Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Stam Tziant

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 22, 2025 8:17 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:06 pm
καλα πριν κλεισει προφανως ο μπαρτζωκας μιλησε με τον παικτη..θεωρητικα του εξηγησε τον ρολο του και τι θελει απο αυτον και στον μπατλερ δεν αρεσε..αλλα καλυτερο ειναι αυτο..να ερχοταν δηλαδη ο μπατλερ να τον βαζαμε να κανει τον γουοκαπ πιθανως πισω απο τον γουοκαπ ε δεν θα πηγαινε καλα αυτο..

το πρωτο κομματι σιγουρα ισχυει..το δευτερο ειναι δικη μου εικασια..

αυτοι εδω λενε δεν εχουμε λεφτα
Εντωμεταξύ ο Μπαρτζώκας ούτε με τον Φουρνιέ δεν είχε μιλήσει. Δεν ξέρω πως προκύπτει ότι οι παίκτες μιλάνε με το Μπαρτζώκα πριν κλείσουν. Εκτός αν φυσικά γνωρίζονται με κάποιον προπονητή ήδη που εκεί είναι άλλη ιστορία.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 22, 2025 8:19 pm

εγω δεν σας καταλαβαινω μερικους γιατι σκατε?
Το χουμε ξαναδει το εργο πολλες φορες αλλωστε
Το Μαιο θα μας φταιει ο αναδρομος Ερμης παλι

AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Kάτι μου λέει ότι θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την ήττα με ψηλό. Dinwiddie δεν βλέπω να χτυπάμε για διάφορους λόγους.

Το θέμα είναι πως ο σχεδιασμός μέχρι στιγμής στις πιο κομβικές θέσεις του σύγχρονου μπάσκετ κατά τον coach, είναι να σε πιάνει απελπισία σε συνδυασμό με καθημερινή προσευχή η Παναγία να έχει καλά τον Μίλου και να κάνει καλά τον Εβάνς.

Δεν γίνεται ρε παιδιά να "πέταγε" o Έβανς στην προετοιμασία για να πουν έχουμε τον PG που ψάχνουμε. Είναι άδικο και προς τον ίδιο τον παίχτη όταν έχει περάσει 2 carreer ending τραυματισμούς να του προσθέτεις τέτοιο βάρος.

Μετά βγαίνει ότι θέλουμε Francisco και τελικά ξεκινάμε την χρονιά με Γουόκαπ , Λι , τραυματίζεται ο πρώτος και σε μια κίνηση πανικού πληρώνουμε buy out και φέρνουμε ακριβώς τον παίχτη που δεν ψάχνουμε.

Δεν βγάζει νόημα τίποτα . Λες και γίνονται random πράγματα. Μακάρι να υπήρχε ο αντίστοιχος GM όπως στις ομάδες του NBA να έβγαινε να δώσει μια εξήγηση να μας ληθεί η απορία. Μπορεί εγώ να είμαι χαζός και μην καταλαβαίνω.

Μπορεί να ακούγεται σαν γκρίνια (και είναι βασικά) , αλλά έχουμε δει το ίδιο έργο πολλές φορές. Και να πω ότι είμαστε σε χρονιές με μπατζετ 8-9m να το δεχτώ, εδώ μιλάμε για τοπ3 budget της λίγκας και έχουμε τρύπες του όζοντος στο ρόστερ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Stam Tziant έγραψε:
shaq7 έγραψε:
καλα πριν κλεισει προφανως ο μπαρτζωκας μιλησε με τον παικτη..θεωρητικα του εξηγησε τον ρολο του και τι θελει απο αυτον και στον μπατλερ δεν αρεσε..αλλα καλυτερο ειναι αυτο..να ερχοταν δηλαδη ο μπατλερ να τον βαζαμε να κανει τον γουοκαπ πιθανως πισω απο τον γουοκαπ ε δεν θα πηγαινε καλα αυτο..

Εντωμεταξύ ο Μπαρτζώκας ούτε με τον Φουρνιέ δεν είχε μιλήσει. Δεν ξέρω πως προκύπτει ότι οι παίκτες μιλάνε με το Μπαρτζώκα πριν κλείσουν. Εκτός αν φυσικά γνωρίζονται με κάποιον προπονητή ήδη που εκεί είναι άλλη ιστορία.
δεν ισχυει αυτο που λες..κυριολεκτικα υπαρχουν χιλιαδες δηλωσεις του μπαρτζωκα που λεει οτι μιλησε με τον φουρνιε πριν ερθει..μαλιστα μεχρι και την συνομιλια που ειχαν ειπε..επισης τον εχω ακουσει να λεει οτι μιλησε και με νιλικινα και με λι..το κουλο θα ταν να κλεινει η ομαδα παικτη χωρις να χει μιλησει με τον προπονητη.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Οκτ 22, 2025 8:20 pm

Για τον Dinwiddie δεν πολυπιστεύω ότι έρχεται Ευρώπη.

