Το επιχείρημα σου για να δείξεις πόσο καλός είναι κάποιος όμως είναι να συγκρίνεις τα στατιστικά του με κάποιον άλλο; Αυτό δεν αποδεικνύει κάτι.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 6:22 pmβασιλης σπανουλης στατιστικα
12.5π 4.5ας 3λαθη 12πιρ
βασιλης σπανουλης την μυθικη σεζον του 12
σε 30'
15π 5,5ας 3.5λ 15πιρ
φουρνιε
16π 3ας 2 λαθη 12.5 πιρ
Απορω αυτος ο σπανουλης με τοσες μετριες σεζον πως θεωρειται απολους ο goat..Ενας να ενημερωσει τον κοσμο οτι νταξει καλος ηταν,αλλα δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο.Ο τζειμς μακραν καλυτερος παικτης.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 6:22 pmβασιλης σπανουλης στατιστικα
12.5π 4.5ας 3λαθη 12πιρ
σε 30'
15π 5,5ας 3.5λ 15πιρ
φουρνιε
16π 3ας 2 λαθη 12.5 πιρ
Απορω αυτος ο σπανουλης με τοσες μετριες σεζον πως θεωρειται απολους ο goat..Ενας να ενημερωσει τον κοσμο οτι νταξει καλος ηταν,αλλα δεν εκανε και τιποτα σπουδαιο.Ο τζειμς μακραν καλυτερος παικτης.
Τα νούμερα του Φουρνιέ δεν ξέρω πού τα βρήκες και σε τι αναφέρονται.
Πάντως, από την επίσημη σελίδα της ευρωλίγκας ο Φουρνιέ φέτος έχει:
8.9 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.9 λάθη, 0.6 κλεψίματα, 0.0 μπλοκ, 4.5 PIR, έχοντας παίξει 22 λεπτά ανά παιχνίδι.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τα στατιστικα του ντορσει δεν βαζανε απο πανω με αυτα του φουρνιε?Ε αφου με την εικονα του περσι δεν γεμιζε το ματι τι καν εβαλε 40 σε ημιτελικο,τι αν πηρε ολα τα ματς με τον παο,τι κουβαλησε ποσους αγωνες μονος..
Τα στατιστικα ειναι τα περσινα..τα φετινα να τα βαλω ενω ειναι σε 10 αγωνες εκτος θεσης,μετα απο τραυματισμο,χωρις να ακουμπαει μπαλα και σε ενα συνολο για κλαματα..ε δεν θα το κανω,μπορειτε να τα δειτε μονοι σας.
Τα στατιστικα ειναι τα περσινα..τα φετινα να τα βαλω ενω ειναι σε 10 αγωνες εκτος θεσης,μετα απο τραυματισμο,χωρις να ακουμπαει μπαλα και σε ενα συνολο για κλαματα..ε δεν θα το κανω,μπορειτε να τα δειτε μονοι σας.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά ούτε αυτά είναι τα στατιστικά του Σπανούλη ούτε το 2011-2012, ούτε το 2012-2013, είναι οι μ.ο της καριέρας του (μάλλον) αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία. Ο Σπανούλης είχε μια επιδραστικότητα που δεν μπορούμε να την αρνηθούμε, ως κάπου το 2016 εικάζω. Τίτλοι, πορείες, MVP, η νοοτροπία refuse to loose, ήταν ο ηγέτης της ομάδας για χρόνια. Αξίζει να πούμε ότι και στα 2 ευρωπαϊκά μας ήταν ο τρίτος σε pir στους τελικούς χωρίς να μειώνει στο ελάχιστο την αξία του και στο πως οδηγούσε την ομάδα.Leon Man έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 6:34 pmshaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 6:22 pmβασιλης σπανουλης στατιστικα
12.5π 4.5ας 3λαθη 12πιρ
σε 30'
15π 5,5ας 3.5λ 15πιρ
φουρνιε
16π 3ας 2 λαθη 12.5 πιρ
Τα νούμερα του Φουρνιέ δεν ξέρω πού τα βρήκες και σε τι αναφέρονται.
Πάντως, από την επίσημη σελίδα της ευρωλίγκας ο Φουρνιέ φέτος έχει:
8.9 πόντους, 1.4 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ, 1.9 λάθη, 0.6 κλεψίματα, 0.0 μπλοκ, 4.5 PIR, έχοντας παίξει 22 λεπτά ανά παιχνίδι.
Δεν μπορώ να βάλω τον Φουρνιέ στην σύγκριση γιατί δεν έχει αποδείξει κάτι τέτοιο, εμείς συζητάμε βάσει του ονόματος του και της ιστορίας του. Εγώ κάνω τις απλές ερωτήσεις έδειξε πέρυσι ότι ήταν ο καλύτερος περιφερειακός της Ευρώπης; Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι αφού είναι τόσο καλός γιατί η παρουσία του Ντόρσεϋ τον εμποδίζει και όχι το αντίθετο;
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κρίνουμε τον παίκτη γι' αυτά που μπορεί να κάνει και όχι γι' αυτά που κάνει και γιατί όποιαδήποτε αμφισβήτηση αντιμετωπίζεται με χλευασμό όταν δεν συμβαίνει π.χ το ίδιο για τον Σάσα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ προσωπικά και τον σασα τον υπερασπίζομαι ..δεν φταίνε αυτοί οι δύο για τα χάλια της ομάδας .. ίσα ίσα πρέπει σε αυτούς να στηριχτούμε αν θέλουμε να τα πάμε καλύτερα
Δηλαδή να κρίνουμε τον φουρνιε όταν δεν παίρνει τις επιθέσεις και τις παίρνει ο ντορσει.. ή που παίζει 3ρι αντί για το 2..οπότε τον έχει χρησιμοποιήσει σωστά τον φουρνιε βλέπε πρώτο ημίχρονο με
Μπαρτσα μια χαρά κουβάλαγε
Δηλαδή να κρίνουμε τον φουρνιε όταν δεν παίρνει τις επιθέσεις και τις παίρνει ο ντορσει.. ή που παίζει 3ρι αντί για το 2..οπότε τον έχει χρησιμοποιήσει σωστά τον φουρνιε βλέπε πρώτο ημίχρονο με
Μπαρτσα μια χαρά κουβάλαγε
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αντιγράφω από πέρυσι γιατί μ άρεσε η επισήμανση του GK_23 αρκετά για να την συγκρατησω:
GK_23 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 2:51 pmΜήπως επειδή δεν είναι guard και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως ο secondary ball handler όταν βρίσκεται στο παρκέ?Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Απρ 07, 2025 1:23 pmΔεν αμφιβάλλω ότι έχει εκείνη την ιδιοσυγκρασία που θα του επιτρέψει να πάρει τα κρίσιμα σουτ χωρίς να φοβάται και να τα βάλει αλλά έχω να βρω και στα αρνητικά του ότι είναι ασταθής σουτέρ από μακριά, καθόλου αποτελεσματικός στα drive ενώ δεν έχει καλό χειρισμό της μπάλας για το τοπ επίπεδο.
Ως SF έχει εξαιρετικό χειρισμό, καλύτερο από τα περισσότερα τριάρια στην Ευρωλίγκα.
Δεν μπορείς όμως να του ζητάς να τρέχει pnr και iso plays στα clutch λεπτά κρίσιμων αγώνων.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η αγωνιστική άνοδος του ντορσει έχει μπερδέψει λίγο τους ρόλους και αυτό είναι το πρόβλημα με τον φουρνιέ. Κάτι αντίστοιχη συμβαίνει σε εμάς με την έλευση σορτς και την πτώση απόδοσης του ναν. Αν βάλεις και τα δυο μεγάλα παραλλληλα αγκάθια των αιωνίων (Λεσσορ, Έβανς) που είναι πάνω κάτω ίδια ατυχία στον σχεδιασμό , έχει αντίκτυπο την παρούσα εικόνα στις δυο ομάδες μας. Οι συνεχείς τραυματισμοί επιση δεν έδωσαν τον χρόνο να λυθούν γρήγορα αυτές οι ανορθογραφίες. Εντούτοις και οη δυο ομάδες έχουν παιχταράδες και προπονητές μπαρουτοκαπνισμένους και θα τον βρουν τον δρόμο τους. Αρκεί να μην υπάρχουν σοβαροί ή κομβικοί τραυματισμοί.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ βλέπω ότι οι ήττες φέρνουν παράνοια..σε λίγο θα φταίει μέχρι και ο φροντιστής που δεν κάνει καλή τσάκιση..Και το λέω εγώ που κράζω τον σχεδιασμό και τον μπαρτζω από το καλοκαίρι..τώρα όσοι ήταν μια χαρά είναι τα πράγματα περιμένετε τους αγώνες για να κράξετε έχουν πιεστεί γιατί δεν τα περίμεναν όλα αυτά..
