Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 05, 2023 3:03 pm

golitog7 έγραψε:
Τρί Σεπ 05, 2023 2:56 pm
Πολύ μέτριο το ρόστερ μας φέτος. Δεν υπάρχει ο go to guy. Ένας που να μας κουβαλήσει βρε αδερφέ. Πιστεύω πολλά παιχνίδια του Ολυμπιακού φέτος θα κυλίσουν στο μοτίβο του Λιθουανία Ελλάδα. Λόγω της ομοιογένειας θα τρέχουμε καλά τα ματς, θα αντέχουμε μέχρι ένα σημείο με Γουόκαπ, Λάρε ή κάποιον άλλον να υπερβαίνει εαυτόν αλλά στο τέλος που θα σφίγγουν τα γάλατα θα χάνουμε τα παιχνίδια.
Φετος θα στηριχτούμε στην ομοιογένεια και ελπίζουμε να κάνουν step up κάποιοι παίκτες και κάποιοι άλλοι να σταθεροποιήσουν την απόδοσή τους σε υψηλά επίπεδα σε κάθε ματς. Είναι ρίσκο μεν, άλλα από την στιγμή που χασαμε Βεζένκοφ και Σλούκα τα πράγματα ζόρισαν. Θα δούμε πως θα πάει, μην ξεχνάμε ότι και ο Παναθηναικός φέτος δεν θα έχει σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ελπίζουμε για το καλύτερο....φωτεινή αχτίνα ο Μιλουτίνοφ που θα μας ανεβάσει σημαντικά στην θέση 5.

thory

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 3:18 pm

Δεν θεωρώ ότι θα πάρει παίκτη ο κοουτς μπι μέσα η τέλη Οκτωβρίου. Μου ακούγεται εκτός λογικής.

Ο γκος θα δώσει πάνω κάτω αυτά που έδινε ο Σλούκας+ καλύτερη άμυνα. Στο μόνο που υστερεί από τον Σλούκα(?) είναι στο σουτ νίκης.

Η πολύ μεγάλη απώλεια είναι ο βεζενκοφ και επειδή δεν υπήρχε αντίστοιχο 4αρι να πάρεις η τελοσπαντων μπορεί να υπήρχαν κάποιοι αλλά προτιμήθηκε ο Σικμα, έπρεπε να αποκτήσουμε έναν παίκτη στα γκαρντ να μας κουβαλήσει. Σίγουρα τέτοιος ήταν ο Τζέιμς αλλά δυστυχώς δεν ήρθε. Τέτοιος είναι και ο ναν πάντως αλλά ούτε αυτός ήρθε.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Σεπ 05, 2023 3:27 pm

Η λογική λέει ότι δεν θα πάρουμε κάποιον. Και με τους ξένους έχουμε κλείσει (αριθμητικά) και δεν μας έχουν συνηθίσει τα αδέρφια σε υπερβάσεις. Στην τριάδα Canaan, Peters, Sikma χρειαζόμασταν κάτι αρκετά καλύτερο. Τώρα θα λουστούμε τις επιλογές μας. Μιας και τα θέματα της εθνικής είναι επίκαιρα, προβλέπω και εδώ επιθετικές δυσκολίες (όχι στον ίδιο βαθμό βέβαια) με πονόματο από την περιφέρεια και δύσκολα βράδια.

AlexD

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Σεπ 05, 2023 3:47 pm

Το παγκόσμιο δεν σχετίζεται μόνο ως προς τους παίχτες που αγωνίζονται εκεί, αλλά και ως προς το τι μπορεί να προκύψει με τους δικούς σου παίχτες.

Εδώ που έφτασες περιμένεις λίγο και εφόσον γυρίσουν όλοι καλά και ξέρεις οριστικά το ροστερ σου, κάνεις και την τελευταία σου κίνηση.