Έπαιξε 27 λεπτά σε 79 παιχνίδια πέρσι, με 11 πόντους και 4,5 ασσίστ και δεν είναι καν τόσο μεγάλος 32 στα 33 είναι.
Μόλις κάποια ομάδα εκεί χρειαστεί κοντό θα είναι από τους πρώτους αν οχι ο πρώτος που θα φωνάξουν.

Αν έρθει μάλλον θα είναι για να δει κάτι διαφορετικό ή επειδή θέλει να έχει ηγετικό ρόλο στα τελευταία 2-3 χρόνια της καριέρας του αντι να είναι παγκίτης σε καλές ομάδες ή βασικός στους τελευταίους.
Οπότε αν έρθει Ευρώπη θεωρώ σίγουρο ότι θα έχει και κίνητρο.

Arkoudiarhs 7

a1greece
Reactions:

Stam Tziant έγραψε:
shaq7 έγραψε:

παραεχει καλο σουτ ο συγκεκριμενος για να ερθει
δεν μας κανει να περασει ο επομενος

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

shaq7 έγραψε:

να στείλουμε τα μηχανάκια ; Ποιος τολμάει να γράφει τέτοια για τον Ολυμπιακό μας ; :mrgreen:

Κοιτάξτε παιδιά, σοβαρά τώρα , είμαι ο τελευταίος που θα υπερασπιστεί Μπαρτζώκα και Αφούς σε θέματα προσέγγισης παικτών και γενικότερης φιλοσοφίας-νοοτροπίας

αλλά κάπου ώπα ρε Μπατλερ....Και με Φουρνιέ μίλησε ο κοουτς 10 λεπτά τους πήρε σε συμφωνήσουν ότι ενδιαφέρονται

Αν ο Μπατλερ είπε στον Μπαρτζώκα κοίτα κοουτς εγώ θέλω να έρθω να παίξω να κάνω νούμερα και να ξαναπάω ΝΒΑ ε τότε ας πάει στις ομαδούλες, προφανώς του είπε να σαι καλα θενκιου νεξτ .......οι μεγάλες ομάδες δεν φτιάχνουν πιτσιρικάδες για να ξαναγίνουν ΝΒΑερς και δεν γίνονται στεπινγκ στοουνς

αν θεωρούμαστε μεγάλη ομάδα , κ΄άποιες φορές με κάποιες επιλογές αμφιβάλλω κι εγώ ο ίδιος τι πιστεύουν εκεί μέσα στην ΚΑΕ

για το συγκεκριμένο μαζί τους

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 8:22 pm

Stam Tziant έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Mε τον Φουρνιέ είχε μιλήσει το έχει πει και ο ιδιος ο Μπαρτζώκας σε συνέντευξη του ότι τον ρώτησε για τον κίνητρο του και ο γάλλος απάντησε ότι αγαπάει το μπάσκετ και σαν απόδειξη παρά τα πόσα λεφτά έχει βγάλει δεν έχανε τουρνουά με την εθνική του.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 8:23 pm

Από ότι φαίνεται το πρόβλημα είναι ο Μπαρτζώκας που αποθαρρύνει ταλαντούχα γκαρντ στο να έρθουν και οι μόνοι που δέχονται είναι ρολιστες τύπου Γουοκαπ και Ντιλικινα.

Όταν πας και τα βρίσκεις οικονομικά με τέτοιους παίχτες δεν τους λές για ρόλους και τα σχετικά..του λες ότι θα είσαι ο βασικός κουμανταδορος της ομάδας και αλλαγή σου θα είναι ο Γουοκαπ και τέλος.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Ετσι όπως τα έχουμε κάνει πάντως, αν όντως θέλουμε να φέρουμε ποιοτικό παίκτη, δεν γίνεται να περιμένουμε να κάνει τα χασομέρια που θα αφήνει ο Walkup και ο Ntilikina ή οποιοσδήποτε άλλος.

Αναγκαστικά θα πάμε σε παίκτη από χαμηλότερο ράφι. Και τον Μάιο θα ψάχνουμε να βρούμε τι μας φταίει.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 22, 2025 8:24 pm

pan24 έγραψε:
Για τον Dinwiddie δεν πολυπιστεύω ότι έρχεται Ευρώπη.

Έπαιξε 27 λεπτά σε 79 παιχνίδια πέρσι, με 11 πόντους και 4,5 ασσίστ και δεν είναι καν τόσο μεγάλος 32 στα 33 είναι.
Μόλις κάποια ομάδα εκεί χρειαστεί κοντό θα είναι από τους πρώτους αν οχι ο πρώτος που θα φωνάξουν.