Εγώ λέω ότι μέχρι στιγμής πάει αναμενόμενα η χρονιά..Δεν έχει νόημα τώρα να κράζει κανείς ούτε να ρίχνει ευθύνες στους παίκτες .. αφήστε 2 μήνες να δούμε την ομάδα με κανονικό Γκαρντ και έναν αμυντικό ψηλό..ότι δηλαδή έπρεπε να χε γίνει το καλοκαίρι
Εγώ λέω ότι μέχρι στιγμής πάει αναμενόμενα η χρονιά..Δεν έχει νόημα τώρα να κράζει κανείς ούτε να ρίχνει ευθύνες στους παίκτες .. αφήστε 2 μήνες να δούμε την ομάδα με κανονικό Γκαρντ και έναν αμυντικό ψηλό..ότι δηλαδή έπρεπε να χε γίνει το καλοκαίρι
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπα, αυτό ήταν το αφήγημα τον Σεπτέμβριοshaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 7:41 pmΕγώ βλέπω ότι οι ήττες φέρνουν παράνοια..σε λίγο θα φταίει μέχρι και ο φροντιστής που δεν κάνει καλή τσάκιση..Και το λέω εγώ που κράζω τον σχεδιασμό και τον μπαρτζω από το καλοκαίρι..τώρα όσοι ήταν μια χαρά είναι τα πράγματα περιμένετε τους αγώνες για να κράξετε έχουν πιεστεί γιατί δεν τα περίμεναν όλα αυτά..
Μετά έγινε ας περιμένουμε να κλείσει το ροστερ κάπου τον Ιούνιο και να κριθεί η ομάδα στο τέλος της σεζόν, αλλά όχι πολύ γιατί μετά έχουμε offseason οπότε υπομονή να δούμε το ροστερ και να το κρίνουμε κάπου τον Ιούνιο....του 2026
Περί Φουρνιέ, οκ είπαμε, μπορούσε και καλύτερα πέρυσι. Ίδια συζήτηση με Μπαρτζώκα από άλλο πόστο, μπορείς άνετα να αλλάξεις τα ονόματα σε κάποιες φράσεις ξέρω γω
όλες οι απόψεις είναι οκ
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Το λάθος που κάνετε μερικοί(και συγχωρήστε μου την έκφραση) είναι ότι μπαίνετε διαρκώς σε συγκρίσεις.
Έχει τον χειρισμό του Τζέιμς και του ναν ο Φουρνιε; Όχι. Αυτό τον κάνει χειρότερο παίκτη; Μπορεί.
Και ο γκος καλύτερο χειρισμό έχει. Είναι καλύτερος παίκτης απ τον φουρνιε;
Ο Φουρνιε είναι ένα 2αρι με χειρισμό μπάλας 3αριου, μπορεί πολύ καλά να τριπλαρει 2-3 φορές και να εκτελέσει και όχι τόσο καλά τριπλαροντας να μπει μέσα. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε.
Γιατί αναλύετε μόνο τα αρνητικά του παίκτη και όχι τα θετικά;
Το τρομερό του σουτ σε κρίσιμες φάσεις δεν παίζει ρόλο; Τα ηγετικά του χαρακτηριστικά όχι;
Αυτός που θα βάζει 20αρες στην ομάδα υπάρχει ο σασα δηλαδή.
Ο Φουρνιε πέρυσι στατιστικά είχε μια πολύ καλή χρονιά και φέτος που έχει ξεκινήσει άσχημα τα νούμερα του δεν είναι απογοητευτικά.
Απογοητευτικό ξέρετε τι είναι; Να κάνει κακα ο γκος η ο κάθε Γκος όταν πρέπει να πάρει μεγάλο σουτ και να δώσει ψυχολογία στην ομάδα. Αυτό το απέδειξε πέρυσι ο Γάλλος ότι το κάνει καλύτερα απ'όλους στην Ευρωλίγκα και μένα μου αρκεί.
Τέτοιον ηγέτη θέλω στην ομάδα, να χάνει στον ημιτελικό και να βάζει τα κλαμματα.
Έχει τον χειρισμό του Τζέιμς και του ναν ο Φουρνιε; Όχι. Αυτό τον κάνει χειρότερο παίκτη; Μπορεί.
