Σύμφωνοι, λίγο θα μας πειράξει, ίσως και αρκετά. Αλλά σε σχέση με το να φέρουν κάποιον με τριετές ο οποίος δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα, θα (με) ενοχλούσε πολύ λιγότερο. Ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν ότι πιο κοντινο σε αυτό που μας λείπει, σχεδον παραγγελιά. Εγώ δεν βλέπω άλλον που να ταιριάζει τοσο πολύ, και να είναι τόσο ποιοτικοςCoach Periklis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 6:23 pmε, θα μας πειράξει λίγο πιστεύω
Εδω ακόμα βρίζω τους Αφους που δεν κράτησαν Χαινς και πολλά άλλα
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
gkotsis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
στην εφες με λαρκιν μπαμπ ντοζιερ κορνελι μπομπουα λοιντ δεν εχει θεμα να παει..αμα δει ομως γουοκαπ και νιλικινα θα πει απαπαπα που να παω εγω εκει
αν ισχυει οτι ερχεται αυτος ειναι η ευκαιρια της ζωης μας αν εχει και κινητρο..ασε που και επικοινωνιακα πλεον χρειαζεται.
τουλαχιστον αν παει εφες..δεν μας δινουν εκεινον τον μπαμπ που ηθελε να χει ρολο σε ομαδα και δεν θα παιζει ουτε στις προπονησεις?
Οριστικά εκτός διεκδίκησης Μπάτλερ ο Ολυμπιακός-ζερβας
αν ισχυει οτι ερχεται αυτος ειναι η ευκαιρια της ζωης μας αν εχει και κινητρο..ασε που και επικοινωνιακα πλεον χρειαζεται.
τουλαχιστον αν παει εφες..δεν μας δινουν εκεινον τον μπαμπ που ηθελε να χει ρολο σε ομαδα και δεν θα παιζει ουτε στις προπονησεις?
Οριστικά εκτός διεκδίκησης Μπάτλερ ο Ολυμπιακός-ζερβας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Τετ Οκτ 22, 2025 6:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ε μετά δεν ξανασχολούμαστε. Έχει Λαρκιν, Μπαμπ, Λοιντ, Κορτινιερ , Ντοζιερ και θείο Μπεμπουα η ΕΦες αν γίνει αυτό όλα τα αφηγήματα πάνε ΠΕΡΙΠΑΤΟ
προτιμώ να βλέπω να με σφάζει η Μπαρτσελόνα στο ποδόσφαιρο και να τρώω 6αρα
inb4 Δεν είναι πάντα καλό το εφήμερο του να έχεις έναν παικταρά που μόνο το σώμα του είναι Ευρώπη και τοπ μυαλό ΝΒΑ . 1000 φορές έναν θείο Σπένσερ που είναι 32 και (ΑΝ) σκέφτεται ας ζήσω και αυτό το μπάσκετ 2 χρόνια ευρωλίγκα ( το έγραφα ήδη πριν δω το αποπάνω ποστ )
εγώ προτιμούσα να τα έχουμε λυμένα αυτά από το καλοκαίρι με κάποιον από τους τοπ γκαρντ της Ευρωλίγκας κι ας μην είναι τέτοιο επίπεδο αλλά ξέρεις ότι παίρνεις κάτι για να χτίσεις ομάδα . Πχ Χιφι Φρανσισκο Εντουαρντς Φορεστ
ναι κι εγώ το καλοκαίρι θα τους καταριόμουν γιατί ήθελα Μισιτς, αλλά είναι δικό μου πρόβλημα εφόσον μετά από 5 χρόνια σκληρού μπαρτζωκισμού και 15 χρόνια αγγελοπουλισμού περίμενα Μισιτς
Κατανοώ ότι κουτουλάνε με Φουρνιέ Ντορσει τέτοιοι παίκτες , απλά αυτό το στυλ γκαρντ γουστάρω εγώ . Ρεαλιστικά θες πλειμεικερ 3&D . Εδώ που καταντήσαμε Μπαμπ και κάτι τύπου Μιλερ ΜακΙνταιρ φαντάζει όαση όταν έχεις 5 αγωνιστικές βλέποντας Λι Ντιλικινα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εν τω μεταξυ η εφες τι κανει ακριβως εχει μεινει με ενα σεντερ και ψαχνει κ για αλλο γκαρντ;shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 6:41 pmστην εφες με λαρκιν μπαμπ ντοζιερ κορνελι μπομπουα λοιντ δεν εχει θεμα να παει..αμα δει ομως γουοκαπ και νιλικινα θα πει απαπαπα που να παω εγω εκει![]()
2 το χρονο εννοείς? Ακραιο μου φαίνεται το ποσό για Μπατλερ.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 6:52 pmο ζεβρας λεει οτι διναμε 2εκ 3ετες στον μπατλερ..δυσκολο να το πιστεψει καποιο αλλα οκ..αρα τα εχουμε τα λεφτα για τον σπενσερ...
ακομα και ενδιασμους να εχει ο μπαρτζωκας..πας και τα δινεις..η γκρινια που θα πεσει δεν αντεχεται ουτε απο μενα αν παει αλλου και αυτος...
Ο Σπενσερ με 2 έρχεται ως το καλοκαίρι αν θελει Ευρώπη.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Οκτ 22, 2025 7:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
2 εκατ για 3 χρονια η 2 εκατ τον χρονο?shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 6:52 pmο ζεβρας λεει οτι διναμε 2εκ 3ετες στον μπατλερ..δυσκολο να το πιστεψει καποιο αλλα οκ..αρα τα εχουμε τα λεφτα για τον σπενσερ...
ακομα και ενδιασμους να εχει ο μπαρτζωκας..πας και τα δινεις..η γκρινια που θα πεσει δεν αντεχεται ουτε απο μενα αν παει αλλου και αυτος...
το δευτερο σεναριο το θεωρω απιθανο
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι ενώ το πρώτο σενάριο είναιτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 7:14 pm2 εκατ για 3 χρονια η 2 εκατ τον χρονο?shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 6:52 pmο ζεβρας λεει οτι διναμε 2εκ 3ετες στον μπατλερ..δυσκολο να το πιστεψει καποιο αλλα οκ..αρα τα εχουμε τα λεφτα για τον σπενσερ...
το δευτερο σεναριο το θεωρω απιθανο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο