναν παικτη καθαρα ομαδας που θα ανεβαζει ολους τους παικτες με την αμυνα, την ενεργεια και το παθος που παιζει, αλλα και που θα δωσεις πολλες λυσεις σε σκορ-δημιουργια. παιζει και σε πολλες θεσεις ευκολα, οποτε λυνει τα χερια του μπαρτζωκα.

αν ερθει ο Ουοκαπ, απομενει ενα 2αρι σουτερ-σκορερ για να κλεισουν οι θεσεις στους κοντους, οποτε μενει το σεντερ που λογικα θα ειναι καλο συμβολαιο!
Μια χαρά παίκτης είναι ο Νέντοβιτς, και αν τελικά ανανεώσει θα το κάνει πιθανόν με λιγότερα από 800.000. Και φέτος το διάστημα της απουσίας του λόγω τραυματισμών ήταν μικρότερο από άλλες χρονιές, άσχετα που λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό (κάτι που συμβαίνει και σε παίκτες χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμούς) έμεινε τελικά εκτός για μεγαλύτερο διάστημα. Πάντως αυτό που κάνουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί, δηλαδή να θεωρούμε μεταγραφάρες τις μεταγραφές όλων των άλλων ομάδων (στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ολυμπιακού) και αποτυχημένες μεταγραφές τις δικές μας, δεν μπορώ να το καταλάβω. Όσο για τον Ουόκαπ είναι ένας καλός παίκτης ομάδας που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό αν έρθει, αλλά μην τον κάνουμε και υπερπαίκτη λόγω της λειψανδρίας σε γκάρντ επιπέδου Ευρωλίγκας.
δηλαδη εσυ δεν εχεις θεμα να δωσεις 800 χιλ σε εναν παικτη που κατα πασα πιθανοτητα τα 2/3 της σεζον θα ειναι τραυματιας. και δεν θα παιζει και α1 για να μην καταπονειται. Εγω παντως δεν θελω...

Και για να ειμαι on topic, με ουοκαπ ο οσφπ φτιαχνει μια ομαδα οπου αν παρει εναν ακομα παικτη καλο πχ χιλιαρντ, θα ναι σε πολυ καλο επιπεδο και σιγουρα για 8αδα. Αν παρετε και Φολ 5αρι τοτε οντως θα εχετε και πολυ μεγαλη χημεια σαν ομαδα, αλλα και εμπειρη καθως πλεον και οι περσυνοι σας παικτες εχουν μια σεζον ευρωλιγκας.

αν παει ετσι το ροστερ θα ναι πολυ ενδιαφερον γιατι ουσιαστικα θα ναι πληρης ομαδα και πλεον ο Μπαρτζωκας εχει ολα τα οπλα ωστε να μπει 8αδα αρχικα.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 642

Τετ Ιουν 09, 2021 3:48 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 1:52 pm
Για μενα αν οντως του εκαναν σοβαρή πρόταση ανανέωσης του Βεζενκοφ και αυτος αρνήθηκε ειτε λέγοντας οχι ειτε αναβάλλοντας τοτε για μενα πρεπει να φυγει το καλοκαιρι...

Να παρουμε τα 500 και να τον δώσουμε...Στην τελικη με το 1.2 περιπου που θα περισσέψει παιρνεις καλο 4ρι που να γουσταρει να μεινει και να παιξει στην ομαδα...

Γενικα ο συγκεκριμενος ανέκαθεν εβγαζε την αισθηση του μισθοφόρου αυτο βεβαια δεν αναιρει οτι ειναι καλος παιχτης και φετος βελτιώθηκε πολυ.
Κακά τα ψέματα. Ο φετινός Βεζένκοφ ειναι παίχτης για παραπάνω από 550. Το εντυπωσιακό είναι ότι δούλεψε για να γίνει τέτοιος. Μεγάλη βελτίωση αμυντικά, έφεση στο rebound και ο πιο αξιόπιστος σουτέρ μας. Για μένα μαζί με Πολονάρα , baldwin , sanli οι πιο βελτιωμένοι παίχτες της σεζόν . Ας τον ανανεώσουμε και ας μπει λογικό NBA out και μεγάλη ρήτρα για EL. Είναι κρίμα να χαθεί από πολλές απόψεις

2
2 Εικόνα
basket72
Reactions:

Τετ Ιουν 09, 2021 3:54 pm

Εννοείται όι ο φετινός Βεζέ είναι παίκτης των 800 και βάλε. Από την άλλη έχεις και τα 500 της ρήτρας συν το 550ρι σε βάζει σε σκ΄ψεις.
Ωστόσο είναι παίκτης κορμού, σε καλή ηλικία, και έχει το διαβατήριο.
Καλύτερα λοιπόν να ανανεωθεί. Λογικά δεν θα είναι εύκολο.

RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Ιουν 09, 2021 4:07 pm

shaq7 έγραψε:
AlexD έγραψε:

Δε νομίζω να είναι τόσο μικρή η μισθολογική άνοδος του Σασα. Οταν θα παιρνει ο Fall 700κ. Ο Σασα είναι παίκτης πιο κοντα στο 1Μ σε επίπεδο.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Τετ Ιουν 09, 2021 4:20 pm

Αν ισχύει του Γουόκαπ για 650 είναι το ντιλ της χρονιάς για τον Ολυμπιακό, προσωπικά δυσκολεύομαι και να πιστέψω τη μεταγραφή και -κυρίως- το ποσό.

2
2 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5648
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Ιουν 09, 2021 4:36 pm

RipCity έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δε νομίζω να είναι τόσο μικρή η μισθολογική άνοδος του Σασα. Οταν θα παιρνει ο Fall 700κ. Ο Σασα είναι παίκτης πιο κοντα στο 1Μ σε επίπεδο.
Ο φαλ βεβαια ειναι σε δολαρια ενω ο σασα σε ευρω οποτε ειναι αρκετη η διαφορα..Ο σασα ηδη παιρνει 700κ δολαρια δηλαδη,με 1εκ δολαρια παντως φερνουμε τον σιγκλετον..
Δεν νομιζω οτι θα μας τον φανε απο το ΝΒΑ,αν ειχε αυτο στο μυαλο του θα εβαζε απλα μια ρητρα μιας και ολυμπιακος ποτε δεν ειχε θεμα να βαζει ρητρες για ΝΒΑ..Λογικα εχει προτασεις απο τουρκια,ρωσια η απλα πιστευει οτι θα κανει τοσο καλυτερη σεζον φετος ωστε να μπορει να ζητησει παραπανω..

0
Άβαταρ μέλους
golitog7

nba
Reactions: 1738
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: BayernMunich

Τετ Ιουν 09, 2021 4:54 pm

Έχει κανείς ολοκληρωμένη άποψη για Jalen Smith? Τώρα τελευταία ακούγεται αρκετά το όνομα του εδώ στη Γερμανία γι αυτά που κάνει με την Ludwigsburg. Προσωπικά δεν τον έχω δει καθόλου εκτός από κάτι λίγα highlights.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τετ Ιουν 09, 2021 4:55 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 4:36 pm
RipCity έγραψε:

Ο φαλ βεβαια ειναι σε δολαρια ενω ο σασα σε ευρω οποτε ειναι αρκετη η διαφορα..Ο σασα ηδη παιρνει 700κ δολαρια δηλαδη,με 1εκ δολαρια παντως φερνουμε τον σιγκλετον..
Δεν νομιζω οτι θα μας τον φανε απο το ΝΒΑ,αν ειχε αυτο στο μυαλο του θα εβαζε απλα μια ρητρα μιας και ολυμπιακος ποτε δεν ειχε θεμα να βαζει ρητρες για ΝΒΑ..Λογικα εχει προτασεις απο τουρκια,ρωσια η απλα πιστευει οτι θα κανει τοσο καλυτερη σεζον φετος ωστε να μπορει να ζητησει παραπανω..
Ok κανε και του Σασα δολάρια. Απλα εννοώ πως ο Σασα είναι καλύτερος παίκτης. Παιζει Ευρωλίγκα 6 χρόνια και ειναι 3 χρόνια νεότερος. Τα ερωτηματικά για Fall είναι σίγουρα περισσότερα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
john wick

allstar
Reactions: 225
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Τετ Ιουν 09, 2021 5:51 pm

