Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 22, 2025 8:40 pm

Sokos έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:23 pm
Ετσι όπως τα έχουμε κάνει πάντως, αν όντως θέλουμε να φέρουμε ποιοτικό παίκτη, δεν γίνεται να περιμένουμε να κάνει τα χασομέρια που θα αφήνει ο Walkup και ο Ntilikina ή οποιοσδήποτε άλλος.

Αναγκαστικά θα πάμε σε παίκτη από χαμηλότερο ράφι. Και τον Μάιο θα ψάχνουμε να βρούμε τι μας φταίει.
Εγραψα κ νωριτερα ας μαζεψουμε τους...κομμενους απο euroleague και eurocup γιατι εκει θα καταληξουμε. Αν τελικα παρουμε καποιον γιατι αυριο παλι μπορει να σκεφτουμε οτι επιστρεφει ο Εβανς.
Εχει κουρασει η ολη φαση.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 22, 2025 8:45 pm

η παρτιζαν μας ξεφορτωσε το 1.5εκ που εδινε στον νιλικινα..πηρε και μια 300ρα μπαι αουτ και παει να παρει τον ντιντγουιντι..αν οντως το κανουν θα μιλαμε για τρελο τρολ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 8:47 pm

διαφωνω οτι την μεταγραφη την χαλασε ο μπαρτζωκας
δηλαδη τι προτεινετε να τον κρυβουν απτην καε και να μην μιλαει με παιχτες?
η να τους λεει ψεμματα και μετα να τους λενε τζα στην σκασαμε τωρα εβαλες την τζιφρα

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 8:48 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:19 pm
Stam Tziant έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:17 pm

Εντωμεταξύ ο Μπαρτζώκας ούτε με τον Φουρνιέ δεν είχε μιλήσει. Δεν ξέρω πως προκύπτει ότι οι παίκτες μιλάνε με το Μπαρτζώκα πριν κλείσουν. Εκτός αν φυσικά γνωρίζονται με κάποιον προπονητή ήδη που εκεί είναι άλλη ιστορία.
δεν ισχυει αυτο που λες..κυριολεκτικα υπαρχουν χιλιαδες δηλωσεις του μπαρτζωκα που λεει οτι μιλησε με τον φουρνιε πριν ερθει..μαλιστα μεχρι και την συνομιλια που ειχαν ειπε..επισης τον εχω ακουσει να λεει οτι μιλησε και με νιλικινα και με λι..το κουλο θα ταν να κλεινει η ομαδα παικτη χωρις να χει μιλησει με τον προπονητη.
Δήλωση Φουρνιέ κατά την παρουσίασή του:

«Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με τον κόουτς, απλώς γνωριστήκαμε. Μίλησα με τον Φαλ και έχω μάθει ότι πλέον θα είμαι τριάρι (σ.σ. γελάει), το μπάσκετ είναι όμως μπάσκετ και έχω τις δεξιότητες. Σε όλη μου την καριέρα έπαιζα δυάρι όμως δεν έχω κανένα θέμα να παίξω οπουδήποτε».

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 8:51 pm

Πάντως αν αληθεύει ότι δεν δίνουμε 2 μύρια δολάρια για Ντίνγουιντι (που και να ισχύει αμφιβάλλω ότι το ξέρουν οι παπατζήδες), τότε σιγά μη δίνανε αυτά τα λεφτά για Μπάτλερ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 8:52 pm

Stam Tziant έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 8:19 pm

δεν ισχυει αυτο που λες..κυριολεκτικα υπαρχουν χιλιαδες δηλωσεις του μπαρτζωκα που λεει οτι μιλησε με τον φουρνιε πριν ερθει..μαλιστα μεχρι και την συνομιλια που ειχαν ειπε..επισης τον εχω ακουσει να λεει οτι μιλησε και με νιλικινα και με λι..το κουλο θα ταν να κλεινει η ομαδα παικτη χωρις να χει μιλησει με τον προπονητη.

«Ακόμη δεν έχουμε μιλήσει με τον κόουτς, απλώς γνωριστήκαμε. Μίλησα με τον Φαλ και έχω μάθει ότι πλέον θα είμαι τριάρι (σ.σ. γελάει), το μπάσκετ είναι όμως μπάσκετ και έχω τις δεξιότητες. Σε όλη μου την καριέρα έπαιζα δυάρι όμως δεν έχω κανένα θέμα να παίξω οπουδήποτε».
βαριεμαι να το ψαξω εχουν κανει και οι 2 χιλιαδες δηλωσεις που το λενε..ο μπαρτζωκας ηθελε να μαθει για το κινητρο του..ο φουρνιε του ειπε οτι διψαει για μπασκετ και γιαυτο δεν εχει χασει ματς της γαλλιας.Εκει ο μπαρτζωκας του ειπε καλως ηρθες.ο φουρνιε εννοει οτι δεν του ειπε για το αν τον προοριζει για 2ρι η 3ρι.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Οκτ 22, 2025 8:55 pm

shaq7 έγραψε:
η παρτιζαν μας ξεφορτωσε το 1.5εκ που εδινε στον νιλικινα..πηρε και μια 300ρα μπαι αουτ και παει να παρει τον ντιντγουιντι..αν οντως το κανουν θα μιλαμε για τρελο τρολ.
αυτό απλά θα δείξει ότι δεν είμαστε ούτε καν επίπεδο Ερυθρού-Παρτιζάν και ότι έχουμε τζάμπα και υπερβολικές απαιτήσεις τις οποίες δεν συμμερίζονται στον οργανισμό

βασικά όπως και να έχει είτε οπαδοί είτε οργανισμός είτε και οι 2 από διαφορετική σκοπιά ειμαστε εντελώς ντιλουζιοναλ και ένα ξεχωριστό αναρχοαυτόνομο γαλατικό χωριό :drunk: :drunk: :drunk:

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Ο έγκυρος ρεπόρτερ του NBA, Μαρκ Στάιν, επιβεβαίωσε πως ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο πιθανότερος προορισμός του Τζάρεντ Μπάτλερ, ενώ παρουσίασε άλλα δεδομένα για την περίπτωση του Σπένσερ Ντινγουίντι.
Ο Τζάρεντ Μπάτλερ φαίνεται ότι απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό, με το πλεονέκτημα στη «μάχη» της απόκτησής του να το έχει ο Ερυθρός Αστέρας, κάτι που επιβεβαιώνει και ο έγκυρος ρεπόρτερ NBA, Μαρκ Στάιν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ωστόσο φαβορί για να τον κερδίσουν φαίνεται να είναι οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου. Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος δημοσιογράφος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπάρχουν εξελίξεις και στην περίπτωση του Σπένσερ Ντινγουίντι.

Η EuroLeague είναι πολύ πιθανό να υποδεχθεί ένα ακόμη μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ με τον ίδιο να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άφιξή του στην Ευρώπη. Σέρβικα μέσα έκαναν λόγο για την Αναντολού Εφές ως τον πιο πιθυανό προορισμό, όμως ο Στάιν το διαψεύδει γράφοντας πως η τουρκική ομάδα δεν είναι ανάμεσα σε εκείνες που πιέζουν για την απόκτησή του, ωστόσο το ενδιαφέρον της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι υπάρκτο.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 9:00 pm

shaq7 έγραψε:
Stam Tziant έγραψε:

βαριεμαι να το ψαξω εχουν κανει και οι 2 χιλιαδες δηλωσεις που το λενε..ο μπαρτζωκας ηθελε να μαθει για το κινητρο του..ο φουρνιε του ειπε οτι διψαει για μπασκετ και γιαυτο δεν εχει χασει ματς της γαλλιας.Εκει ο μπαρτζωκας του ειπε καλως ηρθες.ο φουρνιε εννοει οτι δεν του ειπε για το αν τον προοριζει για 2ρι η 3ρι.
Στο ίδιο καταλήγουμε. Ότι συζητήσεις για ρόλο, θέση κτλ δεν είχαν γίνει. Μόνο μια τυπική γνωριμία και αερολογίες για το αν έχει κίνητρο κτλ. Με το Μπάτλερ δηλαδή τι άλλαξε και του είπε "χελλοου Τζαρεντ, θέλω να κάνεις το Λι";

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 9:02 pm

τουλουμπα έγραψε:
Ο έγκυρος ρεπόρτερ του NBA, Μαρκ Στάιν, επιβεβαίωσε πως ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο πιθανότερος προορισμός του Τζάρεντ Μπάτλερ, ενώ παρουσίασε άλλα δεδομένα για την περίπτωση του Σπένσερ Ντινγουίντι.
Ο Τζάρεντ Μπάτλερ φαίνεται ότι απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό, με το πλεονέκτημα στη «μάχη» της απόκτησής του να το έχει ο Ερυθρός Αστέρας, κάτι που επιβεβαιώνει και ο έγκυρος ρεπόρτερ NBA, Μαρκ Στάιν.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ασχοληθεί με την περίπτωσή του, ωστόσο φαβορί για να τον κερδίσουν φαίνεται να είναι οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου. Παράλληλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος δημοσιογράφος από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, υπάρχουν εξελίξεις και στην περίπτωση του Σπένσερ Ντινγουίντι.

Η EuroLeague είναι πολύ πιθανό να υποδεχθεί ένα ακόμη μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ με τον ίδιο να βρίσκεται ένα βήμα πριν από την άφιξή του στην Ευρώπη. Σέρβικα μέσα έκαναν λόγο για την Αναντολού Εφές ως τον πιο πιθυανό προορισμό, όμως ο Στάιν το διαψεύδει γράφοντας πως η τουρκική ομάδα δεν είναι ανάμεσα σε εκείνες που πιέζουν για την απόκτησή του, ωστόσο το ενδιαφέρον της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης είναι υπάρκτο.
Καλά αν έρθει αυτός Ευρώπη θα πέσουν τα τσιμέντα.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Όταν έχουμε τέτοιο θέμα στα PG και προκύπτουν αυτές οι λύσεις από USA, αν καταλήξουμε να πάρουμε τον κανέναν ή έναν απλά μέτριο (λες και δεν έχουμε μπουκώσει με τέτοιους) και καταλήξουν οι Dinwiddie, Butler σε Παρτίζαν και Ερυθρό αντίστοιχα, ε τότε κακώς ασχολούμαστε και χαλάμε την υγεία μας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 9:03 pm

Coach Periklis έγραψε:
shaq7 έγραψε:
αυτό απλά θα δείξει ότι δεν είμαστε ούτε καν επίπεδο Ερυθρού-Παρτιζάν και ότι έχουμε τζάμπα και υπερβολικές απαιτήσεις τις οποίες δεν συμμερίζονται στον οργανισμό

βασικά όπως και να έχει είτε οπαδοί είτε οργανισμός είτε και οι 2 από διαφορετική σκοπιά ειμαστε εντελώς ντιλουζιοναλ και ένα ξεχωριστό αναρχοαυτόνομο γαλατικό χωριό :drunk: :drunk: :drunk:
καλα νταξει εχουμε πανω απο 25εκ μπατζετ,περσι ειχαμε το μεγαλυτερο της ευρωπης μαλλον..φετος μας περναει ο παο και αντε καμια μονακο?οι σερβικες δεν νομιζω να εχουν 15εκ καλα καλα..Σαν μεγεθος ειμαστε απο τα μεγαλυτερα..εκει που κολλαει το πραγμα ειναι στις παραξενιες που εχουμε..πχ οι ασσοι να ειναι ρολιστες..να θελουμε να ρθουν με λιγοτερα και να χουν αφισα του αναστοπουλου..να ειναι καλα παιδια και αλλα τετοια..ο γουορντ πχ πως εκλεισε αμεσως?ειδε οτι στο μπασκετ που παιζουμε θα αναδειχτει..ο νιλικινα το ιδιο..αν παμε να παρουμε πχ 5ρι πασερ θα ρθει μπουσουλωντας..

Ρε συ σταμ με τον φουρνιε τι συζητησεις για ρολο να γινουν?με τον φουρνιε?θα πεφτε το σπιτι του να τον πλακωσει τον μπαρτζωκα.. με τους υπολοιπους μιλαει..τον εχω ακουσει τον ιδιο να το λεει πολλες φορες.

Nagel
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 9:03 pm

Ο Μπάτλερ στον Ερυθρό; Δηλαδή, εγώ τζάμπα το έβαλα το αβατάρ ;;;

Nagel
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 9:05 pm

Stam Tziant έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Καλά αν έρθει αυτός Ευρώπη θα πέσουν τα τσιμέντα.
Γι' αυτό μην ανησυχείς... έχουμε χτίστες ικανούς !!! :roofl: :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 9:07 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 9:00 pm
shaq7 έγραψε:

Στο ίδιο καταλήγουμε. Ότι συζητήσεις για ρόλο, θέση κτλ δεν είχαν γίνει. Μόνο μια τυπική γνωριμία και αερολογίες για το αν έχει κίνητρο κτλ. Με το Μπάτλερ δηλαδή τι άλλαξε και του είπε "χελλοου Τζαρεντ, θέλω να κάνεις το Λι";
επειδη αρεσαν στον φουρνιε αυτα που του ειπε ο μπαρτζωκας για τον ρολο του δεν σημαινει οτι θα αρεσουν σε ολους
ειδικα σε παιχτες που θελουν να ξαναγυρισουν στον νβα σε λιγους μηνες

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”