Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 24, 2025 6:37 pm

berry έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:26 pm
Εγω λεω να περιμενουμε να κλεισει το ροστερ τελικα

Και εγω στους αμφισβητιες γκρινιαρηδες ανηκω ,αλλά τελευταια προσπαθω να δω και την αλλη οπτικη.

Αν παιρναμε Χεϊζ και Ατσιουα πχ και διωχναμε Λι , θα ημουν ευχαριστημενος δεν το συζητω .

Αν παρουμε αλλον εναν Λι και εναν μετριο ψηλο ξερω γω(ή κανεναν) τοτε ναι όλα αυτα που ειπα παραπανω καταρρεουν ξεκαθαρα.

Τεσπα συντομα θα ξερουμε
Με Ατσιουα ναι. Μπορεί να κυριαρχήσει Ευρώπη. Με Χεις όχι. Θέλω μακρινή απειλή από το γκαρντ.

Με Μόρις θα ήμουν ευχαριστημένος και με Χιφι δίνοντας 1.000.000 buy out σε Βιλερμπάν. Εδώ δώσαμε για χολ, Καραγιαννίδη, Λι πάνω από μυριο. Για Χιφι και 1.5 αξίζει

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Οκτ 24, 2025 6:41 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:00 pm
και το μαικ λαμαρ το μαγο -ταχυδακτυλουργο με το μαγικο μπαστουνι (μακρυα απ τον λωκο μας)?
Το είχαμε πάρει σε ένα από τα σόου του.
Είχε πετονιά με θηλιά για το δάχτυλο

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Παρ Οκτ 24, 2025 6:52 pm

Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος πιο πριν αλλα για μπείτε και λίγο στην θέση του Έβανς.
Αν όμως έχει επαφή με τις δηλώσεις τις ομάδας και του κόουτσ και την περιρέουσα ατμόσφαιρα.
Σκέψου να ακούς συνέχεια ότι είσαι ταύρος και σηκώνεις πολικατικίες και γενικά ότι παπάρα θέλει μας κοτσάρει η ομάδα εκείνη την ημέρα και να αναρρώνεις από τon 2o career ending τραυματισμό.
Ε γενικά δεν θέλουν και πολλά τα νεύρα ενός ανθρώπου όταν παίζονται εκατομμυρία πάνω στην ικανότητα του κορμιού σου να αναρρώσει και βασίζεται η σεζόν μια ολόκληρης ομάδας πανω σου.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 24, 2025 6:56 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:19 pm
ο φρανσισκο δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο hype..ειναι πολυ ασταθης..ενα ματς θα το παρει μονος του ενα θα το χασει μονος του..μαλλον αυτοι που τρελαινονται τον εχουν δει μονο σε καλα ματς..Ο γκος ειναι πιο πανω στο ροτεισον εχω την εντυπωση για να καταλαβετε..Για τωρα θα ταν καλη περιπτωση μιας και δεν υπαρχει κανενας..αλλα πολλες προσδοκιες θα χουν μερικοι.
Ο Φρανσίσκο είναι ίσως ακριβώς αυτό που θα ήθελε ο Μπαρτζώκας ειδικά από μια χειμερινή προσθήκη.

Δεν έχει το στάτους του Ντινγουίντι να έρθει και να απαιτήσει να είναι πρώτο βιολί ή και να μην το απαιτήσει να αλλάξει με την απόδοση του τις ισορροπίες.

Ένας Φρανσίσκο είναι ένας άσσος με προσωπική φάση που θα ξεκινάει από την βάση των 15 λεπτών.
Όταν του βγαίνει πολύ θα μπορεί να παίζει και 25, αν δεν του βγαίνει θα μπορεί να βρίσκεται και τρίτος.

Οπότε θεωρητικά σε τριάδα μαζί με Γουόκαπ, Ντιλικίνα ταιριάζει πολύ.

Απλά αν δεν τον έδινε η Ζαλγκίρις το καλοκαίρι γιατί να τον δώσει τώρα...

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Οκτ 24, 2025 7:03 pm

xomitsious έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:41 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:00 pm
και το μαικ λαμαρ το μαγο -ταχυδακτυλουργο με το μαγικο μπαστουνι (μακρυα απ τον λωκο μας)?
Το είχαμε πάρει σε ένα από τα σόου του.
Είχε πετονιά με θηλιά για το δάχτυλο
καρφωθηκαμε και για την ηλικια μας αδερφε!

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Οκτ 24, 2025 7:20 pm

RedEmperor έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:37 pm
berry έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:26 pm
Εγω λεω να περιμενουμε να κλεισει το ροστερ τελικα

Και εγω στους αμφισβητιες γκρινιαρηδες ανηκω ,αλλά τελευταια προσπαθω να δω και την αλλη οπτικη.

