1)σλουκας χακετ νικολαιδης
2)ντορσει λαρεντζακης σπανουλης
3)παπανικολαου μακισικ χαραλαμπο
4)βεζενκοφ πριντεζης ζαν σαρλ
5)χαντερ χασαν χρηστιδης
Συντονιστής: Captains
Η χρονιά ήταν αποτυχημένη. Κανονικά και με τον νόμο. ΄΄Οχι τόσο για τη βαθμολογική θέση, αλλά για τα όσα είδαμε το δίμηνο του τρόμου και πολλά απ΄' αυτά συνεχίζουμε να τα βλέπουμε.akistsok199333 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 12:05 amΛετε τελικα ο μπαρτζωκας λογω θετικου κλεισιματος μιας σχετικα αποτυχημενης πρωτης προσπαθειας να θελησει να αλλαξει με το γαντι την ομαδα?οπως καπως ετσι λογου χαρη
5)χαντερ χασαν χρηστιδης
Καλώς σε βρήκα Τζόνι. Με γεια και τον νέο σου ρόλο ως μοντ.
Καλώς τον και πάλιbasket72 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 12:04 pmΥποσημείωση: Ο (ψηλός και αθλητικός) Λαντέιλ μπορεί να παίξει και στο 4 όπως γράφω και πιο πάνω, ως καθαρό PF με τον Άστον Μάρτιν ως 5ρι, είτε εναλλασσόμενος σε 4 και 5 με τον Ζαν Σαρλ Ντε Γκωλ σε άμυνα κι επίθεση.
Μπορούμε π.χ να κατεβάσουμε ψηλό σχήμα- καμικάζι- με Τζ. Σμιθ-Μπρόκχοφ- Βεζένκοφ- Λαντέιλ- Μάρτιν που θα έχει κορυφαία άμυνα σε 4 θέσεις (και στη μία που θα χάσκει λίγο, ο Σάσα θα δίνει ύψος/μάκρος) και κορυφαίο σουτ από το 2 και το 3 και συμπαθητικό από τις άλλες 2.
Νον μπαντ ατ ολ, όταν κυνηγάμε σκορ ( κάτι που μας έγινε δεύτερη φύση φέτος )![]()
Καλώς σε βρήκα:kojito έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 1:46 pm
Καλώς τον και πάλι![]()
Καλό ροστεράκι, με Jaleen Smith μέσα που μου αρέσει αρκετά σαν παίκτης και μπορεί να βγει λαβράκι. Φτηνή λύση, χαμηλού ρίσκου και για backup του Σλούκα για 15 λεπτά καλός, αν υπάρχει ακόμα ένας combo guard στο ρόστερ. Σαν εναλλακτική έχω προτείνει και Kendrick Perry, αν πάμε σε κάτι πιο ακριβό.
Ο Landale θα ήταν καλή περίπτωση, αλλά για 550-600 χιλιάδες ας πούμε. Αν ζητήσει 700-800 χιλιάδες, σε αυτά τα λεφτά σίγουρα βρίσκουμε κάτι καλύτερο. Πάντως μπορεί να μαρκάρει και 7-footers αν χρειαστεί χωρίς να είναι καμία μαούνα, οπότε ίσως ταιριάζει στα θέλω του Μπαρτζώκα.
Καλώς τον!basket72 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 2:03 amΗ χρονιά ήταν αποτυχημένη. Κανονικά και με τον νόμο. ΄΄Οχι τόσο για τη βαθμολογική θέση, αλλά για τα όσα είδαμε το δίμηνο του τρόμου και πολλά απ΄' αυτά συνεχίζουμε να τα βλέπουμε.akistsok199333 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 12:05 amΛετε τελικα ο μπαρτζωκας λογω θετικου κλεισιματος μιας σχετικα αποτυχημενης πρωτης προσπαθειας να θελησει να αλλαξει με το γαντι την ομαδα?οπως καπως ετσι λογου χαρη
5)χαντερ χασαν χρηστιδης
Ο Σπανούλης δεν συνεχίζει. Θα ψηνόμουν να τον δω κόουτς αντί του κόουτς. Όχι άλλο κάρβουνο. Συγκλονιστική η προσφορά του.2 κούπες και 2 τελικοί στην έδρα του αντιπάλου κάτα ένα μεγάλο ποσοστό οφείλονται σε αυτόν. Παίκτης που παίζει να είναι το logo της Ευρωλίγκας, όπως ο Τζ. Ουέστ για το ΝΒΑ.
Από το 17΄και μετά, έπρεπε να πλαισιωθεί διαφορετικά και να αποδεχθεί άλλον ρόλο. Κάτι πήγε να κάνει ο Μπλατ τον πρώτο του (μισό)χρόνο, αλλά έφαγε κράξιμο από τα εγχώρια ΜΜΕ.
Η φετινή του εικόνα (μεταξύ δέχτηκε και τις περισσότερες τάπες ανά λεπτό συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, κι ας βάραγε σχεδόν τα διπλάσια τρίποντα από δίποντα...) όπου όταν έμπαινε κόλλαγε η επιθετική λειτουργία της ομάδας ( τα έδωσε όλα στην άμυνα όμως και το εννοώ) τον στεναχώρησε και τον ίδιο. Είναι δεδομένο ότι έχει καταλάβει ότι δεν μπορεί πια στην Ευρωλίγκα. Μπορεί να τον δούμε όμως με την Εθνική. Εκεί με συγκεκριμένο ρόλο, μπορεί να προσφέρει πολλά για ένα τουρνουά.
Ροστεράκι:
1)Σλούκας, Τζέιλιν Σμιθ, Νικολαίδης
2)Λόιντ, Λάρε
2-3) Μακίσικ, Μπρόκχοφ
3) Παπανικολάου
3-4) Βεζένκοφ (μας έβαλε τα γυαλιά-μισό κρέντιτ και στον κοόυτς-and justice for all)
4) Πρίντεζης
4-5) Ζαν Σαρλ
5-4Τζοκ Λαντέιλ
5) (Άστον) Μάρτιν
* Τσόντες για Α1:
Τον Χαραλαμπόπουλο ας τον αφήσουμε να παίξει σε καμιά γκαράζ μπάντα τον άνθρωπο.
Τον υιό Χουγκάζ γίνεται να τον τσιμπήσουμε στη λούφα;
Αν ο Χρηστίδης μπορεί να παίξει το 5 στις εγχώριες, είμαστε οκ στο σέντερ. Αλλιώς δεν θα μας χάλαγε κι ο Μπογρίνιο. Ιδανικό τρίτο πεντάρι. Θα μπει, θα παίξει, τσιμουδιά δεν θα βγάλει.
Kαλώς σε βρήκα!AlexD έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 4:07 pm
Καλώς τον!
Το μόνο που δε μου αρέσει πολύ το 7 ξένοι σε αυτό το ρόστερ γιατί όποιος μείνει έξω από Α1 θα ρολάρει πολύ πιο αργά και δύσκολα. (Και για τον Μπόγρη έχω την εντύπωση πως από το προηγούμενο πέρασμα του υπάρχουν θέματα, μπορεί όμως να κάνω και λάθος.) Αν έκανες μια αντικατάσταση ξένου με Έλληνα στο ρόστερ πως θα το έφτιαχνες;
Και οι δύο παίζουν στην Αυστραλία φέτος. Ο Broekhoff υπέγραψε πρόσφατα, ούτε πέρσι στο Dallas έπαιξε πάρα πολύ (17 συμμετοχές με 10 λεπτά μέσο όρο), οπότε εικάζω ότι αν δεν μπουν στο παιχνίδι διεκδίκησης του ομάδες με γερά πορτοφόλια, δεν θα κοστίζει πάνω από 500-600 χιλιάδες πλέον. Ο Landale είναι πιο νέος οπότε ίσως να μην έχει πέσει τόσο το κασέ του. Αλλά κι εγώ νομίζω ότι δεν θα είναι ούτε περίπτωση των 400 χιλιάδων, αλλά ούτε και των 800-900. Κάπου στα 600 με 700 τον βλέπω.
ο μικι με τις εμφανισεις που κανει παιζει να ζητησει 1,5μ οποτε τον ξεχναμε..
Ναι, αυτό εννοούσαkojito έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 5:31 pm
Και οι δύο παίζουν στην Αυστραλία φέτος. Ο Broekhoff υπέγραψε πρόσφατα, ούτε πέρσι στο Dallas έπαιξε πάρα πολύ (17 συμμετοχές με 10 λεπτά μέσο όρο), οπότε εικάζω ότι αν δεν μπουν στο παιχνίδι διεκδίκησης του ομάδες με γερά πορτοφόλια, δεν θα κοστίζει πάνω από 500-600 χιλιάδες πλέον. Ο Landale είναι πιο νέος οπότε ίσως να μην έχει πέσει τόσο το κασέ του. Αλλά κι εγώ νομίζω ότι δεν θα είναι ούτε περίπτωση των 400 χιλιάδων, αλλά ούτε και των 800-900. Κάπου στα 600 με 700 τον βλέπω.
Για 2-3 πάντως έχει ακουστεί και ο Έρικσον που νομίζω ειναι μια χαρά λύση. Μια τριάδα Γκος(Γουόλντεν), Ντόρσεϊ, Έρικσον ακούγεται πολύ καλό....αλλά ίσως και όνειρα θερινής νυκτόςshaq7 έγραψε: ↑Παρ Απρ 02, 2021 6:08 pmο μικι με τις εμφανισεις που κανει παιζει να ζητησει 1,5μ οποτε τον ξεχναμε..
ο λοιντ θελει 1εκ+ και ηδη τον κυνηγαει η μακαμπι οποτε τον ξεχναμε..Οταν φωναζαμε να τον παρουνε περσι μου φερανε τον χαρισον..
Ο μπροκχοφ λογικα με κανα 700ρι ερχεται αλλα θεωρω οτι στο 3 αν περιμενουν οτι ο παπ θα ξαναπαιξει μπασκετ σε καλο επιπεδο δεν θα παρουν παικτη και θα κατεβαζουν τον σασα για λιγο.Αν τυχον και σταματησει ο σπαν και παρουμε 3 κοντους χωραει παντως.
Πιστευω στο 2 θα παρουμε τον ντορσει και εναν ασσο με μαξ 400χιλ..εγω θα θελα χακετ , γκος ,γουολκαπ κτλ αλλα δεν πιστευω θα φτασουμε σε τετοια χρηματα.
Η λογικη λεει οτι θα παρουμε και εναν βασικο ψηλο με μαξ 900χιλ(βλεπω τον χαντερ να παιζει πολυ) και η ενα 4ρο5ρι συμπληρωματικο η εναν 7φουτερ με μαξ 400χιλ.
Με τετοιο μπατζετ παλι τα ιδια με φετος θα χουμε αλλα δεν τους κοβω τους αφους για κατι καλυτερο..