EL Game 28, Olympiacos Piraeus vs Bayern Munich
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 92
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7
- Reactions: 1468
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
-
- Reactions: 505
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολύ καλή η ομάδα, επέβαλε το ρυθμό της από το ξεκίνημα, είχε εξαιρετική κυκλοφορία, μπήκαν και τα σουτ και η Μπάγερν (που είχε και αρκετές απουσίες) ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να ακολουθήσει.
ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης φαίνονται σε πολύ καλό φεγγάρι και μακάρι να συνεχίσουν έτσι γιατί η απόδοση τους θα αποτελέσει βαρόμετρο στα play off.
ΥΓ1: Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό Σλούκας.
ΥΓ2: ρεκόρ εύστοχων τριπόντων μας στην Ευρωλίγκα σήμερα (19!)
ΜακΚίσικ και Λαρεντζάκης φαίνονται σε πολύ καλό φεγγάρι και μακάρι να συνεχίσουν έτσι γιατί η απόδοση τους θα αποτελέσει βαρόμετρο στα play off.
ΥΓ1: Ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό Σλούκας.
ΥΓ2: ρεκόρ εύστοχων τριπόντων μας στην Ευρωλίγκα σήμερα (19!)
0
Απλά από διαίσθηση μιλάω, αλλά νομίζω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σε ενοχλεί περισσότερο να τον βλέπεις στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα όχι στις κερκίδες αλλά στον πάγκο να δίνει οδηγίες.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 09, 2023 9:52 pmμόνο εμένα ενοχλεί να βλέπω κάθε τρεις και λίγο τον προπονητή του Περιστερίου (ξεχνάω το όνομα του) στο ΣΕΦ;
δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά κύριε![]()

Στα του παιχνιδιού, ενθαρρυντική εμφανιση Φαλ. Η Μπαγερν πολύ κακή, ασυνδετη, σοφτ.
Με τα ποσοστά μας απόψε στο τρίποντο δεν αντέχει κριτικής το ματς. Όχι ότι δεν παρουσιάσαμε καλό πρόσωπο, αλλά όταν έχει και 63% από την περιφέρεια όλα γίνονται ευκολότερα.
Σλουκας γιατί δεν έπαιξε καθόλου στο 4ο;; απλά θέμα ξεκούρασης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jazz thrilos την Πέμ Μαρ 09, 2023 11:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 2321
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Να έρθει να γίνει προπονητής σε έναν σύλλογο με τον ιδιοκτήτη του οποίου είναι στα δικαστήρια; Δε νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό ένα τέτοιο σενάριο.jazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 09, 2023 11:24 pmΑπλά από διαίσθηση μιλάω, αλλά νομίζω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σε ενοχλεί περισσότερο να τον βλέπεις στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα όχι στις κερκίδες αλλά στον πάγκο να δίνει οδηγίες.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 09, 2023 9:52 pmμόνο εμένα ενοχλεί να βλέπω κάθε τρεις και λίγο τον προπονητή του Περιστερίου (ξεχνάω το όνομα του) στο ΣΕΦ;
![]()
2
2

κατανοώ τη διαίσθηση σου και δεν αποκλείω ότι παίζει και να τον ιντριγκάρει και σαν σκέψηjazz thrilos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 09, 2023 11:24 pmΑπλά από διαίσθηση μιλάω, αλλά νομίζω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα σε ενοχλεί περισσότερο να τον βλέπεις στο ΟΑΚΑ, και μάλιστα όχι στις κερκίδες αλλά στον πάγκο να δίνει οδηγίες.austerity_blues έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 09, 2023 9:52 pmμόνο εμένα ενοχλεί να βλέπω κάθε τρεις και λίγο τον προπονητή του Περιστερίου (ξεχνάω το όνομα του) στο ΣΕΦ;
![]()

σίγουρα δε το κόβω να γίνεται τα επόμενα 1-2 χρόνια εκτός κι αν είναι απελπισμένος να βρεθεί σύντομα στην Ευρωλίγκα, στον Ολυμπιακό ο Μπαρτζώκας δείχνει ότι θα μακροημερεύσει οπότε αυτή η πόρτα θα είναι κλειστή.
μου δημιουργήθηκε πάντως η απορία, έχει υπάρξει ποτέ παίκτης που από τον ένα αιώνιο να έχει πάει στον άλλο και μετά να ξαναγυρίσει στον πρώτο; δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον, ίσως ο Μαυροκεφαλίδης;
- SteveNashidis
- Reactions: 3027
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions