Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

gkotsis

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 22, 2025 6:39 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 6:23 pm
gkotsis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 5:51 pm

Δηλαδήρε συ αν είναι το κομμάτι που λείπει στο πάζλ για να παρεις την ευρωλίγκα, θα μας πειράξει πολύ αν την π'αρουμε και μετά φύγει το καλοκαίρι? είναι καλύτερο να φέρουν κάνα καινούργιο lee με τριετες και να πάρουμε πάλι τα @@ μας? :cry:
ε, θα μας πειράξει λίγο πιστεύω

Εδω ακόμα βρίζω τους Αφους που δεν κράτησαν Χαινς και πολλά άλλα
Σύμφωνοι, λίγο θα μας πειράξει, ίσως και αρκετά. Αλλά σε σχέση με το να φέρουν κάποιον με τριετές ο οποίος δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, θα (με) ενοχλούσε πολύ λιγότερο. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ότι πιο κοντινο σε αυτό που μας λείπει, σχεδον παραγγελιά. Εγώ δεν βλέπω άλλον που να ταιριάζει τοσο πολύ, και να είναι τόσο ποιοτικος

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 22, 2025 6:41 pm

στην εφες με λαρκιν μπαμπ ντοζιερ κορνελι μπομπουα λοιντ δεν εχει θεμα να παει..αμα δει ομως γουοκαπ και νιλικινα θα πει απαπαπα που να παω εγω εκει :lol:

αν ισχυει οτι ερχεται αυτος ειναι η ευκαιρια της ζωης μας αν εχει και κινητρο..ασε που και επικοινωνιακα πλεον χρειαζεται.

τουλαχιστον αν παει εφες..δεν μας δινουν εκεινον τον μπαμπ που ηθελε να χει ρολο σε ομαδα και δεν θα παιζει ουτε στις προπονησεις?

Οριστικά εκτός διεκδίκησης Μπάτλερ ο Ολυμπιακός-ζερβας

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Οκτ 22, 2025 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Οκτ 22, 2025 6:45 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 6:31 pm

αν πάει σε καμιά Εφές αυτός δε θα έχω λόγια
ε μετά δεν ξανασχολούμαστε. Έχει Λαρκιν, Μπαμπ, Λοιντ, Κορτινιερ , Ντοζιερ και θείο Μπεμπουα η ΕΦες αν γίνει αυτό όλα τα αφηγήματα πάνε ΠΕΡΙΠΑΤΟ

προτιμώ να βλέπω να με σφάζει η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο και να τρώω 6αρα :mrgreen:

inb4 Δεν είναι πάντα καλό το εφήμερο του να έχεις έναν παικταρά που μόνο το σώμα του είναι Ευρώπη και τοπ μυαλό ΝΒΑ . 1000 φορές έναν θείο Σπένσερ που είναι 32 και (ΑΝ) σκέφτεται ας ζήσω και αυτό το μπάσκετ 2 χρόνια ευρωλίγκα ( το έγραφα ήδη πριν δω το αποπάνω ποστ )

εγώ προτιμούσα να τα έχουμε λυμένα αυτά από το καλοκαίρι με κάποιον από τους τοπ γκαρντ της Ευρωλίγκας κι ας μην είναι τέτοιο επίπεδο αλλά ξέρεις ότι παίρνεις κάτι για να χτίσεις ομάδα . Πχ Χιφι Φρανσισκο Εντουαρντς Φορεστ

ναι κι εγώ το καλοκαίρι θα τους καταριόμουν γιατί ήθελα Μισιτς, αλλά είναι δικό μου πρόβλημα εφόσον μετά από 5 χρόνια σκληρού μπαρτζωκισμού και 15 χρόνια αγγελοπουλισμού περίμενα Μισιτς

Κατανοώ ότι κουτουλάνε με Φουρνιέ Ντορσει τέτοιοι παίκτες , απλά αυτό το στυλ γκαρντ γουστάρω εγώ . Ρεαλιστικά θες πλειμεικερ 3&D . Εδώ που καταντήσαμε Μπαμπ και κάτι τύπου Μιλερ ΜακΙνταιρ φαντάζει όαση όταν έχεις 5 αγωνιστικές βλέποντας Λι Ντιλικινα

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 22, 2025 6:45 pm

shaq7 έγραψε:
στην εφες με λαρκιν μπαμπ ντοζιερ κορνελι μπομπουα λοιντ δεν εχει θεμα να παει..αμα δει ομως γουοκαπ και νιλικινα θα πει απαπαπα που να παω εγω εκει :lol:

αν ισχυει οτι ερχεται αυτος ειναι η ευκαιρια της ζωης μας αν εχει και κινητρο..ασε που και επικοινωνιακα πλεον χρειαζεται.

τουλαχιστον αν παει εφες..δεν μας δινουν εκεινον τον μπαμπ που ηθελε να χει ρολο σε ομαδα και δεν θα παιζει ουτε στις προπονησεις?
Εν τω μεταξυ η εφες τι κανει ακριβως εχει μεινει με ενα σεντερ και ψαχνει κ για αλλο γκαρντ;

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:47 pm

Οριστικά στον Ερυθρό ο Μπατλερ, μου φαίνεται ακραιο να παει Εφες ο Σπενσερ κάτι μου λεει πως θα σκάσει η βόμβα σε εσάς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:52 pm

ο ζεβρας λεει οτι διναμε 2εκ 3ετες στον μπατλερ..δυσκολο να το πιστεψει καποιο αλλα οκ..αρα τα εχουμε τα λεφτα για τον σπενσερ...

ακομα και ενδιασμους να εχει ο μπαρτζωκας..πας και τα δινεις..η γκρινια που θα πεσει δεν αντεχεται ουτε απο μενα αν παει αλλου και αυτος...

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:56 pm

Να δω πότε θα πάρουμε παίκτη που τον θέλουν και άλλοι. Ο Σάσα γύρισε επειδή είναι παιδί μας και ο Φουρνιε επειδή γουστάρει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Που είναι το πρόβλημα κάθε φορά

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:57 pm

shaq7 έγραψε:
ο ζεβρας λεει οτι διναμε 2εκ 3ετες στον μπατλερ..δυσκολο να το πιστεψει καποιο αλλα οκ..αρα τα εχουμε τα λεφτα για τον σπενσερ...

ακομα και ενδιασμους να εχει ο μπαρτζωκας..πας και τα δινεις..η γκρινια που θα πεσει δεν αντεχεται ουτε απο μενα αν παει αλλου και αυτος...
2 το χρονο εννοείς? Ακραιο μου φαίνεται το ποσό για Μπατλερ.

Ο Σπενσερ με 2 έρχεται ως το καλοκαίρι αν θελει Ευρώπη.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 7:13 pm

shaq7 έγραψε:

γιατι ποιος σου ειπε οτι δεν θα εχουν προβλημα οι αλλοι?
επισης ποιος σου λεει οτι αυτο ακομα και να μην εχει προβλημα κανενας θα λειτουργησει η θα ειναι το σωστο
μπορει αυτος να ερχεται για αγροτουρισμο οποτε δεν τον νοιαζει
ερχεται να τσεπωσει 2 χαρτια και το καλοκαιρι να φυγει

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Οκτ 22, 2025 7:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 7:14 pm

shaq7 έγραψε:

2 εκατ για 3 χρονια η 2 εκατ τον χρονο?
το δευτερο σεναριο το θεωρω απιθανο

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 7:26 pm

τουλουμπα έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ναι ενώ το πρώτο σενάριο είναι :roofl: :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

ο σπενσερ μου φαινεται καλυτερος παιχτης απτον μπατλερ παντως

τωρα βεβαια δεν ξερω απο θεμα φιτ ποιος ταιριαζει καλυτερα γιατι δεν τους εχω μελετησει του παιχτες

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 7:27 pm

Dimmitz έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Ναι ενώ το πρώτο σενάριο είναι :roofl: :roofl:
πιο πιθανο το λες παντως :welcome:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 7:29 pm

2εκ δολαρια τον χρονο παιδια για 3ετη..μουφα μου ακουγεται,ειδικα αν οντως εκλεισε με κατω απο 1.5

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Τετ Οκτ 22, 2025 7:34 pm

Είμαστε οριακά στην αρχη της σεζόν και λόγω της γενικής μίρλας που υπάρχει (και σε μας τους οπαδούς που γκρινιάζουμε με το παραμικρό και με την ομάδα που ώρες ώρες φαίνεται να πα'ίρνει αποφάσεις ανάλογα τι λεει το magic 8ball) που ανυπομονώ να τελειώσει αυτή χρονια να παμε παρακατω.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”