Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Δεκ 15, 2025 9:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 8:28 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 7:41 pm
Εγώ βλέπω ότι οι ήττες φέρνουν παράνοια..σε λίγο θα φταίει μέχρι και ο φροντιστής που δεν κάνει καλή τσάκιση..Και το λέω εγώ που κράζω τον σχεδιασμό και τον μπαρτζω από το καλοκαίρι..τώρα όσοι ήταν μια χαρά είναι τα πράγματα περιμένετε τους αγώνες για να κράξετε έχουν πιεστεί γιατί δεν τα περίμεναν όλα αυτά..

Εγώ λέω ότι μέχρι στιγμής πάει αναμενόμενα η χρονιά..Δεν έχει νόημα τώρα να κράζει κανείς ούτε να ρίχνει ευθύνες στους παίκτες .. αφήστε 2 μήνες να δούμε την ομάδα με κανονικό Γκαρντ και έναν αμυντικό ψηλό..ότι δηλαδή έπρεπε να χε γίνει το καλοκαίρι
Παράνοια από ποιους ρε shaq; Από εμένα που είμαι από τους λίγους που υπερασπίζομαι την ομάδα στις ήττες; Επειδή έπραξα τον legend του Ολυμπιακού, τον Γάλλο, που φέτος έχει πάρει τα κουβαδάκια του και έχει πάει στην παραλία;

Εσύ ξαφνικά ηρέμησες που πήραμε τον Μόρις και συστήνεις ψυχραιμία (και καλά κάνεις). Να σου θυμίσω τι έγραφες πριν 2 εβδομάδες;

Ήταν ΟΚ εμφάνιση του στην Βαρκελώνη που είχε 11 πόντους και 4 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπαιζε το φάντασμα του;

Και πρόσεξε ο Conan λέει από πέρυσι ότι δεν του αρέσει ο παίκτης (που η άποψη του είναι τεκμηριωμένη). Εγώ προσωπικά μίλησα καθαρά για φέτος.

Πέρυσι έκανε φοβερή χρονιά, δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς αυτό. Φέτος, όμως, ακόμα και πεντάρι να έπαιζε θα έπρεπε να βρει τρόπο να είναι πιο επιδραστικός ή τουλάχιστον να βάζει τα αμαρκάριστα spot up τρίποντα. Είναι το λιγότερο που έπρεπε να κάνει για τα λεφτά που παίρνει.

Δεν μπορώ να βλέπω να γκρινιάζουμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και κάποιοι να λένε ότι δεν είναι για πάνω από 15 λεπτά ή ότι χαλάει το παιχνίδι της ομάδας, όταν αυτοί που πληρώνονται αδρά είναι σχεδόν εξαφανισμένοι φέτος.
Καλύτερα να μην το γενικεύουμε αδερφέ……για το ότι δεν είναι για παραπάνω από 15 λεπτά ΕΓΩ το έχω πει! Οπότε καλύτερα να με ονοματίσεις προσωπικά για να γίνει και γόνιμος διάλογος, έτσι ώστε βρε αρχηγέ να έχω και το δικαίωμα απαντήσεως και να μην υπάρχει ένα γενικότερο τσουβάλιασμα σε όσους έχουνε διαφορετική άποψη από την δικιά σου!! Ξαναλέω…..για την δικιά μου μπασκετική άποψη και μόνο, στον Ολυμπιακό των συγκεκριμένων και καθορισμένων ρόλων από τον Μπαρτζώκα, ο Ντόρσει ( που είναι όντως καλός παίχτης) πρέπει να έχει έναν ρόλο όπως ο Blackney στην Χάποελ του Ιτούδη με max τα 15 λεπτά!!! Και αυτό διότι δεν είναι ούτε καλός αμυντικός, αλλά ούτε και off ball παίχτης ( και ούτε πρόκειται να γίνει τώρα στα 30 του) . ΒΕΒΑΙΩΣ όμως, είναι ικανότατος στο να σου δώσει ΑΜΕΣΟ ΣΚΟΡ , όταν κολλήσει το όλο πλάνο της ομάδας ή σε ενδεχόμενη κακή ημέρα των 2 σταρ της!!! Το ότι λές ότι ο Τάιλερ είναι μέχρι τώρα ο καλύτερος μας παίκτης, σε εμένα απλά δείχνει ή για την ακρίβεια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΕΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΚΟΝΑ, που είναι ευθύνη του καλοκαιρινού σχεδιασμού, επομένως του προπονητή μας!!!

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Δεκ 15, 2025 9:32 pm

Ψυχραιμία.
Ο Μορρις θα στρώσει την κατάσταση και ολες τις πεντάδες. Είναι εξαιρετικός παίκτης στα θέλω του Μπαρτζώκα.

Θα δημιουργηθούν δύο ισορροπημένες ομάδες και ο κάθε παίκτης δεν θα παίζει έναν ρόλο που δεν μπορεί.

Δηλαδή:
-Ο Γουοκαπ δεν θα γίνεται closer και θα έχει εκτελεστή πασέρ αντικαταστάτη..
-Ο Λι δεν αναλαμβάνει τα σουτ αλλά θα παίζει κάθετα όπως ο Μακισικ.
-Ο Φουρνιέ θα αφήσει το πικ εν ρολ και θα εκτελεί περισσότερο από τα φτερά.
- Ο Ντόρσεϊ θα γίνει εκτελεστής και όχι χειριστής, ρόλο που έπαιξε καλά με Εθνική.
-Μονο ο Ντιλικινα δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει καλύτερος :banana:

Και το πιο σημαντικό. Θα μπει ένα τέλος στην under άμυνα που αντιμεωπιζουμε και ο Σασα δε θα βρίσκει overplay άμυνες στο 100% του παιχνιδιού γιατί οι απειλές πολλαπλασιάστηκαν.
---------
Είτε γίνει εκτός παίκτης ο Ντόρσεϊ είτε ο Φουρνιέ κέρδος θα έχουμε αλλά τώρα θα υπάρχει η επιλογή να μην ξεκινάει κάποιος από τους δύο, ενώ πριν υπήρχε το χάος.

Επίσης ο Φουρνιέ δεν είναι χαζός να παίζει στα κόκκινα από Νοέμβριο σε μια σεζόν που μεγάλωσε σε αριθμό παιχνιδιων.

Το 4/5αρι δεν επείγει. Όποτε βρεθεί ο κατάλληλος άλτης θα κλείσει την τελευταία πινελιά του ρόστερ.

Ψυχραιμία :cool:

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 9:37 pm

SteveNashidis έγραψε:
Ψυχραιμία.
Ο Μορρις θα στρώσει την κατάσταση και ολες τις πεντάδες. Είναι εξαιρετικός παίκτης στα θέλω του Μπαρτζώκα.

Θα δημιουργηθούν δύο ισορροπημένες ομάδες και ο κάθε παίκτης δεν θα παίζει έναν ρόλο που δεν μπορεί.

Δηλαδή:
- Ο Ντόρσεϊ θα γίνει εκτελεστής και όχι χειριστής, ρόλο που έπαιξε καλά με Εθνική.

Και το πιο σημαντικό. Θα μπει ένα τέλος στην under άμυνα που αντιμεωπιζουμε και ο Σασα δε θα βρίσκει overplay άμυνες στο 100% του παιχνιδιού γιατί οι απειλές πολλαπλασιάστηκαν.
---------
Είτε γίνει εκτός παίκτης ο Ντόρσεϊ είτε ο Φουρνιέ κέρδος θα έχουμε αλλά τώρα θα υπάρχει η επιλογή να μην ξεκινάει κάποιος από τους δύο, ενώ πριν υπήρχε το χάος.

Επίσης ο Φουρνιέ δεν είναι χαζός να παίζει στα κόκκινα από Νοέμβριο σε μια σεζόν που μεγάλωσε σε αριθμό παιχνιδιων.

Το 4/5αρι δεν επείγει. Όποτε βρεθεί ο κατάλληλος άλτης θα κλείσει την τελευταία πινελιά του ρόστερ.

goodpost.gif

Ψυχραιμια. Θεωρω οτι μετα τα Χριστουγεννα θα ειμαστε αλλη ομαδα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Δεκ 15, 2025 9:40 pm

Leon Man έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 9:23 pm
ο Φουρνιέ με τις πολλές και άστοχες προσπάθειες, χωρίς δημιουργία (ο Γουόρντ που παίζει μόνο 3άρι έχει πολύ καλύτερη δημιουργία),
αν εχει δικιο το τσατ τζιπιτι ο φουρνιε περσι επαιρνε 12.5 προσπαθειες το ματς και φετος παιρνει 6..ενω και σαν ευστοχια δεν διαφερουν τοσο αν αναλογιστουν οι συνθηκες που επαιρνε σουτ περσι με φετος..οι 6 προσπαθειες ανα ματς για τον φουρνιε ειναι ανεκδοτο,ιδιες με τον γουοκαπ και ο νιλικινα παιρνει μια λιγοτερη....

o ντορσει απο την αλλη παιρνει τις 12.5 προσπαθειες που επαιρνε περσι ο φουρνιε..

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Δεκ 15, 2025 9:44 pm

Μα δεν υπάρχει και κανένα τύπου beef με τον φίλο τον Dimmitz. Ίσα ίσα που με τον άνθρωπο έχουμε μιλήσει καμία πενηνταριά φορές στο φόρουμ!! Προφανώς και θα διαφωνήσουμε και σε πολλά και θα συμφωνήσουμε σε άλλα……Οπότε , προφανώς και υπάρχει ηρεμία!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 9:48 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 9:27 pm
Dimmitz έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 8:28 pm

Παράνοια από ποιους ρε shaq; Από εμένα που είμαι από τους λίγους που υπερασπίζομαι την ομάδα στις ήττες; Επειδή έπραξα τον legend του Ολυμπιακού, τον Γάλλο, που φέτος έχει πάρει τα κουβαδάκια του και έχει πάει στην παραλία;

Εσύ ξαφνικά ηρέμησες που πήραμε τον Μόρις και συστήνεις ψυχραιμία (και καλά κάνεις). Να σου θυμίσω τι έγραφες πριν 2 εβδομάδες;

Ήταν ΟΚ εμφάνιση του στην Βαρκελώνη που είχε 11 πόντους και 4 ασίστ στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο έπαιζε το φάντασμα του;

Και πρόσεξε ο Conan λέει από πέρυσι ότι δεν του αρέσει ο παίκτης (που η άποψη του είναι τεκμηριωμένη). Εγώ προσωπικά μίλησα καθαρά για φέτος.

Πέρυσι έκανε φοβερή χρονιά, δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανείς αυτό. Φέτος, όμως, ακόμα και πεντάρι να έπαιζε θα έπρεπε να βρει τρόπο να είναι πιο επιδραστικός ή τουλάχιστον να βάζει τα αμαρκάριστα spot up τρίποντα. Είναι το λιγότερο που έπρεπε να κάνει για τα λεφτά που παίρνει.

Δεν μπορώ να βλέπω να γκρινιάζουμε για τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και κάποιοι να λένε ότι δεν είναι για πάνω από 15 λεπτά ή ότι χαλάει το παιχνίδι της ομάδας, όταν αυτοί που πληρώνονται αδρά είναι σχεδόν εξαφανισμένοι φέτος.
Καλύτερα να μην το γενικεύουμε αδερφέ……για το ότι δεν είναι για παραπάνω από 15 λεπτά ΕΓΩ το έχω πει! Οπότε καλύτερα να με ονοματίσεις προσωπικά για να γίνει και γόνιμος διάλογος, έτσι ώστε βρε αρχηγέ να έχω και το δικαίωμα απαντήσεως και να μην υπάρχει ένα γενικότερο τσουβάλιασμα σε όσους έχουνε διαφορετική άποψη από την δικιά σου!! Ξαναλέω…..για την δικιά μου μπασκετική άποψη και μόνο, στον Ολυμπιακό των συγκεκριμένων και καθορισμένων ρόλων από τον Μπαρτζώκα, ο Ντόρσει ( που είναι όντως καλός παίχτης) πρέπει να έχει έναν ρόλο όπως ο Blackney στην Χάποελ του Ιτούδη με max τα 15 λεπτά!!! Και αυτό διότι δεν είναι ούτε καλός αμυντικός, αλλά ούτε και off ball παίχτης ( και ούτε πρόκειται να γίνει τώρα στα 30 του) . ΒΕΒΑΙΩΣ όμως, είναι ικανότατος στο να σου δώσει ΑΜΕΣΟ ΣΚΟΡ , όταν κολλήσει το όλο πλάνο της ομάδας ή σε ενδεχόμενη κακή ημέρα των 2 σταρ της!!! Το ότι λές ότι ο Τάιλερ είναι μέχρι τώρα ο καλύτερος μας παίκτης, σε εμένα απλά δείχνει ή για την ακρίβεια ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ, ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΜΑΣ ΕΦΕΤΙΝΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΙΚΟΝΑ, που είναι ευθύνη του καλοκαιρινού σχεδιασμού, επομένως του προπονητή μας!!!
Βρε αδερφέ το ξέρω ότι το έχεις πει εσύ, αλλά αν δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος έχουν και άλλοι την ίδια άποψη με σένα!

Ο Τάιλερ δεν είναι μόνο ο καλύτερος μας παίκτης για τους λόγους που αναφέρεις (που ισχύουν), αλλά και επειδή μετά το Eurobasket ο παίκτης έχει κάνει τρελό step up επιπέδου Πίτερς το 23-24.

Και σίγουρα δεν είναι για 15 λεπτά όπως αναφέρεις. Είναι σαν να είχαμε τον Ναν και να τον βάζαμε 15 λεπτά για insta scoring. ΟΚ, συμφωνούμε ότι διαφωνούμε εδώ.

Συμφωνώ ότι γενικά με Ντόρσει πρώτο βιολί δεν παίρνεις Ευρωλίγκα και ότι πρέπει να βγουν μπροστά οι ηγέτες μας Σάσα - Φουρνιε, αλλά ο Ντόρσει μπορεί άνετα να είναι ο τρίτος στην ιεραρχία. Και το off ball παιχνίδι του δεν είναι τόσο κακό όσο νομίζεις!

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Δεκ 15, 2025 10:03 pm

SteveNashidis έγραψε:
Ψυχραιμία.

Δηλαδή:

---------

Ως διακεκριμένος Suns-λόγος η γνώμη σου έχει ιδιαίτερη αξία και είναι πολύ καθυσυχαστική, τουλάχιστον για μένα. Λογικά τον ξέρεις καλά τον παίκτη γιατί προσωπικά δεν τον έχω δει ποτέ ούτε σε ένα ματς. Και θεωρώ ότι όντως αυτό είναι το τελευταίο ποντάρισμα μας για φέτος. Αν βγει θα στρώσουμε, αν όχι δεν γυρνάει το πράγμα.
Μακάρι να έχεις δίκιο.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Δεκ 15, 2025 11:41 pm

shaq7 έγραψε:

αν εχει δικιο το τσατ τζιπιτι
Ποιά έκδοση έχεις; είναι η επί πληρωμή;
Γιατί εγώ τελευταία φορά που το ρώτησα, πριν κανά δύο μήνες, μου έλεγε τί καλά έπαιζε ο Σλούκας στη Φενερ :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Δευ Δεκ 15, 2025 11:49 pm

Ευγενές αέριο έγραψε:
shaq7 έγραψε:

αν εχει δικιο το τσατ τζιπιτι
Γιατί εγώ τελευταία φορά που το ρώτησα, πριν κανά δύο μήνες, μου έλεγε τί καλά έπαιζε ο Σλούκας στη Φενερ :D
οχι το απλο..γιαυτο και ειπα αν εχει δικιο..αλλα και με το ματι καπου εκει υπολογιζα οτι θα ειναι οι προσπαθειες.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Δεκ 16, 2025 12:06 am

shaq7 έγραψε:
Leon Man έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 9:23 pm
ο Φουρνιέ με τις πολλές και άστοχες προσπάθειες, χωρίς δημιουργία (ο Γουόρντ που παίζει μόνο 3άρι έχει πολύ καλύτερη δημιουργία),
αν εχει δικιο το τσατ τζιπιτι ο φουρνιε περσι επαιρνε 12.5 προσπαθειες το ματς και φετος παιρνει 6..ενω και σαν ευστοχια δεν διαφερουν τοσο αν αναλογιστουν οι συνθηκες που επαιρνε σουτ περσι με φετος..οι 6 προσπαθειες ανα ματς για τον φουρνιε ειναι ανεκδοτο,ιδιες με τον γουοκαπ και ο νιλικινα παιρνει μια λιγοτερη....

o ντορσει απο την αλλη παιρνει τις 12.5 προσπαθειες που επαιρνε περσι ο φουρνιε..
χρειαζεσαι τσατζιπιτι ρε μλκ για να βρεις ποσα σουτ παιρνει ο fourmiz φετος? :lol: :P :lol:
8.3 προσπαθειες σε 22 λεπτα, προφανως και θα ηταν πεσμενος... οι κατοχες μας δεν αυξηθηκαν δια μαγειας ωστε και αυτος να συνεχισει να παιρνει 12.5 σουτ ανα παιχνιδι παιζοντας και 6-7 λιγοτερα λεπτα αλλα και να παιρνει ο Tyler 12.6 σε 28 λεπτα.

Απλα περσι ο Tyler επαιζε 10 λεπτα και σε πολλα παιχνιδια ηταν DNP.
Kαι ο Σασα 12.5 σουτ επαιρνε περσι και φετος ειναι στα 11.2, αλλα εχει αλλαξει η ποιοτητα των σουτ του, θες επειδη τον εχουν διαβασει καλυτερα? θες επειδη τον παιζουν τραμπουκικα με το καλημερα? θες επειδη η επιθεση μας εχει αλλαξει τον τροπο με τον οποιο εκδηλωνεται? ενα απο ή συνδιασμος των παραπανω ειναι.

Μονο ο ΜIlu σταθερα ειναι εκει στις 5 προσπαθειες βρεξει χιονισει. 5 προσπαθειες περσι σε περιπου 19 λεπτα, 5.5 φετος σε 22.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τρί Δεκ 16, 2025 12:31 am

ε δεν εμπαινα να ψαξω εναν εναν ξεχωριστα πατησα και μου τους εβγαλε ολους..Ε αρα οταν
γουοκαπ-6προσπαθειες
νιλικινα-5
μιλου-5
φουρνιε-8
σασα-11
ντορσει-12.5

κατι παει λαθος..και του μιλου πχ αρκετες προσπαθειες ειναι επειδη παιρνει το ριμπαουντ και ειναι απο κατω και σκοραρει..δεν ειναι οτι του την δινουν..ξεκαθαρα ολες οι ομαδες απλα αφηνουν τους ασσους μας να σουταρουν και διπλομαρκαρουν τους υπολοιπους..οποτε οι προσπαθεις που παιρνουν οι σασα φουρνιε ντορσει δεν ειναι υπο τις καταλληλες συνθηκες..ε ολα αυτα τα βλεπουμε και με τα ματια μας.

του ντορσει επισης οι προσπαθειες ειναι hero ball ..δεν ειναι οτι κυκλοφορει η μπαλα και βγαινει ελευθερος..

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Τρί Δεκ 16, 2025 1:42 am

Άρα μετά από όλα αυτά που είπατε και αναλύσατε , κάποια σωστά κάποια μερικώς σωστά γιατί η παράθεση στατιστικών και ξερών αριθμών δεν λέει όλη την αλήθεια, που καταλήγουμε ; Μα σε αυτά τα οποία έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, πάμε να τα μαζέψουμε :
1)Kακή δόμηση ρόστερ με απουσία versatility τόσο στις 2 πλευρές του γηπέδου(two way χαρακτηριστικά) όσο και στη δυνατότητα μετατόπισης θέσεων ( διπλοθεσίτες ή πολυθεσίτες) για ταυτόχρονη εκμετάλλευση παικτών στην ίδια 5αδα και δυνατότητας διαφορετικών 5αδων με λειτουργικότητα.
2)Έλλειψη σκληράδας και αθλητικότητας ειδικά στις θέσεις της frontline.
3)'Ελλειψη floor general ώστε να μπορεί να ηρεμεί την ομάδα, να διαβάζει το γήπεδο και να συντονίζει.
4)Έλλειψη συνολικά στη θέση του άσσου σε παίκτες που να μπορούν να τρέξουν την επίθεση , να έχουν ταυτόχρονα δημιουργία και το λεγόμενο shot creating της δικής τους προσπάθειας.
5)Μη ξεκάθαρο πλάνο επίθεσης και ρόλων.
6)Αμυντικές ανισορροπίες λόγω ταυτόχρονης ύπαρξης παικτών με ίδια προβλήματα.
7)Γεμάτο ρόστερ στα χαρτιά , άδειο στην πράξη.

Πετάμε μέσα στο γήπεδο τους 4 σκόρερ που έχουμε μαζί με τον Γουόκαπ και λέμε παίξτε.Στην άμυνα δεν δουλεύει, στην επίθεση κουτουλάνε γιατί κοιτάνε την εκτέλεση.Και τι ακούμε ; Γυρίστε την μπάλα. Πώς ρε άνθρωπε ; Tην καλύτερη κυκλοφορία την είχες το 2023 όταν κατέβαζες Γουοκαπ-Κανααν-Παπ-Βεζε-Φαλ , στην άμυνα μόνο ο Βεζε είχε θέμα και τον κάλυπταν οι υπόλοιποι, στην επίθεση ψάχνανε όλοι τον Βεζε , ο Φαλ δημιουργούσε από μέσα προς τα έξω, ο Κάνααν απλά στρέτσαρε το γήπεδο, ο Παπ έκανε το ίδιο ή έκοβε και ο Γουοκαπ πάσαρε, όλοι όμως έψαχναν ή έπαιζαν για τον Βεζε.
Μια χρονιά πίσω Γουοκαπ-Ντορσει-Παπ-Βεζε-Φαλ η κυκλοφορία ήταν καλή μεν χειρότερη απο το 2023 δε , στην άμυνα έκρυβες τον Ντορσει με τριπλές περιστροφές πηγαίνοντας τον στη weak side και τον βεζε όπως μπορούσες , στην επίθεση ψάχναμε τον Ντορσει και τον Βεζε (με τον Ντόρσει τοτε να είναι ο πρωτος σκόρερ στην ομάδα).
Πέρσι πολλές φορές κόλλαγε η επίθεση με το δίδυμο Φουρνιε-Σασα , φέτος έβαλες και τον Ντόρσει. Ποιος θα κάτσει από αυτούς να κάνει τον ''Κάνααν'' και τον ''Παπ'' όχι απλά να σκυλιάσουν αλλά να να επιδραστικοί στην άμυνα και ταυτόχρονα να πάρουν τις ελάχιστες μπάλες ή και καθόλου στην επίθεση ; Προφανώς και δεν μπορούν να την κυκλοφορήσουν , αφού είναι σκορερ, κοιτάνε να σκοράρουν.Προφάνως και κουτουλάνε, πέρα του οτι δεν ταιριάζουν μαζί , βγάζουμε συγκεκριμένες κατοχές που δίνουν συγκεκριμένες επιθέσεις , δεν γίνεται στις ίδιες κατοχές να βγάλω 2πλάσιες επιθέσεις για να έχουν όλοι ρυθμό.Και να θέλω, ούτε το pace μπορώ να ανεβάσω στο Θεό με Μίλου-Σασα-Φουρνιε ούτε μπορώ να βγάζω με συνέπεια 10-15 παραπάνω άμυνες με την πρώτη 5αδα.
Συνεπώς;

Συνεπώς αφου ήρθε ο Μορρις,1) ιδανικά διώξιμο Λι , εξέδρα ο Ντιλι και ένας ακόμη pg πιο fit, έστω πες αυτό δεν μπορεί να γίνει. 2)Aθλητικό, σκληρό 4-5αρι με έφεση στις αλλαγές να μαζέψει ό,τι μαζεύεται,3)νέα κατανομή πιο ξεκάθαρων ρόλων ,4)δημιουργία 2 πιο λειτουργικών/ισορροπημένων 5αδων.Και αν γίνουν αυτά θα πάμε τρένο ; Πιθανότατα όχι , τουλάχιστον θα μαζέψεις προβλήματα και θα παίζεις πιο ορθολογικά.
Να δω πόσους μήνες θα χρειαστεί ακόμη να κάνουμε 3-4 άπλα εξόφθαλμα πράγματα. Πόσο θα συνεχίζουμε να λέμε τι φταίει και γιατί είναι πεσμένος ο ένας και γιατί ο άλλος.Τώρα ανακαλύψαμε οτι οι Φουρνιε-Βεζε έχουν τα θεματάκια τους ; Προφανώς και είναι παικταράδες , προφανώς είναι και τρωτοί αφού έχουν αδυναμίες στο παιχνίδι τους.Το πρόβλημα δεν είναι η 4αδα Ντορσει-Φουρνιε-Βεζε-Μιλου , το πρόβλημα είναι πως τους χρησιμοποιείς και πως τους πλαισιώνεις. Έτσι ώστε α)να πάρεις το 100% β) να κρύψεις τις αδυναμίες τους.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τρί Δεκ 16, 2025 3:47 am

shaq7 έγραψε:
Δευ Δεκ 15, 2025 11:49 pm
Ευγενές αέριο έγραψε:

οχι το απλο..γιαυτο και ειπα αν εχει δικιο..αλλα και με το ματι καπου εκει υπολογιζα οτι θα ειναι οι προσπαθειες.
Μπήκα ξανά από περιέργεια και είδα πως όντως τα βγάζει κανονικά τα ροστερ. Μετά που ρώτησα για κανά γκανιάν στο φάντασι όμως, μήπως πάρουμε κι εμείς καμιά φεράρι, το 'χάσε. Μου βγαλε τον Πουαριέ ότι παίζει στη Ρεάλ και τον Παπαγιάννη στη Φενέρ.

Christofis

allstar
Reactions:

Τρί Δεκ 16, 2025 7:29 am

papp7 έγραψε:
Τρί Δεκ 16, 2025 1:42 am
Άρα μετά από όλα αυτά που είπατε και αναλύσατε , κάποια σωστά κάποια μερικώς σωστά γιατί η παράθεση στατιστικών και ξερών αριθμών δεν λέει όλη την αλήθεια, που καταλήγουμε ; Μα σε αυτά τα οποία έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς, πάμε να τα μαζέψουμε :
1)Kακή δόμηση ρόστερ με απουσία versatility τόσο στις 2 πλευρές του γηπέδου(two way χαρακτηριστικά) όσο και στη δυνατότητα μετατόπισης θέσεων ( διπλοθεσίτες ή πολυθεσίτες) για ταυτόχρονη εκμετάλλευση παικτών στην ίδια 5αδα και δυνατότητας διαφορετικών 5αδων με λειτουργικότητα.
2)Έλλειψη σκληράδας και αθλητικότητας ειδικά στις θέσεις της frontline.
3)'Ελλειψη floor general ώστε να μπορεί να ηρεμεί την ομάδα, να διαβάζει το γήπεδο και να συντονίζει.
4)Έλλειψη συνολικά στη θέση του άσσου σε παίκτες που να μπορούν να τρέξουν την επίθεση , να έχουν ταυτόχρονα δημιουργία και το λεγόμενο shot creating της δικής τους προσπάθειας.
5)Μη ξεκάθαρο πλάνο επίθεσης και ρόλων.
6)Αμυντικές ανισορροπίες λόγω ταυτόχρονης ύπαρξης παικτών με ίδια προβλήματα.
7)Γεμάτο ρόστερ στα χαρτιά , άδειο στην πράξη.

Πετάμε μέσα στο γήπεδο τους 4 σκόρερ που έχουμε μαζί με τον Γουόκαπ και λέμε παίξτε.Στην άμυνα δεν δουλεύει, στην επίθεση κουτουλάνε γιατί κοιτάνε την εκτέλεση.Και τι ακούμε ; Γυρίστε την μπάλα. Πώς ρε άνθρωπε ; Tην καλύτερη κυκλοφορία την είχες το 2023 όταν κατέβαζες Γουοκαπ-Κανααν-Παπ-Βεζε-Φαλ , στην άμυνα μόνο ο Βεζε είχε θέμα και τον κάλυπταν οι υπόλοιποι, στην επίθεση ψάχνανε όλοι τον Βεζε , ο Φαλ δημιουργούσε από μέσα προς τα έξω, ο Κάνααν απλά στρέτσαρε το γήπεδο, ο Παπ έκανε το ίδιο ή έκοβε και ο Γουοκαπ πάσαρε, όλοι όμως έψαχναν ή έπαιζαν για τον Βεζε.
Μια χρονιά πίσω Γουοκαπ-Ντορσει-Παπ-Βεζε-Φαλ η κυκλοφορία ήταν καλή μεν χειρότερη απο το 2023 δε , στην άμυνα έκρυβες τον Ντορσει με τριπλές περιστροφές πηγαίνοντας τον στη weak side και τον βεζε όπως μπορούσες , στην επίθεση ψάχναμε τον Ντορσει και τον Βεζε (με τον Ντόρσει τοτε να είναι ο πρωτος σκόρερ στην ομάδα).
Πέρσι πολλές φορές κόλλαγε η επίθεση με το δίδυμο Φουρνιε-Σασα , φέτος έβαλες και τον Ντόρσει. Ποιος θα κάτσει από αυτούς να κάνει τον ''Κάνααν'' και τον ''Παπ'' όχι απλά να σκυλιάσουν αλλά να να επιδραστικοί στην άμυνα και ταυτόχρονα να πάρουν τις ελάχιστες μπάλες ή και καθόλου στην επίθεση ; Προφανώς και δεν μπορούν να την κυκλοφορήσουν , αφού είναι σκορερ, κοιτάνε να σκοράρουν.Προφάνως και κουτουλάνε, πέρα του οτι δεν ταιριάζουν μαζί , βγάζουμε συγκεκριμένες κατοχές που δίνουν συγκεκριμένες επιθέσεις , δεν γίνεται στις ίδιες κατοχές να βγάλω 2πλάσιες επιθέσεις για να έχουν όλοι ρυθμό.Και να θέλω, ούτε το pace μπορώ να ανεβάσω στο Θεό με Μίλου-Σασα-Φουρνιε ούτε μπορώ να βγάζω με συνέπεια 10-15 παραπάνω άμυνες με την πρώτη 5αδα.
Συνεπώς;

Συνεπώς αφου ήρθε ο Μορρις,1) ιδανικά διώξιμο Λι , εξέδρα ο Ντιλι και ένας ακόμη pg πιο fit, έστω πες αυτό δεν μπορεί να γίνει. 2)Aθλητικό, σκληρό 4-5αρι με έφεση στις αλλαγές να μαζέψει ό,τι μαζεύεται,3)νέα κατανομή πιο ξεκάθαρων ρόλων ,4)δημιουργία 2 πιο λειτουργικών/ισορροπημένων 5αδων.Και αν γίνουν αυτά θα πάμε τρένο ; Πιθανότατα όχι , τουλάχιστον θα μαζέψεις προβλήματα και θα παίζεις πιο ορθολογικά.
Να δω πόσους μήνες θα χρειαστεί ακόμη να κάνουμε 3-4 άπλα εξόφθαλμα πράγματα. Πόσο θα συνεχίζουμε να λέμε τι φταίει και γιατί είναι πεσμένος ο ένας και γιατί ο άλλος.Τώρα ανακαλύψαμε οτι οι Φουρνιε-Βεζε έχουν τα θεματάκια τους ; Προφανώς και είναι παικταράδες , προφανώς είναι και τρωτοί αφού έχουν αδυναμίες στο παιχνίδι τους.Το πρόβλημα δεν είναι η 4αδα Ντορσει-Φουρνιε-Βεζε-Μιλου , το πρόβλημα είναι πως τους χρησιμοποιείς και πως τους πλαισιώνεις. Έτσι ώστε α)να πάρεις το 100% β) να κρύψεις τις αδυναμίες τους.
Very goodpost.gif

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Δεκ 16, 2025 8:42 am

O Καναάν είναι υποτιμημένος παίκτης γενικά, ήταν εξαιρετικά effecient όταν έπαιρνε την μπάλα και σούταρε, έπαιζε άμυνα, απλώς δεν ήταν επιθετικά σταθερός. Τον Ντόρσεϊ τον προτιμώ, γιατί μπορεί να είναι εξαιρετικά effecient και αυτός (όπως και ο Πίτερς) απλώς δεν μπορεί να ενταχθεί τόσο ομαλά στο μότιον. Κρίμα να μην έχει λίγο καλύτερο σουτ και ο Γουόρντ φέτος αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Σκεφτόμενος τώρα τις πεντάδες τι φαίνεται πιο λειτουργικό άραγε;

Αν υποθέσουμε τις τετράδες:
Γουόκαπ-Γουόρντ-Σάσα-Μιλού
Μόρις-Παπ-Πίτερς-Χολ

Σε ποια από τις 2 θα κολούσε καλύτερα ο Ντόρσεϊ και σε ποια ο Φουρνιέ;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”