Κανείς δεν είπε ότι ο Μπαρτζώκας είναι αθώος, άλλα την ατελείωτη στοχοποίησή του δεν καταλαβαίνω την στιγμή που γίνονται όργια από όλες τις πλευρές.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:20 amΚάνει πολλά και ο Μπαρτζώκας παιδιά. Δεν είναι αθώος. Αμφότεροι ΠΑΟ-Ολυμπιακός δεν παραδέχονται την ήττα και τους φταίνε όλα εκτός από τον εαυτό τους!
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa
- Reactions: 970
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
0
- golitog7
- Reactions: 1752
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Φίλτατε σόρυ αλλά πιάνεις την κορυφή του παγόβουνου. Η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προφανώς και είναι απόροια του τρόπου που αντιμετωπίζεται εδώ και πολύ καιρό από τα βρωμομέσα του δπγ και όλους τους γλειφτροπαρατρεχάμενους φυσικά με την ΑΝΟΧΗ του κόσμου που για να πάρει πρωτάθλημα η ομαδάρα μας θα ανέχονταν ακόμα και τον Χίτλερ για πρόεδρο (αρκεί να βάλει λεφτα και να φέρει παικταράδες).HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:09 amΣυγκρίνεις αθλητικό τουπε και αθλητική κακή συμπεριφορά ,το οποίο δικαιολογει max αποβολή από το γήπεδο όπως και έπρεπε να γίνει χθες με ύβρις και συνέχεις προσβολές προς παίκτες φιλάθλους δημοσιογράφους δηλαδή ποινικά ζητήματα , με λίγα λόγια συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλιαgolitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 10:56 amΕγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:
Έχεις από την μία έναν τύπο που δεν έχει κλείσει χρόνο στην χώρα ακόμα και έχει κάνει εν ολίγοις τα εξής:
- ξεφωνίζει σε κάθε μάτς και διαφορετικό παίκτη. Πράγμα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παλιομοδίτικο, και ασεβές. Σκεφτείτε να έρχεται το αφεντικό σας κάθε δεύτερη μέρα και με την εξουσία που έχει να σας κράζει μπροστά σε όλον τον κόσμο. Επιχειρήματα του στυλ είναι επαγγελματίας παίρνει εκατομμύρια να κάτσει να φάει το κράξιμο είναι της πλάκας
- από τις πρώτες μέρες κάνει δηλώσεις του στυλ μέχρι εδώ ήταν, τώρα είμαι εγώ εδώ, κλείστε εισιτήρια για Βερολίνο και άλλα τέτοια όμορφα
- πάει καροτσάκι πολλές φορές τους διαιτητές ενώ είναι πρώτος σε τεχνικές ποινές στην Euroleague
Από την άλλη έχεις τον Μπαρτζώκα που προφανώς είναι έντονη προσωπικότητα και έχει και αυτός ακραίες αντιδράσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτόν τον πόλεμο που του γίνεται. Σκεφτείτε όλα αυτά του Αταμάν να τα έκανε ο Μπαρτζώκας. Σα να υπάρχει μια διαφορετική μεροληπτική αντιμετώπιση των δύο, δεν νομίζετε?
Προφανώς αν ο Μπαρτζώκας ήταν προπονητής του Παο έχοντας σερί 16-0 κατά του Ολυμπιακού θα τον έβρισκαν χαριτομένο και ωραίο τύπο, μη κοροιδευόμαστε. Τον βρίζουν με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι στους απέναντι και όχι σε μας.
Την κριτική ικανότητα του μέσου έλληνα δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση έτσι κ αλλιώς αλλά σε θέματα που άπτονται της θρησκείας και της ομαδάρας πιάνουν πάτο.
Δεν είμαστε χθεσινοί ούτε ηλίθιοι. Ξέρουμε πολύ καλά πότε άρχισε αυτό με τον Μπαρτζώκα και γιατί.
4
4

-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Φέτος έχετε δυο κύρια θέματα συζήτησης ;golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 10:56 amΕγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:
Έχεις από την μία έναν τύπο που δεν έχει κλείσει χρόνο στην χώρα ακόμα και έχει κάνει εν ολίγοις τα εξής:
- ξεφωνίζει σε κάθε μάτς και διαφορετικό παίκτη. Πράγμα που εμένα προσωπικά μου φαίνεται εντελώς παλιομοδίτικο, και ασεβές. Σκεφτείτε να έρχεται το αφεντικό σας κάθε δεύτερη μέρα και με την εξουσία που έχει να σας κράζει μπροστά σε όλον τον κόσμο. Επιχειρήματα του στυλ είναι επαγγελματίας παίρνει εκατομμύρια να κάτσει να φάει το κράξιμο είναι της πλάκας
- από τις πρώτες μέρες κάνει δηλώσεις του στυλ μέχρι εδώ ήταν, τώρα είμαι εγώ εδώ, κλείστε εισιτήρια για Βερολίνο και άλλα τέτοια όμορφα
- πάει καροτσάκι πολλές φορές τους διαιτητές ενώ είναι πρώτος σε τεχνικές ποινές στην Euroleague
Από την άλλη έχεις τον Μπαρτζώκα που προφανώς είναι έντονη προσωπικότητα και έχει και αυτός ακραίες αντιδράσεις αλλά σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν αυτόν τον πόλεμο που του γίνεται. Σκεφτείτε όλα αυτά του Αταμάν να τα έκανε ο Μπαρτζώκας. Σα να υπάρχει μια διαφορετική μεροληπτική αντιμετώπιση των δύο, δεν νομίζετε?
Προφανώς αν ο Μπαρτζώκας ήταν προπονητής του Παο έχοντας σερί 16-0 κατά του Ολυμπιακού θα τον έβρισκαν χαριτομένο και ωραίο τύπο, μη κοροιδευόμαστε. Τον βρίζουν με μοναδικό κριτήριο το ότι είναι στους απέναντι και όχι σε μας.
Την κριτική ικανότητα του μέσου έλληνα δεν την έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση έτσι κ αλλιώς αλλά σε θέματα που άπτονται της θρησκείας και της ομαδάρας πιάνουν πάτο.
α) Πόσο υπερεκτιμημένος είναι ο Σλούκας.
β) Πόσο αδικημένος είναι ο Μπαρτζώκας.
Ο Σλούκας είναι καλός παίκτης και ο Μπαρτζώκας, πρώτος από όλους αυτός, αδικεί τον εαυτό του.
Αν ο Αταμάν έπρεπε να αποβληθεί, δεν είδα το ματς, να είχε αποβληθεί.
Οι εκατομμυριούχοι Μπαρτζώκας και Αταμάν, ενισχύουν την εικόνα τους στους οπαδούς-πελάτες.
Κοιτάξτε από απόσταση και μείνετε στο παιχνίδι που είναι συναρπαστικό.
0
-
- Reactions: 891
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Doncic
- Προειδοποιήσεις:
5
Ναι γιατί ο Ολυμπιακός αν είχε πρόεδρο τύπου Γιαννακοπούλου θα έκανε διαδήλωση στο Σύνταγμα για να φύγει,το είδαμε εξάλλου...golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:24 amΦίλτατε σόρυ αλλά πιάνεις την κορυφή του παγόβουνου. Η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προφανώς και είναι απόροια του τρόπου που αντιμετωπίζεται εδώ και πολύ καιρό από τα βρωμομέσα του δπγ και όλους τους γλειφτροπαρατρεχάμενους φυσικά με την ΑΝΟΧΗ του κόσμου που για να πάρει πρωτάθλημα η ομαδάρα μας θα ανέχονταν ακόμα και τον Χίτλερ για πρόεδρο (αρκεί να βάλει λεφτα και να φέρει παικταράδες).HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:09 am
Συγκρίνεις αθλητικό τουπε και αθλητική κακή συμπεριφορά ,το οποίο δικαιολογει max αποβολή από το γήπεδο όπως και έπρεπε να γίνει χθες με ύβρις και συνέχεις προσβολές προς παίκτες φιλάθλους δημοσιογράφους δηλαδή ποινικά ζητήματα , με λίγα λόγια συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλια
Δεν είμαστε χθεσινοί ούτε ηλίθιοι. Ξέρουμε πολύ καλά πότε άρχισε αυτό με τον Μπαρτζώκα και γιατί.
Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού πέρα από το να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του σε ένα φόρουμ δεν μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο για το Γιαννακόπουλο.
