Ολυμπιακός- Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2023-2024

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions: 3331
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:18 pm

Κρίμα που αυτός ο Κουτελιέρης είναι μέγα τρολ, αν ίσχυαν όλα όσα γράφει ως σίγουρα θα είχαμε αυτήν την στιγμή ρόστερ με Μίσιτς, Ναν, Τζέιμς, Μιχαλιούκ, Σάσα, Πετρούσεφ μέσα! Και δεν ξέρουμε και με τον Ντέιβις και τον Τζέιμς εννοούσε Άντονι και Λεμπρόν!! :D

Ερώτηση, αν μπορούσαμε να πάρουμε οποιονδήποτε παίκτη από το ΝΒΑ άμεσα, από τον Γιόκιτς μέχρι τον Θανάση αλλά θα έπρεπε να διώξουμε υποχρεωτικά έναν ξένο μας (εκτός από τον Σίκμα εννοείται) ποιον θα φέρνατε και ποιον θα διώχνατε;

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
megapoxy

a1greece
Reactions: 667
Αγαπημένος παίκτης: Henry Turner
Αγαπημένη ομάδα: Panionios
Αγαπημένη ομάδα: Sacramento Kings
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:31 pm

Τα έγραψε και ο reignman τις προάλλες... ούτε ο Σάσα ούτε ο Μίσιτς γυρνάνε στην Ευρώπη μεσούσης της σεζόν. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι αν γίνουν τρέιντ και τους αποδεσμεύσει η ομάδα στην οποία θα καταλήξουν.
Ακόμα και τον Σπανούλη που φέρνετε σαν παράδειγμα (που είχε χειρότερα νούμερα, έπαιξε στο 1/3 των ματς της κανονικής περιόδου και είχε μικρότερο χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του της πλάκας γκαρντ με εξαίρεση τον T-Mac) έπρεπε να γίνει τρέιντ στους Σπερς για να φύγει τελικά και να γυρίσει έπειτα στην Ελλάδα. Συν το ότι ο V-Span είχε έρθει σε σύγκρουση με τον προπονητή του, που θυσίασε το συμβόλαιό του για να πάει στο NBA, που έμενε στις ΗΠΑ με τη μαμά του, που ήθελε μετά να μείνει στο Σαν Αντόνιο αλλά τον "έδιωξαν" για να τον διαψεύσει ο Μπιούφορντ έπειτα λέγοντας πως τους πίεζε να τον αφήσουν.

Πάμε πάλι λοιπόν, Σάσα και Μίσιτς έχουν εγγυημένα συμβόλαια και ακόμα και να μην παίζουν (που παίζουν έστω και λίγο, ο Μίσιτς btw παίζει ελάχιστα αλλά τον χρειάζονται στα ματς που θα διατηρείται φρέσκος ο SGA) δε γίνεται να τους αφήσουν ελεύθερους να πάνε στην ευχή. Κι οι δύο είναι μεγάλη σε ηλικία, δεν έχουν απαιτήσεις να είναι τα πρώτα βιολιά και είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια και να ενισχυθεί ο ρόλος τους (πχ άλλος τραυματισμός, trade συμπαίκτη τους που παίζουν στην ίδια θέση κτλ).

Ο μόνος που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για να έρθει είναι ο Πετρούσεφ που στην ουσία έκαναν "ψυχικό" οι Κινγκς στους Κλίπερς και τον πήραν (δίνοντας τα δικαιώματα του Μίτροβιτς του Αστέρα, δε νομίζω να παίξει ποτέ ΝΒΑ αυτός στα 31 του ήδη) μιας και σε εκείνους περίσσευε απλά ήρθε για να βγει το trade του Harden. Εφόσον δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ειδικά στο τελευταίο ματς δε νομίζω να μείνει στην ομάδα. Τέλος υπάρχουν ένα κάρο ελεύθεροι παίκτες από το ΝΒΑ που μπορούν να φανούν χρήσιμοι (Νόελ, Μπάρτον, ο Τέρενς Ντέιβις, ο Γκάμπριελ κτλ) που αν είναι ο Ολυμπιακός να εστιάσει σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο τότε καλό καλοκαίρι!