Οκ ξέρω είμαι γκρινιάρης αλλά βλέπω πολύ αισιοδοξία στο κόκκινο στρατόπεδο (δεν λέω για εδώ) ,ειδικά στο Twitter γίνεται γλέντι ..
Ψυχραιμία θα πω εγώ...
Πέρσυ είχα πει κ "τσακωνομουν" με τον σύντροφo 72 ότι τα 5ρια του Ολυμπιακου είναι κοντά κ θα υπάρχει θέμα...
Φέτος θα πω ότι (εάν ισχύει του Φαλ) εάν δεν πάρουν 4ρι δυναμίτη , η 5αδα Φαλ ,Hassan ,Πριντ,Σάσα,Ζαν Σαρλ θα είναι η λιγότερο αθλητική της EL ..
Εκφράζω προσωπική γνώμη ,τα λέω από τώρα κ παίρνω την ευθύνη...
Επίσης ο Ολυμπιακός χρειάζεται 2ρι δυναμίτη ..Παίκτη που στο τέλος κλειστών παιχνιδιών θα παίρνει τα σουτ..και υμαρτον αυτός δεν είναι ο Carter (διότι το είδα γραμμένο κ αυτό).
My2c...

0
Δεν έχεις επιλογές , ζήσε...
BillyPao

allstar
Reactions: 2318
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Ιουν 09, 2021 6:10 pm

Tracy Mac έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 3:44 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Ιουν 09, 2021 11:36 am

Μια χαρά παίκτης είναι ο Νέντοβιτς, και αν τελικά ανανεώσει θα το κάνει πιθανόν με λιγότερα από 800.000. Και φέτος το διάστημα της απουσίας του λόγω τραυματισμών ήταν μικρότερο από άλλες χρονιές, άσχετα που λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό (κάτι που συμβαίνει και σε παίκτες χωρίς ευπάθεια στους τραυματισμούς) έμεινε τελικά εκτός για μεγαλύτερο διάστημα. Πάντως αυτό που κάνουμε εμείς οι Παναθηναϊκοί, δηλαδή να θεωρούμε μεταγραφάρες τις μεταγραφές όλων των άλλων ομάδων (στη συγκεκριμένη περίπτωση του Ολυμπιακού) και αποτυχημένες μεταγραφές τις δικές μας, δεν μπορώ να το καταλάβω. Όσο για τον Ουόκαπ είναι ένας καλός παίκτης ομάδας που θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό αν έρθει, αλλά μην τον κάνουμε και υπερπαίκτη λόγω της λειψανδρίας σε γκάρντ επιπέδου Ευρωλίγκας.
δηλαδη εσυ δεν εχεις θεμα να δωσεις 800 χιλ σε εναν παικτη που κατα πασα πιθανοτητα τα 2/3 της σεζον θα ειναι τραυματιας. και δεν θα παιζει και α1 για να μην καταπονειται. Εγω παντως δεν θελω...

Και για να ειμαι on topic, με ουοκαπ ο οσφπ φτιαχνει μια ομαδα οπου αν παρει εναν ακομα παικτη καλο πχ χιλιαρντ, θα ναι σε πολυ καλο επιπεδο και σιγουρα για 8αδα. Αν παρετε και Φολ 5αρι τοτε οντως θα εχετε και πολυ μεγαλη χημεια σαν ομαδα, αλλα και εμπειρη καθως πλεον και οι περσυνοι σας παικτες εχουν μια σεζον ευρωλιγκας.

αν παει ετσι το ροστερ θα ναι πολυ ενδιαφερον γιατι ουσιαστικα θα ναι πληρης ομαδα και πλεον ο Μπαρτζωκας εχει ολα τα οπλα ωστε να μπει 8αδα αρχικα.
Παναθηναϊκός είμαι, όχι Ολυμπιακός. Δεν έχω θέμα να δώσω 800.000 (που θα είναι πιθανόν λιγότερα) για έναν παίκτη που πιθανόν θα χάσει το 1/3 (και όχι τα 2/3) της σεζόν και που έχει ποιότητα, με την προϋπόθεση να πλαισιωθεί από έναν ποιοτικό άσο. Όσο για τον Ολυμπιακό με αυτές τις κινήσεις θα διεκδικήσει την 8άδα όπως και τη φετινή σεζόν, αλλά δεν την έχει εξασφαλισμένη σε καμία περίπτωση. Θα περιμένω βέβαια και τις υπόλοιπες κινήσεις του, ώστε να έχω πλήρη άποψη.

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”