Εγώ βέβαια πιστεύω πως αυτό που βασικά περιμένουμε (και εμείς και άλλες ομάδες) είναι κάποια μεγάλη ανταλλαγή που σκαρώνουν στο ΝΒΑ και θα ανοίξει θέσεις.
Όταν τελειώσει αυτό, θα μείνουν οριστικά κάποιοι για Ευρώπη και θα δούμε ποιος θα πάει που.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 05, 2023 4:34 pm

το χω αναλυσει πολλες φορες γιατι δεν πιστευω οτι θα παρουμε παικτη..με τον τζειμς μονο ειπα οτι μπορει να γινει επειδη θα ταν τεραστια επικοινωνιακη βομβα. Εχουμε ιδιο αριθμο γκαρντ με περσι,700κ ο λαρε,7 ξενους ηδη..μονο παικτης 2εκ μας κανει κτλ..
Αν οντως παμε ετσι μεγαλο λαθος των αφων να μειωσουν το μπατζετ ενω αλλα λενε σε δηλωσεις τους,αφηνουν να ακουγεται οτι κυνηγαμε μιροτιτς ναν κτλ.. Τα εσοδα πηραν αυξηση μεγαλη και ο κοσμος στηριζει οσο μπορει.. Επισης πλεον θα χουμε και ανταγωνιστη στην Α1 μιας και ο δπγ τα εσκασε.. Τυχεροι που δεν πηρανε και τον μιχαλιουκ..τωρα λογικα ειμαστε ακομα οριακα το φαβορι.

Εντωμεταξυ επειδη βλεπω οτι στην μπαλα φερανε πισω τον ποτενσε και εχουν φτιαξει και καλη ομαδα για ποτε θα την παρατησει ο κοσμος την μπασκετικη ουτε που θα το καταλαβουμε :lol: Εδω εγω που εχω να δω ποδοσφαιρο πανω απο 5χρονια και στο μπασκετ βλεπω μεχρι και τα φιλικα...φετος πιο πολυ περιεργεια εχω να δω μπαλα παρα μπασκετ.. Μου φαινεται εχουμε κλειδωμενο ταβανι την 8δα αν παμε ετσι και χανει το ενδιαφερον του.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 5:04 pm

shaq7 έγραψε:
το χω αναλυσει πολλες φορες γιατι δεν πιστευω οτι θα παρουμε παικτη..με τον τζειμς μονο ειπα οτι μπορει να γινει επειδη θα ταν τεραστια επικοινωνιακη βομβα. Εχουμε ιδιο αριθμο γκαρντ με περσι,700κ ο λαρε,7 ξενους ηδη..μονο παικτης 2εκ μας κανει κτλ..
Αν οντως παμε ετσι μεγαλο λαθος των αφων να μειωσουν το μπατζετ ενω αλλα λενε σε δηλωσεις τους,αφηνουν να ακουγεται οτι κυνηγαμε μιροτιτς ναν κτλ.. Τα εσοδα πηραν αυξηση μεγαλη και ο κοσμος στηριζει οσο μπορει.. Επισης πλεον θα χουμε και ανταγωνιστη στην Α1 μιας και ο δπγ τα εσκασε.. Τυχεροι που δεν πηρανε και τον μιχαλιουκ..τωρα λογικα ειμαστε ακομα οριακα το φαβορι.

Εντωμεταξυ επειδη βλεπω οτι στην μπαλα φερανε πισω τον ποτενσε και εχουν φτιαξει και καλη ομαδα για ποτε θα την παρατησει ο κοσμος την μπασκετικη ουτε που θα το καταλαβουμε :lol: Εδω εγω που εχω να δω ποδοσφαιρο πανω απο 5χρονια και στο μπασκετ βλεπω μεχρι και τα φιλικα...φετος πιο πολυ περιεργεια εχω να δω μπαλα παρα μπασκετ.. Μου φαινεται εχουμε κλειδωμενο ταβανι την 8δα αν παμε ετσι και χανει το ενδιαφερον του.
Συμφωνώ απόλυτα, σε πρώτη φάση και εγώ πιο πολύ έχω ενδοαφέρον φέτος να δω την ομάδα στο ποδόσφαιρο παρά στο μπάσκετ. Στην τελική στο μπάσκετ από την στιγμή που δεν βλέπω να παίρνουμε άλλον παίκτη μεγάλο όνομα, πράγματι το ταβάνι μας είναι η 8αδα φέτος και ότι κάτσει με του εγχώριους τίτλους, με το ρόστερ που έχουμε δύσκολα θα πάμε F4 φέτος εκτός τι να πω ο Κάνναν αρχίζει και βάζει 15αρες σε κάθε αγώνα, ο Γκος παίζει όπως την πρώτη του χρονιά στην Παρτιζάν και ο Πίτερς πιάσει απόδοση όπως είχε στην Μπασκόνια.

