η ομαδα θα παει ετσι κ αλλιως για διπλο στο οακα ....TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 9:55 amΑν πατήσουμε σήμερα τη Μπαρτσελόνα η ομάδα θα πάει για διπλό στο ΟΑΚΑ.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2024-2025 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 884
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Του Γκός πέρυσι του ζητήθηκε να κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορεί και κάνει καλά. Το ίδιο έγινε και με τον Θωμά. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να έρθει ως συμπληρωματικός γκάρντ δίπλα στον Σλούκα. Τελικά, όπως όλοι ξέρουμε, δεν αποκτήθηκε δεύτερο γκάρντ (η μεταγραφή γκάρντ έγινε Μπραζ). Φέτος αυτό έχει καλυφθεί και με το παραπάνω. Αν ο Γκός αποδεχθεί τον ρόλο του συμπληρωματικού και αναλάβει παρόμοιο ρόλο με αυτόν που είχε στην Ρεάλ (και φυσικά δεν λείπει κάθε τρεις και λίγο), θα είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα μας.
Επειδή όλοι βιάζεστε να ξεγράψετε τον Βιλτόζα και ταυτόχρονα τον υποτιμάτε. Θα πω ότι δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί στην ομάδα του Ολυμπιακού και να αποδώσει άμεσα. Υπάρχει μια ιεραρχία που πρέπει να ακολουθηθεί και ένα στάδιο προσαρμογής στο μπάσκετ Μπαρτζώκα. Κανένας παίκτης δεν ήρθε και έπαιξε με το καλημέρα (βλ. 1η χρόνια Πίτερς, Κάνααν, Σάσα κτλ.). Ακόμα και ο Φουρνιέ που παίρνει 25+ λεπτά δείχνει να δυσκολεύεται (είναι διστακτικός-ακόμα σκέφτεται τι πρέπει να κάνει στην επίθεση).
Μην είμαστε άδικοι λοιπόν. Μια χαρά τα έχει πάει ο Βιλτόζα με το δεδομένο ότι ήρθε και αυτός από σχετική απραξία. Εμένα μου αρέσει ο Βιλτόζα. Έχει δείξει τρομερή διάθεση να προσαρμοστεί στην ομάδα και όσο παίζει έχει υπομονή στο παιχνίδι του. Δεν κάνει τα καραγκιοζιλίκια που έκανε στον ΠΑΟ με τις πάσες κάτω από τα πόδια.
Τώρα για αυτούς που βλέπετε την γκομενα του άλλου (βλ. Φρανσινσκο) και λέτε τι ωραία που θα ήταν να την πηδούσα, και όταν τελικά την πηδήξετε (έρθει στην ομάδα), λέτε πωπω τι ωραία γκομενα είναι αυτή στην Λιθουανία (Λ. Ουόκερ) κ.ο.κ, δεν έχω να πω και πολλά.
Επειδή όλοι βιάζεστε να ξεγράψετε τον Βιλτόζα και ταυτόχρονα τον υποτιμάτε. Θα πω ότι δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί στην ομάδα του Ολυμπιακού και να αποδώσει άμεσα. Υπάρχει μια ιεραρχία που πρέπει να ακολουθηθεί και ένα στάδιο προσαρμογής στο μπάσκετ Μπαρτζώκα. Κανένας παίκτης δεν ήρθε και έπαιξε με το καλημέρα (βλ. 1η χρόνια Πίτερς, Κάνααν, Σάσα κτλ.). Ακόμα και ο Φουρνιέ που παίρνει 25+ λεπτά δείχνει να δυσκολεύεται (είναι διστακτικός-ακόμα σκέφτεται τι πρέπει να κάνει στην επίθεση).
Μην είμαστε άδικοι λοιπόν. Μια χαρά τα έχει πάει ο Βιλτόζα με το δεδομένο ότι ήρθε και αυτός από σχετική απραξία. Εμένα μου αρέσει ο Βιλτόζα. Έχει δείξει τρομερή διάθεση να προσαρμοστεί στην ομάδα και όσο παίζει έχει υπομονή στο παιχνίδι του. Δεν κάνει τα καραγκιοζιλίκια που έκανε στον ΠΑΟ με τις πάσες κάτω από τα πόδια.
Τώρα για αυτούς που βλέπετε την γκομενα του άλλου (βλ. Φρανσινσκο) και λέτε τι ωραία που θα ήταν να την πηδούσα, και όταν τελικά την πηδήξετε (έρθει στην ομάδα), λέτε πωπω τι ωραία γκομενα είναι αυτή στην Λιθουανία (Λ. Ουόκερ) κ.ο.κ, δεν έχω να πω και πολλά.
2
2

ο Βιλντοζα εχει πολυ ταλεντο ,ισως περισσοτερο κ απο τον Γκος,αλλα σαν ποιντ ΑΚΟΜΑ δεν μπορει να συγκριθει μαζι του γι απολλους λογους με βαση παντα οτι εχουμε δει διαχρονικα απο τους δυο...γι αυτο κ νομιζω ,προσωπικα,οτι ταιριαζει πιο πολυ να παιζει ΜΑΖΙ με ενα απο Γκος ,Ουοκαπ....Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 10:11 amΤου Γκός πέρυσι του ζητήθηκε να κάνει παραπάνω πράγματα από αυτά που μπορεί και κάνει καλά. Το ίδιο έγινε και με τον Θωμά. Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν να έρθει ως συμπληρωματικός γκάρντ δίπλα στον Σλούκα. Τελικά, όπως όλοι ξέρουμε, δεν αποκτήθηκε δεύτερο γκάρντ (η μεταγραφή γκάρντ έγινε Μπραζ). Φέτος αυτό έχει καλυφθεί και με το παραπάνω. Αν ο Γκός αποδεχθεί τον ρόλο του συμπληρωματικού και αναλάβει παρόμοιο ρόλο με αυτόν που είχε στην Ρεάλ (και φυσικά δεν λείπει κάθε τρεις και λίγο), θα είναι υπερπολύτιμος για την ομάδα μας.
0
- Μυστικό Αρκούδι
- Reactions: 197
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για το ρόστερ του ΠΑΟ, γιατί έχει γίνει πολύς λόγος για την δυναμική του και τα γκάρντ του. Ο ΠΑΟ κατά την προσωπική μου άποψη στάθηκε πάρα πολύ τυχερός με την στελέχωση του ρόστερ του. Αν εξαιρέσει κάνεις τον Σλούκα, που ήταν δεδομένο ότι ο πρόκειται για έναν leading guard, στις υπόλοιπες επιλογές έπαιξε μεγάλο ρόλο ο παράγοντας τύχης. Βρέθηκε ο Ναν στο κατάλληλο timing, όπως πχ ο Λονι Ουόκερ τώρα με την Ζαλγκίρις. Ο Ναν είναι πολύ special περίπτωση, βλέπουμε τέτοιους έναν στα 100 χρόνια. Ο Γκραντ κάνεις δεν περίμενε ότι θα έχει τόσο μεγάλο impact στην ομάδα, το ίδιο και ο Χουάντσο. Είμαι πεπεισμένος ότι τον Ισπανό τον πήραν γιατί θεωρούνταν star player ερχόμενος από το NBA και για το παιχνίδι του στην επίθεση, και όχι επειδή πρόκειται για αμυντική μηχανή. Από εκεί και πέρα μετά τα περσινά ήταν πολύ εύκολη η καλοκαιρινή περίοδος για την ομάδα του ΠΑΟ. Έχοντας αλλάξει status μπορούσε να προσεγγίσει όποιον παίκτη ήθελε και του ταίριαζε. Και πήρε τον καλύτερο διαθέσιμο, τον Μπράουν.
Θα ήμασταν και εμείς στο ίδιο position το περσινό καλοκαίρι αν δεν έφευγαν οι star παίκτες μας. Με 1-2 ποιοτικές κινήσεις θα αλλάζαμε επίπεδο. Δυστυχώς, όλοι ξέρουμε πως εξελίχθηκε αυτό. Φέτος, το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης σεζόν, πράγμα καθόλου εύκολο. Επίσης, όταν εμφανίζονται παίκτες όπως ο Σάσα ή ο Φουρνιέ πάει ο προγραμματισμός περίπατο.
Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟ έχει σημαντικό προβάδισμα ως ομάδα για την φετινή σεζόν. Η σεζόν, όμως, είναι μεγάλη και το ρόστερ μας έχει αρκετό potential. Απλά ο πήχης δυσκολίας έχει ανεβεί δραματικά γιατί απέναντι σου έχεις μια ομάδα φόβητρο χωρίς εμφανείς αδυναμίες. Θα τα καταφέρει ο coach να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟ; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το ρόστερ μας εμένα μου αρέσει και θέλω να του δώσω χρόνο για να το κρίνω.
Θα ήμασταν και εμείς στο ίδιο position το περσινό καλοκαίρι αν δεν έφευγαν οι star παίκτες μας. Με 1-2 ποιοτικές κινήσεις θα αλλάζαμε επίπεδο. Δυστυχώς, όλοι ξέρουμε πως εξελίχθηκε αυτό. Φέτος, το καλοκαίρι έγινε μεγάλη προσπάθεια να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα της προηγούμενης σεζόν, πράγμα καθόλου εύκολο. Επίσης, όταν εμφανίζονται παίκτες όπως ο Σάσα ή ο Φουρνιέ πάει ο προγραμματισμός περίπατο.
Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟ έχει σημαντικό προβάδισμα ως ομάδα για την φετινή σεζόν. Η σεζόν, όμως, είναι μεγάλη και το ρόστερ μας έχει αρκετό potential. Απλά ο πήχης δυσκολίας έχει ανεβεί δραματικά γιατί απέναντι σου έχεις μια ομάδα φόβητρο χωρίς εμφανείς αδυναμίες. Θα τα καταφέρει ο coach να μπορέσει να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟ; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Το ρόστερ μας εμένα μου αρέσει και θέλω να του δώσω χρόνο για να το κρίνω.
1
1

- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσι για να πω τη βλακεια μου...
Ο Παναθηναϊκός βασίζεται πολυ στα 3 γκαρντ να παιζουν ταυτοχρονα και εκει μας χτύπησε και προχθες.
Αναρωτιεμαι αν αντι καθίσουμε παθητικά να αντιμετωπίσουμε αυτο το σχημα,μηπως ηταν καλυτερα να κανουμε το δικο μας παιχνιδι
Αν πχ παρατάξεις Γκος-Παπ-Βεζενκοφ-Ραιτ-Μιλουτινοφ απεναντι σε Μπραουν-Ναν-Σλουκα-Χουαντσο-Λεσορτ και παιζοντας ορθολογικά ,Δηλαδη να εκαμεταλευομαστε στην επιθεση τα μις ματς κλπ ,μηπως τους φέρναμε σε δύσκολη θεση.
Προφανως μπορει να λεω μπουρδες αλλα εχω την αισθηση πως επειδη μειονεκτούμε πολυ σε ποιοτητα στα γκαρντ μονο με διαφορετικη προσέγγιση μπορουμε να τους δυσκολέψουμε
Υ.Γ.Αν πισω απο Βεζενκοφ ειχαμε εναν υγιή John Brown θα ειχε πολυ μεγαλυτερη δυναμική η ομαδα
Ο Παναθηναϊκός βασίζεται πολυ στα 3 γκαρντ να παιζουν ταυτοχρονα και εκει μας χτύπησε και προχθες.
Αναρωτιεμαι αν αντι καθίσουμε παθητικά να αντιμετωπίσουμε αυτο το σχημα,μηπως ηταν καλυτερα να κανουμε το δικο μας παιχνιδι
Αν πχ παρατάξεις Γκος-Παπ-Βεζενκοφ-Ραιτ-Μιλουτινοφ απεναντι σε Μπραουν-Ναν-Σλουκα-Χουαντσο-Λεσορτ και παιζοντας ορθολογικά ,Δηλαδη να εκαμεταλευομαστε στην επιθεση τα μις ματς κλπ ,μηπως τους φέρναμε σε δύσκολη θεση.
Προφανως μπορει να λεω μπουρδες αλλα εχω την αισθηση πως επειδη μειονεκτούμε πολυ σε ποιοτητα στα γκαρντ μονο με διαφορετικη προσέγγιση μπορουμε να τους δυσκολέψουμε
Υ.Γ.Αν πισω απο Βεζενκοφ ειχαμε εναν υγιή John Brown θα ειχε πολυ μεγαλυτερη δυναμική η ομαδα
0
- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Φιλε μου επέτρεψε μου να διαφωνήσω...Dimmitz έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 1:23 pmΘέλω να κάνω ένα σχόλιο για το ρόστερ του ΠΑΟ, γιατί έχει γίνει πολύς λόγος για την δυναμική του και τα γκάρντ του. Ο ΠΑΟ κατά την προσωπική μου άποψη στάθηκε πάρα πολύ τυχερός με την στελέχωση του ρόστερ του. Αν εξαιρέσει κάνεις τον Σλούκα, που ήταν δεδομένο ότι ο πρόκειται για έναν leading guard, στις υπόλοιπες επιλογές έπαιξε μεγάλο ρόλο ο παράγοντας τύχης. Βρέθηκε ο Ναν στο κατάλληλο timing, όπως πχ ο Λονι Ουόκερ τώρα με την Ζαλγκίρις. Ο Ναν είναι πολύ special περίπτωση, βλέπουμε τέτοιους έναν στα 100 χρόνια. Ο Γκραντ κάνεις δεν περίμενε ότι θα έχει τόσο μεγάλο impact στην ομάδα, το ίδιο και ο Χουάντσο. Είμαι πεπεισμένος ότι τον Ισπανό τον πήραν γιατί θεωρούνταν star player ερχόμενος από το NBA και για το παιχνίδι του στην επίθεση, και όχι επειδή πρόκειται για αμυντική μηχανή. Από εκεί και πέρα μετά τα περσινά ήταν πολύ εύκολη η καλοκαιρινή περίοδος για την ομάδα του ΠΑΟ. Έχοντας αλλάξει status μπορούσε να προσεγγίσει όποιον παίκτη ήθελε και του ταίριαζε. Και πήρε τον καλύτερο διαθέσιμο, τον Μπράουν.
Προφανως η τυχη παιζει ρολο κανεις δε διαφωνει αλλα δεν ειναι μονο αυτο...
Πχ οτι με εξαιρεση μια χρονια σχεδον ολες τις αλλες εχουμε ενα καρο τραυματισμους ειναι συμπτωση?Εισαι σιγουρος πως αν ειχε ερθει ο Ναν η ο Λεσορτ δεν θα ειχαν τραυματιστεί παιζοντας τοσα ματς?
Φετος πηραμε 3 γκαρντ...Ο ενας οκ ειναι αντικαταστάτης του Κειναν με Ελληνικό διαβατήριο καλα καναμε...Οι αλλοι δυο ομως ο ενας ηταν ο 4 γκαρντ του Παναθηναικου και ο αλλος απλα τζόγος για το αν θα γυρισει καλα η οχι...Αν Δηλαδη τον Απρίλιο δεν μας βγει ολο αυτο θα φταιει η ατυχία?Ετσι πας να χτυπήσεις τον αντιπαλο που ειναι τοσο δυνατός?
Σκάει το θεμα Βεζενκοφ...Προφανως καλος παικτης με ελληνικό διαβατηριο οκ τον παιρνεις...Τον Πίτερς αφου πλεον δεν θα πολυ παιζει τι τον κρατας?Παρε εναν υποδιαιστερο παίκτη εκει και σκάσε τα λεφτα αλλου...
Σκάει ο Φουρνιε...Αστεία αστεία κοστιζει 2,5 εκατομμύρια στα 32...Αφου ρε γμτ εχεις διαθεση να δωσεις τοσα λεφτα γιατι δε ψαχνόσουν λιγο νωριτερα η εστω τοτε να τα δωσεις σε εναν νεότερο και ισως με μεγαλύτερες μακροπρόθεσμες ικανοτητες...
Επισης στον Παναθηναϊκό εκ των πραγμάτων βλεπεις τον καλο παίκτη τον κρατάνε...εμεις τον διώχνουμε αν δεν μπορουμε να εξασφαλίσουμε οσο χρονο απαιτει
Τελοσπαντων σιγουρα η τυχη παιζει ρολο αλλα και η τακτική οπως και η νοοτροπια μας δεν ειναι οτι καλυτερο
0
- montechristo
- Reactions: 2088
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Να λέμε ότι εμείς έχουμε Έβανς-Φουρνιέ-Βιλντόζα-Γκος-Γουόκαπ-Ντόρσεϊ.eddiedimitris έγραψε: ↑Τετ Οκτ 30, 2024 11:53 pmΒεβαια οταν οι αλλοι εχουν Ναν-Μπραουν-Γκραντ-Σλουκα τι να λεμε...
Χαίρε βάθος αμέτρητον!!!
0
-
- Reactions: 1054
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
- Προειδοποιήσεις:
5
Ο παο άφησε την περσινή του τρύπα ακάλυπτη. Τον παίχτη πίσω από Λεσορτ δηλαδή. Έτσι και μείνει ένα μήνα έξω ο Γάλλος την πάτησε. Ο Τούρκος που πήρε δεν γεμίζει το μάτι για επίπεδο Ευρωλίγκας. Δεν ξέρω γιατί πήρε τον Τούρκο και δεν πήγε σε μια δοκιμασμένη λύση όπως ο Ντόντα Χολ η ο Μοτλει. Και δεν ήταν και φτηνός.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις όχι σε αντίστοιχη ποιότητα στα γκαρντ (ο Έβανς δεν λογίζεται ως τοπ παίχτης για φέτος και δεν ξέρουνε αν γυρίσει σε παρόμοια κατάσταση προ τραυματισμού). Το ρόστερ αν του κάτσουν τραυματισμοι σε οποιαδήποτε θέση μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο αναφορά σκορ και ποιότητα θα βασιστεί στον Σάσα και τον Φουρνιε. Τακτικά όταν ο παο παίζει με τα 3 γκαρντ πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που αμύνεται.
Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι γεμάτος σε όλες τις θέσεις όχι σε αντίστοιχη ποιότητα στα γκαρντ (ο Έβανς δεν λογίζεται ως τοπ παίχτης για φέτος και δεν ξέρουνε αν γυρίσει σε παρόμοια κατάσταση προ τραυματισμού). Το ρόστερ αν του κάτσουν τραυματισμοι σε οποιαδήποτε θέση μπορεί να ανταπεξέλθει. Όσο αναφορά σκορ και ποιότητα θα βασιστεί στον Σάσα και τον Φουρνιε. Τακτικά όταν ο παο παίζει με τα 3 γκαρντ πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που αμύνεται.
0
- shaq7
- Reactions: 7079
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Η σύγκριση με τα Γκαρντ του παο είναι χαζή εκτός από ανούσια.. (για μένα μόνο ο ναν είναι αξιοζήλευτος εντωμεταξύ αφού είναι ο καλύτερος παίκτης της Ευρώπης αυτή τη στιγμή ).
Θα είχε νόημα αν παίζαμε μπάσκετ αταμαν , η μπάλα στα γκαρντ και ότι κατεβάσει η γκλαβα τους ..
Σε μας ο άσσος κύριως κατεβάζει την μπάλα , πρέπει να παίζει άμυνα και μοιραζει καλά την μπάλα χωρίς να είναι ατομιστής .. αλλιώς δεν δουλεύει η μόσιον .. Δεν το βλέπετε ότι τον βιλντοζα τον έχει με χαλιναρι ;
Επίσης για κάποιο λόγο παραλείπεται ότι ο φουρνιε είναι ο βασικός δημιουργός ..Και αυτός που θα κάνει τα καουμποιλικια όταν χρειαστεί ..Αν από την άλλη μπει και ο Έβανς δεν υστερούμε ούτε αν παίζαμε μπάσκετ αταμαν ..
Ανυπομονώ για τον Γενάρη που θα χει πάρει μπρος η πολεμική μηχανή του μπαρτζωκα και ο φουρνιε θα παίζει στο 100% και όχι στο 40..Επίσης να μπει μιλου και φαλ στο μενού.. γιατί μέχρι στιγμής δεν τους έχουμε δει.
Θα είχε νόημα αν παίζαμε μπάσκετ αταμαν , η μπάλα στα γκαρντ και ότι κατεβάσει η γκλαβα τους ..
Σε μας ο άσσος κύριως κατεβάζει την μπάλα , πρέπει να παίζει άμυνα και μοιραζει καλά την μπάλα χωρίς να είναι ατομιστής .. αλλιώς δεν δουλεύει η μόσιον .. Δεν το βλέπετε ότι τον βιλντοζα τον έχει με χαλιναρι ;
Επίσης για κάποιο λόγο παραλείπεται ότι ο φουρνιε είναι ο βασικός δημιουργός ..Και αυτός που θα κάνει τα καουμποιλικια όταν χρειαστεί ..Αν από την άλλη μπει και ο Έβανς δεν υστερούμε ούτε αν παίζαμε μπάσκετ αταμαν ..
Ανυπομονώ για τον Γενάρη που θα χει πάρει μπρος η πολεμική μηχανή του μπαρτζωκα και ο φουρνιε θα παίζει στο 100% και όχι στο 40..Επίσης να μπει μιλου και φαλ στο μενού.. γιατί μέχρι στιγμής δεν τους έχουμε δει.
2
2

-
- Reactions: 272
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια παρένθεση
Αυτό το "η μπαλα στα γκαρντ κι ότι κατεβάσουν" είναι τεράστιος μύθος κι άκρως παραπλανητικο και υποτιμητικό για κάποιον που έχει κυριαρχήσει στην ευρωπη τη τελευταία 5ετια.Και μιας και είμαστε και σε μπασκετικό φορουμ ,εντελώς αντί μπασκετικό
Το ότι η επίθεση του κοουτς Αταμαν βασίζεται στην αρχική συνεργασία 2 παικτών,τις αρχές read n react, το πικ Ν ρολ (φαντάζομαι γνωρίζετε όλοι ΠΟΣΕΣ υποπαραλλαγές από κάθε παραλλαγή πικ Ν ρολ υπαρχουν) και την απόφαση του χειριστή ΔΕ σημαίνει "κανε ότι σου κατεβάσει ή γκλάβα σου".Σημαίνει λεπτομερές spacing,σημαίνει μετά την απόφαση του γκαρντ για το ποια παραλλαγή θα παίξει να πας σε σωστά σημεία,να τρέξεις σωστά το συστημα κλπ
Δε κυριαρχεις στην ευρωλιγκα με παίξε ότι να ναι
Αυτό το "η μπαλα στα γκαρντ κι ότι κατεβάσουν" είναι τεράστιος μύθος κι άκρως παραπλανητικο και υποτιμητικό για κάποιον που έχει κυριαρχήσει στην ευρωπη τη τελευταία 5ετια.Και μιας και είμαστε και σε μπασκετικό φορουμ ,εντελώς αντί μπασκετικό
Το ότι η επίθεση του κοουτς Αταμαν βασίζεται στην αρχική συνεργασία 2 παικτών,τις αρχές read n react, το πικ Ν ρολ (φαντάζομαι γνωρίζετε όλοι ΠΟΣΕΣ υποπαραλλαγές από κάθε παραλλαγή πικ Ν ρολ υπαρχουν) και την απόφαση του χειριστή ΔΕ σημαίνει "κανε ότι σου κατεβάσει ή γκλάβα σου".Σημαίνει λεπτομερές spacing,σημαίνει μετά την απόφαση του γκαρντ για το ποια παραλλαγή θα παίξει να πας σε σωστά σημεία,να τρέξεις σωστά το συστημα κλπ
2
2

- pan24
- Reactions: 2638
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ερώτημα είναι όμως, αν μπει ο Έβανς και είναι στο 100% πως θα χωρέσει σε αυτό το πλαίσιο;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 3:35 pmΣε μας ο άσσος κύριως κατεβάζει την μπάλα , πρέπει να παίζει άμυνα και μοιραζει καλά την μπάλα χωρίς να είναι ατομιστής .. αλλιώς δεν δουλεύει η μόσιον .. Δεν το βλέπετε ότι τον βιλντοζα τον έχει με χαλιναρι ;
Γιατί ο Έβανς είναι το εντελώς αντίθετο από άσσους όπως ο Γουόκαπ και ο Γκος, αν του βάλεις χαλινάρι θα έχεις κάτι άλλο οχι τον Έβανς.
Μπορείς να τον βάλεις και στο 2 αλλά πάλι θα θέλει την μπάλα για να κάνει τα δικά του.
0
- shaq7
- Reactions: 7079
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν θελει τοσο την μπαλα οπως ο σλουκας (δεν ειναι και τοσο καλος δημιουργος) αλλα σιγουρα δεν ειναι ο ασσος που εχουμε συνηθισει στον ολυμπιακο..θα θελει το iso του η με 3π η με μπασιματα αλλιως τον αχρηστευεις..Σιγουρα ταιριαζει στο συστημα αλλα δεν ξερω αν ο μπαρτζωκας τον προοριζε για σκετο ασσο η διπλα στον γουοκαπ..Ας γινει καλα και βλεπουμε.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 4:36 pmΤο ερώτημα είναι όμως, αν μπει ο Έβανς και είναι στο 100% πως θα χωρέσει σε αυτό το πλαίσιο;shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 3:35 pmΣε μας ο άσσος κύριως κατεβάζει την μπάλα , πρέπει να παίζει άμυνα και μοιραζει καλά την μπάλα χωρίς να είναι ατομιστής .. αλλιώς δεν δουλεύει η μόσιον .. Δεν το βλέπετε ότι τον βιλντοζα τον έχει με χαλιναρι ;
Γιατί ο Έβανς είναι το εντελώς αντίθετο από άσσους όπως ο Γουόκαπ και ο Γκος, αν του βάλεις χαλινάρι θα έχεις κάτι άλλο οχι τον Έβανς.
Μπορείς να τον βάλεις και στο 2 αλλά πάλι θα θέλει την μπάλα για να κάνει τα δικά του.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τείνω να συμφωνήσω με την τοποθέτηση σου. Ο ΠΑΟ είναι πιο ομάδα από τον Ολυμπιακό με καλύτερες μονάδες την δεδομένη χρονική περίοδο, που εφαρμόζουν πιο αποτελεσματικά το μπάσκετ που πρεσβεύει ο προπονητής τους. Απλά σε μας τους οπαδούς του Ολυμπιακού είναι αρκετά δύσκολο και να το χωνέψουμε και να το παραδεχτούμε.big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 31, 2024 4:05 pmΜια παρένθεση
Αυτό που προσπάθησα να πω πιο πάνω είναι ότι το εμφανές προβάδισμα του ΠΑΟ είναι προϊόν και τύχης (περσινή σεζόν) και λογικής (ήταν έτοιμη ομάδα το καλοκαίρι ενώ εμείς όχι).
0