Αν έρθει μάλλον θα είναι για να δει κάτι διαφορετικό ή επειδή θέλει να έχει ηγετικό ρόλο στα τελευταία 2-3 χρόνια της καριέρας του αντι να είναι παγκίτης σε καλές ομάδες ή βασικός στους τελευταίους.
Οπότε αν έρθει Ευρώπη θεωρώ σίγουρο ότι θα έχει και κίνητρο.
και εγω αυτο λεω τοσες μερες..γιατι να ρθει ευρωπη αυτος?μαλιστα μπορει να ειναι 32 αλλα αθλητικα ειναι τοπ ακομα,τραυματισμους δεν εχει..λεφτα δεν ζηταει πολλα..κατι βρομαει.

θα μπορουσε απλα να βαριεται να παιξει και σου λεει ας παω σε ενα χαμηλοτερο επιπεδο να κανω χαβαλε.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Οκτ 22, 2025 8:24 pm

Όσο κι αν προσπαθώ να διώξω την ξενέρα, έρχεται και με βρίσκει... Δεν παλεύεται η κατάσταση... Δε βλέπω πώς μπορεί να αλλάξει η κατάσταση καθώς οι decision makers δείχνουν να έχουν πιάσει ταβάνι. Δεν γίνεται άλλο έτσι όμως...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Τετ Οκτ 22, 2025 8:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Οκτ 22, 2025 8:26 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:14 pm
Heisenberg έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:10 pm

Οχι Σακ. τον Μπατλερ τον ειχαν σχεδον κλεισει οι Αφοι αφου φυσικα ειχαν παρει το οκ απο τον μπαρτζωκα. μιλησε εκτενως μαζι του αφου ειχε βγει η ειδηση οτι ειναι πολυ κοντα σε μας

το ξαναλεω ειμαστε τσιρκο επικοινωνιακα. το τριο στουτζες να εβαζες υπευθυνους καλυτερους χειρισμους θα εκαναν.
οχι το ιδιο λεω και εγω..δεν εχω πληροφοριες αλλα κατα 99% αυτο εγινε που λες..ο μπαρτζωκας τον ηθελε τον παικτη αλλα μολις ο μπατλερ ακουσε τι ηθελε απο αυτον δεν ψηθηκε..για μενα καλα εκανε κιολας,σε μας ο ασσος ετσι που παιζουμε δυσκολα να αναδειχτει.
Ενώ ο Σάσα Ομπράντοβιτς δηλαδή, που είναι ο βασιλιάς του αμπαλου μπασκετ της άμυνας , είναι ο ορισμός του κοουτς με τον οποίο θα γράψουν νούμερα οι παίκτες. Κάπου ωπα ρε παιδιά με το κράξιμο και την μιρλα....

@Heisenberg τι πρόταση είχαμε κάνει εμείς; Κάπου διάβασα για 3,7 μύρια για 1,5 χρόνο από τον ερυθρό. Δεν παίζει να δώσαμε εμεις τοσα, να ξέρετε. Ακόμα ομως και να λακισε ο παίκτης, πολύ πιθανό να ήθελε να ακούσει ότι θα είναι ο βασιλιας με μέσο όρο 30 λεπτά ακατεβατα. Έχουν περάσει εκατοντάδες παίκτες από τον Μπαρτζώκα, τώρα ξαφνικά δεν ξερει να τους μιλήσει;

Το σίγουρο λάθος ήταν στο επικοινωνιακό. αυτό είναι βέβαιο. Δε διαδιδεις ότι έκλεισε παίκτης χωρίς να έχει μιλήσει με τον προπονητή. Η ομάδα; Τα τελευταία χρόνια δε δίνει εύκολα πληροφορίες. Απόρω πώς διέρρευσε το συγκεκριμένο έτσι εύκολα

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Οκτ 22, 2025 8:28 pm

Τωρα εξηγουνται ολα

Εικόνα
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Τετ Οκτ 22, 2025 8:29 pm

Sokos έγραψε:
Ετσι όπως τα έχουμε κάνει πάντως, αν όντως θέλουμε να φέρουμε ποιοτικό παίκτη, δεν γίνεται να περιμένουμε να κάνει τα χασομέρια που θα αφήνει ο Walkup και ο Ntilikina ή οποιοσδήποτε άλλος.

Αναγκαστικά θα πάμε σε παίκτη από χαμηλότερο ράφι. Και τον Μάιο θα ψάχνουμε να βρούμε τι μας φταίει.
Εύκολα τα βλέπεις εσύ. Τα κουτάκια τα τικαρει; Ένα σωρό μέτριοι παίκτες υπήρχαν στην αγορά, αλλά για διάφορους λόγους δεν τους έκαναν. Πραγματικά δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν στο τέλος μείνει η οομαδα ως έχει

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”