Και ο γκος καλύτερο χειρισμό έχει. Είναι καλύτερος παίκτης απ τον φουρνιε;
Ο Φουρνιε είναι ένα 2αρι με χειρισμό μπάλας 3αριου, μπορεί πολύ καλά να τριπλαρει 2-3 φορές και να εκτελέσει και όχι τόσο καλά τριπλαροντας να μπει μέσα. Συμφωνούμε; Συμφωνούμε.
Γιατί αναλύετε μόνο τα αρνητικά του παίκτη και όχι τα θετικά;
Το τρομερό του σουτ σε κρίσιμες φάσεις δεν παίζει ρόλο; Τα ηγετικά του χαρακτηριστικά όχι;
Αυτός που θα βάζει 20αρες στην ομάδα υπάρχει ο σασα δηλαδή.
Ο Φουρνιε πέρυσι στατιστικά είχε μια πολύ καλή χρονιά και φέτος που έχει ξεκινήσει άσχημα τα νούμερα του δεν είναι απογοητευτικά.
Απογοητευτικό ξέρετε τι είναι; Να κάνει κακα ο γκος η ο κάθε Γκος όταν πρέπει να πάρει μεγάλο σουτ και να δώσει ψυχολογία στην ομάδα. Αυτό το απέδειξε πέρυσι ο Γάλλος ότι το κάνει καλύτερα απ'όλους στην Ευρωλίγκα και μένα μου αρκεί.
Τέτοιον ηγέτη θέλω στην ομάδα, να χάνει στον ημιτελικό και να βάζει τα κλαμματα.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παράνοια από ποιους ρε shaq; Από εμένα που είμαι από τους λίγους που υπερασπίζομαι την ομάδα στις ήττες; Επειδή έπραξα τον legend του Ολυμπιακού, τον Γάλλο, που φέτος έχει πάρει τα κουβαδάκια του και έχει πάει στην παραλία;shaq7 έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 7:41 pmΕγώ βλέπω ότι οι ήττες φέρνουν παράνοια..σε λίγο θα φταίει μέχρι και ο φροντιστής που δεν κάνει καλή τσάκιση..Και το λέω εγώ που κράζω τον σχεδιασμό και τον μπαρτζω από το καλοκαίρι..τώρα όσοι ήταν μια χαρά είναι τα πράγματα περιμένετε τους αγώνες για να κράξετε έχουν πιεστεί γιατί δεν τα περίμεναν όλα αυτά..
Εσύ ξαφνικά ηρέμησες που πήραμε τον Μόρις και συστήνεις ψυχραιμία (και καλά κάνεις). Να σου θυμίσω τι έγραφες πριν 2 εβδομάδες;
Ήταν ΟΚ εμφάνιση του στην Βαρκελώνη που είχε 11 πόντους και 4 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπαιζε το φάντασμα του;
Και πρόσεξε ο Conan λέει από πέρυσι ότι δεν του αρέσει ο παίκτης (που η άποψη του είναι τεκμηριωμένη). Εγώ προσωπικά μίλησα καθαρά για φέτος.
Πέρυσι έκανε φοβερή χρονιά, δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς αυτό. Φέτος, όμως, ακόμα και πεντάρι να έπαιζε θα έπρεπε να βρει τρόπο να είναι πιο επιδραστικός ή τουλάχιστον να βάζει τα αμαρκάριστα spot up τρίποντα. Είναι το λιγότερο που έπρεπε να κάνει για τα λεφτά που παίρνει.
Δεν μπορώ να βλέπω να γκρινιάζουμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και κάποιοι να λένε ότι δεν είναι για πάνω από 15 λεπτά ή ότι χαλάει το παιχνίδι της ομάδας, όταν αυτοί που πληρώνονται αδρά είναι σχεδόν εξαφανισμένοι φέτος.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν έλεγα ούτε λέω ότι δεν τον θεωρώ καλό παίκτη ή δεν μ' αρέσει, λέω ότι δεν τον θεωρώ κορυφαίο παίκτη γιατί έχει συγκεγκριμένες και αρκετές αδυναμίες και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί να έχει ασυλία στην κριτική ή να κρίνουμε με διαφορετικά κριτήρια τον Ντόρσεϊ από τον Φουρνιέ. Είμαι λίγο της άποψης του Μπαρτζώκα για το...κουμουνιστικό μπάσκετ, και η αλήθεια είναι ότι πιστεύω ότι ο Φουρνιέ έπρεπε να δεχτεί να ξεκινάει στην δεύτερη πεντάδα (ξέρω δεν ξέρουμε αν έχει θέμα κλπ), ο Σάσα να δείχνει περισσότερη θέληση στην άμυνα και να μην εκβιάζει σουτ στην επίθεση κλπ, θεωρώ γενικά ότι τα προβλήματα της ομάδας είναι ότι δεν είχε αντικατασταθεί ο περυσινός Γκος, κάτι που κάναμε και ότι αυτήν την στιγμή πολλοι΄παίκτες (και ο Ντόρσεϊ) βάζουν το εγώ πάνω από την ομάδα κάτι που εμένα δεν μ' αρέσει.