Άβαταρ μέλους
lefpan

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Ζάρκο, Fast Eddie
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 05, 2023 5:11 pm

shaq7 έγραψε:

Αν εννοείς αυτούς, που σε αιφνιδιασμό των αντιπάλων φωνάζουν "οφσάιντ, οφσάιντ" και βρίζουν τους διαιτητές, μη σώσουν και ξαναπατήσουν στο ΣΕΦ.
Καλό θα μας κάνουν.
Και όποιος άλλος θέλει, βέβαια, είναι ελεύθερος να παρακολουθεί το ποδοσφαιρικό σούργελο του "αξιότιμου" προέδρου, που παλεύει να μπει στην 120άδα της Ευρώπης.
Ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα.

I never thought there were corners in time
Till I was told to stand in one
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Σεπ 05, 2023 5:16 pm

Θα πάρουμε 2άρι σίγουρα. Δεν θα αφήσουν έτσι την ομάδα. Αναμένεται καλός παίχτης. Κανείς δεν θέλει να χάνει.

thory

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 5:17 pm

Η ομάδα σαν ομάδα πάλι εντυπωσιακή θα είναι, συστήματα έχει, χημεία έχει, αξιόλογους παίκτες έχει. Όλοι θα έχουν πάλι τον ρόλο τους και ο σικμα νομίζω θα παίξει πολυ καλύτερα απ όσο περιμένουμε.
Απλά πάλι και περισσότερο από τα προηγούμενα χρόνια της λείπει το κάτι παραπάνω.
Σίγουρα τα εγχώρια δεν θα είναι καθόλου εύκολα οπως τα 2 προηγούμενα χρόνια. Τώρα για Ευρωλίγκα πάλι έχουμε τον πρώτο λόγω για πλεονέκτημα λόγω της ομοιογένειας αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 5:22 pm

lefpan έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Αν εννοείς αυτούς, που σε αιφνιδιασμό των αντιπάλων φωνάζουν "οφσάιντ, οφσάιντ" και βρίζουν τους διαιτητές, μη σώσουν και ξαναπατήσουν στο ΣΕΦ.
Καλό θα μας κάνουν.
Και όποιος άλλος θέλει, βέβαια, είναι ελεύθερος να παρακολουθεί το ποδοσφαιρικό σούργελο του "αξιότιμου" προέδρου, που παλεύει να μπει στην 120άδα της Ευρώπης.
Δεν νομιζω οτι παει ετσι και ουτε το θελει κανενας στην ομαδα να γυρισει να παιζει με 3χιλ κοσμο στην ευρωλιγκα.. Και δεν μιλαω για τους χουλιγκαν που ερχονται μονο στα ματς με τον παο..αυτους προφανως δεν τους θελουμε..αλλα ειναι αρκετος κοσμος που δεν εχει να δινει 100ε την βδομαδα να βλεπει και ποδοσφαιρο και μπασκετ και θεωρω πως η μπαλα θα ειναι πιο θελκτικος προορισμος φετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.. Αποτι ακουω και το πρωταθλημα θα ειναι πολυ ανταγωνιστικο.

Οποτε οσοι αγαπαμε το μπασκετ υποθετω θα θελουμε να το δουμε να μεγαλωνει..για να γινει αυτο θελει εσοδα και κοσμο..οι αφοι χυνουν την καρδαρα για μενα φετος και θα το πληρωσουν.. οι ιδιοι αλλωστε αγωνιστηκαν για να φτασουμε να εχουμε 7χιλ διαρκειας και ρεκορ ζητησης εισιτηριων.. Φαινεται οτι το πανε λαθος φετος μονο αν δει καποιος τις τιμες των εισιτηριων για το ματς του σπανουλη που τις βαλανε λες και θα δουμε τελικο ευρωλιγκας..ενω δεν ισχυουν τα διαρκειας..και θα φτασει να ειναι μισο αδειο το γηπεδο..εδω το βαλαν την ιδια ωρα που απεναντι θα παιζει αεκ οσπφ στην μπαλα..