Όσον αναφορά τον Μπαρτζώκα όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που έφυγε την πρώτη του θητεία ,έχει κρατήσει μέσα του πολύ θυμο γι'αυτό και του βγαίνει σε κάθε ευκαιρία.
Αλλά ακόμα και να δεχτώ όλα όσα λες για τον πόλεμο που δέχεται εξαρχής χωρίς λόγο κτλπ οφείλει να κρατήσει τα προσχήματα. Άνθρωποι σαν το Μπαρτζώκα διαμορφώνουν κλίμα και οφείλουν να σέβονται το άθλημα.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Για τον Σλούκα θα συμφωνήσω κακώς ασχολούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μαζί του, έφυγε τέλος!panpav έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:25 amΦέτος έχετε δυο κύρια θέματα συζήτησης ;golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 10:56 amΕγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:
Ο Σλούκας είναι καλός παίκτης και ο Μπαρτζώκας, πρώτος από όλους αυτός, αδικεί τον εαυτό του.
Οι εκατομμυριούχοι Μπαρτζώκας και Αταμάν, ενισχύουν την εικόνα τους στους οπαδούς-πελάτες.
Για τον Μπαρτζώκα δεν είναι έτσι τα πράγματα, στοχοποιείται συνεχώς από πολλά φιλικά προσκείμενα μέσα του Παναθηναικού σε σημείο υπερβολής, ακόμα και οι δημοσιογράφοι αυτών των μέσων των ρωτάνε πράγματα που απλά δεν τα ρωτάς αν είσαι σοβαρός δημοσιογράφος και όχι αρδάκι. Προφανώς δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά του, άλλα κάπου όπα ρε παιδιά. Για το χτεσινό παιχνίδι ναι ο Μπαρτζώκας κλασικά έβριζε, άλλα τον Αταμαν που σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα του εξωτερικού θα τον είχαν στείλει με συνοδεία στα αποδυτήρια δεν είδα κανένα μέσο να το σχολιάσει, για όλα πάντα φταίει ο ''κακός'' Μπαρτζώκας που καταστρέφει αυτό το ευγενές άθλημα.
0
-
- Reactions: 478
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ ξέρεις τι λέω; Λέω οτι γουστάρω και τον Αταμάν να είναι έτσι όπως είναι αλλά και τον Μπαρτζώκα. Δεν με ενδιαφέρει να υποκρίνομαι οτι ο αθλητισμός είναι γαλλικά και πιάνο. Θα έχει ένταση, θα έχει καζούρα και ναι θα συζητάμε για τον Σλούκα αλλά και τον επόμενο παίχτη που πιθανον θα κάνει το αντίστοφο δρομολογίο, γιατί γουστάρουμε το μπασκετ και τις ομάδες μας.panpav έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:25 amΦέτος έχετε δυο κύρια θέματα συζήτησης ;golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 10:56 amΕγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:
Και έχεις δίκιο, φέτος είναι συναρπαστικό (και στο τέλος θα το πάρει ο Ολυμπιακός

Εκεί εγώ έχω το θέμα, οτι ο DPG έρχεται και αυτό το κλίμα το δηλητηριάζει, δεν αφορά τον ΠΑΟ ούτε τους φιλάθλους του. Έλαχε να είναι ο DPG που έχει τον ΠΑΟ, έλαχε να έχει και media δικά του και δυστυχώς και instagram λογαριασμό και έρχεται και διαστρεφει τελείως την ατμόσφαιρα.
Ένα τελευταίο δείγμα οτι ο DPG επηρεάζει αρνητικά την συνολική ατμόσφαιρα, και δεν θα κουράσω άλλο, είναι οι δηλώσεις του Σλούκα. Δήλωσε μέσες άκρες, οτι "σε αντίθεση με αυτά που είπε ο Μπαρτζώκας για εμας δεν ήταν αδιάφορο το παιχνίδι". Μέσα στην φούρια να βγεί ο Μπαρτζώκας ο βελζεβουλ, ο Σλούκας ενας γενικά ψύχραιμος άνθρωπος, δεν προσέξε οτι αντιπάλος του δήλωσε το αντίθετο....