Για την ομάδα εγώ ούτε απογοητευμένος είμαι ούτε τα έχω βάψει μαύρα. Με τον Μόρις θα παρουσιάσουμε πιο ισορροπημένες πεντάδες και μένει να φανεί αν γίνει αυτό που είπε και ο Papp7 με την αρχική τετράδα Ντόρσεϋ, Φουρνιέ, Σάσα, Μιλού και πως αυτή θα σπάσει.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε οταν λες οτι αν ο ντορσει ηταν αμερικανος και ο φουρνιε ελληνας δεν θα λεγαμε τα ιδια κτλ παρανοικο το βρισκω..και οτι ο φουρνιε ειναι παραλιας φετος δεν εχει βαση..Τωρα μην πιασει κανενας την λεξη παρανοια την βαλει στο λεξικο και αρχισει τα δικα του..ας το πω υπερβολικο για να μην εχουμε τετοια γιατι ολο και καποιος θα βρεθει.Dimmitz έγραψε: ↑Δευ Δεκ 15, 2025 8:28 pmΠαράνοια από ποιους ρε shaq; Από εμένα που είμαι από τους λίγους που υπερασπίζομαι την ομάδα στις ήττες; Επειδή έπραξα τον legend του Ολυμπιακού, τον Γάλλο, που φέτος έχει πάρει τα κουβαδάκια του και έχει πάει στην παραλία;
Εσύ ξαφνικά ηρέμησες που πήραμε τον Μόρις και συστήνεις ψυχραιμία (και καλά κάνεις). Να σου θυμίσω τι έγραφες πριν 2 εβδομάδες;
Ήταν ΟΚ εμφάνιση του στην Βαρκελώνη που είχε 11 πόντους και 4 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπαιζε το φάντασμα του;
Και πρόσεξε ο Conan λέει από πέρυσι ότι δεν του αρέσει ο παίκτης (που η άποψη του είναι τεκμηριωμένη). Εγώ προσωπικά μίλησα καθαρά για φέτος.
Πέρυσι έκανε φοβερή χρονιά, δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς αυτό. Φέτος, όμως, ακόμα και πεντάρι να έπαιζε θα έπρεπε να βρει τρόπο να είναι πιο επιδραστικός ή τουλάχιστον να βάζει τα αμαρκάριστα spot up τρίποντα. Είναι το λιγότερο που έπρεπε να κάνει για τα λεφτά που παίρνει.
Δεν μπορώ να βλέπω να γκρινιάζουμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και κάποιοι να λένε ότι δεν είναι για πάνω από 15 λεπτά ή ότι χαλάει το παιχνίδι της ομάδας, όταν αυτοί που πληρώνονται αδρά είναι σχεδόν εξαφανισμένοι φέτος.
δες τι αλλαξε στο α με το β ημιχρονο και θα καταλαβεις..στο πρωτο πηρε την μπαλα ο φουρνιε επειδη εβγαλε τον ντορσει και στο β τους ειχε μαζι..
για τον ντορσει το μονο αρνητικο που εχει γραφτει ειναι οτι κουραζει την μπαλα και ετσι κολλαει τις επιθεσεις..και οτι δεν ταιριαζει με τον γαλλο,αυτο υποθετω ολοι το βλεπουν(εκτος ισως απο τον μπαρτζωκα)
Για μενα εδω κολλαει η φραση κοιτατε το δεντρο και οχι το δασος οσοι μιλατε για τον φουρνιε.Δεν ξυπνησε ξαφνικα ο γαλλος και ειπε να κοροιδεψει..ουτε ξεχασε το μπασκετ 3 μηνες μετα.