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 5:36 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 05, 2023 5:22 pm
lefpan έγραψε:

Καλό θα μας κάνουν.
Δεν νομιζω οτι παει ετσι και ουτε το θελει κανενας στην ομαδα να γυρισει να παιζει με 3χιλ κοσμο στην ευρωλιγκα.. Και δεν μιλαω για τους χουλιγκαν που ερχονται μονο στα ματς με τον παο..αυτους προφανως δεν τους θελουμε..αλλα ειναι αρκετος κοσμος που δεν εχει να δινει 100ε την βδομαδα να βλεπει και ποδοσφαιρο και μπασκετ και θεωρω πως η μπαλα θα ειναι πιο θελκτικος προορισμος φετος σε σχεση με τα προηγουμενα χρονια.. Αποτι ακουω και το πρωταθλημα θα ειναι πολυ ανταγωνιστικο.

Οποτε οσοι αγαπαμε το μπασκετ υποθετω θα θελουμε να το δουμε να μεγαλωνει..για να γινει αυτο θελει εσοδα και κοσμο..οι αφοι χυνουν την καρδαρα για μενα φετος και θα το πληρωσουν.. οι ιδιοι αλλωστε αγωνιστηκαν για να φτασουμε να εχουμε 7χιλ διαρκειας και ρεκορ ζητησης εισιτηριων.. Φαινεται οτι το πανε λαθος φετος μονο αν δει καποιος τις τιμες των εισιτηριων για το ματς του σπανουλη που τις βαλανε λες και θα δουμε τελικο ευρωλιγκας..ενω δεν ισχυουν τα διαρκειας..και θα φτασει να ειναι μισο αδειο το γηπεδο..εδω το βαλαν την ιδια ωρα που απεναντι θα παιζει αεκ οσπφ στην μπαλα..
Ετσι ακριβώς, θέλουμε κόσμο στο γήπεδο και να φτιάξουμε μπασκετικούς φιλάθλους, οι περισσότεροι καλώς ή κακώς που πάνε στο μπάσκετ είναι φίλοι της μπάλας και στο μπάσκετ πάνε συνήθως ότι δεν παει καλά η ομάδα στο ποδόσφαιρο και όταν πάμε καλά στο μπάσκετ. Αυτό πρέπει να αλλάξει, τα διαρκεέιας και η ζήτηση φέτος ειναι στον θεό, πρέπει και οφείλουν στον κόσμο οι Αφοι ένα μεγάλο όνομα.. δύσκολο το βλέπω να πάρουμε πλέον κάτι καλό, άλλα όσο ζήσεις ελπίζεις!!

AlexD

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 6:04 pm

Εγώ πάλι διαφωνώ με την προσέγγιση αυτή.
Από σκοπιά μάρκετινγκ δηλαδή και target group, δεν νομιζω ότι ο στόχος είναι να κερδίσουμε κόσμο έναντι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού.

Δίνω δηλαδή βαρύτητα στο άθλημα και όχι στην φανέλα.
Μπασκετικό κοινό θέλει η ομάδα και όπως έχει ξαναπεί ο lef, οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια, άνθρωποι που γουστάρουν να δουν ωραίο μπάσκετ και έχουν έρθει επειδή ο Ολυμπιακός τους το προσφέρει αυτό, υποστηρίζουν την ομάδα γιατί βγάζει υγεία και είναι ωραίο να την βλέπεις.

Και εγώ σαν παιδί έβλεπα και θυμάμαι την ομάδα του Ιωαννιδη, όχι επειδή "ήμουν ολυμπιακος", αλλά επειδή ήταν ομαδαρα!
Τον Σκαρταδο, τον Σαπανη και τον Φώτη τον Στρακόσια στην μπάλα τους θυμάμαι αμυδρά, μαζί με το σύνθημα "έχεις μες στον όλο ένα βάρος, Φερεντσβάρος" (που μετέπειτα έγινε Μίλαν Μπάρος στο Euro 2004) σε εκείνο το 2-2.
Πιο καλά θυμάμαι την εξίσου καλή ομάδα του ΠΑΟ με Γκάλη, παρά τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό της εποχής.

