Ερώτηση, αν μπορούσαμε να πάρουμε οποιονδήποτε παίκτη από το ΝΒΑ άμεσα, από τον Γιόκιτς μέχρι τον Θανάση αλλά θα έπρεπε να διώξουμε υποχρεωτικά έναν ξένο μας (εκτός από τον Σίκμα εννοείται) ποιον θα φέρνατε και ποιον θα διώχνατε;
Συντονιστής: Captains
Νομίζω πάνω κάτω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε παίξει μπάσκετ, είτε λίγο είτε πολύ, είτε σε σχετικά υψηλό επίπεδο, είτε σε χαμηλότερο. Αλίμονο όμως αν μπούμε σε διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γνώση) για να βάζουμε και όριο από που και πάνω μπορείς να πεις την άποψη σου ή να βαθμολογούμε βαρύτητα ή εγκυρότητα απόψεων. Κριτική για το φαγητό που τρως μπορείς να κάνεις είτε είσαι ο ίδιος σεφ, είτε έχεις δει μάστερ σεφ, είτε δεν έχεις δει, είτε ακόμα κι αν δεν ξέρεις να βράζεις ούτε αβγό.WALKUP έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:17 pmαδελφε μου δεκτη η αποψαρα σου. αυτο ελειπε. ελευθερια λογου εχουμε.Sokos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 10:34 am
Μπορείς όμως να σχολιάσεις αν το φαγητό που έφαγες σου άρεσε και να πεις τι θα θελες να ναι διαφορετικό. Το ότι σχολιάζουμε δεν σημαίνει ότι θεωρούμε τους εαυτούς μας περισσότερο γνώστες από τον Μπαρτζώκα ή τους υπόλοιπους στην ομάδα. Την αποψάρα μας λέμε. Αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του forum.
εγω αλλο λεω. ειμαι 34 και εχω παιξει 2 χρονια γ εθνικη με ρολο και εσκα αλλα 10. το εχω κοψει απο περσι .ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα. δεν εχει βαρυτητα η αποψη μ.. ασχετος ειμαι.!! το ιδιο ισχυει και με το φαη και με ολα!
αποψη εχουμε ολοι.. βαρυτητα δεν εχει η αποψη ολων ομως.. το φορουμ ο καθε ενας το χρησιμοποιει οπως θελει.
για εμενα ενα φορουμ μπασκετ θα ηταν ωραιο να εχει τεκμηριωση σε οτι λεγεται.και καποια μικρη αναλυση. οχι να λεει ο καθε ενας οτι του ρθει αλλα οκ.
καλη καρδια εννοειτε και μακαρι ολα τα παιδια εδω μεσα να βλεπουν μπασκετ και να το αγαπουν.Sokos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:39 pmΝομίζω πάνω κάτω οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε παίξει μπάσκετ, είτε λίγο είτε πολύ, είτε σε σχετικά υψηλό επίπεδο, είτε σε χαμηλότερο. Αλίμονο όμως αν μπούμε σε διαγωνισμό ποιος την έχει μεγαλύτερη (τη γνώση) για να βάζουμε και όριο από που και πάνω μπορείς να πεις την άποψη σου ή να βαθμολογούμε βαρύτητα ή εγκυρότητα απόψεων. Κριτική για το φαγητό που τρως μπορείς να κάνεις είτε είσαι ο ίδιος σεφ, είτε έχεις δει μάστερ σεφ, είτε δεν έχεις δει, είτε ακόμα κι αν δεν ξέρεις να βράζεις ούτε αβγό.WALKUP έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:17 pm
αδελφε μου δεκτη η αποψαρα σου. αυτο ελειπε. ελευθερια λογου εχουμε.
εγω αλλο λεω. ειμαι 34 και εχω παιξει 2 χρονια γ εθνικη με ρολο και εσκα αλλα 10. το εχω κοψει απο περσι .ειμαι ηλεκτρολογος μηχανικος στο επαγγελμα. δεν εχει βαρυτητα η αποψη μ.. ασχετος ειμαι.!! το ιδιο ισχυει και με το φαη και με ολα!
αποψη εχουμε ολοι.. βαρυτητα δεν εχει η αποψη ολων ομως.. το φορουμ ο καθε ενας το χρησιμοποιει οπως θελει.
για εμενα ενα φορουμ μπασκετ θα ηταν ωραιο να εχει τεκμηριωση σε οτι λεγεται.και καποια μικρη αναλυση. οχι να λεει ο καθε ενας οτι του ρθει αλλα οκ.
Anyway, καλή καρδιά.
megapoxy έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 12:31 pmΤα έγραψε και ο reignman τις προάλλες... ούτε ο Σάσα ούτε ο Μίσιτς γυρνάνε στην Ευρώπη μεσούσης της σεζόν. Ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι αν γίνουν τρέιντ και τους αποδεσμεύσει η ομάδα στην οποία θα καταλήξουν.
Ακόμα και τον Σπανούλη που φέρνετε σαν παράδειγμα (που είχε χειρότερα νούμερα, έπαιξε στο 1/3 των ματς της κανονικής περιόδου και είχε μικρότερο χρόνο συμμετοχής έχοντας μπροστά του της πλάκας γκαρντ με εξαίρεση τον T-Mac) έπρεπε να γίνει τρέιντ στους Σπερς για να φύγει τελικά και να γυρίσει έπειτα στην Ελλάδα. Συν το ότι ο V-Span είχε έρθει σε σύγκρουση με τον προπονητή του, που θυσίασε το συμβόλαιό του για να πάει στο NBA, που έμενε στις ΗΠΑ με τη μαμά του, που ήθελε μετά να μείνει στο Σαν Αντόνιο αλλά τον "έδιωξαν" για να τον διαψεύσει ο Μπιούφορντ έπειτα λέγοντας πως τους πίεζε να τον αφήσουν.
Πάμε πάλι λοιπόν, Σάσα και Μίσιτς έχουν εγγυημένα συμβόλαια και ακόμα και να μην παίζουν (που παίζουν έστω και λίγο, ο Μίσιτς btw παίζει ελάχιστα αλλά τον χρειάζονται στα ματς που θα διατηρείται φρέσκος ο SGA) δε γίνεται να τους αφήσουν ελεύθερους να πάνε στην ευχή. Κι οι δύο είναι μεγάλη σε ηλικία, δεν έχουν απαιτήσεις να είναι τα πρώτα βιολιά και είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί στη συνέχεια και να ενισχυθεί ο ρόλος τους (πχ άλλος τραυματισμός, trade συμπαίκτη τους που παίζουν στην ίδια θέση κτλ).
Ο μόνος που έχει ρεαλιστικές πιθανότητες για να έρθει είναι ο Πετρούσεφ που στην ουσία έκαναν "ψυχικό" οι Κινγκς στους Κλίπερς και τον πήραν (δίνοντας τα δικαιώματα του Μίτροβιτς του Αστέρα, δε νομίζω να παίξει ποτέ ΝΒΑ αυτός στα 31 του ήδη) μιας και σε εκείνους περίσσευε απλά ήρθε για να βγει το trade του Harden. Εφόσον δεν έπαιξε δευτερόλεπτο ειδικά στο τελευταίο ματς δε νομίζω να μείνει στην ομάδα. Τέλος υπάρχουν ένα κάρο ελεύθεροι παίκτες από το ΝΒΑ που μπορούν να φανούν χρήσιμοι (Νόελ, Μπάρτον, ο Τέρενς Ντέιβις, ο Γκάμπριελ κτλ) που αν είναι ο Ολυμπιακός να εστιάσει σε αυτούς που έχουν συμβόλαιο τότε καλό καλοκαίρι!
Αυτός γενικά παίζει λίγο στους Wizards, όχι μόνο φέτος. Βλέπω σε 3 χρονιές έχει παίξει 129 παιχνίδια με 10 λεπτά Μ.Ο. Περίπου δηλαδή όσο έχει παίξει και ο Θανάσης στους Bucks την τελευταία τριετία.
Αραξε τρελιαρη μου! Εχουν ερθει κατι κοντεινερ με φανελες Μισιτς και Βεζενκοφ.Sokos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 5:59 pmΟμολογώ πως είχα μια κρυφή ελπίδα όσο δεν έβγαινε ανακοίνωση, ότι θα μπαίναμε στο παιχνίδι για τον Caboclo που νομίζω θα ταν τέλειο fit στην ομάδα. Πολύ αθλητικός και θα μπορούσε να προσφέρει ευελιξία στο 4-5. Δυστυχώς απλά γυρίζω πλευρό και συνεχίζω τα όνειρα.
Εμένα πάντως η μεταφραφολογία και οι "πληροφορίες εκ των έσω", όσο τρελά και αν είναι, μου αρέσουν. Βάζουν flair στην κουβέντα και κακά τα ψέματα δεν είναι να πεις ότι πνιγόμαστε στα σχόλια/ημέρα.Heisenberg έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 4:18 pmεγω τον λιγο καιρο που ειμαι εδω βλεπω οτι σε καθε φημη ή σε καθε τι που μπορει να εχει ακουσει καποιος και το αναρτει εδω σπευδετε καποιοι να το παιξετε φωστηρες του μπασκετ και βαζετε και χερι για το τι θα λεμε.
Λες και μιλαμε για χοκευ επι παγου και για ταβλι.
Λιγο easy Van Gundyδες του φορουμ.
ο οσφπ δεν μπαινει σε πλειστηριασμους παιχτων οπως εχει γραφτει πολλες φορεςSokos έγραψε: ↑Τρί Νοέμ 07, 2023 5:59 pmΟμολογώ πως είχα μια κρυφή ελπίδα όσο δεν έβγαινε ανακοίνωση, ότι θα μπαίναμε στο παιχνίδι για τον Caboclo που νομίζω θα ταν τέλειο fit στην ομάδα. Πολύ αθλητικός και θα μπορούσε να προσφέρει ευελιξία στο 4-5. Δυστυχώς απλά γυρίζω πλευρό και συνεχίζω τα όνειρα.