Αν παιρναμε Χεϊζ και Ατσιουα πχ και διωχναμε Λι , θα ημουν ευχαριστημενος δεν το συζητω .

Αν παρουμε αλλον εναν Λι και εναν μετριο ψηλο ξερω γω(ή κανεναν) τοτε ναι όλα αυτα που ειπα παραπανω καταρρεουν ξεκαθαρα.

Τεσπα συντομα θα ξερουμε
Με Ατσιουα ναι. Μπορεί να κυριαρχήσει Ευρώπη. Με Χεις όχι. Θέλω μακρινή απειλή από το γκαρντ.

Με Μόρις θα ήμουν ευχαριστημένος και με Χιφι δίνοντας 1.000.000 buy out σε Βιλερμπάν. Εδώ δώσαμε για χολ, Καραγιαννίδη, Λι πάνω από μυριο. Για Χιφι και 1.5 αξίζει
Υγιη Μορις και εγω αλλα ειναι τραυματιας.Και Πεϊν θα επαιρνα και Τζοζεφ .Εμπειροι παικτες .Ομαδικοι κοντρολαρισμενοι καλοι οργανωτες κλπ

Χιφι με τιποτα .Εντελως αναρχο μπασκετ δεν ειναι για εμας αυτα .

Τον φανταζεσαι μαζι με Μπαρτζωκα;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Οκτ 24, 2025 7:23 pm

Ο Χεϊζ περσι αλλά μονο περσι , δεν τα πηγε ασχημα απο τα 7.25

https://stats.gleague.nba.com/player/1630165/

https://www.basketball-reference.com/pl ... ski01.html

Εικόνα
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 24, 2025 7:33 pm

Εδω που φτασαμε οποιον και να παρουμε θα μας μοιαζει σημαντικη προσθηκη.
Βεβαια θεωρω οτι ο Κιλιαν Χειζ ας πούμε δεν ταιριαζει τοσο με Γουοκαπ ως προσθηκη pg. Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

δεν εχω καποιο νεο ακομα για γκαρντ, εκτος οτι ο ψηλος εχει βρεθει (ωχ μαναμ και κει) δεν βγαινει κατι ακομα προς τα εξω αλλα φοβαμαι πραγματικα σε ποιον παικτη θα καταληξουμε.ας μην παρουμε καποιον ακομα να περιμενουμε νεα κοψιματα καθως αυτη τη στιγμη ο πιο αξιολογος και τοπ παικτης που υπαρχει στη λιστα των FA ειναι ο Μalik Beasley αλλα αυτος ειναι σουτινγκ γκαρντ καθαρο. ασε που θα βρει συμβολαιο μολις ξεμπερδεψει με τις κατηγοριες.(αυτος θα την γλυτώσει).

Το επικοινωνιακο κομματι ειναι βασικο γιατι ηδη σημερα βγηκε μια ανακοινωση απο τους Αφους που επιτιθονται στον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο για δημοσιευμα στον Πρωταθλητη.
Ειναι που ειναι χαλια επικοινωνιακα η ΚΑΕ εχει και καποια τσιρακια του Μαρινακη να του κανουν διακριτικο πολεμο.
συν τους ποδοσφαιρικους που εχουν φαει τα λυσσακα τους να διωξουν τον Μπαρτζωκα ή τους Αφους.

Nagel
Reactions:

Παρ Οκτ 24, 2025 7:46 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 5:46 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 4:37 pm
Από τουιτερ βγήκε ο φρανσισκο.. δεν παίζει να στέκει τραυματίστηκε και ο γκος σιγά μην σου τον δώσουν..εκτός και τους σκάσουμε κανα τρελό ποσό
Παραφυλάω στη γωνία. Κάτι έχω πει σε ανύποπτο χρόνο. Έτσι και πάρουμε Φρανσίσκο μιλάμε θα απογειωθώ! Θα τρελαθώ!!
Κανονικά πρέπει να περιμένεις την Καθαρή Δευτέρα ! :D :D :D

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 24, 2025 7:49 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 6:19 pm
ο φρανσισκο δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο hype..ειναι πολυ ασταθης..ενα ματς θα το παρει μονος του ενα θα το χασει μονος του..μαλλον αυτοι που τρελαινονται τον εχουν δει μονο σε καλα ματς..Ο γκος ειναι πιο πανω στο ροτεισον εχω την εντυπωση για να καταλαβετε..Για τωρα θα ταν καλη περιπτωση μιας και δεν υπαρχει κανενας..αλλα πολλες προσδοκιες θα χουν μερικοι.

Ρε συ μπερυ τι δικλειδα ο χολ για κομμενους απο το νβα αργοτερα..2εκ δωσαμε..και θα δωσουμε αλλα τοσα τωρα να παει 3ος σεντερ ο χολ?απλα ο μπαρτζωκας δεν θελει ΝΒΑερς..συνεχεια το λεει αλλα και το δειχνουν και οι πραξεις του.
Τον λι δεν τον κρατησαμε για ασφαλεια..απλα πιστευαμε οτι μπορει να παιξει ασσος για καποιο λογο..θα μπορουσε να εχει παρει κρις τζοουνς πχ στην θεση του,υπηρχαν αρκετοι για την θεση του λι..

Η ολη φαση με τον εβανς εξαρχης ηταν ηλιθια..αν θες να τον στηριξεις δεν του φορτωνεις ολη την χρονια πανω του..Φερνεις τον βασικο σου και μετα με το πασο του ας γυριζε και τα χριστουγεννα ο εβανς..
Πεταχτηκαν τοσα λεφτα που μια χαρα ειχες φερει τον μισιτς και θα σουν φαβορι για ευρωλιγκα..κατι που δεν θεωρω πως το θελει ο μπαρτζωκας..δεν αντεχει την πιεση του φαβορι.
Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με την πίεση του φαβορί. Έχει να κάνει με το είδος παίκτη που θα σε κάνει φαβορί. Τσακωνόμασταν όλο το καλοκαίρι για το αν υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον για Μίσιτς, φάνηκε και τώρα ξεκάθαρα με Ντιντι ότι ο Μπι δεν θέλει τέτοιους παίκτες πρώτα βιολιά.

Έχει βασίσει όλη την φιλοσοφία του και έχει στήσει την ομάδα έτσι για να παίζει ένα συγκεκριμένο τύπου μπάσκετ, για να έρθει ο χ πρωτοκλασάτος να του το χαλάσει; Ήδη ζορίστηκε πέρυσι να καλουπώσει τον Φουρνιέ.

Ο Μπάτλερ δεν του έκανε γιατί ήθελε να έχει εγγυημένο χρόνο. Οπως είπε και ο pan 24,ο Μπι θέλει έναν παίκτη τύπου Φρανσίσκο που θα τον βάλει μέσα όταν κολλάει το σύστημα, στις καλές βραδιές του θα παίζει 25´, στις κακές του 15 ή και λιγότερο. Κάτι αντίστοιχο με τον τρόπο που χρησιμοποιούσε τον Κάνααν (που και αυτός είχε θέμα με τον χρόνο του).

Έχει επιλέξει να δώσει συγκεκριμένες ελευθερίες σε Φουρνιε, Σάσα, Ντόρσει. That’s it.

Αν δεχόταν ο Ντόνσιτς και δεν είχε πρόβλημα να υπηρετήσει το σύστημα, δεν θα είχε πρόβλημα και ο Μπι να τον φέρει. Απλά τέτοιοι παίκτες δεν υπάρχουν.

Από εκεί και πέρα για τον Χολ αν δεν τον έκλεινες ως ασφάλεια θα κινδύνευες να ξεκινήσεις την σεζόν όπως η Παρτιζάν με 1.5 ψηλό (ασχέτως που τις έκατσε ο Μπρούνο τώρα).

Για να λένε όλοι ότι πάμε για ψηλό και ψάχνουμε διακαώς την αγορά σημαίνει ότι ο Χολ αποκτήθηκε για 2ος-3ος. Και η αλήθεια είναι ότι ο Χολ μπορεί να παίζει 10 λεπτά και να είναι επιδραστικός και θα δεχτεί τον ρόλο του τρίτου.

Απλά πολύ φοβάμαι ότι ο ψηλός που θα αποκτηθεί θα είναι στα ίδια επίπεδα με ίσως άλλα χαρακτηριστικά και θα τους πούνε παλέψτε για την θέση 2, όπως έγινε με Μπολομποι-Μπλάκ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Οκτ 24, 2025 7:52 pm

τον Φρανσίσκο τον ήθελα και το καλοκαίρι που ακούστηκε αλλά με τα τωρινά δεδομένα και για τους λόγους που ανέφερε και ο παν24 τον έχω πλέον σε στάτους ιδανικού.

συν ότι είναι σβούρας και νομίζω έχει λείψει πολύ στον κόσμο του Ολυμπιακού να δει τέτοιο παίκτη.

αλλά ναι θα πρέπει να είναι τρελοί στο Κάουνας για να τον δώσουν τώρα και δε τους κόβω για τρελούς και ούτε εμάς κόβω τρελούς να δώσουμε κάνα τριάρι μύρια για τον Φρανσίσκο (γιατί κάπου εκεί θα πάει buy-out και συμβόλαιο αυτή την εποχή) οπότε τσάμπα το συζητάμε.

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Παρ Οκτ 24, 2025 7:57 pm

berry έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 7:20 pm

Χιφι με τιποτα .Εντελως αναρχο μπασκετ δεν ειναι για εμας αυτα .

Τον φανταζεσαι μαζι με Μπαρτζωκα;
Ναι, μόνο και μόνο για τα νέα καντήλια που θα δημιουργούσε ο κόουτς :D :lol:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Οκτ 24, 2025 8:03 pm

συμφωνω γενικα με αυτα που λετε απλα οι περισσοτεροι εχουμε διαφορετικη αποψη για το τι παικτη θελουμε σε σχεση με τον κοουτς..Γιατι ενας παικτης των 15λ πισω απο τον γουοκαπ δεν θα σου δωσει αυτο που λειπει στην ομαδα στα κρισιμα..Αυτοι που θα στο δωσουν δεν θα ερθουν σε τετοιο ρολο προφανως..ο φρανσισκο ειναι λιγο στην μεση,αν τον πετυχεις στην μερα του μπορει και να στο δωσει..αλλα δεν ειναι και να βασιζεσαι πανω του + οτι δεν εχει δει φ4 ουτε με κυαλι..

Ωστοσο συμφωνω οτι εδω που φτασαμε ειναι ισως η καλυτερη λυση..Δεν θα επρεπε να εχουμε φτασει ομως εδω..
που και για να ρθει ο φρανσισκο τωρα θα στοιχισει 2-2.5εκ...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 24, 2025 8:06 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 7:33 pm
Εδω που φτασαμε οποιον και να παρουμε θα μας μοιαζει σημαντικη προσθηκη.
Βεβαια θεωρω οτι ο Κιλιαν Χειζ ας πούμε δεν ταιριαζει τοσο με Γουοκαπ ως προσθηκη pg. Αλλα τετοια ωρα τετοια λογια.

δεν εχω καποιο νεο ακομα για γκαρντ, εκτος οτι ο ψηλος εχει βρεθει (ωχ μαναμ και κει) δεν βγαινει κατι ακομα προς τα εξω αλλα φοβαμαι πραγματικα σε ποιον παικτη θα καταληξουμε.ας μην παρουμε καποιον ακομα να περιμενουμε νεα κοψιματα καθως αυτη τη στιγμη ο πιο αξιολογος και τοπ παικτης που υπαρχει στη λιστα των FA ειναι ο Μalik Beasley αλλα αυτος ειναι σουτινγκ γκαρντ καθαρο. ασε που θα βρει συμβολαιο μολις ξεμπερδεψει με τις κατηγοριες.(αυτος θα την γλυτώσει).

Το επικοινωνιακο κομματι ειναι βασικο γιατι ηδη σημερα βγηκε μια ανακοινωση απο τους Αφους που επιτιθονται στον ποδοσφαιρικο ολυμπιακο για δημοσιευμα στον Πρωταθλητη.
Ειναι που ειναι χαλια επικοινωνιακα η ΚΑΕ εχει και καποια τσιρακια του Μαρινακη να του κανουν διακριτικο πολεμο.
συν τους ποδοσφαιρικους που εχουν φαει τα λυσσακα τους να διωξουν τον Μπαρτζωκα ή τους Αφους.
Ο Σαμανιτς παντως ειναι ακομα ελευθερος νομιζω :D

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Παρ Οκτ 24, 2025 8:19 pm

Αυτό το baseline intel που αναφέρετε εδώ συνέχεια έβαλε δημοσίευμα για Ατσουα και Χειζ...έχει λιγότερους ακόλουθους απ ότι το Μαράκι που δουλεύει πιστολάκι κομμώτρια στη γειτονιά....

Αν όμως δε γίνουν οι μεταγραφές θα είναι η άχρηστη διοίκηση που απέτυχε στο παζάρι....

Ακόμα και ο Παπαπετρου σε κάτι δηλώσεις του χθες είπε πως αν ο Ολυμπιακος θέλει πραγματικά παίχτη θα τον πάρει αλλά σίγουρα ο μπαμπης ο σουγιάς ξέρει καλύτερα...

Πάλι όμως κανείς δεν αναρωτιέται γιατί οι δήθεν δεδομένες μεταγραφές με ημερομηνία άφιξης βγαίνουν μόνο από πλευράς Παναθηναικου?Εχει κανείς απάντηση σε αυτό?Ξερουν τόσα παραπάνω απ τους ρεπόρτερ του Ολυμπιακού?

Υ.Γ.Παρατηρωντας και το άρρωστο δημοσίευμα σήμερα δήθεν ερυθρόλευκου τύπου και την απάντηση της διοίκησης εύκολα βλέπει κανείς το μεθοδευμένο πόλεμο απέναντι στη διοίκηση...Ως γνωστόν μάλιστα κάτι Βαγγέληδες και κάτι Μητσαρες χρόνια τώρα έχουν άψογες σχέσεις και προφανώς και κοινό εχθρό ....

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”