1
1

-
- Reactions: 478
- Προειδοποιήσεις:
0
Στα του αν ο Ολυμπιακός είχε τον Γιαννακοπούλο κτλ συμφωνώ απόλυτα. Στα του Μπαρτζώκα θεωρώ οτι σέβεται το άθλημα όσο και ο αταμαν (θεωρώ οτι μια χαρά το σέβονται και οι δύο)HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:38 amΝαι γιατί ο Ολυμπιακός αν είχε πρόεδρο τύπου Γιαννακοπούλου θα έκανε διαδήλωση στο Σύνταγμα για να φύγει,το είδαμε εξάλλου...golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:24 am
Φίλτατε σόρυ αλλά πιάνεις την κορυφή του παγόβουνου. Η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προφανώς και είναι απόροια του τρόπου που αντιμετωπίζεται εδώ και πολύ καιρό από τα βρωμομέσα του δπγ και όλους τους γλειφτροπαρατρεχάμενους φυσικά με την ΑΝΟΧΗ του κόσμου που για να πάρει πρωτάθλημα η ομαδάρα μας θα ανέχονταν ακόμα και τον Χίτλερ για πρόεδρο (αρκεί να βάλει λεφτα και να φέρει παικταράδες).
Ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού πέρα από το να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του σε ένα φόρουμ δεν μπορεί να κάνει και τίποτα άλλο για το Γιαννακόπουλο.
Όσον αναφορά τον Μπαρτζώκα όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που έφυγε την πρώτη του θητεία ,έχει κρατήσει μέσα του πολύ θυμο γι'αυτό και του βγαίνει σε κάθε ευκαιρία.
Αλλά ακόμα και να δεχτώ όλα όσα λες για τον πόλεμο που δέχεται εξαρχής χωρίς λόγο κτλπ οφείλει να κρατήσει τα προσχήματα. Άνθρωποι σαν το Μπαρτζώκα διαμορφώνουν κλίμα και οφείλουν να σέβονται το άθλημα.
0
- golitog7
- Reactions: 1752
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο κόσμος του οσφπ θα έκανε ακριβώς αυτό που κάνει και ο κόσμος του Παο. Θα κατάπινε αμάσηττη την προπαγάνδα και θα έβριζε τον Αταμάν, τον Μπαρτζώκα ή όποιον τέλος πάντων είχε προπονητή ο Παο. Δεν υπάρχει γονιδιακή διαφορά στον κόσμο του οσφπ και του παο ενώ μεγαλώνουν και στο ίδιο περιβάλλον (ίδια οικογένεια, σχολείο κτλ)HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:38 amΝαι γιατί ο Ολυμπιακός αν είχε πρόεδρο τύπου Γιαννακοπούλου θα έκανε διαδήλωση στο Σύνταγμα για να φύγει,το είδαμε εξάλλου...golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:24 am
Φίλτατε σόρυ αλλά πιάνεις την κορυφή του παγόβουνου. Η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα προφανώς και είναι απόροια του τρόπου που αντιμετωπίζεται εδώ και πολύ καιρό από τα βρωμομέσα του δπγ και όλους τους γλειφτροπαρατρεχάμενους φυσικά με την ΑΝΟΧΗ του κόσμου που για να πάρει πρωτάθλημα η ομαδάρα μας θα ανέχονταν ακόμα και τον Χίτλερ για πρόεδρο (αρκεί να βάλει λεφτα και να φέρει παικταράδες).
Αυτό που θα μπορούσε να κάνει ο κόσμος του Παο όπως είπα και πιο πάνω είναι να καταναλώνει λιγότερη προπαγάνδα. Ας αρχίσουμε απ αυτό.
Τώρα για το αυθαίρετο συμπέρασμα σου σχετικά με την προέλευση του "θυμού" του Μπαρτζώκα ή τον γνωρίζεις προσωπικά ή είσαι μέγας ψυχολόγος. Σ αυτό δεν έχω να σχολιάσω κάτι.
4
4

- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
θα στο πω αλλιώς, το ποδόσφαιρο, το έχω παρατησει εδώ και χρόνια γιατί δεν με εκφράζουν και δεν αντέχω τύπους σαν τον Μαρινάκη, Καραπαπά κλπ. όσα πρωτάθληματα και αν μας πάρουν πάνω από όλα η διοίκηση και ο πρόεδρος πρέπει να σέβονται το άθλημα. Για μένα το ίδιο ισχύει και για το μπάσκετ, πρόεδρο σαν τον Γιανακόπου δεν θα τον ήθελα με την καμία και είναι λόγος να μην ασχολείσαι με την ομάδα, από εκει και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, απλά συγγνώμη είναι γραφικό να ακούμε από φιλάθλους του Παναθηνικού για τον ''κακό'' Μπαρτζωκα την στιγμή που ίδιοι έχουν, ανέχονται και εκθειάζουν έναν πρόεδρο σαν τον Γιανακόπουλο. 2 μέτρα και 2 σταθμά δηλαδή.HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:38 amΝαι γιατί ο Ολυμπιακός αν είχε πρόεδρο τύπου Γιαννακοπούλου θα έκανε διαδήλωση στο Σύνταγμα για να φύγει,το είδαμε εξάλλου...golitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:24 am
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος karamelitsa την Τρί Απρ 16, 2024 11:55 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 95
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένος παίκτης: LARRY BIRD
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: BOSTON CELTICS
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έγραψα, είναι πάγια θέση μου, πως οι κανόνες εφαρμόζονται ομοιόμορφα προς όλους. Πέρασε τη γραμμή ο Αταμάν ; τεχνική ποινή, το ξανάκανε ; αποβολή.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:45 amΓια τον Σλούκα θα συμφωνήσω κακώς ασχολούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μαζί του, έφυγε τέλος!panpav έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:25 am
Φέτος έχετε δυο κύρια θέματα συζήτησης ;
Για τον Μπαρτζώκα δεν είναι έτσι τα πράγματα, στοχοποιείται συνεχώς από πολλά φιλικά προσκείμενα μέσα του Παναθηναικού σε σημείο υπερβολής, ακόμα και οι δημοσιογράφοι αυτών των μέσων των ρωτάνε πράγματα που απλά δεν τα ρωτάς αν είσαι σοβαρός δημοσιογράφος και όχι αρδάκι. Προφανώς δεν δικαιολογώ την συμπεριφορά του, άλλα κάπου όπα ρε παιδιά. Για το χτεσινό παιχνίδι ναι ο Μπαρτζώκας κλασικά έβριζε, άλλα τον Αταμαν που σε οποιοδήποτε άλλο πρωτάθλημα του εξωτερικού θα τον είχαν στείλει με συνοδεία στα αποδυτήρια δεν είδα κανένα μέσο να το σχολιάσει, για όλα πάντα φταίει ο ''κακός'' Μπαρτζώκας που καταστρέφει αυτό το ευγενές άθλημα.
Ο Μπαρτζώκας παίζει τον ρόλο του οπαδού προπονητή και δεν έχει όρια στην προσβλητική και υβριστική συμπεριφορά του. Ας βάλει όρια στον εαυτό του πρώτα και μετά θα τα βάλουμε και με τους όποιους Κουβ.....
Απαιτώ από αυτόν, καθώς είναι καλός προπονητής και περιμένω περισσότερα από τον ίδιο, να κάνει πρώτος το βήμα.
0
- karamelitsa
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά σε αυτό δεν θα διαφωνήσω, ούτε εμένα μου αρέσει που βρίζει συνεχώς, και θα ήθελα να είναι πιο ήρεμος...δεν το συζητάω, εγώ σχολίασα τον ατελείωτο πόλεμο που δέχεται, ενώ όλοι οι άλλοι περνάνε στο απυρόβλητο.panpav έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:54 amΤο έγραψα, είναι πάγια θέση μου, πως οι κανόνες εφαρμόζονται ομοιόμορφα προς όλους. Πέρασε τη γραμμή ο Αταμάν ; τεχνική ποινή, το ξανάκανε ; αποβολή.karamelitsa έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:45 am
Για τον Σλούκα θα συμφωνήσω κακώς ασχολούνται οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μαζί του, έφυγε τέλος!
Ο Μπαρτζώκας παίζει τον ρόλο του οπαδού προπονητή και δεν έχει όρια στην προσβλητική και υβριστική συμπεριφορά του. Ας βάλει όρια στον εαυτό του πρώτα και μετά θα τα βάλουμε και με τους όποιους Κουβ.....
Απαιτώ από αυτόν, καθώς είναι καλός προπονητής και περιμένω περισσότερα από τον ίδιο, να κάνει πρώτος το βήμα.
Ο Μπαρτζώκας καλός ή κακός είναι και οπαδός της ομάδας, δεν είναι δηλαδή ένας ''απλός'' προπονητής, παίκτης κλπ. που πανευκολα μπορεί να αλλάξει ομάδα και δεν θα σκάσει και αν χάσει η ομάδα του, το ζει δηλαδή, τον πειράζει δεν θέλει να χάνει και αυτό του βγάζει και εκνευρισμό. Τις οπερισσότερες φορές πάντως μόνος του ωρύεται και τους δικούς του παίκτες βρίζει παρά προκαλεί. Τσακώνεται μόνος του για να το πω αλλιώς.
1
1

-
- Reactions: 1094
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτο που επαιξε ρολο και φανηκε απο την αρχη ειναι οτι ο Παναθηναικος το ειδε σαν τελικο και ο ολυμπιακος μπηκε κουλ. ο παναθηναικος ηταν λογικο να το δει ετσι γιατι ειχε χασει ηδη σημαντικα παιχνιδια απο τον ολυμπιακο και επαιζε στην γεματη εδρα του. Ωστοσο οταν η διαφορα ξεφυγε ο ολυμπιακος ξυπνησε και το γυρισε. και θα μπορουσε και να το παρει κιολας αλλα υπερισχυσε η θεληση και το παθος του Παο.
Συν ο Μπαρτζωκας εκανε λαθος που δεν εβαλε καναν στο τελος. Δεν γινεται να μην του το φωναζουν καποιοι απο τον παγκο.ολοι το εβλεπαν οτι ηθελε καναν το παιχνιδι. Το εχει ξανακανει αυτο και μας εχει στοιχήσει και δεν ξερω πραγματικα γιατι το κανει.
Το ποσο παραπανω αναγκη την ειχε την νικη ο παναθηναικος φαινεται και πως πανηγυριζει σημερα ολος ο οργανισμος του και ποσο ηρωα εχουν κανει τον Σλουκα.
Και μην πει καποιος για τα παιχνιδια που κρινουν κουπα(οτι κουπα και να ειναι αυτη) γιατι αυτο δεν εκρινε τιποτα.
Αν ο παναθηναικος ειχε χασει με την Ροδο οπου εκανε βηματα μαρς ο γκριγκιονις στο τελευταιο σουτ θα ηταν αλλο παιχνιδι το χτεσινο γιατι θα κρινοταν η πρωτια.
Συν ο Μπαρτζωκας εκανε λαθος που δεν εβαλε καναν στο τελος. Δεν γινεται να μην του το φωναζουν καποιοι απο τον παγκο.ολοι το εβλεπαν οτι ηθελε καναν το παιχνιδι. Το εχει ξανακανει αυτο και μας εχει στοιχήσει και δεν ξερω πραγματικα γιατι το κανει.
Το ποσο παραπανω αναγκη την ειχε την νικη ο παναθηναικος φαινεται και πως πανηγυριζει σημερα ολος ο οργανισμος του και ποσο ηρωα εχουν κανει τον Σλουκα.
Και μην πει καποιος για τα παιχνιδια που κρινουν κουπα(οτι κουπα και να ειναι αυτη) γιατι αυτο δεν εκρινε τιποτα.
Αν ο παναθηναικος ειχε χασει με την Ροδο οπου εκανε βηματα μαρς ο γκριγκιονις στο τελευταιο σουτ θα ηταν αλλο παιχνιδι το χτεσινο γιατι θα κρινοταν η πρωτια.
2
2

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Τον τρέμουν τον Μπαρτζώκα και τον έχουν στοχοποιήσει μέσω των ΜΜΕ που ελέγχουν εδώ και καιρό. Αλλά δεν θα τους περάσει. Αυτό είναι το επίπεδο τους. Θα μπορούσαμε κάλλιστα να στοχοποιήσουμε τον Αταμάν που είναι τέρμα εριστικός και προκαλεί αλλά δεν το κάνουμε γιατί έχει το δικαίωμα να συμπεριφέρεται όπως θέλει και όχι όπως θα άρεσε σε εμάς. Τεράστια διαφορά επιπέδου.SleeperMonk έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:17 amΧτύπησε πάλι ο DPGs στο insta με απειλες για παρκινγκ, βέβαια είναι προφανές οτι ο coach B, πρέπει να οδηγηθεί στα ποινικά δικαστήρια γιατί φέρεται να έβρισε κανα δυό και να κατέστρεψε το μπάσκετ και ακόμα περισσότερο το αγαθό οπαδικό κίνημα (είτε πράσινο είτε ερυθρόλευκο).
Η επαφή μας με την πραγματικότητα είναι αρκετά ανάλαφρη
3
1
2

-
- Reactions: 2320
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Ο Μπαρτζώκας αισθάνεται άνετα στο να απαντάει σε ερωτήσεις όταν κερδίζει η ομάδα του, αλλά αντίθετα δυσκολεύεται όταν αυτή χάνει. Δεν είναι πρόβλημα του Κουβόπουλου αυτό, ούτε και "γελοίες" οι ερωτήσεις του επειδή δυσκολεύεται ο Μπαρτζώκας να απαντήσει σε αυτές.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 12:08 pmΑυτο που επαιξε ρολο και φανηκε απο την αρχη ειναι οτι ο Παναθηναικος το ειδε σαν τελικο και ο ολυμπιακος μπηκε κουλ. ο παναθηναικος ηταν λογικο να το δει ετσι γιατι ειχε χασει ηδη σημαντικα παιχνιδια απο τον ολυμπιακο και επαιζε στην γεματη εδρα του. Ωστοσο οταν η διαφορα ξεφυγε ο ολυμπιακος ξυπνησε και το γυρισε. και θα μπορουσε και να το παρει κιολας αλλα υπερισχυσε η θεληση και το παθος του Παο.
Πριν γινει κριτικη στον Μπαρτζωκα να γινει κριτικη στον Αταμαν και την συμπεριφορα του.
Στον Αταμαν δεν στελνουν τσιρακια οι Αφοι να του κανουν γελοιες ερωτησεις.
Ουτε απειλουν και χυδαιολογουν οι ιδιοι στα σοσιαλ μιντια. Καπου ωπα. Δεν ειναι το ιδιο.
4
4

-
- Reactions: 465
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
5
Δικαίωμα του είναι να βρίζει. Ξέρω και στην εταιρεία που εργάζομαι άτομο που βρίζει συνεχώς όταν νευριάζει. Είναι δικαίωμα του. Και η συμπεριφορά του μια χαρά είναι απέναντι στα φίδια των συγκεκριμένων ΜΜΕ που τον έχουν στοχοποιήσει κατόπιν εντολής του προέδρου σου. Και όλοι ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί.HackerBaby έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 11:09 amΣυγκρίνεις αθλητικό τουπε και αθλητική κακή συμπεριφορά ,το οποίο δικαιολογει max αποβολή από το γήπεδο όπως και έπρεπε να γίνει χθες με ύβρις και συνέχεις προσβολές προς παίκτες φιλάθλους δημοσιογράφους δηλαδή ποινικά ζητήματα , με λίγα λόγια συγκρίνεις μήλα με πορτοκάλιαgolitog7 έγραψε: ↑Τρί Απρ 16, 2024 10:56 amΕγώ δε θα σχολιάσω το ματς, το κάνανε οι περισσότεροι και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αυτό που με εκνευρίζει ειναι το πόσο εύκολα τσιμπάει ο κόσμος και καταπίνει αμάσητη την προπαγάνδα. Ακόμα και εδώ στο γκρου που οι περισσότεροι είναι αρκετά μετριοπαθείς. Ξέρω είναι εύκολο διότι όταν σου πιπιλάνε τα αυτιά όλη την ώρα με κάτι που θες να ακούσεις έτσι κ αλλιώς, στο τέλος πιστεύεις ότι είναι αλήθεια. Και εξηγούμαι:
Είδες ποτέ τους Αγγελόπουλος να ποσταρουν κάποιο βίντεο για τον Αταμάν η την ομάδα σου? Ο πρόεδρος σου ασχολείστε περισσότερο με τον Ολυμπιακό και το site συμφερόντων του παρά με την δικιά του ομάδα. Μέχρι και απόλυση Μπαρτζώκα έβλεπε τον Γενάρη και πρόσληψη Ιτουδη. Για τέτοιο κόλλημα και κόμπλεξ μιλάμε με τον Μπαρτζώκα. Εφιάλτης του έχει γίνει.
4
4