Και ενώ την ομάδα του μπαγεβιτς την θυμάμαι καλά και την χάρηκα, δεν με σταμάτησε αυτό από το να ανυπομονώ για την Ρώμη και τον Ντέιβιντ Ρίβερς, που τα "αντίπαλα" παιδιά έλεγαν ότι ήρθε στην Ελλάδα για γαρίδες... Ντέιβιντ Ρίβερς, Ντέιβιντ Ρίβερς...

Πάντα τις καλές ομάδες θα θυμόμαστε, μακάρι να είναι και στα δύο αθλήματα τοπ η ομάδα και θα γεμίσουν και τα δύο γήπεδα.

Αυτό έχει ήδη αρχίσει να χτίζει ο Ολυμπιακός, αυτό θέλει να αντιγράψει και ο ΠΑΟ, αυτός θα έπρεπε να είναι ο στόχος. Άρα πρέπει η διοίκηση να πράξει τα δέοντα για να διαφυλάξει την ομάδα από επεισόδια και να συνεχίσει να είναι σε τοπ επίπεδο, όπως άλλωστε είναι ήδη εδώ και αρκετό καιρό.

Εγώ θα επιμείνω, το είπα και στο τοπικ της εθνικής. Μέσα σε όλο αυτόν τον βούρκο που πλατσουρίζουν τα περισσότερα πράγματα στην χώρα, το μπάσκετ είναι από τα λίγα πράγματα που λειτουργούν με μια κάποια αξιοπρέπεια.

Είναι εξαιρετικά κρίσιμη αυτή η καμπή, τώρα που έχουμε πάλι τους δύο μεγάλους εξίσου δυνατούς και την εθνική στην μέση.
Αν τα πράγματα πάνε λίγο λάθος, θα δούμε αρκετά χειρότερα πράγματα στο μπάσκετ από ότι μέχρι σήμερα.
Είναι ίσως μια ευκαιρία, με αφορμή την εθνική που είναι το σύμβολο ενότητας, να υπάρξει μια σύγκλιση και μεταξύ των δύο διοικήσεων.

Μην μου πείτε "σιγά μην το κάνουν για το καλό του μπάσκετ". Με αφορμή λέω.
Ο λόγος που θα το κάνουν είναι ακριβώς για να χτυπήσουν σε διαφορετικό target group και να γεμίζουν τα γήπεδα με κόσμο που θα ακουμπάει λεφτά στα μαγαζιά γύρω γύρω κτλ κτλ, αντί να τα σπάνε κάθε φορά που η ομάδα χάνει.

Κλείνοντας ον τοπικ, πιστεύω ότι ο Μπαρτζω έχει ζητήσει και θέλει παίχτη, η διοίκηση θέλει ακόμα περισσότερο να φέρει παίχτη και να είναι όνομα, οπότε οι πιθανότητες να μην πάρουμε τελικά μου φαίνονται πολύ λίγες.
Εάν δεν πάρουμε, θα είναι επειδή ο κόουτς κρίνει ότι δεν τον θέλει, αποκλείω να του βάζει στοπ η διοίκηση.

Υγ: δεν καταλαβαίνω γιατί βγαίνει όλο υπογραμμισμένο, μια φράση θέλω και αυτήν έχω στο κείμενο :sad:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 6:23 pm

ποιο μπασκετ εχει αξιοπρεπεια?αυτο που μπηκαν να τα σπασουν να διακοψουν τον αγωνα και τελικα δεν τιμωρηθηκαν γιατι κλεψανε και τους υπολογιστες? :roofl: ..Ισα ισα νομιζω στην μπαλα δεν εχουμε δει πολλες φορες να σπανε τα γηπεδα να μπαινουν μεσα να κυνηγανε παικτες κτλ..Τωρα ειδικα που θα ναι κοντα οι ομαδες σε δυναμικοτητα παιζει να μην δουμε ολοκληρωμενο ματς.. Οτι το μπασκετ ειναι σε καλυτερη μοιρα το βλεπω ουτοπικο,εξαλλου ιδιοι ειναι οι οπαδοι που τα κανουν..

Επισης ποιοι προεδροι θελουν οικογενειες και παιδια στα γηπεδα?αυτοι που τους στηριζουν και προσπαθουν να μειωσουν τις τιμωριες...Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ..αυτο δεν προκειται να γινει ποτε στην ελλαδα.
θα υπαρξει επισης καλο κλιμα αφων με δπγ? :roofl: εκτος αν καποιος πιστευει οτι επειδη τα ειπε σωστα σε μια συνεντευξη τα εννοει κιολας :roofl:

Αλεξ ελπιζω να μην εννοεις οτι λενε οι αφοι στον μπαρτζω παρε 2,5εκ για τον ναν και ο μπαρτζω λεει οχι..εγω θελω να παιζω με λουντζη και παπας.. Πια εκει πρεπει να παμε στο δαφνι τον μπαρτζωκα..επισης η προιστορια εχει δειξει οτι οι αφοι εχουν περιορισμενο μπατζετ και δεν σκορπανε ετσι τα εκ.

AlexD

nba
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 7:01 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 05, 2023 6:23 pm
ποιο μπασκετ εχει αξιοπρεπεια?αυτο που μπηκαν να τα σπασουν να διακοψουν τον αγωνα και τελικα δεν τιμωρηθηκαν γιατι κλεψανε και τους υπολογιστες? :roofl: ..Ισα ισα νομιζω στην μπαλα δεν εχουμε δει πολλες φορες να σπανε τα γηπεδα να μπαινουν μεσα να κυνηγανε παικτες κτλ..Τωρα ειδικα που θα ναι κοντα οι ομαδες σε δυναμικοτητα παιζει να μην δουμε ολοκληρωμενο ματς.. Οτι το μπασκετ ειναι σε καλυτερη μοιρα το βλεπω ουτοπικο,εξαλλου ιδιοι ειναι οι οπαδοι που τα κανουν..

Επισης ποιοι προεδροι θελουν οικογενειες και παιδια στα γηπεδα?αυτοι που τους στηριζουν και προσπαθουν να μειωσουν τις τιμωριες...Μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας ..αυτο δεν προκειται να γινει ποτε στην ελλαδα.

Αλεξ ελπιζω να μην εννοεις οτι λενε οι αφοι στον μπαρτζω παρε 2,5εκ για τον ναν και ο μπαρτζω λεει οχι..εγω θελω να παιζω με λουντζη και παπας.. Πια εκει πρεπει να παμε στο δαφνι τον μπαρτζωκα..επισης η προιστορια εχει δειξει οτι οι αφοι εχουν περιορισμενο μπατζετ και δεν σκορπανε ετσι τα εκ.
Το ποδόσφαιρο σε καλύτερη μοίρα από το μπάσκετ; :!:

Όπως και να δεις, οι στρατοί των δύο ομάδων δεν τρέφονται από το μπάσκετ ή τους παράγοντες του μπάσκετ. Νομίζω συμφωνούμε εδώ... Ούτε της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και... του Βόλου.

Δρουν όμως και σε αυτό, όντως δεν έχουν γίνει αυτά που πρέπει για να μην συμβαίνει... και αναλύω γιατί πιστεύω ότι χρονικά είναι μια συγκυρία κρίσιμη που αν πάει καλά, ίσως βελτιωθούν τα πράγματα.

Επίσης, γενικά για το επίπεδο στο μπάσκετ, η μπασκετική κοινότητα στην Ελλάδα, είναι αρκετά πιο μακριά από το κέρδος και την εμπορικότητα της αντίστοιχης του ποδοσφαίρου. Οι υπόλοιπες ομάδες στο μπάσκετ (δεν είναι μόνο οι δύο μεγάλοι, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη) που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, έχουν αρκετά καλύτερο κλίμα από τις αντίστοιχες του ποδοσφαίρου γιατί παίζουν αρκετά λιγότερα συμφέροντα στην μέση για τον εκάστοτε Πρόεδρα/τοπικό άρχοντα.

Το να έχουν λοιπόν τα γήπεδα τους οι δύο μεγάλοι και να τα χτίσουν έτσι ώστε να μπορούν να τα εκμεταλλευτουν εμπορικά, δημιουργεί μια ευκαιρία στην κοινότητα να ασκήσει πίεση. Εάν αισθανθούν ότι θα χάσουν πελατεία με το να συντηρούν την οπαδικη βία, θα την κρατήσουν απ' έξω. Άρα τώρα είναι ευκαιρία να γίνει η προσπάθεια, δεδομένου ότι όπως προείπα, δεν συντηρούν καν εκείνοι τους στρατούς, δεν έχουν δα και κανένα σοβαρό άμεσο όφελος από αυτούς.

Θα επιμείνω όμως και λίγο στο διαδραστικό του πράγματος. Γιατί εάν πάλι απλώς δεχτούμε παθητικά "το αναπόφευκτο", αυτό πράγματι θα επιβεβαιωθεί πάλι ως "πεπρωμένο"...και οι φίλαθλοι θα γεμίζουν τα γήπεδα ως ήσυχοι καταναλωτές που αηδιάζουν με αυτά που γίνονται λίγο πιο μακριά από τους άγριους και όλα καλά. Κάθε τόσο ένας "Αλκης" θα τους αναγκάσει να βάλουν το μαύρο στην στυλιστικη επιλογή της ημέρας, λίγο δάκρυ και λίγη αγανάκτηση και οκ, έχασε και τις βολές ο Λαρε όμως.
Ενώ αν το γήπεδο σταματήσει να γεμίζει, τσουπ, σαν από μηχανής θεός θα έρθει το αόρατο χέρι της αγοράς να διορθώσει την κατάσταση και αντί για τον πεταλούδα, τον Τζίμι δε πούμπα και τον φονικό Ταμτάκο, θα έχει τον Λεφ και τον Μπέρι που το πολύ πολύ να φέρει φλασκί σε περίπτωση που το ματς δε πάει καλά. Αυτοί θα συνεχίσουν να υπάρχουν σε άλλα γήπεδα και σε άλλα αθλήματα, αλλά το μπάσκετ θα είναι σε καλύτερη μοίρα και θα λειτουργεί και ως παράδειγμα.

All we are saying is give spyriara a chance και όση χιπίλα μπορείς να διαχειριστείς (και άλλη τόση), αντί να κάνουμε ακριβώς ό,τι κάνουμε πάντα, ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό, όση επιρροή και αν νομίζουμε ότι θα έχει αυτό.
Προσωπικά, μέχρι να δω πρωτοβουλίες δεν πατάω στο γήπεδο και δεν δίνω στην ομάδα ούτε σεντ.
Ε είναι που δεν τα πάω καλά και με την φράση "πάντα θα γίνεται", "ποτέ δεν θα αλλάξει", μιας και όλα κάποτε αλλάζουν. Το ερώτημα είναι προς τα που.

Όχι, δεν εννοώ αυτό. Δίνω έμφαση στο ότι αυτήν την στιγμή η διοίκηση αποκλείεται να μην θέλει να κάνει μια μεγάλη μεταγραφή. Λέω ότι το πιστεύω τόσο πολύ αυτό, που πιο πιθανό μου φαίνεται να ετοιμάζεσαι για Δαφνί με τον Μπαρτζω, παρά να μην πάρουν παίχτη.

Dedalos

euroleague
Reactions:

Τρί Σεπ 05, 2023 7:11 pm

Καθόλου μπασκετικό κοινό δε θέλουν οι Αγγελόπουλοι. Θέλουν είτε την 7, που κάνει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο , είτε ευκατάστατους θεατές χωρίς μπασκετικές εμπειρίες, που θα πληρώνουν ακριβά εισιτήρια χωρίς να αντιλαμβάνονται το σανό που πουλάνε τα αδέλφια.
Και επαναλαμβάνω. Το σανό δεν είναι ότι δε γουστάρουν να βάλουν λεφτά. Ας λέγαν τόσα μπορούμε/θέλουμε. Θα ήταν τίμιο. Μίλησαν για κορυφές και μεγαλεία, πούλησαν τα διαρκείας, και τώρα βάζουν τους δημοσιογράφους παπαγαλάκια να λένε ότι δεν υπάρχουν παίκτες που να αξίζουν τα πολλά λεφτά που αυτοί ,υποτίθεται ,έχουν διαθέσιμα για μεταγραφες

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”