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 518
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:39 pm

WALKUP έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 12:17 pm
Sokos έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 10:34 am

Μπορείς όμως να σχολιάσεις αν το φαγητό που έφαγες σου άρεσε και να πεις τι θα θελες να ναι διαφορετικό. Το ότι σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο γνώστες από τον Μπαρτζώκα ή τους υπόλοιπους στην ομάδα. Την αποψάρα μας λέμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum.
αδελφε μου δεκτη η αποψαρα σου. αυτο ελειπε. ελευθερια λογου εχουμε.
εγω αλλο λεω. ειμαι 34 και εχω παιξει 2 χρονια γ εθνικη με ρολο και εσκα αλλα 10. το εχω κοψει απο περσι .ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα. δεν εχει βαρυτητα η αποψη μ.. ασχετος ειμαι.!! το ιδιο ισχυει και με το φαη και με ολα!
αποψη εχουμε ολοι.. βαρυτητα δεν εχει η αποψη ολων ομως.. το φορουμ ο καθε ενας το χρησιμοποιει οπως θελει.
για εμενα ενα φορουμ μπασκετ θα ηταν ωραιο να εχει τεκμηριωση σε οτι λεγεται.και καποια μικρη αναλυση. οχι να λεει ο καθε ενας οτι του ρθει αλλα οκ.
Νομίζω πάνω κάτω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε παίξει μπάσκετ, είτε λίγο είτε πολύ, είτε σε σχετικά υψηλό επίπεδο, είτε σε χαμηλότερο. Αλίμονο όμως αν μπούμε σε διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γνώση) για να βάζουμε και όριο από που και πάνω μπορείς να πεις την άποψη σου ή να βαθμολογούμε βαρύτητα ή εγκυρότητα απόψεων. Κριτική για το φαγητό που τρως μπορείς να κάνεις είτε είσαι ο ίδιος σεφ, είτε έχεις δει μάστερ σεφ, είτε δεν έχεις δει, είτε ακόμα κι αν δεν ξέρεις να βράζεις ούτε αβγό.

Anyway, καλή καρδιά.

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:41 pm

Θεωρητικά αν μπορούν να γίνουν μαγειρέματα με το συμβόλαιο παιχτών αν θεωρούν οι ομάδες ότι δεν τους κάνει ο παίχτης και μπορούν να γλυτώσουν από συμβόλαιο με κοινή συνέναιση κάτι μπορεί να γίνει. Δεν ξέρω ακόμα..

0
WALKUP

Reactions: 65
Αγαπημένος παίκτης: ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Τρί Νοέμ 07, 2023 12:48 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 12:39 pm
WALKUP έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 12:17 pm

αδελφε μου δεκτη η αποψαρα σου. αυτο ελειπε. ελευθερια λογου εχουμε.
εγω αλλο λεω. ειμαι 34 και εχω παιξει 2 χρονια γ εθνικη με ρολο και εσκα αλλα 10. το εχω κοψει απο περσι .ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα. δεν εχει βαρυτητα η αποψη μ.. ασχετος ειμαι.!! το ιδιο ισχυει και με το φαη και με ολα!
αποψη εχουμε ολοι.. βαρυτητα δεν εχει η αποψη ολων ομως.. το φορουμ ο καθε ενας το χρησιμοποιει οπως θελει.
για εμενα ενα φορουμ μπασκετ θα ηταν ωραιο να εχει τεκμηριωση σε οτι λεγεται.και καποια μικρη αναλυση. οχι να λεει ο καθε ενας οτι του ρθει αλλα οκ.
Νομίζω πάνω κάτω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε παίξει μπάσκετ, είτε λίγο είτε πολύ, είτε σε σχετικά υψηλό επίπεδο, είτε σε χαμηλότερο. Αλίμονο όμως αν μπούμε σε διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γνώση) για να βάζουμε και όριο από που και πάνω μπορείς να πεις την άποψη σου ή να βαθμολογούμε βαρύτητα ή εγκυρότητα απόψεων. Κριτική για το φαγητό που τρως μπορείς να κάνεις είτε είσαι ο ίδιος σεφ, είτε έχεις δει μάστερ σεφ, είτε δεν έχεις δει, είτε ακόμα κι αν δεν ξέρεις να βράζεις ούτε αβγό.

Anyway, καλή καρδιά.
καλη καρδια εννοειτε και μακαρι ολα τα παιδια εδω μεσα να βλεπουν μπασκετ και να το αγαπουν.
εγω θα ευχηθω να υπαρχουν πιο επικοδομητικες συζητησεις αν ειναι εφικτο με πιο τεχνικα και μπασκετικα σχολια και οχι του τυπου αυτος δεν κανει γιατι ετσι ή φερτε αυτον ή ομαδα θελει εναν σκορερ..

4
4 Εικόνα
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Τρί Νοέμ 07, 2023 1:32 pm

megapoxy έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 12:31 pm
Τα έγραψε και ο reignman τις προάλλες... ούτε ο Σάσα ούτε ο Μίσιτς γυρνάνε στην Ευρώπη μεσούσης της σεζόν. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι αν γίνουν τρέιντ και τους αποδεσμεύσει η ομάδα στην οποία θα καταλήξουν.
Ακόμα και τον Σπανούλη που φέρνετε σαν παράδειγμα (που είχε χειρότερα νούμερα, έπαιξε στο 1/3 των ματς της κανονικής περιόδου και είχε μικρότερο χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του της πλάκας γκαρντ με εξαίρεση τον T-Mac) έπρεπε να γίνει τρέιντ στους Σπερς για να φύγει τελικά και να γυρίσει έπειτα στην Ελλάδα. Συν το ότι ο V-Span είχε έρθει σε σύγκρουση με τον προπονητή του, που θυσίασε το συμβόλαιό του για να πάει στο NBA, που έμενε στις ΗΠΑ με τη μαμά του, που ήθελε μετά να μείνει στο Σαν Αντόνιο αλλά τον "έδιωξαν" για να τον διαψεύσει ο Μπιούφορντ έπειτα λέγοντας πως τους πίεζε να τον αφήσουν.

Πάμε πάλι λοιπόν, Σάσα και Μίσιτς έχουν εγγυημένα συμβόλαια και ακόμα και να μην παίζουν (που παίζουν έστω και λίγο, ο Μίσιτς btw παίζει ελάχιστα αλλά τον χρειάζονται στα ματς που θα διατηρείται φρέσκος ο SGA) δε γίνεται να τους αφήσουν ελεύθερους να πάνε στην ευχή. Κι οι δύο είναι μεγάλη σε ηλικία, δεν έχουν απαιτήσεις να είναι τα πρώτα βιολιά και είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια και να ενισχυθεί ο ρόλος τους (πχ άλλος τραυματισμός, trade συμπαίκτη τους που παίζουν στην ίδια θέση κτλ).

Ο μόνος που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για να έρθει είναι ο Πετρούσεφ που στην ουσία έκαναν "ψυχικό" οι Κινγκς στους Κλίπερς και τον πήραν (δίνοντας τα δικαιώματα του Μίτροβιτς του Αστέρα, δε νομίζω να παίξει ποτέ ΝΒΑ αυτός στα 31 του ήδη) μιας και σε εκείνους περίσσευε απλά ήρθε για να βγει το trade του Harden. Εφόσον δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ειδικά στο τελευταίο ματς δε νομίζω να μείνει στην ομάδα. Τέλος υπάρχουν ένα κάρο ελεύθεροι παίκτες από το ΝΒΑ που μπορούν να φανούν χρήσιμοι (Νόελ, Μπάρτον, ο Τέρενς Ντέιβις, ο Γκάμπριελ κτλ) που αν είναι ο Ολυμπιακός να εστιάσει σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο τότε καλό καλοκαίρι!

1
1 Εικόνα
Heisenberg

a1greece
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Νοέμ 07, 2023 4:18 pm

εγω τον λιγο καιρο που ειμαι εδω βλεπω οτι σε καθε φημη ή σε καθε τι που μπορει να εχει ακουσει καποιος και το αναρτει εδω σπευδετε καποιοι να το παιξετε φωστηρες του μπασκετ και βαζετε και χερι για το τι θα λεμε.
Λες και μιλαμε για χοκευ επι παγου και για ταβλι.
Λιγο easy Van Gundyδες του φορουμ.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 518
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Νοέμ 07, 2023 5:59 pm

Ομολογώ πως είχα μια κρυφή ελπίδα όσο δεν έβγαινε ανακοίνωση, ότι θα μπαίναμε στο παιχνίδι για τον Caboclo που νομίζω θα ταν τέλειο fit στην ομάδα. Πολύ αθλητικός και θα μπορούσε να προσφέρει ευελιξία στο 4-5. Δυστυχώς απλά γυρίζω πλευρό και συνεχίζω τα όνειρα.

3
3 Εικόνα
AlexD

nba
Reactions: 1719
Αγαπημένος παίκτης: Karl Malone

Τρί Νοέμ 07, 2023 6:02 pm

Εμένα ο συγκεκριμένος μου βγάζει ότι έχει ρίσκο... αλλά εντάξει με τον Ζοτς μπορεί να μπει καλά.

Εκείνος ο Αντώνης ο Ζιλ υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει ελεύθερος πριν το τέλος του έτους; ελάχιστα παίζει στους μάγους!

0
Άβαταρ μέλους
kojito

Captain
Reactions: 2549
Αγαπημένη θέση: PF

Τρί Νοέμ 07, 2023 6:59 pm

AlexD έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 6:02 pm
Εμένα ο συγκεκριμένος μου βγάζει ότι έχει ρίσκο... αλλά εντάξει με τον Ζοτς μπορεί να μπει καλά.

Εκείνος ο Αντώνης ο Ζιλ υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει ελεύθερος πριν το τέλος του έτους; ελάχιστα παίζει στους μάγους!
Αυτός γενικά παίζει λίγο στους Wizards, όχι μόνο φέτος. Βλέπω σε 3 χρονιές έχει παίξει 129 παιχνίδια με 10 λεπτά Μ.Ο. Περίπου δηλαδή όσο έχει παίξει και ο Θανάσης στους Bucks την τελευταία τριετία.

Για εμάς πάντως θα ήταν πολύ καλή λύση αν έμενε ελεύθερος. Έχει συνυπάρξει και με τον Μπαρτζώκα στην Κίμκι οπότε γνωρίζονται. Και στο οικονομικό πιστεύω με ένα συμβόλαιο παρόμοιο με του Brazdeikis (700-800 χιλιάδες τον χρόνο) θα ερχόταν αν δεν έβρισκε κάτι από ΝΒΑ.

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2945
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Νοέμ 07, 2023 7:07 pm

Sokos έγραψε:
Ομολογώ πως είχα μια κρυφή ελπίδα όσο δεν έβγαινε ανακοίνωση, ότι θα μπαίναμε στο παιχνίδι για τον Caboclo που νομίζω θα ταν τέλειο fit στην ομάδα. Πολύ αθλητικός και θα μπορούσε να προσφέρει ευελιξία στο 4-5. Δυστυχώς απλά γυρίζω πλευρό και συνεχίζω τα όνειρα.
Αραξε τρελιαρη μου! Εχουν ερθει κατι κοντεινερ με φανελες Μισιτς και Βεζενκοφ.
Αυτους περιμενουμε :dribble:

3
1 Εικόνα 2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions: 725
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas

Τρί Νοέμ 07, 2023 7:48 pm

Heisenberg έγραψε:
Τρί Νοέμ 07, 2023 4:18 pm
εγω τον λιγο καιρο που ειμαι εδω βλεπω οτι σε καθε φημη ή σε καθε τι που μπορει να εχει ακουσει καποιος και το αναρτει εδω σπευδετε καποιοι να το παιξετε φωστηρες του μπασκετ και βαζετε και χερι για το τι θα λεμε.
Λες και μιλαμε για χοκευ επι παγου και για ταβλι.
Λιγο easy Van Gundyδες του φορουμ.
Εμένα πάντως η μεταφραφολογία και οι "πληροφορίες εκ των έσω", όσο τρελά και αν είναι, μου αρέσουν. Βάζουν flair στην κουβέντα και κακά τα ψέματα δεν είναι να πεις ότι πνιγόμαστε στα σχόλια/ημέρα.

Ωστόσο, το να έρθει ο Μίσιτσ μέσα στον επόμενο μήνα θα ήταν κάτι που θα το χαρακτήριζα απίθανο, αν όχι αδύνατον.

2
2 Εικόνα
:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis

Τρί Νοέμ 07, 2023 7:59 pm

Ο Μίσιτς έχει κίνητρο να έρθει! Μπορεί να γίνει ο νέος Σπανούλης και να ξεπεράσει τους πάντες σε φάιναλ 4 mvp σε ιστορική ομάδα της Ευρώπης και ταυτόχρονα να χτυπάει και μετάλλια με Γιόκιτς και Μπόγκντα στην Εθνική.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3956
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Νοέμ 07, 2023 8:17 pm

Sokos έγραψε:
ο οσφπ δεν μπαινει σε πλειστηριασμους παιχτων οπως εχει γραφτει πολλες φορες
εφοσον ενδιαφερθηκε η παρτιζαν δεν υπηρχε περιπτωση να ασχοληθει ο οσφπ

0
Άβαταρ μέλους
qspock

allstar
Reactions: 528

Τρί Νοέμ 07, 2023 8:23 pm

Τι λετε ρε παιδια τωρα, τι Μισιτς και Βεζενκοφ συζητατε... Με πενταροδεκαρες δεν αποχτας τετοιους παιχτες, το κασε τους ειναι μεγαλο.

Ουτε ψηλο δεν παιρνουν που ο Μιλουτινοφ αρχισε τα πιτς...
Λες και δε τον ξερουν!

Οι επομενες ηττες θα φερουν σεντερ, οι μεθεπομενες γκαρντ αν δεν εχει επιστρεψει ο Μακισικ.
Και οι 2 που θα αποχτηθουν θα ειναι παιχτες τυπου Μπαρτζωκα, δηλαδη ΦΤΗΝΟΙ και Θεου θελοντος ...λαβρακια.

Το προβλημα με τον Ολυμπιακο ειναι πως καθυστερει ή ψαχνει στην αγορα και δεν το παιρνει αποφαση. Φετος οι κινησεις Μπαρτσωκα δεν ηταν πετυχημενες και δυστυχως δε του παει η χρονια. Ισως το σκεφτεται πολυ και δε ρισκαρει, δε ξερω, παντως η ομαδα ειναι σαφως υποστελεχωμενη, ειδικα στους ψηλους. Εκει που ειχε 2 πηρε εναν με τα ιδια λεφτα και γι αυτο δε ζηταει αλλον ειναι απλο. Αλλα αυτος ο ενας (Μιλου) δεν εχει αθλητικοτητα , σκληραδα, κλατς στα δυσκολα.

Ειναι κριμα, αμα δει καποιος την ομαδα καταλαβαινει πως ενω λειτουργει καλα, της λειπουν συγκεκριμενα πραγματα στο παιχνιδι και τελικα καταληγει σε αστοχια το ολο πραγμα μονον λογω αυτων.

Αυτα ειναι:

1) Η ενεργεια στους ψηλους, γρηγοραδα στα σκριν και στα χετζ αουτ και η αθλητικοτητα στην θεση 5. Ναι, αυτο το βαζω ΠΡΩΤΟ!
Και τεσσαρι να παρει ο Μπαρτζωκας που να παιζει και 5, παλι με κοντα σχηματα θα παιζει γιατι θα θεωρει πως ο Φαλ ή Ο Μιλου θελουν ελαφρυ τεσσαρι διπλα. Τριτο σεντερ λοιπον, ο Μπλακ (?) ειναι ελευθερος και προσιτος... Οτιδηποτε αλλο πιανεται μεχρι και απο Παρτιζαν χωρις συναγωνισμο...

2) Ενα τεσσαρι το οποιο κατα πως φαινεται δυσκολα θα ειναι ο Σικμα γιατι κανεις δε ξερει ποτε θα επανελθει ή αν θα ταιριαξει. Μεχρι τωρα ο,τι ειδαμε ηταν τελειως αρνητικο. Ο Παπ στο 4 ειναι φιλοτιμη προσπαθεια αλλα οπως και να το κανουμε δεν βγαινει...

3) Ενας σκορερ που να εμπνεει σιγουρια. Σκορερ, οχι σουτερ οπως ο Καναν, ουτε κομπο με αργη εκτελεση οπως ο Γκος, ουτε επιπεδο Λαρετζακη με επισης αργη πολη αργη κινηση-εκτελεση. Εναν σκορερ ολκης. Ο οποιος δε ξερω αν θα ερθει με λιγα, αν θα πιασει, αν θα προσαρμοστει κλπ

Αυτα τα δυσαρεστα, παμε για του χρονου κατα πως φαινεται. Αντι ρευστου υπαρχουν μονον... καβουρια!

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Τρί Νοέμ 07, 2023 8:30 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”