Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Φεβ 06, 2026 11:39 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 8:54 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 8:01 pm

Τέλειο μπλουζάκι. Που μπορούμε να το βρούμε;
https://www.stabatos.gr/product-page/%C ... E%B9%CE%B1

εδω εισαι,εχει και αλλα σχεδια

υπαρχει φανελαρα με το σκηνικο στο ντουμπαι ισως την φορανε στο σεφ αποψε..δεν την βαζω γιατι μπορει να προσβληθει κανενας.
Καλά, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις φανέλες που απλά δημιουργήθηκαν με σκοπό να προκαλέσουν. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω ότι κάποιοι είναι πρώτα "Μπαρτζώκας" και μετά "Ολυμπιακός"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Φεβ 06, 2026 11:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Φεβ 06, 2026 11:41 pm

golitog7 έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 8:01 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 7:48 pm
Τέλειο μπλουζάκι. Που μπορούμε να το βρούμε;
η προτομη ειναι καλυτερη :mrgreen:

Εικόνα

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:26 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 1:58 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 1:44 pm
πες μου σε παρακαλω αν καποιος κατι πει για τη μητερα σου θα εισαι ζεν εσυ? γιατι εγω οχι . συμφωνω οτι η εικονα η προχτεσινη δεν ηταν ομορφη αλλα το γεγονος οτι ανθρωποι γνωστοι που καθονται στα επισημα κι οχι τιποτα χουλιγκανοι νομιζουν οτι επειδη πληρωσαν ενα διαρκειας μπορουν κα βριζουν και να χειρονομουν ατιμωρητοι παιζοντας το μαγκες απεναντι σε ανθρωπους εικοσι ποντους ψηλοτερους και την περιπτωση παικτων και καμποσα μυικα κιλα μεγαλυτερους, προστατευομενοι μονο απο το γεγονος οτι παικτες και προπονητες θα τιμωρηθουν αν αντιδρασουν, ειναι απο μονο του στοιχειο μελετης .
Κατ'αρχάς φαντάσου τι ακούν ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και δεν ορμάνε στις κερκίδες. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά και να ψάχνουμε να συγκρίνουμε.

Δεύτερον, έχοντας φάει τη ζωή μου στα γήπεδα της Αττικής σε μικρότερες κατηγορίες (και σαν αθλητής και σαν θεατής) όπου οι καταστάσεις είναι αρκετά πιο οικογενειακές (λιγότερος κόσμος, μικρότερα γήπεδα) έχω αρκετές μνήμες είτε από αντιπάλους/συναθλητές αλλά και προσωπικές που ακούγαμε δύο ώρες ποίηση και δεν λέγαμε τίποτα. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που αντιδρούσαν. Αλλά δεν ήταν όλοι. Δεν είναι κανόνας δηαλδή. Και μάλιστα πάντα έπεφτε η ομάδα πάνω να τους προστατεύσει και να τους ηρεμήσει. Μία κοινή συνιστώσα είναι πως όταν κέρδιζαν ήταν πολύ πιο χαλαροί όλοι "ναι ναι, λέγε λέγε" και πολύ πιο τσαντισμένοι όταν έχαναν "τι είπες ρε; έλα εδώ".

Θυμάμαι στο Ζεφύρι έναν τύπο που μου έβριζε τη μάνα στα μουλωχτά όταν έτρεχα από τη μεριά της κερκίδας. Κατέβαινε στο κάγκελο και μου τα έλεγε σιγά για να μην ακούσει ο διαιτητής :D Τεσπα, όχι ποτέ δεν γύρισα να πω κάτι γιατί στην τελική τι με νοιάζει τι λέει ο κάθε άσχετος; Σιγά μην του δώσω αξία με την απάντηση μου. Ειδικά αν έβγαζα και εκατομμύρια από αυτό, μάλλον ούτε που θα τον άκουγα.

Φυσικά πρέπει να βάλω μια υποσημείωση για να μην παρεξηγούμαι πως είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά των φιλάθλων και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεύτερη υποσημείωση, να μην μπερδεύεται αυτή η στάση μου με ατάκες τύπου "καταδικάζουμε τη βία από όπου προέρχεται". Η βία δεν είναι ίδια παντού, το επιχείρημα μου είναι αποκλειστικά για τον χώρο του αθλητισμού και την δυναμική οπαδών-αθλητών.
φιλε μου η βια γενναει βια δεν το λεω εγω η ιστορια της ανθρωποτητας μας το δειχνει, γιατι μην μου πεις οτι Α)αν ειχες τον τυπο που σου εβριζε την μητερα ,σε ενα κλειστο χωρο χωρις δυνατοτητα διαφυγης δεν θα του εδινες τα δοντια στο χερι και Β) ο τυπος αυτος θα σου εβριζε τη μητερα αν βρισκοσασταν στις παραπανω συνθηκες.με λιγα λογια ο τυπος ηταν τοσο θρασυδειλος που δεν ειχε ουτε τα κοτσια να σε βρισει στα φανερα η κατ'ιδιαν ... ε κατι τετοιο εγινε και με τον μπαρτζωκα οπου για πολλοστη φορα ενας "φιλαθλος" κρυμμενος πισω απο μια μαζα ανθρωπων θεωρησε οτι το πιο πρεπον πραγμα που μπορουσε να γινει εκεινη τη στιγμη ηταν να προκαλεσει τον κοουτς. Δεν δικαιολογω τον μπαρτζωκα αλλα ουτε και τον "φιλαθλο".

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:32 pm

BillyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

υπαρχει φανελαρα με το σκηνικο στο ντουμπαι ισως την φορανε στο σεφ αποψε..δεν την βαζω γιατι μπορει να προσβληθει κανενας.
Καλά, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις φανέλες που απλά δημιουργήθηκαν με σκοπό να προκαλέσουν. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω ότι κάποιοι είναι πρώτα "Μπαρτζώκας" και μετά "Ολυμπιακός"...
ο Μπαρτζωκας ειναι ο προπονητης του Ολυμπιακου , ως τετοιος (προπονητης του Ολυμπιακου δηλαδη )στοχοποιειται με καθε πιθανο κι απιθανο τροπο απο ολα τα εμετικα τρολακια του διαδυκτιου κι ολουςτους καλοπροαιρετους ευθικτους τυπους (που φυσικα εχουν επιλεκτικη ευθιξια) και εμ αυτη την ιδιοτητα στηριζεται και απο μια μεριδα φιλαθλων του Ολυμπιακου. Αν στον παγκο του Ολυμπιακου ημουν εγω ,εμενα θα κυνηγουσαν τα τρολακια και οι "υγιεις φιλαθλοι" κι εμενα θα στηριζαν οι φιλοι του Ολυμπιακου , τι θα γινοταν δηλαδη θα σταματαγαν να ειναι ολυμπιακοι και θα γινονταν "Φωτιακοι" ? Δεν νομιζω.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Jeight

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:35 pm

BillyPao έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Ειναι παντως πολυ χειροτερο προεδρος ομαδας να ειναι πρωτα "εχθρος του Ολυμπιακου" και μετα "οπαδος του ΠΑΟ". Μακροπροθεσμα αυτο μονο κακο κανει στην ομαδα του...

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:36 pm

Jeight έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 2:05 pm
j-kidd13 έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 1:39 pm

Αυτο για τις τεχνικες δεν το γνωριζα,να είμαι ειλικρινής.
Ναι και εγω καραφλιασα οταν το ειδα αλλα ηταν σταθερα στην τριαδα με τις περισσοτερες τεχνικες σερι χρονιες.
καλα εδω που τα λεμε με τετοια ξυνιλα στην εκφραση του θα του εριχνα και τεχνικη ποινη και "καλημερα σας Κυριε Βλαχοπουλε ,πως ειστε?" να μου ελεγε...

BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 11:24 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 1:35 pm
BillyPao έγραψε:

Ειναι παντως πολυ χειροτερο προεδρος ομαδας να ειναι πρωτα "εχθρος του Ολυμπιακου" και μετα "οπαδος του ΠΑΟ". Μακροπροθεσμα αυτο μονο κακο κανει στην ομαδα του...
Αυτό που ισχυρίζεσαι φυσικά το βγάζεις από το μυαλό σου, αλλά δε βαριέσαι...

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δευ Φεβ 23, 2026 6:53 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Μαρ 01, 2026 9:30 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Μαρ 13, 2026 1:33 pm

Για αρχή κανένας δεν έγραψε τέρατα .. το μόνο που έχει γραφτεί από μένα κυρίως είναι ότι με τον μπαρτζωκα και την μόσιον Ευρωλίγκα δεν παίρνεις .. οι περισσότεροι το ξέρουν , παίζει μέχρι και οι παίκτες να το πιστεύουν .. οι αντίπαλοι πάντως σίγουρα κατά την γνώμη μου
Και όλα με επιχειρήματα σε αντίθεση με το « στο φ4 ως δια μαγείας θα παίξουμε άλλο μπάσκετ και θα βρούμε την λύση που δεν έχει βρεθεί 5
Χρόνια»

Αν ο σπανουλης μας είχε 10ους μετά από 2-3 χρόνια πάλι θα άκουγε κριτική .. μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ολυμπιακοί και μπαρτζωκικοι, αν δημιουργούν μέχρι τότε και σπανουλικοι δεν το ξέρω .. ελπίζω πως όχι γιατί θα κουράζουν και εκείνοι

TuTiS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: VSpan

Παρ Μαρ 13, 2026 2:18 pm

Γενικότερα για να πάρεις Ευρωλίγκα θες two way ομάδα. Ο Μπι ανέκαθεν δεν είχε two way ομάδες εκτός το 2013 (εκεί ανάβει λαμπάδα στον Ντούντα). Ναι ωραία η Motion, πανέμορφο μπάσκετ αλλά όταν σφίγγουν τα πράγματα και επιστρατεύεται η θέληση πάνω από το ταλέντο με αποτέλεσμα να κυνηγούνται όλες οι μπάλες με μπασκετικό ξύλο και τσαμπουκά εσύ θα κάθεσαι χεσμένος να τους κοιτάς. Πλέον ειδικά με τα budget που διαχειρίζεται τα τελευταία 2 χρόνια δεν υπάρχει δικαιολογία για τον Μπι δυστυχώς. Βέβαια, δεν έχει βοήθεια και από τον πάγκο του στο staff και φαίνεται είτε να το scouting του Μποζίκα είτε με την δουλειά που κάνει ο Τριαντάφυλλος που θυμίζει τον μπάρμπα στο καφενείο να βλέπει μπάλα και απλά να πληρώνεται. Τόσα χρόνια στο γήπεδο πίσω από τον πάγκο μόνο ο δικός μας πάγκος δεν έχει βοήθειες από το supporting staff.

Rivers15

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Μαρ 13, 2026 2:28 pm

shaq7 έγραψε:
Για αρχή κανένας δεν έγραψε τέρατα .. το μόνο που έχει γραφτεί από μένα κυρίως είναι ότι με τον μπαρτζωκα και την μόσιον Ευρωλίγκα δεν παίρνεις .. οι περισσότεροι το ξέρουν , παίζει μέχρι και οι παίκτες να το πιστεύουν .. οι αντίπαλοι πάντως σίγουρα κατά την γνώμη μου
Και όλα με επιχειρήματα σε αντίθεση με το « στο φ4 ως δια μαγείας θα παίξουμε άλλο μπάσκετ και θα βρούμε την λύση που δεν έχει βρεθεί 5
Χρόνια»

Αν ο σπανουλης μας είχε 10ους μετά από 2-3 χρόνια πάλι θα άκουγε κριτική .. μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνο ολυμπιακοί και μπαρτζωκικοι, αν δημιουργούν μέχρι τότε και σπανουλικοι δεν το ξέρω .. ελπίζω πως όχι γιατί θα κουράζουν και εκείνοι
Τα αντιθετα επιχειρηματα που ακουμε ειναι οτι θα ερθει ο Σπανουλης για να εχουμε παραπανω πιθανοτητες να παρουμε ευρωλιγκα και αυτο το επιχειρημα ειναι το ιδιο ίσως και χειροτερο απο το οτι στο Φ4 θα παιξουμε αλλο μπασκετ ως δια μαγειας και να σου πω γιατι ειναι χειροτερο γιατι ο Μπαρτζωκας αφενος εχει κερδισει μια ευρωλιγκα που δεν το εχει κανει ακομα ο Σπαν και βρεθηκε μια ανασα απο το να κερδισει αλλη μια (2023) η οποια δεν χαθηκε απο τον τροπο που παιζει η ομαδα, αλλα επειδη τον πηρε ο υπνος στο τελευταιο 5λεπτο του αγωνα και δεν τον ξυπνησε κανεις.
Επισης υπαρχουν και οι Ολυμπιακοι που πιστευουν οτι με αλλαγη προπονητη το ρισκο η ομαδα να εμφανιστει χειροτερη ειναι αρκετα σοβαρο και αυτοι οχι δεν ειναι "Μπαρτζωκικοι. Εχουμε κουραστει μετα το 2023 να διαβαζουμε για αλλαγή προπονητη καθε τρεις και λιγο. Καντε υπομονη, αργα ή γρηγορα θα αλλαξει προπονητης και θα δουμε εκ του αποτελεσματος αν ηταν σωστο ή λαθος. Ως τοτε υποθετικα ειναι οσα συζηταμε.

Rivers15

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 2:36 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:22 pm
golitog7 έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 1:59 pm
Και εγώ πιστεύω ότι έχει ποτίσει το dna της ομάδας με λουζερίαση στα κρίσιμα. Χθες φάνηκε ξανά, και στην άμυνα αλλά και στην επόμενη επίθεση. Πραγματικά δεν ξέρω τι από τα δύο ήταν χειρότερο. Συν το ότι αμέσως πριν ο Πίτερς έχασε και τη βολή. Το να έχεις 4 δευτερόλεπτα ακόμα, να παίρνεις time και το αποτέλεσμα να είναι ο Μίλου να κάνει fade away από τα 6 μέτρα είναι στα όρια της παράνοιας. Στην άμυνα πλέον ξέρω ότι όταν θα φτάσουμε στην κρίσιμη φάση θα το φάεμ, όποιος και να είναι απέναντι.
Σοβαρά δλδ πιστεύει κάποιος ότι αν φτάσουμε στην κατοχή σε ένα κρίσιμο ματς θα το πάρουμε εμείς? Και αν ναι γιατί το πιστεύει?
Εγώ απογοητεύτηκα πολύ εχτές για αυτό και δεν γράφω και στο νήμα πολύ γιατί θα πω χοντράδες........δεν την πιστεύω την ομάδα, και να πάμε F4 πάλι θα πιούμε θάλασσα και θα γυρίσουμε πίσω σαν κομπάρσος...βέβαια, ας κάνει την προσπάθεια η ομάδα και φέτος και το καλοκαίρι, αν χάσουμε και αυτό το F4 ας πάμε με νέο προπονητή, αν έχει χάσει 5 σερί, τι θα αλλάξει του χρόνου? Τίποτα....δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, ας κάνουμε μια αλλαγή, μεγάλο μπάτζετ έχουμε πλέον, και ποιος ξέρει....
Ναι μωρε δεν εχουμε να χασουμε τιποτα αλλα αν αλλαξει προπονητης και δεν πας 2 χρονια καν F4 και παει ο ΠΑΟ θα αρχισουμε να διαβαζουμε μαρινακη θεε παρε την καε και δεν ξερω κι εγω τι αλλο. Τωρα τα γραφουμε αυτα εκ του ασφαλους γιατι μαλλον δεν εχουμε καταλαβει πως τα πραγματα παντα μπορουν να πανε και χειροτερα! :lol:
Καλα δεν το συζητω τι θα γινει αν τυχον μεινει ο Μπι και εχει καμια τετοια χρονια και κυνηγαει να μπει πλει οφφ, λιθοβολισμος στο δημοτικο θεατρο.. :roofl:
Ειλικρινα απορω με τον Μπι που δεν εχει παρει τα βουνα ακομα μοναχος του και καθεται και τρωει το κραξιμο της αρκουδας ενω εχει την ομαδα πρωτο-δευτερη. :hammer: Πρεπει να ειναι παρανοικα αρρωστος γαυρος ο τυπος, δεν εξηγειται διαφορετικα.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μαρ 13, 2026 2:37 pm

Rivers15 έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Χρόνια»

Τα αντιθετα επιχειρηματα που ακουμε ειναι οτι θα ερθει ο Σπανουλης για να εχουμε παραπανω πιθανοτητες να παρουμε ευρωλιγκα και αυτο το επιχειρημα ειναι το ιδιο ίσως και χειροτερο απο το οτι στο Φ4 θα παιξουμε αλλο μπασκετ ως δια μαγειας και να σου πω γιατι ειναι χειροτερο γιατι ο Μπαρτζωκας αφενος εχει κερδισει μια ευρωλιγκα που δεν το εχει κανει ακομα ο Σπαν και βρεθηκε μια ανασα απο το να κερδισει αλλη μια (2023) η οποια δεν χαθηκε απο τον τροπο που παιζει η ομαδα, αλλα επειδη τον πηρε ο υπνος στο τελευταιο 5λεπτο του αγωνα και δεν τον ξυπνησε κανεις.
Επισης υπαρχουν και οι Ολυμπιακοι που πιστευουν οτι με αλλαγη προπονητη το ρισκο η ομαδα να εμφανιστει χειροτερη ειναι αρκετα σοβαρο και αυτοι οχι δεν ειναι "Μπαρτζωκικοι. Εχουμε κουραστει μετα το 2023 να διαβαζουμε για αλλαγή προπονητη καθε τρεις και λιγο. Καντε υπομονη, αργα ή γρηγορα θα αλλαξει προπονητης και θα δουμε εκ του αποτελεσματος αν ηταν σωστο ή λαθος. Ως τοτε υποθετικα ειναι οσα συζηταμε.
Να στο θέσω αλλιώς, αν χάσουμε και αυτήν την Ευρωλίγκα κάνοντας στο F4 (αν πάμε πάλι) κακή εμφάνιση και με ύπνο του Μπαρτζώκα στον πάγκο, θα ήθελες να ξαναπάς πάλι με τον Μπαρτζώκα άλλη μια χρονιά? Δεν λέω ότι αν αλλάξουμε προπονητή θα πάμε καλύτερα, μπορεί να πάμε και χειρότερα, άλλα αξίζει νομίζω να δοκιμάσουμε. Αν δεν μας βγει ούτε φέτος, ε πόσες φορές πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα με τον ίδιο προπονητή, το ίδιο σχέδιο κλπ. αφού βλέπεις ότι δεν βγαίνει?? Πρέπει να αλλάξει κάτι. Προσωπικά συμπαθώ τον Μπαρτζώκα και αναγνωρίζω ότι έχει κάνει άλλα νιώθω ότι δεν μπορεί να μας πάει στο τέρμα....παλιότερα με το αστείο μπάτζετ που είχαμε έκανε παπάδες, τώρα νιώθω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά αυτό το τόσο μεγάλο μπάτζετ.

Rivers15

allstar
Reactions:

Παρ Μαρ 13, 2026 2:50 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Μαρ 13, 2026 2:37 pm
Rivers15 έγραψε:

Να στο θέσω αλλιώς, αν χάσουμε και αυτήν την Ευρωλίγκα κάνοντας στο F4 (αν πάμε πάλι) κακή εμφάνιση και με ύπνο του Μπαρτζώκα στον πάγκο, θα ήθελες να ξαναπάς πάλι με τον Μπαρτζώκα άλλη μια χρονιά? Δεν λέω ότι αν αλλάξουμε προπονητή θα πάμε καλύτερα, μπορεί να πάμε και χειρότερα, άλλα αξίζει νομίζω να δοκιμάσουμε. Αν δεν μας βγει ούτε φέτος, ε πόσες φορές πρέπει να προσπαθήσεις ακόμα με τον ίδιο προπονητή, το ίδιο σχέδιο κλπ. αφού βλέπεις ότι δεν βγαίνει?? Πρέπει να αλλάξει κάτι. Προσωπικά συμπαθώ τον Μπαρτζώκα και αναγνωρίζω ότι έχει κάνει άλλα νιώθω ότι δεν μπορεί να μας πάει στο τέρμα....παλιότερα με το αστείο μπάτζετ που είχαμε έκανε παπάδες, τώρα νιώθω ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί σωστά αυτό το τόσο μεγάλο μπάτζετ.
Θα σου απαντησω οσο πιο συγκεκριμενα γινεται.
Προσωπικα τον "εβριζα" τον Μπι το 2013-14. Τον ελεγα υπνο και διαφορα αλλα και χαρηκα που εφυγε τοτε.
Ειπα "καλα κρασια" οταν γυρισε στη δευτερη θητεια του και σκεφτηκα πως το παρατανε οι αφοι.
Ομως θεωρω τελικά το περασμα του ακρως επιτυχημενο σε σημειο που σκεφτηκα οτι ο προ 12ετιας εαυτος μου ηταν πολυ αφελής (συγγνωμη Γιωργο Μπαρτζωκα).
Απο κει και περα δεν εχω προβλημα να αλλαξει ο προπονητης, ισως και να χρειαζεται πλεον γιατι για καποιο λογο βλεπω το κλιμα πολυ ¨κουρασμενο", ομως δεν ειμαι καθολου βεβαιος πως θα ειναι για καλο.
Η ιστορια στο μπασκετ εχει δειξει πως το να φτιαχτει μια ομαδα καλη που θα πρωταγωνιστει ΚΑΙ που θα κατακταει και τιτλους δεν ειναι απλη και δεν ειναι μονο οικονομικη υποθεση. Οποτε το να εισαι 2ος και να τα αλλαξεις ολα για να διεκδικησεις την πρωτη θεση θεωρω πως εχει περισσοτερα δυνητικα ρισκα απο δυνητικα ωφελη. Βεβαια εχει να κανει και με το ρισκ προφιλ του καθενος - προσωπικα σαν ανθρωπος ειμαι risk adverse και οχι risk taker οποτε ισως γι αυτο το βλεπω ετσι.
Δεν ειμαι λοιπον αντιθετος με αλλαγή προπονητη γενικά αλλά δεν ειμαι και βεβαιος πως θα βγει σε καλό. Απο εκει και περα το να κραζουμε τον τωρινο προπονητη καθε τρεις και λιγο μετα απο ηττες δεν βοηθαει και καπου ειδικα οταν η κατασταση στην ομαδα δεν φαινεται να ειναι τοσο κακη.
Θεωρω οι αφοι εχουν καλυτερη εικονα των καταστασεων και θα πραξουν τα δεοντα, οπως κανουν παντα και ειμαι εδω για να τους στηριξω ειτε ανανεωσουν τον Μπι ή φερουν τον οποιονδηποτε, διοτι παντα κανουν το καλυτερο για την ομαδα. Οταν με το καλο θα αλλαξει ο προπονητης, εκ του αποτελεσματος θα κρινουμε και αν επρεπε να εχει γινει αρκετα νωριτερα ή δεν επρεπε να εχει γινει ποτε!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”