Για μενα το ιδιο γινεται φετος και με τον σασα..ο οποιος για να εκτελεσει φετος πρεπει να σβουριξει 3π αλλιως και αυτος κοιταει τον ντορσει ..τωρα φτανουμε να παιρνουν οι σταρ μας ελαχιστες προσπαθειες και αυτες υπο οτι να ναι συνθηκες.
κοιτα εγω σταθερος ειμαι απο το καλοκαιρι..ελεγα αν δεν ερθουν ενα τοπ γκαρντ παει ο θωμας στο 15λ και ρθει και ενας αμυντικος ψηλος παμε για φουντο..Ε τωρα που ηρθε το γκαρντ (αν ειναι τοπ θα το δουμε,προσωπικα μια χαρα μου φαινεται θα βγει) και περιμενουμε για ενα ψηλο συνιστω ψυχραιμια γιατι στα ματια μου το υλικο θα το εχουμε,μενει να το δουλεψει ο μπαρτζωκας.Καλα προφανως δεν θα πω σε κανεναν τι να κανει ελευθερος ειναι να κραζει οποιον θελει.
να σημειωσω οτι για μενα φετος δεν φταιει κανενας παικτης..δεν δινω ασυλια στους σταρ επειδη ειναι σταρ..ουτε ο ντορσει φταιει,αυτος ειναι σαν παικτης..ο μπαρτζωκας εχει ριξει τρελο λουσιμο στο σχεδιασμο και δεν μπορει να το μαζεψει με τιποτα γιαυτο και η εικονα αυτη.. Τωρα με μορις να δουμε αν θα αλλαξει τιποτα..μπορει παλι να χει βασικο τον γουοκαπ ποιος ξερει..να αφησει μεσα φουρνιε ντορσει μαζι να κουτουλανε κτλ..
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν κάποιος έπρεπε να έχει πρόβλημα από τη συνύπαρξη Φουρνιέ-Ντόρσεϊ σε βαθμό που να τον κάνει να σέρνεται αν συνυπάρχει με τον άλλο, λογικά θα έπρεπε να είναι ο Ντόρσεϊ με την ευαίσθητη ψυχολογία και όχι ο Φουρνιέ με τα ηγετικά χαρακτηριστικά.
Για μένα πρόκειται για κλασσικό ντεφορμάρισμα του Φουρνιέ, όπως παθαίνουν όλοι οι παίκτες. Μην τα φορτώνουμε όλα στον κακή στελέχωση του Μπαρτζώκα.
Και ο Φουρνιέ και ο Σάσα δεν είναι ιερές αγελάδες που απαγορεύεται να τους πιάνουμε στο στόμα μας.
Μέχρι στιγμής είναι αρνητικοί και οι δύο στο παιχνίδι της ομάδας, και όποιος θέλει το βλέπει. Δεν είναι κακοί παίκτες γενικά (το κάθε άλλο), αλλά φέτος μέχρι τώρα μόνο ζημιά κάνουν, ο Φουρνιέ με τις πολλές και άστοχες προσπάθειες, χωρίς δημιουργία (ο Γουόρντ που παίζει μόνο 3άρι έχει πολύ καλύτερη δημιουργία), και ο Σάσα με την ανυπαρξία του σε βαθμό εξαϋλωσης στην άμυνα (οι αντίπαλοι προλαβαίνουν να πιουν και καφεδάκι μέχρι να κουνηθεί).
Για μένα πρόκειται για κλασσικό ντεφορμάρισμα του Φουρνιέ, όπως παθαίνουν όλοι οι παίκτες. Μην τα φορτώνουμε όλα στον κακή στελέχωση του Μπαρτζώκα.
Και ο Φουρνιέ και ο Σάσα δεν είναι ιερές αγελάδες που απαγορεύεται να τους πιάνουμε στο στόμα μας.
Μέχρι στιγμής είναι αρνητικοί και οι δύο στο παιχνίδι της ομάδας, και όποιος θέλει το βλέπει. Δεν είναι κακοί παίκτες γενικά (το κάθε άλλο), αλλά φέτος μέχρι τώρα μόνο ζημιά κάνουν, ο Φουρνιέ με τις πολλές και άστοχες προσπάθειες, χωρίς δημιουργία (ο Γουόρντ που παίζει μόνο 3άρι έχει πολύ καλύτερη δημιουργία), και ο Σάσα με την ανυπαρξία του σε βαθμό εξαϋλωσης στην άμυνα (οι αντίπαλοι προλαβαίνουν να πιουν και καφεδάκι μέχρι να κουνηθεί).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο