2019-2021-Oλυμπιακός-Προτάσεις για ρόστερ

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas12

allstar
Reactions: 883
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant, Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Ιουν 30, 2020 1:08 am

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2020 12:51 am
Εμενα παντως μου αρέσει πολύ η φροντ λαιν σας. Οικονομικοτατη , με παρα πολλες προοπτικές , τοπ αμυντικα!

Ζον Σαρλς , Πριντεζης , Βεζενκοφ , Ελλις , Μαρτιν. Δεν καταλαβαίνω τις σας χαλάει... θα μπορουσε να μεινει κι ο Χαπ θα πω εγώ.

Στη περιφερεια έχετε λίγο θεμα. Ο δανεισμός του Κονιαρη ήταν σωστή επιλογή, επίσης οι Χαρισον και Μακισικ (από τον χειμώνα) αποτελούν εξαιρετικες περιπτωσεις.. έχετε και Σπανουλη και Παπανικολαου , το μόνο μου θεμα ειναι οτι ο Λαρετζακης με τον Τζενκινς χτυπάνε λιγο μεταξυ τους . Εναν από τους 2 θα πρεπε να εχετε ως τον 5ο γκαρντ που θα μπει να βγάλει τις δύσκολες άμυνες. Στη θεση του άλλου θα πρεπε να ερθει ενας καθαρός πλειμεικερ. Η δημιουργία οσο θα βρισκεται ο Σλουκας εκτος παρκε ειναι αυτο που με προβληματίζει δηλαδη..
Στο δεύτερο συμφωνώ απόλυτα. Στο πρώτο κομμάτι, η ένστασή μου είναι ότι χρειαζόμαστε ένα 4-5άρι μπαλαντέρ να μπορεί να βγάλει και τις δύο θέσεις. Αυτή τη στιγμή το 4 έχει τον ασταθή Βεζένκοφ, τον πεσμένο Πρίντεζη και τoν Livio που δεν ξέρουμε πως θα προσαρμοστεί. Στο 5 έχουμε δύο στοιχήματα και ειδικά τον Martin. Εδώ δένει και με το δεύτερο σκέλος, δηλαδή αν είχαμε δημιουργό εκτός Σλούκα (και του Σπαν που θα είναι πιο περιορισμένος ο ρόλος του) θα ξέραμε ότι μπορεί να γίνουν παπάδες με δύο αλτικούς ΜΑΠ, αλλά τώρα δεν είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τα προσόντα τους και όταν πας με οικονομικούς centers-στοιχήματα πρέπει να πάρεις το 100% :)

1
1 Εικόνα
Για μουσική, σειρές, ταινίες, βιβλία και καφροραδιοφωνικές εκπομπές: anthem.gr

Επίσης μία στο τόσο γράφω κι εδώ: Super Hero News

Τσεκ :D
austerity_blues
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2020 1:16 am

η συζήτηση για τον περιορισμένο ρόλο του Σπανούλη πρέπει να γίνεται από την πρώτη θητεία του Μπαρτζώκα :D όλοι ξέρουμε ότι και φέτος βασικός και αναντικατάστατος θα είναι.

μας βλέπω το 2030 να συζητάμε "στα 47 οκ, αλλά φέτος γίνεται 48, θα έχει περιορισμένο ρόλο"

Άβαταρ μέλους
Quincy

allstar
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τρί Ιουν 30, 2020 10:04 am

austerity_blues έγραψε:
η συζήτηση για τον περιορισμένο ρόλο του Σπανούλη πρέπει να γίνεται από την πρώτη θητεία του Μπαρτζώκα :D όλοι ξέρουμε ότι και φέτος βασικός και αναντικατάστατος θα είναι.

μας βλέπω το 2030 να συζητάμε "στα 47 οκ, αλλά φέτος γίνεται 48, θα έχει περιορισμένο ρόλο"
:lol: :lol:

Δεν έχεις άδικο, γίνεται πολλά χρόνια αυτή η συζήτηση. Επίσης πολλά όμως έχουμε να δούμε guard που να μπορεί να σηκώσει το βάρος της περιφέρειας και κυρίως της οργάνωσης. Φέτος με Σλούκα (αν κλείσει) έχει καλές πιθανότητες να δουμε επιτέλους το Σπαν σε ρόλο Navaro στις τελευταίες σεζόν του ή κάτι παρόμοιο τέλως πάντων.

0
RipCity

champion
Reactions: 347
Twitter: @ioannisdiam

Τρί Ιουν 30, 2020 11:48 am

Ο Σπανούλης έκανε πέρυσι το 2ο καλύτερο ποσοστό της καριέρας του στο δίποντο, με λίγα λόγια ήταν πάλι ο μόνος που μπορούσε να μπει μέσα. Ο Harrison περισσότερο από περιφέρεια μοιάζει να εκτελεί, οπότε αν δε βγει ο Μακίσικ τον βλέπω πάλι υπεραπαραίτητο τον Σπανούλη δυστυχώς, αλλιώς θα είμαστε γύρω γύρω όλοι.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1098
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Ιουν 30, 2020 12:21 pm

austerity_blues έγραψε:

ε οχι τοτε θα μενει πιο πολυ στον παγκο για να παιρνει χρονο συμμετοχης ο γιος του :roofl:

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Ιουν 30, 2020 12:33 pm

δεδομενου οτι ο κοουτς εχει γεμισει την ομαδα με..."κλεφτες" , "δρομεις " και αλτες πιστευω οτι μεγαλο βαρος στο επιθετικο μας κομματι θα ειναι να τρεχουμε μπροστα μετα απο καλη αμυνα κι οποιος προλαβει να καρφωσει προλαβε . Τωρα απεναντι σε οργανωμενες αμυνες θα εχουμε τους " σουτερηδες"να ανοιγουν στα φτερα για να τραβηξουν παικτες πανω τους( η ακομη καλυτερα να τα μπουμπουνιζουν κιολας) τους "μπασιματιες " σπαν , μακ κισσικ να ψαχνουν διαδρομους (μακαρι να τους βρισκουν και να τελειωνουν και τις φασεις ) και τους ψηλους να περιμενουν την πασα στο λοου ποστ η την λομπα για να σκοραρουν απο μηδενικη αποσταση ...Τοσο μπακαλικη αναλυση πειτε μου βρε σεις ποιος αλλος θα σας την κανει . :D

0
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Ιουν 30, 2020 12:39 pm

Agio96 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2020 1:35 pm
Πολύ ωραία επιλογή ο λιβιε.. Επιθετικά δεν είναι σα τον ρουμπιτ (άλλωστε θα πάρει τη μπαγκέτα ο πρι με τον Σάσα). Εξαιρετικος αμυντικός πάνω απ το καλαθη, φοβερός μπλογκερ.. Το δίδυμο λιβιε, Μάρτιν μου θυμίζει γκιστ λασμε που μας είχαν σβήσει τα φώτα το 13..Γεμισαμε ριμ προτεκτορ που χαμε να δούμε απ τη περίοδο που παιζε ο χαντερ με τον ντανστον.. Ωραίο ροστερακι κ αναμένουμε το σλουκα.. 8αδα για πλάκα και 5αδα υπό προϋποθέσεις.. Το ξαναλέω ότι θυμίζουμε πολύ μακαμπι.. Το μόνο που μένει είναι να γεμίζουμε το σεφ
ειδαμε και ποιο μετα διδυμο ριμ προτεκτορ αλλα θες οι χιαστοι του ενος θες το μυαλο του αλλου που ηταν στο ΝΒΑ δεν μας εδεσε το γλυκο ...(ναι ναι για το διδυμο Γιανγκ -μπιρτς μιλαω)

0
RipCity

champion

Τρί Ιουν 30, 2020 1:48 pm

550.000 λεει ζητάνε για Νεντοβιτς και δε τα δίνει κανείς μέχρι στιγμής. Εγώ αντί Λαρεντζάκη τον ήθελα τρέλα. Ξέρει κι κ ίδιος οτι δε θα έρθει για πρωταγωνιστής αλλά για να αναγεννήσει την καριέρα του. Δεν είναι άσος, αλλά δημιουργεί με την μπάλα στα χέρια. Μόνο Σλούκας, Σπανούλης το κάνουν αυτό σε εμάς.

Νομίζω είναι πολύ ωραίο στοίχημα.

0
Agio96

senior
Reactions: 45

Τρί Ιουν 30, 2020 2:18 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2020 12:39 pm
Agio96 έγραψε:
Δευ Ιουν 29, 2020 1:35 pm
Πολύ ωραία επιλογή ο λιβιε.. Επιθετικά δεν είναι σα τον ρουμπιτ (άλλωστε θα πάρει τη μπαγκέτα ο πρι με τον Σάσα). Εξαιρετικος αμυντικός πάνω απ το καλαθη, φοβερός μπλογκερ.. Το δίδυμο λιβιε, Μάρτιν μου θυμίζει γκιστ λασμε που μας είχαν σβήσει τα φώτα το 13..Γεμισαμε ριμ προτεκτορ που χαμε να δούμε απ τη περίοδο που παιζε ο χαντερ με τον ντανστον.. Ωραίο ροστερακι κ αναμένουμε το σλουκα.. 8αδα για πλάκα και 5αδα υπό προϋποθέσεις.. Το ξαναλέω ότι θυμίζουμε πολύ μακαμπι.. Το μόνο που μένει είναι να γεμίζουμε το σεφ
ειδαμε και ποιο μετα διδυμο ριμ προτεκτορ αλλα θες οι χιαστοι του ενος θες το μυαλο του αλλου που ηταν στο ΝΒΑ δεν μας εδεσε το γλυκο ...(ναι ναι για το διδυμο Γιανγκ -μπιρτς μιλαω)
Ισχυει.. Συμφωνώ ότι κ αυτοί αν οι περιστάσεις ήταν καλύτερες θα αποτελούσαν τρομερό δίδυμο.. Όμως μια οι τραυματισμοι του γιανγκ, κ η αστάθεια του μπιρτς δε βοήθησαν.. Ντάξει δε το συζητώ ότι τότε είχαμε πολύ καλή ομάδα με μόνη παραφωνία το ότι δεν είχαμε καθαρό μπακ απ του πρι πρι κ τους τραυματισμους λοτζεσκι κ χακετ. Επίσης ο λιβιε θα παίζει κυρίως στο 4 οπότε θα χουμε φουλ αθλητική ρακέτα.

0
redhunter

sophomore
Reactions: 27
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 30, 2020 2:45 pm

RipCity έγραψε:
550.000 λεει ζητάνε για Νεντοβιτς και δε τα δίνει κανείς μέχρι στιγμής. Εγώ αντί Λαρεντζάκη τον ήθελα τρέλα. Ξέρει κι κ ίδιος οτι δε θα έρθει για πρωταγωνιστής αλλά για να αναγεννήσει την καριέρα του. Δεν είναι άσος, αλλά δημιουργεί με την μπάλα στα χέρια. Μόνο Σλούκας, Σπανούλης το κάνουν αυτό σε εμάς.

Για να μην τα δινει κανεις καποιος λογος θα υπαρχει.Ο παιχτης ειναι τερμα γυαλινος και ακομα και αυτα τα λεφτα δεν θα πιασουν τοπο γιατι θα παιξει 10 ματς και 20 θα ειναι εξω.Ας δωσουμε τα 500κ και ας παρουμε ενα γκαρντ στη θεση λαρετζακη και ας μην τον λενε νεντοβιτς.

0
RipCity

champion

Τρί Ιουν 30, 2020 3:51 pm

redhunter έγραψε:
RipCity έγραψε:

Για να μην τα δινει κανεις καποιος λογος θα υπαρχει.Ο παιχτης ειναι τερμα γυαλινος και ακομα και αυτα τα λεφτα δεν θα πιασουν τοπο γιατι θα παιξει 10 ματς και 20 θα ειναι εξω.Ας δωσουμε τα 500κ και ας παρουμε ενα γκαρντ στη θεση λαρετζακη και ας μην τον λενε νεντοβιτς.
Ναι, απλά αν είμαστε τυχεροί και επανέλθει αυτόματα θα γίνει ο δεύτερος καλύτερος guard μας μετά τον Σλούκα. με 500κ δε θα βρούμε κάτι παρόμοι. High risk/high reward.

0
redhunter

sophomore
Reactions: 27
Προειδοποιήσεις: 3

Τρί Ιουν 30, 2020 4:21 pm

RipCity έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2020 3:51 pm
redhunter έγραψε:

Ναι, απλά αν είμαστε τυχεροί και επανέλθει αυτόματα θα γίνει ο δεύτερος καλύτερος guard μας μετά τον Σλούκα. με 500κ δε θα βρούμε κάτι παρόμοι. High risk/high reward.
Για μένα χρειάζεται οποσδηποτε ακόμα ένα γκαρντ που να είναι καλός και οργανωτικά. Τζενκικς ρολιστας για άμυνα κυρίως, Σπανούλης 38 μετά από σοβαρό τραυματισμό. Έχεις μόνο ένα Σλουκα. Πας παίρνεις μητρουλονγκ για να τον έχεις και στον ελληνικό κορμό τα επόμενα χρόνια, αλλιώς έναν αμερικανο με 500κ. Νεντοβιτς είναι παίχτης μιας χρήσεως. Ακόμα και να μην βγάλει πολλούς τραυματισμούς φέτος δεν θα βγάλει δεύτερη σερί σεζόν έτσι.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6686
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Ιουν 30, 2020 4:36 pm

Ασχετο αλλα εχει δει κανενας τα βιντεακια για το welcome jean-charles? Πρωτη φορα βλεπω τοσο αντιτηλεοπτικα βιντεακια,ακομα και στα highlights ρολιστας ειναι!! :D :D Δεν εχω κατι με τον παικτη η την αξια του αλλα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο,ακομα και ο τσερι στα βιντεακια φαινεται κραμα λεμπρον-ντονσιτς! :P

0
Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions: 663
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Ιουν 30, 2020 4:41 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2020 4:36 pm
Ασχετο αλλα εχει δει κανενας τα βιντεακια για το welcome jean-charles? Πρωτη φορα βλεπω τοσο αντιτηλεοπτικα βιντεακια,ακομα και στα highlights ρολιστας ειναι!! :D :D Δεν εχω κατι με τον παικτη η την αξια του αλλα πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο,ακομα και ο τσερι στα βιντεακια φαινεται κραμα λεμπρον-ντονσιτς! :P
Θα περιμενε κανεναν Γκιλ ή Μπολντεν ή Μικι ο δημιουργος , θα του εσκασε αποτομα του Ζαν και απλα θα εκανε ενα βιντεο για τα ματια του κοσμου ενω εκλαιγε σε εμβρυΪκη σταση που τον ληστεψαν συναισθηματικα ΚΑΙ φετος :roofl:

1
1 Εικόνα
Μέχρι φέτος
basket72
Reactions:

Τρί Ιουν 30, 2020 5:21 pm

papp7 έγραψε:
Τρί Ιουν 30, 2020 4:41 pm

Θα περιμενε κανεναν Γκιλ ή Μπολντεν ή Μικι ο δημιουργος , θα του εσκασε αποτομα του Ζαν και απλα θα εκανε ενα βιντεο για τα ματια του κοσμου ενω εκλαιγε σε εμβρυΪκη σταση που τον ληστεψαν συναισθηματικα ΚΑΙ φετος :roofl:
Σε καταλαβαίνω φίλε μου. Κι εγώ μεταξύ Ζαν Σαρλ και όλων των άλλων που λες ήθελα τους άλλους. Και τον Πόιθρες, Ρασόν Τόμας και Χικς ακόμα και Μπρουκς. Λόγω θέσης τους τελευταίους.
ΑΛλά το ζήτημα δεν έγκεται στον Ζαλ Σαρλ που είναι πολύ καλή κίνηση, κι όντως θα θυμίσει Γκιστ- Λασμε το δίδυμε με Έλλις/Μάρτιν.
Το ζήτημα έγκειται στον Βεζένκοφ.
Πόσο μάλλον από τη στιγμή που δεν είμαστε Α1 και δεν έχουμε θέμα με τις θέσεις ελλήνων. Και για του χρόνου έχουμε τοση πιτισρικαρία να ανεβάσουμε.
Τες πα....
*Στιγμιότυπα από το κανάλι της γαλλικής λίγκας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”